Δοκιμή: Lancome Teint Visionnaire: Το μέικ απ και κοσνήλερ 2 σε 1

 

 

Είμαι σίγουρη, ότι πολλές από εσάς, θυμάστε καλά (και ας ήταν τον Ιούλιο του 2011..) το πείραμα με τον ορό Lancome Visionnaire, όπου κάποιες τυχερές, τον είχατε δοκιμάσει πρώτες και μετά μου στείλατε τα reviews σας. Και θυμάστε βέβαια, ότι και εγώ, μετά από αρκετό καιρό, πού είχε να με ενθουσιάσει ένα προϊόν, είχα λατρέψει αυτόν τον ορό.

 

Αγαπώ λοιπόν τον ορό Visionnaire (πολύ περισσότερο από τον προηγούμενο ορό, τον Genifique) αγαπώ, όπως ξέρετε καλά και τα make up, οπότε για μένα τουλάχιστον, ήταν πολύ ευχάριστα τα νέα, ότι το ενεργό συστατικό του ορού, το μόριο LR 2412, ενσωματώθηκε σε ένα προϊόν μακιγιάζ, άρα προσφέρει και κάλυψη και φροντίδα.

 

To Teint Visionnaire, είναι ουσιαστικά δυο προιόντα, στην συσκευασία του ενός, συνδυάζει δηλαδή concealer (ή προιόν διόρθωσης, όπως το ονομάζει η εταιρεία) και fond de teint, 2σε1. Παρόμοιο προϊόν, υπάρχει και στην γκάμα της La Prairie το Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15, αλλά και η Lancome, κυκλοφορεί επίσης και την κρέμα ματιών Renergie Yeux Multi lift που στη συσκευασία της, περιλαμβάνει και την κρέμα ματιών και το concealer (επίσης, ένα προϊόν, που με βολεύει, αφάνταστα..)

 

Για να αποφύγετε τώρα, το «εφέ μάσκας», δηλαδή την υπερβολική χρήση make up, ακόμα και σε σημεία που δεν έχετε ανάγκη και μπορεί να δείξει η επιδερμίδα σας, «βαριά» και «βαμμένη» (έχουμε ξαναπεί, ότι αυτό είναι απόλυτο no no, στο μακιγιάζ) η Lancome προτείνει αυτά τα δυο βήματα:

 

Βήμα 1ο : Χρησιμοποιήστε το concealer, για υψηλή κάλυψη

Η θήκη με  καπάκι περιέχει ένα εύχρηστο προϊόν διόρθωσης εμπλουτισμένο με βιταμίνη CG, η οποία είναι γνωστή για τη λευκαντική της δράση. Εφαρμόζεται τοπικά, για να διορθώνει άμεσα τις καφέ κηλίδες, τους μαύρους κύκλους και οποιεσδήποτε άλλες ατέλειες. Αυτή η υφή υψηλής κάλυψης χρησιμοποιείται αποκλειστικά και μόνο στα σημεία που χρειάζονται διόρθωση.

 

Bήμα 2o: Ανάλαφρο φον-ντε-τεν για τελειοποίηση της επιδερμίδας

Για τέλεια όψη επιδερμίδας και φυσικό φινίρισμα σε όλο το πρόσωπο, αυτό το ρευστό προϊόν κάνει την επιδερμίδα απόλυτα ομοιογενή ενώ παραμένει εξαιρετικά ανάλαφρο, χωρίς να την βαραίνει. Εξομαλύνει την επιδερμίδα χωρίς να τονίζει τους πόρους, τις ρυτίδες ή τις λεπτές γραμμές. Εμπλουτισμένο με [LR 2412], το μόριο της “τέλειας επιδερμίδας”, δρα μέρα με την ημέρα, για να λειαίνει τις ρυτίδες και να συσφίγγει τους πόρους, αναδημιουργώντας ομοιογενή επιδερμίδα. Δύο βασικά προϊόντα και δύο συμπληρωματικές υφές για ιδανική ισορροπία μεταξύ υψηλής κάλυψης και φυσικού φινιρίσματος, καθώς και μεταξύ μακιγιάζ και περιποίησης της επιδερμίδας.

 

Μη με ρωτήσετε, αν μου άρεσε. Κάποια πράγματα εξυπακούονται. Καλύτερα, να διαβάσετε το guest post review της MariaA για το Teint Visionnaire, το οποίο δοκίμασε πρόσφατα και μετά τα ξαναλέμε. (θα σας πει κι’ άλλα η  MariaA, σε αυτό το post, που ήθελε να σας τα πει καιρό και τώρα ήρθε η ευκαιρία..)

 

 

Καλημέρα Τζούλια & bbgirls!!

 

Σας στέλνω τα φιλιά μου από το Λονδίνο όπου μένω πια από το Δεκέμβρη που μας πέρασε, με το bbboy μου . Οι περισσότερες μπορεί να το είχατε καταλάβει από τις φωτογραφίες και τα σχόλια στα posts αλλά αυτή είναι πια η επίσημη ανακοίνωση!

 

Περιττό να πω ότι εκτός από τις αναζητήσεις για βασικά και αναγκαία είδη και μαγαζιά για τα ψώνια μας, η προσοχή μου στράφηκε ταυτόχρονα και σε άλλα -πολύ αναγκαία κατ’ εμέ – είδη όπως αρώματα και καλλυντικά. 

 

Γράφτηκα λοιπόν για ενημερώσεις κλπ σε διάφορα sites και εταιρείες μια εκ των οποίων ήταν η Lancome. Πολύ σύντομα – την πρώτη εβδομάδα μπορώ να πω (φοβερό timing!) – έλαβα ερωτηματολόγιο το οποίο προοριζόταν για κάποιο νέο προϊόν το οποίο θα μπορούσα να δοκιμάσω ως πειραματόζωο εφόσον ταίριαζα στις προδιαγραφές. Το συμπλήρωσα με χαρά και μετά από λίγες ημέρες το έλαβα, αφού ταίριαζα καθώς φαινόταν  στο προφίλ του Teint Visionnaire- έναν συνδυασμό foundation, αλλά και του ορού Visionnaire το οποίο υπόσχεται κάλυψη με ταυτόχρονη φροντίδα και θρέψη του δέρματος.

 

 

Η συσκευασία ήταν κανονικού μεγέθους (!) και όχι δείγμα(!) και απόχρωσης που ταίριαζε απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας μου. Το άρωμα πολύ καλό, ελαφρύ και σχετικά ουδέτερο και η υφή καταπληκτική.

 

 

Να σημειώσω εδώ ότι όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δεν είναι απλό foundation αλλά η συσκευασία του είναι διπλή και συμπεριλαμβάνει και concealer το οποίο ονομάζει high coverage corrector.  Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με μαύρους κύκλους κλπ και η κάλυψή του μου φάνηκε εξαιρετική όπως και η υφή του γιατί απλώνεται τέλεια και γίνεται ένα με την επιδερμίδα. Μετά ακολουθεί το foundation  το οποίο είναι εμπλουτισμένο με το περίφημο LR2412 του ορού και εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο. Η υφή του επίσης είναι καταπληκτική, απορροφάται αμέσως από το δέρμα και αφήνει μια ματ υγιή όψη που σ’ εμένα που έχω λιπαρή επιδερμίδα είχε εξαιρετικό αποτέλεσμα και μπορούσα να μη βάλω πούδρα άνετα πριν συνεχίσω το μακιγιάζ με ρουζ κλπ. 

 

Αυτή ακριβώς ήταν η συσκευασία που έλαβα, στο σπίτι μου από τη εταιρία:

 

 

 

Συνολικά το χρησιμοποίησα συστηματικά και καθημερινά για ένα μήνα και έμεινα φοβερά ευχαριστημένη. Θεωρητικά επειδή έχει και το ποσοστό του ορού μέσα του έχεις και το γενικότερο αποτέλεσμα βελτίωσης της υφής και της όψης της επιδερμίδας σου, κάτι που δεν μπορώ να εγγυηθώ με σιγουριά διότι παρά την ηλικία μου (38) δεν έχω πολλές ρυτίδες ούτε μαύρους κύκλους και δυσχρωμίες. Πάντως μόλις μου τελειώσει θα το αγοράσω και από μόνη μου καθώς έμεινα όπως είπα πάρα πολύ ευχαριστημένη από το άρωμα, την υφή, την καλυπτικότητα και γιατί διατηρήθηκε ανέπαφο το μακιγιάζ μου όλη μέρα στη δουλειά. 

Ελπίζω να κάνει και η Lancome στην Ελλάδα παρόμοια ενέργεια για να το δοκιμάσετε κι εσείς!!

 

Σας στέλνω τα φιλιά μου και αναμείνατε και για αγγλόφωνα post για το juliasbeautyblog με όλα τα νεότερα από το Λονδίνο!!!

 

 

 

 

 

Το Teint Visionnaire, θα το βρείτε σε 12 αποχρώσεις και κοστίζει 59Ε (ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης)

 

 

 

Τώρα….

 

Πριν περάσουμε στα σχόλια για το προϊόν θέλω να ανακοινώσω και εγώ επίσημα, ότι πλέον θα έχουμε ένα δικό μας bb girl και μάλιστα με Υπουργικό Θώκο, στο Λονδίνο και θα γίνει εκεί, τα μάτια και τα αυτιά του bb, για να  μεταφέρει σε εμάς, ότι νέο και ενδιαφέρον βρίσκει, στην αγαπημένη πόλη. Κυρίες μου, ιδού η πρώτη μας επίσημη ανταποκρίτρια, MariaA. Το είπα τις προάλλες και θα το ξαναπώ. Το bb μεγαλώνει. Αλλά δεν είναι διασκεδαστικό να μεγαλώνεις μόνος σου. Μεγαλώνει λοιπόν, μαζί με τα bb girls!

 

Και επειδή τρελαίνομαι για εκπλήξεις και δεν ζω χωρίς αυτές, move over, στο juliasbeautyblog.com, όπου η MariaA θα μας παρουσιάσει με τον δικό της τρόπο την σειρά μακιγιάζ και αρωμάτων, Rouge Bunny Rouge. Enjoy!

 

 

37 Σχόλια
  1. Καλημέρα, καλημέρα!!! Το LR2412 το λάτρεψα και δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χάρις αυτό το προιόν, γνώρισα το bb!!Ωωω ναι!!Ψάχνοντας να μάθω περισσότερα γι’ αυτό μπήκα στο bb και… κόλλησα!!!Τα φιλιά μου σε όλες!!

  2. Good moooooorning Loooooondon!!!! Καλή επιτυχία Μαράκι στο νέο σας ξεκίνημα! Το είχα καταλάβει για να είμαι ειλικρινής από το FB και να πω τώρα, ότι δε σε ζηλεύω? Σε ζηλεύω αφ΄ενος γιατι ζεις στην αγαπημένη μου πόλη, αφ΄ετερου γιατί ως γνήσιος τοξότης έκανες πράξη το moto μας “όπου γη και πατρίς”!!! 🙂 χα χα χα! Ολα τα καλά λοιπόν και περιμενουμε “τα νέα απ΄το Λονδίνο”. keep going baby!

  3. Καλημέρα, πολύ ενδιαφέρον ακούγεται και με την προσφορά που τρέχει αυτή τη βδομάδα στο γνωστό κατάστημα είναι ευκαιρία να το δοκιμάσω . Μαρία ελπίζω να περνάς καλά στο Λονδίνο και να μας ενημερώνεις συχνά με ότι νεότερο κυκλοφορεί.Φιλιά πολλά….

  4. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ!!!

  5. Καλημέρα!!!

    @MariaA: Μαράκι μας, χάρηκα πολύ για το επιτυχές βήμα σου! Καλό ξεκίνημα να έχετε και η ζωή σας να είναι πολύχρωμη και εύκολη στο London! Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη ανταποκρίτρια από εσένα, σ’ευχαριστούμε που θα μοιράζεσαι μαζί μας τα beauty νέα σου!

    Το Teint Visionnaire το «λιγουρεύομαι» καιρό τώρα, εκτός της καινοτόμας πρακτικής 2in1 συσκευασίας του, είναι και Lancome… δηλαδή εγγύηση… για μένα τουλάχιστον!

    Μακάρι να γίνει και στην Ελλάδα τέτοια ενέργεια… Μα full size?!&*??!!!

    Να είσαι πάντα τόσο τυχερή Μαρία μου!

  6. Καλημέρα 🙂 Λατρεύω την Lancome…Φαίνεται πολύ ωραίο και αυτό το προϊόν, μάλλον όμως όχι για την ηλικία μου…

  7. Τζα!!!Καλημέρα!!Τι φανταστικά νέα είναι αυτά;Η υπουργός αρωμάτων πήρε προαγωγή!Το bblog και στην ευρωβουλή;;;@MariaA:Τα συγχαρητήριά μου για το λεπτομερές post.Καλή επιτυχία για το νέο σας ξεκίνημα.Φιλιά…

  8. Καλημέρα! Μπράβο Μαρία, καλή αρχή στην καινούρια σου ζωή στο κοσμοπολίτικο Λονδίνο! (Πειράζει να πω ότι ζηλεύω λιγουλάκι? Όχι, ε?)Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια! Κατά δεύτερον, συσκευασία κανονικού μεγέθους????? Εδώ με το ζόρι να σου δώσουν ένα δείγμα να δοκιμάσεις! Καλά λέω ότι είμαστε πίσω σαν χώρα! Για το προϊόν δε θα σχολιάσω κάτι, νομίζω ότι ηλικιακά δεν ταιριάζει στην επιδερμίδα μου, αλλά εφόσον πρόκειται για Lancome, είμαι απολύτως βέβαιη για την ποιότητά του.

  9. Καλημέραααα!!! Τέλεια νέααα!!! Είμαι σίγουρη ότιτο Teint Visionnaire θα μου ταιριάξει γάντι και θα γίνει το αγαπημένο μου!!! Ναι, ήμουν μια από τις τυχερές του 2011 που δοκίμασε τον ορό Lancome Visionnaire!!! Αναμένω να έρθει στην Ελλάδα

  10. Καλησπέρα, bb girls! Φροντίδα και κάλυψη, φοβερός συνδυασμός! Μολονότι ο ορός Visionnaire δεν ήταν και ο απόλυτα ταιριαστός με τη δική μου επιδερμίδα -ίσως είμαι η μοναδική που δεν ενθουσιάστηκε- η σειρά Teint Visionnaire μου κλείνει το μάτι.

    @MariaA: Να περνάς υπέροχα στην αγαπημένη πόλη και να μας κρατάς ενήμερες για όλες τις εξελίξεις!

  11. Μια γλυκια καλημερα κι απο εμενα.Εμεινα αφωνη.Και μονο που ειδα οτι εχει κι η Μαρια λιπαρο δερμα σαν κι εμενα,το λατρεψα.Υπεροχο το post και ζηλευω κι εσενα Μαρια μου που μενεις στο Λονδινο.Οχι οτι δεν αγαπω την Ελλαδα μας,οχι οτι θα ηθελα να μενω στο Λονδινο,απλως ειναι ενα παιδικο ονειρο καποτε να ταξεδεψω προς τα εκει και να μεινω αρκετα ετσι για αλλαγη.φιλια πολλα.

  12. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα!
    @MariaA: Κούκλα μου, σας εύχομαι τα καλύτερα στο νέο σας ξεκίνημα, να περνάτε υπέροχα και όλα να σας έρθουν βολικά! Το Λονδίνο είναι καταπληκτικό και χαίρομαι πολύ θα μας ενημερώνεις πρώτες, για ότι νέο κυκλοφορεί στον κόσμο της ομορφιάς!! Σ’ευχαριστούμε για την φοβερή σου ανάρτηση…. Η Lancome είναι εγγύηση και αυτό το νέο προϊόν φαίνεται φανταστικό! Ανυπομονώ να’ρθει στην Ελλάδα!!
    Πολλά φιλιά σ’όλες σας!

  13. καλησπερα τζουλια,μαρια κ bbgirls!καταρχας,θα ηθελα να ευχηθω στη μαρια καλη αρχη στο νεο της ξεκινημα!το λονδινο δεν το βαριεται ποτε κανεις!ειναι η αγαπημενη μου ευρωπαϊκη πολη γτ εκει αισθανομαι πιο οικεια.
    το post ηταν κατατοπιστικοτατο κ σ’ευχαριστουμε πολυ!αναμενουμε κ τα αγγλοφωνα βεβαια.
    τελος,συγχαρητηρια για την προαγωγη κ ο,τι μαθαινεις μη μας ξεχνας..(δεν θα σε αφησουμε εμεις αλλωστε!!)

  14. ….ήρθε στην Ελλάδα????Θα είναι ότι πρέπει για μένα (και λόγω ηλικίας…χα χα….και λόγω μαύρων κύκλων-μου αρέσουν τα ξενύχτια,πειράζει???…)Θέλω κι εγώ να γίνω <> σε καλλυντικά,αρώματα κλπ….τα λατρεύω!!!!Ξέρει καμιά σας να μου πει λεπτομέρειες????Τζούλια,ακούς????

  15. …να γίνω πειραματόζωο,εννοούσα!!!!Χα χα!!

  16. Καλησπερα!!!
    @ΜαριαΑ το ειχα καταλαβει και εγω απο το fb αλλα περιμενα να το
    ανακοινωσεις δεν αργησες βλεπω!! Σου ευχομαι τα καλητερα και
    να πραγματοποιησεις ολες τις νεες σου προσδοκιες!!
    London calling!!!
    Τωρα για το συγκεκριμενο makeup/corrector δεν εχω αποψη μιας και
    δεν τα εχω χρησιμοποιησει ποτε ουτε τον ορο μιας και ειναι λιγο απαγο
    ρευτικες οι τιμουλες. Σιγουρα θα ειναι καταπληκτικα κυριως για μενα που
    εχω μαυρους κυκλους.Ισως στις εκπτωσεις η αν ερθω και εγω στην Αγγλια
    για να συμπληρωσω το ιδιο ερωματολογιο γιατι εδω τετοιες ενεργειες δεν
    προβλεπεται να γινουν!!
    Υ.Γ ασχετο βεβαια και απο θεμα τιμης και ποιοτητας αλλα σημερα αγορασα το
    BB roll on ματιων της garnier!!
    Απο τις πρωτες εντυπωσεις μου θα σας πω οτι με ικανοποιησε παρααα πλου
    απλωνεται εξαιρετικα ευκολα μιας και εχει μπιλια η οποια σε δροσιζει ταυτοχρονα
    εχει ικανοποιητικη καλυψη και σου επιτρεπει να το χτησεις αν θες με δευτερη
    στρωση μιας και ειναι ιδιαιτερα ελαφρυ στην υφη και ενυδατικο!!
    Περιεχει haloxyl που συμφωνα με την εταιρια μειωνει σταδιακα τους μαυρους
    κυκλους και τις σακουλες.
    Υποσχεται οτι μετα απο 7 μερες αποκτας ξεκουραστο βλεμμα λες και εχεις ξυπνησει
    απο ενα γλυκο υπνο!!Για να δουμε αυτο θα σας το πω απο πρωτο χερι!!
    Γενικα εχει την λογικη των bb cream 5 σε 1.
    Τιμη 9.90!!
    Και βγαινει σε light μονο αποχρωση που για μενα πορτοκαλιζει περισσοτερο δεν
    κιτρινιζει.
    Ειναι 7ml το αδερφακι του το γνωριζεται οι περισσοτερες το πρωτο roll on ματιων
    με χρωμα της garnier ηταν 15 ml και ειχε το ατελειωτο!!!
    Πολυ αγαπημενο προιον κυριως για ελαφρια καλυψη το πρωι το νεο προιον
    ειναι σε λιγοτερα ml θα το ηθελα περισσοτερα!!
    Φιλακια xxxx

  17. Γεια και χαρα σας!Καλή Αρχη Μαρια στην νεα σου ζωή στας Αγγλιας…Το προιον μου φαινεται ΤΕΛΕΙΟΟΟ!Το θελω,το θελω,το θελω!!

  18. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls επίσημα πια κι από το Λονδίνο!!! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σας και υπόσχομαι ότι πολλά πολλά νέα θα έρχονται σιγά σιγά !! Η αλήθεια είναι ότι βρήκα πολύ γρήγορα δουλειά και λίγο μέχρι να προσαρμοστώ μου πήρε κατιτίς! Ίσως δεν θα μπορώ να γράφω απαντήσεις και σχόλια κατά τη διάρκεια της ημέρας όμως το απογευματάκι – βραδάκι θα μπορώ να απαντήσω σε ότι θέλετε!!
    Φιλάκια πολλά!!!

  19. @MariaA Το, οτι βρήκες πολύ γρήγορα δουλειά είναι το πιο ευχάριστο νέο που μας είπες σημερα! Για την προσαρμογή δε σε φοβάμαι συνάδελφε τοξότισσα! Θα σκίσεις!

  20. @SofiaT: Α πα πα!!! Καλέ, τι guest-post-σχόλιο ήταν αυτό; Και γιατί το έγραψες, τώρα; Μήπως κάνεις hacking στον υπολογιστή μου; Θα καταλάβεις σε λίγες μέρες, γιατί το λέω αυτό, αλλά προς το παρόν, να σου πω, ότι με την τηλεπάθεια, αρχίζετε και με φοβίζετε πλέον τα bb girls!! (στ’ ορκίζομαι!!) Δεν υπάρχει, σου λέω!!

  21. @julia,προδοθηκες χμ!!εχει post για garnier roll on ε?

  22. @Marianna: xaxaxaxxaxaxax!! Κρύβε, λόγια, κρύβε λόγια εσύ, miss twitter!! (ή νομίζεις, ότι δεν σε παρακολουθώ στο νέο σου χόμπι;;Σου πάει, σου πάει πολύ, bb girl!! xxx)

  23. @Τζουλια “The truth is out there” χαχαχα
    απο τηλεπαθεια αλλο τιποτα!αφου το λενε οποιον αγαπας μετα
    απο καιρο συντονιζεσαι μαζι του!
    We are in the same wavelength bbgirl!!

  24. @SofiaT: Wow!!!!! Exactly bb girl!! Και τα proficient αγγλικά, βλέπω,,μας βγάζεις σιγά-σιγά!!! Un (f….) believable!!!! Love ya, always!

  25. @Stella: Χαχα ναι !!! Ούτε κι εγώ φοβάμαι!! Σ’ ευχαριστώ!!! Σου απάντησα και στο χθεσινό Post, sorry, τώρα το είδα!!
    @Julia: Χαχα αυτό με το συντονισμό πρέπει να το διδάξουμε κάπου νομίζω!!

  26. Τι φοβερό 2-σε-1 σε 2-σε-1 προϊόν είναι αυτό; Μου αρέσει που τελευταία οι εταιρίες βάζουν κρέμες στα προϊόντα μακιγιάζ, και μου γλυτώνει χρόνο και δεν έχω τύψεις ότι επιβαρύνω το δέρμα μου με μακιγιάζ

  27. Λατρευω Lancome και τωρα που το ειδα επαθα μια μικρη κριση!!!!!! μμμμμ αχ ριμαδοκριση!!

  28. Πολύ ωραίο ακούγεται,μόνο που είναι λίγο ακριβό!!

  29. ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ!!!!ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ visionnaire ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΤΕ.
    ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ teint visionnaire ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.
    ΦΙΛΙΑ!!!

  30. kalispera julia bbgirls!!! ti nea einai ayta ti post!!!exo liges meres na mpo k koita poso piso exo meinei…. 🙁
    prepei na kano entantika na anapliroso to keno….
    mou kanei ligo tsimpimeno stin timoula alla poly tha ithela na to dokimaso mou kentrise to endiaferon….sas afino pao na diabaso k ta alla post filakiaaaaaa (mou leipsate…)

  31. @nansy: Που “χάθηκες” εσύ,μικρή; Εμένα να δεις πόσο μου έλειψες! Τόσο, που λίγο ήθελα και θα με έβλεπες στην Πάτρα!! (xxx)

  32. @julia,η αλλιως spy girl,τα παντα παρακολουθεις,τπτ δεν σου ξεφευγει!!!!ειμαι κι εγω ομως μία,καθε μερα την ιδια ωρα πρεπει να παρω το φαρμακο μου ,το bb δλδ,αλλιως η μερα δεν βγαινει!!!κοριτσια,το χαπι μου για σημερα ειχε τριπλη δοση,μην πω κ τετραπλη,κοτζαμ lancome ειναι αυτη!!πεφτω ξερη,μαζεψτε με!!!

  33. @julia an einai na se do apo konta na “xatho” perisotero tin epomenh fora….!!!xaxaxaxa

  34. @MariaA, τι να σχολιάσω για τη Lancome; Ας αρκεστώ να σου ευχηθώ καλή ζωή στο Λονδίνο. Φυσικά και ανυπομονώ για τις επόμενες ανταποκρίσεις…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.