Kerastase Νέα σειρά styling: Styling with Style!

 

 

Το πρώτο που μου έκανε εντύπωση, όταν άκουσα ότι η Kerastase, ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει μια νέα σειρά προϊόντων, ήταν ότι επέλεξε για πρόσωπο της καμπάνιας ένα πολύ διάσημο μοντέλο. Αυτό από μόνο του ήταν νέο, γιατί η Kerastase, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν έχει χρησιμοποιήσει διάσημα πρόσωπα για να διαφημίσει τις σειρές της.

 

Το  μοντέλο ήταν η Kate Moss και τα πρώτα teaser videos (αν θυμάστε εκεί κάπου στον Ιανουάριο, τα είχα ανεβάσει στο fb του bb και είχαμε κάνει και έναν μικρό διαγωνισμό), δεν έδειχναν πρόσωπο, ήταν ατμοσφαιρικά και οι πρωταγωνιστές ήταν τα υπέροχα μακριά μαλλιά και το γράμμα Κ. Kάπα όπως φάνηκε στη συνέχεια, όταν τελικά αποκαλύφθηκε το πρόσωπο, από τα αρχικά και της Kate και της Kerastase.

 

 

Όταν τελικά έμαθα, ότι η νέα σειρά, ήταν σειρά styling “Couture Styling” κατάλαβα, ότι ήταν λογικός τόσος ντόρος, διότι η Kerastase (αν εξαιρέσουμε στο παρελθόν κάποια πολύ λίγα μεμονωμένα σπρέι μαλλιών και κάποια  mousse) ουσιαστικά, παρότι μια από τις καλύτερες μάρκες μαλλιών περιποίησης παγκοσμίως- αν όχι η καλύτερη- μέχρι σήμερα δεν είχε ολοκληρωμένη σειρά styling στο portfolio της και νομίζω ότι είχε έρθει πλέον η ώρα.

 

Ως καλλιτεχνικό διευθυντή της σειράς, η Kerastase, επέλεξε τον διάσημο hair stylist Luigi Murenu. O Luigi, γεννήθηκε το στη Σαρδηνία το 1964, τον ίδιο χρόνο που γεννήθηκε και η Kérastase. Πρόκειται για έναν άνθρωπο που μετακινείται συνεχώς σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 18 χρόνια. Ένας  καλλιτέχνης που αγαπά ιδιαίτερα το χορό, δημιουργεί στυλ που διακρίνονται για την κίνησή τους, όπως μπούκλες, κυματιστά μαλλιά τα οποία δεν είναι ποτέ σκληρά. Οι δημιουργίες του είναι γεμάτες ζωντάνια, κίνηση και ενέργεια. Ο Luigi βλέπει το styling πιο πολύ σαν επέκταση του εαυτού της γυναίκας παρά σαν ένα απλό αξεσουάρ. Η Kérastase επέλεξε τον Luigi Murenu γιατί είναι ο αδιαμφισβήτητος ‘’master’’ για απόλυτα προσωποποιημένα χτενίσματα

 

 

Μετά από αρκετά χρόνια έρευνας,  και 2,300 τεστ που έγιναν παγκοσμίως, η Kerastase, δημιούργησε προϊόντα με πολύ ελαφριές και πρωτοποριακές  υφές . Πηγή, φυσικά της επιτυχίας της νέας σειράς είναι η τεχνολογία που διαθέτει. Αποτελείται από μια νέα γενιά μικρο-ιονικών πολυμερών που καλύπτουν την τρίχα με ένα πλούσιο πλέγμα για κράτημα χωρίς όμως να την σκληραίνουν. Επίσης για προστασία της τρίχας, διαθέτει τους εξής προστατευτικούς παράγοντες: Αντί-οξειδωτική Βιταμίνη Ε, UV φίλτρα για προστασία του χρώματος & Θερμο- προστατευτική ξυλόζη.

 

 

Επτά προϊόντα, πέντε για διαμόρφωση και δυο για τελειοποίηση του χτενίσματος σε ομολογουμένως ιδιαίτερα ελκυστικές συσκευασίες.

 

Ας τα δούμε:

 

Spray à Porter

Spray για επιμελώς ατημέλητο look παραλίας

 

 

Αποτελέσματα Styling

Διαμόρφωση – Look παραλίας, σαγηνευτικά κυματιστά μαλλιά όπως από τo αλάτι της θάλασσας.

 

Κράτημα

Ελαστικό

 

Τεχνολογία

Λεπτόρρευστη υφή σε μορφή spray με το ειδικό στόμιο που διευκολύνει την εφαρμογή. Το προϊόν συνδυάζει τον ενεργό συστατικό Ξυλόζη με μια λοσιόν βασισμένη στο νερό & θειικά άλατα από μαγνήσιο.

 

Στυλ

Χαρίζει sexy κυματιστά μαλλιά & το απόλυτο beach look ενώ δεν κολλάει καθόλου όπως άλλες συνθέσεις με αλάτι. Αυτό το κυματιστό look είναι μια πολύ σύγχρονη και μοντέρνα τάση που δίνει απαλό και βελούδινο άγγιγμα στα μαλλιά.

 

Τι προτείνει ο Luigi:

Σε νωπά μαλλιά, εφαρμόστε σε όλο το μήκος των μαλλιών και μετά τσαλακώστε τούφες με τα χέρια σας για να δημιουργήσετε ανάλαφρες μπούκλες.

Σε στεγνά μαλλιά: ψεκάστε σε απόσταση 15cm από τα μαλλιά σε κοντινά τμήματα και συνεχίστε το styling με τα δάχτυλα.

 

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 26,00 €

 

Forme Fatale

Gel χτενίσματος

 

 

Αποτελέσματα Styling

Όγκος , διαμόρφωση, λάμψη Ιδανικό για λεπτά μαλλιά.

 

Κράτημα Δυνατό

 

Τεχνολογία

Μια πολύ δυνατή φόρμουλα: ένα πολυμερές διαμόρφωσης με μαλακτικά συστατικά παγιδευμένα όλα σε ένα χωρίς αλκοόλ gel με βάση το νερό εμπλουτισμένο με μικροσωματίδια για λάμψη.

 

Στυλ

Το Forme Fatale εγγυάται τέλειο κράτημα. Αυτό το καινοτομικό gel χτενίσματος με την εξαιρετικά ελαφριά υφή του και τα μικροσωματίδια από χρυσόσκονη δίνει τέλειο σχήμα στα μαλλιά και έχει κράτημα μακράς διάρκειας.

 

Τι προτείνει ο Luigi:

Μετά το λούσιμο και αφού στεγνώστε τα μαλλιά σας με πετσέτα, εφαρμόστε ομοιόμορφα το gel σε όλο το μήκος των μαλλιών. Ανασηκώστε τις ρίζες με μια βούρτσα ενώ κάνετε πιστολάκι.

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 26,00 €

 

Boucles d’Art

Αφρός σε ρευστή μορφή για διαμόρφωση στις μπούκλες

 

 

Αποτελέσματα Styling

Μοναδική διαμόρφωση στις μπούκλες και τέλειο κράτημα. 24ωρη antifrizz αποτελεσματικότητα.

 

Τεχνολογία

Με την υψηλή του τεχνολογία , το Boucles D’art είναι ένας αφρός σε ρευστή μορφή χωρίς αλκοόλ και προωθητικό αέριο που χαρίζει αέρινο άγγιγμα. Αποτελεί ένα καινοτομικό προϊόν που προσφέρει πολύ πιο φυσικά αποτελέσματα από ένα aerosol ταυτόχρονα με μια ευχάριστη υφή

 

Στυλ

Σαν προϊόν διαμόρφωσης, η υφή του είναι τόσο απαλή και λεπτή σαν να λιώνει όπου ακόμα και μια μικρή ποσότητα μπορεί να χαρίσει είτε πιο απλά, γοητευτικά κυματιστά μαλλιά ή πλούσιες, εντυπωσιακές μπούκλες. Δημιουργεί πιο σφιχτές μπούκλες όταν στεγνώνει και μετά μπορεί να ξαναδουλευτεί αν επιθυμείτε πιο χαλαρές μπούκλες. Είναι αρκετά δυνατό για να δώσει σώμα χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά.

 

Τι προτείνει ο Luigi

Λούστε και στεγνώστε με πετσέτα τα μαλλιά σας. Κρατήστε το μπουκάλι ψηλά & δεξιά χωρίς να το ανακινείτε και εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα προϊόντος στα μαλλιά. Ξεμπερδέψτε τα μαλλιά και αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά ή με πιστολάκι για ένα πιο αέρινο look.

 

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 26,00 €

 

Mousse Bouffante

Αφρός για πλούσιο όγκο.

 

 

Αποτελέσματα Styling

Εντυπωσιακός όγκος στα μαλλιά από τη ρίζα ως την άκρη.

 

Κράτημα

Δυνατό

 

Τεχνολογία

Πολυμερή που βοηθάνε τα μαλλιά να μην κολλάνε σε συνδυασμό με συστατικά εμπλουτισμένα με σιλικόνη που κάνουν το χτένισμα πιο εύκολo και δεν σκληραίνουν τα μαλλιά.

 

Στυλ

Άμεση μεταμόρφωση, glamorous στυλ που παρόλα αυτά δεν βαραίνει τα μαλλιά. Ένα απαλό προϊόν που αγκαλιάζει την τρίχα και δίνει όγκο στα λεπτά μαλλιά ενώ παράλληλα τα αφήνει να κινούνται ελεύθερα. Για ένα λαμπερό look που σαγηνεύει χωρίς να είναι υπερβολικό..

 

Τι προτείνει ο Luigi

Πάνω από όλα, ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μετά εφαρμόστε ομοιόμορφα τον αφρό σε όλο το μήκος των μαλλιών πριν το πιστολάκι.

 

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 23,00

 

Lift Vertige

Gel που ανασηκώνει τις ρίζες.

 

 

Αποτελέσματα Styling

Εγγυημένα μαλλιά με όγκο στη ρίζα. Φίνα, μαλακά- λαμπερά μαλλιά.

 

Κράτημα Μεσαίο

 

Τεχνολογία

Περιλαμβάνεται σε συσκευασία με αντλία. Αυτό το απαλό, διάφανο υγρό gel δεν περιέχει οινόπνευμα και δεν ξηραίνει τα μαλλιά.

 

Στυλ

 

Το Lift Vertige προσφέρει εντυπωσιακό όγκο στη ρίζα .Στη βάση αυτού του υψηλής απόδοσης προϊόντος υπάρχει μια απλή φόρμουλα: κράτημα, ελαστικότητα, ανόρθωση και όχι ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Μια σύνθεση που ανασηκώνει τη ρίζα προσφέροντας ανάλαφρο αποτέλεσμα.

 

Τι προτείνει ο Luigi

Σε μαλλιά σκουπισμένα με πετσέτα, εφαρμόστε μικρές ποσότητες προϊόντος και ανασηκώστε τις ρίζες με βούρτσα ή χτένα ενώ στεγνώνετε.

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 26,00 €

 

Laque couture

Λακ για τελείωμα.

 

 

Αποτελέσματα Styling

Κράτημα μακράς διάρκειας- 24 ώρες anti-freeze αποτέλεσμα-βελούδινη αίσθηση.

 

Κράτημα Μεσαίο

 

Τεχνολογία Πολυμερή για διαμόρφωση μακράς διάρκειας.

 

Στυλ

Προσφέρει μοναδικό αισθησιασμό και λάμψη στο χτένισμα. Μια παραδοσιακή μέθοδος που έχουν λατρέψει οι γυναίκες μετατρέπεται σε μια καινοτομική φόρμουλα και ένα ασυναγώνιστο μικρο-spray, σχεδιασμένο να προσφέρει κράτημα, χωρίς να σκληραίνει τα μαλλιά. Για μαλλιά ζωντανά, ζωηρά και λαμπερά. Έλεγχος κατά του φριζαρίσματος και των ατίθασων μαλλιών.

 

Τι προτείνει ο Luigi

Ψεκάστε σε απόσταση 20cm από τα μαλλιά σε κοντινά τμήματα. Χρησιμοποιείστε σε στεγνά μαλλιά ή ενώ στεγνώνετε για την επίτευξη του επιθυμητού στυλ.

 

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 23,00 €

 

Touche Finale

Ορός λείανσης

 

 

Αποτελέσματα Styling

Δίνει λάμψη και απαλή υφή στα μήκη. Δράση κατά του φριζαρίσματος Ιδανικό για μακριά, ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

 

Κράτημα

Απαλό

 

Τεχνολογία

Ορός βασισμένος στο νερό σε συσκευασία με αντλία, εμπλουτισμένος με σιλικόνη και συστατικά τελειοποίησης της επιφάνειας των μαλλιών.

 

Στυλ

Μερικές σταγόνες είναι αρκετές για να δώσουν στα μαλλιά ζωντάνια και μοναδική λάμψη που κάνει τη διαφορά στο συνολικό look. Ένα απολαυστικό προϊόν σχεδιασμένο να αγγίζει την τελειότητα.

 

Το άγγιγμα του Luigi

Μετά από προσεκτικό στέγνωμα με την πετσέτα ή το πιστολάκι, εφαρμόστε μία ή δύο δόσεις από τον ορό, σε όλα τα μαλλιά. Αν εφαρμοστεί σε νωπά μαλλιά, στη συνέχεια στεγνώστε.

 

Προτεινόμενη Τιμή Μarketing 25,00 €

 

 

Styling with style, σωστά;

 

Τελειώνοντας πάντως το post, κάτι μου ήρθε στο μυαλό… για να δούμε…

 

29 Σχόλια
  1. καλημερα.το προϊών που κάνει το ατημέλητο λουκ πολύ θα το θελα.

  2. Πολύ ενδιαφέροντα φαίνονται όλα! Και αν κρίνουμε από την ποιότητα σε όλα τα προϊόντα της Kerastase, σίγουρα θα είναι υπέροχα!xx

  3. Καλημέρα!Όλες λατρεύουμε τα φυσικά, ανεπιτήδευτα μαλλιά των διακοπών!Αυτό το σπρέι κάτι μου έκανε!Ένα κλικ!
    Βέβαια σήμερα είμαι πολλαπλά χαρούμενη γιατί παρέλαβα το πακέτο μου DOVE και έχω ήδη ξεκινήσει την ολική περιποίηση μαλλιών και σώματος!Ευχαριστώ Τζούλια!Να είσαι πάντα καλά, να μας χαρίζεις εμπειρία, γνώσεις και υπέροχα δώρα!

  4. Αχ, τι ωραία που ακούγονται όλα αυτά..
    Ωστόσο, εγω δεν τολμώ το καλοκαίρι να κυκλοφορήσω με λυτό, ανεμελο μαλλί, διότι με ζεσταίνει πολύ, ε, είναι και κομματάκι μακρύ…
    Θα ‘θελα πάντως αυτο το beach look για τα μακειά, ίσια, βαρετά μου μαλλιά! 🙂

  5. καλημέρα κορίτσια και καλό μήνα…. φαινεται πως θα “kerastasiastoume” αυτό το καλοκαίρι…. :))

  6. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι και καλή εβδομάδα! Όπως έχω ξαναγράψει, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα προϊόντα της Kerastase…. γιατί είναι τα μοναδικά που ταιριάζουν τόσο πολύ στα μαλλιά μου και τα κάνουν να δείχνουν τόσο, μα τόσο υπέροχα!! Για τα νέα προϊόντα, τι να πω…. όπως πάντα μ’έχουν ξετρελάνει και θα’θελα να δοκιμάσω πρώτα απ’όλα τον Ορό λείανσης Touche Finale και το Spray à Porter για επιμελώς ατημέλητο look παραλίας! Καλή συνέχεια κούκλες, φιλιάαααα….. 🙂

  7. Καλημέρα!!Νομίζω πως τα θέλω όλα!!Τώρα με τον ήλιο τα μαλλια μας θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα οπότε ναι..θα kerastasiastoume φετος!!

  8. ΤΕΛΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΚΡΙΒΑ!!!

  9. Υπέροχα, μα πανάκριβα! Τι σου ρθε, Τζούλια, στο πονηρό σου μυαλο?

  10. Το πρώτο προιόν για μαλλιά “παραλίας” και ο ορός λείανσης, μπήκαν αυτόματα στα αγαπημένα!!! Έρωτας η Kerastase!!!!

  11. Καλημερα!!!
    Αγαπω τα προιοντα της kerastase εχουν σωσει τα μαλλια μου
    στο παρελθον απειρες φορες!!
    Η νεα σειρα ηρθε την καταλληλη εποχη που τα μαλλια μας
    χρειαζονται ενα “προσεγμενο”λουκ παραλιας!
    @Τζουλια κατι ετοιμαζεις παλι εεε?
    Φιλια πολλα

  12. Γεια σας. Ξετρελαθηκα και εγω με την νεα σειρα. Σιγουρα το ονομα σε παραπεμπτει σε ποιοτητα. Θα σας γραψω για την εμπειρια που ειχα σημερα στα χοντος με το codicioner της nivea. Μου εκαναν το τεστ σε βρεγμενο χερι και μου εβαλαν το προιον .Επειτα το ξεβγαλαν και οντως για αρκετη ωρα οταν το αγγιζα φαινονταν σαν να ειχα βαλει κρεμα σωματος στο συγκεκριμενο σημειο. Η τιμη για αυτη την εβδομαδα ειναι 2,30 αντι 5.80 κανονικη τιμη.το αγορασα και θελω να το βαλω σε ολο το σωμα. Καλο απογευμα.

  13. @rania: Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, Ράνια!

  14. Καλησπερα κοριτσια&Τζουλια!Μη λες ψεματα,απο πριν ειχες προγραμματισει αυτο που ετοιμαζεις κ οχι αφου τελειωσες το post ε;Τελεια κ τα δυο looks της Kate.Ποσο θα ηθελα να τα πετυχω,δεν λεγεται!
    Κ κτ ασχετο!Βρε κοριτσια, μονο εγω βαριεμαι με το που επιασε η ζεστη να εφαρμοζω ρουτινες ομορφιας,να πασαλειβομαι με serums κ τα συναφη;ή ειναι γενικο το κακο;

  15. me vlepw na latreuw ta proionta se va8mo na ta xrisimopoiisw san ti meegaki pou aplose to ladi sta podia anti sta mallia k to shampoo apo panw!!!

  16. @marianna: Σου το ορκίζομαι η ιδέα μου ήρθε, αφού τελείωσα το post (και γι’ αυτό και το έγραψα κιόλας…) Και ευτυχώς, που κάποιοι συμφώνησαν με την ιδέα μου, έστω και αν μου ήρθε, τελευταία στιγμή!! (δεν μπορώ να πω άλλα…)

  17. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Αγαπώ Kerastase!Δεν υπάρχει προϊόν της που να μην έκανε όσα υποσχόταν.Το σπρέι(γιατί είμαι τεμπέλα) και ο ορός(πρέπει να τον τεστάρω) είναι τα πρώτα που θα αγοράσω.Φιλιά…

  18. @Julia,καταλαβα ποιοι συμφωνησαν μαζισου,κι εδω που τα λεμε,πολυ καλα εκαναν….!!!!Πολλα φιλακια!Παρεμπιπτοντως,αν τα μαλλια της Kate τα οποια δεν ειναι κ τοσο πλουσια,μεταμορφωνονται ετσι,τοτε τι να πω;Το κλεινω το στομα μου.

  19. Γεία σας ,γεια σας!Μα τι λαμπερες συσκευασιες και υπεροχα χρωματα.Εγω δυστυχως δεν εχω δοκιμασει ποτε προιον της εταιριας.Δεν ξερω αν φταιει το ποστ σου Τζουλια μου λλα πολυ με τραβηξαν.
    @marianna Μια από τα ίδια και απο εδω,τεμπελια στο φουλ.Πολύ θα ηθελα να βρισκομαι σε καποιο σπα,να χαλαρωνω και να με περιποιουνται απο την κορυφη ως τα νυχια.Κλαψ…back to reality

  20. Θεωρώ τα kerastase από τα καλύτερα προϊόντα για μαλλιά.Από αυτά που παρουσιάζεις το πρώτο και το τελευταίο θα μ’ενδιέφεραν αυτή τη στιγμή.Βρε φιλενάδα όμως πανάκριβα!!!Θα τα βγάλεις στις προσφορές;

  21. Καλησπέρα Τζούλια bbgirls!!! Εξαιρετικά προιόντα φαίνονται!! Διαγωνισμός με εξαιρετικό έπαθλο μου μυρίζει, μεταμορφώσεις φοβερές!!
    Αυτό που θέλω να δοκιμάσω πάντως είναι το τζελ για τις ρίζες γιατί πρόσφατα δοκίμασα ένα σπρει αντίστοιχο και ενθουσιάστηκα!
    Φιλιά πολλά!!

  22. Spray a Porter και Boucles d’Art μου κέντρισαν την προσοχή. Δεν νομίζω όμως ότι η τιμή τους θα μου επιτρέψει να τα δοκιμάσω σύντομα… Τα χρώματα των συσκευασιών είναι μαγικά!
    @Julia, ποιος θα μπορούσε να σου αρνηθεί;

  23. Η Kerastase έχει αποδεδειγμένα τα καλύτερα προιόντα για τα μαλλιά…τα προιόντα της έχουν εξαιρετική ποιότητα,μόνο να ήταν λίγο πιο προσιτά στην τιμή τους..

  24. Kerastase = εγγυημένη ποιότητα (ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί για όλες εμάς που η περιποίηση των μαλλιών μας είναι καθημερινό βασανιστήριο). Οι συσκευασίες πανέμορφες, μόνο που γενικά είναι ελαφρώς (να, όσο πατάει η γάτα) απρόσιτες για το μέσο πορτοφόλι. Κατά τα άλλα, δηλώνω αμετανόητη fan, ό,τι έχω χρησιμοποιήσει τόσα χρόνια με ικανοποίησε σε υπερθετικό βαθμό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.