7 νέα προιόντα ομορφιάς. Δοκιμάσαμε και Προτείνουμε.

 

Όπως σας έγραψα προχθές, όταν γύρισα, με περίμεναν πολλά Δελτία Τύπου και νέα προϊόντα, τα οποία έπρεπε σιγά -σιγά να ανοίγω και να βλέπω, να διαβάζω και να δοκιμάζω, για να μπορέσω να σας μιλήσω για αυτά. Σήμερα, δεν θα τα δούμε βέβαια όλα, αλλά θα δούμε μαζί κάποια, για να πάρετε μια ιδέα, για τα fresh beauty entries της αγοράς.

 

Pantene Pro V Raindrop Deep Moisture Souffle

 

 

Ξεκινάω με ένα προϊόν για τα μαλλιά, το οποίο ευτυχώς που το είδα καλύτερα και με προσοχή, διότι θα το είχα προσπεράσει, ως ένα ακόμα styling mousse. Tα πράγματα όμως δεν είναι ακριβώς έτσι και το κατάλαβα, με το που ψέκασα τον αφρό στα χέρια μου και μετά τον άπλωσα στα μαλλιά μου. Είναι πολύ πιο πλούσιος, πολύ πιο κρεμώδης, πολύ πιο… σουφλέ, όπως ακριβώς και το όνομα του. Kαι η δουλειά του είναι πρωτίστως να ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά. Να πω εδώ ότι όλη η σειρά Pantene Pro V, Raindrop είναι εμπνευσμένη από την τελετουργία spa και βαθιάς ενυδάτωσης. Η σειρά περιλαμβάνει σαμπουάν, conditioner και μάσκα αλλά σύμφωνα με την εταιρεία το σταρ προϊόν, είναι αυτός ο πρωτοποριακός αφρός που δεν ξεβγάζεται, περιέχει προ-βιταμίνη B5, που διεισδύει σε κάθε τρίχα χωριστά, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και που εγώ όταν τον άπλωσα (σε στεγνά μαλλιά) αμέσως τα ένιωσα πολύ πιο απαλά και χωρίς φριζάρισμα…  (Τι να πω, βρε Αλεξάνδρα μου; Τα’ χεις που τα’ χεις δοκιμάσει όλα, δε χάνεις και τίποτα να δοκιμάσεις και αυτό. Η τιμή του είναι ανταγωνιστική -φαντάζομαι, κάτι λιγότερο από 5Ε– και μπορείς να το απλώνεις, την επόμενη μέρα το πρωί από τη μέρα που έχεις λουστεί. Και ίσως με αυτό, να μην χρειαστεί να τα βρέχεις κάθε πρωί…)

 

 

Vichy Aerateint ΒΒ Mousse

 

 

 

Άλλο ένα μους, αυτή τη φορά, όχι για τα μαλλιά, αλλά για το πρόσωπο, από τη Vichy και βέβαια ΒΒ. Eίναι ουσιαστικά ένα make up σε μορφή μους, xαρίζει ματ όψη, όμως έχει και τα πλεονεκτήματα ενός blemish balm (BB). Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου, ενυδατώνει, χαρίζει λάμψη και κάλυψη, ομογενοποιεί την επιδερμίδα, συσφίγγει τους πόρους και προστατεύει με SPF 30 (αρκετά υψηλό). Ως γνήσιο πειραματόζωο, το δοκίμασα και αυτό, κάλυψη δεν είδα, για να μην λέω και ψέματα, αλλά μια λάμψη, την πήρε το πρόσωπό μου. Επειδή όμως μπορεί να φορεθεί και κάτω από το make up, μπορώ να το χρησιμοποιώ σαν primer/βάση μακιγιάζ και από πάνω, να βάζω το δικό μου, πιο καλυπτικό make up.

 

 Clinique Moisture Surge Overnight Mask

 

 

 

Πριν σας γράψω γι αυτή την μάσκα νυκτός, να απαντήσω στην  Marianna η οποία πριν λίγο καιρό, (μετά το post για την ενυδάτωση) με ρώτησε ποια είναι η αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα. Αγαπημένη κρέμα δεν έχω, περνάω τις φάσεις μου και λόγω δουλειάς,  πρέπει να δοκιμάζω αρκετά νέα προϊόντα, αλλά αυτό που μπορώ να σας πω, είναι τι είχα μαζί μου στο νεσεσέρ μου, στο παγωμένο Λονδίνο, για να αντέξει το πρόσωπο μου (και άντεξε..) Λοιπόν, είχα το serum La Prairie Concentre Liftant Dermo Caviar, το οποίο άπλωνα κάθε πρωί και κάθε βράδυ, την αγαπημένη φουλ ενυδατική Clinique Moisture Surge για το πρωί (δεν έβγαινα έξω στο χιόνι, χωρίς μια παχιά στρώση από αυτή…) και το βράδυ αργά, πριν πέσω για ύπνο άπλωνα για επανόρθωση την πλούσια  Stella’s Recipe, (έχω εθιστεί..).  Όσο αφορά τώρα, αυτή τη νέα μάσκα, τη δοκίμασα και αυτή χθες το βράδυ και μου άρεσε πολύ. Πρόκειται για μια πλούσια μάσκα με υαλουρονικό οξύ, σε κρεμώδη υφή που ενισχύει την ενυδάτωση της επιδερμίδας, αφήνοντάς τη απαλή το επόμενο πρωί. Το τέλειο για μένα είναι, ότι μπορώ να την απλώνω σαν κρέμα νυκτός, και δεν χρειάζεται να την ξεβγάλω το επόμενο πρωί (απλά περνάω στον καθαρισμό). Το δέρμα μου, την απορροφά υπέροχα- πράγμα που σημαίνει ότι την έχω ανάγκη και πώς να μην την έχω, αεροπλάνα, αλλαγές καιρού, χιόνια ε, το τι έχει τραβήξει αυτή η επιδερμίδα μου τον τελευταίο καιρό, στόμα να είχε, θα μίλαγε..) Τιμή 34,90, μια χαρά στις εκπτώσεις…

 

Nuxe, Nuxellence Jeunesse

 

 

Τα αγαπώ αυτά τα φυτικά προϊόντα φαρμακείου και σε διάφορες συζητήσεις που έχω κάνει, έχω καταλάβει, ότι τα αγαπούν και πολλές από εσάς. Να σας πω μόνο ότι μάρκας Nuxe ήταν και το πρώτο dry oil που δοκίμασα ποτέ, σούπερ ενυδατικό και για πρόσωπο και για σώμα και για μαλλιά (πριν και αυτά, γίνουν trend και κυκλοφορήσουν από διάφορες μάρκες..). Η νέα Nuxellence Jeunesse είναι μια λεπτόρρευστη κρέμα αντιγήρανσης και λάμψης, για γυναίκες όλως των ηλικιών, βασισμένη σε τρια εκχυλίσματα λουλουδιών: Πασιφλώρα, Ανχούσα και Παπαρούνα.

 

 

Wella Professionals Color Recharge Cool Blonde

 

 

 

Εξειδικευμένα προϊόντα, γι’ αυτό και θέλω να σας γράψω γι αυτά. Αυτή η επαγγελματική σειρά, της Wella, που θα βρείτε μόνο στα κομμωτήρια και αποτελείται από σαμπουάν και conditioner δεν είναι απλά για βαμμένα μαλλιά, δεν είναι απλά για ξανθά μαλλιά, είναι για ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού (πχ, όχι την δική μου, που είναι χρυσαφί, πιο σαντρέ αποχρώσεις…) Αν αυτό δεν είναι εξειδίκευση, τότε δεν ξέρω τι είναι… Στην ίδια σειρά θα βρείτε και προϊόντα για καστανά, κόκκινα και ξανθά, αλλά σε ζεστές αποχρώσεις, μαλλιά.

 

Δεν θα σας πω άλλα σήμερα, σας αφήνω να εμπεδώσετε τα παραπάνω, πριν περάσουμε στο επόμενο μάθημα..

 

Α, μισό λεπτό, σας είπα ότι έλαβα και τις δυο πρώτες κρέμες της χρονιάς για αδυνάτισμα και σύσφιξη. Λοιπόν έλαβα την L’Oreal Paris Perfect Slim ένα τζελ-κρέμα αδυνατίσματος, που μειώνει την κυτταρίτιδα, αποσυμφορεί και λειαίνει τα παχάκια, δεν είναι νέο προϊόν, απλά νομίζω ότι η Μαρία μου το έστειλε για να μου το υπενθυμίσει… ή λέτε να μου το έστειλε, γιατί υπονοεί κάτι… τέλος πάντων, θα το προσπεράσω, τώρα  αυτό…

 

 

 

H δεύτερη που έλαβα είναι η Strivectin-TL, την βρίσκετε αποκλειστικά στα Sephora και είναι συσφικτική. Σφριγηλό σώμα ίσον πιο όμορφο σώμα, σωστά;

 

22 Σχόλια
  1. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Θα παω να πάρω τον μους του Pantene γιατί και γω κάθε πρωι βρέχω τις μπούκλες για να στρώσουν. Μήπως αυτό με σώσει.

  2. @ClaireG: Να μας πεις οπωσδήποτε τη γνώμη σου, αν τον δοκιμάσεις, Claire!

  3. Όλα φαίνονται άκρως ενδιαφέροντα! Ξεχώρισα και έβαλα στη wishlist το Pantene και την bb cream της Vichy! Φιλάκιααα!

  4. Καλημέρα. το Vichy θα το δοκιμάσω σίγουρα. Δεν μου πολυαρέσουν τα μεικ απ και παλιά τα αραίωνα με την ενυδατική μου επειδή ήθελα μια ελαφριά κάλυψη ίσα ίσα να δείχνει ομοιομορφο το πρόσωπο. Άρα θα κάνω τεστ ντραιβ σε αυτό για να δούμε 🙂

  5. kalimera julia bbgirls!!!!ti oraia pragmatakia einai ayta!!!na po tin alitheia parolou pou exo isia malakia perissotero endiaferon gia dokimh mou prokalese to pantene!!!filakiaaaaaa

  6. Καλημέρα!!!

    Τέλεια!!! Beauty News! Θα τρέξω να βρω το ΒΒ Mousse της Vichy, τρελαίνομαι για τα bb προϊόντα.

    Φιλιά σε όλες!

  7. Καλημέρα κούκλες! Φοβερή ανάρτηση σήμερα και με πολλά νέα προϊόντα ομορφιάς!! Δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω…. Ιδιαίτερα όμως μ’άρεσε η κρέμα της Nuxe, Nuxellence Jeunesse και ο αφρός Raindrop Deep Moisture Souffle, της σειράς Pantene Pro V! Καλή συνέχεια, φιλιά! 🙂

  8. Περιμένουμε τις εντυπώσεις και για τη Nuxellence…! M’αρέσει ο συνδυασμός λάμψη & αντιγήρανση και θα ήθελα να μάθω αν όντως έχει αποτελέσματα.

  9. Καλημέρα! Ενδιαφέροντα τα νέα προιόντα, ειδικά η μάσκα της Clinique μου έκλεισε το μάτι!

  10. Καλημέρα, κοριτσούδια! Νομίζω και μένα πιο πολύ μου κέντρισαν το ενδιαφέρον το μους της pantene και η μασκα της clinique! Αν τα δοκιμάσω θα επανέλθω!

  11. Καλημερα Τζουλια!!κοριτσια!!
    Σωστα τα λες Τζουλια!!Τι νομιζεις οτι εμεινε 20 εβδομαδες!!!και εχουμε
    ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!χαχα καλε εκανε η φιλη και εστειλε την κρεμουλα γιατι εμεις
    ειμαστε προνοητικα bbgirls!!
    Απο ολα θελω να δοκιμασω την Nuxe εχω ακουσει καλα λογια για αυτην
    και τον αφροbb της Vichy μιας και δυστηχως την bb της la roche posay
    δεν προκειται να τον δουμε στην Ελλαδα σνιφ σνιφ. .
    Απο οτι ειδα κυκλοφορησε και η Avon bb cream!!μιας και εχεις τα κονε
    θα ηθελα να μας πει μερικα λογακια αν αξιζει?
    Ειδες τελικα οι χειροποιητες κρεμες εχουν κρυφα ταλεντα γιατι μπορει να υστερουν σχετικα σε εμφανιση αλλα απο χαρες εχουν πολλες που δυσκολα αποχωριζεσαι!!θελουν τον χρονο τους!!
    Φιλια xxxx

  12. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!!!!

  13. Καλημέρα κορίτσια! Εγω για να είμαι ειλικρινής τη Moisture surge στην παλιά της εκδοχή (βαζάκι)τη χρησιμοποιούσα συνεχώς και χειμώνα – καλοκαίρι! Είναι απλά τέλεια, το απόλυτο “ξεδιψαστικό” για κάθε εποχή και κάθε ανάγκη! Φαντάζομαι, ότι τωρα θα είναι ακόμα καλύτερη! Επίσης αν και δεν είμαι fun των ΒΒ αυτό το αφρωδες προιόν της Vichy, μου έκανε “κάτι”… Είχα πρωτοχρησιμοποίησει πριν πολλά, πολλά χρονια τα αφρωδη make up, πολύ πριν έρθουν στην Ελλάδα, στις αρχες των 90ς αγοράζοντας από Ιταλία την Collistar αν θυμάμαι καλά, Στη συνέχεια έβγαλε η Bourjois και η Max Factor. Είναι εξαιρετικά για το λιπαρό δέρμα. Αν δεν είχα κολλήσει με το Shiseido sun protection compact foundation, θα το δοκίμαζα σίγουρα..

  14. Πολυ ελκυστικά προιόντα!!!!! Ξεχωρίζω την L’Oreal Paris Perfect Slim που έχω δοκιμάσει και είναι όντως καταπληκτική!

  15. JULIA,ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!BBGIRLS,τι κανετε;σημερα ηταν μια ωραια μερα για μενα,γτ εκανα τη δουλεια μου με ορεξη,μου αρεσει η ρουτινα μου μερικες φορες!ομως,εγινε ακομα πιο ωραια γτ διαβασα τ’ονοματακι μου στα υπεροχο post της πρωθυπουργου.ευχαριστω που δεν με ξεχασες για αλλη μια φορα!
    η clinique ειναι μια εταιρια που εμπιστευομαι,σιγουρα η μασκα νυχτας θα ειναι super!εχω ξαναγραψει βεβαια,εχω γινει βαρετη δλδ,οτι προτιμω πλεον τα προϊοντα χωρις parabens γι’αυτο κ εχω αλλαξοπιστησει λιγο εως πολυ.ο,τι κ να χρησιμοποιησω ομως απ’αυτην μου ταιριαζει.
    η κρεμα της nuxe μου τραβηξε την προσοχη αλλα κ τα προϊοντα wella λογω της εξειδικευσης τους.
    τα posts που παρουσιαζουν beauty news ειναι τα αγαπημενα μου,ιδιαιτερα αν τα νεα ειναι κ πολλα μαζι!τελεια!

  16. γεια σας…..σας διαβαζω κκαθημερινα απλως δε σχολιαζω γτ μπαινω απλως να δω νεοτερα κ βγαινω.!πολλα προιοντα σημερα εμενα μ’αρεσουν αυτη την περιοδο οτιδηποτε σχετιζεται με τα μαλλια…..!περιμενω να πληρωθει αυριο ο αντρας μου να παω για ψωνια……..θελω σαμπουαν,λεω να δοκιμασω εναν αφρο στα σγουρα μου μαλλια τωρα ποιον δεν ξερω.μια ελαφριαλακ…θελω πολλα……..

  17. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Όλα τα νέα είναι καταπληκτικά! Τη Moisture surge τη χρησιμοποιώ χρόνια και πραγματικά οκίζομαι στο όνομά της! Καλύτερη ενυδάτωση δεν εχω βρει και με πραγματικά καθολου λιπαρότητα! Επίσης τα προιόντα της wella μου άρεσαν πολύ γιατί είμαι και μια cool blonde!! Φιλάκια πολλά!!

  18. Ολα μου κανανε κλικ…παμε για ψωνια αυριο

  19. Τζα!!!Γεια σας bbgirls!Υπέροχα τα νέα προϊόντα και σίγουρα κάποια θα μπουν στη λίστα μου.(Τελικά πολύ στη μόδα οι λίστες)Τα φιλιά μου…

  20. Πολλά τα καινούρια φιλενάδα.Δύσκολο να τα δοκιμάσουμε όλα,αλλά πολύ καλή ενημέρωση!!

  21. Πολύ ενδιαφέροντα τα νέα προιόντα! Τελικά παρ’ όλο που υπάρχει απίστευτη πληθώρα προιόντων είτε είναι για πρόσωπο, είτε για σώμα ή μαλλιά, πάντα μας αρέσουν τα καινούρια και μας ξεσηκώνουν. Τζούλια μου θα τον δοκιμάσω τον αφρό και θα σου πω.Αν υπάρχει όμως για λεπτά μαλλιά, γιατί αν διαβάζω καλά το μπουκάλι αυτός είναι για χοντρή τρίχα. Άλλο ένα μπουκάλι για μαλλιά στο ντουλάπι μου! Να δω πόσα χρόνια μετά πρέπει να προσπαθήσω να μην παίρνω τίποτα μέχρι να τα καταναλώσω όλα αυτά!Φιλάκια!!

  22. Καλημέρα καλημέρα!!!!
    Η ενημέρωση για νέα προιόντα είναι το καλύτερο μου.
    Χωρίς υπερβολή τα θέλω όλα ,από τον ενυδατικό αφρό για τα μαλλιά μέχρι την κρέμα αδυνατίσματος – σύσφιξης ,το καλοκαίρι έρχεται λέμε.

    Νομίζω όμως ότι η πρώτη αγορά μου θα είναι η bb της Vichy, με έχουν βολέψει πολύ αυτές οι κρέμες, και με Δ.Π 30.Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.