Reviews: Δοκιμάσαμε Max Factor, Οlay και η νέα μάσκαρα Clump Defy της Max Factor

 

Δυο guest posts σήμερα, με reviews για δυο  προϊόντα, το make up Max Factor 3 in 1 FaceFinity και το προϊόν φροντίδας νύχτας Olay Regenerist Night. Η Vassiliki και η Lydia, τα δοκίμασαν και έστειλαν στο bb, την ετυμηγορία τους.

 

Review για το Olay Regenerist Night Resurfacing Elixir από τη Lydia (προσέξτε.. μιλάει για ντεκολτέ.. μια ομολογουμένως, δύσκολη περιοχή…)

 

 

 

Καλημέρα, bb girls!

Κάποιες από εμάς ξέρουμε καλά, εκείνες τις ρυτίδες που κάνουμε στον ύπνο μας όταν κοιμόμαστε στο πλάϊ. Ξέρετε ποιες λέω, αυτές στο ντεκολτέ, που ξυπνάς και νομίζεις ότι έχει καθίσει ένα σαρπέϊ π’ανω σου… Τέλος πάντων, εγώ τις έβλεπα, κάθε μέρα για πολύ καιρό. Και μιλάω στον παρελθόντα χρόνο γιατί πριν μερικές εβδομάδες εξαφανίστηκαν! Δεν έδωσα και πολύ σημασία στην αρχή. Μετά ήρθε η μητέρα μου σπίτι μια μέρα, με κοιτάζει καλά- καλά και (με εκείνο το δολοφονικό βλέμμα που μόνο οι μαμάδες έχουν) μου λέει: «Νόμιζα ότι όταν θα αποφάσιζες να ξεκινήσεις πλαστικές επεμβάσεις, θα το έλεγες στη μαμά!» Εννοείται ότι ξέσπασα σε γέλια, και της είπα ότι δεν έχω (ακόμη) επισκεφτεί κάποιον, πως ναι φυσικά θα την ενημερώσω πρώτα (μέχρι και βιογραφικό θα τον βάλω να της στείλει) και πως ξεκίνησα μια νέα κρέμα και μάλλον έκανε δουλειά!

Η ιστορία ξεχάστηκε μέχρις ότου βρέθηκα με την καλή μου φίλη και beauty editor του beauty blog, Τζούλια, η οποία κοιτώντας με, είπε: «Τι κάνεις και δεν μας το λες Μαρίλυ? (καλλιτεχνικό του Λυδία) Εσύ παιδί μου λάμπεις!!». Το υπέρτατο κομπλιμέντο! Ούτε από άλλη φίλη, ούτε από το αντίθετο φύλλο δε αισθάνεσαι τόσο ανεβασμένη! Είναι από εκείνες τις στιγμές που θέλεις να πας πίσω στο μαγαζί που έκανες την αγορά και να φωνάξεις, σαν τη νέα Σταρ Ελλάς, στη πωλήτρια «ευχαριστώ εσάς, την μητέρα μου και τον Μίνω Κυριακού!»  Το προϊόν λοιπόν, γιατί ήρθε η ώρα να παρει και η εταιρία τα εύσημά της, είναι το Regenerist, night resurfacing elixir της OLAY. Ένα κρεμώδες ζελ, που το απλώνεις στο πρόσωπο, λαιμό και (δεν το λέει) ντεκολτέ και μετά από 1-2 εβδομάδες … Λάμψη – τσεκ, Ρυτίδες λαιμού – ντεκολτέ, no more!

 

Περιττό να σας πω, ότι αυτά ακριβώς που σας έγραψα, εδώ, τα είπα προφορικά στη Τζούλια, η οποία βέβαια, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη, με έβαλε και μένα να γράψω ακριβώς αυτά που είπα και στην ίδια, διότι όπως επί λέξη μου είπε: «Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσεις τα bb girls, γιατί το ντεκολτέ, είναι μια δύσκολη περιοχή και όλες θέλουμε –ειδικά τώρα που πλησιάζει η Άνοιξη και το Καλοκαίρι, να είναι τέλειο!»

 

Και έτσι, ήθελα δεν ήθελα, μπήκα και εγώ στο Πάνθεον των bb guest posts… (αν μπορούσα ας έκανα και διαφορετικά…)

 

Ελπίζω να σας βοήθησα!

Lydia

 

Review για το Max Factor 3 In 1 Face Finity Foundation από την Vassiliki (www. laourasbeautyblog.blogspot.gr)

 

 

 

 

Γεια σας κορίτσια!

Σήμερα γράφω αυτό το guest post για να σας μιλήσω για ένα νέο foundation που χτύπησε τη πόρτα μου το Max Factor 3 In 1 Face Finity Foundation

 

Αλλά πριν αρχίσω να σας μιλώ για το συγκεκριμένο foundation επιτρέψτε μου να σας πάω λίγο πίσω, όταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ foundation και για τις επιλογές μου τότε.

Ένα από τα πρώτα foundation που χρησιμοποίησα ήταν από τη Max Factor και φυσικά δεν ήταν επειδή πήγαινα στα καταστήματα και ήξερα ποιο να πάρω. Όχι.

Ήταν επειδή το είδα για πρώτη φορά να το χρησιμοποιεί η μαμά μου. Μη με ρωτήσετε ποιο ήταν,  γιατί πραγματικά δε θυμάμαι. Θυμάμαι μόνο το όνομα και τις ωραίες κλασικές συσκευασίες με τα χρυσά γράμματα.

Όταν ετοιμαζόμασταν να πάμε σε κάποια γιορτή, εκδήλωση, όπως όλα τα κορίτσια καθόμουν και παρακολουθούσα τη μαμά μου να ντύνεται και να βάφεται. Έβλεπα τα καλλυντικά της επάνω στη τουαλέτα της και απλωμένα, το 1/10 από αυτά που έχουμε τώρα όλες μας, και απλά χάζευα.

Όταν αργότερα ήρθε η ώρα να πάρω το δικό μου και μπήκα σε ένα κατάστημα, στην αρχή ένιωσα χαμένη. Μετά σε μια γωνία μακριά είδα το σταντ της Max Factor και ήξερα τι έπρεπε να κάνω.

Από τότε έχω δοκιμάσει πολλά foundations αλλά πάντα έχω το αγαπημένο μου από τη Max Factor μέσα στο νεσεσέρ. Κάποιες εβδομάδες πριν, κέρδισα στο διαγωνισμό του Beauty Blog της Julia Kyrili το ολοκαίνουριο foundation της Max Factor.

 

3 in 1 Face Finity Foundation.

Φυσικά ξετρελάθηκα στην ιδέα αφού τα αγαπώ έτσι κι αλλιώς και αμέσως μόλις το παρέλαβα άρχισα να το χρησιμοποιώ. Το χρώμα που κέρδισα, Warm Almond, είναι αρκετά πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα μου αλλά εκτός ότι το αναμειγνύω με άλλα και φτιάχνω την απόχρωση μου, με το συγκεκριμένο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί σαν concealer!

Αυτή είναι και η διαφορετικότητα και η ευκολία του συγκεκριμένου foundation. Δε χρειάζεστε 3 διαφορετικά προϊόντα, primer, foundation concealer, καθώς το 3 in 1 Face Finity λειαίνει την επιδερμίδα σαν primer, καλύπτει σαν ενα foundation και καλύπτει και τοπικά τις μικρές ατέλειες.

Η υφή του είναι αρκετά κρεμώδης, απλώνεται πολύ απαλά και ομοιόμορφα και έχει μεγάλη, μεγάλη διάρκεια χωρίς να εμφανιστούν patches στην επιδερμίδα σας μετά από κάποιες ώρες. Διατηρεί την υγρασία του δέρματός σας ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπει τη λιπαρότητα να ανέβει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει την ανεπιθύμητη σε όλες μας, γυαλάδα.

Η μυρωδιά του, όπως τα περισσότερα foundations της Max Factor, έχει ένα γνώριμο πουδρέ τελείωμα, που προσωπικά εμένα μου θυμίζει εκείνα τα λεπτά, και όχι τις ώρες που μας παίρνει εμάς σήμερα, που η μαμά μου ετοιμαζόταν για τις εξόδους της.

Κλείνοντας αυτό το review με τις τόσες αναμνήσεις θα πρότεινα σε όλες σας να το δοκιμάσετε γιατί ενώ όλες θέλουμε να δοκιμάζουμε νέα πράγματα, πρωτοποριακά καλλυντικά, έξυπνα beauty gadgets, κάποια πράγματα παραμένουν κλασικά και αναλλοίωτα και μαζί με αυτά οι αναμνήσεις μας.

 

Εύχομαι να σας άρεσε το guest post.

 

Με αγάπη

 

Vassiliki

 

 

 

Mετά από αυτά τα πολύ ενδιαφέροντα reviews και αφού μιλάμε για MF, θα ήθελα να σας πω λίγα λόγια για τη νέα μάσκαρα της μάρκας, την  Clump Defy Volumising mascara που  επιτρέπει να βάψετε όσο περισσότερο θέλετε τις βλεφαρίδες σας, απλώνοντας πολλές συνεχόμενες στρώσεις διατηρώντας τις ταυτόχρονα διαχωρισμένες και καλοσχηματισμένες.

 

 

 

Το έχω γράψει πολλές φορές, ότι το μυστικό για τέλειες βλεφαρίδες κρύβεται ίσως περισσότερο κάποιες φορές στο βουρτσάκι, παρά στην φόρμουλα του προϊόντος, αυτή καθ’ αυτή. Το βουρτσάκι της  Clump Defy Volumising mascara, γεμίζει τις βλεφαρίδες  χωρίς να αφήνει συσσωρευμένα υπολείμματα προϊόντος. Με κυρτό σχήμα, έχει ομοιόμορφα κατανεμημένα και πυκνά, σφιχτά τριχίδια, τα οποία αποτρέπουν την συσσώρευση του προϊόντος πάνω στις βλεφαρίδες, ενώ τις βάφουν από τη ρίζα έως την άκρη, διαχωρίζοντάς τις και δίνοντάς τους σχήμα και όγκο για εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Σύμφωνα με την Max Factor,

 

“Ως τώρα οι γυναίκες έπρεπε να συμβιβάζονται αν ήθελαν να επιτύχουν ένα look με πολύ όγκο στις βλεφαρίδες.  Η εφαρμογή συνεχόμενων στρώσεων προϊόντος είχε ως αποτέλεσμα οι βλεφαρίδες να χάνουν το ευδιάκριτο σχήμα τους ενώ πάνω τους παρέμεναν συσσωρευμένα υπολείμματα προϊόντος, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται να χρησιμοποιούν επιπλέον εργαλεία για να τις διαχωρίσουν.  Χρησιμοποιώντας τη νέα Clump Defy Volumising mascara της Max Factor, η διαδικασία αυτή γίνεται παρελθόν και οι βλεφαρίδες παραμένουν καλοσχηματισμένες, ευδιάκριτες και γεμάτες εντυπωσιακό όγκο, γιατί κάθε μία βλεφαρίδα μετράει!”

 

 

 

 

23 Σχόλια
  1. ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ?

  2. καλημερα Τζουλια.πολυ ωραια τα post την κρεμουλα κατι μου λεει οτι θα την παρω.γιατι αυτο με το ντεκολτε με εντυπωσίασε.

  3. Τι υπέροχα posts κορίτσια!!! Σας ευχαριστούμε! Είχε δίκιο η Τζούλια ! two stars are born!! για την olay δεν εχω άποψη, αν εξαιρέσουμε το παλιό καλσσικό oil of olaz, πριν το brand γίνει olay (το πάλαι ποτέ),που το χρησιμοποιούσα και πριν την ώρα μου… στα “20s” (!!!!) αλλα το είχα λατρέψει! Οσο για τη Max Factor… τι να πω? Λατρεμένη! Τελικά όλες μας τη γνωρίσαμε απ΄τις μαμάδες και τις γιαγιάδες έτσι? Κληρονομιά στις επερχόμενες γενιές! Φιλιά!

  4. Εξαιρετικά τα posts, κορίτσια! Μου κινήσατε την περιέργεια και για τα 2 προιόντα! Ευχαριστούμε!!

  5. Θελω να ρωτησω την λυδια ποια κρεμα φοραει μετα το Olay Regenerist Night και για ποιες ηλικιες απευθύνεται

  6. hello julia bbgirls!!!ti oraia post!!analitikotata k katopistikotata!!sas eyxaristoume!!!filakiaaaaaaaa

  7. Γεια σας bb girls…Πολύ όμορφα τα είπατε.Και εγω αυτό το make up χρησιμοποιω αυτή την περίοδο όμως δεν θα το έλεγα και super καλυπτικο.Τουλάχιστον για την περιπτωση μου(έχω κοκκινιλες και ακμή )Βέβαια όταν η κυρια απο το καταστημα που το αγορασα με εβαψε δεν φαινοταν το παραμικρο.Αργοτερα συνειδητοποίησα οτι μάλλον είχε βάλει πολύ Το προσωπο μου ηταν πραγματικά σοβατισμένο…:P.Η υφη του όντως είναι εξαιρετική παρ΄αυτα.Και για δερματα με λιγοτερες ατελειες νομίζω θα είνα ιδανικό.Αυτά απο εμένα.
    *Μια ερωτησούλα έχω για την Lydia.Ειμαι 28 χρονων το Olay Regenerist Night Resurfacing Elixir είναι για μεγαλύτερες ηλικιες ή θα μπορουσα να το χρησιμοποιήσω και εγώ?Αφήνει λιπαρό το δέρμα μετα τη χρήση?Σας φιλω!

  8. @anna sylvestrou: Ενταξει, δεν τις εξαφανισε αλλά εδωσε μία λάμψη στο πρόσωπο που τις μειώνει.

  9. @ sofiaSar: οχι, από οτι ειδα δεν εχει αναφορά σε ηλικία. Εγω είμαι 40 και το διάλεξα βαση αναγκης θρέψης, περισσοτερο, για τη νυχτα. Δεν χρησιμοποιησα κατι άλλο ούτε βαζω άλλη κρεμα μετα (βασικα γιατί μετα απο λίγο με παίρνει ο υπνος….). Δεν ειναι λιπαρό, απλά αφηνει μια αισθηση ενυδατωσης.

  10. κοριτσια καλησπερα!ευχαριστουμε για τα πολυ ενδιαφεροντα reviews.παντα μας αρεσει να μαθαινουμε νεα πραγματα για καλλυντικα που εχουν ηδη χρησιμοποιηθει.αλλωστε αυτο μας ωθει να τα δοκιμασουμε.
    ρυτιδες στο ντεκολτε δεν εχω.μερικες φορες,αν καποια κρεμα δεν μου ταιριαξει στο προσωπο τη βαζω εκει,αλλα οχι κ τοσο συχνα γτ το ξεχναω.βεβαια,πρεπει να φροντιζουμε το δερμα μας κ σ’αυτη την περιοχη οπως κ στο λαιμο γτ σιγουρα “συμπληρωνει”κ φωτιζει την καλη εικονα του δερματος του προσωπου,ειδικα το καλοκαιρι.ενα αφροντιστο ντεκολτε δειχνει τη γυναικα μεγαλυτερη,σωστα;

  11. μπραβο στα κοριτσια κ οσο για την μασκαρα κ εγω πιστευω οτι το βουρτσακι παιζει πολυ μεγαλο ρολο κ η συγκεκριμενη μαρκα εχει πολυ καλες μασκαρες..

  12. Τζα!!!Καλησπέρα(βροχερή).Ενδιαφέροντα και τα δύο posts,μπράβο σας κορίτσια.Και αυτή η μάσκαρα…πρέπει να επειγόντως να έρθει στο νεσεσέρ μου 😉 Φιλιά..

  13. Καλησπέρα αγαπημένο μου παρεάκι!
    @Lydia και @Vassiliki: Κορίτσια οι αναρτήσεις σας ήταν φανταστικές… σας ευχαριστούμε πολύ που μοιραστήκατε μαζί μας τα μυστικά ομορφιάς σας!!
    Η αλήθεια είναι ότι η περιοχή του ντεκολτέ είναι δύσκολη και συχνά την παραμελούμε…. Διαβάζοντας όμως για την κρέμα Regenerist Νight resurfacing elixir της OLAY, πραγματικά ενθουσιάστηκα γιατί είναι μια εταιρεία με φοβερά προϊόντα και σε πολύ καλές τιμές!
    Όσο για την Max Factor, δεν έχω λόγια… Είναι η αδυναμία μου και την εμπιστεύομαι εδώ και πολλά χρόνια! Άλλωστε μην ξεχνάτε και την καταπληκτική ατάκα της αξέχαστης ηθοποιού Μαίρης Αρώνη (στην ελληνική ταινία “Μια τρελή οικογένεια”) που ζητάει από την γαμπρό της να της φέρει από της Αγγλία μια μάσκαρα(Νο8) της Max Factor, γιατί δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν!!
    Καλή συνέχεια κούκλες, φιλιά!
    Υ.Γ. Την νέα μάσκαρα της MF (Clump Defy Volumising Μascara) την θέλω κολασμένα! χα-χα-χα

  14. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Μπράβο στα κορίτσια τι ωραία guest posts!!
    @Stella: που θυμήθηκες την Oil of olaz? Θυμάμαι ακόμα τη μυρωδιά αυτής της απαλής ροζ κρεμας προσωπου!! Τη φορούσε η νονά μου και τη θαύμαζα !!!
    Η Max Factor δυστυχώς δεν ταίριαξε ποτέ στο δέρμα μου αλλά η μάσκαρα είναι πολύ ζηλευτή!
    Φιλάκια πολλά!

  15. Καλημερούδιααααααα κοριτσάρες!Αχ,πόσο μου αρέσουν αυτές οι δημοσιεύσεις!μου αρέσει αυτό της olay,και σκέφτομαι να το πάρω για τη μητέρα μου(αν την καταφέρω ποτέ να βάλει κάτι πάνω της,έχει αρχίσει πλέον να το χρειάζεται)!Και σίγουρα θέλω να δοκιμάσω τη μάσκαρα,δεν το συζητώ,είναι οι αδυναμίες μου!ξέρετε αν βγαίνει και σε αδιάβροχη;

  16. @Nettle: Καλημέρα! Δεν έχω ακούσει κάτι για αδιάβροχη ακόμα… θα ρωτήσω και θα μάθω.

  17. Καλημερα.Κοριτσια δεν εχω λογια……Υπεροχα τα posts,υπεροχες κι εσεις που τα γραψατε.Μου κινησατε την περιεργεια για την κρεμα(εγω μεχρι στιγμης βαζω και στο ντεκολτε την κρεμα προσωπου μου και ομολογω οτι εχω δει διαφορα.Οσο για την μασκαρα που ειναι(παλι το λεω)το αγαπημενο μου καλλυντικο,για καποιο λογο δεν μπορω να χρησιμοποιω τετοιο βουρτσακι,χρησιμοποιω το παραδοσιακο και εχω βρει και την πιο καλη μασκαρα ever!!!!!!Οποτε θελετε κι αν μπορω σας λεω ποια ειναι.φιλακια!!!!!!!!!

  18. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Και βέβαια, μπορείς και θέλουμε να μας πεις!! Άντε μη μας κρατάς σε αγωνία! Εδώ είμαστε, για να μαθαίνουμε η μια από την άλλη!!

  19. @ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΣΟΥΚΑΛΟΥ για πες καλέ,γιατί κι εμένα το αγαπημένο μου καλλυντικό είναι,έχω δοκιμάσει ένα σωρό και δεν μπορώ να κατασταλάξω!

    @Beautyblog σ’ευχαριστώώώώώώώώ 😉

  20. Αγαπητή Lydia, Τζούλια
    αναφερόμενη στο ανωτέρω άρθρο σου πήγα να προμηθευτώ κι εγώ το θαυματουργό serum της Οlay στα Hondos αλλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει serum resourfacing αλλά μόνο το renewal serum elixir.

    Ειναι το ίδιο ? Και αν όχι από που μπορώ να το προμηθευτώ?
    Ευχαριστώ για την απάντηση….

    Φιλιά

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.