Vichy: Συλλεκτικά κουτιά με προιόντα ομορφιάς

 

 

Ξέρετε, τι έκανε πάντα η Mrs Ivy Bradshaw; (όχι η γιαγιά της Carrie, η προγιαγιά, από την πλευρά του παππού…) Με το που άρχιζαν οι χειμερινές εκπτώσεις την 1η Ιανουαρίου στο Λονδίνο, πριν καλά καλά τελειώσουν οι γιορτές, ψώνιζε όλα της τα δώρα για τα επόμενα Χριστούγεννα, όλες τις κάρτες που ήθελε να στείλει και όλα τα στολίδια για τον επόμενο χρόνο,  και έτσι τα έπαιρνε, στη μισή και πολλές φορές ακόμα και στο -70% της αρχικής τους τιμής.

 

H αγαπημένη, Mrs Ivy λοιπόν, ήταν περισσότερο, Τζον-λου-ι-σική, παρά Σελ-φρι-τζι-σι-κή, δηλαδή συνήθως ψώνιζε περισσότερο στο John Lewis και λιγότερο στο Selfridges (και σε μεγάλα κέφια εξόδων, στο Fortnum & Mason).

 

Εντάξει, δεν σας λέω, ότι εμείς μπορούμε να γίνουμε τόσο, οργανωτικές, (κάποιες φορές τα δώρα μου τα αγοράζω τις Παραμονές…) αλλά όσο να’ ναι, γιορτές πολλές, το Πάσχα είναι κοντά, και η έξυπνη λύση για δώρο που θα σας προτείνω σήμερα, είναι μια προσφορά, που δεν θα κρατήσει πολύ και ίσως να σας ενδιαφέρει.

 

Λοιπόν, σε επιλεγμένα φαρμακεία, θα βρείτε τα 4 συλλεκτικά α- λα, vintage, μεταλλικά κουτιά της Vichy τα οποία εμπνέονται  από την ιστορία της Vichy που ξεκινά το 1931. Κάθε κουτί περιλαμβάνει την κρέμα ημέρας, για την δική σας ηλικία και της δικές σας ανάγκες, το αντηλιακό προσώπου Capital Soleil SPF 30 καθώς και ένα δείγμα του make up Dermablend.

 

Αυτά είναι τα 4 συλλεκτικά κουτιά με το περιεχόμενό τους:

 

Συλλεκτική συσκευασία Aqualia Thermal (λευκό μεταλλικό κουτί) 20,20E

Για 48ωρη ενυδατική φροντίδα, με τη δύναμη του ιαματικού νερού της VICHY. Η ευαίσθητη επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος και τονώνεται.

 

 

 

 

Συλλεκτική συσκευασία Idealia (ροζ μεταλλικό κουτί) 27E


Η νέα καθημερινή φροντίδα της VICHY που αντιμετωπίζει τις πρώτες ρυτίδες, συσφίγγει τους πόρους και χαρίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

 

 

 

Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv (ασημί μεταλλικό κουτί) 31,50E

 

Αντιρυτιδική και συσφικτική φροντίδα με δράση στις 4 περιοχές του προσώπου με τις πιο έντονες ρυτίδες.


 

 

Συλλεκτική συσκευασία Neovadiol GF (χρυσό μεταλλικό κουτί) 32,50E


Η Νο 1 αντιγηραντική φροντίδα στο φαρμακείο για την εμμηνόπαυση. Αποτελεσματικότητα στις 3 πιο βασικές ζώνες του προσώπου που εμφανίζουν έντονα συμπτώματα κατά την περίοδο αυτή: ζυγωματικά, λαιμός, περίγραμμα.

 

 

 

Επιπλέον με την αγορά κάθε κουτιού, μπαίνετε στην κλήρωση όπου 100 τυχερές θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε ένα  κόσμημα φιλοτεχνημένο αποκλειστικά από τη Vichy από τη γνωστή ελληνίδα σχεδιάστρια, Έλενα Σύρακα.  Η Έλενα σχεδίασε μια σειρά από ιδιαίτερα κοσμήματα, εμπνευσμένα από  αξεσουάρ  της εποχής. Έμπνευσή της οι ρετρό παρουσίες που απεικονίζονται στις μεταλλικές συλλεκτικές συσκευασίες  αλλά και η ιστορία της Vichy.

 

 

 

 

Μεταξύ μας, ακόμα και τα ίδια τα κουτιά, χωρίς τίποτα μέσα, είναι από μόνα τους, ένα όμορφο δώρο. Εγώ έχω το ροζ κουτί, και ήδη το χρησιμοποιώ για κάποια από τα αξεσουάρ μου. Και τώρα, που είπα αξεσουάρ, κάτι σκέφτηκα για αύριο…

 

Tέλος, γράφω για Vichy σήμερα και θυμήθηκα το περσινό guest post της Nansy για το προιόν αδυνατίσματος Vichy CelluDestock και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω και ένα post γι’ αυτά τα προιόντα για να δούμε τι νέο, ωραίο και πάνω απ όλα αποτελεσματικό, κυκλοφορεί φέτος στην αγορά.

 

37 Σχόλια
  1. Καλημέρα κορίτσια! Αν και δεν το έχω καθόλου μα καθόλου με τη Vichy και ποτέ δεν το είχα… το αντίθετο…πάντα είχα παρενέργειες… αυτά τα μεταλλικά κουτάκια μ΄αρέσουν τόσο πολύ, που θα ήθελα πολύ να εχω ένα! Ειδικά το λευκό η το ροζ!!!! Τόσο κομψά και vintage! Αλήθεια Τζούλια… αν και πολύ μ΄αρέσει το οργανωτικό στυλ της προγιαγιάς… αν κάποιος ήθελε αλλαγη στο δώρο του, πως το αντιμετώπιζε? Μάλλον θα πρεπει να ήταν πολύ σίγουρη για τις επιλογές της! Φιλάκια! 🙂

  2. @Stella: Αλλαγές, στα δώρα της προγιαγιάς, απλά δεν υπήρχαν!! χαχαχαχαχ!! Αλλά ευτυχώς, είχε γούστο!! xxx

  3. Καλημερα, όντως πολύ όμορφα.
    Και μια όμορφη και πρωτότυπη ιδέα για δώρο.

  4. Καλημέρα!!!! Οντως ειναι πολύ όμορφα!!! Εγω πηρα το πρώτο κουτί, δε μποροούσα να κρατηθώ!!!

  5. Καλημέρες κι από εμένα … Τελικά @Stella συμφωνούμε σε πολλά πράγματα όσον αφορά τα προιόντα περιποίησης . Κι εγώ με τη Vichy αν και το έχω παλέψει πολύ , έχω το ίδιο πρόβλημα : δεν μου ταιριάζουν καθόλου τα προιόντα , ειδικά οι κρέμες προσώπου , ίσως μόνο η Idealia κάπως αλλά κι αυτή όχι όσο θα ήθελα . Τα κουτιά τα έχω δει στο φαρμακείο και τα “ζαχαρώνω” , αλλά ξέρω ότι το περιεχόμενο δεν θα με αφήσει καθόλου ικανοποιημένη . Κρίμα γιατί είναι ωραιότατα !

  6. @MOUS MOUS Τελικά θα πρέπει να ήμουν δυσανεκτική σε κάποιο απο τα συστατικά της, γιατί με το που δοκίμαζα κάτι το πρόσωπο μου φλέγοταν και κοκκίνιζε… Ετσι είναι αυτα τα πράγματα τι να κάνουμε?

  7. Απο τα προϊόντα της Vichy λατρεύω μόνο τον ορό Liftactiv Serum 10, είναι από τα λίγα καλλυντικά που το έχω αγοράσει ξανά και ξανά , τώρα ζαχαρώνω το όρο για τα μάτια, αν το έχει δοκιμάσει κάποια ας μας πει την γνώμη της.
    Τα κουτιά είναι πανέμορφα αλλά το περιέχομενο δεν μου αρέσουν οι κρέμες.

  8. @Stella : Εμένα πάλι κανένα προιόν περιποίησης προσώπου από όσα έχω δοκιμάσει δεν καλύπτει τις ανάγκες μου . Τουλάχιστον έχουμε τις φυτικές συνταγές , σωστά ?

  9. kalhmera julia bbgirls!!!ti omorfa pou einai!!!ta thelo olaaaaaa!!!! emena me kserete eimai fan tis vichy!!!filakiaaaaaa

  10. @όλες: Last minute info: To αγαπημένο μου προιόν, Vichy είναι το αφρώδες νερό καθαρισμού και ντεμακιγιάζ Purete Thermal. Το πρότεινα και στη μητέρα μου και ενθουσιάστηκε. Είναι υπέροχο, καθαρίζει πολύ καλά, αλλά είναι και απαλό και δεν ξηραίνει το δέρμα μου.Είναι από τα καλύτερα που έχω δοκιμάσει και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά, διότι αν δεν καθαρίσω το πρόσωπό μου με νερό, δεν το νιώθω καθαρό (το ροζ και όχι το γαλάζιο μπουκάλι)και κρατάει και πάρα πολύ! Value for money…

  11. @MOUS MOUS Αυτο ξαναπεστο!!! θα γίνω μονοτονη, βαρετη και μεροληπτική αλλα είναι η αλήθεια. Καμμια κρέμα περιποίησης δε συγκρίνεται με αυτές που φτιάχνω τωρα μονη μου, με φυτικά λαδια και αιθέρια έλαια. Ακόμα κι εγω αδυνατώ να το πιστέψω, παρότι ξέρω τους λόγους. Μπορεί να χρειάστηκαν δοκιμές επι δοκιμών και πειράματα επι πειραμάτων και μπόλικη μελέτη, αλλά άξιζε τον κόπο!

  12. καλημέρα..;)….η αλήθεια είναι πως και εγώ έχω προμηθευτεί το πανέμορφο ροζ κουτάκι της IDEALIA και το έχω λατρέψει..;)

  13. @Julia Κι η κουνιαδίτσα μου ορκίζεται σε αυτο το καθαριστικό! Εχει μάλιστα μυήσει και την πεθερά μου, νομίζω το ροζ χρησιμοποιούν.

  14. Τέλεια μεταλικά κουτιά !!!! Ξέρω ήδη ποιο θα πάρω !!!!

  15. @Stella: Εύγε στο κορίτσι μας, για τις επιλογές της (καθώς και στην πεθερούλα, που ακούει, βεβαίως, βεβαίως!)

  16. Καλημερα . εγω εχω μεινει ευχαριστημενη απο τον ορο liftactiv της VICHY καθως επισης και απο τα αδυνατιστικα της προιοντα. πιστευω οτι ειναι τα πιο δυνατα της χαρτια. Γεια σας

  17. Aχ μπράβο Τζούλια!Προϊόντα αδυνατίσματος!Ήρθε η ώρα τους και πάλι!

  18. Το έχω ήδη αγοράσει εδώ και καιρό, μόλις είδα τη συσκευασία στο φαρμακείο ζήτησα από το φαρμακοποιό μου δείγμα της AQUALIA THERMAL και ευτυχώς που μου ταίριαξε..Είχα δοκιμάσει παλιότερα την IDEALIA αλλά μου φάνηκε βαριά αν και ταιριάζει περισσότερο στην ηλικία μου.Η συσκευασία υπέροχη, πρωτότυπη και η ενυδατική έχει μεγάλη σημασία που είναι paraben free..Προπαρασκευή σήμερα κορίτσια, λίγη υπομονή και το τριήμερο έρχεται!!!

  19. γεια σας κουκλιτσες!τι κανετε;τα vintage κουτια της vichy μου αρεσουν πολυ αλλα δεν θα παρω καποιο.δυστυχως, κανενα δεν περιεχει τον αγαπημενο ορο liftactiv serum 10,ουτε το νεο ορο ματιων(θελω review),ουτε την αντηλιακη dry touch 50,ουτε,ουτε….
    οσο για τον ροζ αφρο,μαθε JULIA μου,τον λατρευω!αυτον χρησιμοποιω τωρα κ καθαριζει τελεια.δεν μπορω να πω οτι καθαρισα το προσωπο μου αν δεν βαλω νερακι κ σαπουνακι.
    ενα post για αδυνατιστικα ειναι απαραιτητο τετοια εποχη.μετα το review της nancy για το celludestock,εχω γινει φανατικη με το προϊον.καλοδεχουμενο βεβαια οτιδηποτε καινουριο.φιλια!

  20. …χα χα,κορίτσια….δεν ξέρω αν το προσέξατε,όμως όσο ανεβαίνει η ηλικία ανεβαίνει κι η τιμή!!!!Αδικία!!!!Τι θα κάνουμε κι εμείς οι μεγαλοκοπέλες….χα χα!!!

  21. Καλησπέρα κορίτσια!
    Χρησιμοποιώ πολλά χρόνια τα προϊόντα της Vichy (αγαπημένη εταιρεία) και πραγματικά είμαι πολύ ευχαριστημένη! Και γω λατρεύω τον ροζ αφρό καθαρισμού, το λάδι περιποίησης Nutriextra, τις κρέμες και τ’αντηλιακά προσώπου, που δεν τ’αλλάζω με τίποτα!! Πάντως αυτό το συλλεκτικό ροζ κουτί με την κρέμα Idealia, το φλερτάρω εδώ και καιρό…. ελπίζω να προλάβω να τ’αγοράσω!
    Καλή συνέχεια, φιλιά!

  22. τι ωραια vintage κουτια ! Το Vichy CelluDestock το ξανα αγορασα παλι φετος πριν απο λιγες μερες στα 300 ml απο ηλεκτρονικο φαρμακειο σε τιμη πολυ χαμηλη. Πιστευω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει!

  23. Γεια σας κορίτσια!!εγω σήμερα αγορά από τα sephora από την καινούρια σειρά το lipstick πήρα το 02, ειναι τέλειο,κ επειδή έχουν προσφορά μου έκαναν άλλο ένα δώρο κ πήρα κ το 01,από το πρωι βάζω συνέχεια,ειναι ακόμα πιο ωραία από κοντά!!!

  24. @BΑΣΙΛΙΚΗ & Marianna: Καλά, με κάνατε και γέλασα πολύ!! Βλέπω όμως κέφια και πολύ χαίρομαι.. άντε πλησιάζει αγαπημένες, το τριήμερο!!

  25. @JULIA, κεφακια,κεφακια,τριημερο αυτη την εβδομαδα κ την αλλη,βεβαιως,βεβαιως.(για να ξεκουραστουμε εμεις της σειρας liftactiv βρε αδελφε).κτ οπως στο στρατο που σε ρωτανε εσυ τι κλαση ησουνα…χαχαχα!!!!

  26. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένα bbgirls!Αγαπώ Vichy,μου ταιριάζουν τέλεια,οπότε όταν η αγαπημένη μου κρέμα συνοδεύεται από αυτό το υπέροχο κουτάκι(και τα διάφορα νεσεσέρ κατά καιρούς)γιατί όχι;Τζούλια λατρεύω τις ιστοριούλες σου!Φιλάκια κορίτσια…Αλήθεια η άνοιξη πού πήγε;;;

  27. Ααααα γι’ αυτό δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου σήμερα όλη μέρα από το φτέρνισμααααααα…με θυμήθηκε η πολυαγαπημένη μου νυφούλαααα!!!! 😛
    Εεεμ για να μη φανώ αγενής (τουλάχιστον παραπάνω από ότι φάνηκα ήδη χιχι)…Καλησπέρα στην πιο όμορφη παρεούλα!!!
    Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι μου έχουν ταιριάξει οι κρέμες της Vichy χρόνια τώρα, πόσο μάλλον τώρα που χρησιμοποιώ τις hand made κρεμούλες της Stella!
    Αυτό όμως που δεν μπορώ να αποχωριστώ με τίποτα είναι το αφρώδες νερό καθαρισμού, αυτό ακριβώς που λες Τζούλια μου, στο ροζ μπουκάλι!
    Το έχω ξαναγράψει σαν σχόλιο σε κάποιο post που αφορούσε review για προϊόντα καθαρισμού προσώπου κι έχω δοκιμάσει κι εγώ αρκετά (Avene, Korres, Apivita), ακόμα και σε σχέση με το αντίστοιχο της Roc υπερτερεί!
    Όσο για τα κουτάκια, φανταστικά! Πώς και δεν τα έχει πάρει το μάτι μου στο φαρμακείο?? και πηγαίνω συχνά τελευταία…
    @Stella: καλά εσύ άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις? να κατασκοπεύεις την πεθερούλα σου τί προϊόντα χρησιμοποιεί??? υπήρχε περίπτωση να μην την είχα μυήσει εγώ? θα ανεχόμουν κάτι λιγότερο από μία bb-mother νομίζεις???? ξέρεις τί έχω τραβήξει??? τί αγώνα έχω κάνει εγώ?? 😛

  28. Καλησπέρα!
    Πριν από λίγο καιρό που πήρε το μάτι μου αυτά τα κουτάκια, πήρα αμέσως το ροζ, συγκεκριμένα…Έχω τρέλα εξάλλου και συλλέγω vintage κουτιά από μπισκότα, καφέδες, καραμέλες και ο,τιδήποτε άλλο (δεν υπάρχει ταξίδι που να μην έχω γυρίσει με κουτάκια για τη συλλογή μου!), οπότε δεν θα το άφηνα αυτό με τίποτα…Την idealia την έχω δοκιμάσει πολλές φορές και μου ταιριάζει πολύ, σε αντίθεση με άλλα προιόντα της vichy, οπότε το όλο πράγμα μου ταίριαξε “κουτί”!!

  29. Η αντιηλιακη που εχει το καθε κουτι ειναι καλη? αν την εχει δοκιμασει καμια να μου πει

  30. Καλά, ό,τι και να πω είναι λίγο… Έχω τρελαθεί!!! απλά Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Α! Πολύ θα ήθελα το 1ο κουτί (φοράω την Aqualia Thermal και μου ταιριάζει γάντι!)!

  31. Πολύ ωραία κουτιά και πολύ καλή και η Liftactiv αλλά σαν την κρέμα της Στέλλας δεν υπάρχει.
    Στέλλα,Στέλλα Στέλλα μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες και πολύ επιμονή την πέτυχα (νομίζω)και το αποτέλεσμα (στην επιδερμίδα μου τουλάχιστον)είναι φοβερό!
    Λέω να κάνω δώρο τη ασημένια συσκευασία στην μαμά μου και να κρατήσω το κουτί!Γαιδουριά???

  32. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα bbgirls!! Εξαιρετικές συσκευασίες και πολύ βολικές, δοκιμάζεις έτσι κι άλλα προιόντα! Εγώ με τη vichy είμαι έτσι κι έτσι, κάτι μου αρέσει αλλά δεν ενθουσιάζομαι κιόλας. Ανάλογα με το προιόν! Τα αντιηλιακά είναι πολύ καλά πάντως!!
    Φιλιά πολλά!!

  33. @Kathy: Πολλές φορές έχω χρησιμοποιήσει αντηλιακή κρέμα της Vichy και πάντα μένω ικανοποιημένη.

  34. Καλησπερα σας!!!! Η Συλλεκτική συσκευασία Liftactiv ειναι υπεροχη…τρεχω για το φαρμακειο της γειτονιας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.