Avon BB Cream Ideal Flawless: Μια BB, διαφορετική από τις άλλες.

 

Είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου, ότι δεν θα ξαναέγραφα, για κάποια BB Cream. Έγραψα, για μια, για δυο, για τρεις, έγραψα για την τεχνολογία τους, για το τι προσφέρουν, για διάφορες και διαφορετικές μάρκες ε, τι άλλο να γράψω; Το εξάντλησα, εδώ και πάνω από ένα χρόνο σχεδόν, αυτό το θέμα (και αυτό το καλλυντικό…)

 

Και κάποιες από εσάς, τις αγαπήσατε και τις εντάξατε, στην καθημερινή σας φροντίδα, κάποιες όχι. Λογικό. Όσο για μένα, νομίζω πολλές φορές, είτε το έγραψα ξεκάθαρα, είτε το υπονόησα, δεν ξετρελάθηκα ποτέ με τα συγκεκριμένα προϊόντα, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι δεν τα χρησιμοποίησα. Ειδικά το καλοκαίρι.

 

Αλλά να, για μένα είναι προϊόντα, που έχω στο ράφι. Μπροστά μου μεν, αλλά όχι στο νεσεσέρ μου και μαζί μου πάντα, δε. Καταλαβαίνετε την διαφορά.

 

Γιατί-  θα με ρωτήσετε τώρα- ήταν προϊόντα ραφιού; Θα σας εξηγήσω. Σε ένα πράγμα που εγώ προσωπικά, δεν μπορώ να κάνω έκπτωση, είναι στην κάλυψη. Και αν και δεν έχω να καλύψω πολλά πράγματα (δέρμα κανονικό προς το ξηρό, χωρίς ιδιαίτερες ατέλειες, σπυράκια, κοκκινίλες κλπ) έτσι έμαθα από τότε που ξεκίνησα να χρησιμοποιώ προϊόντα μακιγιάζ και έτσι εξακολουθώ και κάνω.  Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στο μακιγιάζ, μου αρέσει η ομοιόμορφη επιδερμίδα και όσες BB Cream δοκίμασα, αν και τις βρήκα και ενυδατικές και εύχρηστες και με δείκτη προστασίας, εν τούτοις δεν με κάλυπταν, όσο θα ήθελα και πολλές φορές έπιανα τον εαυτό μου, μετά τη BB Cream, να βάζω από πάνω και λίγο make up.

 

Αυτό μέχρι πρόσφατα. Διότι αυτό άλλαξε. Και είναι και ο λόγος, που τελικά ξαναγράφω για κάποια BB Cream, γιατί θέλω και να σας πω την εμπειρία μου, αλλά και να ενημερώσω και κάποιες από εσάς, που μπορεί να έχετε την ίδια ανάγκη με μένα.

 

Άλλαξε με την BB Cream της Avon Ideal Flawless Beauty Balm. Την διαφορά από τις άλλες, την  είδα αμέσως, με το που έβαλα λίγη ποσότητα, πάνω στο χέρι μου. Πάντα έτσι κάνω, πριν απλώσω το οτιδήποτε, πάνω στο πρόσωπο μου. Αμέσως την είδα, πιο πλούσια, το χρώμα της πιο ζεστό, η υφή της πιο βελούδινη και καθόλου λιπαρή (άλλo ένα θέμα μου, με πολλές BB Cream, η οποίες αφήνουν μια γυαλάδα, που εμένα προσωπικά, δεν μου αρέσει) Με το που τη δοκίμασα, είδα ότι η κάλυψη που προσφέρει είναι ακριβώς αυτή που θέλω και δεν χρειάστηκε να συνεχίσω από πάνω με make up. Και έτσι,  μπήκε χωρίς δεύτερη σκέψη μέσα στο νεσεσέρ. Διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου έμαθα ότι υπάρχει σε 6 διαφορετικές απόχρώσεις (πολύ σημαντικό αυτό) ενώ η φόρμουλα της είναι εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε.

 

 

 

 

Παρόλα αυτά, δεν μου έφτασε η δική μου άποψη. Ήθελα και άλλη μια  γνώμη, για να νιώσω ολοκληρωμένο αυτό το ρεπορτάζ. Έδωσα λοιπόν την ΒΒ Cream Avon Flawless και στο bb girl Μάρα. Επέλεξα την Μάρα, για έναν πολύ σημαντικό λόγο: Είναι μια κούκλα, 25 ετών, αλλά αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο, κάνει μια ειδική θεραπεία στο πρόσωπο της. Όπως καταλαβαίνετε, χρησιμοποιεί μόνο προϊόντα που της συστήνει η δερματολόγος της και στο παρελθόν είχε κάνει και ένα πείραμα, με μια BB Cream (δε παίζει ρόλο ποιάς μάρκας) και δεν είχε μείνει ευχαριστημένη.

 

Της ζήτησα λοιπόν να δοκιμάσει και αυτή την BB Cream και μετά να μας γράψει την εμπειρία της.

 

Σας την παραθέτω:

 

bb girl Mara sth, μιλάει για την Avon BB Cream!

 

 

 

Aγαπητή Julia και bb girls,

Έχοντας ένα λιπαρό και προβληματικό δέρμα, με την έννοια πως εδώ και καιρό και παρότι έκλεισα τα 25 μου, ταλαιπωρούμαι από ακμή, αποφεύγω να “φορτώνω” το πρόσωπο μου με κρέμες, make up, πούδρες κτλ. Το μόνο που συνήθιζα να φοράω έως τώρα ήταν αντηλιακό προσώπου και αυτό για να προστατεύομαι από τον ήλιο ιδίως το καλοκαίρι, καθώς όλο τον χειμώνα κάνω θεραπευτικά peelings τα οποία ομολογουμένως έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάσταση. Η λιπαρότητα όμως και οι κοκκινίλες από τα σημαδάκια που μου έχουν αφήσει τα σπυράκια είναι ορατή. Δοκίμασα λοιπόν την BB cream της Avon, περισσότερο ως καλυπτική και έπειτα ως αντηλιακή προστασία… και από ότι φαίνεται έπραξα ορθώς. Θα ξεκινήσω από την υφή της η οποία είναι τόσο απαλή και αυτό το καταλαβαίνεις πριν καν την απλώσεις στο πρόσωπό σου. Η κάλυψη που μου προσφέρει όσον αφορά τα σημαδάκια και τις κοκκινίλες είναι πραγματικά εξαιρετική και το καλύτερο από όλα είναι ότι το δέρμα μου την αποδέχτηκε και δεν έχω καμία γυαλάδα και κανένα πρόβλημα στο να μην στρώνει καλά, όπως συμβαίνει με πολλά καλυπτικά…

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν ένοιωσα βαρύ το πρόσωπο μου όπως θα περίμενα και στο τέλος της ημέρας γυρίζοντας σπίτι και αφαιρώντας την κάνοντας καθαρισμό, συνειδητοποίησα με μεγάλη μου χαρά πως δεν μου ερέθισε τα ήδη υπάρχοντα σπυράκια όπως μου έχει τύχει αρκετές φορές, μην σας πω πως μου τα «μάρανε» κάπως, οπότε μόνο καλό μου έκανε… Τελικά είναι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!!! Προσωπικά πάντα μου άρεσαν οι ΒΒcreams, καθώς μπορούσα σε ένα προϊόν να χρησιμοποιώ πολλά άλλα δεν είχα την επιλογή, να μπορώ να τις φοράω όποτε θέλω… Τώρα πλέον όμως μπορώ…Thanks Julia and thanks Avon for this!!!

Μάρα

 

Διαβάσατε προσεκτικά; Αν ναι, υπομονή μέχρι αύριο.

78 Σχόλια
  1. καλημερούδιαα!!!!μμμμ….πόσο θέλω να την δοκιμάσω!κι εγώ είχα απογοητευτεί από τις ΒΒ κρέμες μέχρι στιγμής,ειδικά για το θέμα της λιπαρότητας!
    κορίτσια με πείσατε ΚΑΙ οι δύο,να την δοκιμάσω!
    να το ξαναπώ πως τη θέλω; :Ρ

  2. @Nettle: Την θέλεις πολύ ε; Και είσαι και το πρώτο σχόλιο της ημέρας; Για να δούμε…

  3. Καλημέρα,δεν έχω δοκιμάσει κάποια bb cream.Το δέρμα μου είναι λίγο λιπαρό και με τάση ακμής και φοβάμαι λίγο.Αυτή φαίνεται καλή όμως…

  4. Aν διαβασαμε λεει… Ειμαι bb cream junkie και θελω παρα πολυ να δοκιμασω κ αυτη!

  5. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλές bb cream και με κάποιες έμεινα ευχαριστημένη και με κάποιες άλλες όχι! Έχω λιπαρή επιδερμίδα και με διάφορες ατέλειες όπως και η Μάρα. Η bb cream της Avon (αγαπώ Avon) θέλω εδώ και καιρό να την δοκιμάσω αλλά δεν ήξερα αν θα είναι καλή για την λιπαρή επιδερμίδα μου και ότι δεν θα το μετανιώσω! Ε, τώρα μετά από αυτό το post… θα τη δοκιμάσω σίγουρα!

  6. μμμμ ενδιαφέρον. Προσωπικά μου αρέσουν οι BB παρά το μειονέκτημά τους με τον χαμηλό δείκτη SPF. Μήπως να δώσω μια ευκαιρία στην Avon?

  7. Aχ και εγώ έχω πει ότι δεν θέλω να δοκιμάσω άλλη bb cream, αλλά αυτό με την κάλυψη με έβαλε σε σκέψειςςςς! Φιλάκιααα!

  8. Γενικά τις ΒΒ τις έχω για κρέμες που απευθύνονται σε μικρές ηλικίες. Έχω μια κορεάτικη (γιατί είμαι και μοναχοπαίδι και θέλω τα πάντα) και τη χρησιμοποιώ στις μέρες μεγάλης τεμπελιάς. Την Avon την εμπιστεύομαι αρκετά, συγκριτικά με άλλες παρόμοιες εταιρείες, οποτε θα ψάξω να βρω δειγματάκι της.

  9. Καλημέρα κορίτσια! Η αλήθεια είναι, ότι κι εγω όταν είχα πρωτοδιαβάσει για τη συγκεκριμένη, μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εάν ήταν να δοκιμάσω κάποια, σιγουρα θα επέλεγα την Avon γιατι την εμπιστεύομαι ως Brand και μάλιστα πολύ περισσότερο από τα υπόλοιπα ευρείας…Εξακολουθώ ωστόσο να μην καταλαβαίνω την εμμονή στο χαμηλό δείκτη προστασίας, σε ΒΒκρέμες οι οποίες προβάλλουν και την αντηλιακή τους δράση. Τελικά μονο οι Dr. Brandt, Dior και Estee ίσως και κανα δυο άλλες έχουν 30+ , ώστε να … “λύνουν τα χέρια” … Φιλάκια!

  10. ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ !!!!

  11. Τζούλια δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου…Την δοκίμασα την συγκεκριμένη κρέμα και η γνώμη μου ταυτίζεται με τη δική σου και με της Μάρας…Άσε που ένιωθα την επιδερμίδα μου πιο φρέσκια, πιο “δροσερή”…Μπαλμ πραγματικό! 🙂

  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ…
    ΛΟΠΟΝ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΙΟΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ BB ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΒ(ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ).ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ…
    ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!

  13. Αυτή που τη δοκίμασε είναι 25.Εγώ +20 μπορώ;

  14. Καλημέρα!
    Της ιδίας άποψης κι εγώ, όσες bb κρέμες δοκίμασα, δε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα, είμαι και γενικώς δύσκολη στο θέμα κρέμες, make up κλπ…Λέτε αυτή να κάνει όντως τη διαφορά; Να πω ότι μου αρέσει η μαύρη συσκευασία της πάντως!

  15. Καλησπέρα κούκλες! Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της Avon και έχω μείνει ευχαριστημένη…. έχει προσιτές τιμές και πολύ καλή ποιότητα! Προσωπικά δεν χρησιμοποιώ BB creams (έχω δοκιμάσει σε δειγματάκι σχεδόν όλες όσες κυκλοφορούν στην αγορά), γιατί πέρα από το γεγονός ότι δεν έχουν δείκτη προστασίας, δεν ταιριάζουν καθόλου με την επιδερμίδα μου!! Δεν είναι ιδιαίτερα ενυδατικές, αφήνουν μια γυαλάδα στο πρόσωπο και αισθάνομαι ότι το μακιγιάζ μου (μετά από λίγες ώρες) “λιώνει”!!!!! Ίσως αυτή η BB Cream να’ναι διαφορετική…. δεν την έχω δοκιμάσει (ακόμη!) και δεν μπορώ να’χω άποψη! Φιλιάααα…. 🙂

  16. Με βάλατε σε περιέργεια. Είμαι φανατική των ΒΒ cream (λιπαρό δέρμα), λατρεύω την Dr Brandt που χρησιμοποιώ από πέρυσι, αλλά σίγουρα αυτή θα είναι στις άμεσες αγορές. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

  17. Kalimera Julia & bbgirls!!! Sorry pali gia ta greeklish alla exo ligo xrono kai eipa na po tin kalimera mou!!
    Orea proionta oi bbcream exo dilosei oti eimai fan kai epeidi h kalypsi den itan proteraiothta mou den me enoxlouse. Omos an h Avon exei bbcream me kalyteri kalypsi tote nai tha ti dokimaso!! Opos kai tis CCcream kai oti allo neo kykloforei dioti opos eipe kai h Eleni – I missed you!!- eimai ki ego monaxopaidi kai ta thelo ola!!!!
    Filakia!!

  18. @Ketty: Οπωσδήποτε. Πρώτον γιατί έχει καλύτερη κάλυψη και δεύτερον γιατί δεν αφήνει λιπαρότητα. Καμία σχέση η ηλικία, αλλά η ανάγκη.

  19. ΑΝ Κ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΣ GARNIER….ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑΜΟΥ….ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ …

  20. @Elena: Όλες μα όλες οι BB Creams έχουν αντηλιακή προστασία. Κάποιες πιο χαμηλή (SPF 12) κάποιες πιο υψηλή (έως SPF 20 και 30 σε ορισμένες περιπτώσεις) Ένας δείκτης προστασίας SPF 15 όπως της Avon, δεν θεωρείτε χαμηλός, ειδικά τους μήνες με λιγότερη ηλιοφάνεια. Διότι το καλοκαίρι έτσι κι αλλιώς θα φορέσεις και την αντηλιακή σου. Μια BB Cream δεν θα σε καλύψει.

  21. @Stella: Το βλέπω ως εξής: Σε ηλικίες άνω των 35, δύσκολα να φορέσεις μόνο μια BB Cream και να αισθανθείς ότι δεν έχεις ανάγκη και από κάτι άλλο. Τις περισσότερες φορές αυτό το κάτι άλλο, πρέπει να είναι (για το πρωί μιλάω) μια καλή ενυδατική κρέμα. Και δεν νοείται καλή ενυδατική κρέμα, η οποία στην φόρμουλα της να μην παρέχει και Δείκτη Προστασίας SPF 15 έως SPF 20. Απλή πρόσθεση λοιπόν: 15 SPF η ενυδατική και 15 SPF η BB Cream, φτάνουμε σε ένα 30 SPF ή ακόμα και SPF 40, κάλυψη. Το θεωρώ υπέρ αρκετό ακόμα και για μια χώρα με την ηλιοφάνεια της Ελλάδας. Δεν είναι τυχαίο που πριν από κάποια χρόνια, ο αντίστοιχος φορέας της Ευρωπαικής Ένωσης απαγόρεψε τις αντηλιακές κρέμες με πάνω από Δείκτη Προστασίας SPF 50 (κάτι που δεν ισχύει ας πούμε στην Αυστραλία-the Australian Standard) που υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με καρκίνους του δέρματος και έχουν τις υπέρ-δυνατές φόρμουλες. Απαγορεύτηκαν αυτά τα προιόντα, διότι η χημική τους σύνθεση για να φτάσει σε SPF 50 ή 60 ήταν τόσο γεμάτη με χημικούς αντηλιακούς παράγοντες και συντηρητικά, που στο τέλος περισσότερο κακό έκαναν στην επιδερμίδα, παρά την προστάτευαν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ούτε είναι τυχαίο, το ότι όταν συνέβη αυτό, η Dr Hauschka μια από τις καλύτερες εταιρείες φυσικών προιόντων στον κόσμο (αν όχι η καλύτερη) σταμάτησε την παραγωγή αντηλιακών προιόντων. Η ίδια η εταιρεία δήλωσε, ότι αν και μπορείς να πετύχεις πολύ υψηλούς δείκτες με χημικά συστατικά, είναι αδύνατον να το κάνεις με φυσικά. Και παρόλο που έχασε εκατομμύρια, έμεινε σταθερή σε αυτή της τη θέση. Δεν φοράω ΠΟΤΕ, πάνω από SPF 30 στο πρόσωπο μου.

  22. julia τι ετοιμαζεις πάλι;;;;;;εγω να πω την αλήεια δεν εχω δοκιμασει ποτε μια ΒΒ, γιατι απλα δεν βαφομαι καθολου, μονο κονσιλερ βαζω, αλλα τις τελευταιες μερες (δεν ξερω τι με επιασε) εχω μπει στην διαδικασια να ψαχνω να βρω μια που να μου ταιριαζει και απλα να μου δινει λιγο φως , να φαινεται το δερμα μου τελειο και να μν με ενοχλησει γιατι ε4χω ευαισθητο δερμα (δεν εχω σπυρακια, απλα τις κοκκινιλες στην ακρη της μυτουλας), οποτε το αρθρο ηρθε πανω στην ωρα….τελειο!!!

  23. Καλημέρα Julia, bb girls!!Μπορεί σπυράκια να μην έχω, έχω όμως λιπαρότητα και κοκκινίλες που δεν καλύπτει η bb cream της L’oreal που χρησιμοποιώ(ακόμα την πράσινη δεν την αγόρασα).Πόσα ml είναι η συγκεκριμένη;Και πόσο έχει;Σίγουρα θα κυνηγήσω δειγματάκι δεν είναι να αδιαφορείς σε τόσα οφέλη..
    Όσο για προϊόντα που καταλήγουν στο ράφι, φροντίζω να τα ξεφορτώνομαι γιατί μου θυμίζουν αποτυχημένες αγορές.Καταλήγουν σε αδελφή, κολλητές, ανηψιά, σε όσες θα ήταν χρήσιμα!Οι ενυδατικές που δεν με ικανοποίησαν, τους αλλάζω προορισμό…ποδαράκια, χεράκια, ώμους κλπ.Τίποτα δεν πάει χαμένο..Περιμένω να μου απαντήσεις στις ερωτήσεις, αν βρεις χρόνο!!!Φιλιά!!!

  24. @Julia Λες δηλαδη, ότι το 50 είναι υπερβολικό ή μάλλον επιζήμιο για την επιδερμίδα μας? Το εχω ακούσει κι εγω, αλλά φοβαμαι να το ρισκάρω. Παντως ειναι βέβαιο, ότι το φυσικό φίλτρο δεν φθανει ποτε την προστασία του χημικού.

  25. Εγω εχω βρει μια που εχω αγαπήσει της TBS αλλά επειδή έχω μια πολύ προβληματική λιπαρή επιδερμίδα θα ήθελα να πάρω και αυτήν.

  26. @Stella: Absolutely, αγαπημένη μου Υπουργέ. Αν είναι να ακούσεις μόνο ένα beauty tip από την Πρωθυπουργό σου, ας είναι αυτό. Ποτέ πάνω από SPF 30 (δεν είμαστε Αυστραλέζες…) Και άλλο ένα: Μην κάνεις ποτέ κάποιο laser ή οποιαδήποτε επαμβατική θεραπεία στην επιδερμίδα (peeling κλπ) κατά τη διάρκεια της μέρας. Πάντα βράδυ, όταν έχει πέσει ο ήλιος. Και την επόμενη μέρα εννοείται φουλ αντηλιακό SPF 30 ανά 3 ώρες…

  27. @Thanks your Highness!!!! Αυτο το ανα 3 ώρες βέβαια… αδύνατον όταν φευγεις απ΄το σπιτι στις 08.00 και γυρίζεις καλές 19.00!!! :)Αν και τωρα που το σκέφτομαι… με το Shiseido το πετυχαίνεις μια χαρα το φρεσκάρισμα!

  28. @Stella: Exactly! Αφού, ξέρω, θα τη βρεις την λύση!

  29. Γεια σας κοριτσάκια! 🙂 Μ’αρέσει πολύ η καινούργια του TBS,αλλά δεν παρέχει κάλυψη ιδιαίτερη!Και η αγαπημένη μου κρέμα μέχρι τώρα είναι η μωβ CC cream από L’oreal-ταίριαξε απίστευτα στην επιδερμίδα μου.Αλλά από αυτά που ακούω,θέλω πολύ να δοκιμάσω αυτήν από Avon(δεν έχω κανένα προϊόν της εταιρίας,οπότε ευκαιρία κιόλας!) και να δω αν θα μου αρέσει περισσότερο! 😀

  30. Κατατοπιστικότατο review από το αγαπημένο μου bb girl Μάρα! Έχω κι εγώ λιπαρή επιδερμίδα και θα ήθελα να τη δοκιμάσω, αφού καλύπτει τόσο καλά! Θα προσπαθήσω να βρω δειγματάκι για να δω ποια απόχρωση μου ταιριάζει καλύτερα! Πολύ θετικό το γεγονός ότι έχει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί!
    😉

  31. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ Η BB THΣ AVON. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ AVON ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΤΗΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ Μara, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

  32. ναι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ bb cream και μπαίνω κάπως στον πειρασμό τώρα που έρχεται καλοκαίρι αν και δεν ξέρω αν θα βρω τελικά αυτό που έχω σαν αποτέλεσμα από κάθε προϊόν ξεχωριστά και μετά στο σύνολό τους και ίσως και για αυτό δεν τις έχω δοκιμάσει ακόμα, είμαι πιο παραδοσιακή στην περιποίηση γενικά έχοντας το κάθε προϊόν για το σκοπό που επιτελεί, anyway ίσως κάποια αναφορά και στην αρχική bb cream της dr. schrammek που είναι επαγγελματική σειρά μόνο σε αισθητικούς? το λέω γιατί δεν έχω δει κάποιες αναφορές (πέρα από ιστορικά στοιχεία) και θα βοηθούσε, και εμένα προσωπικά, να κάνουμε μια σύγκριση μεταξύ των καθαρά εμπορικών προϊόντων και αυτών που είναι πιο περιορισμένης κυκλοφορίας. Πάντως για την συγκεκριμένη είναι θετικό οι 6 αποχρώσεις της καθώς δεν το συναντάς συχνά.

  33. Καλησπερα στην ομορφη παρεα!
    @ΤΖΟΥΛΙΑ&ΜΑΡΑ,ευχαριστουμε για το post!Ηταν πολυ ενημερωτικο.Δεν εχω χρησιμοποιησει καμμια bbcream γτ θεωρω οτι δεν θα καλυψει τις αναγκες του πολυ λιπαρου δερματος μου κ θα γυαλιζω σαν λαδοποντικος.επισης,φοβαμαι κ το χρωμα,μηπως ειναι αφυσικο.Η μονη που δοκιμασα ηταν της garnier η οποια, ενω εχει φανατικες θαυμαστριες,εμενα δεν μου αρεσε καθολου.Τζουλια,με προβληματισες σχετικα με αυτα που ειπες για τα αντηλιακα με spf50.O δερματολογος μου μου ειπε 30 το χειμωνα κ 50 το καλοκαιρι.Με βαζεις σε σοβαρες σκεψεις……

  34. kalispera julia bbgirls!!!ego dokimasa prosfata mia bb alla den emeina eyxaristimenh logo oti den eixe katholou ma katholou kalipsi!!entaksei oute ego exo na kripso kati idietero alla otan bazo ela proion den thelo na einai san min to exo balei!!ayth h bb mou kentrise to endiaferon omos, poly tha ithela na tin dokimaso giati exei k arketes apoxroseis!!kseroume timoula giati den prolaba na diabaso ta sxolia!!!kiss

  35. Η BB CREAM της GARNIER για λιπαρές επιδερμίδες είναι αγαπημένη , μέτρια κάλυψη για μένα που δεν έχω και ιδιαίτερα προβλήματα , είναι ματ και με καλό δείκτη προστασίας 25 την θεωρώ σπουδαία ανακάλυψη.Φυσικά επειδή είμαι 41 πριν την ΒΒ βάζω ορό .
    Τελειώνει όμως και μου αρέσει να δοκιμάζω καινουργια καλλυντικά οπότε προσανατολίζομαι ή σε ένα αντιλιακό με χρώμα μάλλον το καρπούζι του Κορρε ή στην ΒΒ της AVON που πρόσφατα την δοκίμασε μια φίλη και μου είπε ότι είναι πολύ ευχατιστημένη ή θα πάω προς shiseido …….
    Αχ πάει το’χασα και αυτό το λίγο που είχα.

    Βρε κάτι προβλήματα που έχουμε και εμείς τα ομορφοκόριτσα!!!

    Φιλιά σε όλες αγαπημένες μου.

  36. Καλημερα!!!
    @Τζουλια στην απαντηση που εδωσες στην Στελλα καλυψες και εμενα γιατι
    και εγω το ιδιο θεμα ειχα!!
    Παντως αντηλιακη φοραω απο περσι με δεικτη 30 γιατι ειχα διαβασει και εγω το
    ιδιο (οτι επιβαρυνεσε με περισσοτερα χημικα)και στο τελος η διαφορα 30 με 50
    δεν ειναι στην πραγματικιτητα τεραστια.Το κολπο ειναι συχνη χρηση κυριως στην θαλασσα.Ακομα και στον γιο μου που ειναι 11 του πηρα αντηλιακο με 30 για ακριβως το ιδιο λογο.
    Θελω να δοκιμασω την bb cream avon γιατι οτι εχω παρει απο αυτη την εταιρια δεν με εχει απογοητευσει!!
    Οπως και πολλες αλλες bb(vichy. .)cc(clinigue)και η νεα carroten bb κ.λ.π
    φιλια xxx
    Υ.Γ Κουκλι η Μαρα!!!!πως τις βρισκεις ολες και ειναι κουκλες δεν ξερω??

  37. @Mara, μπράβο. Αναλυτικότατη και κατατοπιστικότατη η αναφορά σου.
    @Julia, παρότι το post της Μάρας ήταν εξαιρετικό, έκλεψες την παράσταση, καθώς το highlight της ημέρας ήταν το σχόλιό σου για τους δείκτες προστασίας. Για κάτι τέτοια -και για πολλά-πολλά άλλα- μας έχεις γίνει απαραίτητη.
    Η κακή εμπειρία από την πρώτη bb που δοκίμασα (Garnier, χωρίς αντηλιακή προστασία, ιδιαιτέρως παχύρρευστη) δεν μου άφησε πολλά περιθώρια για δοκιμές. Η αλήθεια είναι ότι τις περισσότερες μέρες δεν χρησιμοποιώ προϊόν κάλυψης. Πολύ πρόσφατα προμηθεύτηκα τη μοβ CC της L’OREAL με την οποία θα πορευτώ για λιγάκι. Θα έχω, όμως, στα υπόψη την bb της AVON, αφού διαφέρει από τις υπόλοιπες.

  38. @SofiaT: Ακριβώς Σοφάκι! Το “κόλπο” είναι SPF 30 αλλά συχνές επαλήψεις!

  39. @Anna Nas: Ακου αγαπημένη μου Άννα, πως το βλέπω: 15-16 ώρες ασχολούμαστε με δουλειά, σπίτι, υποχρεώσεις, “προβλήματα”. Οκτώ ώρες ύπνος (για να διατηρούμε όμορφα τα προσωπάκια μας..) Ε, και ότι περισσεύει λίγο bb, για να ξεχνιόμαστε και να μαθαίνουμε. Τι λες;

  40. Πολύ ενδιαφέρον!! χθές πήρα την ΒΒ cream The body shop.
    Υπέρ: κανονικό χρώμα,ότι άλλο δοκίμασα[Garnier/L’oreal/Maybelline] ήταν πολύ κίτρινο για μένα
    Κατά: χωρίς SPF,απαράδεκτο για μένα,έβαλα 30 απο κάτω,αλλά δεν διαφημιζει κάτι τέτοιο,οπότε οκ
    πάντα κι εμένα Julia μου αρέσει η κάλυψη,αλλά για ένα make up free πρω’ινό αυτή είναι οκ.
    Τώρα είμαι περίεργη να δοκιμάσω κι αυτή

  41. @Τζουλια δεν γραφεις και κανενα βιβλιο !!!
    “Τα σωστα μυστικα για μια υπεροχη επιδερμιδα”
    Θα γινονταν η BB ΒΙΒΛΟΣ!!!!

  42. @JULIA,φυσικα κ θα του το πω.Αλλωστε ειχα ηδη αρχισει να το ψαχνω περισσοτερο το θεμα spf οταν διαπιστωσα οτι τα αντηλιακα για λιπαρα δερματα δεν βγαινουν σε spf50.Eτσι,αναγκαστικα αγοραζα για κανονικα-μεικτα δερματα.Αυτο με τις συνεχεις επαναληψεις με προβληματιζει ιδιαιτερα, γτ το πρωι στο σχολειο πρεπει να παιρνω κ ρουζ μαζι μου αλλιως ειμαι πολυ χλωμη,καταλαβαινεις.Βαζω ξανα δλδ το αντηλιακο οταν ειναι να βγω στον ηλιο,την πουδρα μου κ λιγο ρουζ…ολοκληρη διαδικασια.Αν θελω να την απλουστευσω,βαζω μονο την πουδρα,η οποια εχει spf25.Ποτε θα βγει το ρουζακι του κορρε;Μη με ρωτησεις γτ δεν βαζω αντηλιακο με χρωμα,δεν εχω βρει το καταλληλο ,ειμαι, λιγο εως πολυ,δυσκολη σε ορισμενα πραγματα.Το καρπουζι του κορρε εχει ωραια χρωμα για λευκες επιδερμιδες;Σε ταραξα στις ερωτησεις κυρα-δασκαλα..xxxxxx

  43. Καλό μεσημέρι κορίτσια! Ευχαριστούμε την Μara μας για το άκρως κατατοπιστικό ποστ. Τζούλια, έμεινα άφωνη με το “νεο” για τους δείκτες των αντιηλιακών.Εγώ χειμώνα-καλοκαίρι χρησιμοποιώ μόνο 50άρι.Μάλιστα μια φορά πολύ παλιά και δεν θυμάμαι από ποιά εταιρεία είχα πάρει 100άρι!Πώς και δεν μας το ανέφερες νωρίτερα?Τώρα άντε να περιμένω να τελειώσει το 50άρι της frezyderm που μόλις αγόρασα.Αυτό όμως που δεν έχω κατασταλάξει ακόμα είναι ποιά είναι η σωστή σειρά εφαρμογής των προιόντων.Νομίζω ότι η αντιηλιακή πάνω από την bbcream ή το makeup “χαλάει” την κάλυψη.Χρησιμοποιώ bbcreams και όντως βγάζουν γυαλάδα, την οποία διορθώνω κάπως με πούδρα.Δεν έχω τρελλαθεί ιδιαίτερα, αλλά είναι πιό οικονομικές και πιο ελαφριές για καθημερινό μακιγιάζ.Αυτή όμως ακούγεται πολύ ενδιαφέρουσα.Σας φιλώ!

  44. Ενώ ήθελα να προμηθευτώ την πράσινη CC τησ L’OREAL τώρα μπήκα σε ενδιασμό. Η αλήθεια είναι και το έχω ξαναγράψει ότι έμεινα αρκετά ικανοποιημένη από την bb cream που έχω δοκιμάσει, βέβαια δεν έχω τρελές απαιτήσεις.
    Ερώτηση SOS Τζούλια ποιο προιόν προτείνεις ως primer, (κανονίκή προς λιπαρή επιδερμίδα). Θα πρέπει να κάνω μόνη μου το μακιγιάζ για ένα γάμο στην επαρχία και με αγχώνει το θέμα της γυαλάδας στις φωτογραφίες.

  45. Μια χαρά τα λες Τζούλια μου , φυσικά συμφωνώ .
    Όσο για το ΔΠ και η παιδίατρος και η φαρμακοποιός συμφωνούν με αυτό που λες και εσύ καλύτερα μικρότερος δείκτης και περισσότερες επαναλήψεις.

  46. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls μου.Πάλι μπαίνω σε πειρασμό και θέλω κι εγώ Αvon bbcream(και δεν είμαι και μοναχοπαίδι)@Mara είσαι κούκλα και τα λες πολύ καλά,μπράβο σου!Φιλιά…..

  47. @Τζένη: Αφού ψάχνειs κάτι κατα της λιπαροτητας και με διάρκεια δοκίμασε το Radiant Matt Finish. Είχα γράψει γι αυτό σε σχόλιο στο σχετικό πρόσφατο post για το μακιγιάζ της Radiant Professional.

  48. Θα προσπαθήσω οπωσδηποτε να τη δοκιμάσω!Έχω τα ίδια προβλήματα με τη Μάρα κι εγώ και μου ακούγεται πολύ καλή αυτή η κρέμα.
    Ξέρουμε όμως πόσο κάνει;

  49. Οχι δεν γνωριζω τιμή αλλά είναι σίγουρη θα μάθουμε σύντομα και θα σας ενημερώσω.

  50. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΘ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ….ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ…ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΕ..

  51. καλησπερα Τζουλια , καλησπερα κοριτσια. Εγω χρησιμοποιω την μωβ της LOREAL αλλα ακομη δεν μπορω να πω γνωμη. Οσο για την AVON δεν την πολυσυμπαθω σαν εταιρεια πιστευω οτι τα προιοντα της ειναι μια φτηνοτερη ενναλακτικη λυση για γυναικες που δεν διαθετουν χρηματα για κατι καλυτερο και επισης δεν εχουν γνωσεις πολλες πανω σε καλλυντικα.Οι δε πωλητες της απο πορτα σε πορτα ενδιαφερονται μονο για την πωληση και εισπραξη των ποσοστων. Επισης δεν ειναι ενημερωμενες απο ειδικους για την χρησιμοτητα των προιοντων. Καλο βραδυ σε ολες.

  52. @Amalia:Σ΄ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία!

  53. Εχω δοκιμασει πολλες BB, αλλα και CC Creams τελευταια, αλλα πραγματικα η συγκεκριμενη ειναι παρα πολυ καλη!!!

  54. Hello girls!! Εγώ είμαι 26 κι έχω μικτό δέρμα, δεν το λες λιπαρό.. που και που, μπορεί να έχει τάσεις λιπαρότητας στο μέτωπο.. (αλλά αραιά κ πού!!) Κι όμως μέσα στη μέρα θα γυαλίσει το πρόσωπό μου κατά τόπους!! Φοράω το ίδιο make up με την κολλητή μου και την κουμπάρα μου και καμία δε χρειάζεται πούδρα από πάνω, μόνο εγώ!! Τελοσπάντων, μετά από χρόνια δοκιμών κατέληξα στο κορυφαίο (κατά την ταπεινή μου γνώμη) make up του Armani, το Lasting.. Το οποίο και καλυπτικό είναι, και αν δν φορέσεις πούδρα από πάνω (όπως χρειάζομαι πάντα εγώ!), φαίνεται σα να μη φοράς τίποτα!! Με την πούδρα από πάνω για να γυαλίσει το δέρμα μου, με αυτό το make up θα περάσουν πάνω από 12 ώρες..(με όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει θα χρειαστούν γύρω στις 5-7 ώρες) Μία BB ή μία CC θα έκανε για το δικό μου δέρμα, θα είχε διάρκεια?? Κι αν ναι, χωρίς πούδρα?? (συνήθως είμαι βαμμένη για 10-17 ώρες τη μέρα, κατ’εξαίρεση μπορεί να χρειαστεί μόνο 4-5). Σας ευχαριστώ για την υπομονή και σας καληνυχτίζω!! Περιμένω νέα σας!! 🙂

  55. Καλησπερα @Rania,ειναι επιλογη σου να χρησιμοποιεις οποιο προιον εσυ προτιμας και να εχεις τη δικη σου αποψη για οποιοδηποτε αλλο προιον,παρ’ολ’αυτα ειναι πολυ ασχημο να κρινεις χωρις να γνωριζεις ανθρωπους. Ειμαι αντιπροσωπος της AVON και ουσιαστικα αυτη ειναι η δουλεια απο την οποια εξασφαλιζω τα εξοδα μου. Αν ετυχε να γνωρισεις καποια αντιπροσωπο,η οποια δεν ηταν σωστη επαγγελματιας,λογικο ειναι να σχηματισεις μια κακη αποψη αλλα ειναι παραλογο να θεωρησεις και τις 35.000+ αντιπροσωπους της χωρας το ιδιο. Μεσα απο τη δουλεια μου εχω γνωρισει παρα πολλες αξιολογες γυναικες,που κανουν τη δουλεια τους με πολυ μεγαλη αφοσιωση και πανω απ’ολα με επαγγελματισμο. Φυσικα μας ενδιαφερει και το κερδος μας,αφου απο αυτο ζουμε. Οσο για τις γνωσεις που εχουμε,οποτε θελησεις ειμαι εδω και μπορω να σου κανω μια δωρεαν περιποιηση προσωπου,να τεσταρεις οσο θελεις τις γνωσεις μου και να ερθεις σε επαφη και με τα προιοντα,τα προιοντα που χαρακτησισες οικονομικη λυση για γυναικες οι οποιες δε διαθετουν αρκετα χρημματα και γνωσεις σχεικα με τα καλλυντικα.Να σε ενημερωσω πως ναι ειναι οικονομικα! Μονο στην χρημματικη αξια τους ομως κι οχι στην ποιοτητα τους. Η Avon ειναι μια εταιρεια 126 χρονων κι ο λογος που μπορει να εχει τοσο χαμηλες τιμες,ειναι ο πολυ μεγαλος αριθμος αντιπροσωπων της που αποτελουν στην ουσια ο καθε ενας ξεχωριστα και ενα καταστημα της εταιρειας,χωρις ενοικια,ρευματα κτλ κτλ και χωρις τζαμπα μισθο αλλα ανταμοιβη αναλογα με τη δουλεια που προσφερει ο καθενας. Ειμαι εδω οχι για να σου πουλησω,αλλα να σε βοηθησω να σχηματισεις μια πιο αντικειμενικη αποψη σχετικα με τα προιοντα,αλλα πρωτα απ’ολα σχετικα με τους ανθρωπους της εταιρειας,τις συναδελφους μου!!! Ευχαριστω!!

  56. οποια κοπελα ενδιαφερεται να δοκιμασει την bb cream της Avon ή οποιοδηποτε αλλο προιον μας,μπορει να επικοινωνησει μαζι μου στο 6985732641. Να ενημερωσω επισης πως ολα μας τα προιοντα επιστρεφονται ακομα και ανοιγμενα σε περιπτωση που δεν μεινει ικανοποιημενος ο πελατης και πως σε ολα τα make up, κραγιον κτλ υπαρχουν δειγματα. Ευχαριστω!!!

  57. Δεν έχω καταφέρει να δοκιμάσω τίποτα αν και κατατάσσομαι και Εγω στα δύσκολα δέρματα που έχουν ανάγκη κάλυψης όλη την διάρκεια της ημέρας, χαίρομαι για τα σχόλια εσένα και της Μαρίας γιατι Avon μπορω εύκολα να βρω στο νησί! Καλημέρα απο την σχεδόν καλοκαιρινή Νάξο!!!

  58. @Xάιδω: Για την dr. schrammek, δεν γνωρίζω, δεν την έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.

  59. @Amalia: Ευχαριστώ και εγώ αγαπημένο μου bb girl, για την βοήθεια!

  60. @όλες: Καλημέρα! Δεν ξέρω ποια είναι εδώ και διαβάζει τώρα (καλά εμείς ξυπνάμε στις 7, οπότε έχει σχεδόν μεσημεριάσει, εδώ…) αλλά επειδή χθες μιλήσαμε για κάλυψη, προστασία (αλλά και λογικούς Δείκτες SPF..) καθώς και ευκολία(πόσες φορές πια, μπορείς να απλώνεις και να ξανα απλώνεις αντηλιακό κατά τη διάρκεια της μέρας…) ρίξτε μια ματιά στο σημερινό post της Maria, στο juliasbeautyblog. Νομίζω ότι το Clinique Even Better Compact Foundation SPF 15, μπορεί να «λύσει» σε κάποιες τα χέρια…)http://juliasbeautyblog.com/2013/04/10/clinique-even-better-compact-make-up-spf-15-to-cover-and-protect/

  61. Καλημερα κοριτσια.Margarita μου η γνωμη που εχω για την avon εχει σχηματιστει με τα χρονια. Δεν επεσα μονο σε μια αντιπροσωπο ασχετη αλλα σε πολυ περισσοτερες. Εξαλου και η διαφημηση που κανει η AVON πρωτα προβαλει το κερδος και μετα τα προιοντα. Σε δελεαζει με την προοπτικη της δουλειας. Οσο για τα φτηνα προιοντα εχει αρκετα ομως εχει και πολυ περισσοτερα που η τιμη τους ειναι ακριβοτερη πολλων καλλυντικων στα καταστηματα. Πιστευω σε οτι εγραψα γιατι τα εχω δοκιμασει εχω πει οτι ειμαι 48 ετων και ειναι φυσικο να ξερω πια αρκετα πραγματα. Σε ευχαριστω παντως για την προσφορα σου δεν θα δεχτω γιατι πλεον εχω σχηματισει αποψη και για τα προιοντα και για την πολιτικη της εταιρειας .Καλη σας ημερα.

  62. @rania: Βεβαίως και το έχω πει πολλές φορές, κάθε γνώμη είναι σεβαστή στο bb, από τη στιγμή που γράφεται με σεβασμό. Γι’ αυτό και ποτέ δεν έχω λογοκρίνει σχόλιο. Ως όμως Δημοσιογράφος Ομορφιάς τα τελευταία 12 χρόνια αλλά πάνω απ’ όλα, ως μια γυναίκα που έχει μεγαλώσει δίπλα σε μια άκρως κοκέτα γιαγιά, πολύ κοκέτα θεία και όχι τόσο κοκέτα μαμά,που λάτρευαν και λατρεύουν την Avon και τις αντιπροσώπους της, οι οποίες έμπαιναν και έβγαιναν σε τρια διαφορετικά σπίτια για χρόνια και σε κάποιες περιπτώσεις έγιναν ακόμα και φίλες με την οικογένεια, θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω κάθετα μαζί σου.

  63. @Margarita Avon Θα συμφωνήσω μαζί σου και θα διαφωνήσω με τη @rania, θεωρώντας απλά πολύ λογικό να υπάρχουν σε όλα τα επαγγέλματα καλοί και κακοί επαγγελματίες! Σε όλα τα επαγγέλματα κάποιο αναδεικνύουν και ανδεινύονται και κάποιοι προσβάλλουν και χαντακώνουν. Σαφώς υπάρχουν άσχετες αντιπρόσωποι στην Avon, οι οποίες κανουν ευκαιριακά τη δουλειά, φιλοδοξώντας μόνο να πουλήσουν, όπως και σε κάθε επάγγελμα( κάποτε υπηρχαν κι ίσως ακομα υπαρχουν αλεξιπτωτιστές ασφαλιστές π.χ). Αλλά θελετε να μου πείτε, ότι ετσι και παμε στο Χοντο και σταθουμε στο stand της estee, της Lancome ή της Chanel θα συναντησουμε μονο ευσυνειδητες υπαλλήλους, άκρως ενημερωμενες και ικανες που δεν θα ενδιαφερονται μονο να πουλήσουν, αλλα πως εμεις θα παρουμε το καλύτερο κι αυτό που μας ταιριάζει? Μην τρελλαθούμε τωρα… τα εχουμε πει τόσες φορες εδω μεσα! Οσο για την Avon, εγω προσωπικά την εκτιμώ και τη θεωρω μακραν καλύτερη απο αντιστοιχες ευρειας και πιστεψε με rania εχω δοκιμασει απίστευτα πολλά και πανακριβα καλλυντικά στη ζωη μου και γνωρίζω επίσης πάρα πολλά για το θεμα, ωστε να μπορώ να αξιολογώ! Το θέμα value for money,το εχουμε επισης συζητήσει πάρα πολλές φορες εδω μεσα. Κι ενα τελευταιο … η Avon είναι η πρωτη σε πωλήσεις στην Αμερική εδω και δεκαετίες, εκει όπου υπαρχει ο ανταγωνισμός αλλα και τεραστια γκαμα προιοντων και ποιοτήτων. Και όχι, δεν ειμαι αντιπρόσωπος!

  64. Καλημερα!!!
    Ενας λογος που αγαπαω το bb ειναι η διαφορετικοτητα μας!!
    Καθε bbgirl μιναδικο με την δικια του αποψη!!
    @rania και εγω δεν ειμαι μικρουλα εχω πατημενα τα δευτερα αντα!στο οτι δεν
    βρηκες αντιπροσωπο το θεωρω λογικο αν ειναι 35.000 συνολικα αντε βρες ποια
    θα σου ταιριαξει ειναι κατι που ισχυει για ολα τα επαγγελματα αλλα αυτο δεν
    σημαινει οτι απορριπτουμε και το προιον.Ειναι σαν να παω να αγορασω
    ρουχα απο την αγαπημενη μου εταιρια και επειδη η πωλητρια ειναι “ψωνιο” να μην
    παρω αυτο που θελω!Ποσες φορες εχω παει σε μεγαλες εταιριες καλλυντικων και
    οι αντιστοιχες πωλητριες να ενδιαφερονται μονο για την πωληση η πολλες φορες
    να σου δωσουν και λαθος συμβουλη η να επιμενουν να αγορασεις κατι που ουσιαστικα δεν χρειαζεσαι!Αυτο σημαινει αμεσα οτι θα διαγραψω και την εταιρια?
    Αλλα σε αυτο που θα διαφωνησω μαζι σου ειναι στο οτι μια χαρα γνωσεις διαθετω
    πανω στα καλλυντικα και δεν χρειστηκα μαστερ για να καταλλαβω πως να απλωσω
    ενα μεικ απ ουτε οτι στερουμε οικονομικα και για αυτο αγορασα προιοντα της Avon.Τα αγορασα γιατι ως τεμπελα βαριεμαι να τρεχω στα καταστημα και ο καταλογος της avon με διευκολυνει αφανταστα και εννοηται οτι εχω αγορασει δεν με εχει απογοητευσει.
    Φιλια xxx

  65. Γεια σας και παλι. Η γνωμη μου φυσικα και δεν ειναι προσβλητικη για την AVON. Απλα λεω οτι πρωτος στοχος ειναι η πωληση και οχι το σωστο προιον για σενα. Φυσικα και στα καταστηματα καλλυντικων συμβαινει το ιδιο στις περισσοτερες εταιρειες. Γι αυτο υπαρχουν τα μλοκ που διαβαζεις γνωμες απλων γυναικων που δεν εχουν κανενα συμφερον. Εγω διαβαζω αννελειπως ολα τα σχολια μπαινω επισης στην επισιμη σελιδα της εταιρειας για ενημερωση και φυσικα την γνωμη της Τζουλιας ως πιο ειδικη την σεβομαι περισσοτερο. Το κυριοτερο ομως ειναι οτι πλεον πριν καταληξω σε καποια αγορα θα δοκιμασω παντα το προιον σε μενα στο προσωπο και οχι στο χερι οπως συνιθιζουν πια ολες να μας προτρεπουν μονο και μονο για να μην δωσουν δειγμα. Με τα χρονια εχω γινει απαιτητικη και επιτρεψτε μου μετα απο παρα πολλες αποτυχημενες αγορες να γνωριζω τι μου παει και το κυριοτερο ποιος μου δινει το καταλληλοτερο προιον για μενα.STELLA To γεγονος που αναφερεις οτι στην Αμερικη ειναι πρωτη σε πωλησεις εμενα δεν μου λεει τιποτα γιατι εκει κατοικουν τοσα εκατομμυρια ανθρωποι και απο ενα προιον να αγορασουν οι αντιπροσωποι για τον ευατο τους καιτους συγγενεις τους νατο το αποτελεσμα των πωλησεων.Και μην μου πειτε οτι πολλοι συγγενεις δεν αγοραζουν προιοντα για να βοηθησουν τους γνωστους τους η απο ντροπη επειδη ειναι συγγενεις και οχι οτι τους αρεσουν κιολας. Ευχαριστω πολυ πραγματικα για τα σχολια σας στα λεγομενα μου καλη σας ημερα.

  66. Εχω τα ιδια προβληματα με τη Μαρα…και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να έχεις ¨προβληματικό¨δερμα.Ως τωρα βέβαια δεν εχω εμπιστευτει ποτε ββ cream αλλα πολύ θα ήθελα να ξεφύγω από τον καθημερινό ¨σοβά¨ που μονο προβληματα μου προκαλεί αργότερα.Ευχαριστώ και τις δύο για τις πληροφορίες.Ματς….

  67. @rania Δυσκολο να μενεις στην κορυφή για δεκαετίες, μονο απο τη συνδρομή και την καλή προαίρεση φίλων και συγγενών και δη σε μια κοινωνία όπως η αμερικάνικη κι όχι η ελληνική, που μπορεί να μετράει το “να παρω και κάτι που δε με πολυβολεύει, αλλά το κανω για να μην με παρεξηγησει ο φίλος” …

  68. stella ισως εχεις δικιο γιαυτο και ευχαριστησα για τα σχολια σας. Με κανουν να δω και μια αλλη εκδοχη.Οπως θα διαπιστωσετε αν ξαναδιαβασετε τα post μου δεν κατηγορω ολα τα προιοντα παρα την τακτικη των αντιπροσωπων και κατ επεκτασιν της εταιρειας που ισως δεν προσεχει πιους βαζει να την προωθουν. Μπορει ο τροπος που τα γραφω να ειναι κοφτος και αποτομος για εξοικονομηση χρονου και βγαζετε συμπερασματα διαφορετικα. Tzoulia οντως δεν μας λογοκρινεις σε αυτα που γραφουμε γι αυτο σε αγαπαμε και σε ακολουθουμε. Καλη συνεχεια σε ολες.

  69. @bb Girls…Koritsia Synistw anepifylakta mia dokimi tis sygkekrimenis bb cream kathws proswpika tin thewrw apotelesmatikotati, idiws gia ta lipara k provlimatika dermata, poso mallon gia tis kanonikes epidermides…Fysika me ta golden tips tis @julia mathainoume na ta xrisimopoioume kai swsta!!!Tha to ksanapw thank you first of all Julia and then Avon!!!

  70. BBGIRLS&JULIA,καλησπερα!ΑΓΑΠΩ ΤΡΕΛΑ ΤΟ BB,ΤΟ ΑΓΑΠΩ μονο κ μονο γι’αυτες τις ανατλλαγες αποψεων!Τρελαινομαι οταν εχει αναψει η συζητηση,καλη ωρα οπως τωρα.
    Οσον αφορα την AVON,οι αποψεις τζουλιας κ μαρας με επεισαν οταν βρω μπροστα μου την κρεμα να την αγορασω.Κι αυτο το λεω γτ δεν εχω ερθει ποτε σε επαφη με καλλυντικα της εταιρειας γτ απλα δεν ετυχε.Μ’εχουν πλησιασει αντιπροσωποι των εταιρειων nutrimetics,yves rocher k oriflame.Εχω αγορασει καποια προϊοντα απο υποχρεωση αλλα κανενα δεν μου αρεσε.Τελος,θεωρω οτι ολες εδω μεσα εχουμε πολυ μερακι με το θεμα ομορφια κ γι’αυτον ακριβως το λογο ειμαστε διαρκως σε αναζητηση νεων προϊοντων.Μιλωντας συγκεκριμενα για τον εαυτο μου,δεν μπορω να βλεπω απεριποιητους ανθρωπους οπως σημερα στη δουλεια ηρθε καποια μητερα κ ηταν αχτενιστη,αβαφτη κα ασουλουπωτη.Αμεσως σκεφτηκα ποσο πιο ομορφη θα εδειχνε να χτενιζοταν λιγο,εβαφε λιγο το ματακι κι εριχνε πανω της κι ενα ρουχαλακι της προκοπης.(Εχει την οικονομικη δυνατοτητα αλλωστε).Δεν σημαινει οτι επειδη ασχολεισαι με τα οικιακα πρεπει να κυκλοφορεις απεριποιητη.Εχω ακουσει πολλες γυναικες που εργαζονται να λενε οτι αν δεν δουλευαν,θα εκαναν οικονομια στα ρουχα κ στο make-up γτ δεν θα τις εβλεπε κανεις!Κριμα!Βαφομαι κ φτιαχνομαι πρωτα για μενα κ μετα για τους αλλους!Αν καποια μερα μεινω στο σπιτι για τον χ,ψ λογο,δεν μπορω να βλεπω τον εαυτο μου αφτιαχτο,μου χαλαει τη διαθεση..
    Ολες εχουμε δοκιμασει απειρα καλλυντικα κ εχουμε σχηματισει αποψη,καποιες αποψεις αποκλινουν κ αλλες συγκλινουν.Γι’αυτο μας αγαπω γτ ειμαστε εμεις,ο εαυτος μας!!Αμετρητα φιλακια σε ολες!!!!!

  71. Σαν μέλος της Avon την δοκίμασα με το που βγήκε και ειλικρινά είναι σκάλες ανώτερη απο την αντίστοιχη της Garnier και με πολύ χαμηλη τιμή!!!

  72. καλησπέρα και εγώ ως αντιπρόσωπος της avon θα πω ότι η συγκεκριμένη bb κάνει ακριβώς όσα λέει. Και θα μου πείτε είσαι αντιπρόσωπος τι θα πεις και ναι έχετε δίκιο να αμφιβάλετε..το ίδιο όμως δε θα πρέπει να κάνουμε με όλα τα προιόντα πριν τα δοκιμάσουμε? εγώ προσωπικά αν δεν δοκιμάσω κάτι η ίδια όσο καλες γνώμες και να ακούσω δε θα πειστώ παρα μόνο αν δω ότι καλυπτει τις δικές μου προσωπικές ανάγκες και αυτό ακριβώς προσπαθώ να χρησιμοποιώ και στη δουλεία μου!!! γι’αυτό λοιπόν όσες θέλουν να δοκιμάσουν το προιόν αυτό ας επικοινωνήσουν μαζί μου στο mail μου [email protected],μπορώ να τους στείλω δωρεάν δειγματάκια!!

  73. Καλησπέρα σε όλες!!! Δεν είναι πολύ νέο το post αλλά μόλις σήμερα ανακάλυψα το blog σας και μου αρέσει πολύ. Θέλω πολύ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη κρέμα γιατί έχω διαβάσει θετικά σχόλια και σε άλλα blogs αλλά και γιατί με κάποια προϊόντα της AVON έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένη. Ήταν παλιότερα η αδερφή μου αντιπρόσωπος της AVON και έχω δοκιμάσει πάρα πολλά προϊόντα μακιγιάζ από την εταιρία αυτή. Όπως σε όλες τις εταιρίες έχει κάποια προϊόντα που είναι τέλεια και κάποια που είναι απλά τραγικά. Πιστεύω πάντως πως η εταιρία έχει να κάνει με τον μέσο καταναλωτή και όχι για επαγγελματίες. Σαν ποιότητα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα από κανένα προϊόν της αλλά σαν αποτέλεσμα σε σκιές και κραγιόν είναι πολύ μέτρια. Παρόλα αυτά έχει καλύτερες σκιές από την max factor. Επειδή έχω την τύχη να βάφομαι με επαγγελματικά προϊόντα εταιρίας (δουλεύει συγγενής μου εκεί) που δίνει πρώτες ύλες σε πολλές γνώστες (νομίζω και σε mac σε αρκετά προϊόντα) συγκρίνω σύμφωνα με αυτή και κάποια τα βρίσκω πολύ μέτρια σαν αποτέλεσμα και όχι σαν ποιότητα επαναλαμβάνω. Έχω όμως μερικά της AVON που δεν τα αλλάζω με τίποτα και τα υποστηρίζω θερμά!!! Τα ανέφερα όλα αυτά γιατί πρέπει να κοιτάμε αυτό που ικανοποιεί εμάς από κάθε εταιρία είτε έχει μόνο ένα καλό προϊόν είτε όλα είναι καλά. Θα στείλω και mail στην kalliope για δειγματάκια αν έχει και θα δώσω και στις φίλες μου (και στην συγγενή στην άλλη εταιρία χαχαχαχα) Καλό σας βράδυ και καλή Ανάσταση!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.