Review: Δοκιμάσαμε τα κραγιόν της σειράς μακιγιάζ, ck one, Make Up

 

 

 

Ξέρετε, δεν ενθουσιάζεστε μόνο εσείς, κάθε φορά που διαβάζετε ένα νέο guest post από κάποιο bb girl. Εγώ να δείτε πόσο ενθουσιάζομαι. Και όχι μόνο ενθουσιάζομαι, αλλά τις περισσότερες φορές νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά και έκπληξη, για τα ταλέντα σας (όπως και αυτή τη φορά με το review που θα ακολουθήσει για Calvin Klein, και τη σειρά μακιγιάζ ck one color.)

 

Η μαμά μου, μου είπε τις προάλλες: «Μα καλά, συγνώμη, “casting λογοτεχνίας“, κάνεις στις αναγνώστριες σου και η μια γράφει καλύτερα από την άλλη;” Γέλασα, με το αγγλικό της χιούμορ, αλλά εδώ που τα λέμε, δεν είχε και άδικο η γυναίκα

 

Το πώς έχει συμβεί αυτό, τι να σας πω, δεν ξέρω… ας το αποδώσουμε για άλλη μια φορά στις κάπως «μεταφυσικές ανησυχίες» του bb.

 

Αυτό που ξέρω σίγουρα, είναι το πόσο θα απολαύσετε το guest post που ακολουθεί από την Amalia, η οποία δοκίμασε σε preview το κραγιόν Calvin Klein. Ακολουθήστε τη, σε ένα «ταξίδι αισθήσεων»…

 

 

Amalia: bb girl Mαθηματικός- Λογοτέχνης  (με έχει κάνει να την ψάχνω, κάθε φορά που δεν διαβάζω κάποιο από τα εκπληκτικά της σχόλια… εθισμός, λέγεται, κυρίες μου…)

 

 

 

 

 

Ταξίδι στις αισθήσεις

 

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για τα review και για κάθε κείμενο. Και κάπως έτσι είναι και με τα προϊόντα ομορφιάς. Και ποια θεωρώ την αρχή; Μα τη συσκευασία, φυσικά.

 

Παραλαμβάνω από το ταχυδρομείο το δώρο του beautyblog (βλέπε Τζούλια) και δεν έχω υπομονή. Ανοίγω το φάκελο στη μέση του δρόμου και αναζητώ -όχι το προϊόν- αλλά κάτι που να το συνοδεύει. Η Τζούλια δεν με έχει απογοητεύσει από τότε που τη συνάντησα διαδικτυακά, ούτε τώρα το έκανε. Τα γραμματάκια της μου έφτιαξαν τη διάθεση…

 

 

 

Δεν πιστεύω κάποια από εσάς να περίμενε να βάλω το φάκελο στην τσάντα και να συνεχίσω το δρόμο μου; Ούτε εσείς θα το κάνατε. Βγάζω, λοιπόν, το κουτάκι με το pure color lipstick ck one, γιατί περί αυτού πρόκειται και με ξαφνιάζει ευχάριστα η χρωματική (ή καλύτερα να πω μη χρωματική;) αντίθεση άσπρου μαύρου. Ανοίγω το κουτάκι και βγάζω το αντικείμενο λατρείας κάθε γυναίκας. Αντιλαμβάνομαι ότι η αίσθηση είναι ιδιαίτερη, αλλά αδημονώ να δω το χρώμα, οπότε προσπερνώ τις άλλες αισθήσεις για να ικανοποιήσω πρώτα την όρασή μου. Και χαίρομαι, Τζούλια, χαίρομαι. Βλέπω ένα ευκολοφόρετο χρώμα που δεν είναι ροζ, δεν είναι ροδακινί, δεν είναι, καν, «μη χρώμα». Είναι το dollface (120). Και ό,τι καταλάβατε, καταλάβατε…

 

Με μεγάλη προσοχή, γιατί σκόπευα να το φωτογραφίσω το κλείνω και αφήνω την αφή να λειτουργήσει. Και ναι, ικανοποιείται και αυτή απόλυτα. Εδώ, θα πρέπει να σημειώσω ότι έχω μια εμμονή με την υφή των υλικών, ακόμα και των βρώσιμων προϊόντων –εδώ κολλάει και η γεύση. Μου αρέσουν πολύ οι εναλλαγές. Βαριέμαι τη μονοτονία, αλλά με κουράζει και η πολυπλοκότητα. Η συσκευασία του κραγιόν της Calvin Klein και υποθέτω και των υπολοίπων προϊόντων μακιγιάζ αποτελείται από δύο ανεξάρτητα, αλλά εν τέλει, αλληλένδετα μέρη. Μία μαύρη βελούδινη βάση και ένα λευκό γυαλιστερό καπάκι. Αγαπημένη λεπτομέρεια η εναλλαγή της υφής και στο κουτί του κραγιόν.

 

Και έρχεται η ώρα της δοκιμής. Με ανυπομονησία τραβάω μερικές φωτογραφίες και με ιεροτελεστία απλώνω ένα στρώμα στα χείλη μου. Και θέλω κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο. Γελάστε… Μου θύμισε τη διαφήμιση… “Βιλούδο”. Πλούσιο χρώμα, ματ υφή, με μικρόκοκκους που αντανακλούν το φως και μεταλλάσουν τα χείλη στη στιγμή. Προκαλεί και μία ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Ίσως να το προτιμούσα λιγότερο αρωματικό. Η όσφρησή μου, ως η αίσθηση με την καλύτερη μνήμη, ανακάλεσε μνήμη αρώματος καινούργιας παιδικής κούκλας. (Όχι, όχι, δεν επηρεάστηκα από το dollface).

 

 

Αν η τιμή του κραγιόν είναι σχετικά προσιτή, κρίνοντας από την αναφορά της Τζούλιας στην τιμή της μάσκαρα, νομίζω ότι πρόκειται για μία εξαιρετική αγορά.

 

Τώρα που τελείωσα, μπορώ να γκρινιάξω για το ότι δεν θα τα έχουμε στην επαρχία;

 

Φιλιά με ck one lipstick – dollface.

 

Αμαλία

Υ.Γ. Για να προλάβω, όσες μετρούσαν τις αισθήσεις, όσον αφορά στην ακοή, περιμένω να ακούσω τα σχόλια των φίλων μου όταν με δουν να το φοράω.

 

 

 

 

 

 

Εγώ να σας υπενθυμίσω, ότι τη σειρά ck one color την βρίσκεται μόνο στα Notos Galleries (προς το παρόν, ελπίζω…) Τέλος, ε, μη μου πείτε, μετά από αυτό το guest post, ότι υπάρχει έστω και μια από εσάς, που δεν θα ήθελε να έχει την ευκαιρία, να δοκιμάσει μακιγιάζ ck one color? (COLOR, ξαναλέω και έχω λόγο….)

 

 

35 Σχόλια
  1. Υπέροχο ποστ!! Πολύ απολαυστικό!!!
    Και το κραγιόν πρέπει να είναι εξαιρετικό και με πολυ βολικό χρώμα!! Προσωπικά,ενθουσιάστηκα και με τη συσκευασία (όπως την εκανα εικονα μέσα απ’τη λεπτομερεστατη περιγραφή…) !!*

  2. Καλημέρα Τζούλια και bb girls . Μιας και η άνοιξη έκανε ήδη αισθητή την παρουσία της μια ανανέωση όσο να ΄ναι τη χρειαζόμαστε. Εγώ σίγουρα θα ήθελα να δοκιμάσω οτιδήποτε από το μακιγιάζ ck one color αλλά εδώ στην επαρχία είναι ανέφικτο να τα αποκτήσουμε . Φιλιά…

  3. Παράλειψη @ Amalia εξαιρετικό δείγμα γραφής μπράβο σου. Ωραιότατο χρωματάκι το κραγιόν

  4. Καλημέρα!!!!! χα χα Τι ωραίο post! Οταν ο άνθρωπος έχει ταλέντο παιρνει “ένα οτιδήποτε” και το κανει ποίημα!! Ευχαριστούμε αμαλία! Μου ανέτρεψες τη βλοσυρή άποψη που έχω για τους μαθηματικούς! Ασε που μ΄έκανες να θέλω να τρέξω στα Notos… ή μηπως να περιμένω Τζούλια darling? Φιλιά!

  5. ░╔══╗░░░░╔╦╗░░░╔═════╗░
    ░║╚═╬════╬╣╠═╗░║░▀░▀░║░
    ░╠═╗║╔╗╔╗║║║╩╣░║╚═══╝║░
    ░╚══╩╝╚╝╚╩╩╩═╝░╚═════╝♥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ GUEST POST ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ STAR ΚΡΑΓΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ KAI NA ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ENOEITE OTI ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!

  7. KAΛΗΜΕΡΑ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!

  8. Καλημέρα!Αμαλία μπράβο!!!Τελεια περιγραφή.Φοβερό…

  9. Αυτή η νέα σειρά με έχει βάλει σε πειρασμό! Το κραγιόν έχει ήδη μπει στη wishlist!xx

  10. Καλημερα!!!
    @Αμαλια απιθανη περιγραφη οχι μονο καλυψες ολες τις αισθησεις!!αλλα εβαλες
    και την φαντασια μου να δημιουργει ολοκληρες εικονες με εσενα να δοκιμαζεις
    με λαχταρα το κραγιον!!Αυτο και αν ειναι ταλεντο!!
    Φιλια xxxx
    @Τζουλια χμ. . Τι μαγειρευεις????

  11. Λες και το δοκιμαζα εγω…Μπράβο Αμαλία!Μπραβο Τζουλια…Ματς

  12. Καλησπέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!
    @Αμαλία: Κούκλα μου, τι να πω γι’αυτή την φοβερή περιγραφή του κραγιόν; Λάτρεψα αυτό το χρώμα και πραγματικά ταξίδεψες όλες τις αισθήσεις μου!!! Σ’ευχαριστούμε πολύ! Έχω αδυναμία στα κραγιόν και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσω!
    Καλή συνέχεια κούκλες, φιλιά!
    @Τζούλια μου, μην μας κρατάς άλλο σ’αγωνία…. τι όμορφο ετοιμάζεις πάλι;

  13. Μόνο η περιγραφή με έπεισε ότι πρόκειται για εξαίσιο κραγιόν! Ότι είναι ck είναι σίγουρη κατάσταση!
    Καλη εβδομάδα 🙂

  14. Μπράβο, Αμαλία! Μας έβαλες σε έναν ακόμη πειρασμό με την ωραία περιγραφή σου! 😉

  15. Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το guest post! Και το κραγιόν επίσης…Ξέρει κανείς τιμούλα;

  16. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Υπέροχη η περιγραφή σου @Amalia,μπράβο!Ειδικά το σημείο με τη μυρωδιά καινούριας παιδικής κούκλας θεϊκό.Όσο για τα Notos Galleries ας μας εξυπηρετήσουν με courier!!!Τα φιλιά μου…

  17. Καλησπέρα!
    Φοβερό κείμενο, το διάβασα μονορούφι και γέμισα εικόνες! Αυτό το hint της Τζούλιας στο τέλος με προβλημάτισε…Χμμ…

  18. καλησπερα ΤΖΟΥΛΙΑ,ΑΜΑΛΙΑ Κ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!μου αρεσε το review,ηταν πολυ αναλυτικο κ σε καλυπτε απολυτα. φυσικα,θελουμε κι αλλα τετοια.τζουλια,περιμενουμε αυτο που μας ετοιμαζεις,ξερεις να μας κρατας σε αγωνια κ στη συνεχεια να μας αποζημιωνεις.πολλα φιλια!

  19. Ωραίο χρώμα, χαριτωμένο ποστ ! Η συσκευασία δεν μου αρέσει καθόλου. Η τιμή απο την άλλη είναι δελεαστική όπως και το γεγονός ότι είναι ματ η υφή του. Δεν νομίζω ότι θα το ψάξω αλλά αν πέσω πάνω του, μπορεί και να το αγοράσω. (Σπόντες απο εδώ, καρφάκια από εκεί, what’s going on girl?)

  20. μπράβο, αμαλία! όντως ωραία η συσεκυασία, όσο για το ποστ τι να πω? οτι θέλω να δικομασω το κραγιον τ ώ ρ α ?!

  21. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια. Νομίζω ότι η έμπνευση για αυτό το post είναι περισσότερο από τη μαγική αύρα της Τζούλιας και των bbgirls και λιγότερο από το προϊόν, παρότι όντως πρόκειται για ένα πολύ καλό κραγιόν.
    @Τζούλια, μας ενθαρρύνεις και μας κανακεύεις πάντα, όπως έχω ξαναπεί. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά που μας δίνεις το χώρο και τον τρόπο να εξωτερικεύουμε τις σκέψεις μας για τα θέματα ομορφιάς και, κυρίως, όχι μόνο για αυτά.

  22. πολυ καλο το guest post της Αμαλιας,θελω και εγω αυτο το καργιον και αυτο το χρωμμα!!!ναι ναι θελω και εγω ck one color!!!

  23. Κραγιόν με προδιαγραφές,μόνο που πρέπει να δημιουργήσουμε τις προδιαγραφές για να βρεθεί στην τσάντα μας!!

  24. Καλησπέρα bbgirls! Άκρως λεπτομερής η περιγραφή σου Αμαλία μου. Δεν άφησες τίποτα που να μην το σχολιάσεις, με τον ομορφότερο τρόπο βέβαια. Επιστρατεύοντας τις αισθήσεις και “αναγκάζοντας” και εμάς να κάνουμε το ίδιο με το γράψιμό σου.Συγχαρητήρια για το review!Φυσικά και θέλω πάρα πολύ να το αγοράσω, αλλά δυστυχώς (ή ευτυχώς?) τα notos είναι μακριά μου για να το κάνω άμεσα.Πολλά φιλιά!!

  25. Καλησπερα. Πολυ καλο το guest post της Αμαλιας. Εμενα ομως δεν μου αρεσε καθολου η συσκευασια. Θυμιζει ενα κραγιον ευρειας. Βεβαια οCALVIN φημιζεται για τις απλες γραμμες των ρουχων του. Τα ρουχα ειναι αξεπαιραστα οσο για τα καλλυντικα πιστευω στο εκαστος στο ειδος του. Ας το αφησει σε πιο ειδικους.Καλο βραδυ.

  26. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Εξαιρετικό το Post Αμαλία, ξεσήκωσες όλες τις αισθήσεις μας!!! Τζούλια όλο ταλέντα ανακαλύπτεις!!
    Φιλάκια πολλά!

  27. Καλημέρα λοιπόν μιας και τελικά πέρασε η ώρα!Πολύ κατατοπιστικό το post της Αμαλίας!Τα προιόντα του Calvin Klein είχα διαβάσει εδώ στο bb οτι θα κυκλοφορήσουν στα Notos και με την πρώτη ευκαιρία είχα περάσει μια βόλτα για μια πρώτη γεύση και έχω να πω οτι απο αυτα που απλά ειδα και δοκίμασα στο καταστημα σχεδόν όλα μου άφησαν αρκετά καλή εντύπωση!Ειδικά τα διπλά ρούζ σε ωραιες αποχρώσεις,τα επίσης διπλά μολύβια και ωραιες αποχρώσεις των μάσκαρα!Περιμένω λοιπόν με την πρώτη ευκαιρία μιας καλής έκπτωσης να δοκιμάσω καποια πραγματάκια!Φιλάκια!

  28. Moνο τα καλυτερα εχω ακουσει για τα ck!!!Πεθαίνω να δοκιμάσω κάτι!!! Η bb-friend με έψησε χειρότερα 🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.