Max Factor: Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ

 

 

Για να δούμε λίγο μαζί, τα projects της Gwineth Paltrow, πριν εμπνεύσει και τους make up artists της Max Factor, της οποίας είναι το πρόσωπο, πίσω από την πρόσφατη καμπάνια μακιγιάζ:

 

H Gwineth είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος Pleasures της Estee Lauder, (καθώς και one off του αρώματος Sensuous, με άλλα τρία μοντέλα της μάρκας) Όσο αφορά το Pleasures, πάει τόσο καλά, που η Estee Lauder κάνει κάθε χρόνο μια δωρεά τουλάχιστον 500.000 δολαρίων από τις πωλήσεις του αρώματος, στο Breast Cancer Research.

 

Eπίσης είναι το πρόσωπο της καμπάνιας του fashion brand Coach, πιο παλιά ήταν το πρόσωπο της Κορεάτικης μάρκας Bean Pole International, έχει γράψει βιβλίο μαγειρικής, το “My Fathers Daughter: Delicious Easy Recipies” και έχει κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα και μαγειρικά οδοιπορικά σε τηλεοπτική εκπομπή.

 

Όλα αυτά βέβαια, μαζί με το γεγονός ότι ξανα άρχισε να γυρίζει ταινίες (είχε κάνει ένα δίχρονο, τρίχρονο hiatus, από αυτές) είναι βραβευμένη με Όσκαρ, μητέρα δυο μικρών παιδιών και σύζυγος του τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin. E, δε χρειάζεται περαιτέρω συζήτηση: Η Gwineth είναι ένα εξαιρετικά πολυάσχολο κορίτσι.

 

 

Για την Max Factor, νομίζω τα πράγματα είναι απλά: Βασίστηκε στην σχετικά ανεπιτήδευτη ομορφιά της ηθοποιού και παρουσίασε ένα κατά τη γνώμη μου, εξίσου απλό μακιγιάζ ολοκληρωμένο μεν, χωρίς πολλά- πολλά προϊόντα δε, χωρίς πολύ έντονα και υπερβολικά χρώματα, θα λέγαμε ένα  no fuss, μακιγιάζ, αλλά πασπαλισμένο με αρκετές δόσεις χολιγουντιανού glamour … (πως το έγραψα, αυτό τώρα, το κλισέ εγώ… sorry bb girls, θα επανέλθω…)

 

Kαι τι μου έγραψε τις προάλλες, η Άρτεμις; «Αυτά τα μακιγιάζ, με τα λίγα προϊόντα, είναι πολλές φορές τα καλύτερα» Και θα συμφωνήσω μαζί της.

 

Λοιπόν, για να το αντιγράψετε, αν θέλετε: Ξεκινάτε με make up Ageless Elixir Foundation συνεχίζετε για να το σταθεροποιήσετε με την all time classic πούδρα Crème Puff, μια ιδέα ρουζ Flawless Perfection Blush σε απόχρωση Naturelle, στα μάγουλα και τα ζυγωματικά, και ολοκληρώνετε με το πολύ απαλό Lipfinity σε απόχρωση Pearly Nude.

 

 

 

 

Που είναι το χολιγουντιανό glamour θα μου πείτε τώρα, αφού, μου ξέφυγε που μου ξέφυγε, η φράση κλισέ..

 

Αυτό νομίζω, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία που ανοίγει το post,  έχει να κάνει με το μακιγιάζ των ματιών και καλύτερα (για να είσαστε σίγουρες ότι θα το πετύχετε) τα βήματα να τα διαβάσετε, όχι από μένα, αλλά από την Pat McGrath την καλλιτεχνική διευθύντρια της μάρκας:

 

Ξεκινήστε με τη σκούρα απόχρωση της παλέτας Star Studded Black. Aπλώστε τη σκιά από τη μέση του κινητού βλέφαρου και με φορά προς τις εξωτερικές γωνίες των ματιών, σα να σχεδιάζατε ένα «φτερό». Στη συνέχεια με την ανοιχτόχρωμη απόχρωση βάψτε το υπόλοιπο βλέφαρο μέχρι κάτω από το τόξο των φρυδιών. Στο σημείο που οι δύο σκιές συναντιούνται, αναμίξτε τις με ένα πινελάκι για να είναι ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

 

Δώστε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στο περίγραμμα των ματιών, περνώντας μια λεπτή γραμμή με το Glide & Define eyeliner σε μαύρη απόχρωση κατά μήκος των πάνω βλεφαρίδων. 

 

Χρησιμοποιήστε την 2000 Calorie Mascara  σε μαύρη απόχρωση και περάστε τις πάνω και κάτω βλεφαρίδες ξεκινώντας από τη βάση τους και προχωρώντας σταδιακά δίνοντας χρώμα σε όλο το μήκος τους. Δώστε περισσότερη ένταση στις πάνω βλεφαρίδες, περνώντας τις ξανά μέχρι να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

 

 

Η σκιά Star Studded Black

 

 

 

 

Αν σας αρέσει το βερνίκι νυχιών στα νύχια της Gwineth (εγώ το έδωσα στη φίλη μου την Ελένη και πολύ της άρεσε..) να σας ενημερώσω ότι είναι το Glossfinity σε απόχρωση Candy Rose

 

 

 

 

Behind the scenes, στην φωτογράφιση της Gwineth

 

 

 

 

 

 

 

Θέλω να κλείσω το post, αλλά να, θέλω να πω και κάτι άλλο… όλα ωραία και καλά, μια χαρά και η Gwineth, (το φόρεμα θεικό, το στυλ, κάτι παραπάνω από άψογο…) αλλά για κάποιο λόγο, περιμένω και άλλα από την Max Factor.. είναι μια ιστορική μάρκα, θέλω κάποια στιγμή να με καταπλήξει με κάποιο της νέο και καινοτομικό προϊόν…

 

 

Ίδωμεν.

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    @Τζουλια με προλαβες!Οντως το φορεμα ειναι ΘΕΙΚΟ!!!
    Αν σου πω οτι αυτο με εντυπωσιασε περισσοτερο θα με
    πιστεψεις?
    Γιατι η μασκαρα και η πουδρα ειναι παλιες αγαπημενες!!
    Φιλια xxxx

  2. Συμφωνώ και με τις δύο. Το φόρεμα είναι πιο εντυπωσιακό ΑΠΟ τα προίοντα. ΑΠΟ αυτή την εταιρεία περιμένεις κάτι παραπάνω. Τα lipfinity δεν τα αλλάζω εδώ και πολλά χρόνια καθώς και την πούδρα & make up 2σε1

  3. Πολύ ωραίο μακιγιάζ,πολύ ωραίο φόρεμα,πολύ ωραία μαλλιά,πολύ ωραία και η Gwineth.Αχχχχχ πάω να ψεκαστώ λίγο με Pleasures να λιώσω λίγο star!!!!!!!

  4. ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ…ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ…

  5. ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ…ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΑ…

  6. Καλημέρα κορίτσια!
    Έχω μεγάλη αδυναμία στην Max Factor και χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα της εδώ και χρόνια, θεωρώ ότι όλα είναι εξαιρετικά και δεν τ’αλλάζω με τίποτα!! Η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται πάντα σε απλά πράγματα (χωρίς πολλές υπερβολές), αναδεικνύοντας όμως πάντα την ομορφιά και την σέξι πλευρά κάθε γυναίκας! Νομίζω ότι η φωτογράφιση είναι φανταστική και η παρουσία της Gwineth Paltrow θεϊκή…. είναι ταλαντούχα, δυναμική και έχει μια ιδιαίτερη αύρα που μαγεύει! Τώρα για το φόρεμα τι να πω… απλά καταπληκτικό!!
    Πάντως και γω Τζούλια μου θα’θελα κάποια στιγμή να δω ένα νέο καινοτομικό προϊόν από την Max Factor… αλλά και αν δεν συμβεί, είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τα φανταστικά προϊόντα της με τις πολύ προσιτές τιμές!
    Καλό σ/κ κούκλες, να περάσετε υπέροχα και μην ξεχάσετε ν’αλλάξετε την ώρα…. Φιλιά!

  7. Χμ, πάλι σε έξοδα θα με βάλεις Juliaki θα το χτυπήσω το gloss μου φαίνεται..Αυτό ξεχώρισα από όλα..Για το φόρεμα δεν τρελάθηκα ρε κορίτσια μου αρέσουν πιο ήσυχες γραμμές..Η Paltrow εξαιρετική σε κάθε της εμφάνιση μου αρέσει το chic στυλ της που το υποστηρίζει όσο καμία.Παράξενες που είμαστε οι γυναίκες που πιστεύουμε ότι όσο περισσότερο δέρμα δείξουμε στο ντύσιμο θεωρείται sexy αλλά όσο λιγότερο δέρμα στο πρόσωπο πάλι sexy το λέμε..Με βρίσκεις σύμφωνη με το διακριτικό μακιγιάζ..
    Καλό Σαββατοκύριακο!!

  8. καλησπερα bbgirls&julia!τι κανετε;δεν εχω χρησιμοποιησει max factor αν κα εχω ακουσει πολυ καλα λογια.δεν ετυχε,δεν το εψαξα,δεν ξερω.η creme puff εχει φανατικους θαυμαστες απ’ο,τι καταλαβαινω.
    μου αρεσε κ το βερνικι κ το gloss.οσο για το φορεμα το βρισκω παρα πολυ ωραιο κ ταιριαζει απολυτα στο chic-glam look της paltrow.
    καλο σ/κ!

  9. Καλησπέρα Τζούλια, καλησπέρα Bbgirls!!! Το μακιγιάζ αυτό είναι το αγαπημένο μου, είναι εύκολο και μπορείς να παίξεις με την ένταση και να το μεταμορφώσεις τόσο εύκολα!! Το φόρεμα συμφωνώ, είναι θεικό όντως!!
    Φιλιά πολλά!!!

  10. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls μου.Σήμερα η άνοιξη μέσα μου παλεύει με τον χειμώνα έξω μου!!!Κλασσική κι αγαπημένη η Max Factor και η επιλογή της Gwineth μια χαρά μου φαίνεται(αν και την έχω συνδέσει με την Estee Lauder).Ωστόσο αυτό που βλέπω και διορθώστε με αν κάνω λάθος,(εκτός από το άψογο φόρεμα)είναι ότι το βερνίκι νυχιών στις κάτω φωτογραφίες είναι πιο σκούρο από το ροζουλί της πρώτης…γιατί;Φιλιά…

  11. Απλά θεά η Gwineth!!!Λατρεύω τη max factor έχω τη μάσκαρα και το make up έχουν φοβερή εφαρμογή.

  12. Κι εγώ το φόρεμα πρόσεξα!!Με τέτοιο κορμί και τέτοιο φόρεμα,ποιος προσέχει το μακιγιάζ;

  13. Θεά !!!!

    Μου αρέσει πάρα πολύ το απλό μακιγιάζ. Όσο μεγαλώνω τόσο πιο “ήσυχο” το θέλω αλλά και τόσο πιο πολύ απο ότι παλαιότερα. Να ναι η κρίση ηλικίας; Να ναι πως τώρα έχω περισσότερο χρόνο;; who knows. Στη λίστα πάντως μπαίνει το ρουζ (YSL θα σε απατήσω μου φαίνεται) ….

  14. Τι υπέροχη κομψή και σικάτη που είναι η Gwineth Paltrow και τι εκπληκτικό το μαύρο φόρεμαπου φοράει!!!! Τα πάντα πάνω της μου αρέσουν χρόνια τώρα!!!! Όσο για το μακιγιάζ της είναι τέλειο!!!!!!

  15. ερώτηση: το ρουζ είναι απο τη νέα σειρά μακιγιάζ ή υπάρχει ήδη; Στο Hondos που ρώτησα η κοπέλα της Max Factor μου είπε πως δεν έχουν τη νέα σειρά, την περιμένουν μέχρι το Πάσχα αλλά θα έρθουν μόνο τα μανό και τα γκλος και όχι το ρουζ. Ισχύει;;; (Μια φορά πήγα και εγώ να απατήσω και την πάτησα …)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.