Νέα Προϊόντα Korres.

 

«Τις “καλές” σου πρέπει να έχεις σήμερα», μου είπε η φίλη και συνάδελφος Δήμητρα, η οποία καθόταν δίπλα μου, στην παρουσίαση της Korres, πριν λίγες μέρες. Πως το έβγαλε αυτό το συμπέρασμα, δεν μπορώ να καταλάβω, διότι ήταν μια μέρα, που έβρεχε πολύ, που έκανα μια ώρα και ένα τέταρτο οδηγώντας, να φτάσω από το Μαρούσι στο Κολωνάκι και που επιπλέον είχε πορεία στο κέντρο… μετά από αυτά, πόσα κέφια μπορούσα να έχω;

 

«Γιατί το λες αυτό;» την ρώτησα, ξαφνιασμένη; «Διότι όλα τα προϊόντα που μας έχουν παρουσιάσει σήμερα, σου άρεσαν!» μου απάντησε, εκείνη.

 

Δίκιο είχε η Δήμητρα, όλα μου άρεσαν και επειδή ξέρει ότι εύκολη δεν με λες, μια χαρά το παρατήρησε.

 

Τι να κάνω; Να πω ψέματα; Πραγματικά, ότι μας παρουσίασαν εκείνη τη μέρα, μου άρεσε πολύ και παρακάτω, θα τα παρουσιάσω και εγώ με τη σειρά μου σε εσάς, για να μου πείτε αν έχω δίκιο.

 

Το Προϊόν: Μαύρη Πεύκη / Serum Ολικής Αναδόμησης

 

 

Γιατί μου άρεσε: Θα ξεκινήσω από τα απλά: Είναι serum και όπως ξέρετε, τα αγαπώ αυτά τα προϊόντα. Έχει την υφή που λατρεύω, δηλαδή, διάφανη, απαλή, τζελ και ενώ απορροφάται αμέσως, δεν αφήνει αίσθηση ξηρότητας στο δέρμα. Πρόκειται για το πιο δραστικό φυσικό προϊόν αντιγήρανσης της ΚΟΡΡΕΣ με πολλαπλή δράση: σύσφιγξη, άμεσο lifting, μείωση των ρυτίδων, επαναφορά όγκου, δράση κατά των κηλίδων, αύξηση της ελαστικότητας και βελτίωση της υφής του δέρματος, βαθιά ενυδάτωση. Eίναι ιδανικό για για ηλικίες 45+  και τέλος μπορεί, με απόλυτη ασφάλεια, να φορεθεί και γύρω από τα μάτια.

Και έτσι τώρα ολοκληρώνονται τα face serums Korres:  Serum Αγριο Τριαντάφυλλο για ηλικίες 25+, Serum Κερσετίνη και Βελανιδιά για ηλικίες 35+ και το νέο serum Μαύρη Πεύκη για ηλικίες 45+.

Τέλος (προσέξτε το αυτό) με την αγορά κάθε serum παίρνετε δώρο και ένα ακόμα προϊόν φροντίδας, σε κανονικό μέγεθος εντελώς δωρεάν! (πρώτο δικό μου μεγάλο χαμόγελο στην παρουσίαση..)

 

Το προϊόν: Korres Suncare Kόκκινο Σταφύλι SPF 30 και SPF 50 (νέα σειρά αντηλιακών)

 

 

Γιατί μου άρεσε: Εδώ πραγματικά καινοτομεί η Korres (να μου το θυμηθείτε, αυτή η σειρά θα σκίσει και εδώ και στο εξωτερικό…) όπου μετά από έρευνες αξιοποίησε 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα σπάνιο είδος κόκκινου σταφυλιού, εξαιρετικά ανθεκτικού στην ηλιακή ακτινοβολία που ευδοκιμεί στην Βουργουνδία. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, χάρη στην φόρμουλα της ανήκει σε μια νέα γενιά multi action αντηλιακών προϊόντων, προσφέροντας ενυδατική, αντιρυτιδική και anti-spot δράση. Με απλά λόγια, μπορεί να φορεθεί άνετα, και ως κρέμα ημέρας και να μην έχετε ανάγκη από κανένα άλλο προϊόν. Ένα προϊόν με υπέροχη, καθόλου βαριά υφή, αφήνει ένα πέπλο λάμψης στην επιδερμίδα και όπως συμφωνήσαμε και με τη Λένα (τα μεγάλα πνεύματα των Υδροχόων, συναντιούνται…) αν είχε και χρώμα, θα ήταν πραγματικά η τέλεια bb cream…(ακούτε εκεί στην Korres;)

(δεύτερο χαμόγελο…)

 

 

Το προϊόν: Γιαούρτι, Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF 30 με πολύ λεπτόρευστη μη λιπαρή υφή

 

 

Γιατί μου άρεσε: Μου άρεσε για τον απλό λόγο, ότι ναι μεν αυτή η σειρά σκίζει (ειδικά στην Αμερική, που κάτι έχουν πάθει τον τελευταίο καιρό με το ελληνικό γιαούρτι…) αλλά από την άλλη, είχε έρθει η στιγμή, να φροντίσουν  και τις γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα. Η νέα φόρμουλα διαφοροποιείται λόγω της πολύ λεπτόρρευστης, μη-λιπαρής υφής της, ενώ είναι ιδανική για χρήση στην πόλη και στην παραλία. Απορροφάται εύκολα, δίνοντας ματ αποτέλεσμα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του ευαίσθητου, αλλά και του λιπαρού / μικτού δέρματος.

Και να μην ξεχάσουμε και το πιο σημαντικό: Η  ενσωμάτωση του πραγματικού, βρώσιμου γιαουρτιού σε καλλυντική φόρμουλα, η οποία επιτεύχθηκε μετά από  τριετή έρευνα, έχει καταγραφεί ως παγκόσμια καινοτομία της Korres….

 

(τρίτο χαμόγελο μέσα στη μέρα…)

 

To προιόν: Τα limited edition βερνίκια νυχιών

 

Γιατί μου άρεσαν: Ε, θέλω και πολλούς λόγους εδώ; Δηλαδή, υπάρχει κάτι που να μη μου άρεσε; H μόνιμη σειρά αποτελείται από 28 αποχρώσεις, ενώ για την Άνοιξη και το καλοκαίρι θα βρείτε σε limited edition τις παρακάτω 12 αποχρώσεις (να ξέρετε, ότι όταν μια απόχρωση πάει πολύ καλά, τότε μπορεί να προστεθεί στην μόνιμη συλλογή) Φέτος μάλιστα, κυκλοφορούν με βελτιωμένο βουρτσάκι για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση και ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Επίσης, για να ξαναθυμηθούμε κάποια βασικά- η σύνθεση τους βασίζεται σε εκχύλισμα Μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5. καιπροσφέρουν  φυσική λύση σε αυτή την κατηγορία καλλυντικών, καθώς η σύνθεση δεν περιέχει σιλικόνες, ακετόνη, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεϋδη, καμφορά, τολουόλιο, ξυλόλιο.

 

Θα τα βρείτε σε 3 «οικογένειες»

 

COLOUR POP COLLECTION    FLAMINGO PINK 16 / CIEL 82 / PINK AZALEA 20 / PASTEL LEMON 34

 

 

 

PASTEL NEON COLLECTION    PALE GREEN 90 / PASTEL MINT 35 / APRICOT 47 / PASTEL PEACH 36

 

 

 

LILAC COOL COLLECTION   METALLIC PURPLE 79 / BLUEBERRY 89 / SPRING LILAC 72 / LIGHT MOCCA 32

 

 

 

 

 

Σε όλα αυτά τα παραπάνω, που έγραψα, προσθέστε ένα εκπληκτικό brunch (βέβαια, κανονικά εκεί δεν έπρεπε να χαμογελάσω, διότι μου κατέστρεψε την δίαιτα της ημέρας) το βλέπετε, στην φωτογραφία που ανοίγει το post, καθώς και τα limited edition πακετάκια με βερνίκια νυχιών, που τα παιδιά της Korres έφτιαξαν μόνο για εμάς τους δημοσιογράφους, και τα ξέχασα όλα.. Και τις βροχές και την κίνηση και τις πορείες στο κέντρο, όλα σας λέω, όλα…. Δίκιο είχε λοιπόν η Δήμητρα που παρατήρησε ότι ξαφνικά, είχα τα κέφια μου.

 

 

 

 

 

 

31 Σχόλια
  1. τελεια ολα τα προιοντα, μουτ εκαναν κλικ τα βερνικακια, ποσο εχουν?

  2. Πολύ ενδιαφέροντα τα νέα προϊόντα! Ανυπομονώ για το αντιηλιακό με το γιαούρτι! Όσο για τα μανό, τα λόγια έιναι περιττά! Υπέροχα χρώματα που μας φτιάχνουν τη διάθεση! Φιλάκιαα!

  3. Καλημέρα! Καλη εβδομάδα! Προϊόντα Κορρε βρίσκεις σε καθε Σπιτι έδω στο νησί…

  4. Υπέροχη εταιρεία που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους….

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΕΓΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ Κ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ

  6. Καλημέρα σε όλες! Αν και εγω πλεον ξέρετε… stella’s recipy και blah… blah.. blah….. οφείλω να αναγνωρίσω, ότι τη σειρα Μαύρης Πεύκης, όταν τη δοκίμασα σε δείγματα και παρότι δεν ήμουν το target group που απευθύνεται, τη βρήκα μια πολυ καλη σειρά, κατα τη γνώμη μου την καλύτερη του Κορρέ που είχα ποτέ δοκιμάσει. Και δεν το’χω καθόλου μα καθόλου με τον Κορρέ (σορυ παιδιά αλλά δεν…) το έχω ξαναπεί, αν εξαιρέσουμε τα αφρόλουτρα και body lotion του π.χ τριαντάφυλλο, βανίλια και κανέλλα, βανίλια και δαμάσκηνο κ.λ.π. Οσο για την εν δυναμει ΒΒ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου Τζούλια μου, απορώ πως δεν το σκέφθηκαν. Γιατί θα είναι επίσης, επιτέλους, μια ΒΒ με υψηλό δείκτη προστασίας!

  7. Καλημεραααααα!!!
    Πολυ ενδιαφέρον τα νέα προιόντα….. γιατί ήμουν στην αναζήτηση για ένα νέο Αντηλιακό… (αν κ είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με την FREZYDERΜ θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούργιο!!!! ) ) το Suncare Kόκκινο Σταφύλι μου “χτύπησε” ευχάριστα στο μάτι 🙂 🙂

  8. Γεια σας ,γεια σας….ομορφα χρωματα…δυστυχως δεν κρατανε και πολυ τα βερνικια τους και το σκεφτομαι(ειναι ακριβουτσικα)….Ενα σουπερ προιον που ειχα δοκιμασει απο την εταιρεια παλιοτερα ειναι μια κρεμα δροσιστικη για τα εγκαυματα με γιαουρτακι.Πραγματικα εκανε δουλεια.Φιλακια σε ολες

  9. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ
    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΡΑΜΕΕ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ

  10. Λατρεύω KORRES. Έτσι απλά έχω δοκιμάσει προιόντα μακιγιάζ, αφρόλουτρα, κρέμες και με όλα είμαι ικανοποιημένη, η προφορά με το σέρουμ μου άρεσε πολύ, θα το ψάξω.

  11. Καλησπέρα σας… Λατρεμένος ο Κορρές.Μου κέντρισε το ενδιαφέρον η νέα αντηλιακή σειρά και τα χρώματα των βερνικιών. Φιλιά…

  12. Eμ,βεβαια βρε Julia μου,πως να μην σου αρεσουν?εδω εμενα μου τρεχουν τα σαλια.Οχι για το τραπεζι,για τα καλλυντικα βεβαια.Απλα υπεροχαααααααααα!!!!!!!!!!!

  13. Καλημερα!!
    Δυστηχως και εγω ανηκω στην κατηγορια αυτων που δεν τις
    καλυπτει οι κρεμες του Κορρε αν και θα το ηθελα πολυ!
    Αυτο που με εντυπωσιασε ηταν 100% το αντηλιακο και απο
    συσκευσασια και απο αυτα που μας αναφερε η Τζουλια.
    Βεβαια θα το δοκιμασω σε δειγμα για να ειμαι σιγουρη γιατι
    στο μυαλο μου ειχα την Frezyderm που μας ειχε προτεινει
    η Στελλα που ειναι δοκιμασμενη.
    Φιλακια

  14. Καλημέρα, Τζούλια!!!Με έβαλες σε σκέψεις για το suncare red grape!Και ενυδατική και αντιρυτιδική και κατά των κυλίδων, μοιάζει εξαιρετικό!Θα το χρησιμοποιήσω αρχικά σε δείγμα, έχω λιπαρή επιδερμίδα και ταλαιπωρούμαι να βρω αυτό που μου ταιριάζει..Πάντως προχθές πήρα το μανό με άρωμα φράουλα- που είχες ποστάρει-από τα sephora και έχει κάνει θραύση!!!Καλή εβδομάδα!!!

  15. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ Κ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ.

  16. καλησπερα σας!@JULIA,χαλαλι κ η βροχη κ η κινηση εκεινη την ημερα!το serum,το αντηλιακο κ τα βερνικια ακουγονται θαυμα.παντα βρισκομαι σε αναζητηση αντηλιακου οσο ευχαριστημενη κ να ειμαι μ’αυτο που ηδη βαζω.
    εχω βεβαια σκοπο να δοκιμασω της frezyderm το sun screen velvet που ειχε προτεινει η stella,αλλα προχθες που ρωτησα στο φαρμακειο δεν ειχαν ουτε δειγμα ουτε tester.σιγουρα,δεν θα ξεχασω αυτο του κορρε αφου ειναι κ 5oαρι.οσο για τα βερνικια;12χ5ευρω(τοσο τα ειχα παρει περυσι),υπολογιστε γτ τα θελω ολαααα!

  17. Για τα προϊόντα Korres, αλλά και για άλλα αντίστοιχα, πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας αντισταθμιστικούς παράγοντες για αυτά που δεν μας ικανοποιούν πλήρως. Εννοώ ότι -πράγματι- τα βερνίκια δεν προσφέρουν ιδιαίτερη διάρκεια, όμως η “φυσική” τους καταγωγή, δεν μπορεί παρά να αποτελεί ένα βασικό κριτήριο επιλογής τους. Είναι και κάποια χρώματα προκλητικά. Όταν είδα το Apricot, ήταν σαν να μυρίζω ώριμο καλοκαιρινό φρούτο!
    Όσον αφορά στο Korres Suncare Κόκκινο Σταφύλι, πιθανά να καλύψει εμένα και κάποιες άλλες που βαριόμαστε τις διπλές και τριπλές επαλείψεις… Βάλτε χρώμα τώρα!

  18. Καλησπέρα κούκλες και καλή εβδομάδα!
    Η εταιρεία Korres είναι από τις αγαπημένες μου και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην σειρά άγριο τριαντάφυλλο!! Πριν λίγες μέρες δοκίμασα (σε δειγματάκι) την κρέμα με Κερσετίνη και Βελανιδιά,για λιπαρές επιδερμίδες, και μου άρεσε πολύ…. θα’θελα σίγουρα να δοκιμάσω και το αντίστοιχο serum! Από τα νέα προϊόντα όμως, ξεμυαλίστηκα με τις φανταστικές αποχρώσεις στα νέα βερνίκια νυχιών!!
    Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά!

  19. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια…Δυστυχώς οι κρέμες του Korres δεν μου κάθονται καθόλου 🙁 ωστόσο τα χρώματα των βερνικιών είναι υπέροχα και λέω να τα τιμήσω 😉 Φιλάκια…

  20. Καλη εβδομαδα!Τα βερνικια τα θελω ολα!Η αντιηλιακη φαινεται πολυ ενδιαφερουσα.

  21. Καλησπερα σας!!! Ότι προιόν του Κορρέ έχω δοκιμάσει έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη,ειδικά με τη σειρά μαύρη πεύκη..η κρέμα ημέρας και η κρέμα νύχτας ταίριαξαν καταπληκτικά στο δέρμα μου!

  22. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!!! Εξαιρετικά τα προιόντα Korres, καταπληκτική η παρουσίαση και πεντανόστιμο το φαγητό! Τι να μη σου αρέσει?!? Πραγματικά αν στην αντιηλιακή είχε και λίγο χρώμα θα ήταν τέλεια για bbcream! Το έχω ξαναπεί τα προιόντα αυτά μου ταιριάζουν πολύ!
    Φιλιά πολλά!!

  23. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ bb girls ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ KORRES ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ Μ’ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
    ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣ….

  24. ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΖΟΥΛΙΑ!!ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ!!ΧΙΧΙ 🙂 ΠΟΛΥ ΚΑΛA ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ KORRES.!!

  25. Τι ωραία που τα παρουσιάζεις όλα…Αγαπώ πολύ τα βερνίκια του Κορρέ, κι αυτά τα νέα χρώματα φαίνονται τόσο λαχταριστά! Ειδικά αυτά της πρώτης και της δεύτερης σειράς με ξετρέλαναν!!Κυκλοφορούν ήδη; Να τα αναζητήσω;

  26. Μακιγιάζ φοβερό!
    Βερνίκια θεικά!
    Σαπούνια ονειρεμένα!
    Αλλά όσο και να το πάλεψα με τις κρέμες,δεν μου κάθησαν με τίποτα….Μα με τίποτα……

  27. @Νektaria: Καλημέρα αγαπημένη! Τα βερνίκια νυχιών και το serum, θεωρώ πως ναι, για τα αντηλιακά, λίγη ακόμα υπομονή.. (αν μάθω κάτι άλλο, θα σε ενημερώσω!) xxx

  28. Καλημέρα! Τέλεια, ευχαριστώ για την απάντηση, τρέχω για τα βερνίκια! 🙂

  29. Καλημερα. Εγω εχω δοκιμασει και χρησιμοποιησει την αντιηλιακη με γιαουρτι για τον ηλιο και για μετα την ηλιοθεραπεια. Μου αρεσε πιο πολυ το αρωμα τους ειναι απο τα πιο ωραια. Οσο για την κρεμα της μαυρης πευκης την εχω δοκιμασει σε δειγμα δεν ειμαι αρνητικη αλλα το εχω ξαναπει προτιμω παντα μεγαλες και ειδικες εταιρειες στα καλυντικα. Δεν ξερω αν εχω δικιο αλλα μεχρι στιγμης δεν με εχουν απογοητευσει και σιγουρα η εμφανιση μου ειναι 15 χρονια κατω απο την πραγματικη συμφωνα με γνωστους και αγνωστους που δεν μου λενε κοπλιμεντα που δεν τα πιστευουν.Καλη συνεχεια σε ολες σας.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.