L’Oreal Paris: Πεταλούδες και ανοιξιάτικo μακιγιάζ!

 

Λέω να δούμε σήμερα μαζί, τι μας επιφυλάσσει η L’Oreal Paris για την Άνοιξη και βέβαια θα ξεκινήσω με τη νέα μάσκαρα False Lash Wings αυτή η οποία ήταν και το focus της παρουσίασης της μάρκας, πριν λίγες μέρες, με έμπνευση από τις πεταλούδες.

 

L’Oreal Paris False Lash Wings 16,95Ε

Βλέμμα πεταλούδα λοιπόν, υπόσχεται η μάρκα η οποία μιλάει για εφέ ψεύτικων βλεφαρίδων, για βλεφαρίδες δυο φορές πιο πλούσιες και μακριές, από μια μάσκαρα που το βουρτσάκι της είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να δίνει έμφαση στην εξωτερική γωνία των βλεφαρίδων και προς τα έξω. Και φτάνω στη λέξη κλειδί, «βουρτσάκι». Το έχω γράψει πολλές φορές και θα το ξαναγράψω άλλη μια: Οι φόρμουλες των μάσκαρα, είναι πάνω κάτω ίδιες. Αυτό που μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά στο εφέ, αλλά και την ευκολία ή όχι της εφαρμογής, είναι το βουρτσάκι. Το συγκεκριμένο, όπως θα δείτε και παρακάτω στην φωτογραφία είναι ασύμμετρο και έχει δύο σειρές από ελαστικές ακίδες, ειδικά σχεδιασμένες για να αναδεικνύουν τις εξωτερικές γωνίες. Αυτές οι ακίδες, μπορούν να βάψουν ακόμα και τις πιο μικρές βλεφαρίδες, δίνοντας όγκο και μάκρος. Αυτά, τα επίσημα, όσο αφορά τη False Lash Wings, τώρα δεν μένει παρά να την δοκιμάσει και η Nektaria, our mascara expert και να μας γράψει την γνώμη της.

 

Στο δια ταύτα: Τη δοκίμασα το Σάββατο. Άπλωνα την μία στρώση μετά την άλλη και το αποτέλεσμα ήταν το εξής: Οι βλεφαρίδες μου, ακόμα και οι πιο μικρές, μάκρυναν, έγιναν πιο πυκνές, πολύ έντονα μαύρες και αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν δημιουργήθηκε ούτε το παραμικρό κομπάκι (κάτι που παθαίνω συχνά, γιατί απλώνω πολλές στρώσεις). Ενθουσιάστηκα. Την συστήνω ανεπιφύλακτα.

 

 

 

 

 

 

“πεταλούδες χορεύτριες” στο Θέατρο Σφενδόνη, στην επίσημη παρουσίαση της ανοιξιάτικης κολλεξιόν L’Oreal Paris

 

 

O make up artist της L’Oreal Paris, Δημήτρης Γιαννέτος

 

 

 

 

Superliner Blackbuster 13,89Ε

 

Συνεχίζω λέγοντάς σας ότι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ φέτος, όπως φάνηκε και από τα ντεφιλέ μόδας των σχεδιαστών είναι το eyeliner. Το νέο Superliner blackbuster, είναι σε πολύ εύχρηστη μορφή μαρκαδόρου ακόμα και για τις «πρωτάρες». Με φόρμουλα black ink, δίνει πολύ έντονο μαύρο αποτέλεσμα, απλώνεται εύκολα, έχει μεγάλη διάρκεια και κατά την άποψή μου, ταιριάζει τέλεια με την μάσκαρα παραπάνω, για σοφιστικέ look, το οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε, είτε με κόκκινο κραγιόν (για βράδυ) είτε με απαλό ροζ gloss για πρωί (το πρωί όμως μην κάνετε παχιά γραμμή, προτιμήστε μια πιο λεπτή γραμμή eyeliner)

 

Στο δια ταύτα: Το δοκίμασα το Σάββατο. Το αποτέλεσμα ήταν επίσης, τέλειο. Απλώθηκε άψογα, (και δε με λες και σταθερό χέρι..) στέγνωσε σχεδόν αμέσως και είχε μεγάλη διάρκεια- τουλάχιστον 6 ώρες. Επίσης το συστήνω.

 

 

 

Στο μεταξύ, όσο δοκίμαζα, μου ήρθε στο μυαλό, το πόσο κολακευτικό είναι μερικές φορές ένα minimal μακιγιάζ, μόνο με 3 βασικά προϊόντα: Μάσκαρα, eyeliner, κραγιόν. Και συνέχισα έτσι, χωρίς σκιές και περιττά, αλλά ενώ τις έπεισα όλες πλέον για τα “πλεονεκτήματα” του κόκκινου κραγιόν (μέχρι και τη Βίκυ, που δεν το αλλάζει πλέον) εγώ έκανα τη διαφορά και άπλωσα ένα πολύ έντονο φούξια (και με τον τρόπο μου, καλωσόρισα και την Άνοιξη):  Το Maybelline Color sensational No 904 Wild Rose. Στο μεταξύ να σας ενημερώσω ότι είναι πολύ καλά κραγιόν αυτά. Βάφουν υπέροχα, καθόλου βαριά, απλώνονται τέλεια και αφήνουν ένα juicy γυαλιστερό τελείωμα. Δοκιμάστε τα, θα με θυμηθείτε.

 

Το κραγιόν, στα χείλη μου (in real life, είναι ακόμα πιο έντονο…)

 

 

 

Τα 3 προιόντα που χρησιμοποίησα το Σάββατο…

 

 

 

 

Superliner Silksimme 7,44Ε

Αν προτιμάτε eyeliner μολύβι, το Silkissime, απλώνεται εύκολα έχει έντονο μαύρο αποτέλεσμα, αλλά και διάρκεια. Το πιο σημαντικό-για μένα- είναι ότι αν και «γράφει» πολύ εύκολα, δεν μουτζουρώνει (και σ’αυτό την έκανα τη δοκιμή μου)

 

 

 

 

Τοp Coats! 4,50Ε

 

 

 

 

Θέλω να πω εδώ, ότι πολύ με έχουν βολέψει αυτά τα top coats τα απλώνω πάνω από οποιοδήποτε βερνίκι που μπορεί να έχω σπίτι και στη στιγμή, αλλάζω το εφέ του. Σε αποχρώσεις, χρυσού, ασημένιου, μαύρου, γαλάζιου αλλά και κομφετί ματ ή glitter.. Έξυπνη ιδέα. I likey..

 

 

Δείτε κάποιες προτάσεις, πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στο δια ταύτα: Μάλιστα, μάλιστα, και τα top coats το Σάββατο τα δοκίμασα (μήπως έχω χρόνο, τις άλλες μέρες…) Άπλωσα το χρυσό πάνω από κόκκινο βερνίκι νυχιών και το αποτέλεσμα ήταν πολύ εντυπωσιακό αν και λίγο πιο γιορτινό γι’ αυτή την εποχή και για τα δικά μου γούστα. Θέλω κάτι πιο ανοιξιάτικο τώρα. Πάντως την επόμενη φορά, σίγουρα θα κάνω αυτόν τον συνδυασμό που βλέπετε από κάτω. Είναι απλά υπέροχος… τον βλέπετε και στη φωτογραφία που ανοίγει το post…(θα έχω “δουλειά” πάλι το Σάββατο…)

 

 

 

 

 

27 Σχόλια
  1. Aχ αυτή η μάσκαρα με έχει στοιχειώσει! Έχει τόσο μοναδικό και ιδιαίτερο βουρτσάκι, που ξέρω ότι ή θα την κατρέψω ή θα την μισήσω! Βέβαια από παντού διαβάζω τα καλύτερα! Και τα top coats, απλά υπέροχα και πολύ δημιουργικά! Φιλάκιαα!

  2. Η μασκαρα μου κινησε το ενδιαφερον,πρεπει να την δοκιμασω!
    Επισης θα συμφωνησω οτι το πιο ωραιο και καλαισθητο μακιγιαζ ειναι αυτο με τα λιγοτερα καλλυντικα 🙂

  3. Καλημέρα! Λοιπόν, αυτά τα ιδιαίτερα βουρτσάκια σε μάσκαρα, όπως πολύ σωστά λέει και η sissi πιο πάνω, ή τα λατρεύεις ή τα μισείς….ή τους δίνεις πολλές δεύτερες ευκαιρίες μέχρι να συνηθίσει το χέρι σου να τα δουλεύει σωστά και να έχεις τελικά καλό αποτέλεσμα, έτσι λέει η εμπειρία μου! Τη βάζω στη λίστα προς δοκιμή εννοείται…

  4. Αξεπέραστη διαχρονική αξία! Μαύρο eye liner, μπόλικη μάσκαρα, γατίσιο βλέμμα και κατακόκκινο κραγιόν (μόνο που εδώ θα υμνήσω το ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ το Ruby woo της Mac, το μοναδικό προιόν της Mac που λατρευω, ως αναντικατάτατο και retro classic!). Επίσης δεν θα άφηνα τις βλεφαρίδες χωρίς μια ιριδίζουσα ουδέτερη βαση – σκιά έτσι για να γλυστράει το eye liner και να δίνει βάθος στο βλέμμα! Πολλά Φιλιά!

  5. στο δια ταύτα: πάλι στα έξοδα θα μας βάλεις !!!! Μια πεταλούδααααα !!!

  6. Καλημέρα και καλή άνοιξη! Τι όμορφη μέρα είναι αυτή! Ευκαιρία για βόλτα στην αγορά και ψώνια! Η μάσκαρα προστέθηκε ήδη στη λίστα! 🙂

  7. Όλα είναι πολυ δελεαστικα, αν και δεν θυμίζουν και πολυ άνοιξη, αν και ο τελευταίος συνδυασμός πρέπει να είναι πολυ εντυπωσιακός, μόλις το δοκιμασεις ανέβασε καμία φωτό.

  8. Δέν ξέρω για τα υπόλοιπα products,αλλά τα l’oreal colour riche de vernis είναι φανταστικά! Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων,με τζελ στην σύνθεσή τους,κρατάνε για μέρες.Χωρίς να χαλάει το χρώμα και να χρειάζεται συνέχεια να φτιάχνεις νύχια!!

  9. Ενδιαφέρον……….πολύ ενδιαφέρον αυτή η μάσκαρα!!!!

  10. μου αρεσαν πολυ ολα!σιγουρα θελω να δοκιμασω τη μασκαρα!φαινεται πολυ καλη!

  11. γεια σου JULIA,γεια σας bbgirls!πολυ ενδιαφερον το post της l’oreal!
    αυτη την εποχη χρησιμοποιω την benefit they’re real κ μου αρεσει παρα πολυ οπως κ η τελευταια της clinique extreme volume.εχουν σχεδον το ιδιο βουττσακι κ βαφουν τελεια.ομως,βγαινουν δυσκολα μετα,αν κ χρησιμοποιω διφασικο προϊον.αυτη η μασκαρα ομως πραγματικα μου κεντρισε το ενδιαφερον!θα την εξετασω ,ειδικα τωρα που απ’ο,τι ακουω οι εταιρειες δεν θα βαζουν συχνα εκπτωσεις στα καταστηματα καλλυντικων.μου φαινεται οτι θα επιστρεψω στις αγορες απο duty free η σε πιο οικονομικες λυσεις οπως μαρκες ευρειας.οπως κ να το κανουμε,ενα τοσο δα ,τοσο μικρουλι κολληματακι με τα καλλυντικα το εχουμε,δεν μπορουμε να περιμενουμε 2 φορες το χρονο τις εκπτωσεις…….

  12. οσο για το eyeliner,φτιαχνεις τελειο μακιγιαζ για βραδυ!το πρωι βαζω μια λεπτη γραμμη γκρι eyeliner YSL κ κραταει ωρες.το μαυρο για πρωι ειδικα στις ξανθιες ειναι πολυ χτυπητο,τουλαχιστον σε μενα.
    αυτα γαι τωρα,φιλια!

  13. Έχω την LASH ARCHITECT L’OREAL και είναι πολύ καλή!Εχω τη τύχη να έχω μεγάλες βλεφαρίδες και δεν έχω θέμα με τις μάσκαρα..Σε αντίθεση με τα eyeliners που δυσκολεύομαι όπως πολλές,καλό αυτό που δοκίμασες φαντάζομαι θα είναι πιο εύχρηστο!!

  14. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα!
    Υπέροχα όλα τα νέα προϊόντα της L’Oreal…. ξεμυαλίστηκα πάλι η τρελή!χα-χα-χα Πάντως κορίτσια νομίζω ότι ήρθε η ώρα για ανανέωση και πολλές sexy εμφανίσεις!! Φιλιά!
    Υ.Γ. Αυτά τα νέα top coats είναι καταπληκτική ιδέα και ο τελευταίος συνδυασμός Τζούλια μου, είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ! Φιλιά!

  15. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΑΓΑΠΩ L’OREAL ΕΙΔΙΚΑ Η ΜΑΣΚΑΡΑ ΕΧΩ ΤΗ VOLUME MISSION LASHES ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΠΑΚΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.EYELINER ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ SUPERLINER BLACKBUSTER NA TO ΔΟΚΙΜΑΣΩ.
    ΦΙΛΙΑ ΚΟΥΚΛΕΣ…….

  16. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Υπέροχα τα νέα σου Τζούλια και τα φούξια ζουμερά χειλάκια επίσης 😉 Φιλάκια……

  17. Ροζ ροζ ροζ…Ξελογιαστηκα.Παλι τα θελω ολα…Ωραιο ποστ Τζουλια.Ευχαριστουμε!!!

  18. Φαίνονται τέλεια….η loreal πάντα μας δικαιώνει!!!!

  19. Για σας bbgirls!!
    @Τζουλια και εγω σημερα αγορασα ενα φουξιοροζ κραγιον θελω χρωματα!!
    αρχιζει να με πιανει η ανοιξη για τα καλα!
    Οσο για τα προιοντα που μας προτεινεις θα τα δοκιμασω σιγουρα αφου τα
    εγκρινεις εσυ ο λογος σου συμβολαιο!!
    Περιμενω με αγωνια το review της αγαπημενης Νεκταριας!!!
    Φιλια xxxx

  20. Μου αρέσουν πολύ οι επιτυχημένες προσπάθειες των εταιριών ευρείας διανομής να εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με προιόντα έξω από τα συνηθισμένα…
    Νέα πνοή και για αυτούς και για την τσέπη μας!

  21. Ενδιαφέρον το βουρτσάκι της mascara, όπως και οι συνδυασμοί των βερνικιών! Βαριέσαι το βερνίκι που φοράς; Περνάς από πάνω ένα απ’τα τρία top coats και voila, καινούριο βερνίκι 😉 x

  22. Καλημερα σε ολους.Ολαααααααααα ειναι υπεροχαααααααααααα.Παρα πολυ ομορφα και ειδικα η μασκαρα!!!!!!!!!!

  23. hello!!ola fenonte para poly oraia!!!ta nyxakia tis foto tha ta dokimaso k ego!!!mou aresoun poly!!!

  24. Πολύ ωραία τα νέα προιόντα αλλά κι εγώ με το κραγιόν ενθουσιάστηκα . Πάντως , η L’Oreal έχει και πολύ ωραία lip gloss που διαρκούν 6 ώρες , πήρα ένα φούξια το Σάββατο και το έχω λατρέψει , θέλω να το φοράω συνέχεια ( καλά , όχι και πρωί πρωί στη δουλειά εννοείται … )

  25. πω πωωωωωω….. με βάζεις σε μεγάλους πειρασμούς!!!!!αγαπώ την L’oreal! Τα χριστούγεννα έκανα την επανάσταση μου και πήρα το μαύρο βερνίκι και το crackele το χρυσό! πραγματικά εντυπωσιάστικα! Αυτά τα προιόντα πρεπει οποσδήποτε να μπουν στο νεσσεσερ μου!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.