Οι νικήτριες της Avon BB Cream Ideal Flawless!

 

Μην πτοείστε από τον καιρό, ούτε από το γεγονός ότι ο ήλιος κάνει λίγα κόλπα… Μην ξεχνάτε εξάλλου, ότι σε λίγο σε πάρα πολύ λίγο, θα παρακαλάτε για λίγη δροσιά και μια μικρή σκιά.. Και βέβαια, η επιδερμίδα σας, θα είναι καλυμμένη με τον καλύτερο τρόπο με την Avon BB Cream Ideal Flawless, την οποία κέρδισαν οι….

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑ

 

Αντιγόνη (a_mantsiou)

 

Kelly (kritikoukiki)

 

ΜΑΙΡΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ

 

Efi (arvaniti.efi)

 

 

Συγχαρητήρια! Σας έχουμε ήδη στείλει mail, όπου σας εξηγούμε, τι πρέπει να κάνετε για να την παραλάβετε!

 

 

Eπίσης, για όσες δεν το είδατε χθες στο fb, να σας ενημερώσω ότι “τρέχει”  ‘ένας ακόμα διαγωνισμός στο nethall.gr με δώρο το σέξι άρωμα Just, Just Cavalli, όπου μπορείτε να λάβετε μέρος. Θα χαρώ πάρα πολύ αν το άρωμα αυτό, το κερδίσει κάποιο bb girl!

 

Tέλος, επειδή έχω καταλάβει, ότι πολλές από εσάς έχετε αδυναμία στην τεχνική Ombrés, στα μαλλιά, απέναντι στο julias η Maria μας δείχνει, τις νέες αποχρώσεις από την βαφή Inoa και την L’Oreal Professionnel.

 

11 Σχόλια
  1. to mono provlima me afti tin eteria einai oti prepi na agorasis ta proionta meso dealer kati pou deneinai efxristo ke praktiko

  2. @zoe: Ζοe μου, αν έχεις πρόβλημα στο να βρεις κάποια κοπέλα, πες το μου και θα κοιτάξω εγώ για σένα.

  3. Σας ευχαριστώ πολύ
    !καλή επιτυχία σε επόμενους διαγωνισμούς σε όσα BB girls δεν κέρδισαν!
    Και με την ευκαιρία να σας ευχαριστήσω για την ιδέα με το αμυγδαλέλαιο για διάφορες χρήσεις πού έγινε αγαπημένη συβρίδια!εξαιρετικό!

  4. Ευχαριστώ για το δωράκι!!η κρέμα είναι υπέροχη την φόρεσα,έχει τέλεια κάλυψη και δεν γυαλίζει για εμάς που έχουμε λιπαρό δέρμα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.