Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 σετ Conditioner Σώματος της Nivea!

Nivea-In-Shower-giveaway

 

Tελικά μπορεί να έβρεξε αρκετά την περασμένη εβδομάδα, αλλά μάλλον αρχίζει και με «πιάνει» το καλοκαίρι… Πως το κατάλαβα; Να, με το που έρχεται το καλοκαίρι, αρχίζω και λειτουργώ με χρόνο-καθυστέρηση. Είμαι παιδί του χειμώνα. Τέλος. Αλλιώς πως εξηγείται, ότι περίμενα, πάνω από δέκα μέρες, για να ανεβάσω αυτόν τον Nivea, διαγωνισμό;

 

Διότι συνήθως, όταν γράφω για καινοτομικά προϊόντα, ή την ίδια μέρα, ή την επόμενη κάνω και έναν διαγωνισμό γι’ αυτά, για να τα γνωρίσετε μαζί με μένα και εσείς, αλλά αυτή τη φορά, μου ξέφυγε.. Δεν πειράζει, ποτέ δεν είναι αργά και για να εξιλεωθώ, αυτή τη φορά ο διαγωνισμός και θα περιλαμβάνει 2 προϊόντα και θα είναι για 10 από εσάς.

 

Δυο προϊόντα, δώρο γιατί όπως ίσως θυμάστε 2 είναι και τα Conditioner Σώματος της Nivea (ο νέος καινοτόμος τρόπος για ενυδάτωση μέσα στο ντους) Το ένα για Πλούσια Θρέψη και Ξηρές επιδερμίδες και το άλλο για Απαλή Ενυδάτωση και Κανονικές Επιδερμίδες.

 

 

Και επειδή δεν μπορώ να ξέρω τι επιδερμίδα έχει η κάθε μια από εσάς, εσείς οι 10 τυχερές, θα πάρετε και τα 2 Conditioners και αν δεν σας κάνει το ένα, ε, δεν πειράζει, φίλες έχετε, το κάνετε κάπου δώρο.

 

 

Για να λάβετε λοιπόν μέρος στον διαγωνισμό και να κερδίσετε η διαδικασία είναι απλή και γνωστή:Αφήστε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το post, από σήμερα Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Τρίτη 25 Ιουνίου. Την Τετάρτη 26 Ιουνίου, θα ανακοινώσω με post τις 10 τυχερές νικήτριες.

 

 

Και καλή μας εβδομάδα, bb girls!

482 Σχόλια
  1. ΘΕΛΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ…… ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΤΥΧΗ!!!!

  2. πως και πως περιμενουμε να δοκιμασουμε!!

  3. Θελω πολυ να το δοκιμασω! ευχαριστουμε!

  4. για να δούμε, θα έχουμε λίγο τύχη?

  5. Ένα απο τα πράγματα που συνήθιζα να κάνω όταν ακόμα χρησιμοποιούσα ξυραφάκι για τα πόδια, ήταν να ξυρίζομαι απλώνοντας το conditioner των μαλλιών μου αντί για σαπούνι ή αφρό!
    Έκανα το ξύρισμα πολύ πιο εύκολο,μειωνε τις πιθανότητες να κοπώ και μετά άφηνε το δέρμα μου πολύ πιο απαλό και ενυδατωμένο πριν καν βάλω ενυδατική!!
    Πάντα αναρωτιόμουν γιατί δεν υπάρχει κάτι με αντίστοιχη σύνθεση για το σώμα και να που αρκετά χρονια μετά κάποιος το σκέφτηκε και το υλοποίησε…ανυπομονώ να το δοκιμάσω!!! 😀 😀

  6. Θελω πολυ να το δοκιμασω! Καλή μας επιτυχια!

  7. Ακούγεται τέλειο!! Ευχαριστούμε πολύ!;)

  8. ΤΕΛΕΙΟ ΜΟΝΣΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

  9. Ευχαριστούμε Τζούλια! Θα ήθελα να το δοκιμάσω!

  10. Nivea….τα καλύτερα προϊόντα! Μακάρι να τα δοκιμάσω!

  11. ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ

  12. Η ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ

  13. άντε βρε κορίτσια να τύχω και γω μια φορά!

  14. fingers crossed!!!! good luck everyone!!!!! ευχαριστούμε για το διαγωνισμό!!!!

  15. θα ηθελα να το δοκιμασω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.