Kαλησπέρα από το Λονδίνο!

 

 

Δεν μπορώ να χειριστώ, πολύ καλά τον χρόνο μου σε αυτό το ταξίδι. Καλά η αλήθεια είναι βέβαια, ότι αυτό το ταξίδι είναι πολύ πιο διαφορετικό από όσα έχω κάνει στο Λονδίνο μέχρι τώρα, περιλαμβάνει ατελείωτες δουλειές, διαδικαστικά και γραφειοκρατία και πολλά ακόμα… (όπως με μεγάλη διαύγεια, σχολίασε προχθές και η Angelina)

 

Όχι ιδιαίτερη όρεξη για χάζι και shopping αλλά να σας πω και την αλήθεια και όρεξη να είχα, τα πράγματα είναι κάπως  υποτονικά, όπως κάθε τέτοια εποχή στο Λονδίνο. Έχει περάσει η εποχή του x-mas fun and shopping, οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει από τέλος Δεκεμβρίου, οπότε ότι καλό υπήρχε στις εκπτώσεις, όταν έφτασα εγώ είχε εξαφανιστεί, τα μαγαζιά είναι in between σαιζόν, (πολύ σαβούρα μεν, απ’ ότι έχει απομείνει από τις εκπτώσεις, όχι ολοκληρωμένες Ανοιξιάτικες συλλογές δε, μόνο λίγα πράγματα..) και δεν έχω δει τίποτα να με ενθουσιάσει.. Αρκεί να σας πω, θα το δείτε και μόνες σας, στην φωτογραφία από κάτω, ότι η πρώτη κεντρική βιτρίνα του Selfridges είναι… άδεια.. μάλιστα άδεια… δεν έχει διακοσμηθεί ακόμα.. Οι υπόλοιπες όμως, βιτρίνες του πολυκαταστήματος, μιλάνε για…. Ησυχία… Θα σας εξηγήσω παρακάτω..

 

Σε αυτά προσθέσετε και τον καιρό, το απίστευτο χιόνι και κρύο όλη την προηγούμενη εβδομάδα, που έχει κρατήσει τους πάντες μέσα, οπότε μη ζηλεύετε bb girls, δεν λέει και τίποτα ιδιαίτερο αυτή τη στιγμή το Λονδίνο, τα καλά ξεκινούν από τον επόμενο μήνα…

 

No noise λοιπόν το concept, στις βιτρίνες του Selfridges και τώρα που το σκέφτομαι δεν είναι και κακή ιδέα.. No noise, κάπου- κάπου για να μπορέσουμε να ανασυγκροτηθούμε, να μαζέψουμε τις σκέψεις μας, να ηρεμήσουμε, να ονειρευτούμε, να σχεδιάσουμε.. No noise ή αλλιώς,  μιλάω σιγά, για να με ακούνε.. no noise γιατί πολλές φορές, οι φανφάρες και οι φωνές φέρνουν το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

«Όσο περισσότερο  βομβαρδιζόμαστε με πληροφορίες και διέγερση, τόσο περισσότερο ο κόσμος γίνεται ένα θορυβώδες μέρος. Σε μια πρωτοβουλία που ξεφεύγει από τα στενά όρια της λιανικής πώλησης, σας προσκαλούμε να γιορτάσετε την δύναμη της σιωπής, να δείτε την ομορφιά να νιώσετε την ηρεμία ανάμεσα στο πλήθος..»

 

Στάθηκα για λίγη ώρα, όταν διάβασα αυτές τις γραμμές. Τις εννοούν κυριολεκτικά και μεταφορικά και προσπαθούν να σε προτρέψουν να τις εφαρμόσεις.. Και αν και τράβηξα και άλλες φωτογραφίες για να δείτε και άλλα πράγματα, όπως κάνω πάντα σε αυτά μου τα ταξίδια, ήθελα, οπωσδήποτε να σας δείξω αυτή την πρωτοβουλία. Στο Selfridges λοιπόν υπάρχουν πλέον ακουστικά που μπλοκάρουν εντελώς τον θόρυβο ή ακούς απλά θορύβους της φύσης, το The Silence Room ένα μεγάλο δωμάτιο εντελώς noise proof, που μπορεί κάποιος πελάτης να απομονωθεί, τo ήσυχο, The Quite Shop, το Food for thought , στο ισόγειο (με τα απίστευτα γκουρμέ καλούδια..) και η μέρα Idle Sunday, Κυριακές αφιερωμένες στην ήσυχη ανάγνωση βιβλίων, στο βιβλιοπωλείο του καταστήματος

 

H άδεια βιτρίνα του Selfridges, τώρα που το σκέφτομαι είχε νόημα… ήσυχη και αυτή…

 

 

Γιατί στην αμέσως επόμενη, ξεκίνησε η καμπάνια,  No Noise…

 

 

Νo Noise και ένα τεράστιο, μαξιλάρι-καναπές..

 

 

No Noise και βρες τους δικούς σου ρυθμούς…

 

No Noise και ξέχνα τα περίπλοκα και γύρνα στην μαρμελάδα της γιαγιάς..

 

 

No Noise και υπάρχει κάτι πιο «ήσυχο» αλλά και πιο αγαπημένο, από ένα λευκό, βαμβακερό t-shirt;

 

 

No Noise και ζήσε όπως ακριβώς θέλεις, στον δικό σου χώρο

 

 

No Noise, όπως ένα απλό γυάλινο ποτήρι

 

 

No Noise, Listen to No Noise..

 

No Noise, for everyone..

 

 

No Noise και ένα σύννεφο, σιωπής…

 

 

To πιο απίστευτο όμως που μου συνέβη ήταν άλλο, όσο αφορά το No Noise του Selfridges.. Λίγη ώρα αργότερα πέρασα από το Primark (επιβεβλημένη μια βόλτα και από κεί..) Ψώνιζα στον πάνω όροφο για τον κύριο Ρωμανό, αλλά είχα και κάτι στο χέρι μου για μένα και επειδή τα πάνω δοκιμαστήρια είχαν λιγότερο κόσμο, πλησίασα έναν νεαρό πωλητή για να τον ρωτήσω, αν μπορούσα και εγώ να δοκιμάσω επάνω και να μην αναγκαστώ να κατέβω κάτω (ναι, οk, τεμπέλιασα..) Του το είπα γρήγορα, με κοίταξε βαθιά στα μάτια και μου εξήγησε με νοήματα αλλά και με την δική του γλώσσα των ήχων, ότι ήταν κωφάλαλος. Χαλάρωσα, λοιπόν, τη δική μου γλώσσα ροδάνι και πιο αργά, του είπα ακριβώς τι θέλω. Κατάλαβε αμέσως και σε δευτερόλεπτα μου εξήγησε άψογα, τρία πράγματα: Τα δοκιμαστήρια για τις γυναίκες είναι κάτω, δεν μπορείτε να δοκιμάσετε εδώ, εδώ είναι μόνο για παιδάκια. Οι δικές μου σκέψεις μετά από αυτό:  Νο noise πάντα, λοιπόν για εκείνον. Ίσως και καλύτερα… Πολιτισμός… ένας κωφάλαλος, όχι σε μοναχική εργασία, αλλά σε εργασία που έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση χιλιάδων ανθρώπων… και βεβαίως, με εξυπηρέτησε τέλεια… Θα το δω άραγε ποτέ, αυτό στη χώρα μου…;

 

Ok, συνεχίζω…

 

Η είσοδος στο Top Shop (η απίστευτη μανία με τα σορτς συνεχίζεται και συνεχίζεται, χειμώνα-καλοκαίρι..) Στο μεταξύ, τι τους έχει πιάσει; Πάλι μου είπαν να μην τραβήξω άλλες φωτογραφίες…εκεί μέσα.. αι στο καλό πια…

 

 

 

Θυμάστε την προηγούμενη εβδομάδα στην Αθήνα και το post για ενυδάτωση; Την ίδια ιδέα είχα προφανώς, με τις βιτρίνες του The Body Shop στην Oxford Street που προτρέπουν για πλούσια ενυδάτωση αυτή την εποχή (και όχι bb girls, αν και πολύ θα το ήθελα, δεν με είχαν ενημερώσει…)

 

 

 

Στο John Lewis την τιμητική τους είχαν τα προιόντα Origins και η νέα σειρά με βλαστοκύτταρα από βατόμουρα.. (τα stem cells το νέο αγαπημένο «παιδί» της contemporary κοσμετολογίας, αν και τα έχουν κάνει λίγο άνω –κάτω..)

 

 

Το Fenwick ετοιμάζεται ήδη για του Αγίου Βαλεντίνου… μεγάλη υπόθεση στην Αγγλία, επίσης ξοδεύονται εκατομμύρια λίρες εκείνη τη μέρα…

 

 

 

 

Λοιπόν, αρχίζει και μου αρέσει πάρα πολύ η μπουτίκ Forever 21… πήρα ένα απίθανο ζευγάρι μποτάκια, έχει πολύ ωραία σχέδια και αυτή τη φορά, οι συλλογές μου φάνηκαν πολύ καλύτερες από του Top Shop.. λέτε να αλλαξοπιστήσω; (σας  έχω και μικρή έκπληξη από το Forever 21, κρατήστε το, αυτό..)

 

 

 

Ετοιμάζεται το κατάστημα, Urban Outfitters..

 

 

 

Ρούχα από την συλλογή Kardashian, αποκλειστικά στην Dorothy Perkins

 

 

 

Κλείνω με ένα αμιγώς beauty νέο, για να ικανοποιήσω και τη μητέρα, που πάλι θα αρχίσει να μου λέει για τις beauty oriented φίλες μου και επίσης, γιατί περιμένει, πάνω απ’ το κεφάλι μου (οι δουλειές, δεν έχουν τελειώσει ακόμα..)

 

Καλώς τα μας!! Να λοιπόν και bb cream για τα μάτια, σε μορφή roll-on, δια χειρός Garnier (και επειδή είμαι καλεσμένη στην παρουσίαση τους τον επόμενο μήνα στην Αθήνα, πάω στοίχημα ότι αυτό θα μας δείξουν και θα σας το πω κιόλας και τους χάλασα και την έκπληξη..). Λοιπόν, την ξέρετε την άποψή μου για τις απανταχού bb. Το συγκεκριμένο όμως προϊόν, το δοκίμασα και μου άρεσε. Μου άρεσε πολύ και νομίζω θα μου αρέσει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι. Θα το ονόμαζα, ελαφρύ κονσήλερ, δίνει όμως αρκετή κάλυψη, λάμψη, έ, προσφέρει και λίγη ενυδάτωση, ένα touch αντηλιακής προστασίας και μου αρέσει πολύ το roll-on που είναι εύχρηστο και απλώνει το προϊόν, σχεδόν με μια κίνηση (ε, και με λίγη βοήθεια από το δακτυλάκι…)

 

 

 

Αυτά προς το παρόν..

 

“See u soon” bb girls!

 

 

33 Σχόλια
  1. Εδω βρέχει καρέκλες!!! Οπως και να το κάνουμε καλύτερα να βρεχει στο Λονδίνο ή και να χιονίζει παρα στην Αθήνα (ειδικά αυτων των ημερών)… Να προσέχεις και να το χαρείς όσο μπορείς. Και ναι, αυτο που έζησες στο Primark είναι πολιτισμός, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να τον συναντήσεις εδώ, δεν κατοικούσε ποτέ κι ας βαυκαλιζόμαστε με τα μύρια όσα… Ενδέχεται να μην τον συναντήσει ούτε κι ο κος Ρωμανός… Σε φιλώ με πολύ νοσταλγία!
    ΥΓ Σπουδαίο πράγμα …the sound of silence!!!

  2. @Stella και @ όλες: Μου λείπετε.. μου λείπετε πάρα πολύ, αυτή τη φορά…

  3. Διάβασα το post με μια ανάσα. Μπορεί να είναι κάπως νεκρή αυτή η περίοδος αλλά μας ξεσήκωσες με τις βιτρίνες,τα beauty news και τα forever 21. Καλά να περνάς Τζούλια….

  4. χα χα χα
    και μόλις διάβασα αυτο ΒBgirls 😉
    Μάσκα ομορφιάς:
    2 ακτινίδια.
    2 μήλα.
    500ml βότκα.
    1 κουταλια ζάχαρη.
    Στiβεις φρουτα,βάζεις ζάχαρη,πάγο και βότκα.
    Πίνεις………
    Ολoi ειναι ΘΕOI !!!!!

  5. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!!! Απίθανες οι φωτό σου Τζούλια και το Selfridges πάντα προσφέρει τα καλύτερα και πιο πρωτοποριακά! Ξεκίνησε και νέα σειρά στην tv για τη ζωή του Mr Selfridge πρόσφατα! Θέλω επίσης να σχολιάσω και να δηλώσω ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΟΡΤΣ χειμωνιάτικα!!! Την άνοιξη και το καλοκαίρι ΟΚ να βγάλεις το μπουτάκι έξω (αν ειναι της προκοπής) αλλά μεσα στο καταχείμωνο με το χιόνι και τα μείον έλεος!!! Ακόμη θέλω να δω δωράκι από το Forever 21 διότι είμαι σίγουρη ότι θα είναι αξιολάτρευτο!! Και φωτό από τα μποτάκια που αγόρασες! Ακόμη το θεματάκι με του Αγίου Βαλεντίνου όντως σαν να ξεκίνησε πολύ δυναμικά ακόμη δεν βγήκε ο Ιανουάριος αλλά η αλήθεια είναι ότι φέρνει μεγάλη κερδοφορία σην αγορά κι αν αγαπάς γιαί να μη γιορτάσεις?!?!? Τέλος θα σχολιάσω την bbcream για το μάτι αλήθεια στα boots την είδες ή κάπου αλλού? Εξαιρετική θα την αγοράσω σίγουρα!!
    Φιλάκια πολλά !!!

  6. ΠΟΛΥ ΒΡΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ(ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ).ΟΣΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ ΣΤΟ Primark ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΦΙΛΙΑ….

  7. ΣΤΕΛΛΑ ΘΕΙΚΟ.ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΣΚΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ.χαχαχαχαχαχα

  8. Χαίρομαι που άλλαξε λιγάκι η διάθεσή σου …
    Μου αρέσει η ηρεμία, με πιάνει πλέον αγοραφοβία στα πολυπληθή καταστήματα (αν και αυτό είναι απλώς λόγω των εκπτώσεων, σε λίγο καιρό θα επικρατεί άκρα του τάφου σιωπή και πάλι …)
    Τα σορτσάκια, εκτός από περιόδους διακοπών, πρέπει να εξοριστούν στο πυρ το εξώτερο … υποφέρω με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου, και κανείς δεν πληρώνει τον οφθαλμίατρο…
    Ο πολιτισμός και η πολιτική μη διακρίσεων πόρω απέχει από τα ελληνικά δεδομένα, όπου η πωλήτρια αν δεν είναι ξινή και δίμετρη δεν την προσλαμβάνουν!
    Με το καλό να μας έρθεις!

  9. ταξιδεψαμε λιγακι κ εμεις με το νου μας κ με οσα μας περιεγραψες τζουλια στο ΛΟΝΔΙΝΟ
    Απολαυσε λοιπον την ηρεμια κ την ησυχια σου και σε περιμενουμε ανανεωμενη μες στη ενεργεια και τη φασαρια να μας πεις τα νεα της ανοιξιατικης ομορφιας και της μοδας

  10. Καταιγισμός ιδεών και εικόνων. Διάβαζα και είχα την αίσθηση ότι σε άκουγα… να τρέχει ροδάνι η γλώσσα σου Τζούλια!
    Η No Noise καμπάνια είναι μία εξαιρετική ιδέα. Μία εικόνα χίλιες λέξεις και -μερικές φορές- καμία εικόνα εκατομμύρια λέξεις.
    Και τώρα, ερώτηση προ παρουσίασης: Ποια η διαφορά της νέας bb ματιών της Garnier από το γνωστό roll-on με χρώμα που είχε λανσάρει αρκετό καιρό πριν;
    Καλή επιστροφή! Μας λείπει η αύρα σου στην ελληνική γη!

  11. Τζα!!!Γεια σας bbgirls!Τζούλια πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου,θέλουμε όμως να δούμε και τα παπούτσια,ε;;Αυτό με την απόλυτη ησυχία είναι κάτι που χρειάζομαι αυτόν τον καιρό και νομίζω θα το συνδυάσω με την απίστευτη μάσκα ομορφιάς της @Stella!Να περνάς καλά,τα φιλιά μου….

  12. Τι ζήλεια!! Ταξίδεψα έστω και νοερά στο αγαπημένο (αν και βροχερο) λονδινακι!

  13. Πολύ καλησπέρα σας!

    Πολύ μ’ αρέσει η ιδέα για την “ησυχία” και πολλά μπράβο για εκείνους που δίνουν τέτοιες ευκαιρίες σε παιδιά όπως τον νεαρό που σ’ εξυπηρέτησε..

    Θα την δοκιμάσω σίγουρα την ΒΒ κι αναρωτιέμαι τι καλό έχεις από το Forever21 γιατί έχω δει μοναδικά κομμάτια κι ευτυχώς που δεν έχω υποκύψει ακόμα σε online shopping..

    Ελπίζω οι μέρες που σου έμειναν στο Λονδίνο να είναι πλήρεις εμπειριών, καλών αποτελεσμάτων κι ευτυχισμένων στιγμών!

    Φιλάκια

  14. KΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΠΟΛΥ “ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ” ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Primark, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΕΣ, ΘΑ ,ΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ, ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ.

  15. Λονδινο πολύ ωραίο άρθρο για μια ακόμα φορά….@aggelina “Τα σορτσάκια, εκτός από περιόδους διακοπών, πρέπει να εξοριστούν στο πυρ το εξώτερο … υποφέρω με αυτά που έχουν δει τα μάτια μου, και κανείς δεν πληρώνει τον οφθαλμίατρο…” συμφωνω με αυτό που έγραψες μέχρι εκεί που δεν πάει!!! και όντως αυτό που είδες στο Primark δεν θα το δεις πουθενά και ποτέ εδώ!!! Περιμένουμε την επιστροφή σου!!!

  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ,
    ΣΗΜΕΡΑΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΗΝΥΜΑ, ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΓΡΑΜΜΗ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ.
    ΠΟΛΥ ΕΛΛΕΙΠΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ PRIMARK, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ POST, ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ!
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΟΝΔΙΝΟ.-

  17. A, TΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ!

  18. Θέλω Λονδίνο πολύ κι ας χιονίζει,ας βρέχει….Η βόλτα στα μαγαζιά είναι υπέροχη,ΣΑΝ ΝΑ’ΜΑΙ ΕΚΕΙ…

  19. δεν έχω διαβάσει τίποτα!!! Μόλις γύρισα από κρασοκατάνυξη!! Σας φιλώ όλες !!!Τζούλια μου να περνάς υπέροχα!!! Καλό σας βράδυ !!! Το αντράκι μου με ψάχνει!!

  20. Τωρα το πηρα χαμπαρι το ποστ!!!!Αν εισαι ξυπνια Τζουλια σου στελνω
    πολλα φιλια μιας και διακρινω μια μικρη δοση μελανχολιας αυτη την φορα!!
    Αλλα να ξερεις εχεις το φαρμακο σου τα “μικρα” ροζ bbgirls!!
    Το ποστ το διαβασα τοσο γρηγορα που θα χρειαστει αλλη μια επαναληψη
    για να το εμπεδωσω!!
    Παντως εγω με το θεμα της “σιωπης”εχω ενα θεμα!ακομα και οταν θελωνα ηρεμησω
    πρεπει να ακουω μια απαλη μουσικη ενα ηχο της φυσης εστω!Το απολυτο τιποτα με τρομαζει!!
    Η bbcream σε roll on μου θυμιζει το αντιστοιχη κρεμα ματιων με χρωμα που εχει βγαλει!την οποια την λατρευω ειναι και ατελειωτη!!Πιστευω αυτη η bb roll on θα ειναι η νεα μου μανια!!
    Καλο βραδυ Τζουλια!!!

  21. julia καλημερα!!τι κριμα που δεν ανοιξα χθες το pc μου!τι ωραια οσα μας εγραψες!πολυ ωραιες οι φωτο.μου αρεσε ιδιαιτερα η ιδεα του silence κ να φανταστεις ειναι η αγαπημενη μου ωρα της ημερας.οταν ολοι λειπουν κ ειμαι μονη μου,ηρεμω,σκεφτομαι,βαζω τα πραγματα σε ταξη κ φυσικα προσπαθω να με “καταλαβω”.γτ αν δεν κατανοησω τα συναισθηματα κ τις σκεψεις μου,νομιζω οτι δεν μπορω να παω παρακατω.βεβαια,δεν ξερω αν ειναι σωστο να υπεραναλυω τα παραγματα,εχω ομως αυτη την ταση.σ’ευχαριστω που μας μετεδωσες την εικονα του χειμερινου λονδινου κ μας ειπες κ τις λεπτομερειες που σου ζητησα.ελπιζω να μη γινομαι φορτικη.με γεια τα μποτακια κ καλοφορετα τα ρουχαλακια του γλυκουλη!

  22. εγραψα σχολιο κ ξαφνικα εξαφανιστηκε!ξαναγραφω λοιπον:πολυ ωραια ενημερωση για προσωπα κ πραγματα στο χιονισμενο λονδινο.μου αρεσει η ιδεα του silence κ την εφαρμοζω καθημερινα,ουτε τηλεοραση δεν ανοιγω εκεινη την ωρα.το θεωρω απραιτητο για να τα βρω με τον εαυτο μου κ οσα συμβαινουν γυρω μου.
    ωραια εκπληξη θα τους κανεις στην garnier,δεν τους κανεις κ την παρουσιαση;
    με γεια τα μποτακια κ τα ρουχαλακια του γλυκουλη!δεν ξερω αν βγει μετα το πρωτο μου σχολιο,αλλα τι να κανω;

  23. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ POST, ΓΙΑΤΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. ΕΔΩ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΧΕΙ. “ΜΟΥΧΛΙΑΣΕ” ΔΗΛΑΔΗ.
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΕΛΕΙΕΣ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ. ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ♥♥

  24. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

    Νοερή αλλά πολύ ζωντανή η βόλτα στα γνωστά μαγαζιά του Λονδίνου, ξέρεις πως να μας ταξιδεύεις και να μας παίρνεις μαζί σου στα ταξίδια σου.

    No Noise… Επικό;! Πόσες φορές βάζω τα ακουστικά μου αντί ωτασπίδων όταν κυκλοφορώ στα μαγαζιά… Με ζαλίζει, με αγχώνει αυτή η πολυκοσμία, οι φωνές και η μουσική. Αλλά όταν είσαι με παρέα δεν μπορείς να το αποφύγεις…

    Αχ και αυτά τα Origins… φοβερά προιόντα! Δεν γνώριζα για τη νέα σειρά, σε κάποια στιγμή να μας αναλύσεις το θέμα με τα stem cells…

    Έβγαλαν και ρούχα οι Kardashians…;! Σιγά να μην έβγαζαν πες μου… Για τα καλλυντικά τους πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

    Ούτε για την bb eye cream γνώριζα… Καλώς να μας έρθει και εδώ, θα την τιμήσω ιδιαιτέρως!lol

    Σε περιμένουμε Τζούλια, μας έλειψες!

  25. Καλησπέρα κούκλες….άργησα λίγο να’ρθω στην παρέα σας, αλλά τώρα είδα την ανάρτηση! Αχ Τζούλια μου, πολύ μάς έλειψες αυτή την φορά και νιώθω ένα κενό… εύχομαι να περνάς καλά, αλλά θέλουμε να’ρθεις πίσω σύντομα!!!
    Πανέμορφες οι φωτογραφίες του Λονδίνου (ταξιδέψαμε όλες μαζί σου) και αυτή η ησυχία είναι “μαγική”! Λίγες φορές μπορούμε να την απολαύσουμε… Μ’άρεσε πολύ η μπουτίκ Forever 21 και τα νέα προιόντα Origins και θα’θελα να μάθω περισσότερα! Καλοφόρετα τα τα μποτάκια και ρουχαλάκια του κούκλου σου…. Περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες και νέα! Φιλιά και καλό σ/κ σε όλες! 🙂

  26. ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΑ ΤΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!!ΜΕ ΣΥΓΚΊΝΗΣΕ ΑΥΤΟΜΕ ΤΝ ΚΩΦΑΛΑΛΟ ΚΥΡΙΟ..ΜΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ Ν ΔΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΤΕΛΕΙΑ Τ ΛΟΝΔΊΝΟ..ΜΑΣ ΤΑΞΊΔΕΨΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Σ!!Κ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΟΛΥ..!!ΚΑΛΑ Ν ΠΕΡΝΑΣ!!

  27. Χμμ.. εκπλήξεις μυρίζει σε τελική ανάλυση αυτό το ποστ! μ’ αρέσει. κι ακόμη περισσότερο μου άρεσε η ιδέα του No Noise, το έχουμε τόσο ανάγκη, κυριολεκτικά και μεταφορικά, μερικές φορές…

  28. Αλήθεια πόσο ξεσηκώθηκα με τις βιτρίνες Τζούλια μου!!!! Όλες οι φωτό είναι υπέροχες και παραστατικότατες! Να περνάς καταπληκτικά!!

  29. Την κάναμε τη βολτούλα μας μαζί σου, δεν έχουμε παράπονο! Άντε οι άνθρωποι της Garnier, το παλιό roll on ματιών το έχω λατρέψει και περιμένω από πέρσι το bb του!

  30. επιτέλους ! μετά απο μέρες “ελαφριάς” αναγνωσης μέσα απο κινητό μπορώ να μπω και να σχολιάσω!
    Αυτη η ηρεμία που περιγράφεις μ’αρεσει πολύ..! αυτός ο χαμός που γίνεται καμμιά φορά και εδω στην Ελλάδα δεν τον αντέχω…! μου ερχεται να βάλω τις φωνες….!
    Όσο για τον πολιτή το μόνο που έχω να πώ είναι μπράβο στην εταιρεία που τον προσλάβανε..! πραγματικά είναι αξιοθαυμαστο κάτι τετοιο σέβονται τον άνθρωπο 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.