The Body Shop: Καθαρισμός προσώπου με χαμομήλι, summer products και προσφορές!

 

 

 

Aν οι βαριές και πιο ενισχυμένες φόρμουλες περιποίησης της επιδερμίδας είναι ιδανικές για τους κρύους μήνες του χειμώνα, αυτό αλλάζει το καλοκαίρι που η επιδερμίδα μας έχει ανάγκη από μια πιο ήπιας μορφής περιποίηση, γιατί τον πρώτο λόγο εξάλλου, τον έχουν μια καλή ενυδατική κρέμα (ή ένα ελαφρυ ενυδατικό σέρουμ) και βέβαια η αντηλιακή μας.

 

Στο ίδιο μοτίβο, πρέπει να κινηθεί και ο καθαρισμός της επιδερμίδας και τώρα είναι η εποχή για να αλλάξετε, τα βαριά γαλακτώματα καθαρισμού με κάτι πιο ελαφρύ. Εγώ, τώρα τελευταία έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη με τη νέα   σειρά καθαρισμού με χαμομήλι από το The Body Shop

 

 

Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα της σειράς:

 

Camomile Sumptuous Cleansing Butter

Ένα  βελούδινο butter που  μετατρέπεται σε καταπραϋντικό έλαιο και  αφαιρεί εύκολα κάθε στρώμα μακιγιάζ με μία κίνηση.

 

 

 

Camomile Silky Cleansing Oil

Έλαιο που προσφέρει εξαιρετικά δροσερό και καθαρό αποτέλεσμα, χωρίς υπολείμματα και  λιπαρότητα. Περιέχει ένα μίγμα από έλαια που απαλύνουν την επιδερμίδα καθώς και την καταπραϋντική δύναμη του αιθέριου ελαίου χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες

 

 

 

Gentle Eye Make-Up Remover

Καταπραϋντικό και μη λιπαρό, αφαιρεί ήπια το μακιγιάζ από τις βλεφαρίδες και τα βλέφαρα σε δευτερόλεπτα. Κάθε μπουκάλι περιέχει έλαιο χαμομηλιού από το Δίκαιο Εμπόριο με Κοινότητες

 

 

 

Waterproof Eye Make-Up Remover

Το νέο waterproof make-up remover διαθέτει σύσταση διπλής φάσης, η οποία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με μία μόνο εφαρμογή ενώ είναι ήπιο και για την περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

 

 

Muslin Cloth

 

Το Muslin Cloth από 100% οργανικό βαμβάκι είναι ιδανικό για ακόμα καλύτερο καθαρισμό. Αν έχετε διάθεση για να κανακέψετε λίγο τον εαυτό σας,  αφήστε για λίγο το ζεστό cloth επάνω στην επιδερμίδα σας για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

 

 

 

 

Γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες, το χαμομήλι είναι ένα ευργετικό  συστατικό για την περιποίηση της επιδερμίδας. To Τhe Body Shop, προμηθεύεται το έλαιο χαμομηλιού από έναν οικογενειακό συνεταιρισμό στο Norfolk, στην Αγγλία. Εκεί, τα άνθη αναπτύσσονται χωρίς φυτοφάρμακα και συλλέγονται την κατάλληλη στιγμή για να διασφαλιστεί η απόλυτη ποιότητα.

 

Επίσης στα The Body Shop, θα βρείτε και αυτές τις φετινές καλοκαιρινές αφίξεις:

 

 

Το αγαπημένο Honey Bronze Gold Shimmering Dry Oil, αυτό το ξηρό λάδι που δίνει σέξι λάμψη στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

 

Την νέα καλοκαιρινή πρόταση στη σειρά Beautifying Oils, το  Brazil Nut, με «βραζιλιάνικο» άρωμα, ιδανικό και για τα μαλλιά και για το πρόσωπο και για το σώμα

 

Το Honey Bronze Shimmer Lip Balm, ένα πλούσιο balm για λάμψη και προστασία στα χείλη.

 

Επίσης πριν ολοκληρώσω να σας ενημερώσω ότι από τις 3 Ιουνίου έως και τις 15 Ιουνίου θα υπάρχει μια ειδική προσφορά στα αγαπημένα Body Butters (ιδανικά για το καλοκαίρι) με 40% έκπτωση.

 

 

26 Σχόλια
  1. Ποσο υπεροχα φαινονται οολα. Επειδη ηδη χρησιμοποιω το λαδι της Babor για καθαρισμο προσωπου και το εχω καταβολευτει, θα δοκιμασω κ αυτο με χαμομηλη που σιγουρα θα χει και χαμηλοτερη τιμη.
    Το Camomile Sumptuous Cleansing Butter, φαινεται κ αυτο υπεροχο παντως, δεν θα μου ξεφυγ..

    Υ.Γ. Ηθελα τοσο καιρο να ρωτησω την Στελλα : Εχω παρει αυτο το υπερχο spray απο τρυανταφυλλο απ τo Sensities. Πως το χρησιμοποιω, απλα ψεκαζω στο προσωπο και το αφηνω να στεγνωσει μονο του και μετα προχωραω στην κρεμα, η ψεκαζω το προσωπο και το απλωνω με βαμβακι ?
    Ο λογος που ρωταω ειναι, επειδη εχω διαβασει οτι το προσωπο δεν πρεπει να το αφηνουμε ποτε βρεγμενο να στεγνωσει μονο του, γιατι αφυδατωνεται..(εγω παντως τοσο καιρο, το αφηνα να στεγνωνει μονο του)

  2. Μια γλυκια καλημερα απο εμενα.Υπεροχο post!!!!!!!!!!!

  3. Καλημερα κοριτσια,καλημερα Τζουλια!Πολυ ενδιαφεροντα ολα.
    Θα ηθελα να μαθω αν το waterproof make up remover τσουζει τα ματια γτ εχω προβλημα,δεν θελω να με τσουζουν τα ματια μου μετα.
    Χθες,αγορασα το shimmering oil,τη νεα αποχρωση,κ ειναι super!
    Τι ειναι αυτο το muslin cloth;
    Μη μου πειτε ομως, κ το brazil nut πρεπει να μυριζει υπεροχα!Αιντε γεια,παω να πασαλειφτω τωρα!!!!

  4. Δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν butters καθαρισμού!
    Τζούλια, μου άνοιξες και σήμερα τα μάτια! Γενικά δεν είμαι ανοιχτή σε δοκιμές προϊόντων καθαρισμού στο δέρμα μου, αλλά θα δοκιμάσω τη συγκεκριμένη σειρά, μιας και περιέχει χαμομήλικι αφού μας την προτείνεις! Το muslin cloth πρέπει να χρησιμοποιείται ζεστό? Κάνει και για αφαίρεση υπολειμμάτων μακιγιάζ ή καταπραΰνει την επιδερμίδα μόνο όταν έχει πια καθαριστεί καλά?

  5. @marianna & VassiaP: Λοιπόν, τα ειδικά cloth καθαρισμού (τα πανάκια δηλαδή) εγώ προσωπικά τα λατρεύω. Και καθαρίζουν και αφήνουν μια πολύ απαλή αίσθηση μετά στο δέρμα. Επίσης κάποιες φορές τα βρέχω με ζεστό νερό και τα βάζω πάνω στο πρόσωπο μου για κανένα δίλεπτο, τρίλεπτο. Δεν φαντάζεστε πόσο όμορφα νιώθω μετά, ειδικά εγώ που ζω μέσα στην Αθήνα και πάνω κάτω μέσα στα καυσαέρια της Κηφισίας…Βέβαια, για βαρύ μακιγιάζ και αδιάβροχες mascara δεν θα συνιστούσα το cloth. Kάνουμε πιο καλό καθαρισμό πχ με το butter και μετά χρησιμοποιούμε το cloth. Το cloth είναι επίσης τέλειο τις μέρες που δεν έχουμε κάνει μακιγιάζ, για να αφαιρεί σκόνη και ρύπους.

    @marianna: Το χαμομήλι είναι πολύ απαλό, εμένα δεν με έτσουξε, αλλά αν έχεις κάποια ευαισθησία, να προσέξεις.

  6. @Kalia Dance: Babor, ε; Μμμμ…. ε, βέβαια, τα bb girls, ξέρουν…

  7. Καλημερα!!!
    Αυτα που θα αγορασω σιγουρα ειναι το muslin cloth και το
    cleansing butter φανταζομαι το butter που θα λιωνει στο
    προσωπο με τα απαλο αρωμα του χαμομηλιου και αμεσως μετα
    το cloth που θα καθαριζει καθε ιχνος μακιγιαζ λες και βρισκομαι
    σε καποιο σπα! Τελεια beauty ιεροτελεστια!!
    Φιλια πολλα

  8. Ουαου!
    Μακάρι να το μάθαινα αυτό χθες πριν αγοράσω ήδη προϊόν καθαρισμού για το πρόσωπο και για τα μάτια.
    Μ αρέσουν τόσο πολύ αυτα.
    Ελπίζω ν κρατηθώ λιγο κ να περιμένω να τελειώσουν αυτα που ήδη εχω πριν αγοράσω νέα.
    ΠΆΝΤΩΣ την προσφορά νε την κρέμα σώματος σίγουρα θα τη χτυπήσω!!!

  9. @SofiaT: Καλέ, Σοφάκι… τι ωραία περιγραφή… ακόμα και την beauty editor ξεσήκωσες!!! Έφυγα!!

  10. @Τζουλια μου τι να πω!!!χαχα Αν σε ξεσηκωσα μαλλον
    το φταιξιμο θα το ριξω στο body shop με τα υπεροχα
    προιοντα που βγαζει!!
    Φιλια πολλα

  11. @Kalia Dance Προφανώς έχεις πάρει το ροδόνερο Βοίου Κοζάνης. Το χρησιμοποιείς όπως τηn λοσιον μετα τον καθαρισμό, οπότε ή ψεκάζεις απ΄ευθείας στο πρόσωπο και περνάς με ένα βαμβακάκι είτε κατ΄ευθειαν στο βαμβάκι και περνάς το πρόσωπο κι αμεσως μετα την κρέμα. Το νωπό δέρμα βοηθάει παντα την κρέμα να απορροφηθεί καλύτερα και να κρατησει την απαραίτητη υγρασία, οπότε μην ανησυχείς. Επισης μπορείς να χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο στη θάλασσα κατά την ηλιοθεραπεία, για δροσιά και ενυδάτωση…. φαντασου το δροσερό κι ευωδιαστό στο πρόσωπο σου… Γιατί δηλαδή το evian είναι καλύτερο? 🙂

  12. Καλησπέρα κούκλες! Φανταστικά και αγαπημένα τα προϊόντα του Body shop όπως πάντα! Τι ωραία που τα λες Σοφάκι μου…. και μένα με ξεσήκωσες!!! Λάτρεψα το Muslin Cloth και φυσικά το Camomile Sumptuous Cleansing Butter! Μόλις τελειώσει το δικό μου προϊόν καθαρισμού, έφυγα τρέχοντας για το Body shop!! Φιλιάαααα…… 🙂

  13. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls..Δεν ήξερα καν ότι υπήρχε τέτοιο προϊόν(για το Cleansing Butter λέω)Ακούγεται τέλειο οπότε πρέπει να το δοκιμάσω 😉 Φιλιά κοριτσάρες μου!

  14. @Elena μου φαντασου και στην πραξη ποσο θα ξετρελαθεις!!
    Αν και το cloth ειναι και λιγακη ζεστο ετσι για να ανοιξουν
    οι ποροι του δερματος σκετη απολαυση!!χαχα
    Φιλια xxx

  15. Γεια σας κορίτσια!!!! Απο το χειμώνα στις εκπτώσεις έχω παρει το Honey Bronze oil, το παλιό φυσικά κι ονειρευόμουν τροπικό μαυρισμα και το κορμί να γυαλίζει ως άλλη πυγολαμπίδα στο σκοτάδι, αλλά ακόμα δεν εδέησα να κανω ούτε ένα μπανιο, μπας και το δοκιμάσω λιγουλάκι. Οσο για τα body butters, τρέχω μόλις σχολάσω στην Ερμού για ένα τσεκ στο must του καλοκαιριού την καρύδα και, ότι άλλο φυσικά μου κάνει κλικ!!!!! Φιλάκια!

  16. Καλό μεσημέρι…πολύ ελκυστικά προιόντα αν και γενικά όλα τα προιόντα των Body Shop είναι το ένα πιο ελκυστικό από το άλλο..ειδικά οι κρέμες σώματος είναι εκπληκτικές…το μόνο που αναρωτιέμαι είναι αν καλύπτουν τις ηλικίες 35+

  17. hello όμορφες !!! Τα προϊόντα body shop είναι απο τα λίγα προϊόντα που τελειώνω πάντα. Ντρέπομαι να το ομολογήσω αλλά τα ειδικά πανάκια δεν τα ήξερα και πάντα “ξέβαφα” πάνω στις πετσέτες μου. Ώρα για ψώνια 😉

  18. @maryl: Για έναν απλό καθαρισμό, μια χαρά καλύπτουν αυτές τις ηλικίες αγαπημένη… Δεν το συζητώ καν βέβαια, ότι οι κρέμες σώμετος ειδικά τα πλούσια butters είναι για όλες ανεξαιρέτως τις ηλικίες!

  19. @Julia, εννοειται οτι τα bb girls ειναι full ενημερωμενες ¨), αλλα οκ και η Babor εχει υπεροχα προιοντα..

    @Stella ευχαριστω για την απαντηση, ναι αυτο που λες εχω παρει, τωρα ειμαι στο 2-ρο μπουκαλι, απλα ο λογος που σε ρωτουσα ειναι επειδη ποτε μου δεν εβαζα λοσιον μετα τον καθαρισμο, περνουσα κατευθειαν στην κρεμα κ εδω και μερικους μηνες αρχισα να βαζω το ροδονερο αυτο, σκεφτομουν εγω με το μυαλο μου :αν ψεκασω το ροδονερο στο προσωπο και μετα στο καπακι το περασω με το βαμβακι, θα μεινει τπτις στο προσωπο να απορροφησει ? Α επισης εγω το ψεκαζω και στα ματια, κανει η εκανα βλακεια? Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις, απλα διψαω για beauty γνωση αχχαχα

  20. @Kalia Dance Μιά χαρά κάνει και για τα μάτια! Συσφίγγει την περιοχή, όχι απλά κανει καλό! Οσο για το βαμβακι σε βοηθαει να παρεις τα τελευταία υπολείματα ρύπων και μακιγιάζ.

  21. @Stella: Μπανάκι;; Τι είναι αυτό;; Μ’ αρέσει που προνοείς πάντως… Εγω, μια φορά, πυγολαμπίδα θα είμαι! Από την ασπρίλα! 🙂

    Υπέροχα προϊόντα φαίνονται όλα!

    Όσο για την έκπτωση στα body butters, εξαιρετική! Κι απ’ ό,τι διάβασα τέτοιου είδους προσφορές θα συνεχιστούν περιλαμβάνοντας πολλά από τα προϊόντα της μάρκας. Οπότε, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

  22. Μμμμ… Μα τι ωραία και εύχρηστα προιόντα βγάζει το Body Shop! To Camomile Sumptuous Cleansing Butter θα μπει ΣΙΓΟΥΡΑ στο νεσεσέρ μου.

    Πολλά φιλιά σε όλα τα όμορφα bb girls 🙂

  23. Καλησπέρα!
    Τα έχω υπόψιν εδώ και λίγες μέρες τα καινούρια προιόντα του Body Shop, θέλω να δοκιμάσω τη σειρά καθαρισμού με χαμομήλι, αλλά και αυτό το Honey Bronze Shimmer Lip Balm, σε αυτό το όμορφο βαζάκι-κυψέλη! Ενδιαφέρουσα η πληροφορία της Andriana για διαδοχικές προσφορές σε διάφορα προιόντα, να το παρακολουθούμε!

  24. Το αγαπώ τόσο πολύ το χαμομηλάκι και η συγκεκριμένη σειρά μου έχει κινήσει από την πρώτη στιγμή το ενδιαφέρον!!
    Σίγουρα θα δοκιμάσω κάποια από τα προιόντα!!*

  25. Καλησπέρα κι από μένα έστω και καθυστερημένα!!!
    Εξαιρετικά προϊόντα λατρέυω άλλωστε τα body butter & oils του body shop όπως και τα αρώματά του!
    ΟΙ κρέμες και τα λάδια καθαρισμού ανεβαίνουν πολύ γιατί πραγματικά πιστεύω ότι τα έχουν εξελίξει τόσο ώστε να προσφέρουν καθαριότητα και ενυδάτωση χωρίς λιπαρότητα !
    Φιλιά πολλά!!

  26. επιβαλλεται βολτουλα βλεπωωωωωωωω.ευτυχως ειναι κοντα στο σπιτι μου γιατι με δεκα ωρες δουλεια αστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ερχομαι ταπεινα μου χαμομηλακια!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.