Fake Bake: Τέλειο μαύρισμα σε 10 λεπτά, χωρίς ήλιο!

 

 

Τις προάλλες, έλαβα ένα σχόλιο από την Elena, που με έβαλε σε σκέψεις … Το σχόλιο ήταν το εξής:  «Χτες πήγα στα Hondos να ρωτήσω για οποιοδήποτε προϊόν self tan και μου είπαν ότι δεν υπάρχει τίποτα γιατί έχουν πια καταργηθεί. Εσείς που τα βρίσκετε? Λέω να πάω και Gallerie de Beaute μήπως έχει εκεί κάτι.»

 

Επειδή σας έχω γράψει πολλές φορές μέσα σε αυτά τα σχεδόν τέσσερα χρόνια πόσο πολύ μου αρέσουν τα προϊόντα self tan, τα χρησιμοποιώ πάντα αρχές καλοκαιριού και πριν τα πρώτα μου μπάνια στη θάλασσα (και σας έχω γράψει και post με συμβουλές και σας έχω αποκαλύψει κιόλας ότι αν θέλετε να κρύψετε μικροατέλειες, είναι ό, τι καλύτερο..) η πρώτη μου δουλειά, μόλις μου έγραψε αυτό η Elena, ήταν να αρχίσω την έρευνα.

 

 

Κατά μια έννοια είχε δίκιο, γιατί κάποιες από τις αγαπημένες μου μάρκες, πράγματι σταμάτησαν να φέρνουν τα προϊόντα self tan στη χώρα μας: Η Biotherm, η Helena Rubinstein, o Dior και δυστυχώς το πιο αγαπημένο μου όλων, το Flash Bronzer της Lancome, δεν υπάρχουν πια στη αγορά. Σοκ, ειδικά για το Flash Bronzer. Από την άλλη εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια στην αγορά, αγαπημένη Elena και σε ευχαριστώ για το σχόλιο γιατί με έκανες να ψάξω. Θα βρεις λοιπόν self tan στα Sephora, το Sephora Spray Leg Bronze Glow καθώς και: Art Deco Spray Leg, Guerlain Spray Jambes de Gazelle, Lierac Κρέμα Sunific Autobronzant, Inglot Κρέμα, και αν δεν κάνω λάθος (διότι ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση) τηνEstee Lauder Bronze Goddess Self tan Cream

 

Μετά κάθισα και σκέφτηκα, ότι για να τα αποσύρουν τόσο καλές και μεγάλες μάρκες, προφανώς τα self tan δεν πάνε και πολύ καλά στην ελληνική αγορά (διότι δεν τίθεται θέμα ασφάλειας, τα έχω ψάξει πολύ και είναι απολύτως ασφαλή προϊόντα) Και ο λόγος είναι απλός: Όσα tips και αν έχω γράψει, όσες συμβουλές και αν έχω δώσει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από εδώ αλλά και παλιότερα μέσα από τα περιοδικά, το γεγονός ισχύει, ότι κάποιες από εσάς, «φοβάστε» να τα χρησιμοποιήσετε, ή σας μυρίζουν άσχημα, ή νομίζετε ότι θα βγείτε με «μπαλώματα», οπότε δεν το τολμάτε. Απολύτως σεβαστό. Και εγώ εξάλλου μπορεί να απλώνω self tan χωρίς κανένα πρόβλημα, αλλά από την άλλη, δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο, να βάψω τα μαλλιά μου μόνη μου. Δεν μου έχω εμπιστοσύνη. Τέλος.

 

Άρα, τι κάνουμε τώρα; Για να μη βγούμε στην παραλία, μέσα στην ασπρίλα; Ειδικά εμείς που αντίθετα με άλλες, δεν έχουμε κάνει ούτε ένα μπάνιο ακόμα; Και δεν θέλουμε και self tan στο σπίτι; Για solarium, δεν το συζητώ ούτε για αστείο. Οι ακτίνες του μαυρίσματος στα solarium είναι οι UVA και όπου Α=Aging και Allergies και πρόωρη γήρανση και φτου- φτου και  μακριά από εμάς, (UVB όπου Β=Βurning). Και για να σας πω την αλήθεια και έτσι να μην ήταν, σιγά μην κλειστώ εγώ εκεί μέσα στο κουβούκλιο του θανάτου (καλά- καλά ούτε σε ανανσέρ δε μου αρέσει να μπαίνω, ε, μια κλειστοφοβία, την έχω, γιατί να το κρύψω…) Αν με βάζανε μέσα εκεί με το ζόρι, σίγουρα από τις φωνές μου, θα ξεσήκωνα όλο το τετράγωνο…

 

 

Οπότε μια είναι η λύση και αυτό που πρέπει να κάνουμε:

 

 

Fake Bake στο Le Hammam. Και εγώ έχω ήδη κλείσει ραντεβού σήμερα (γιατί έχω να πάω και σε γάμο την Κυριακή-ακούει η Όλγα; και θέλω να φορέσω εξώπλατο..)

 

 

 

Τι είναι η Fake Bake τώρα… πάμε να δούμε:

 

Η Fake Βake είναι η No 1 εταιρία self-tanning στο κόσμο και αυτή που προτιμούν οι celebrities πριν από κάθε εμφάνισή τους στο κόκκινο χαλί. celebrities (Madonna, Britney Spears, Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Sienna Miller, κλπ..) και υπόσχεται ένα φυσικό λαμπερό μαύρισμα με τη μέθοδο airbrush (ψεκασμός με αερογράφο). Συστατικά από φυτικά εκχυλίσματα (ζαχαροκάλαμο) και φυσικά αντιοξειδωτικά εγγυώνται ένα απόλυτα ασφαλές μαύρισμα χωρίς τον κίνδυνο της έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία. Η ειδική φόρμουλα εμπλουτισμένη με DHA και ERYTHULOSE ενεργοποιεί τη μελανίνη στα ανώτερα στρώματα της επιδερμίδας προσφέροντας βαθύ χρυσό-μπρούτζινο χρώμα που διαρκεί έως 10 ημέρες. Μπορείτε να το επαναλαμβάνετε όσο συχνά θέλετε για πιο έντονο αποτέλεσμα. Η μέθοδος της Fake Bake είναι απόλυτα ασφαλής και την συνιστούν διάσημοι δερματολόγοι σε όλο τον κόσμο.

 

 

Την υπηρεσία Fake Bake θα την βρείτε στο Le Hammam στην τιμή των 60Ε αλλά αν την κλείσετε μέσα από το www.beautyblogclub.com θα σας στοιχίσει 30Ε

 

Έφυγα.

 

 

 

 

 

Θα τελειώσω αυτό το post στέλνοντας ένα φιλάκι και από εδώ μέσα, στην Nopi Sarou η οποία μας διαβάζει από την Γερμανία. Ξέρω, ότι είσαστε πολλές που μας διαβάζετε και από το εξωτερικό (το βλέπω στα επίσημα στοιχεία του site) αλλά ξέρω επίσης ότι δεν σχολιάζετε. Χθες όμως η Nopi μου έγραψε αυτό στη σελίδα μας του fb: «Φιλάκια από Deutschland! Xαίρομαι πάντα να διαβάζω beautyblog είστε αυτό που με δένει με την πατρίδα και είστε πάντα πιο ενήμερες από τις Γερμανίδες σε θέματα ομορφιάς!»

 

We love all our bb girls wherever they are! Σωστά;

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλημέρα. Τι μου θύμησες τώρα, φοιτήτρια αγκαλιά με το self tan των body shop με τη φοβερή μυρωδιά , να προσπαθώ να μαυρίσω με ικανοποιητικά συνήθως αποτελέσματα αλλά με καφετί πάντα χέρια. Έχω κάνει μαύρισμα με αερογράφο και είναι ωραιότατη και εύκολη λύση . Φιλιά…

  2. Εχω κι εγω ενα γαμο το αλλο Σαββατο κ ειμαι ξασπρουλιαρα… Προπερσι ειχα χρησιμοποιησει μια κρεμουλα της Maybelline που ηταν ενυδατικη κ μαυριζε σταδιακα αλλα ειχα μεινει ευχαριστημενη πολυ με ενα sprey της L’Oréal που νομιζω οτι δεν το εχω ξαναδει. Μου εχει μεινει στο ντουλαπι αλλα φοβαμαι να το χρησιμοποιησω. Παντως αν δεν προδεχες εκανε λεκεδες στο εσωτερικο του μπρατσου η μεσα στα γονατα που δεν μπορεις να υπολογισεις ποσο ψεκασες ή αν ιδρωσες μετα το μπανιο κι εφυγε. Όμως για γαμπες κ ντεκολτε ήταν πολύ καλο. Αερογραφος ε? Με κολαζεις πάλι….

  3. Τι σκέφτεσαι να βάλεις στο γάμο? Είναι περίεργη εποχή… καμια ιδέα….?

  4. Καλημερα!!
    Α αυτο με τα αυτομαυριστηκα προιοντα το εψαχνα απο περσι
    και εγω ειχα παρει την ιδια απαντηση!!
    Μου ειχε προκαλεσει μεγαλη απορια μιας και στο εξωτερικο
    κυκλοφορουν κανονικα απο ολες τις εταιριες!Λες τελικα να μας
    θεωρουν πολυ μελαχρινες?και να νομιζουν οτι δεν τα εχουμε
    αναγκει??
    Παντως το καλητερο ειναι αυτο που προτεινει η Τζουλια δαγκωτο!!
    Το κανει μια φιλη μου και καθε καλοκαιρι ειναι θεα!!
    Εγω απο την αλλη επειδη το ψαχνω τα προιοντα που θεωρησα καλητερα
    αν θελω να κανω χρηση στο σπιτι ειναι το St’Tropez που το χρησιμοποιουν
    πολλες διασημες και εχει ολοκληρη σειρα αλλα και το too faced”tanning bed tube”
    Μακαρι να τα εχει το sephora.
    Φιλια xxx

  5. Καλησπέρα σ’όλη την όμορφη παρέα! Κορίτσια είμαι και γω άσπρη-άσπρη σαν το γάλα, αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ προϊόντα self tan γιατί τα φοβάμαι και φυσικά ούτε λόγος για solarium, οποίο είναι υπεύθυνο για πολλά σοβαρά προβλήματα στο δέρμα (τα οποία εμφανίζονται μετά από χρόνια)!! Το “φυσικό” μαύρισμα με τη μέθοδο airbrush (το γνωρίζω από παλιά), αλλά δεν έχω τολμήσει να το δοκιμάσω ακόμη….. Πάντως Τζούλια μου είναι φοβερή ιδέα, η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή και μάλλον θ’αρχίσω να το σκέφτομαι πιο σοβαρά! Καλό σ/κ κούκλες, πολλά φιλιά!
    Υ.Γ. Τζούλια μου, να περάσεις υπέροχα στον γάμο….. θέλουμε φωτογραφίες με το εξωτικό σου μαύρισμα και φυσικά με το εξώπλατο που θα φορέσεις! Φιλιά!

  6. Τζούλια σε ευχαριστούμε για το τόσο κατατοπιστικό άρθρο σε σχέση με τα self tan προϊόντα. Δυστυχώς δεν κυκλοφορούν πλέον τέτοια προϊόντα μόνο στις μεγάλες εταιρείες και σε τιμές λίγο απαγορευτικές λόγω κρίσης. Στο παρελθόν υπήρχε ένα πολύ καλό προϊόν στο Hondos Center δεν θυμάμαι την εταιρεία… το αποτέλεσμα ήταν πολύ φυσικό και η τιμή πολύ λογική.
    Αλλά και η πρόταση σου μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα … γιατί δεν είναι σολάριουμ (τεχνητό αποτέλεσμα) ούτε κάτι χημικό και φυσικά η τιμή μέσω beautyblog πολύ λογική.
    Όταν το κάνεις σε παρακαλώ βγάλε μια φωτογραφία να δούμε και εμείς το μαύρισμα σου … αν φυσικά αυτό είναι εύκολο.
    Καλό Σαβ/κο κορίτσια σε όλες και να περνάτε φανταστικά !!!

  7. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,bbgirls.Μία φορά χρησιμοποίησα self tan κι έγινα πορτοκαλί με βούλες,χάλια!Από τότε δεν το ξαναπροσπάθησα κι αποδέχτηκα την ασπρίλα μου.Αυτό που προτείνεις ενδιαφέρον..Καλά να περάσεις στο γάμο(θέλουμε φωτογραφίες) 😉 Φιλιά!

  8. Γεια σας. Εγω ειχα χρησιμοποιησει ενα αντιστοιχο προιον που εφερναν τα sephora εγινα και εγω ολο μπαλωματα. Τωρα ομως δεν με νοιαζει να βγω στην παραλια ασπρη αφου το 80% ειναι ασπροι εμενα θα κοιταξουν. Αλλα ακομη και να το κανουν τι εγινε υπαρχουν σοβαροτερα πραγματα να με κανουν να στενοχωριεμαιεξαλλου με τρια μπανια εχω παρει ηδη χρωμα.Και τελος υπαρχει τιποτα πιο ωραιο να βρισκεσαι ξαπλωμενη στην αμμο και να μαυριζεις ακουγοντας το κυμα φορωντας φυσικα παντα αντιηλιακο. καλο απογευμα σε ολες και να περασεις υπεροχα στο γαμο Τζουλια. Δωσε μας ιδεα τι φορουσαν γιατικαι εγω ειμαι καλεσμενη το αλλο Σαβατοκυριακο σε γαμο.

  9. Προϊόντα self tan κυκλοφορούν από την Oriflame. Υπάρχει ζελέ προσώπου και spray για τω σώμα. Μέχρι τις 9/6, η τιμή καταλόγου – με έκπτωση- είναι 8.95 το καθένα.

  10. Γεια σας bbgirls!Γεια σου Julia!Χμμ!!Βρηκα κι ενα θεμα στο bb που δεν με ενδιαφερειLOL!!Εχω αποδεχτει την ασπριλα μου κ δεν με πειραζει.Παντοτε τετοια εποχη,οταν φοραω τα καλοκαιρινα μου κ κοιταζομαι στον καθρεφτη,αναφωνω με την ασπριλα μου!Σε λιγο καιρο ομως,με τα πρωτα μπανια,παιρνω ενα ελαφρυ χρωματακι.Ε,κ τι εγινε;Δεν με νοιαζει αν βγω γαλακτερη στην παραλια.Τελος,το μονο που θα εκανα,αν εκανα κτ,θα ηταν ο αερογραφος.Φιλακια!

  11. Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια!Ελπίζω να είστε όλες καλά.Διάβασα το άρθρο για το μαύρισμα με πρoϊόντα self tan.Είμαι και εγώ στην κατηγορία των γυναικών που είναι κάτασπρες,αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μου αρέσει πολύ που είμαι άσπρη.Δεν αγάπησα ποτέ το μαύρισμα.Οι άσπρες γυναίκες στο δέρμα πάντα έχουν μια ιδιαίτερη ομορφιά!Φυσικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ μου τέτοιου είδους προϊόντα αν και είμαι ιδιαίτερα fan της περιποίησης της επιδερμίδας και του μακιγιάζ.Έχω την κολητή μου όμως η οποία έχει μούρλα με το μαύρισμα σε αντίθεση με εμένα,και με το προϊόν που χρησιμοποιεί έχει μείνει πολύ ευχαριστημένη.Οπότε Τζούλια μου αν μπορείς,χρησιμοποίησε το san resolt lait hydrat reparet autobrozant vis&corps της Lierac με τιμή 25Ε περίπου.Από τα φαρμακεία.Πιθανών σε online φαρμακεία να τα βρείς πιο οικονομικά μια και οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι και δεν προσφέρονται για πιο ποολυέξοδες επιλογές.Εύχομαι καλή επιλογή στο προϊόν που θα καταλήξεις να επιλέξεις και να περάσεις οσο καλύτερα γίνεται στο γάμο.Χαιρετίσματα σε όλα τα κορίτσια και φιλιά!

  12. Τα περί ασπρίλας τα έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια.Μη σου πω ότι ακολουθώ την παλιά “ιδεολογία” ότι το λευκό δέρμα είναι πιο υγιές.Με τον ήλιο έχουμε τσακωθεί εδώ και χρόνια.Τον αποφεύγω,δεν κάνω ηλιοθεραπεία,αλλά κολυμπάω τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα,οπότε παίρνω αρκετή δόση.΄Οσο για τα self tan έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν,όταν είχαν πρωτοβγεί,και πραγματικά αν δεν το άπλωνες καλά είχες μπαλώματα ή όπως τριβόσουν ήταν σαν να είσαι άπλυτη 10 μέρες!Φαντάζομαι τα νέας γενιάς θα’ναι καλύτερα,αλλά όπως εγώ δεν καίγομαι να δοκιμάσω,κάτι αντίστοιχο θα ισχύει για αρκετό κόσμο….

  13. KAΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ KETTY.
    TO OMOΡΦΟ, ΛΕΥΚΟ, ΥΓΙΕΣ ΔΕΡΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΜΜΕΝΑ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ? ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΞΑΝΘΕΣ? ΟΧΙ. ΟΛΕΣ ΨΗΛΕΣ? ΟΧΙ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΑΧΡΙΝΗ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΥΡΟ ΔΕΡΜΑ?
    ΕΞΑΛΛΟΥ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΕΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ? ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ?
    ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΕΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΤΕΧΝΗΤΩΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ?
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

  14. Ποτέ δεν έκανα solarium, ποτέ δεν έχω χρησιμοποιήσει προιόντα self tan, προτιμώ να απολαμβάνω το αργό αλλά σταδιακό μαύρισμα της επιδερμίδας μου και να γυρνάω από τις διακοπές μου και να ακούω “τι ωραία που μαυρισες Αννα”.
    Μ’αρέσουν τα μαυρισμένα κορμιά και θεωρώ μπανάλ τα καμένα και αφυδατωμένα σώματα που δυστηχώς ακόμα και σήμερα με τόση πληροφόρηση υπάρχουν στις παραλίες.
    Εξάλου είναι ακόμα τέλη Μαϊου …δεν χρειάζεται να μαυρίσουμε από τώρα.

    Τώρα βέβαια για τα κορίτσια που ανυπομονούν νομίζω ότι η ασφαλέστερη λύση είναι αυτή που προτείνει η Τζούλια, αν είναι να κάνουμε κάτι ας το κάνουμε σωστά με τους επαγγελματίες στο πλευρό μας.

    ΠΡΟΣΟΧΗ μακρυά από solarium δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο για το δέρμα σας.

  15. Ta filia mou se oooola ta bbgirls…Julia mou s’efxaristo polyyy…Na eiste panta kala kai na xaireste ton ilio tis patridas mas, edo einai spanio fainomeno xaxaxa

  16. Οι γνωστές φίρμες καλλυντικών δυστυχώς δεν μας αποκαλύπτουν εάν τα προϊόντα self tan είναι επικίνδυνα ή όχι, ειδικά όταν θέλει κάποιος να τα χρησιμοποιήσει σε μεγάλη επιφάνεια προκειμένου να εμφανιστεί στην παραλία. Επιπλέον, σε μεγαλύτερες ηλικίες το μαύρισμα προσθέτει χρόνια γιατί δείχνει κάθε ατέλεια..

  17. @May: Στη συντριπτική τους πλειοψηφία τα προϊόντα self tan περιέχουν DHA (dihydroxyacetone) έναν χρωστικό παράγοντα που χρησιμοποιείται πάρα πολλά χρόνια στην κοσμετολογία και απλώς «χρωματίζει» την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, χωρίς να φτάνει πιο μέσα. Όλοι οι δερματολόγοι θεωρούν αυτά τα προϊόντα πολύ πιο ασφαλή από την παρατεταμένη παραμονή κάτω από τις ακτίνες του ήλιου και βέβαια από το «καταστροφικό» solarium.

    To (υπερβολικό) μαύρισμα στο πρόσωπο, συμφωνώ ότι και τονίζει τις ατέλειες και μας δείχνει μεγαλύτερες ακόμα και με κάποιο self tan προιόν. Το μαύρισμα στο σώμα όμως (και αφού το ακολουθεί πλούσια ενυδάτωση κάθε μέρα, μετά την έκθεση στον ήλιο ή μετά από την χρήση κάποιου self tan) το αντίθετο: κρύβει και πολύ μάλιστα τις ατέλειες ενώ είναι και το μόνο προϊόν που κάνει λιγότερο ορατή με γυμνό μάτι την κυτταρίτιδα.

  18. Κορίτσια μην στεναχωριέστε… εγώ είμαι μελαχρινή και τώρα το καλοκαίρι γίνομαι κατάμαυρη!!!! Αλλά είναι από την φύση μου αυτό! Μην κάνετε διαφορά τρελά για να μαυρίσετε.. αποδεχτείτε τον εαυτό σας ως εχει… και προτιμήστε το φυσικό μαύρισμα.. όποιος με βλέπει νομίζει ότι έχω κάνει σολαριουμ μα όχι… για αυτό μόνο φυσικό μαύρισμα ούτε αερογραφος ούτε self tan ούτε τίποτα..

  19. το Flash Bronzer της Lancome ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!…δεν εχουν αποσυρθει ψεματα λενε οι πωλητες….απλως δεν ειχαν καταναλωση και δεν τα ζητουν πια…εχω δοκιμασει τα παντα εδω και …αιωνες…η Flash Bronzer της Lancome εχει πανω απ ολα τελειο ομοιομορφο αποτελεσμα και συσφιξη τρομερη…την χρησιμοποιω…top to toe…την ειχα βρει σε προσφορα μονο 17 ευρω περυσι στο hondos και λυπαμαι που δεν πηρα μια ντουζινα!!!…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.