Ο Τρύφωνας και τα «Μυθικά Ταξίδια»

 

 

Για άσχετα πράγματα, μιλάγαμε στο τηλέφωνο τις προάλλες με τον Τρύφωνα (δεν μιλάμε συχνά, αλλά όταν το κάνουμε, μιλάμε για διάφορα..) όταν μου είπε: «Έκανα, ένα εκπληκτικό ταξίδι φίλη μου.. Ένα ταξίδι στην Καμπότζη και το Βιετνάμ, που αν δεν έχεις πάει ποτέ, πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις…»

 

Φωτογραφίες, έβγαλες; Ρώτησα εγώ. “Πάρα πολλές“, μου απάντησε εκείνος, “γιατί θέλω να θυμάμαι για πάντα αυτή τη μοναδική εμπειρία…» . «Ακούγεσαι τόσο ενθουσιασμένος, ενώ έχεις ταξιδέψει και άλλες φορές στο παρελθόν σε πολύ όμορφες χώρες… στην Άπω Ανατολή, Ταυλάνδη, Μπαλί, Μπανγκόκ…προφανώς θα ήταν μυθικό αυτό το συγκεκριμένο ταξίδι σου» του είπα εγώ….

 

Kαι τι το ήθελα… μυθικό είπα και εκείνη ακριβώς τη στιγμή, μου ήρθε στο μυαλό η συνέντευξη που είχαμε κάνει μαζί, για το Mythic Oil, αυτό το υπέροχο λάδι μαλλιών, πού όλες αγαπήσατε, αλλά και κάτι άλλο….

 

Αληθεια την θυμάστε, εκείνη τη συνέντευξη; Δεν θα το πιστέψετε, αλλά ήταν σχεδόν ακριβώς, πριν από ένα χρόνο και ήταν και πάλι Μεγάλη Εβδομάδα! http://beautyblog.gr/2012/04/09/ego-o-trifonas-ke-to-mythic-oil/

 

 

 

Kαι πριν συνεχίσω με τη σκέψη που μου ήρθε και επειδή θέλω να ταξιδέψουμε όλες μαζί σήμερα μαζί με τον Τρύφωνα έστω και νοητά και επειδή ο Τρύφωνας μου έστειλε πολλές από τις προσωπικές του φωτογραφίες, για να τις δούμε μαζί, πάμε bb girls! Σήμερα ας κάνουμε το bb, ταξιδιάρικο και εξωτικό!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είμαι πάντως αχόρταγη.. Δεν μου έφτασαν αυτές οι φωτό, ήθελα και άλλα.. ήθελα…

 

… αλλά ας έχω και σε λίγη αγωνία.. θα σας πω τι ήθελα, αύριο….

 

Τον αγαπώ τον Τρύφωνα. Αλλά και ο Τρύφωνας αγαπάει τα bb girls.. το έχει πει και ο ίδιος άλλωστε..

 

22 Σχόλια
  1. Αυτό το video ηταν το πρώτο που είδα στο Bb!!! Και φυσικά από τότε κόλλησα!! Καλημέρα Julia και καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!!

  2. υπεροχες φωτογραφιες. Μας ταξιδεύεις πρωι – πρωι τζούλια! Μπράβο στον κυριο Τρύφωνα και στα mythic oil τα οποία λατρευω.

  3. Καλημερα!Τι κανετε ολες;
    Εχω ξαναδει φωτογραφιες του Τρυφωνα απο αυτο το ταξιδι αλλα σε μας,τα ββ αχορταγα κοριτσακια,εδωσε τις πιο ωραιες!
    Περιμενω αυτο που ετοιμαζετε πρωθυπουργε μου,σιγουρα ειναι κτ “mythic”……

  4. Kalimera Tzoulia, kalimera bb girls, kalimera tryfwna!!!

    Super oi photos, zilevoume prwi prwi alla mas taksidepsate se mythic proorismous…Anamenw me anypomonisia tin avriani ekpliksi…

  5. Ο Τρυφωνας είναι χωρίς αμφιβολία καταπληκτικός σε αυτό που κάνει…όμως, προσωπικά μου βγάζει και έναν σούπερ θετικό άτομο! έχει θετική ενέργεια και σε κάνει και χαμογελάς:-)))) πειράζει που το ταξίδι του το ζήλεψα???
    Καλό Πάσχα σε όλες τις bbgirls!

  6. @ολες: Καλημέρα, αγαπημένες!! @ georgia07: αλήθεια; Ηταν το πρώτο video που είδες; Τι ωραία!@marianna: Δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Και είναι αλήθεια! Σε εμάς, έδωσε τις καλύτερες!

  7. Καλημέρα! Αχ βρε Τζουλια… αχ βρε Τρύφωνα τι μου κάνατε… θυμήθηκα τα δικα μου ταξίδια το πάλαι ποτέ…στην Ασια που τη λατρεύω… Ταιλάνδη, Κινα, Χονγκ Κόνγκ, Σιγκαπούρη… Ναι, ναι τη λατρευω την Ασία, τη φιλοσοφία της, τις θρησκείες της, αυτη την ανεκτίμητη κοιτίδα πολιτισμού, το καλειδοσκόπιο χρωμάτων, γεύσεων, μυρωδιών,τοπίων, ανθρώπων…
    Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ δεν έχω παει παρότι θα το ήθελα πολύ… αλλά εχω πεταξει πανω απ΄το “χρυσό τρίγωνο” κι αυτη η αχανής ζούγκλα εμεινε χαραγμενη στη μνήμη μου σαν ενα απο τα πιο.ομροφα πραγματα που είδα στα ταξίδια μου! Αχ βρε παιδιά τι μου κάνατε τωρα? Θυμηθηκα τωρα ένα μου Πάσχα που έκανα στην Κίνα, το 1997! Αστο καλό παω να κλάψω….

  8. @JULIA,αν κ το προγραμμα μου ειναι πολυ φορτωμενο,πώς να μην ηταν αλλωστε για μια εργαζομενη μαμα,προσπαθω να βρισκω χρονο για τον εαυτο μου.Φυσικα,ο,τι εχει να κανει με μοδα κ ομορφια με τραβαει σαν μαγνητης!

  9. Ζηλεύω τρελά!!Πόσο θα ήθελα να πάω σε τέτοια μέρη,αλλά με μικρά παιδιά τα θεωρώ δύσκολα ταξίδια.Θα βολευτώ με τις φωτογραφίες και καμιά παραστατική περιγραφή.Εσύ θα πας πουθενά το Πάσχα;Εμείς ήδη σε νησί,κάνουμε τις πρώτες μας βουτιές!!

  10. Καλημερα,
    MYTHIC, MAGIC TOMORROW, ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ………….

  11. Yperoho taxidi! Yperoxos Tryfonas!!! Kai poio foveri i Julia… Den tha borouse na ginei kalyteros syndiasmos….Agapo poly Julia & Tryfona xxxx

  12. Καλημέρα κούκλες! Καταπληκτικό το εξωτικό ταξίδι σήμερα, ταξιδέψαμε όλες μαζί με τον Τρύφωνα και φυσικά είναι αξιολάτρευτος και γλυκός όπως πάντα! Οι φωτογραφίες είναι φανταστικές και πραγματικά ζήλεψα γιατί θα’θελα να κάνω και γω (κάποια στιγμή) ένα τόσο υπέροχο ταξίδι!!
    @Τζούλια μου, την περσινή απίθανη συνέντευξη δεν την είχα δει (μου ξέφυγε τ’ομολογώ!)…. Την είδα όμως σήμερα και ξετρελάθηκα… είστε και οι δύο γλυκύτατοι, πανέμορφοι και με πολύ χιούμορ! Αγαπάμε πάρα πολύ Τζούλια και Τρύφωνα! Φιλιάαααα 🙂

  13. αχ ποσο ζηλευωωωωωωωωω!και εμεις αγαπαμε τρυφωνα!!! <3

  14. Αυτα τα ταξιδια οχι μονο γεμιζεις τις μπαταριες σου και χορταινουν
    τα ματια σου αλλα πιστευω οτι Αλλαζει και ο τροπος σκεψεις
    σου το πως βλεπεις την ζωη!!
    Φιλια πολλα @Τζουλια@Τρυφωνα μας φτιαξατε την μερα!!

  15. Μαγικές φωτογραφίες αλλά λίγες. Ευχομαί σε όλους και όλες μας να είμαστε δυναατοί και με υγεία και μπορεί να επιστρέψει η εποχή που τα ταξίδια ήταν πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν!!!!! Αχ τι μας κάνατε σήμερα!

  16. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΝ ΤΡΥΦΩΝΑ ΜΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΥΟ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ

  17. hello julia bbgirls!!!teleies oi fotografies tou tryfona…exo tin entiposh oti kati mas etoimazete eseis oi dyo prothypourge mou….filakiaaaaaa

  18. Πολύ ωραίες φωτογραφίες. Μας ταξίδεψε ο Τρύφωνας σε “μυθικά” μέρη για άλλη μια φορά. Το χαμόγελό του μου έφτιαξε τη διάθεση. Αναμένω και το αυριανό ταξίδι…

  19. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls…Αγαπώ Τρύφωνα,τέλος. Φιλιά.

  20. Ανακάλυψα το beautyblog ψάχνοντας πληροφορίες για τα υπόλοιπα προιόντα
    mythic oil (σαμπουαν και μασκα).Μαγική στιγμή!Με το mythic oil απέκτησα όμορφα μαλλιά και με το beautyblog ανεβασμένη ψυχολογία σε μια δύσκολη για μένα περίοδο της ζωής μου.Ο δε Τρύφωνας μου έφερε το χαμόγελο στα χείλη σε στιγμή που νόμιζα πως το είχα χάσει για πάντα.Τον ευχαριστώ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.