Αpothecanna: Λέτε η λύση να είναι η … μαριχουάνα;

 

 

Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ και ούτε που έχω καταλάβει ακόμα, εδώ που τα λέμε, είναι πως γίνεται για ένα πράγμα, να υπάρχουν τόσες πολλές λέξεις (εκτός αν δεν είναι τελικά ένα, είναι πολλά, με διάφορες μορφές, αλλά και πάλι, ιδέα, δεν έχω). Αγγλικά: Marijuana, pot, weed, dope, grass, cannabis, hash. Ελληνικά: Μαριχουάνα, χασίς, μαύρο, κάνναβις, φούντα,  σοκολάτα (αυτό το τελευταίο, το βρήκα στη Βικιπαίδεια…)

 

Και πριν συνεχίσω και επειδή μπορεί να πέσουμε σε τίποτα σκληροπυρηνικά, συντηρητικούς (και δεν κάνω καθόλου πλάκα) αν δείτε ή μάλλον αν ΔΕΝ δείτε post τις επόμενες 24 με 48 ώρες, μπορείτε να έρθετε να με ψάξετε, πίσω  από τα σίδερα. Μια παράκληση: Η Stella, να φέρει τις κρέμες της, η MariaA κανένα αρωματάκι της συλλογής της (μη γίνουμε και χάλια στον Κορυδαλλό) και οι υπόλοιπες να ξέρετε, ότι καπνίζω μόνο ελαφρά, ελαφρότατα (ποιο ελαφριά, πάμε σε κατηγορία «ατμίζω» και όχι καπνίζω) Silk Cut Λευκό και Slim.

 

Oυφ, μου έφυγε ένα βάρος συνεχίζω τώρα. Προσφάτως αποποινικοποιήθηκε λοιπόν, η χρήση της μαριχουάνας στις Πολιτείες Colorado και Washington των ΗΠΑ.

 

Τι μας νοιάζει εμάς θα μου πείτε… μην βιάζεστε.

 

Στο Colorado λοιπόν (μετά την αποποινικοποίηση ) , έκανε την εμφάνισή της πρόσφατα μια νέα εταιρεία καλλυντικών η Apothecanna  με προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, τα οποία περιέχουν ως  βασικό συστατικό της φόρμουλας το έλαιο του καρπού της κάνναβις ή αλλιώς, το νέο συστατικό-θαύμα, της κοσμετολογίας.

 

 

 

 

Βέβαια, όσο αφορά την κάνναβις τουλάχιστον κάποιες εταιρείες στο παρελθόν, είχαν λανσάρει εξ απαλών ονύχων προϊόντα που την περιείχαν, θυμηθείτε παλαιότερες σειρές της The Body Shop με Cannabis Seed. Σύμφωνα με τους ειδικούς οι σπόροι του φυτού, πλούσιοι σε αντι-οξειδωτικά, έχουν αντιγηραντικές και αντιρυτιδικές ιδιότητες, εξισορροπούν την έντονη ξηρότητα του δέρματος, ενώ καταπολεμούν ερυθρότητα και κοκκινίλες.

 

Κάποια από τα best-selling προϊόντα της σειράς, είναι η Claming Cream (33$), το Body Budder (27$) και το Lip Buzz (10$). Σαφώς δεν υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις- μπορείτε όμως, αν σας γυάλισαν (στην κυριολεξία) το μάτι, να τα παραγγείλετε on line, στο www.apothecanna.com, οι αποστολές γίνονται σε όλες τις χώρες του κόσμου και για να σας προλάβω είναι απολύτως… νόμιμα.

 

Άρα στην ερώτηση του τίτλου «λέτε η λύση να είναι η… μαριχουάνα» εννοώ βεβαίως, η λύση για την ομορφιά μας. Γιατί πήγε κάπου αλλού το πονηρό σας μυαλουδάκι; Τς, τς, τς.. ντροπή bb girls…(xexexe)

 

Επίλογος: Το είδαμε κι’ αυτό.

(Μιλώντας πάντως για κρέμες και περιποίηση προσώπου, θέλω σήμερα, κάποιο bb girl, να μου πει αν αντιμετωπίζει πρόβλημα με πανάδες και κηλίδες στην επιδερμίδα της.. έχω τους λόγους μου που σας ρωτάω…)

 

 

29 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια με το ωραίο post σου! Λες η μαριχουανα να τσιτωνει το πρόσωπο, να το αναισθητοποιει τελικα; 😉 χχχχ! Πρόβλημα με παναδες και κηλίδες έχει ο αντρουλης μου, αλλα ότι και αν έχει δοκιμάσει, τίποτα δεν γίνεται.. Λες να κάνει θαύματα το weed? χχ! Φιλιά!

  2. Καλημέρα!!!!
    Ενδιαφέρον πληροφορίες. Εγω εχω ευαίσθητο δέρμα και το καλοκαίρι γεμίζω παναδες και φακίδες και κάποιες μόνιμες πλέον κηλίδες. Δυστυχώς αυτά τα παθαίνω γιατί δεν φροντίζω το πρόσωπο μου οπως πρέπει.

  3. kalimera julia bbgirls!!!kala mono k mono apo to titlo mpeno sto post me tin aporia “ti thelei na mas pei o poihths??”xaxaxaxa pantos sosta ta les k ego tha sou fero ena polyproion pou ksero oti latreyei!!ti etsi tha se afisoume!!!xaxaxa 😛
    tora gia to proion tha afiso tous poio idikous na milisoun…(den exo idea katalabes!!)akouge pantos ligo periergo!!filakiaaaa

  4. Καλημέρα, Τζούλια! το δαμε και αυτο! εγω εχω πρόβλημα με πανάδες στο πρόσωπο, όπως διαπίστωσα (πέραν του ήλιου) κυρίως λόγω των αντισυλληπτικών που έπαιρνα τα τελευταία χρόνια, τα οποία και προκαλούν φοβερή φωτοευαισθησία. Βάζω τώρα τοπικά ένα προιόν της decleor που μου δωσε η αισθητικός, ελπίζοντας να δω αποτελέσματα!

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ.
    Υ.Γ. ΠΡΟΣ ΤΖΟΥΛΙΑ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ email ΑΠΟ ΤΟ BB. π.χ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ email,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ, ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ κ.τλ. “ΠΑΤΗΣΑ” ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ 10/1/2013 ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ POST. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ?? ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΧΘΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΑ email????
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ? ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ.ΤΟ email MΟΥ:[email protected].ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  6. καλημερα σας!!μα καλα τι αλλο θα βγαλουν?χαχαχα!θα με ενδιαφερε αρχικα να δοκιμασω το lip buzz και μετα βλεπουμε..οσο για παναδες κηλίδες το καλοκαιρι μολις μαυρισω γινομαι πιπι φακιδομητη!ευτυχως το χειμωνα που χανω το μαυρισμα φευγουν ολες..

  7. καλημερα σας!!μα καλα τι αλλο θα βγαλουν?χαχαχα!θα με ενδιαφερε αρχικα να δοκιμασω το lip buzz και μετα βλεπουμε..οσο για παναδες κηλίδες το καλοκαιρι μολις μαυρισω γινομαι πιπι φακιδομητη!ευτυχως το χειμωνα που χανω το μαυρισμα φευγουν ολες…

  8. Καλημερα σας κοριτσια.
    Δεν ξερω αν οι κρεμες με καναβη κανουν κατι ιδιαιτερο εκτος και αν η δραστικη τους ουσια διαπερνα στον οργανισμο και ουτως η αλλως τα βλεπεις ολα ωραια. Απο παναδες-κηλιδες δεν διαθετουμε , κατι σε πορους-ρυτιδες ομως εχουμε , μηπως σας ενδιαφερει?

  9. Καλημερα Τζούλια, κορίτσια…
    Ε, καποια στιγμή, θα τα δοκιμάσουμε κ αυτα….Τι γυναικες θα είμασταν αλλωστε!!! 🙂 🙂
    Αμεεεεεεεε εχω ΚΑΙ απ΄αυτα!!! (παναδες κηλίδες )!!!!!
    Λίγες στην μυτουλα,λιιιγες κατω απο τα ματια (!!!) και στο ¨μουστάκι” μου!!! (ναι ναι)!!!
    Φιλάκια

  10. @XRYSPA: Σου απάντησα Χριστίνα μου, την ίδια μέρα.. για δες το σχετικό μου σχόλιο..

  11. Καλημερα!!!Τζουλια!!κοριτσια!!
    Οτι μας προσφερει η φυση ειναι οφελιμο!εμεις οι ανθρωποι με τον τροπο που το χρησιμοποιημε το κανουμε λαθος!!
    Το λαδι κανναβης παιζει τελευταια πολυ και για χρηση στα μαλλια λενε
    οτι τα δυναμωνει τα γυαλιζει και τα ισιωνει!!
    @Τζουλια κηλιδες ειχα βγαλει το καλοκαιρι αλλα μετα απο θεραπεια δερμοκαλλυντικων και πολυ σκραμπ αυτη την στιγμη δεν φαινονται αλλα γνωριζω.το καλοκαιρι θα με θυμηθουν ξανα!!!Το μονο που παθαινω τωρα
    στα σημεια που ειχα τις κηλιδες καποιες φορες κοκκινιζει το δερμα μου!
    Φιλια xxx

  12. Καλημέρα Τζούλια, καλημέρα bbgirls!!! Μεγάλη κουβέντα αυτή για την κάνναβη! Υπάρχουν κινήματα στην Αμερική που υποστηρίζουν τη χρήση της σε πολλούς τομείς ιδίως για τις αντικαρκινικές της ιδιότητες και πόλεμούν για την αποποινικοποίησή της όχι απαραίτητα για να την καπνίζεις ή ΄να τη μασάς (βλέπε σοκολάτα!) αλλά για να βοηθήσει φαρμακευτικά σε πολλές περιπτώσεις. Θυμάμαι πριν χρόνια μια φίρμα με ρούχα φτιαγμένα από ινες κάνναβης δεν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ακόμη αλλά είναι γεγονός ότι είναι ένα φυτό με ίνες πολύ δυνατές και πολυχρηστικό χωρίς απαιτήσεις και με μεγάλη αποδοτικότητα. Ίσως αν κι εμείς βγάλουμε από το μυαλό μας την πρωταρχική χρήση της ίσως να μπορέσουμε να τη δούμε διαφορετικά και να τη χρησιμοποιήσουμε διαφορετικά! Διότι για τα ναρκωτικά οποιασδήποτε μορφής πρέπει απλά όλοι να λέμε ΟΧΙ!!
    Ααα και Τζούλια αν σε κλείσουν στον Κορυδαλλό θα οργανώσουμε πορεία με σύνθημα Free Julia καιεντωμεταξύ θα σου φέρουμε καλαθάκια με goodies !!!
    Φιλιά πολλά!!!!

  13. Kαλημερα΄ σε ολες!!!
    δεν ξερω αν θα δοκιμαζα την εταιρια καλλυντικων..
    Οσο αφορα στις παναδες:εγω δυστυχως απεκτησα μια ωραιοτατη παναδα στο ανω χειλος απο αποτριχωση…κλαψ κλαψ!!και αν και δοκιμαζω συνεχως διαφορα απολεπιση ,λευκαντικες κρεμες… η παναδα αντιστεκεται.ελπιζω να μας εχεις συμβουλες μπας και δουμε φως!καλη συνεχεια!!!φιλιαααα

  14. @όλες: Από χθες ξεκίνησε πάλι η αποστολή των ενημερωτικών mail του beautyblog. Εξακολουθείτε κάποιες από εσάς να μην τα λαμβάνετε; Ευχαριστώ για την βοήθεια, αγαπημένες..

  15. Καλημέρα!! Για να ρωτάει η Τζούλια κάτι θα ξέρει.. χιχι.
    Εγώ αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις πανάδες στο μέτωπο και στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Μετά από επίσκεψη σε δερματολόγο και τη χρήση διαφόρων προϊόντων που συνέστησε (χωρίς κανένα αποτέλεσμα), επισκέφθηκα πλαστικό χειρούργο ο οποίος μου έκανε 3 θεραπείες λέιζερ για πανάδες. Και τις 3 φορές τα σημάδια αντί να παρουσιάζουν βελτίωση πιο πολύ σκούραιναν!! Εγκατέλειψα και αυτή την προσπάθεια και ξαναγύρισα και πάλι σε φαρμακευτικά προϊόντα που μου συνέστησε ένας άλλος δερματολόγος.. Αν η Τζούλια έχει κάτι να προτείνει θα ήταν ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτο.. Ευχαριστώ πολύ χχ

  16. Μαριχουάνα ε; Πραγματικά φοβάμαι για το τι άλλο θα σκαρφιστούν στο μέλλον… Λες να βγάλουν καμιά κρέμα με εκχυλίσματα…δεν θα πω, ας φανταστεί ο καθένας ό,τι θέλει… 😛 Εντάξει, μπορεί να είναι ευεργετικό συστατικό (όσοι το καπνίζουν πάντως αυτό υποστηρίζουν)…Ας το δοκιμάσουν λοιπόν πρώτα εκεί στο Κολοράντο, και αν είναι καλό, καλοδεχούμενο! Φιλιά πολλά…

  17. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls…Έχω χρησιμοποιήσει το Marrakesh oil για τα μαλλιά το οποίο επίσης περιέχει έλαιο κάνναβης και μόνο καλά λόγια έχω να πω.Οπότε άνετα θα δοκίμαζα και τα συγκεκριμένα καλλυντικά.Όσο για κηλίδες…μόλις βγω στον ήλιο,χειμώνα ή καλοκαίρι,βγάζω φακίδες και εδώ και δύο χρόνια απόκτησα έναν ωραιότατο “λεκέ” στο μέτωπό μου(από κακή χρήση αντηλιακού) που δεν λέει να φύγει με τίποτα.@Τζούλια από χθες λαμβάνω κανονικά το ενημερωτικό mail.Φιλιά…..

  18. καλησπερα σας!!!τι κανετε ολες;εδω βρεχειτου σκοτωμου κι εχει κ αερα!αν δεν επρεπε να βγω εξω το απογευμα,πιστεψτε με,δεν θα το αποτολμουσα.
    οσο για την κανναβη,θα ηθελα να πω οτι ναι,γτ οχι,αν οντως οι σποροι της ειναι αποτελεσματικοι;
    παναδουλες εχω στο μετωπο τζουλια μου.ειχα κανει θεραπεια σε δερματολογο με υδροκινονη κ την κρεμα thiospot intensive της synchroline με πολυ καλα αποτελεσματα.ομως,μετα το καλοκαιρακι ξαναφανηκαν στο μετωπο.μου το ειχε πει βεβαια ο ανθρωπος,δεν με γελασε,κ μου ειπε αν θελω να κανω χημικο peeling αλλα εγω δισταζω.αφενος,δεν ξερω αν πρεπει να εμπιστευτω τα συστατικα κι αφετερου,να πληρωσω κ μετα παλι τα ιδια;βαζω λοιπον σχολαστικα το αντηλιακο μου.αν εχεις κτ να προτεινεις που εφαρμοζεται στο σπιτι,θα ηταν ευπροσδεκτο.

  19. Ωωω !!! Δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον ούτε καν την περιέργεια, οπότε θα προσπεράσω.

    Πανάδες, κηλίδες δεν έχουμε.

    E mail λαμβάνω. Over and out.

    Φιλιά bb girls 🙂

  20. καλησπερα.τζουλια μην ανησυχεις στον κορυδαλλο μενω οποτε θα ειμαι κοντα σου κ θα σου φερω κ εγω οτι ζητησεις..εχω καποιες κηλιδες κ φοβαμαι λογω εγκυμοσυνης μην αυξηθουν…..προσεχω ομως κ χρησιμοποιω αντηλιακη οπως ειχα πει κ στο αντιστοιχο ποστ….

  21. Καλησπέρα σε όλες και καλησπέρα γιατί απο το πρωι βλέπω το post, αλλά μόλις παω να μπω, με μλοκάρει ο server της δουλειάς!!! Αιτία, τα κακά λογάκια της Τζούλιας! Πιπέρι, πιπέρι στη ΤΖούλια! Αναγνωρίζονται οι λέξεις και να σου ο εταιρικός server, σου λεεί τι παει να κανει αυτη εκεί με τις ύποπτες και ένοχες παρέες της. Λοιπόν, κορίτσια το έλαιο κάναβης θεωρείται ένα απο τα κορυφάια φυτικά λάδια για ρυτίδες, αντιγήρανση και μάυρους κύκλους και ρυτίδες στην περιο΄χη των ματιών. Γεμάτο βιταμίνες και αντιοξειδωτικά… Αλλά αντε βρέστε το εσεις κι αν το βρείτε και το αγοράσετε να πείσετε, ότι είναι για την ομορφιά σας… “Με τι φτιάχνετε τις κρεμούλες σας κυρία Στέλλα μας? Με αγνό, παρθένο, βιολογικό χασισέλαιο???? Αντε να κάνετε παρέα στην κυρία Τζούλια μας..” (εγω παντως κάνω στριφτά κορίτσια, να ξέρετε…)

  22. Για του λόγου το αληθές ιδού οι ιδιότητες του “παρεξηγημένου αυτού ελαίου” από το site bacchia (το οποίο δεν το φέρνει πλέον)…

    “Το έλαιο της ινδικής κάνναβης είναι από τα πιο πλήρη φυτικά έλαια σε αναλογία βιταμινών και απαραιτήτων θρεπτικών στοιχείων, που μπορεί κανείς να βρει στην Φύση. Με τουλάχιστον 80% περιεκτικότητα σε λιπαρά οξέα αποτελεί έναν εξαιρετικά δυνατό σύμμαχο στην υπηρεσία της ομορφιάς. Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα, ενυδατώνει άμεσα σε βάθος, σαν φυσικό αντιοξειδωτικό δρα κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, με ισχυρή αντιφλεγμονώδη ιδιότητα βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και διατηρεί το δέρμα χωρίς ερεθισμούς απαλό και μεταξένιο στην αίσθηση. Επίσης είναι θαυμάσιο για τα μαλλιά. Θρέφει, δίνει λάμψη στα άτονα, θαμπά μαλλιά, δρα κατά της πιτυρίδας, ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος στα λιπαρά μαλλιά.

    Το έλαιο κάνναβης (Cannabis sativa) προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη των σπόρων του φυτού. Αποτελεί ίσως την κορυφή στο φυτικό βασίλειο σε ότι αφορά την περιεκτικότητα του σε πολύτιμα θρεπτικά στοιχεία. Είναι υπέρ πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά, καροτένιο, αμινοξέα και πρωτεϊνες, λιπαρά οξέα Ωμέγα 3, 6 αλλά και 9, μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, ποτάσσιο, σίδηρο, ψευδάργυρο και φώσφορο καθώς και βιταμίνες A, B1, B2, B3, B6, C, D, και E. Επίσης περιέχει γάμμα λινολεϊκά οξύ ένα εξαιρετικά απαραίτητο στοιχείο για την σε βάθος αναζωογόνηση των κυττάρων, μια διαδικασία που καθυστερεί σημαντικά τα σημάδια του γήρατος. Το πράσινο χρώμα του ελαίου οφείλεται στο υψηλό ποσοστό χλωροφύλλης που περιέχεται στον σπόρο του φυτού.”

  23. Καλησπεραα!!!!! Καλλυντικα με μαριχουάνα???Είμαι περίεργη τι άλλο θα βγει,χαχαχαχα…σχετικά με τις πανάδες,έχω 2 ελαφριές κάτω από τα μάτια μου που τις έβγαλα λόγω εγκυμοσύνης…δεν θέλω να τις βλέπω αλλά φοβάμαι τα λέιζερ…

  24. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ.ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΛΟΓΩ ΠΑΝΑΔΩΝ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΕΣ ΣΤΟ ΜΟΥΤΡΟ ΜΟΥ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΝΑΔΑ, Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.ΑΣΕ ΔΕ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΥΤΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟ Ε ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ.ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΠΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΗΛΙΑΚΗ ΤΗΝ 50ΑΡΑ ΦΟΡΑΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ!ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ!

  25. Εγώ έχω μια μεγάλη μόνιμη πλέον πανάδα και αρκετές κηλίδες.Μάλιστα κάποια στιγμή σου είχα γράωει να κάνεις ένα σχετικό post μπας και διαβάσουμε τίποτα καινούριο.΄Εκανα και κάποιες θεραπείες φωτοανάπλασης που υποτίθεται θα βοηθούσαν,αλλά…..τίποτα.Πες μου τώρα ότι με λίγη φούντα θεραπεύονται να με στείλεις…

  26. Kαλημέρα κορίτσια-Τζούλια! Πολύ χαίρομαι που η επιστήμη της κοσμετολογίας προχωρά εξερευνώντας όλες τις πιθανές οδούς προς την ομορφιά. Διαβάζοντας το άρθρο ήθελα να σας παραθέσω μια σχετική πληροφορία. Δουλεύω σε φαρμακευτική εταιρεία που πριν λίγα χρόνια λάνσαρε φάρμακο του οποίου η δράση επικεντρωνόταν στο ενδοκανναβινοειδές συστημα του εγκεφάλου αυτό που σχετίζεται με την όρεξη. Σε σχετική παρουσία ο Γάλλος τότε υπευθυνος των εργαστηρίων είπε σχετικά ότι μετα από ένα τσιγάρο αυτού του τύπου αυξάνεται η όρεξη για γλυκό! Και δεν τον κλείσανε φυλακή Τζούλια μου! (Γέλασα με το σχόλιο σου… Εγώ θα’ρθω με ελικόπτερο να σε ελευθερώσω, δοκιμασμένο!) Το φάρμακο προωθήθηκε για κοιλιακή παχυσαρκία και έπειτα από σχετικές μελέτες για την αποτελεσματική δράση του στο ενιαίο μεταβολικό σύνδρομο (διαβήτης, υπερχοληστερολαιμία, παχυσαρκία). Τα αποτελέσματα εξαιρετικά, όμως… τα παιχνίδια των εταιρειών… Το σκεύασμα κατηγορήθηκε για αύξηση των αυτοκτονιών… Λόγω της δράσης του στο κεντρικο νευρικο σύστημα έβγαζε προς εμφάνιση την υποβόσκουσα κατάθλιψη. Καμιά εταιρεία και καμιά κυβέρνηση δε θα αφήσει να γίνει κάποιο σκεύασμα block buster! Τα αποτελέσματα στην Ελλάδα εξαιρετικά και καμιά τέτοια παρενέργεια. Τέλος πάντων αποσύρθηκε… Αυτό που θέλω να πω γιατι σας κούρασα είναι ότι δεν πρέπει να είμαστε προκαταλλημένοι και αφοριστικοί. Κάθε τι εξαρτάται από τον τρόπο χρήσης του. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να στεκόμαστε σε κοινωνικά ταμπού. Καλημέρα σε όλες!

  27. Καλημέρααα!!! Πανάδες και κυλίδες όχι!!! Αλλά ευρυαγγείες πολλές!!! 🙁

  28. Φανταστική ανάρτηση Τζούλια μου… πολύ πρωτότυπη και ενδιαφέρον! Πάντως μην στεναχωριέσαι κούκλα μου, δεν θ’αφήσουμε κανέναν να σε πειράξει!! Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι η κάνναβη έχει χρησιμοποιηθεί στην πολλές στην φαρμακοποιία, αλλά και σαν θεραπεία σε κάποιες χρόνιες και σοβαρές παθήσεις!!(π.χ. καρκίνος, επιληψία κτλ) Κάθε φάρμακο άλλωστε, ανάλογα με τη φύση, τις δράσεις και τον τρόπο χρήσης του μπορεί να λειτουργήσει ως ίαμα ή δηλητήριο! Πάντως πολύ θα μ’άρεσε να δοκιμάσω αυτές τις νέες κρέμες…. Φιλιά! 🙂
    ΥΓ1. Τα newletter έρχονται πάλι κανονικά!
    ΥΓ2. Πανάδες; Αχ τι μου κάνεις τώρα…. πάλι θα συγχυστώ!! Έχω λίγες στο μέτωπο που δεν λένε να φύγουν με τίποτα!!! Κλαψ…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.