Tom Ford: Nέα Αρώματα και Μακιγιάζ

 

Πολύ φοβάμαι ότι ο κύριος Ρωμανός αποκτά ακριβά γούστα (όπως μου τόνισε προχθές και η Μαντώ,  the Τom Ford, girl..). Γιατί το λέω αυτό θα μου πείτε.. Ε, δεν εξηγείται διαφορετικά, ότι ενώ έχει δυο αποκλειστικά δικά του αρώματα (το baby Burberry και το Baby Tous) τρελαίνεται να «κλέβει» το πρωί και να βάζει (απ’ όλα τα αρώματα που έχω…) το unisex Tom Ford Neroli Portofino.. Και μετά, επειδή ξέρει ότι έχει κάνει «αταξία», σκάει στα γέλια…

 

Tom Ford, λατρεμένος… την ξέρετε την αδυναμία μου, στον συγκεκριμένο, την έχω γράψει εδώ μέσα πολλές φορές, τον θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους designer αλλά και σκηνοθέτες της γενιάς του.. (αλήθεια, αναρωτιέμαι, πότε θα γυρίσει κάποια νέα ταινία…)

 

Τα νέα από το μέτωπο Ford έχουν ως εξής:

 

Πρόσφατα ο μετρ παρουσίασε τη συλλογή Jardin Noir της σειράς αρωμάτων Private Blend, με βασικές νότες τεσσάρων αγαπημένων λουλουδιών της αρωματοποιίας: τριαντάφυλλο,  νάρκισσος, κρίνος και υάκινθος, σε μια πιο «dark», πιο αισθησιακή και σέξι εκδοχή. Τα τέσσερα αρώματα της συλλογής Jardin Noir μας μεταφέρουν σε έναν κήπο τα μεσάνυχτα όπου αυτά τα τέσσερα λουλούδια σύμβολα της αρωματοποιίας διώχνουν την αθωότητα τους για να αποκαλύψουν μια «άγρια» κομψότητα που συνήθως διατηρούν κρυφή. Η συλλογή Jardin Noir, απελευθερώνει μια “after dark” ανατρεπτική ομορφιά των τεσσάρων λουλουδιών. Μεταξύ μας, είναι κάτι που ο Tom Ford καταφέρνει καλά, δεν ξεχνώ το Black Orchid, όπου εκεί κατάφερε να δώσει απίστευτο edge και sex appeal στην μέχρι τότε «άσπιλη» και εκλεπτυσμένη, ορχιδέα…(είναι ακόμα από τα αγαπημένα μου αρώματα..)

 

Ο ίδιος ο TF,  δήλωσε για αυτή τη νέα συλλογή «Τα λουλούδια μπορεί να έχουν και σκοτεινή γοητεία.  Η ομορφιά τους μπορεί να είναι τόσο ακραία, ώστε να έχει ναρκωτική δράση για τις αισθήσεις, σχεδόν παράνομη. »

 

Πάμε τα δούμε ένα ένα τα αρώματα:

 

JONQUILLE DE NUIT: Κύριο συστατικό του το λουλούδι νάρκισσος. Το μετατρέπει από ένα γλυκό  και ευαίσθητο χαρακτήρα σε ένα σκοτεινό και σαγηνευτικό άρωμα, ότι δηλαδή υποδηλώνει και το όνομα του. Ασυνήθιστες νότες κορυφής άγριων σπόρων κυκλάμινου Άλπεων, ακακίας και angelica τα ισορροπεί με Αιγυπτιακά φύλλα βιολέτας και νεραντζιού παρέχοντας μια αντίθεση στη δομή του και απελευθερώνοντας την καρδιά του νάρκισσου.  Αυτή η ισχυρή ένταση των λουλουδιών ενισχύεται μέχρι την αισθησιακή βάση της Ίριδας και του θερμού κεχριμπαριού.    

 

CAFÉ ROSE: Κύριο συστατικό του το άρωμα των τριαντάφυλλων. Τρία πολύτιμα αποστάγματα τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με εξωτικό και πιπεράτο μαύρο καφέ.  Σαφράν και μαύρο πιπέρι προσελκύουν και αναδύουν τα ισχυρά άνθη του Rose De Mai.  Στη συνέχεια η πλούσια καρδιά του τούρκικου ροδέλαιου και του τριαντάφυλλου Βουλγαρίας έρχεται σε επαφή με  λιβάνι, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο για να ολοκληρωθεί ο αισθησιακός και κρεμώδης χαρακτήρας στο άρωμα.

 

 

OMBRE DE HYACINTH: Κύριο συστατικό του το λουλούδι νάρκισσος. Συνδυάζει  την γήινη ομορφιά του galbanum και τα πράσινα φύλλα της βιολέτας, ενδυναμώνοντας το λιβάνι και τα φύλλα  Μανόλιας ORPUR® έτσι ώστε να κάνει τον Υάκινθο πιο αινιγματικό.  Συνεχίζει με κόκκους ροζ πιπεριού και γιασεμιού και κορυφώνει την ένταση με το galbanum Περσίας, benzoin και musk

 

LYS FUME: Κύριο συστατικό του το άρωμα από αγνά λευκά κρίνα. Απαλές νότες από μανταρίνι Ιταλίας, κόκκους ροζ πιπεριού, μοσχοκάρυδο και turmeric, μας μεταφέρει σε έναν κήπο γεμάτο τροπικά λευκά κρίνα πλεγμένα με ylang-ylang από το Μοελί (ένα από τα τρία νησιά που αποτελούν το κράτος Κομόρες στον Ινδικό Ωκεανό). Το μεθυστικό άρωμα των λουλουδιών συνδυάζεται αρμονικά μαζί με το τροπικό άρωμα της davana από το Νότιο Ινδικό αλλά και το ρούμι από τις Αντίλλες.  Ξύλα και πλούσια vanilla από Μαδαγασκάρη, λάβδανο, styrax και βελανιδιά δημιουργεί μια ονειρική ζεστασιά.

 

 

Τα 4 αρώματα της συλλογής Jardin Noir είναι σε μαύρο αντί για το κλασσικό καφέ μπουκάλι των 50ml της σειράς, Private Blend.  Η ετικέτα με την ονομασία του κάθε αρώματος είναι σε χρώμα λιλά αντί για χρυσή.

 

Επίσης στα stands του Tom Ford θα βρείτε και δυο limited edition προϊόντα μακιγιάζ:

 

Το κραγιόν Lip Color Aphrodisiac (45Ε) σε εντυπωσιακή rose pink απόχρωση με σπάνια και εξωτικά συστατικά όπως τα εκχυλίσματα soja seed, το Brazilian Murumuru, το Butter και το  Chamomilla Flower Oil τα οποία δημιουργούν μια κρεμώδη υφή, με μια  απαλή εφαρμογή. Ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές αναμιγνύονται έτσι, ώστε το κραγιόν, να παρέχει καθαρό χρώμα με τη σωστή ισορροπία λάμψης.

 

 

Το βερνίκι νυχιών Nail Lacquer, Dominatrix (30Ε) Ένα glossy και γυαλιστικό nail lacquer, σε απόχρωση deep purple με  σύνθεση με ενσωματωμένο coating προσφέρει υψηλή κάλυψη και λάμψη.

 

 

 

Είναι κρίμα, ότι δεν καταφέραμε ακόμα να φέρουμε στην Ελλάδα, όλη την συλλογή μακιγιάζ  Tom Ford, αλλά είναι και λογικό, διότι εδώ που τα λέμε, ίσως η εποχή, δεν «σηκώνει» αυτή τη στιγμή τέτοιες κινήσεις.. Εγώ όμως διατηρώ τις ελπίδες μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δούμε την ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ  και στα εγχώρια stands…

 

Τα προϊόντα Tom Ford θα τα βρείτε στα εξής σημεία πώλησης:

 

HC Kολωνάκι

HC Γλυφάδα

ATTICA Aθήνα Golden Hall- Θεσσαλονίκη

NOTOS Θεσσαλονίκη

 

 

 

Tom Ford το σημερινό θέμα, αλλά εγώ θέλω να ρωτήσω, αν είδε χθες κάποια από εσάς, την απονομή των Golden Globes (ψιλο-ξενύχτησα, αλλά άξιζε…)

 

Λοιπόν, βρήκα υπέροχη την Jessica Alba με Oscar de la Renta

 

 

 

Απίστευτα κακοντυμένη, την Rachel Weisz με Louis Vuitton

 

 

Αστεία, την Lucy Liu με Carolina Herrera…

 

 

Kαι δεν μπορώ να αποφασίσω, αν μου αρέσει η όχι, το φόρεμα Alexander McQueen, της Kate Hudson (μου αρέσει το κόψιμο, το ότι “πέφτει” τόσο όμορφο και χυτό, αλλά με χαλάει η ζώνη…)

 

 

 

.. και τέλος η Julianne Moore, με τουαλέτα… Tom Ford!

 

 

Μιλώντας για Golden Globes, μόδα και εμφανίσεις, σκέφτομαι ότι καιρό έχουμε να κάνουμε ένα fashion post στο bb…

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημέρα, καλημέρα!!
    Oh la laaaaa!!
    Ξεσηκώθηκα πραγματικά με τα αρώματα….
    Μάλλον το cafe rose είναι πιο κοντά στις προτιμήσεις μου τον τελευταίο καιρό, αλλά όλα φαίνεται να έχουν “κάτι”….
    Aχ…
    ‘Οσο για την απονομή, δεν την είδα…Δεν είμαι φαν τέτοιων εκδηλώσεων,
    αλλά το φόρεμα της Kate Hudson τώρα που το βλέπω, νομίζω μ’αρέσει και σίγουρα της πάει!!* 😉

  2. @Kat-Rap: Καλημέρα αγαπημένη! Πάντως έχεις “μυτούλα”… και ας μην τα έχεις μυρίσει… Κατά γενική ομολογία, το Cafe Rose, είναι υπέροχο…

  3. Καλημέρα! Καλημέρα! ολα θα ‘ηθελα να τα δοκιμάσω, αλλά ομολογώ, ότι το cafe rose μου έκανε “κάτι”. Ολη αυτή η ανάμοιξη τριαντάφυλλου με μαύρο πιπερι και σανδαλόξυλο, λιβανι, κεχριμπάρι…με πήγε σε κάτι ανατολιτικα σουκς και παζαρια μπαχαρικών… Μισιρ Τσαρσί και Αλ χαλίλι… αχ… πολύ κλικ!!!!! Ετσι κι αλλοιώς ειναι λατρεμένος ο Τομ Φορντ με ότι κι αν καταπιάνεται καθε φορα που δημιουργεί οτιδήποτε κι όποια δεν έχει δει την ταινία του Α single man με τον Colin Firth να σπευσει!! Είναι απίστευτα τρυφερή και ρεαλιστική συνάμα, χωρια το υπέροχο styling!!
    Οσο για τον Ρωμανό, “το μήλο κάτω απ΄τη μηλιά…”

  4. Kate Hudson !!! Άψογο φόρεμα. με χαλάει και εμένα η ζώνη. Τη θεωρώ υπερβολική για το κατά την άποψή μου πάντα, θεϊκό φόρεμα. Όσο για τα Tom Ford εγώ τα έμαθα απο εδώ απο αναφορές της Υπουργού. Έχω κολλήσει με το violet blonde, που είναι στη wish list μου πλέον.

    xo xo xo bbgirls 🙂

  5. καλημερα με ωραιες μυρωδιες!!μπα δεν εκατσα να δω τα βραβεια παρολο που το αγαπημενο δίδυμο amy-tina θα παρουσιαζαν.παω να ψαξω να δω μοδα και τα λοιπα!οσο για τα κοριτσια που μας δειχνεις εδω μπορω να πω οτι δεν ηταν κακες οι επιλογες τους δηλαδη με τον ενα η με τον αλλο τροπο ταιριαζαν σε αυτες αλλα σιγουρα αυτα ειναι κακογουστα φορεματα..

  6. @mako: Εσύ, ετοιμάσου αύριο… (επίσης απόλυτα συμφωνώ για την υπερβολή της ζώνης.. μια πιο απλή ζώνη θα έκανε πιο classy, το ρούχο…)

  7. Καλημέρα,
    Θα είμαι σύντομη γιατί βιάζομαι.

    JESSICA- εκπληκτικό φόρεμα, μαλλιά, μακιγιάζ.
    RACHEL- ωραία μαλλιά, αλλά το φόρεμα δεν είναι για GOLDEN GLOBES (στην ουσία δεν είναι για τίποτα.)
    LUCY – έκοψα το τραπεζομάντηλο της μαμάς μου και το φόρεσα)
    Αντιθέτως η KATE μου αρέσει σε όλα, και η ζώνη ταιριάζει στο μαύρο- ωραίο μαλλία-ανεπιτίδευτο μακιγιάζ.

  8. Καλημερα κοριτσια….Τom Ford αγαπημενος δεν το συζητω
    τιμουλες στα αρωματα δεν ειδαμε, το κραγιον υπεροχο…….
    ναι τζουλια θελουμε fashion post στο bb… με φωτογραφιες ομως…
    ναι να ορισουμε κ την υπουργο ενδυμασιας
    καλη εβδομαδα

  9. @Καλλιόπη Μαζοκ: Βιάζεσαι, βιάζεσαι, αλλά μια χαρά τα είπες. Συμφωνώ.

  10. Καλημερα και απο μενα μου αρεσε παρα πολυ το κραγιον και με ιντριγκαρει να δοκιμασω το νεο του αρωμα cafe rose οσο για τα ρουχα βρήκα υπέροχη την Jessica Alba και εγω Οι 3 υπολοιπες θα πρεπει να αλλαξουν στυλιστα οταν εχουν στην διαθεση τους οποια δημιουργια οποιοδηποτε οικου θελουν ειναι απαραδεκτο να γινονται γελοιες Καλο απογευμα

  11. γεια σας!!καλη εβδομαδα!!τα αρωματα του tom ford θα ηθελα να τα μυρισω για να σας πω.παντως, το cafe rose ακουγεται πολυ ενδιαφερον.αυτη την εποχη φοραω ενα φθηνο αρωμα απο το the body shop καθως κ την κρεμα σωματος το indian jasmine night κ νομιζω οτι θα το φοραω για καιρο.ειδικα η κρεμα σωματος ειναι super!αγορασα κ το eau de prep tommy hilfiger 30ml γτ μου αρεσε, αλλα επειδη φοβηθηκα μηπως δεν μου αρεσει μετα απο δυο,τρεις φορες(την εχω πατησει στο παρελθον),αγορασα το μικρο μεγεθος.
    οσο για τις στυλιστικες επιλογες,η jessica μου αρεσε παρα πολυ ,αλλα πιο πολυ κι απο το φορεμα,λατρεψα τα μαλλια της.για τις υπολοιπες εχω να κανω ακριβως,μα ακριβως τις ιδιες παρατηρησεις με τη ΤΖΟΥΛΙΑ.κι εμενα δεν μου αρεσει η ζωνη στο φορεμα της kate,θα μου αρεσε κτ αλλο,μια λεπτη ζωνουλα στο ιδιο υφος κ με τις ιδιες πετρες με το γιακα.φιλια πολλα!!

  12. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Ένα Post για μόδα θα ήταν ό,τι πρέπει νομίζω ! Το σημερινό το περίμενα καιρό τώρα τα συγκεκριμένα αρώματα του Tom Ford εχουν δημιουργησει φανατικους οπαδους απο τη μια και φανατικους “εχθρους” από την άλλη. Η αλήθεια είναι όμως ότι και ο ίδιος προκαλει τα ιδια συναισθήματα. Ο κος Ρωμανός βλέπω είναι οπαδός μεγάλος και η αλήθεια είναι ότι το Neroli potofino είναι πολύ καλή επιλογή! Το δικο μου αγαπημενο από τα άνω είναι το Lys Fume που μου θυμίζει τόσο πολύ το Gold της Donna Karan σε πιο συγχρονη έκδοση. Επίσης όλα σχεδόν τα αρώματα του Tom Ford συμπεριλαμβανομένων και των άνω θεωρούνται unisex και εχουν πολλούς οπαδούς κυρίως από το αντρικό φύλλο.
    Τέλος για τα Golden Globes να πω κι εγώ ότι η ψήφος μου πάει στην Kate Hudson!!

  13. Φοβερή η τουαλέτα της Hudson, τα βαθιά κοψίματα είναι το απωθημένο μου(μιας και δεν μπορώ να τα φορέσω)…
    Κρίμα η Lucy Liu… απλά κρίμα! Πολύ λάθος επιλογή.
    Λιτό και ξεχωριστό ήταν το φόρεμα της Μενούνος, υποστήριξε την Ελλάδα και διάλεξε μια nude δαντελένια Celia Kritharioti τουαλέτα.

    Όσο για τα προϊόντα Tom Ford, όταν περάσω από τα NOTOS θα τα δοκιμάσω asap!

    Καλή εβδομάδα κορίτσια <3

  14. Καλησπερα Τζουλια!!κοριτσια!!
    Αρωματα και χρωματα Tom ford θα τα παρω ολα!!!Μα τι υπεροχες
    συσκευασιες αρωματων το μαυρο κυριως με ιντριγκαρη πολυ!
    Τζουλια τι περιμενες με μαμα beauty editor τι θα εκανε το παιδι!!μεσα
    στον πειρασμο βρισκεται!!
    Kate υπεροχη επιλογη απλα επρεπε να εχει ενα απο τα δυο γιατι η ζωνη απο μονη της εμενα μου αρεσει!!
    Lusy η γραμμη του φορεματος μου αρεσει το φανταζομαι σε μονοχρωμο θα ηταν σουπερ!Τωρα το μοτιβο τραπεζομαντιλο η αλλιως βολτα στην εξοχη!!Θα επρεπε να το φορουσε καποια αλλη με ποιο δυνατη προσωπικοτητα για να το υποστηριξει σωστα!!Εδω την φοραει το φορεμα και οχι αυτη το φορεμα!!
    Αλλα καμια φορα και η αρνητικη διαφημιση δεν παει να ειναι διαφημιση!
    Φιλια

  15. καλησπερα κ από μένα….ο κύριος Ρωμανός έχει εκλεπτυσμένο γούστο όπως και η μαμά του!!!!!Τζούλια μου συμφωνώ απόλυτα με τα σχόλια σου όσο αφορά τις επιλογές ρούχων των διασήμων κυριών!!!!Jessica Alba κορυφή!!! Το ότι η συλλογή Jardin Noir είναι σε μαύρο,μόνο κ μόνο επειδή το μαύρο είναι το λατρεμένο μου χρώμα με προκαλεί να την δοκιμάσω!!!

  16. Πόσο βαρετή μπορώ να γίνω, αν αρχίσω να εκθειάζω και πάλι το Black Orchid. Είναι άρωμα που αφήνει το στίγμα του. Το ίδιο πιστεύω και για αυτά που μας παρουσίασε σήμερα η Τζούλια. Απλώς, για να μη σκάσω από τη ζήλια μου, καθώς λόγω απόστασης δεν μπορώ ούτε να τα μυρίσω, θα αναφερθώ στην αξία του κλασικού.

  17. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Αν και δεν έχω μυρίσει κανένα από τα αρώματα αυτά,πιστεύω θα είναι υπέροχα.Αγαπημένο μου το Black Orchid,αγαπημένος και ο Tom Ford με τις πάντα πρωτοποριακές δημιουργίες του..Μεγάλο ταλέντο,πολυδιάστατο!Όσο για τα κορίτσια στις φωτογραφίες θα πω:Jessica-Πολύ όμορφο φόρεμα με το εντελώς κλασσικό αμερικάνικο ύφος(ντεκολτέ-καρδιά,ουρά-γοργόνα)αλλά εντελώς κακή επιλογή χρώματος.Σε σχέση με το κόκκινο χαλί αδικείται και το φόρεμα και η Jessica.Το τσαντάκι εντυπωσιακό.Το κολιέ θα το άφηνα σπίτι. Rachel:Ένα πολύ φλύαρο φόρεμα,κουραστικό και αναποφάσιστο.Το μακιγιάζ και το μαλλί προσπαθούν να σώσουν την κατάσταση.Δεν βλέπω να τα καταφέρνουν. Lucy:Εντυπωσιακό φόρεμα πασαρέλας,σωστά έκανε λιτό χτένισμα και μακιγιάζ.Το σίγουρο είναι ότι έκανε μεγάλη εντύπωση(μάλλον λόγω όγκου) Kate:Πανέμορφο φόρεμα,θεϊκό το βαθύ κόψιμο,άψογη σιλουέτα.Μακιγιάζ σωστό,μαλλί κάτω ΛΑΘΟΣ.Με ένα αυστηρό σινιόν ή πιο χαλαρό πιάσιμο θα άπογειωνόταν! Julianne:Εδώ έχουμε μία χάλια λήψη που την κάνει να μοιάζει σαν κάπως…σαν μαριονέτα να πω;Δεν μου έρχεται η λέξη.Σαν φόρεμα κομψό αλλά κάτι με χαλάει,ίσως δεν ταιριάζουν τα λευκά κοψίματα στον σωματότυπό της(αν και έχει ελαφρυντικό τη λάθος γωνία λήψης).Τα σκουλαρίκια και το βραχιόλι δεν χρειαζόταν.Καθόλου δεν χρειαζόταν!!! Κατά τ’άλλα πολλά φιλιά………

  18. Καλησπέρα κορίτσια!Αγαπημένος ο Tom Ford και το black orchid το έχω και στις 2 εκδοχές του σε 100ml μην και ξεμείνω!!! χαχαχα!!!Τα καινούρια?? Φυσικά και με την πρώτη ευκαιρία σίγουρα θα αγοράσω κάποιο.Όμως όσο κι αν τον αγαπώ 50€ για ένα κραγιόν ή 30€ για μανό, συγνώμη αγαπημένε μου δεν θα μπορέσω…συγχώρεσέ με!!!!

  19. LYS FUME..θεε μου, ανυπομονω πραγματικα να το μυρισω!

  20. Δεν θα πω πολλά γι’αυτή την ανάρτηση…. απλά έχω ξετρελαθεί!! Tom Ford υποκλίνομαι και “πεθαίνω” για το άρωμα CAFÉ ROSE! 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.