Λονδίνο, χωρίς δώρο, απλά δεν γίνεται.

 

 

Kαλημέρα! Όχι από το Λονδίνο, αλλά από την Αθήνα αυτή τη φορά! Μια όμορφη συννεφιασμένη  (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον…) και αρκετά κρύα Αθήνα. Αλήθεια, τι έγινε φέτος με τις Αλκυονίδες; Δεν ήμουν εδώ και δεν έχω μάθει τα νέα, περί καιρού.

 

Στο μεταξύ είναι αστείο, γιατί στον κόσμο του Internet, το μόνο που δεν παίζει ρόλο είναι το που βρίσκεσαι για να επικοινωνήσεις (μπορείς να είσαι όπου θέλεις και πάλι ίδια είναι η επικοινωνία) αυτή είναι και η μαγεία του, άλλωστε, αλλά παρόλα αυτά, μου λείψατε, ένιωθα μακριά σας και σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη που σας «ξαναβρίσκω» από την συνηθισμένη μου βάση.

 

Κατά τη διάρκεια της απουσίας μου, έφτασαν πολλά Δελτία Τύπου και νέα προϊόντα, θα τα δω σιγά-σιγά, για να σας ενημερώσω, αλλά για να ξέρετε (και να φτιάχνετε σιγά- σιγά το πρόγραμμα σας) ήδη έλαβα και δυο κρέμες για αδυνάτισμα και σύσφιξη σώματος (καλά κάνουν και βιάζονται οι εταιρείες, δεν είναι κακή ιδέα, να μπούμε σε πρόγραμμα, αρχές Φεβρουαρίου..)

 

Επίσης έχω ενδιαφέροντα νέα, από Pantene, Vichy, Clinique και Sephora και θα σας τα γράψω σύντομα. Λίγη υπομονή, όλα θα τα δούμε. Δεν είναι όμως επί του παρόντος.

 

Επί του παρόντος, είναι να μην «σπάσουμε» την bb παράδοση που θέλει κάθε φορά που γυρίζω από το Λονδίνο, να σας φέρνω και δωράκι.

 

Σας είχα γράψει λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα, ότι ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα στο Λονδίνο τα τελευταία χρόνια είναι το Forever 21 στην Oxford Street. Όμορφες συλλογές, ωραία παπούτσια, ενδιαφέροντα σχέδια, πάντα κάτι θα βρω να ψωνίσω εκεί μέσα.

 

Παράλληλα με τις συλλογές σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, το Forever 21, δημιούργησε και την δική του σειρά καλλυντικών, Love & Beauty by Forever 21, νεανική και χαρούμενη χωρίς ιδιαίτερες βέβαια απαιτήσεις, αλλά μου άρεσαν πολύ τα sparkling lip gloss, σε ροζ και φούξια αποχρώσεις και είχαν και tester, οπότε δοκίμασα ένα και μετά συνέχισα τα ψώνια μου.

 

Περπάτησα κανένα δίωρο, πάνω κάτω, πάνω κάτω στην Oxford (η Βίκυ, μου είπε κάποια στιγμή, ότι πρέπει να έχω δημιουργήσει χαντάκια σε αυτόν τον δρόμο, δίκιο είχε..) και σε αυτές τις ώρες είδα ότι μια χαρά κρατούσε το gloss, είχε διάρκεια στα χείλη μου, εκτός από ωραία απόχρωση.

 

Σκέφτηκα λοιπόν εσάς, ξαναγύρισα στο Forever 21 και αγόρασα δυο lip gloss για το παραδοσιακό σας δωράκι. Όταν όμως έφτασα στην Αθήνα, έφτασε μετά από λίγο και μια τσάντα με ανοιξιάτικα νέα προϊόντα από Sephora και πήρε το μάτι μου ένα διπλό βερνίκι νυχιών, Scented Nail Polish σε ανοιξιάτικη πορτοκαλί απόχρωση με απαλό αρωματισμένο glitter  Δηλαδή, από τη μια μεριά είναι το πορτοκαλί βερνίκι και από την άλλη το αρωματισμένο χρυσαφί glitter (ακόμα δεν θα το βρείτε, πάλι πρώτες θα είσαστε…) Και σκέφτηκα να σας το κάνω και αυτό δώρο και έτσι οι τυχερούλες σήμερα, αντί για δυο να είναι τρεις.

 

Φεύγω, φεύγω.. δεν προλαβαίνω να γράψω κάτι άλλο..έχω παρουσίαση, Aim..η αγαπημένη μου οδοντόκρεμα αλλά και του κυρίου Ρωμανού, ο οποίος τρελαίνεται και για τις «τριχονεράιδες», τις απίθανες παιδικές οδοντόβουρτσες της Aim.

 

Εσείς, όμως, μη «φύγετε». Καθίστε εδώ και πείτε τα και βέβαια μη μου ξεχάσετε τα σχόλια για να κερδίσετε τα δωράκια σας από το Λονδίνο. Θα σας πω τις τρεις νικήτριες ή το βραδάκι με σχόλιο σε αυτό το post, ή αύριο το πρωί.

 

Sparking Gloss Love & Beauty by Forever 21 και το Sephora, Scented Nail Polish

 

 

 

Kαλώς σας βρήκα, αγαπημένες.

 

 

148 Σχόλια
  1. Συννεφιά και καταχνιά…γενικώς(!) θα έλεγα, αλλά ευτυχώς που έχουμε τους δικούς μας ανθρώπους να μας κάνουν να χαιρόμαστε, ο καθένας με τον τρόπο του. Ευχαριστούμε, Τζούλια!

  2. Welcome back λονδρέζα μας!!τι ωραία δωράκια είναι αυτά,γιούπι!!Χθες διάβασα για το νέο αυτό προϊόν απ’τα sephora & έχω μεγάλη περιέργεια να το δοκιμάσω!βερνίκι με άρωμα,μμμ!!xxx

  3. Μμμμ… Μου αρέσουν πολύ τα δωράκια σου!! Μας κακομαθαίνεις!!!

  4. Ετσι πάει ταξίδια και μας φέρνει και δώρα!!!

  5. Ωωωω κύριε πρέσβη μας καλομαθαινετε!! Αχ Τζούλια, πόσο μου άρεσαν οι φωτο απο Λονδίνο με τα ωραία χιονια που είχες ποσταρει..(ένα μικρο μου όνειρο είναι το βροχερό Λονδίνο)!
    Να είσαι πάντα γερή να πηγαίνεις τέτοια ευφάνταστα ταξιδάκια με ωραίες παρεουλες!
    Θα ήθελα αγαπημένη να κερδίσω το δωράκι σου, έτσι για να σε θυμάμαι..
    Σε φιλώ :*

  6. wellcome at home! Εμεις εδω σταθερα στο κρυο… Σουπερ ολα τα δωρακια σου! Αντε να τα δοκιμασουμε ν’ακουσουμε εντυπωσεις!!!

  7. Πανέμορφα δώρα μας δίνεις πάντα! Ευχαριστούμε!

  8. Καλησπερα και καλος επεστρεψες κοριτσακι!!! Αυτο το βερνικι ειμαι σιγουρη πως θα τρελανει πολυ κοσμο!!! Ελα να το(% κερδισουμε και να τρελαθουμε!!!!!! Φιλακια πολλα!!!!

  9. καλως ηρθες Τζουλια! τελεια τα δωρακια!

  10. Θέλω κι εγώ δωράκι από το Λονδίνο, για να ζηλέψουν οι φιλενάδες μου!

  11. καλως ηρθες!!!υποθετω οτι περασες υπέροχα!!!!υπέροχα δωράκια!!!

  12. Καλωσήρθες Julia! Ελπίζω κάποτε να καταφέρω και εγώ να επισκεφτώ το Λονδίνο. Προς το παρόν ταξιδεύουμε νοερά με τα υπέροχα post που κάνεις κάθε φορά 🙂

  13. Αφού δεν μπορούμε όλοι να πάμε στο Λονδίνο τουλάχιστον παρηγορούμαστε με την πιθανότητα να κερδίσουμε ένα δωράκι από εκεί!

  14. τέλεια ιδέα το βερνίκι! Σ’ ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες στο ταξίδι σου Τζούλια!

  15. Αχ Λονδίνοοοοοοο!!! Αχ δωράκιαααααα!!! Τέλεια!!! Ευχαριστούμε που δεν μας ξεχνάς Τζούλια μας!!!!

  16. Λατρεύω τα ταξίδια και τα δώρα! Καλή μας επιτυχία!

  17. Καλώς όρισες πίσω και παλι Τζούλια! Ταξιδέψαμε νοερά και περάσαμε όμορφα.Ελπίζω να είμαι μία από τις τυχερές,

  18. ε..πάντως όμορφη και συννεφιασμένη Αθήνα δεν γίνεται

  19. Welcome back!!!Υπέροχα αυτά τα scented βερνίκια!!Από την Revlon τα λατρεύω!!!

  20. Καλώς ήρθες πίσω Τζούλια!Σε λίγο καιρό θα βρεθώ και εγώ στο αγαπημένο σου Λονδίνο!Περιμένω τα νέα για τις κρέμες αδυνατίσματος!Kisses!

  21. πολυ καλημερα η δουλεια σας τελικα ειναι πολυ ωραια αφου υπαρχουν και ταξιδακια!!!καλως ηρθες λοιπον τζουλια!!

  22. Γειά σου γλυκό μου κοριτσάκι με τις πραγματικά ανεκτίμητες συμβουλές σου και τα τέλεια δωράκια 🙂

  23. καλώς όρισες,καλώς μας ήρθες!άντε,και σου εύχομαι πολλά πολλά ταξιδάκια και να περνάς υπέροχα 🙂
    και σε ευχαριστούμε για το δωράκι!

  24. Welcome back Julia! Ευχαριστουμε για τα δωρακια!

  25. Νιώθω ήδη τυχερή….μια φίλη ήρθε από ταξίδι και μας έφερε δωράκια…Τι γλυκό σε μια εποχή ζοφερής μοναξιάς…. Ευχαριστούμε !

  26. kalws mas irthes!! anupomonw na dokimasw arwmatismeno verniki!!

  27. ευχαριστούμε…:)…..καλώς μας ήρθες….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.