Η νέα κρέμα ματιών, Clinique Repairwear Laser Focus.

 

 

Μετά τον ορό Repairwear Laser Focus Wrinkle & UV Damage Corrector, ο οποίος αντιμετωπίζει τις  γραμμές και τις ρυτίδες, με ορατά αποτελέσματα, αντίστοιχα μιας δερματολογικής θεραπείας laser, η Clinique συνεχίζει με τη νέα Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream μια κρέμα σχεδιασμένη για να επανορθώνει τα ορατά σημάδια γήρανσης γύρω από ολόκληρη την περιοχή των ματιών.

 

Ο  δερματολόγος της Clinique, Dr. David Orentreich, δήλωσε: «Η νεανική επιδερμίδα είναι ανθεκτική και ελαστική. Ωστόσο, καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα χάνει την ελαστικότητα της, την πυκνότητα και τα απαραίτητα επίπεδα υγρασίας, με αποτέλεσμα την εμφάνιση μόνιμων γραμμών έκφρασης. Επαναλαμβανόμενες κινήσεις του προσώπου όπως είναι το χαμόγελο και οι διάφορες άλλες εκφράσεις, δημιουργούν στην επιδερμίδα συνεχείς πτυχές που οδηγούν στην εμφάνιση αυτού που ονομάζουμε «δυναμική ρυτίδα». Καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα αρχίζει να χαλαρώνει, κάνοντας αυτές τις ρυτίδες να γίνονται ακόμα πιο έντονες.»

 

Εκτός από τους παραδοσιακούς ελέγχους για τη μείωση των στατικών γραμμών και ρυτίδων, η Clinique αναζήτησε τρόπους για το πώς θα μπορούσε η Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream να διορθώσει τις «δυναμικές ρυτίδες». Το τεστ, που  ονομάστηκε «Smile Test», δημιουργήθηκε για να εξετάσει τη μείωση της εμφάνισης των γραμμών που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια καθώς χαμογελάμε, το ονομαζόμενο «πόδι της χήνας». Οι συμμετέχοντες στο τεστ μετρήθηκαν καθώς χαμογελούν, πριν τη χρήση του προϊόντος, ύστερα τους ζητήθηκε να χρησιμοποιήσουν το προϊόν για 12 εβδομάδες. Μετά από 12 εβδομάδες, το «πόδι της χήνας» αξιολογήθηκε ξανά. Τα αποτελέσματα- μια  μείωση κατά 54% στις γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών.

 

Η νέα Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream της Clinique, ακολουθεί μια πολύπλευρη προσέγγιση για την αντιμετώπιση των γραμμών και ρυτίδων που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή των ματιών, χαρίζοντας αναζωογόνηση και νεανική εμφάνιση.

 

Επανορθώνει τη φθορά από τις ακτίνες UV και προστατεύει από τους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος. Με ένα εκχύλισμα από ισχυρά ένζυμα, τα οποία προέρχονται από τον οργανισμό Micrococcus Luteus, έναν από τους πιο ανθεκτικούς οργανισμούς στην υπεριώδη ακτινοβολία που είναι γνωστοί στην επιστήμη καθώς και Vitamin C and Eαντιοξειδωτικά συστατικά που εμποδίζουν την απελευθέρωση των ελεύθερων ριζών που οφείλονται στους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα προλαμβάνουν τις μελλοντικές φθορές.


Βελτιώνει την εμφάνιση των γραμμών και των ρυτίδων, και της υφής συνολικά.

Μέσα σε 12 εβδομάδες, επανορθώνει  το πόδι της χήνας, τις γραμμές των βλεφάρων και τις γραμμές κάτω από τα μάτια (οι λεπτές γραμμές που διασταυρώνονται κάτω από την περιοχή των ματιών). Αυτό το πετυχαίνει με μια σύνθεση από Purified Whey Protein  (πρωτεΐνη γάλακτος) ένα φυσικό, πλούσιο σε αμινοξέα πολυπεπτίδιο το οποίο βοηθάει την επιδερμίδα να δείχνει πιο σφριγηλή.

 

Ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας.

Η αλήθεια είναι ότι η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών είναι περίπου δέκα φορές πιο λεπτή από την επιδερμίδα του υπόλοιπου προσώπου και είναι επιρρεπής στην αφυδάτωση λόγω του ότι έχει λιγότερους σμηγματογόνους  αδένες και εκτίθεται σε περισσότερους εξωτερικούς παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε αφυδάτωση και μεγαλύτερη φθορά. Ενυδατώνοντας την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, βοηθάμε ορατά στη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων, δημιουργώντας μια απαλή και ελαστική επιδερμίδα. Αυτή η νέα κρέμα ματιών ενυδατώνει άμεσα και μακροπρόθεσμα την επιδερμίδα και ενισχύει την υδρολιπιδική ασπίδα υγρασίας. Πιο συγκεκριμένα, κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι μετά από 12 εβδομάδες, η υδρολιπιδική ασπίδα της επιδερμίδας έχει ενδυναμωθεί κατά 72%. Έχοντας μια ισχυρή υδρολιπιδική ασπίδα υγρασίας, η επιδερμίδα προετοιμάζεται για να δεχτεί επιπρόσθετα συστατικά θεραπείας.

 

 

 

 

 

Εφαρμόστε την κρέμα ματιών πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανομένου και τις βλεφαρίδες. Μπορεί να φορεθεί μόνη της ή και κάτω από το makeup. Η Repairwear Laser Focus Wrinkle Correcting Eye Cream είναι δερματολογικά ελεγμένη και κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η  ενδεικτική λιανική της  τιμή είναι: 48,90€ (15ml) και θα την βρείτε στα stands της Clinique, αρχές Φεβρουαρίου.

 

26 Σχόλια
  1. Καλημερα!!Τζουλια!!κοριτσια!!
    Ευτυχως προς το παρον δεν εχω αποκτησει το “ποδι της χηνας” αν και λογω ηλικιας θα μπορουσα ανετα να στολιζει το προσωπο μου!
    Το δικο μου προβλημα πιο πολυ ειναι οι μαυροι κυκλοι ειχα δοκιμασει καποια δειγματα της clinigue νομιζω ηταν απο την νεα σειρα και αυτη ειχε λιγο χρωματακι
    που εδινε παραλληλα μια λαμψη στην περιοχη μπορω να πω οτι μου αρεσε.
    Φιλια

  2. ♥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ♥ ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ??? ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!ΔΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΥΧΕΙ
    ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ ΤΟ “ΠΟΔΙ” ΤΗΣ ΧΗΝΑΣ”? ΜΑΚΑΡΙ!!!! ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ. ΒΕΒΑΙΑ Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ “ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΗ” ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ, ΤΟΤΕ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ.
    ♥♥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ♥♥

  3. ΑΧ, ΟΧΙ. ΕΙΜΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΒΒ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΕΓΩ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Η sofiaT.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΗ!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ♥

  4. Καλημερα σε όλες! Μια ίωση με χτυπησε χθες το βράδυ κι εκδηλώθηκε εντονα σημερα το πρωί, οποτε δεν ειμαι για πολλά πολλά, γιατι εχω ήδη κατεβασει ρολα. Ωστόσο πρεπει να δηλώσω πως η clinique ειναι η παλια μου αγαπημένη που συντρόφευσε τη δεκαετια των 30s πριν περάσω στην αγαπημενη “θεια”. Θεωρω τα προιόντα της αξεπέραστα! Φιλια BBgirls!

  5. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls!Πολύ δελεαστική η πρόταση της clinique!Και θα ήθελα να τη δοκιμάσω για να βιώσω το “θαύμα”.Κι επειδή βρίσκομαι σε φάση αναζήτησης της τέλειας(για μένα)κρέμας ματιών θα την περάσω στη λίστα μου.@Stella μου περαστικά!Φιλιά._

  6. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ…
    ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΝΑΙΝΩ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΛΥ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ CLINIQUE ΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΗΣ ESTE LAUDER ΠΟΥ ΕΧΩ…
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

  7. Ρε κορίτσια εγώ ειχα πάρει την all about eyes της clinique και καθε φορα που την εβαζα εβγαζα τρελλί εξάνθημα στα ματια που έμενε για ώρες, μην πω μερες. οπότε φυσικά την έκοψα και δεν ξαναπαίρνω ποτέ clinique!

  8. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα και καλή εβδομάδα! Έχω δοκιμάσει λίγα προϊόντα της Clinique, στο παρελθόν, αλλά ποτέ κάποια κρέμα προσώπου ή ματιών!! Ευτυχώς ακόμα δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα στην περιοχή των ματιών, αλλά θα σημειώσω αυτή την κρέμα ματιών γιατί σίγουρα θα μου χρειαστεί στο μέλλον!!!!
    @Stella: Περαστικά κούκλα μου…. και γω πέρασα πρόσφατα μια ιωσούλα και ξέρω πως είναι! Τώρα που το σκέφτομαι, καιρό έχω να δω σχόλιο της vickysot!! Που χάθηκε το γλυκό μας BBGirl; 🙂
    @Τζούλια μου, μας έλειψες την Παρασκευή…. Ελπίζω όμως ότι όλα είναι καλά και απλώς τρέχεις με την δουλειά! Και μια που το θυμήθηκα να σε ρωτήσω και κάτι… καιρό έχουμε να μάθουμε νέα για την Μαρία μας (Πρωτόπαππα) και τις προσπάθειές της… Εύχομαι να’χει φοβερά αποτελέσματα μέχρι τώρα! Φιλιά!

  9. Mακριά από Clinique, και όπως λέει και η maryloo πιο πολύ κακό μου έκανε παρά καλό, μου γέμισε τα μάτια με εξανθήματα και μου τα έκανε τούμπανο, άσε που η τιμή της είναι πανάκριβη.
    Υπάρχουν ένα σωρό άλλες κρέμες που μπορείς να αγοράσεις με το 1/3 της τιμής της και που κάνουν στα αλήθεια δουλειά. Δεν χρειάζεται να είναι επώνυμες για να κάνουν δουλειά, στις επώνυμες πληρώνουμε το όνομα μόνο.

  10. ….ρυτίδες δεν μπορώ να πω πως έχω γύρω από τα μάτια….μαύρους κύκλους, ναι!!!Δεν μπορώ να πω πως έχω εντυπωσιαστεί από καμία ιδιαίτερα κρέμα από όσες κατά καιρούς έχω δοκιμάσει….της τάξης των τιμών estee/clinique/dior…..χρήματα για la praire δεν υπάρχουν!!!!Αγαπημένα tips για μετά το ξενύχτι,για μαύρους κύκλους και πρήξιμο…παγωμένο κουταλάκι-κατευθείαν απ’ την κατάψυξη(ξεπρήζει και συσφίγγει!!!)….φέτα πατάτας και κρέμα για αιμορρο’ί’δες….Μη γελάτε!!!Σε μένα πιάνει!!!

  11. Ντροπή να σβήνετε το σχόλιο μου επειδή δεν σας άρεσε που είπα ότι η Clinique δεν μου έκανε καλό όπως είπε και η maryloo.

  12. ….εγώ μαύρους κύκλους έχω….καμιά κρέμα δεν με έχει κάνει να πω…ουάάάου!!!ΟΚ!!!Λεφτά για la praire δε διαθέτω,δυστυχώς!!!Αγαπημένα μου tips για πρησμένα ματάκια και μαύρους κύκλους:φέτα κομμένης πατάτας,φακελάκια τσαγιού,παγωμένο κουταλάκι απευθείας από την κατάψυξη και κρέμα για αιμορρα’ί’δες….Μη γελάτε,σε μένα πιάνει!!!

  13. επειδη πληρώνεσαι απ την Clinique σβηνεις τα σχολιά μου που γράφω μακριά από Clinique? πολύ δημοκρατικό site χαχαχαχαχα

  14. …EIΡΗΝΗ ΥΜΙΝ/ΗΜΙΝ!!! ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ FB!!!TA ΣΧΟΛΙΑ ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΠΛΟΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!ΜΗΝ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ,ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ….ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ!!!ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΦΑΝΗΚΕ ΠΑΛΙ….ΔΙΠΛΟΠΟΣΤΑΡΙΣΜΕΝΟ!!!

  15. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls και περαστικά Στέλλα μου!!!
    Τον ορό τον έχω και τον χρησιμοποιώ -είναι καταπληκτικός – και τον αγόρασα στη φτήνια από το bazaar της θείας το φθινόπωρο. Είχε μαζί και την κρέμα ματιών και ημέρας repairwear από τις οποίες επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένη. Άλλωστε ο έρωτάς μου με την Clinique παραμένει παρά την εχμ ηλικία μου!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  16. καλησπερα τζουλια κ ββκοριτσια;τι κανετε;μου λειψατε απο την πεμπτη!’@τζουλια,δοκιμασα τον ορο της εταιριας γιa το προσωπο κ εμεινα ευχαριστημενη.η αισθητικος μου ειπε οτι μπανει κ στο κοκκαλο του ματιου,γ’αυτο το εβαλα μονο εκει.το δοκιμασα μαζι με την κρεμα ματιων repairwear,οχι την laser focus,k επισης μου αρεσε.νομιζω οτι ειναι πιο απαλη,με λιγοτερες ρυτιδες η περιοχη.δεν εχω ακομα ποδι της χηνας αλλα εχω λεπτες ρυτιδες κατω απο τα ματια κ στο πλάι του ματιου.τελος,αγορασα κ το roll-on της ιδιας εταιριας,το οποιο ξεκουραζει τα ματια παρα πολυ.νομοζω οτι τα ματακια μου ειναι καλυτερα τωρα!η clinique ειναι παλια αγαπημενη κ το μακιγιαζ της ειναι αξεπεραστο για μενα.η καινουργια μασκαρα δε,extreme volume,einai super!

  17. @Domi: Ελικρινά, δεν έχω καταλάβει, πιο είναι το πρόβλημα … μάλλον είσαι νέα στο bb..

  18. Συμφωνώ απόλυτα με την maryloo…εμενα μου έφερε αλλεργία μέχρι κ ένα ρουζ της Clinique οπότε δεν ανήκει στις μάρκες που φέρω εκτίμηση….

  19. Συμφωνώ και με την Domi οτι υπάρχουν μάρκες αρκετά οικονομικότερες που έχουν πολύ πιο καλά αποτελέσματα…

  20. Τζουλια μαλλον υπαρχει καποιο τεχνικο προβλημα με την σελιδα γιατι και εγω σχολιασα το πρωι αλλα μου εβγαλε error .

  21. Αντίθετα για μένα είναι από τις μάρκες που εκτιμώ,μόνο που οι τιμές της στην Αγγλία είναι πολύ χαμηλότερες.΄Ελα που δε θα πάω όμως σύντομα….

  22. Καλησπέρα σας! Λοιπόν εγώ δεν έχω δοκιμάσει καθόλου clinique, απλά γιατί δεν έτυχε, οπότε δεν έχω άποψη. Όμως τελευταία όλες οι κρέμες υπόσχονται επαναστατικά, μοναδικά αποτελέσματα.Αλήθεια ισχύει? Εγώ πάντως δεν έχω δει με καμία επώνυμη κρέμα κάτι που να με συναρπάσει. Θα ήθελα όμως Τζούλια να ρωτήσω κάτι άσχετο για τη διαφήμιση που έχεις πάνω αριστερά (beauty home clinic).Αυτές οι οικιακές συσκευές κάνουν όντως δουλειά?Μήπως ξέρει καμία να μου πεί, γιατί μου έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.
    Σας φιλώ καλό βράδυ!
    @Πολλά περαστικά Στελλίτσα μας!!!!

  23. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ: Aλεξάνδρα μου, δεν βλέπουμε όλες τα ίδια στην μπροστινή σελίδα του bb. Κάποιες φορές εξαρτάται από τον browser. Για την affiliate ή google διαφήμιση που βλέπεις πάνω αριστερά (beauty home clinic) δεν γνωρίζω, διότι δεν έχω δοκιμάσει. Επίσης αυτές οι διαφημίσεις βγαίνουν αυτόματα και έχουν πάντα σχέση με ομορφιά, μια που το bb είναι εξειδικευμένο site ομορφιάς.

  24. Αγόραζα παλαιότερα προϊόντα της Clinique,
    όμως μου δημιούργησαν αλλεργίες,όπως
    έντονη φαγούρα κ εξανθήματα οπότε
    αναγκάστηκα να τις πετάξω.

  25. γεια σας. θα σας πω πολυ γρηγορα για κρεμες ματιων που εχω δοκιμασει. 1 ROC η διπλη κρεμα που εβαζες μια λευκη και μια γκρι κατι που υποτιθεται αντικαθιστουσε το λειζερ. σε μενα εφερνε πρηξιμο και φοβερο τσουξιμο ουτε ανωρθωση σε μια ωρα που ελεγε ουτε τιποτα. 2 VICHY μια απλη κρεμα ενυδατωσης καμμια βελτιωση. 3 ESSTE LAUDER ADVANCE η καλυτερη απο ολες που εχω δοκιμασει κανει οτι υποσχεται 4 CLINICUE REPAIRWARE απλη πολυ καλη ουτε τσουξιμο ουτε πρηξιμο και τελευταια θα γραψω για την κρεμα ματιων της ELIABETH ARDEN CERAMIDE PREMIERE παχια κρεμα αποροφαται αμεσως αλλα εχει τσουξιμο στα ματια σε αλλο ποστ θα σας γραψω και αλλες μαρκες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.