La Roche- Posay, Nutritic Intense: Για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες

 

 

Πολύς λόγος έχει γίνει για εσάς κυρίες μου, που έχετε λιπαρές επιδερμίδες. Δε λέω- καλά κάνουμε-  guest posts, από τη Stella, νέες εξειδικευμένες σειρές από την Korres, αλλά μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και για τα ευαίσθητα- ξηρά δέρματα; Ξέρετε, αυτά, που υποφέρουν από διάφορα συμπτώματα, ειδικά σε ακραίες καιρικές συνθήκες; (και εγώ στα ξηρά είμαι, ευτυχώς όμως, χωρίς πολλές ευαισθησίες… )

 

H Nutritic Intense Riche από την La Roche Posay, δημιουργήθηκε, ακριβώς για να ανακουφίσει το ξηρό δέρμα από τα επώδυνα συμπτώματα (κοκκινίλες, έντονη ξηρότητα, φαγούρα, όσες τα υπομένετε, ξέρετε ακριβώς τι εννοώ..)

 

Στη φόρμουλά της, περιέχει μια καινοτομική σύνθεση με MP-Lipids ένα συστατικό που προέρχεται από τις δερματολογικές έρευνες στην ατοπία και χρησιμοποιείται για πρώτη φορά σε ένα προϊόν καλλυντικής περιποίησης.

 

Τα MP-Lipids είναι βιομιμητικά πεπτίδια νέας γενιάς, που ενεργοποιούν τη σύνθεση Φυσικών Ενυδατικών Παραγόντων ( NMF) λιπιδίων και πρωτεϊνών απαραίτητων για την άνεση αλλά και την προστασία του ξηρού και ευαίσθητου δέρματος.

 

Απολαυστική υφή, λεπτόρευστη αλλά αρκετά πλούσια,  όμορφη γυάλινη συσκευασία, άρωμα για καλλυντική ευχαρίστησηκαι το όνομα εγγύηση της La Roche Posay.

 

Γιατί, αναφέρω την γυάλινη συσκευασία και πόσο ρόλο παίζει. Θα σας εξηγήσω αμέσως: Οι κρέμες σε βάζα είναι πιο εκτεθειμένες και έχουν αυξημένο κίνδυνο επιμόλυνσης. Η καλύτερη λύση, για να προστατευθεί η σύνθεσή τους από τους ρύπους, είναι η αύξηση της περιεκτικότητάς τους, σε συντηρητικά. Για την La Roche Posay, αυτό μέχρι τώρα, δεν ήταν επιλογή και η χρήση βάζου για τις κρέμες της, ήταν απαγορευτική.

 

 

Τώρα όμως πρωτοπόρησε και δημιούργησε ένα προϊόν σε συσκευασία γυάλινου βάζου, χωρίς επιπλέον συντηρητικά, σε σχέση με τη συσκευασία του σωληνάριου, συνδυάζοντας έτσι και καλλυντική ευχαρίστηση για το ξηρό και ευαίσθητο δέρμα, χωρίς όμως να διαπραγματευτεί, την ανοχή και την ασφάλεια, της σύνθεσης.

 

 

 

 

 

Κυρίες μου, ίσως κάποιες από εσάς, μόλις βρήκατε, αυτό που ψάχνατε…

 

 

Πριν κλείσω να σας πω, ότι δεν υπάρχει αυτό το σημερινό στην Αθήνα.. δεν ξέρω, αν έχετε φτάσει και πως έχετε φτάσει στις δουλειές σας, εγώ αρκεί να σας πω, ότι δεν μπόρεσα να στείλω τον κύριο Ρωμανό σχολείο, διότι δεν μπορούσαμε από την καταρρακτώδη βροχή, να βγούμε από την πόρτα… Ελπίζω να είσαστε όλες καλά – είναι από τις λίγες φορές που έχω λίγο αγχωθεί για όλες σας, εκεί έξω…

 

 

Τέλος, είμαι σίγουρη ότι όλες είδατε το banner σήμερα στο bb και εγώ θέλω να  υποδεχτείτε και επίσημα την Stella μας, την Υπουργό-γκουρού,  Φροντίδας Επιδερμίδας όπου από εδώ και στο εξής, θα απαντά σε όλες σας τις ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με το αντικείμενο που γνωρίζει καλύτερα από όλες μας: Τις φυσικές, φυτικές σπιτικές συνταγές και λύσεις, για τέλεια επιδερμίδα. Λαμβάνουμε πλέον πολλά mail σας, με διάφορες απορίες και ήρθε ο καιρός να βάλουμε λίγο σε τάξη τα πράγματα. Είπαμε: Η δημιουργική ομάδα του bb μεγαλώνει μαζί με εσάς.

 

 

 

Καλό (τι να πω….) Σαββατοκύριακο bb girls! Ακούω ότι το σβ, θα έχουμε λιακάδες… για να δούμε…

 

Πες τα, πες τα Gene Kelly… (βροχή, ξε βροχή, κάποια μπορεί να ερωτευτεί, σήμερα…)

 

 

 

 

 

 

22 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ BB GIRL!!!βροχερη μερα 🙁 πραγματικα η La Roche Posay παντα ητανε σε πλαστικη συσκευασια!και εμεις σημερα σπιτι με τον μικρο θα περασει η μερα μας διαβαζοντας και παιζοντας με κατασκευες!!καλη επιτυχια στην στελλα μας !! σπιτικές συνταγές παντα ειναι οι καλητερες!!!!!

  2. Γνώμη για την la roche – posay δεν έχω μια που έχω αγοράσει μόνο ένα κονσίλερ απο αυτή την εταιρεία (μια χαρά ήταν το κονσίλερ, σε μορφή στυλό όπως το Touche Eclat)αλλά έχω την καλύτερη γνώμη για την Stella 🙂 Αλλά δεν θέλω μόνο απαντήσεις απο εκείνη. Θέλω και ποστ, πολλά ποστ !!!!

  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ LA ROCHE-POSAY ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ STELLΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ.
    ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

  4. Καλημέρα κι από εμένα !Σήμερα για να έρθω στη δουλειά μου που βρίσκεται στον Πειραιά από το σπίτι μου που επίσης βρίσκεται στον Πειραιά έκανα περίπου μιάμιση ώρα ! Σκέφτομαι πια το ενδεχόμενο αγοράς βάρκας για κάτι τέτοιες μέρες ( πλαστικής για να μη φορολογούμαι κιόλας ) . Τραγική η κατάσταση ! Πόσο σας ζηλεύω εσάς με το ξηρό δέρμα δεν λέγεται …

  5. Καλημερα απο Χανιά,με πολυ νοτιά,κ αφρικανική σκονη..
    Ήθελα να πω οτι πραγματικά μπορεί η ανάρτηση (όχι η συγκεκριμένη)να μην με ενδιαφερει ιδιαιτερα, ή να μην με εντυπωσιάζει , αλλά πως τα καταφέρνεις κ κρέμομαι απο τις σελίδα να μην μου ξεφύγει ούτε λέξη..μαρεσει πολύ η δουλειά σου!!!!πολλά μπράβο!!!συνεχισε ετσι οπως εσυ ξερεις!!ειμαστε όλες κοριτσια αλλα μικρα αλλα λιγο μεγαλυτερα, αλλα ολες ομως κοριτσια,μας αρεσουν τα φρου-φρου,τα ομορφα,θελουμε να ενημερωνομαστε,να εχουμε εικονα για οτι καινουριο,λυσεις ευκολες κ οικονομικες!!!ευχαριστω πολυ!!!!!καλημερα σε ολες !!!!!!!!κ να εχουμε ενα ομορφο σαββατοκυριακο!!!!!!!!!

  6. @Stella: Καλώς τη Στέλλα!! Καλως όρισες στην παρέα μας!! Φιλιά στα πανέμορφα Χανιά, περιμένουμε νέα και από εκεί!! Πολλά φιλάκια! xxx

  7. Γεια σας και απο εμένα…Θα συμφωνήσω με την πραλαλήσασα @Stella…kEEP GOING .ειστε αψογες και μαθαινουμε τοοοοσα πολλα!(Νομιζω οτι θα ταραξω την Υπουργο στις ερωτησεις.κιχ κιχ κιχ)

  8. Good morning BΒgirls! What a nice day today, isn’t it? Μου λειπε τόσο η Βενετία που το σύμπαν αποφάσισε να μου τη στείλει στο Σύνταγμα! Μη σας πω, δε πως έκανε σήμερα η Κλειώ απο τις 4 τα ξημερώματα. Αρκετα πριν ξεσπασει η καταιγίδα μ΄ έχει στο πόδι, είναι τρελλά αγχωμένη με τη γλώσσα έξω, τρέμει λες κι έχει καταπιει μοτεράκι και δεν τη χωράει ο τόπος! Φοβάται που φοβαται το σκυλί μου τη βροχή και τις καταιγίδες… με ξαγρύπνησε σήμερα!

    Σας ευχαριστούμε όλες πολύ πολυ για τη θερμή υποδοχή. Μένει τωρα να ανταποκριθούμε στα ερωτήματα και τις απορίες σας, με ευχρηστες και αποτελεσματικές συμβουλές! Αναμένουμε! Φιλιά σε όλες σας και καλή επιστροφή σπίτια σας για όσες βρίσκεστε …μεσοπέλαγα!!! 🙂

  9. Καλημέρα και από εμένα.
    Λατρεύω την LRP, λατρεύω το υγρό σαπούνι από την σειρά effaclar καθαρίζει το δερματάκι μου από ρύπους και μακιγιαζ και εξαφανίζει τα σπυράκια που εμφανίζοντε.
    Την κρέμα effaclar duo για τις ατελειες που αποτελειώνει τα άτιμα σπυράκια που γλυτώσαν από το σαπουνάκι, και φυσικά η καλύτερη ενυδατική ever η hydraphase uv intense legere που κρατά ενυδατωμένο το προσώπο μου για πολλές ώρες χωρίς ίχνος γυαλάδας ή λιπαρότητας …..για λιπαρό πρόσωπο όλα.

    Φιλάκια σε όλες ελπίζω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση στην Αθήνα.

  10. Τζα!!!Καλημέρα!Τι υπέροχα μωβ νέα είναι αυτά Stella μου;(Έκαστος στο είδος του)Τα συγχαρητήριά μου Τζούλια,για τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου.Όσο για την κρέμα,ανήκω κι εγώ στα ευαίσθητα(ήπια)ξηρά δέρματα και λέω να την δοκιμάσω(αν και με τις Vichy έχω βρει τη χαρά μου)Φιλάκια._

  11. Καλημέραααα με βροχερήηη μέρα!!!υπέροχα νέα…

  12. καλησπερα!τι βροχη κι αυτη σημερα,καταρρακτης!κατ’αρχας,πολυ ευπροσδεκτο το μωβ πλαισιο που μας ενημερωνει οτι η Stella θα απανταει στις αποριες μας!
    για τη laroche posay εχω να πω οτι μου αρεσουν παρα πολυ τα προϊοντα της κ χρησιμοποιω αρκετα.αυτο που αγοραζω ανελλιπως ειναι η πουδρα mineral για λιπαρα δερματα.δεν βαζω καθολου make-up,λιγο concealer,την πουδρα κ τελειωσαμε.το κυριοτερο ειναι οτι δεν φαινομαι σοβαντισμενη,κτ που για μενα ειναι απολυτως απαραιτητο.θελω κ να καλυπτει κ να εχει φυσικο αποτελεσμα.τα τζελ που εχω παρει κατα καιρους κ τα ντεμακιγιαζ ματιων ηταν ολα ικανοποιητικα.τα εχω αγορασει ξανα κ ξανα.
    ξηρο δερμα δεν διαθετω,ηθελα να εχω κανονικο,εχω βαρεθει τη γυαλαδα πια.τηνεχω καταπολεμησει αρκετα αλλα ο,τι κ να κανεις δεν μπορεις να αλλαξεις το δερμα σου εντελως.

  13. Καλησπέρα κούκλες! Σήμερα πραγματικά ο καιρός έχει τρελαθεί και βρέχει “καρέκλες”!!! Δύσκολα τα πράγματα για όλους και ιδιαίτερα για όσους είναι ακόμα στον δρόμο… να προσέχετε! Μακάρι το σ/κ να δούμε και λίγο ήλιο, γιατί έχω βαρεθεί την βροχή και τον μουντό καιρό!!
    Η La Roche Posay είναι μια αγαπημένη μου εταιρεία και χάρηκα πολύ για την άφιξη αυτής της νέας κρέμας στα υπέροχα προϊόντα της!
    @Stella: Συγχαρητήρια κούκλα μου! Είσαι η καλύτερη Υπουργός Φροντίδας Επιδερμίδας που έχω γνωρίσει και πραγματικά οι γνώσεις σου είναι απίστευτες! Σου εύχομαι μόνο τα καλύτερα και καλή αρχή! Φιλιά!
    @Τζούλια: Αγαπημένη μου, ακούγοντας το Singing In The Rain συνειδητοποιώ για άλλη μια φορά πόσο πολύ χαρούμενη είμαι που είμαι μέλος σ’αυτή την υπέροχη παρέα! Βλέπω, μέρα με την μέρα, το ΒΒ να μεγαλώνει, να ομορφαίνει και να είναι πάντα φρέσκο και ανανεωμένο! Σ’ευχαριστούμε για όλα όσο έχεις κάνει, αλλά και για την τεράστια ζεστή αγκαλιά σου, που μας χωράει όλες! Πολλά φιλιά!
    Καλό σ/κ κούκλες και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται!! 😉

  14. Στέλλα μου αγαπημένη καλή αρχή!!!Άντε και στο on-line shopping σύντομα!!!Σήμερα ήμουν πάρα πολύ τυχερή, γιατί είχα άδεια από την δουλειά και ήμουν στην ασφάλεια του σπιτιού μου.Βέβαια δεν έκανα πράγματα που είχα προγραμματίσει αλλά δεν πειράζει.Όσο για την la Roche Posay στο παρελθόν έχω χρησιμοποιήσει πολλά προιόντα ακόμα και lip balm σε σωληνάριο που βγαίνει σαν κρέμα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά είπαμε θέλω να τα δοκιμάσω όλα, οπότε αλλάζω συνέχεια μάρκες και προιόντα.Σας φιλώ!!!

  15. Η la roche possay ειναι καταπληκτικη εταιρεια.Ελπιζ οτι ολοι στην αθηνα ειστε καλα.

  16. Kαλησπέρα…τέτοια νεροποντή δεν θυμάμαι να έχει πέσει στην Αττική ποτέ ξανά!!! Ελπίζω να είναι όλος ο κόσμος καλά και οι όποιες καταστροφές να είναι μόνο υλικές…εγώ διαθέτω υπερλιπαρό δέρμα αλλά το άρθρο ήταν πολύ ενδιαφέρον και κατατοπιστικό για όσες έχουν ξηρό.

  17. @Αngie: Ευχαριστώ εκ μέρους όλων μας στην Αθήνα, που σκέφτηκες να γράψεις να είμαστε όλοι καλά. Ήταν πραγματικά μια πολύ “δύσκολη” μέρα.

  18. @Maryl: Πως να το θυμάσαι, όμορφη; Αφού άκουσα στις ειδήσεις από μετεωρολόγους, ότι είχε να κάνει τέτοια νεροποντή από το 1961. Δεν νομίζω να είχαν γεννηθεί και πολλά bb girls, τότε..(και να είχαν, θα ήταν μπεμπέ, οπότε πάλι δεν θα το θυμούνται..)

  19. Kαλησπέρα Τζούλια,καλησπέρα bbgirls!!! Συγχαρητήρια κι από μένα στη συνάδελφο υπουργό, δε νομίζω ότι θα μπορούσε να ανατεθεί τέτοια εργασία καλύτερα! Αναμένουμε ενημερώσεις και νέο Post σύντομα!
    Ελπίζω όλα καλά με τη βροχή σήμερα και να είστε ασφαλείς κορίτσια!! Όσο για το τραγούδι του Gene Kelly είναι από τα αγαπημένα μου το τραγουδάω συχνά πια 😉 και το έχω τραγουδήσει κιόλας πολλές φορές τσαλαβουτώντας σε λακούβες κατά τη διάρκεια βροχών!
    Τα φιλιά μου και καλό Σαββατοκύριακο!!!

  20. Η La Roche-Posay με έχει εντυπωσιάσει τον τελευταίο χρόνο, παρόλο που το δέρμα μου δεν είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο, έχω βολευτεί πολλά προϊόντα της!
    Ουφ, πέρασε και η σημερινή μέρα, τι ήταν κι αυτό…
    Καλό (και ηλιόλουστο παρακαλώ!) σ/κ σε όλες!!

  21. καλημερα!ολα οκ στην αθηνα;στη χιο εβρεξε-εβρεξε αλλα δεν εκανε την τρομερη νεροποντη ωστε να πλημμυρισει το νησι,εχει συμβει αλλωστε αρκετες φορες στο παρελθον.σημερα εχουμε ηλιο κ συννεφια.ευχομαι ενα υπεροχο σ/κ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.