Axe Apollo: Out of this world! (…και 5 σετ δώρο για τα bb boys!)

 

 

Μου φαίνεται ότι θα είναι η αντρική εβδομάδα, αυτή που ζούμε στο bb, αφού και το σημερινό post, απευθύνεται στο αντρικό κοινό (και πάλι τους έχουμε δώρα) αλλά βεβαίως και σε σας (πρέπει να γνωρίζετε εσείς τα νέα, για να τους τα μεταφέρετε, αν κάτι τους έχει ξεφύγει..)

 

Τα οποία νέα έχουν να κάνουν με άρωμα μεν, αλλά και  διάστημα, αστροναύτες, σούπερ παγκόσμιο διαγωνισμό, όπου ίσως ένας τυχερός από την Ελλάδα θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στο… διάστημα (ναι καλά διαβάσατε, στο διάστημα…) Και βέβαια, όλα αυτά από το νέο Axe Apollo.

 

Are u ready for liftoff?

 

 

 

 

Κατ’ αρχήν λίγα λόγια για το άρωμα και την νέα έμπνευση, της διάσημης αρωματοποιού Ann Gottlieb. Στις υψηλές νότες του, βρίσκεται το αρωματικό φασκόμηλο, κυδώνι και μανταρίνι, ενώ στις μεσαίες βρίσκονται τα μεθυστικά και τονωτικά αρώματα της λεβάντας, τα φύλλα βιολέτας, το γεράνι και η ίριδα. Στις βασικές νότες του, υπάρχουν γλυκές νότες, όπως το κρεμώδες σανταλόξυλο και το κασμίρι. Σύμφωνα με την εταιρία «Το AXE Apollo είναι το μυστικό γοητείας του κάθε σύγχρονου άνδρα, καθώς το φρέσκο και εκλεπτυσμένο άρωμά του μετατρέπει  κάθε άντρα σε πραγματικό ήρωα του διαστήματος!»

 

 

Διαβάστε τώρα προσεκτικά, τις λεπτομέρειες για αυτόν τον διαγωνισμό που θα ‘τρέχει” περίπου ένα χρόνο και που ξέρετε; Ίσως να είσαστε ένας από τους τυχερούς (πάντως αν υποψιαστώ, ότι θα πάει στο φεγγάρι κάποιο δικό μας, bb boy, θα του κάνω δώρο, όλα τα grooming προϊόντα, της χρονιάς. Το ορκίζομαι, εδώ, μπροστά σας!!)

 

The “Space Cadets!” ¨: Τζούλια με Γιώτα, Γιώργος, Μαρία, Ειρήνη, Κέρρυ.

 

 

 

Πάμε:

 

«Το AXE Apollo, θέλοντας να αναδείξει τον ήρωα που κρύβει ο κάθε άνδρας μέσα του, ανακοινώνει  την έναρξη του μεγαλύτερου project που έχει αναλάβει και υλοποιήσει ποτέ ένα brand: Την αποστολή «Axe Apollo Space Academy» η οποία θα στείλει 22 τυχερούς σε ένα πραγματικό ταξίδι στο διάστημα!

 

Ανάμεσά τους ίσως κι έναν τυχερό Έλληνα!

 

Το AXE APOLLO προσκαλεί το κοινό να λάβει μέρος και να διαγωνιστεί προκειμένου να κερδίσει μία θέση στο Global Spacecamp της AASA. Μέσα από ένα  παιχνίδι διάδρασης, καλεί τους Έλληνες να περάσουν από 3 στάδια δοκιμασίας, τα οποία και θα ορίσουν τον ένα και μοναδικό τυχερό που θα διαγωνιστεί μαζί με 21 άλλους υποψήφιους από όλο τον κόσμο.

 

 

Τα προκριματικά στάδια που πρέπει να ακολουθήσουν οι υποψήφιοι ήρωες για να επιτύχουν το στόχο τους, έχουν αγωνία, απαιτούν ταχύτητα και πολλή φαντασία….

 

 

Στο πρώτο στάδιο… (Φεβρουάριος-Μάιος)

 

Οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα της AXE APOLLO SPACE ACADEMΥ www.axeapollo.com και να παρακινήσουν τους φίλους τους να τους ψηφίσουν. Οι 50 πρώτοι με τις περισσότερες ψήφους θα προχωρήσουν στο δεύτερο στάδιο… όπου η τύχη βρίσκεται στα χέρια των φίλων τους!

 

Στο δεύτερο στάδιο (Ιούνιος-Ιούλιος)

 

Το AXE APOLLO, μέσω εφαρμογής στη σελίδα του στο Facebook, καλεί τους 50 «επίλεκτους» υποψήφιους να πάρουν μέρος σε ένα ψηφιακό social διαγωνισμό, που θα έχουν τη δυνατότητα να αποδείξουν ότι αξίζουν μία θέση στην τελική πεντάδα! Κριτές θα είναι το δικό τους κοινό – οι φίλοι τους και επιτροπή AXE που μαζί θα καταλήξουν και θα καθορίσουν την τελική 5άδα που περνά στο τρίτο στάδιο της μεγάλης δοκιμασίας!

 

Στο τρίτο στάδιο της μεγάλης δοκιμασίας (Iούλιος-Δεκέμβριος 2013)

 

Η AXE APOLLO SPACE ACADEMY αναλαμβάνει την «εκπαίδευση» και γνωριμία των 5 υποψηφίων στο κοινό, καθώς αυτό θα αποφασίσει τον τυχερό που θα στείλει στο διάστημα. Ο Έλληνας υποψήφιος με τις περισσότερες ψήφους, θα «φοιτήσει» σε πρώτη φάση,  στο Global Spacecamp της AASA στην Αμερική και, σε δεύτερη, θα διαγωνιστεί για μία θέση  στο διάστημα!


 

 

 

 

Αυτά όσο αφορά, τον παγκόσμιο διαγωνισμό και τώρα, από πρώτο χέρι θέλω να σας πάρω μαζί μου (όχι στο διάστημα-δυστυχώς..) αλλά σε κάποια στιγμιότυπα, από όσα εκτυλίχθησαν κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης, την προηγούμενη εβδομάδα, στο Galaxy Bar του Hilton (ό, τι έπρεπε το Galaxy για γαλαξιακά ταξίδια..) με guest star αστροναύτη τον Γιώργο Λιανό. Να σας πω, όμως,  σε κάποια στιγμή, τον λυπήθηκα… τι νομίζετε, είναι εύκολο να φοράς αυτές τις στολές; 60 κιλά, ζυγίζουν η κάθε μια, έσκασε, ο άνθρωπος…

 

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YFJra1GVp7Y[/youtube]

 

 

Και ένα κλεφτό preview, του διαφημιστικό spot του νέου αρώματος Axe Apollo. Για άλλη μια φορά, είναι απίθανο. Νομίζω ότι το Axe κάνει κάποιες από τις καλύτερες και πιο αστείες διαφημίσεις ever…

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CstIPzEivuw[/youtube]

 

 

Ακούστε, τώρα bb boys: Για να σας στείλει το bb, στο διάστημα, προς το παρόν, κομματάκι δύσκολο το κόβω, αλλά 5 σετ Axe Apollo, που να περιλαμβάνουν το Άρωμα-After Shave, το Deodorant και το Shower Gel, μπορούν τώρα να γίνουν δικά σας. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε ένα σχόλιο εδώ, από σήμερα Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, έως την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Την Δευτέρα 11Φεβρουαρίου, θα ανακοινώσω με post τους 5 τυχερούς οι οποίοι σύντομα θα λάβουν το ολοκληρωμένο τους σετ.

 

 

Κλείνω, λέγοντας σε εσάς κάτι, που ήθελα να πω και στην επίσημη παρουσίαση, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά τελικά δεν το είπα. Ελπίζω να πάει καλά σε πωλήσεις και να γίνει σούπερ πετυχημένο το νέο αυτό εγχείρημα της Axe, γιατί πρώτον είναι υπέροχο το άρωμα του, και δεύτερον με τα χρήματα που θα ξοδευτούν σε αυτόν τον κυριολεκτικά out of this world διαγωνισμό, θα είναι κρίμα κάποιο μεγαλο-στέλεχος, να αναφωνήσει κάποια στιγμή…..

 

…..

 

“Houston, we have a problem”…

 

 

470 Σχόλια
  1. ΘΑ ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΩ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ…

  2. Υπέροχο δώρο για το bb boy μου!
    Ευχαριστούμε για τις θαυμάσιες επιλογές!

  3. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΩ!! ΟΛΑ!! ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ! ΤΩΡΑ! ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΤΩΡΑΑΑ!

  4. αν το κερδισω θα χαρει απιστευτα ο αντρας μου, που οσο να ΄ναι εχει και μια αδυναμια στο axe!

  5. μπράβο κορίτσια!επιτέλους και ένα όμορφο giveaway για άντρες!!!

  6. Επειδή το Axe δεν το αποχωριζόμαστε…( έχεις και τα τυχερά σου μετά το ξύρισμα! :-)), μια ανανέωση στο άρωμα δεν βλάπτει !

  7. ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ !!! ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΦΟΡΑΕΙ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

  8. πολύ ωραίο δωρο, για τον συζυγο βεβαιως-βεβαιως!!!

  9. NEO AXE ? ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ !

  10. πρώτη φορά γράφω αν και η γυναίκα μου είναι πιστή σου αναγνώστρια και πιστό bb girl..λες να κολλήσουμε και εμείς οι άντρες?να γίνουμε bb boys?

  11. ειναι ενα πραγματικα υπεροχο δωρο …θα το ηθελα οπωσδηποτε

  12. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ..ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΟ ΑΡΩΜΑ!!!!!

  13. ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ εχει!θελω να το δοκιμασω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.