Review: 3 Έλαια για τα Μαλλιά. Δοκιμάσαμε και Προτείνουμε

 

Τα δωράκια από το Λονδίνο τα κέρδισαν η Νικολέτα, η Παρασκευή και η Sissi  και ήδη αγαπημένες σας έχω στείλει email. Σήμερα όμως θέλω να διαβάσετε ένα guest post που μου έστειλε εδώ και λίγο καιρό η αγαπημένη Litsa Kouklitsa. Πάντως, έχω την εντύπωση, ότι η kouklitsa μας, εθίστηκε στα έλαια περιποίησης μαλλιών, δεν εξηγείται διαφορετικά ότι εδώ και 6 μήνες, πρέπει να τα έχει δοκιμάσει όλα και έχει ετοιμάσει για μας, ένα άκρως κατατοπιστικό review.

 

Ένα θα πω: Μην αγοράσετε κάποιο έλαιο, αν πριν δεν διαβάσετε το κείμενο που ακολουθεί.

 

Απολαύστε το και μετά μην ξεχάσετε να ψηφίσετε!

 

Τζα!!!

 

Αγαπημένη μου Τζούλια Καλή Χρονιά! Παρακάτω σου γράφω εντυπώσεις από  τα Kerastase Elixir Ultime Grand Crus (κι όχι μόνο).

 

Οι δοκιμές ξεκίνησαν τον Μάιο τότε που κέρδισα στο bb και έφτασε στο σπίτι μου το δώρο μου. Να σημειώσω ότι τα μαλλιά μου είναι ίσια, κανονικά (με ξηρές άκρες), βαμμένα και αρκετά ταλαιπωρημένα (από βαφές, σεσουάρ κ.λ.π). Αρχικά δοκίμασα το πράσινο Elixir Ultime Grand Crus (το δώρο μου). Είναι για εξασθενημένα ευαισθητοποιημένα μαλλιά που σπάνε.

 

 

Το άρωμά του φανταστικό, η συσκευασία του και μόνο σου φτιάχνει τη διάθεση. Το αποτέλεσμα αυτό που υπόσχεται. Είχα όμως ήδη το χρυσό Elixir που είναι για όλους τους τύπους μαλλιών  και με κάλυπτε σαν προϊόν και πρόσεξα ότι το πράσινο έχει πιο ελαφριά υφή.

 

Επειδή κανείς δεν ήξερε να μου πει γιατί, αγοράζω και το ροζ (για βαμμένα) και το μωβ (για λεπτά μαλλιά) για να λύσω την απορία μου και για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα. Τελικά το ροζ έχει πλούσια υφή και το μωβ την πιο λεπτόρρευστη.

 

Δοκιμάζοντας και τα τέσσερα Elixir Ultime μπορώ να πω ότι παρόλο που είχαν διαφορετικές υφές έστρωναν στα μαλλιά μου, δεν τα βάραιναν, μύριζαν μαγευτικά  και στο λούσιμο δεν άφηναν κατάλοιπα.

 

Το αγαπημένο μου είναι το πράσινο, η τιμή τους είναι στα 34,50ευρώ.

 

Βαθμολογία: Δεν θα μπορούσα να βάλω λιγότερο από 10.

 

 

Το επόμενο είναι το L’Oreal Professionnel Μythic Οil για όλους τους τύπους μαλλιών.

 

 

Η τιμή του από 20 ως 25 ευρώ. Μυρίζει κάτι σαν ανατολίτικο άρωμα κάτι σαν λουλούδια, ακριβώς δεν έχω καταλάβει. Έχει λεπτή υφή, αφήνει απαλά και λαμπερά τα μαλλιά και δεν τα βαραίνει.

 

Βαθμολογία: 9

 

Σειρά είχε το L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil και το Color Vive Extraordinary Oil για βαμμένα μαλλιά.

 

 

 

Εδώ ήθελα να δω, γιατί ένα πολυδιαφημισμένο προϊόν που λέει ότι είναι αποτελεσματικό, κάνει μόνο 10Ε, ενώ ένα αντίστοιχο πρέπει να το πληρώνω 35Ε; Αυτό που μου έκανε εντύπωση  είναι το προσεγμένο γυάλινο μπουκαλάκι (το Elixir Ultime είναι σε πλαστικό). Και ενώ είχαν και τα δύο αρκετά πλούσια υφή  χρειαζόμουν 3-4 πιέσεις (στα Elixir και Mythic Oil αρκούσαν 1-2 πιέσεις ) για να καλυφθούν τα μαλλιά μου.  Δεν μπορώ να πω ότι δεν κάνουν δουλειά…κάνουν αλλά δεν τα λες και grand crus.

 

Και φυσικά λύθηκε και η απορία μου. Αφήνουν απαλά τα μαλλιά αλλά κάπως βαριά (μάλλον καλόμαθα….) Πάντως μπορούν να σταθούν αξιοπρεπώς και αν δεν θες να ξοδέψεις  και πολλά λόγω κρίσης είναι μια χαρά και  κοστίζουν μόνο 9,95ευρώ ενώ τα βρίσκεις και στο σούπερ μάρκετ.

 

Βαθμολογία: 7,5.

 

Μετά δοκίμασα το Schwarzkopf Professional BC Oil Miracle

 

 

 

Αρκετά καλό προϊόν με ευχάριστο άρωμα και αποτελεσματικό. Χρειάζεται όμως λίγο προσοχή στην αρχή γιατί σου δίνει την εντύπωση ότι πρέπει να βάλεις περισσότερες σταγόνες από όσο χρειάζεσαι και με το σεσουάρ λες και λιώνει με αποτέλεσμα λαμπερά αλλά εντελώς βαριά και άτονα μαλλιά. Η τιμή του 27 ευρώ.

 

Βαθμολογία: 8,5Ε

 

Δεν θα μπορούσα να μη δοκιμάσω και το σετάκι Σαμπουάν-Μάσκα μαλλιών Kerastase Elixir Ultime. Δεν έχω λόγια…απλά τέλειο! Απαλά λαμπερά τέλεια ενυδατωμένα μαλλιά που μοσχοβολάνε. Κοστίζουν 19ευρώ το σαμπουάν και 38ευρώ η μάσκα.

 

 

 

 

 

Βαθμολογία: Επίσης, μόνο 10 θα μπορούσε να είναι.

 

Έκανα πολλά “πειράματα” με τα λαδάκια μόνο στο σφουγγάρισμα δεν τα δοκίμασα. Το πιο πετυχημένο ήταν όταν έριξα 4 σταγόνες Elixir Ultime μέσα στο μείγμα της βαφής των μαλλιών μου. Ίσως να ήταν η ιδέα μου αλλά τα μαλλιά μου δεν ήταν τόσο αγριεμένα όσο τις άλλες φορές που τα έβαφα, η απόχρωση δεν άλλαξε καθόλου και η βαφή μύριζε καλύτερα και απλωνόταν ευκολότερα. Δεν ρώτησα κάποια κομμώτρια γι’ αυτό και δεν ξέρω αν μπορεί να προκληθεί αλλεργική αντίδραση αλλά το έχω κάνει ως τώρα έξι φορές και δεν έχω πάθει κάτι.

 

Το πιο αποτυχημένο πείραμά μου ήταν όταν θέλησα να διαπιστώσω τι μπορεί να πάθει το γυάλινο μπουκάλι του Extraordinary Oil αν πέσει στο πάτωμα. Η απάντηση; Απολύτως τίποτα δεν παθαίνει το γυάλινο μπουκάλι σε αντίθεση με το πάτωμα (ράγισε ανεπαίσθητα το πλακάκι). Και τώρα ένα κουίζ: Πόσες φορές έγραψα τη λέξη μαλλιά; Αχ Τζούλια, αν κάτι δεν είναι σωστό πες μου να το διορθώσω γιατί δεν θέλω να μείνω στην ίδια τάξη κυρία(χιχιχι)

 

Φιλιά…….

 

 

Απάντηση στη Litsa Koukllitsa: Όχι μόνο ήταν εξαιρετικό και εμπεριστατωμένο το guest post σου, αλλά θα πάρεις και έξτρα βαθμό για την καταπληκτική ιδέα σου και tip για τις υπόλοιπες να προσθέσεις, λίγες σταγόνες Elixir Ultime, στο μείγμα της βαφής σου. Εύγε!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

36 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ Litsa Kouklitsa. ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ POST.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ.
    ΦΙΛΚΙΑ!!!!

  2. Λάδια, μαλλιά, λάδια, μαλλιά,βιταμίνες, μαλλιά, λάδια, μάσκες, μαλλιά,λάδια (μπορώ να παραμιλάω για ώρες ….)

    Λίτσα κουκλίτσα (μας) ευχαριστούμε. Αυτά τα Κerastage τα έχω καιρό τώρα στο μάτι αλλά θα ήθελα και ένα crush test ανάμεσα σε αυτά και το Moroccanoil. Για κάνε κάτι σε παρακαλώ. 😉

  3. Καλημέρα Τζούλια welcome back, καλημέρα bb girls.
    Έχω το elvive extraordinary της loreal και μου αρέσει πολύ , όπως και ένα με έλαιο argan της avon.Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα kerastase elixir ultime που πιστεύω ότι θα είναι τέλειο. Όσο για το σμπουάν με τη μάσκα τι να πώ είναι φοβερά. Φιλιά….

  4. Καλημερα.Ευχαριστω παρα πολυ για το δωρο,χαρηκα πολυ γιατι σημερα ειναι και μια ιδιαιτερη μερα για μενα και τον αντρα μου.Κλεινουμε τα 25 χρονια γαμου και γιορταζουμε τα ΑΡΓΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.Οποτε καταλαβαινετε οτι αυτο ηταν ο,τι καλυτερο για μενα σημερα αφου λογω κρισης δεν θα επαιρνα καποιο δωρο,κι ετσι μου΄ρθε κουτι.και παλι ευχαριστω και φιλια πολλα.Το post υπεροχο και βλεπω κανει θραυση και η επιλογη η δικη μου.

  5. Ξέχασα να αναφέρω ότι η Litsa kouklitsa έγραψε φοβερό post, μπράβο της.

  6. Ε ΝΑΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ???? ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΕ. ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    ΜΑΤΣ – ΜΟΥΤΣ♥♥

  7. Καλημερούδια!

    Τέλειο το ποστ Λίτσα! 🙂

    Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο το Elvive Extraordinary oil και η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο βαρύ για τα (πολύ) λεπτά μαλλιά μου.. Πού θα πάει, θα αξιωθώ και για ένα Kerastase..

    Πολύ καλή μέρα να έχετε όλες!
    Φιλάκια!

  8. @Litsa Kouklitsa: You nailed it! Ευχαριστούμε πολύ για να απολαυστικό review σου, μας τα γράφεις υπέροχα, περιεκτικά χωρίς φλυαρίες. Μπράβο αστέρι!

    Ψήφισα το Extraordinary Oil L’oreal λόγω σχέσης ποιότητας-τιμής. Το δοκίμασα πολύ πρόσφατα, το δανείστηκα από την αδερφούλα μου και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Η σύνθεση του είναι πολύ ελαφριά για τη παχιά τρίχα μου(ένα μειονέκτημα: νομίζω μύριζε λίγο alcohol…)και το άρωμά του έμεινε 3 μέρες, μέχρι το επόμενο λούσιμο.

    Συγχαρητήρια στα κορίτσια που κέρδισαν τα δώρα από Λονδίνο, τυχερούλες!!!

    Καλημέρα εύχομαι σε όλους 🙂

  9. Καλημέρα! Έχω, πρώτ’ απ’ όλα μια απορία: Όλα αυτά τα λαδάκια τα τελείωσες ή τα έχεις στη σειρά και τα χαίρεσαι εναλλάξ; Πάρα πολύ ωραίο post. Η αλήθεια είναι ότι είναι εθιστικά τα λάδια μαλλιών. Άπαξ και τα χρησιμοποιήσεις δεν μπορείς χωρίς αυτά. Το πρώτο τεστ λέω να το δοκιμάσω άμεσα. Άλλωστε είναι και στις τελευταίες προτάσεις των κομμωτών. Ψήφισα L’Oreal Professionnel Μythic Οil. Είναι το πρώτο που δοκίμασα και με ικανοποιεί σε όλες τις περιπτώσεις. Άσε που δεν θα μπορούσε παρά να με πείσει η ιδιαίτερη συνέντευξη του Τρύφωνα Σαμαρά στην Τζούλια. Τα Ketastase τα έχω δοκιμάσει στο κομμωτήριο και είναι υπέροχα, αλλά θεωρώ ότι η τιμή τους είναι αποτρεπτική, εφόσον υπάρχει το Mythic Oil. Φιλιά!

  10. Καλημέρα ΒΒκόριτσα! Litsaki υπέροχο το post σου!!! Περιεκτικό και ουσιώδες! Εγω παντως είχα την ίδια απορία με σένα για το γυάλινο μπουκάλι του Extraordinary (10,00€) σε σχέση με το πλαστικό του Mythic oil… (27€)? Το ειχα εκφράσει ως απορία μαζί με τη συγκριση που ειχα κανει μεταξύ των δυο στο παλιό post, για τα προιοντα της Mythic oil. Οχι, παντως δεν το έριξα στο μωσαικό, γαιτι ποιος σφουγγαρίζει μετά αν σπάσει ε??? Παντως για να είμαι ειλικρινής ακόμα χρησιμοποιώ και τα δυο αλλα διαφορά μεταξύ τους δεν είδα. Επισης την περασμένη εβδομάδα αγορασα το beautifying oil cocoa butter του Body Shop, το οποίο ναι μεν είναι πολύ καλο και βολικό (σωμα-μαλλιά), αλλά όπως εντόπισε και η Litsa για το Schwarzkopf ύπουλο κορίτσια, πολύ ύπουλο…Νομίζεις, ότι δε φτουράει, ότι ειναι πολύ ελαφρύ, βάζεις λοιπόν και ξαναβάζεις και καταλήγεις λαδωμένος ποντικός, όπως εγώ την πρωτη φορά (καλά που πήγαμε σινεμά και ήταν σκοτάδι, δεν πολυφαινόμουνα…). Οπότε αν αγορασετε τα λαδια του BS απλα με φειδω. Δυο τρείς σταγονες όπως και στα υπόλοιπα λαδάκια είναι υπεραρκετες και τα μαλλιά σας μυρίζουν υπέροχα! Φιλιά!

  11. πολυ ωραιο και ενημερωτικο το post σου.και ψαχνομουν αυτον τον καιρο τι λαδακι να χρησιμοποιησω.ευχαριστουμε!

  12. Kαλημερα σε ολες , θα συμφωνησω μαζι σου για τα λαδια της kerastase
    εγω εχω το χρυσο ειναι καταπληκτικο
    θελω να σου πω @Litsa kouklitsa οτι θα ηταν πιο ολοκληρωμενο το κειμενο σου αν δοκιμαζες και το Moroccanoil Oil το οποιο ειναι απο τα top
    Πως σου ξεφυγε αυτο? το εχεις δοκιμασει? θα σου το προτεινα και φυσικα να μας πεις και τη γνωμη σου μετα

  13. Καλημέρα!
    Καταπληκτικό και άκρως χρήσιμο post! Μπράβο! Έχω δοκιμάσει το Extraordinary Oil της Elvive και νομίζω έχω εθιστεί στη μυρωδιά του, αλλά ψήφισα φυσικά Kerastase με την κρυφή ελπίδα ότι κάποτε θα βρεθεί κι αυτό επιτέλους στα χέρια μου…!

  14. Καλημερα!!!
    Ειχα γραψει ενα σωρο και καπου χαθηκαν. . . .γκρ γκρ
    @Κουκλιτσα σημερα μας εκανες πολλα τζα!!!
    Τωρα να θα σας πω την γνωμη μου για ολα αυτα τα λαδακια (που πριν γινουν μοδα)εχω ασχοληθει πολυ καιρο.
    Αν διαβασετε τα συστατικα τους θα δειτε στα περισσοτερα τα πρωτα που αναγραφονται ειναι Σιλικονες, dimethicone. . . Αρα ξερουμε οταν ειναι πανω πανω στην λιστα ειναι και σε μεγαλητερο ποσοστο απο το φυσικο λαδακι που λεει οτι περιεχει το προιον! Τελικα τι ειναι αυτο που κανει το μαλλι μας απαλο και γυαλιστερο η σιλικονη η το λαδακι αυτο δεν θα το μαθουμε!
    Και εγω τα βαζω γιατι με βολευουν απιστευτα και δεν λαδωνουν το μαλλι οπως το κλασικο λαδακι που δεν εχει σιλικονη αυτο που δεν γνωριζω ακομα ειναι τα αποτελεσματα απο την μακροχρονια χρηση δυο μπορει να συμβουν η δεν θα παθουν τιποτα η θα φριζαρουν περισσοτερο και αυτο θα πεσω σε ενα φαυλο κυκλο φριζαρισματος-λαδιου!!
    Μηπως τελικα πρεπει να κανουμε μια ωραια μασκουλα με φυσικο λαδακι καρυδας /αβοκαντο. . . .Κ.λ.π που μονο καλο θα μας κανουν!!!και να μην ξοδευουμε μια περιουσια στα πολυδιαφημιζομενα λαδια!Δεν ξερω τα συμπερασματα μπορειτε να τα βγαλετε μονες σας!
    Φιλια xxxxx

  15. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα!
    @@Litsa Kouklitsa: Είσαι καταπληκτική και σ’ευχαριστούμε για την υπέροχη και χρησιμότατη ανάρτηση για τα έλαια μαλλιών! Ιδιαίτερα η ιδέα σου να βάλεις να προσθέσεις σταγόνες απ’το Elixir Ultime στο μείγμα της βαφής σου….. είναι φανταστική! 🙂
    Σήμερα ψήφισα την αγαπημένη μου Kerastase, γιατί το Elixir Ultime Grand Crus (στο μωβ μπουκάλι) που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό, έχει κάνει θαύματα στα μαλλιά μου και δεν τα λαδώνει καθόλου!!! Τώρα σκέφτομαι ν’αγοράσω και γω το σετάκι Σαμπουάν-Μάσκα μαλλιών Kerastase Elixir Ultime για ολοκληρωμένη περιποίηση!!
    Πάντως απ’όλα αυτά τα έλαια, τα μόνα που δοκίμασα πριν καιρό (λόγω της προσιτής τιμής τους) ήταν το L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil και το Color Vive Extraordinary Oil για βαμμένα μαλλιά! Δυστυχώς όμως δεν με ικανοποίησαν καθόλου, αφού τα μαλλιά μου έδειχναν “βαριά” και κάπως λαδωμένα! 🙁 Γι’αυτό λοιπόν… την Kerastase δεν την αλλάζω με τίποτα!!! Φιλιά!

  16. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια(ντρέπομαι)Αχ βιάζομαι οπότε θα είμαι λίγο σύντομη @Τζούλια μου τώρα μπορώ να αργώ τα πρωινά στην τάξη,ε;;; @Mako και @Kathy το Moroccanoil Treatment το έχω δοκιμάσει.Είναι αρκετά παχύρευστο,έχει πολύ ωραία μυρωδιά και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στο σώμα.Επίσης προστατεύει τα μαλλιά κατά τη βαφή αν βάλεις moroccanoil πριν και αμέσως μετά τα βάψεις.Εδώ να τονίσω ότι το λάδι πρέπει να απλωθεί καλά και παντού(όπως και όλα τα λάδια) γιατί μπορεί να εμφανιστεί το φαινόμενο “σκύλος Δαλματίας”(περιοχές στα μαλλιά όπου το χρώμα έπιασε περισσότερο)Κάνει για αντηλιακό(ελαφρύ)το καλοκαίρι και είναι γεγονός ότι το στέγνωμα γίνεται κατά 2 λεπτά συντομότερο(με χρονομέτρησα χεχεχε).Και θέλει λίγο να βρεις την ποσότητα που χρειάζεσαι(όταν το βάζεις σε νωπά μαλλιά)γιατί βαραίνουν.Αν θυμάμαι καλά κοστίζει 38ευρώ και του βάζω 9. @Amalia αν σου πω ότι κάποια τα έχω αγοράσει και δεύτερη φορά;Γιατί οι οδηγίες να λένε 2,3 ή 4 σταγόνες;Τι γίνεται αν βάλεις 5,6,12;Στις πόσες σταγόνες βαραίνουν τα μαλλιά;Πόσο καιρό κρατάει το κάθε μπουκάλι;Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα που δεν άφησα αναπάντητα γιατί τώρα ξέρω ότι με 47 σταγόνες αποκτώ wetlook 😉 Είναι γεγονός,παρά τα όσα θέλουμε να πιστεύουμε,ότι η τρίχα δεν απορροφά τα έλαια(και διορθώστε με αν κάνω λάθος)Τα έλαια απλά γυαλίζουν τα μαλλιά και κλείνουν τα λέπια της τρίχας γι’αυτό μόλις λουστούμε γίνονται σχεδόν όπως πριν.Δεν ακυρώνω τα λαδάκια,τα λατρεύω,σίγουρα προσφέρουν στα μαλλιά αλλά δυστυχώς δεν κάνουν θαύματα.Και το δαφνέλαιο και το σησαμέλαιο και το λάδι jojoba κι αυτά με τη σειρά τους δίνουν καλή όψη,είναι σαφώς πιο οικονομικά και πιθανόν να έχουν και καλύτερα αποτελέσματα από τα χημικά(αν και αυτά είναι δουλειά της αγαπημένης μας υπουργού @Stella και σίγουρα θα μας διαφωτίσει επί του θέματος)αλλά αυτά τα μπουκαλάκια όταν τα βλέπω στη σειρά με ξετρελαίνουν!Και να σημειώσω ότι υπάρχει περίπτωση τα λαδάκια ύστερα από αρκετές χρήσεις να θαμπώσουν τα μαλλιά(όσο να’ναι αφήνουν κατάλοιπα) γι’αυτό καλό θα ήταν να χρησιμοποιούμε κάπου κάπου ένα σαμπουάν για βαθύ καθαρισμό. Τα φιλιά μου….(που και να μην βιαζόμουν δηλαδή…!)

  17. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΙΔΈΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΚΙΜΑΣΟΥΜΕ……ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ…….

  18. @Litsa Kouklitsa Θα συμφωνήσω κι εγω με τη Σοφία, ότι τα φυτικά λαδια τα ειδικά για τα μαλλιά όπως το Argan, Καρύδα, Αβοκάντο, Τζοτζόμπα, Καμέλια σε συνδιασμο και την προσθήκη κάποιων αιθέριων ελαίων είναι σαφώς καλύτερα, πιο ευεργετικά για τα μαλλιά και σε βαθος χρόνου φροντίζουν και αλλάζουν την φυσιολογία τους. Ολα τα υπόλοιπα του εμπορίου δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν σιλικόνες. Ο λόγος για τον οποίο κι εγω χρησιμοποιώ το Mythic oil ή το Εxtraordinary είναι: αφ΄ενος ήθελα να τα δοκιμασω και να έχω άποψη αφ΄ετέρου η πρακτικότητα και η ασφάλεια, ότι είναι κατεργασμένα και δεν θα μου λαδώσουν τα μαλλιά αν ξεφύγει και καμμια σταγόνα παραπανω. Ωστόσο εχω παντα κατα νου, ότι πόσο πραγματικό, γνήσιο και θρεπτικό έλαιο εμπεριέχουν στην αναλογία της σύστασης τους? Γιατί να προσθέτω κι άλλα χημικά στα μαλλιά μου και να μην φτιαχνω μονη μου μια full & super strong μάσκα ή σερουμ (είχα δωσει παλια το φθινόπωρο, μια συνταγη στην Ιωάννα η οποία την ενθουσίασε και μαζί της κι άλλες φίλες που τη δοκίμασαν)εκμεταλλευόμενη ολα τα θρεπτικα συστατικά? Κι εχω επίσης κατα νου, ότι τα προιοντα σιλικόνης όταν τα σταματήσεις τα μαλλιά σου έχουν τα χάλια τους γιατι τα συνηθίζουν και μετά αντε να τα συνεφέρεις… Μπορούμε πάντως να επανέλθουμε για το θέμα μαλλια- φυτικά λαδια- φυσικές συνταγες κάποια άλλη στιγμή!

  19. Καλημέρααα!!! Υπέροχο το review της Litsa Kouklitsa! Και μόλις συζητούσα με μια φίλη για έλαια θρέψης μαλλιών. Αλλά θα ήθελα και ένα review για τα Moroccan Oil!!! Ευχαριστώωω 😉

  20. γεια σας κοριτσια,γεια σου litsakouklitsa με το πολυ ωραιο σου review!λαδια για μαλλια βαζω μονο για περιποιηση εκτος απο το kerastase cristalliste που μου ειχε χαρισει η julia.χρησιμοποιω το nuxe καθως κ jojoba ολο το βραδυ η για μερικες ωρες.το πρωτο μου λαδωνει τα μαλλια αν βαλω παραπανω αλλα εγω το χρησιμοποιω για να μαλακωσω τα μαλλια μου,τα οποια ειναι λεπτα κ λιπαρα.συνηθως δεν φριζαρουν γτ δεν τα κανω πιστολακι,μονο τη ριζα βαφω η κανω ανταυγειες,τις οποιες εχω να κανω περιπου ενα χρονο.αν ομως φριζαρουν,κι αυτο συμβαινει αν καποια μερα δεν λουστω,τοτε βαζω το cristalliste,το οποιο δεν τα λαδωνει καθολου.αυτη την εποχη κανω το εξης:βαζω το leave-in conditioner της apivita ολο το βραδυ κ το πρωι λουζομαι με σαμπουαν κ μασκα vichy.ετσι,επειδη βαριεμαι τα ιδια κ τα ιδια!το σαμπουαν κ η μασκα elixir ultime λαδωνει τα μαλλια;
    @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ,ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ Κ ΝΑ ΓΕΡΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ!

  21. Bάλτε μόνο σιλικόνη,κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα και δεν λαδώνει τα μαλλιά, άσε που είναι και φθηνότερη απ τα jumbo

  22. Καταπληκτικό post!!! To χρειαζόμουνα,εγώ έχω ξετρελαθεί με το λαδάκι της Lorvenn(exotic oil) ελληνικό προιόν και υπέροχη μυρωδιά!!!Το συνιστώ!!!

  23. @Litsa Kouklitsa, όσα τεστ κι αν κάνεις για την κατάλληλη ποσότητα και το αντίστοιχο αποτέλεσμα, το τεστ “πέφτει μπουκάλι-σπάει πλακάκι” είναι αξεπέραστο!

  24. Καλό μεσημέρι Τζούλια! Καλό μεσημέρι bbgirls! Έχω αγανακτήσει με το κατσόμαλλο μου! Απίστευρο φριζάρισμα.Μαλακά μεν αλλά… είναι στον αέρα! Τι χρησιμοποιώ? Τα πάντα! Ναι ναι καλά διαβάσατε.Έχω αγοράσει 6 ή 7 ή παραπάνω δεν θυμάμαι τώρα πόσα προιόντα, προσπαθώντας να τα “κατευνάσω”, αλλά τίποτα.Κάθε πρωί αν δεν τα βρέξω δεν τολμώ να κυκλοφορήσω.Ουφ τι να κάνω?Καμιά ιδέα? Παρ’ όλα αυτά θα συμφωνήσω με την Litsa για την kerastase όπως επίσης και το mythic oil (μάσκα και σαμπουάν), είναι πράγματι πολύ καλά.Σ’ ευχαριστούμε bbgirl!!

  25. Πολύ ωραίο και χρήσιμο άρθρο, μιας και τώρα τελευταία έχω κολλήσει με τα λαδάκια μαλλιών! Θέλουμε κι άλλα άρθρα απ’τη Λίτσα, τα λέει ωραία! x

  26. Πολύ ωραίο post κι εγώ έχω πάθει μια μανία με τα λαδακια τα τελευταία χρόνια, θα ήθελα να προσθέσω και το λαδάκι της Avon, που είναι αρκετά καλό αλλά δεν μπορώ να το βαθμολογησω γιατί δεν έχω δοκιμάσει τα άλλα ακόμα!Φαντάζομαι όμως ότι μπροστά στης kerastage θα πατωσει, όπως τα περισσότερα προϊόντα μαλλιών!Φιλιά πολλά!!

  27. πολυ κατατοπιστικο αρθρο,μπραβο στην Litsa…το μονο ελαιο που εχω δοκιμασει ειναι το mythic oil που ειχα κερδισει απο ενα διαγωνισμο του beautyblog και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη γιατι δεν λαδωνει τα μαλλια,οπως φοβομουν καθως εχω πολυ λιπαρα μαλλια,και αποτρεπει το φριζαρισμα….τωρα ομως που διαβασα το αρθρο θελω παρα πολυ να δοκιμασω το μωβ Kerastase elixir αν και ειμαι σιγουρη οτι η τιμη του θα ειναι τσουχτερη! Συμφωνω και με την ΜΑΡΙΑ ΤΑΚ για τα λαδακια της Avon που βγαζει κατα καιρους για μαλλια…ειναι και πολυ καλα και πολυ οικονομικα.

  28. Καλησπέρα κι από μένα Τζούλια & bbgirls!!! Καταπληκτικό το Post Kouklitsa!! Πράγματι το μελέησες σε βάθος το θέμα εκτός από την πρακτικότητα – χρήση και τεστ πλακάκι!! Φοβερό με 47 σταγόνες γίνεσαι λαδωμένος ποντικός ε!!! Πράγματι τα λαδάκια είναι πολυ βολικά και εχουν βοηθησει και τα δικα μου μαλλια. Τα περισσότερα (εκτος απο morrocan & schwarzkopf) τα εχω δοκιμασει σε δειγματα και όντως θα συμπληρώσω ότι το πράσινο της Kerastase είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ! Πάντως λόγω οικονομικης στενοτητας χρησιμοποιω το Moringa – Bodyshop γιατί η μυρωδια είναι ίδια σχεδον με του kerastase και χρειάζεται πραγματικά πολύ λίγο διαφορετικά γίνεσαι λαδωμένος ποντικός με πολύ λιγότερες σταγόνες από 47! Ακόμη βάζω και το λάδι καμέλιας καμιά φορά αλλά επειδή κυρίως το φοράω στο πρόσωπο δεν το σπαταλάω για τα μαλλιά μου! Εννοείταιβέβαια ότι ψήφισα Kerastase! Θέλουμε κι άλλες λεπτομερείς δοκιμές Litsa μπράβο!!!! Τα φιλιά μου!!!!

  29. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια!Διαβάζοντας τα σχόλιά σας παίρνω το θάρρος να κάνω τζα!!! για δεύτερη φορά σήμερα.Έχω δοκιμάσει αρκετά προϊόντα περιποίησης για τα μαλλιά(ειδικά ό,τι δεν χρειάζεται να ξεπλυθεί)που θα μπορούσα να μιλάω ώρες.Διάλεξα για το post μερικά αλλά με δυσκολία ομολογώ.Ας πούμε τα Exotic oil και Shine-Repair Silk serum της Lorvenn:καλούτσικα και τα δύο,μυρίζουν ωραία αν και λίγο έντονα και είναι αρκετά οικονομικά περίπου 12ευρώ.(τους βάζω 7), το Marrakesh oil με κανναβέλαιο(μυρίζει πολύ ωραία,μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε στεγνά και βρεγμένα μαλλιά,δίνει λάμψη,κοστίζει 20-23ευρώ,του βάζω 8,5)Το Νutriextra-Vichy είναι επίσης καλό για σώμα και μαλλιά,το Nuxe με την χρυσόσκονη(την πρώτη φορά έβαλα τόσο πολύ για να γυαλίζω που άλλαξα χρώμα),το Roger & Gallet Fleur d’ Osmanthus(που το προτιμώ για το υπέροχο άρωμά του),το Macadamia natural oil και πόσα άλλα που ας μην αναφέρω γιατί θα ξημερώσω στο laptop!@Stella υπουργέ μου…τα φώτα σου(και τις θαυματουργές συνταγές σου) Καληνύχτα…

  30. Γειά σας
    Εξαιρετικό το Post!
    Λατρεύω τα λαδάκια, τις θεσπέσιες μυρωδιές, τις γυαλιστερές,μεταξένιες υφές που αφήνουν στα (ταλαιπωρημένα) μαλλάκια μας.
    Ψηφίζω Kerastage δαγκωτό οι εξηγήσεις είναι περιτές.

    Να προσθέσω και εγώ ένα τιπ αν μου επιτρέπετε ….2 σταγόνες από λάδι αργκάν στο μίγμα της βαφής και τα μαλλιά είναι γυαλιστέρα και πιο μαλακά από πότε.Βάφω πάνω από ένα χρόνο τα μαλλιά μου μόνη μου χρησιμοποιώ το λάδι αργκάν στην βαφή τουλάχιστον 6 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

    Αυτά τα λίγα από μένα , μπράβο στην Κουκλίτσα για το εξαιρετικό και ολοκληρωμένο post.

  31. Καλημερα σε ολες.Σ΄ευχαριστω πολυ Μαριαννα μου για τις ευχες σου,να΄σαι καλα κι εσυ και αυτοι που αγαπας.

  32. Καλημέρα!
    Ξανασχολιάζω στο post, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να πω στη Litsa Kouklitsa ότι τρελαίνομαι με τον τρόπο που γράφει και το χιούμορ της!!!:-D καταπληκτική!!Κι έχω μείνει άφωνη με το πόσα λαδάκια έχει πια δοκιμάσει…!

  33. Καλημέρα! Έχω ένα λαδάκι από τα Body Shop, το έβαλα μια φορά στα μαλλιά, κατέληξα με το φαινόμενο του λαδωμένου ποντικού και από τότε το έχω και κάθεται στο ντουλάπι…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.