Δώρο: Το Άρωμα Giorgio Armani σε Avant Premiere

 

 

Tι λέτε αγαπημένες; Να αρχίσει η εβδομάδα με κάτι (πολύ) καλό, για τα bb boys; Έχω την εντύπωση ότι τους έχουμε «ξεχάσει» λίγο τον τελευταίο καιρό και δεν θέλω να μας παραπονεθούν… (Βέβαια, τον “χαρούμενο κύριο” by Armani που ανοίγει το αυτό το post, προς τέρψη των δικών σας οφθαλμών τον έβαλα…μπορείτε να σκεφτείτε καλύτερο τρόπο, για να ξεκινήσει με  κέφι, αυτή η Δευτερούλα;)

 

Σήμερα θα μιλήσουμε για το πρώτο αντρικό άρωμα του μετρ, το Armani Eau Pour Homme,  το οποίο επαναλανσάρεται δυναμικά. Και επειδή η ιστορία στο Δελτίο Τύπου είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα, θα ήθελα να την δημοσιεύσω και εδώ, πριν περάσω στο δωράκι.

 

 

1984, Η γέννηση ενός αρώματος

 

Η γέννηση ενός αρώματος αποτελεί πάντα μυστήριο. Για ένα σχεδιαστή μόδας, το άρωμα είναι μια επιπλέον πρόκληση: όπως και με τις συλλογές του, πρέπει να κινηθεί πέρα από τις απλές τάσεις. Ακριβώς όπως ένα ρούχο γίνεται σύμβολο ενός Οίκου, ένα άρωμα επιβεβαιώνει τη διάρκεια ενός στυλ και μεταμορφώνεται σε υπογραφή.

 

Αυτό συνέβη και με το Eau pour Homme, το πρώτο ανδρικό άρωμα του Giorgio Armani που δημιουργήθηκε το 1984. Όπως το αποδομημένο σακάκι, που έχει εξελιχθεί σε ένα από τα κομμάτια-κλειδιά της γκαρνταρόμπας του Armani, το Eau pour Homme έχει καθιερωθεί ως ένα από τα σπουδαία κλασικά αρώματα της μοντέρνας αρωματοποιίας.

 

 

 

 

Η πεμπτουσία ενός στυλ..

 

Στα τέλη του 70, ο Giorgio Armani έφερε επανάσταση στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Δεν παρουσίασε απλώς ένα νέο τρόπο ντυσίματος, αλλά και ένα νέο τρόπο ζωής. Το σακάκι έγινε πιο χυτό , αγκαλιάζοντας χαλαρά το σώμα. Η φόδρα και οι βάτες καταργήθηκαν. Γεννήθηκε μια νέα σχέση με τα ρούχα: πιο οικεία, λιγότερο τυπική, αψεγάδιαστα κομψή. Το 1984, όταν αποκάλυψε το Eau pour Homme, ο Giorgio Armani προσέφερε ένα άρωμα που συμβάδιζε απόλυτα με τη δημιουργική του φιλοσοφία.. Ένα διαχρονικό άρωμα με κλασικό ιταλικό στυλ, στο οποίο ο Giorgio Armani έχει προσθέσει ένα ίχνος ανεμελιάς, μια αυθόρμητη φρεσκάδα και μια ζεστή, ήρεμη αρρενωπότητα. Η σύνθεση παρασκευάστηκε στην εντέλεια, κερδίζοντας περισσότερες από τρεις γενιές ανδρών με την πάροδο του χρόνου.

 

 

 

 

Σήμερα

Σχεδόν 30 χρόνια μετά, το Eau pour Homme δεν έχει χάσει τίποτα από τον ισχυρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και απαράμιλλο χαρακτήρα του. Σήμερα, ο Giorgio Armani παρουσιάζει ένα καινούργιο μπουκάλι που ταιριάζει με το αναλλοίωτο πνεύμα του αρώματος, σαν ένας ράφτης που τροποποιεί ένα ρούχο, για να προσθέσει μια φρέσκια, μοντέρνα πινελιά. Οι καμπύλες του γίνονται πιο επιτηδευμένες και οι γραμμές του πιο εντυπωσιακές. Επιπλέον, οι διακοσμητικές λωρίδες στη βάση του έχουν αντικατασταθεί από μεταλλικές ραβδώσεις. Ένα μαύρο πώμα από βακελίτη κοσμεί αυτή τη νέα σιλουέτα. Όμοιο και, ταυτόχρονα, ανεπαίσθητα διαφορετικό, πιστό στο αρχικό και περισσότερο από ποτέ σύγχρονο.

 

Πιστή στον εαυτό της, η σύνθεση του Eau pour Homme παραμένει αναλλοίωτη. Αρχικά, η δροσερή ζωντάνια των εσπεριδοειδών: νεράντζι και μανταρίνι, σαν ένα πρώτο ηλιόλουστο κύμα που αναζωογονείται με πιπεράτες νότες κόλιανδρου. Ακολουθούν τα μπαχαρικά, μοσχοκάρυδο και κύμινο, που περιβάλλονται διακριτικά από νέρολι, προτού ζεσταθεί τελικά από το ξυλώδες άρωμα του κέδρου και του πατσουλί.

 

 

 

 Ένας λοιπόν από εσάς, θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει σε avant premiere αυτό το εμβληματικό άρωμα και να το προσθέσει στη συλλογή του. Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, έως την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου.  Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου,  θα ανακοινώσω με post τον τυχερό νικητή.

 

 

 

 

 

 

Καλή επιτυχία, bb boys!

 

 

 

 

(Ψιτ… bb girls, για μαζευτείτε… το ότι ο διαγωνισμός είναι για bb boys, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε και εσείς να λάβετε μέρος και ίσως να το κερδίσετε για το δικό σας, bb boy. Μην ξεχνάτε.. πλησιάζει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου…)

 

 

 

 

 

600 Σχόλια
  1. αα θα του αρεσει σιγουρα του καλου μου!!

  2. αν το κερδισω τοτε θα ξερω κ πως μυριζει..δεν το ξερω το σιγκεκριμενο αλλα θα πρεπει να ναι ωραιο οπως ολα του armani 🙂

  3. ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ!

  4. Πόλύ θα θελα να έχει την ευκαιρία να το φορέσει του Αγ. Βαλεντίνου. Αχ! 🙂

  5. Kλασσικό και μοντέρνο συγχρόνως, ευχαριστούμε για την ευκαιρία!

  6. Ειμαι σιγουρη οτι θα του αρεσει πολύ!

  7. Θα μου άρεσε πολύ να το κάνω δώρο στον άντρα μου στις 26 Φεβρουαρίου που έχει τα γενέθλιά του.

  8. Ένα υπέροχο δώρο για τον άντρα μου..Μήπως σκεφτώ ξανά και πιο καλά την πρόταση γάμου 🙂

  9. δωρο για τον καλο μου …………
    ενα υπεροχο αρωμα για υπεροχους ανδρες……

  10. απο τα καλυτερα αρωματα πιστευω..!και ο,τι πρεπει για του αγιου Βαλεντινου ειδικα αν δεν εχεις λεφτα για δωρα!!

  11. Υπέροχο άρωμα!!! Και ότι καλύτερο για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου!!!

  12. Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΡΩΜΑΤΟΣ & ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ THN GIORGIO ARMANI!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.