Μακιγιάζ: Το νεσεσέρ της beauty editor

 

 

«Ωραία, μας τα λες, ωραία μας τα γράφεις, αλλά τελικά εσύ τι κουβαλάς, μέσα στο νεσεσέρ με τα καλλυντικά σου;» Μου είπε προχθές η φίλη μου η Τζένη και μου υπενθύμισε, ότι έχω καιρό να σας κάνω ένα post για το νεσεσέρ μου (μια που κάπως το έχω ανανεώσει τώρα τελευταία…) και η μέρα είναι σήμερα.

 

Ιδού, λοιπόν αγαπημένες, αυτά που «κουβαλάω» όπως πολύ γλαφυρά το τοποθέτησε η Τζένη. Θα μπορούσατε να τα πείτε και τα αγαπημένα μου, αυτής της εποχής…

 

Πρόσωπο

 

Το make up Maestro του Giorgio Armani SPF 15.. ασύλληπτο προϊόν.. μου τελειώνει και κλαίω από τώρα… είναι τόσο μοναδικό, τόσο εξελιγμένο, που δεν ξέρω αν θα με πιστέψετε, αλλά κάθε φορά που θέλω να κάνω ένα ξεχωριστό post, μόνο γι αυτό, χάνω τα λόγια μου, σας μιλάω ειλικρινά…

 

Το make up La Roche Posay, Toleriante Teint, για λιπαρές επιδερμίδες (;) Κανονική και μάλιστα προς το ξηρή επιδερμίδα έχω αλλά μου άρεσε τόσο πολύ η βελούδινη mousse υφή του που το φοράω έτσι κι αλλιώς, αλλά σε πολύ μικρή ποσότητα, περισσότερο σαν κονσήλερ σε ορισμένα σημεία, παρά σαν make up σε όλο το πρόσωπο.. (θα ακούσετε και άλλα «περίεργα» από μένα…)

 

Την BB Cream Avon Ideal Flawless: Τον λόγο σας τον έγραψα τις προάλλες, μην τα ξαναλέμε. Το βάζω και χύμα στην τσάντα αυτό και αργά το μεσημέρι κάνω και ένα ρετουσάκι αν δεν είμαι σπίτι.

 

Τα ρουζ,  Sisley Phyto Blush Eclat σε απόχρωση 5 Pinky Coral και από πάνω για λίγο περισσότερο χρώμα το Korres Blush Stick σε απόχρωση Peach. Να μη μιλήσω για το Benetint της Benefit.. οk, αυτό δεν μου λείπει ποτέ…

 

Μάτια

Tο χειμώνα είχα λυσσάξει με δύο μολύβια ματιών. Ένα σκούρο πράσινο της L’Oreal Paris το Color Riche No 118 Military Green, και  το πολύ μαύρο Νο 01 Onyx της Estee Lauder Double Wear.

 

Τώρα όμως άλλαξα και τελευταία φοράω eye liner και μου αρέσει και πολύ το αποτέλεσμα

 

Φοράω τo L’Oreal Paris, Super Liner Black buster (τέλειο)

 

Και το

 

Ολοκαίνουργιο της Estee Lauder Pure Color Liquid Eyeliner Duo από την μπρονζέ-χρυσή πλευρά (αλλά θα το κρύψω, θα το κάνω οικονομία για το καλοκαίρι που θα έχω μαυρίσει, το υποσχέθηκα στον εαυτό μου…)

 

Μάσκαρα..

Λοιπόν, την La Roche Posay Respectissime για τη μέρα για πιο φυσικό ελαφρύ αποτέλεσμα και την L’Oreal Paris Wings για το βράδυ και πιο εντυπωσιακό εφέ. Νομίζω σας το έχω πει κιόλας. Και βρήκα πολύ γλυκιά και εύχρηστη φέτος την Clinique Bottom Lash Mascara σε μαύρη απόχρωση και έτσι βάφω πότε πότε και τις κάτω βλεφαρίδες (γιατί έτσι μου έμαθε η Marianna..)

 

Χείλη

 

Προχθές, πήρα στα χέρια μου το Tom Ford Lip Color No 19 Aphrodisiac και υποκλίνομαι για άλλη μια φορά, στο μεγαλείο του κυρίου Ford.

 

Το Μaybelline New York No 904Wild Rose, πολύ έντονο, πολύ φούξια, πολύ σέξι, μόνο τα βράδια…

 

Στον αντίποδα του, πολύ γλυκό, πολύ ευχάριστο, αλλά και λαμπερό, ότι πρέπει για τη μέρα, το Korres Lipstick Νο 45 Coral

 

Από μολύβια χειλιών που δεν χρησιμοποιώ συχνά βρίσκω πολύ καλά αυτά της μάρκας Seventeen Long Stay Lip Shaper και μάλιστα το No 22, που είναι μια εντελώς φυσική απόχρωση των χειλιών.

 

Εργαλεία

 

Εκτός από το ψαλιδάκι μου και το τσιμπιδάκι των φρυδιών (ανάμεσα στις επισκέψεις μου στο Brow Bar της Benefit) το μόνο άλλο εργαλείο που έχω αυτή τη στιγμή είναι το πινέλο για ρουζ της Mac No 187 SE

 

 

Στο μεταξύ, όπως σας έχω ξαναγράψει, συνήθως οι μέρες που βάζω σε τάξη τα Δελτία Τύπου, τα cd’s και usb’s και που μπορώ να δοκιμάσω και κάποια νέα προϊόντα που κάνουν την άφιξη τους στην αγορά, είναι το Σάββατο και η Κυριακή (ας πούμε ότι τα σαββατοκύριακα είναι λίγο πιο εύκολο να γίνει αυτό, αν και όχι πάντα..)

 

Χθες λοιπόν, που έκανα την ταξινόμηση της εβδομάδας, «έπεσα» πάνω σε τρία προϊόντα, που βρήκαν και αυτά μια θέση στο νεσεσέρ μου:

 

Sephora Tatoo me!

 

Το είχα δει αυτό, πριν από περίπου 1,5 μήνα στην παρουσίαση για την καλοκαιρινή κολεξιόν Sephora, αλλά το είχα ξεχάσει. Πρόκειται για κάτι μαρκαδόρους, οι οποίοι κάνουν προσωρινό τατουάζ σε διάφορα σχέδια (εγώ έχω το αστέρι και την νεκροκεφαλή, αλλά υπάρχουν και άλλα σχέδια αν θυμάμαι καλά, λουλουδάκια κλπ..) Τελείως προ-εφηβικό μου φάνηκε το όλο concept (έχει και ο κύριος Ρωμανός κάτι τέτοιες σφραγιδούλες με διάφορα σχέδια και κάνει και τατουάζ στον εαυτό του και σε μένα, πότε- πότε..) Aλλά εντάξει, καλοκαίρι έρχεται, το καλοκαίρι πιο χαλαρό, ποτέ δεν ξέρεις αν θα έρθει και η όρεξη για ένα τατουάζ σε… καίριο σημείο, το οποίο όταν το σαπουνίσεις θα φύγει..)

 

 

Να και μια φωτογραφία, με το τατουάζ που μου έκαναν τα κορίτσια του Sephora, εκείνη τη μέρα…

 

 

Max Factor: Color Elixir Giant Pen Stick

 

Όπως μας έγραψε πολύ σωστά τις προάλλες η KETTY, αυτά τα χοντρά-μολύβια είτε για τα μάτια είτε για τα χείλη «παίζουν» πολύ αυτή την εποχή και τα βρίσκετε σε διάφορες μάρκες, είναι εύχρηστα, εύκολα σε όμορφες αποχρώσεις αρκεί να προνοήσετε να αγοράσετε και μια μεγάλη ξύστρα (την έχω πατήσει σε καλοκαιρινές διακοπές και μετά, ήταν άχρηστο το μολυβάκι και είχε και ωραία απόχρωση και μου στοίχισε…) Αυτό δεν ισχύει για τα Chubby Stick μολύβια της Clinique, τα οποία δεν χρειάζονται ξύστρα είναι πιο εργονομική η συσκευασία τους, περιστρέφεις το μολύβι και μεγαλώνει η μύτη. Τα συγκεκριμένα τώρα της Max Factor μου άρεσαν γιατί δίνουν ένα απαλό, γυαλιστερό αποτέλεσμα, είναι από τα προϊόντα που τα παίρνω μαζί μου ακόμα και στη θάλασσα.. Αγαπημένη απόχρωση η Foxy Amber 25 (μια φούξια-κόκκινη απόχρωση)

Θυμάσαι τι μας έγραψες KETTY; «Τα έχω δει σε πολλές εταιρείες. Έντονα χρώματα, αντιθέσεις, καθαρά καλοκαιρινοί συνδυασμοί αλλά δυσκολεύομαι τόσο πολύ να τα ακολουθήσω… φοβάμαι την αλλαγή. Άντε, ενθάρρυνέ μας…»

 

Το ξέρω λοιπόν ΚΕΤΤΥ ότι μίλαγες για τα χοντρά μολύβια ματιών αλλά εγώ σε ενθαρρύνω 100% να κάνεις την αρχή με αυτό το μολύβι χειλιών και θα δεις πόσο εύκολα, μετά θα αποφασίσεις και για ένα αντίστοιχο των ματιών , σε μια όμορφη απόχρωση. Θα σου λυθούν τα χέρια, για ένα μακιγιάζ των 5 δευτερολέπτων!

 

 

 

Sephora  Star Lip Stain      “

Αυτό, δεν βλέπω να βγαίνει από το νεσεσέρ μέχρι να στεγνώσει και να τελειώσει. Γιατί αυτά, στεγνώνουν γρήγορα. Μου αρέσουν όμως πάρα πολύ τα lip stains για τα χείλη. Ο “λεκές” λοιπόν, (stain) είναι ότι πιο κοντινό έχει βγάλει η βιομηχανία της ομορφιάς, στο «όχι καλέ, δεν έχω βάψει τα χείλη μου, να, τα δάγκωσα λίγο και κοκκίνισαν…» Όλως περιέργως, δεν έχουν «πιάσει» πολύ, ίσως γιατί πραγματικά στεγνώνουν γρήγορα και κρατάνε λίγο και ακόμα δεν έχει τελειοποιηθεί η φόρμουλα τους για να κρατάνε περισσότερο. Θυμάμαι, πριν λίγα χρόνια ένα υπέροχο lip stain, αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν YSL και ένα ακόμα της Nivea (τότε που η Nivea, είχε και μακιγιάζ το Nivea Beaute, το οποίο – δυστυχώς- μας άφησε χρόνους.. λέω δυστυχώς, γιατί έβρισκα όμορφα, τίμια προιοντάκια σε καλές τιμές…)

 

Θα το έπαιρνα σε πρώτο σαββατοκύριακο, εκτός, με φρεσκο- αγαπημένο και θα το φόραγα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, για να του δείξω την απίστευτη φυσική ομορφιά μου… (χεχεχε….. όπως καταλάβατε, έγινα καλά, μετά την προηγούμενη, δραματική μου, εβδομάδα..)

 

 

 

Ωραίο δεν είναι; Το φόραγα χθες, όλη μέρα σε απόχρωση 03 Coral Ink

 

 

Αυτά για τώρα.. Μεγάλη Εβδομάδα, bb girls! Άλλη μια Μεγάλη Εβδομάδα, μας βρίσκει εδώ παρεούλα και λέω αύριο Μεγάλη Τρίτη, να κάνουμε ένα .. εξωτικό ταξίδι..»

 

Φιλάκιαααα!!



25 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!! Εγω παντως ζήλεψα το make up Maestro του Armani, που μόνο σε δειγμα το εχω δοκιμάσει κι εχω παθει την πλακα μου….αλλά και το ρουζ της Sisley…. α… και το κραγιόν Tom Ford φυσικά…Ολα τα φθινούτσικα δηλαδή… 🙂

  2. @Stella: Ακριβώς όπως το είπες!! Όλα τα φθηνούτσικα βρε παιδί μου, πως έπεσε εκεί το ματάκι σου! Αλλά τι να λέμε, Υπουργέ για τα make up του Armani.. το ξέρω πολύ καλά, ότι τα λατρεύεις και εσύ, από άλλο post.. τα λόγια είναι περιττά…

  3. Καλημερα!!καλη εβδομαδα να εχουμε ολες!!
    Η αληθεια ειναι οτι και εγω γουρλοσα τα ματια μου
    για το μεικ απ του Armani!Εχω περασει απο το σταντ
    της εταιριας εχω δει τα προιοντα και τα ηθελα ολαααα!!
    Ακομα θελω οποσδηποτε να αγορασω το blush stick του
    Κορρε αλλα και αυτο απο τα sephora που προσαρμοζεται
    στον τονο της επιδερμιδας!
    Περιμενω να δω το εξωτικο ταξιδι που μας ετοιμαζεις
    μιας και το μυαλουδακι μου εχει αρχισει τωρα που πιασανε οι ζεστες
    να ταξιδευει!
    Φιλιακια xxxx

  4. Καλημέρα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα! Να σχολιάσω το Benetint; Το αγόρασα μετά από παρότρυνση της Τζούλιας και της Ιωάννας και το θεωρώ το top προϊόν φρεσκάδας. Δυστυχώς, όμως θα αργήσω να το ξαναβάλω, γιατί ένα σπασμένο πόδι θα με κρατήσει αρκετές μέρες κλινήρη.
    Παρότι ήμουν έτοιμη να ακολουθήσω και τη συμβουλή για τη Respectissime, υπέκυψα στην ck one color περιστρεφόμενη μάσκαρα η οποία μου άρεσε πολύ και μου κάλυψε και πρωινές και βραδινές ανάγκες.

  5. @Amalia: ????? Περαστικά βρε Αμαλία μου,δεν το πιστεύω αυτό μεσα στο Πάσχα!! Μη το βάζεις κάτω bb girl! Τατουάζ στο γύψο και βόλτες με πατερίτσα! Στυλ! Σε φιλώ αγαπημένη μου.

  6. @Τζούλια μου, αν σου πω ότι είμαι τυχερή που είναι μέσα στο Πάσχα και δεν θα επηρεάσει πολύ τη δουλειά μου, θα το πιστέψεις; Πατερίτσες και βόλτες μετά από 15 μέρες… Έως τότε μόνο διαδικτυακές βόλτες. Φιλιά πολλά κι ευχαριστώ.

  7. Καλημέρα!!!!!Τζούλια τι ωραίο το νεσεσέρ σου!Το ζήλεψα…..

  8. Καλημερα και καλη Μεγαλη Εβδομαδα σε ολους!!!!!!!!!!

  9. Καλησπέρα κούκλες και καλή Μεγάλη εβδομάδα! Αχ Τζούλια μου και γω ζήλεψα το νεσεσέρ σου…. Λατρεύω το make up Maestro του Armani (το’χω δοκιμάσει και γω μόνο σε δειγματάκι και έχω πάθει πλάκα!!) και φυσικά ξετρελάθηκα με όλα τα κραγιόν σου! Όμως και από τα νέα προϊόντα θέλω πολύ το Color Elixir Giant Pen Stick (αγαπώ την Max Factor) και το Sephora Tatoo me που είναι ότι πρέπει για το καλοκαιράκι!! Καλή συνέχεια όμορφες…. Φιλιά!
    @Amalia: Περαστικά κούκλα μου και σύντομα!

  10. Καλή Μεγάλη Εβδομάδα σε όλες! Πολύ ωραία τα προϊόντα του νεσεσέρ σου!! Θέλω πολύ να δοκιμάσω τα ρουζάκια του Κορρέ αλλά δεν τα έχω βρεί ακόμα σε κάποιο φαρμακείο.. Φιλάκια πολλάαα!

  11. kalhspera julia bbgirls!!!kalh megalh ebdomada na exoume oles!!! poly oraia ta proionta tou neseser sou fysika k to zylepsa ligaki….!!!!filakiaaa

  12. Αχ Τζούλια τι όμορφα ολα όσα μας έδειξες!!! @Stella και ‘γω τα ίδια πραγματάκια ζήλεψα. Καλή Μ.Εβδομάδα σε όλους μας…

  13. Καλησπερα JULIA&BBGIRLS!!Τι να πρωτοσχολιασω απο αυτο το υπεροχο νεσεσερ;Θα σχολιασω οτι με θυμηθηκες παλι JULIA για τη μασκαρα στις κατω βλεφαριδες!!Δεν παιζεσαι παιδι μου,αν σου εμαθα κτ,τοτε δηλωνω ευτυχης!Ασε ομως τι μου εμαθες εσυ!
    Το post θα το ξανα-ξανα-ξανα διαβασω γτ τρελαινομαι να ανακαλυπτω ξενα νεσεσερ!
    Θελω κι εγω να δοκιμασω τοmake up armani(λεω με παραπονιαρικο υφος)!Ολα μου αρεσουν,τι να πρωτοδιαλεξω!
    Θα σας πω κι εγω καποια καινουργια πραγματακια που ανακαλυψα αυτες τις μερες:Ενα αντηλιακο apivita spf 30(JULIA,μ’ακους;)tinted,το οποιο μου αρεσε παρα πολυ.Επισης,το chubby stick for eyes.Πολυ βολικο κ κραταει.Εχει κι ενα υπεροχο bronze το οποιο εβαλα στο ματι για αργοτερα.Τωρα,πηρα ενα καφε-μωβ!Ανυπομονω για το εξωτικο ταξιδακι κ αυτες τις μερες που εχω λιγουλακι ελευθερο χρονο θελω να τις περασουμε παρεα!Για την ακριβεια,τι καλα,αλλο ενα Πασχα μαζι!Σας φιλω!

  14. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια και bbgirls.Καλά αυτό το lip stain εμένα πώς μου ξέφυγε;Δείχνει υπέροχο στα χειλάκια σου.Επίσης έχω να δηλώσω ότι δεν μπορώ καθόλου να έχω μόνο τα απαραίτητα στο νεσεσέρ μου(ποτέ δεν θα μπορέσω να χωρέσω όσα θέλω σ’αυτά τα μικρά τσαντάκια)και θαυμάζω εσάς που μπορείτε να το κάνετε.Φιλιά…

  15. καλησπερα σε ολη την bb παρεα…εγω σκεφτομαι να παρω την μασκαρα της loreal μια κ εγω ακουσει τα καλυτερα για την συγκεκριμενη.σας ευχομαι ολες καλο πασχα κ τα καλυτερα να ερθουν…φιλακιαααα

  16. Καλησπέρα σε όλες, τζούλια το λάτρεψα το νεσεσέρ σου και σαν μια πορωμένη με τα καλλυντικά ζυγός, δηλώνω ευθαρσώς ότι τα θέλω ΟΛΑ!!!lip stain είχε βγάλει και η lancome πριν λίγα χρόνια και ήταν καταπληκτικά ,έντονου χρώματος και πολύ μεγάλης διάρκειας

  17. Kαλησπέρα Τζούλια μου…τι καταπληκτικό νεσεσέρ…ότι έχει μέσα είναι τέλειο!!! Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!

  18. Καλησπέρα κι από μένα και καλή Μεγάλη Εβδομάδα κορίτσια! Τέλειο το νεσεσέρ Πρωθυπουργέ! Κι εγώ έχω πάθει κάτι με τα μολύβια ματιών και λίγο τις σνομπάρω τις σκιές! Για βάση έχω το teint visionnaire και ενώ είμαι φαν των Nude αποχρώσεων τώρα στο Λονδίνο το έχω ρίζει στα φουξοροζουλιμπορδοροδοκόκκινα για να ξορκίσω το κρύο!
    Φιλιά πολλά!!!

  19. Tη ΒΒ της AVON πολύ θέλω να τη δοκιμάσω, αλλά πως από 1 κατάλογο να επιλέξω απόχρωση για το δέρμα μου?? Το μπρονζέ eye-liner της Estee Lauder μου κλείνει το μάτι από τότε που είχες κάνει κ το σχετικό posτ, αααχ!!! μπορείς να μας πείς τιμούλα?? Πάντως τα make up του Armani απλά δν υπάρχουν που λένε!! Όσα έχω δοκιμάσει δοκιμάσει μου κάθονται άψογα!! Έτσι τα εναλλάσσω!! Πριν είχα το Luminous, και τώρα έχω το Lasting που μου τελειώνει (super κάλυψη με ανάλαφρο φινίρισμα κορίτσια!!) κ τώρα ή θα πάρω το Face fabric-Second Skin ξανά, ή το Maestro!! Α! κ μια ερώτηση.. Τα tattoo βγαίνουν με το νερό, τόσο εύκολα?? Δηλ για διακοπές δν προτείνονται??

  20. ola ena kai ena ta thelo olaaaa kai g paro ligi voitheia apo esas to Sisley Phyto Blush Ecla se poia katastimata mporo na t vro?

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.