Δοκιμάζουμε το Καλοκαιρινό μακιγιάζ ck one και τα Clinique Chubby Stick for Eyes σκιές ματιών

 

 

Δροσερό, καλοκαιρινό και κάπως “παστέλ” το σημερινό post και θα ξεκινήσω με τα stick: Μετά τα Clinique Chubby Stick for lips, την εμφάνισή τους τώρα κάνουν τα Chubby Stick for eyes και συμφωνώ με το tagline “eye want candy” γιατί πραγματικά οι αποχρώσεις τους θυμίζουν καραμελάκια και είναι ιδανικές για ελαφρύ αλλά και λαμπερό, καλοκαιρινό μακιγιάζ.

 

Αυτά τα νέα Chubby Stick για τα μάτια θα τα βρείτε σε 8 αποχρώσεις τις Bountiful Beige, Fuller Fudge, Ample Amber, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue and Portly Plum.

 

 

 

Παρακάτω η Κερασία Κούη make up artist της Clinique μιλάει για τα Chubby Sticks και μας δίνει ιδέες για μακιγιάζ:

 

Κερασία Κούη

 

 

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να φορέσει κάποιος το νέο Chubby Stick Shadow Tint for Eyes;

Αυτές οι μοναδικές σκιές ματιών σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, δεν υπήρξαν ποτέ πριν τόσο εύκολες στην εφαρμογή τους! Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό μακιγιάζ, μέσα σε μόνο λίγα λεπτά, εφαρμόζοντας διαφορετικά χρώματα σε συγκεκριμένες περιοχές στο βλέφαρο. Το μυστικό είναι να σβήσεις τις άκρες και να αναμείξεις τα χρώματα με ένα πινέλο. Έτσι το μακιγιάζ γίνεται παιχνίδι! Κάθε σκιά μπορεί να φορεθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με ένα eyeliner για να δημιουργήσετε περισσότερη ένταση στα μάτια ή μπορείτε να κάνετε συνδυασμό διάφορων αποχρώσεων σκιών και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό, προσωπικό look.

 

Ποιοι είναι οι αγαπημένοι σου συνδυασμοί χρωμάτων στις αποχρώσεις του Chubby Stick Shadow Tint for Eyes;

Διαφορετικοί συνδυασμοί χρωμάτων δίνουν και διαφορετικό αποτέλεσμα. Για μια φρέσκια εμφάνιση, εφαρμόστε την απόχρωση Lavish Lilac σαν βάση σε όλο το πάνω βλέφαρο και κατά μήκος των κάτω βλεφάρων (στη βάση των βλεφαρίδων) και συνδυάστε το με την απόχρωση Fuller Fudge σαν μια γραμμή eyeliner κοντά στην γραμμή των  πάνω βλεφαρίδων. Η Lavish Lilac και η Fuller Fudge είναι ο τέλειος συνδυασμός για τη φθινοπωρινή σεζόν.

 

Για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, εφαρμόστε την απόχρωση Bountiful Beige κατά μήκος όλου του ματιού, ξεκινώντας από την βάση του ματιού κοντά στις βλεφαρίδες και ελαφρώς προς τα έξω. Στη συνέχεια εφαρμόστε την απόχρωση Ample Amber προς την εξωτερική γωνία του ματιού και στην πτυχή του βλεφάρου. Για να δημιουργήσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να σβήσετε τις γωνίες και να αναμείξετε τις σκιές.

 

Για ένα εντυπωσιακό βλέμμα, εφαρμόστε την απόχρωση Cunvaceous Coal σε όλο το κινητό βλέφαρο, ξεκινώντας από την γραμμή κοντά στις βλεφαρίδες και συνεχίζοντας μέχρι την πτυχή. Χρησιμοποιήστε την απόχρωση Pink & Plenty για να δημιουργήσετε ένα λαμπερό look. Εφαρμόστε την Pink & Plenty στην εσωτερική γωνία του ματιού, πάνω από την Cunvaceous Coal, κάτω από τα φρύδια και κατά μήκος του κάτω βλεφάρου.

 

 

Τα Chubby Stick Shadow Tint της Clinique, είναι οφθαλμολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όσες φοράνε φακούς επαφής. Θα είναι διαθέσιμα στους πάγκους της Clinique τον Μάιο 2013, με Προτεινόμενη Λιανική Τιμή:  19,90€.

 

 

 

Αλλά και η πρόταση για καλοκαιρινό μακιγιάζ ck one μου άρεσε πολύ και ειδικά οι υγρές σκιές μου θύμισαν μια μπεζ, που είχα κάποτε, πριν αποσυρθεί το μακιγκιάζ Calvin Klein και ήταν η αγαπημένη μου.

 

Το limited edition καλοκαιρινό μακιγιάζ αποτελείται από:

 

ck one summer long wear cream eyeshadow: Kρεμώδηςαλλάσταθερήσκιάσεσωληνάριο σε τρεις αποχρώσεις  400 surge, 500 Reef,  720 Dune

 

ck one summer long wear+ shine nail color: Bερνίκιανυχιώναρωματισμέναμετοάρωμα ck summer! Σε 2 αποχρώσεις 500 riptide και 610 current

 

ckonesummerpowderbronzer: Μια μπρονζέ πούδρα σε μορφή κόμπακτ σε μια απόχρωση για απαλά ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

 

 

 

 

Για να γνωρίσετε, όσο το δυνατόν περισσότερες απο εσάς, το μακιγιάζ ck one color η μάρκα κάνει τώρα ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο: Με την αγορά 2 προιόντων ck one παίρνετε και ένα 3ο εντελώς δωρεάν!

 

 

 

Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία, αν θέλετε να ανανεώσετε το νεσεσέρ σας, χωρίς πολλά έξοδα. Μην ξεχνάτε ότι την προσφορά θα την βρείτε αποκλειστικά στα Notos galleries στην Αθήνα και θα διαρκέσει μόνο για λίγες μέρες.

 

 

Στο Λονδίνο, επιτέλους Άνοιξη και έτσι ξεμύτισε και η MariaA και αρχίζει να σκέφτεται αντηλιακά και self tan! Sensai by Kanebo σήμερα απέναντι στο julias!

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα, Τζούλια! Οι αναρτήσεις των τελευταίων ημερών έφεραν το καλοκαίρι, την πιο αγαπημένη μου εποχή. Τα Chubby Stick for eyes μπήκαν ήδη στη λίστα. 🙂

  2. Καλημέρα , πολύ όμορφα όλα όσα μας έδειξες όπως και τα bobbi brown που πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω αλλά λόγω επαρχίας δεν γίνεται . Ελπίζω σε κάποιο ταξιδάκι σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.Φιλιά…

  3. Καλημέρα! Καλημέρα!!! Αχ αυτά τα chubby stick μ΄έχουν ήδη στοιχειώσει!!! Απο πέρσι λιγουρεύομαι αυτα για τα χείλια, τωρα να τα καινούργια για τα μάτια…. Κόλαση!!!

  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΤΑ STICKS ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΡΦΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.
    ΕΔΩΣΑ ΙΔΕΕΣ?

  5. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!!! ΟΛΟ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!!ΠΩ ΠΩ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!

  6. τι τελεια καλοκαιρινα χρωματα ειναι αυτα …..καλησπερα σε ολους

  7. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Έχω ξετρελαθεί με όλες τις νέες καλοκαιρινές συλλογές…. δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω!! Μακάρι να μπορούσα να τα πάρω όλα!!!! Πάντως το limited edition καλοκαιρινό μακιγιάζ του Calvin Klein που είδα σήμερα, είναι θεϊκό! Θέλω μια ανανέωση, θέλω χρώμα στην ζωή μου και θέλω να’ρθει το καλοκαίρι τώρα! Καλή συνέχεια κούκλες, φιλιά!

  8. Καλησπερα!Μου αρεσουν πολυ τα chubby stick κ εχω αρκετα χρωματα.Ανυπομονω κ για τα ματια βεβαια!
    Απο τα καινουργια chubby για τα χειλη εχω παρει ενα μονο.Ειναι παρα πολυ σταθερα,με πλουσιο χρωμα.Οσο πιο σταθερο ειναι ενα κραγιον,τοσο περισσοτερα χημικα π.χ. μολυβδο εχει.Ετσι,θα παραμεινω στα παλια chubby για τα χειλη.
    Τα ck απλα τα φανταζομαι,τπτ αλλο!Απο δω που βρισκομαι τι αλλο να κανω;

  9. CK ONE SUMMER!To μοναδικό καλοκαιρινό άρωμα που αγόρασα ξανά και ξανά!Τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά.Φαντάζομαι ήδη νύχια που σκορπίζουν την ευωδιά του!WOW!

  10. Τζα!!!Αρωματικά βερνίκια;Με CK Summer;;;Τέλεια….!

  11. Γεια σας. Εγω ειχα την τυχη να με βαψει η Κερασια πριν 15 μερες με τα νεα χρωματα. Χωρις υπερβολη βγηκα αγνωριστη. Τ ελεια στην δουλεια της αλλα υπεροχα και τα προιοντα που χρησιμοποιει.

  12. Πόσο όμορφο και καλοκαιρινό post!!
    Μου αρέσουν τόσο πολύ όλα αυτά τα μαγικά προϊόντα στα υπέροχα κουτάκια τους! Μας δίνουν λάμψη και έξτρα ομορφιά!!
    Η Κερασία είναι εκπληκτική make up artist, μου έχει κάνει αρκετές φορές υπέροχο μακιγιάζ!!

  13. Τα έχω δει σε πολλές εταιρείες.΄Εντονα χρώματα,αντιθέσεις,καθαρά καλοκαιρινοί συνδυασμοί αλλά δυσκολεύομαι τόσο πολύ να τα ακολουθήσω…φοβάμαι την αλλάγή,φαίνομαι τόσο διαφορετική από τις χειμωνιάτικες smokey εμφανίσεις.΄Αντε,ενθάρρυνέ μας…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.