Garnier Fructis Νέα Σειρά Περιποίησης Μαλλιών, Goodbye Damage

Goodbye-Damage---γκάμα

 

Έχω μια κάποια συμπάθεια, στα προϊόντα μαλλιών Fructis, της Garnier γιατί πριν λίγα χρόνια ήταν τα αγαπημένα της μαμάς μου (και μιλάω σε παρελθόντα χρόνο, διότι τώρα πια δεν είναι σίγουρη ούτε και εκείνη ποια είναι τα αγαπημένα της, την έχω κάνει και αυτή πειραματόζωο και την έχω μπερδέψει κάπως τη γυναίκα…)

 

Στόχος αυτής της νέας σειράς να επανορθώσει τα φθαρμένα αλλά και κακομεταχειρισμένα μαλλιά, με ψαλίδα… Δεν ξέρω για εσάς, αλλά μόλις το διάβασα αυτή την πρόταση στο Δελτίο Τύπου, βούλιαξα στην καρέκλα μου, σαν καλή μαθήτρια, για να μάθω περισσότερα…

 

Πως θα το καταφέρει αυτό; Kαι μάλιστα σε τρεις μόλις εφαρμογές; Όπως επίσης λέει, το Δελτίο Τύπου; Με τα δυο ενεργά συστατικά που περιέχει, το σύμπλεγμα Keraphyll και εκχύλισμα από έλαιο φραγκοστάφυλλου.

 

Το Keraphyll

Αυτό το παράγωγο πρωτεΐνης εμπεριέχει μικρά μόρια που εισχωρούν μέσα στην τρίχα και την ενδυναμώνουν από το εσωτερικό, καθώς και μεγαλύτερα μόρια, που καλύπτουν και απαλύνουν την επιφάνεια. Δηλαδή ενεργεί και στην καρδιά της τρίχας, αλλά και περιβάλλει την επιφάνεια της επιδιορθώνοντας, σπασίματα και άλλες φθορές, που προκαλούνται από τις καθημερινές συνήθειες. Επίσης μειώνει την τριβή που κάνει τα μαλλιά εύθραυστα και με ψαλίδα. Αυτή η περιποίηση λειτουργεί αθροιστικά με κάθε εφαρμογή.

 

 

Εκχύλισμα, Ελαιου Φραγκοστάφυλλου

Οι γυναίκες στην Ινδία (που φημίζονται για τα υπέροχα, δυνατά γυαλιστερά τους μαλλιά) ορκίζονται στις ευεργετικές ιδιότητες του ελαίου από φραγκοστάφυλο. Η φόρμουλα του Fructis Goodbye Damage, είναι εμπλουτισμένη με αυτό το εκχύλισμα το οποίο επανορθώνει τα μαλλιά ενώ επιπλέον είναι πλούσια πηγή, βιταμινών, αμινοξέων και αντι οξειδωτικών. Το αποτέλεσμα: Δυνατά, υγιή μαλλιά.

 

Τα προιόντα

 

Σαμπουάν Τιμή 4,69Ε

 

Goodbye-Damage---σαμπουάν

 

Conditioner Τιμή 4,29Ε

 

Goodbye-Damage---conditione

 

 

Περιποίηση στη Στιγμή: Μάσκα σε Σωληνάριο με πιο ελαφριά τζελ υφή Τιμή: 6,35Ε

 

Goodbye-Damage---περιποίηση

 

 

Μάσκα Τιμή: 7,87Ε

 

Goodbye-Damage---μάσκα

 

 

Ορός κατά της Ψαλίδας Τιμή: 5,99Ε

 

Goodbye-Damage---ορός

 

Mη με ρωτήσετε, καν. Αυτή η σειρά, πάει κατ’ ευθείαν για δοκιμή, στη μαμά μου.

27 Σχόλια
  1. Καλημέρα ΒΒ ! Κι εμένα οι μάσκες περιποίησης της Garnier είναι οι αγαπημένες μου από πέρσι . Χαίρομαι που εμπλουτίζουν κι άλλο τη συλλογή …

  2. Καλημερα beauty editor! Μας εφτιαξες τη μερα γιατί σκεφτόμουν τι να παρω μαζί μου αυτο το 3ημερο για τα μαλλιά μου.

  3. Καλημερα!!!
    Εγω αγαπημενη σειρα απο τα fructis εχω την “αναλαφρη λαμψη”
    χωρις σιλικονες/παραβενς εχει και παραγοντα κατ των αλατων!!
    χαχαχα ουτε το calgon να ηταν!
    Παντως η νεα σειρα ειναι οτι πρεπει για το καλοκαιρι κυριως το σερουμ.
    Παλαιοτερα εβγαζαν οι ποιο πολλες εταιριες το καλοκαιρι και
    σειρες αποκλειστηκα για το ηλιο/θαλασσα με δεικτη προστασιας
    αν θυμαμαι καλα ειχε βγαλει η organics με υπεροχο αρωμα καρυδας
    και νομιζω και η dove.Αραγε φετος θα βγαλει καποιος?
    Φιλια xxxx

  4. Καλημερα!Γελασα με τη μαμα, το πειραματοζωο ,απ’ο,τι φαινεται θα ξαναγινει αλλη μια φορα ε;Τα μαλλακια μας θελουν ιδιαιτερη προσοχη τωρα το καλοκαιρι,να μην το αμελουμε!

  5. @SofiaT Την θυμάμαι κι εγω αυτη τη σειρά της organics κι ήταν καταπληκτική! Κριμα που καταργήθηκε…. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί…. Αλήθεια γιατί όλες οι εταιρείες κατήργησαν τέτοιες σειρές?

  6. ενω ειναι το μονο σαμπουαν που απολαμβανω τη μυρωδια του δεν ειναι τοσο αποτελεσματικο στα βαμμενα.αυτη τη νεα συνθεση θα τη δοκιμασω και θα επανελθω….

  7. Καλησπέρα κορίτσια! Και γω θυμάμαι την σειρά Organics… την είχα λατρέψει! Τα προϊόντα μαλλιών Fructis δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα, αλλά αυτή η νέα σειρά μού φαίνεται φανταστική!! Επίσης η Bepanthol μόλις κυκλοφόρησε δύο νέα σαμπουάν: ένα για λιπαρά μαλλιά και ένα για κανονικά/ξηρά και θέλω να δοκιμάσω και αυτά! Τελικά Τζούλια μου και γω πειραματόζωο έχω γίνει (σαν την μανούλα σου) και έχω μπερδευτεί η γυναίκα!!! Καλό σ/κ, να περάσετε υπέροχα… Φιλιάαα…. 🙂

  8. Κορίτσια επειδή όλες μας θέλουμε υπέροχα μαλλιά, ιδιαίτερα το καλοκαίρι, αλλά δεν έχουμε πάντα την οικονομική δυνατότητα ν’αγοράζουμε προϊόντα styling…. με χαρά θα σας γράψω ένα μαγικό spray μαλλιών για κυματιστά μαλλιά σαν να φύγατε μόλις από την παραλία! Ελπίζω να σας βολέψει, όπως βόλεψε και εμένα!!

    Υλικά:
    1 κούπα ζεστό νερό
    3 κουταλιές σούπας αλάτι
    1 κ. σ. τζελ μαλλιών (όποιο θέλετε)
    1/2 κ. σ. conditioner ή ένα leave-in
    Μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας άρωμα

    Εκτέλεση: Βάλτε σε ένα spray μπουκάλι (εγώ άδειασα ένα παλιότερο hair spray που δε χρησιμοποιούσα και κράτησα το μπουκάλι) και ανακινήστε το νερό με το αλάτι για να ενσωματωθούν. Προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά…. και είναι έτοιμο! Ψεκάστε σε στεγνά μαλλιά με γενναίες δόσεις (όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο) και ταυτόχρονα “τσαλακώστε τα”. 🙂

  9. Καλησπέρα,
    Γιατί μόνο η μαμά σου να είναι πειραματόζωο Τζούλια?
    Η τυχερή !@#$%?

  10. @Στελλα @Elena δεν ειναι τυχαιο που την λατρεψα με ολεε
    μας αυτη την σειρα organics!Απαιτουμε να την επαναφερουν!!
    @Elena τελεια συνταγη!! Θα την κανω σιγουρα εγω επειδη
    περναω πολυ ωρα και στο instagram εχω βρει και εχω κανει
    πολλες παρομοιες συνταγες με λιγοτερα υλικα και αυτη με την
    ζαχαρη για ισια μαλλια!!ευτυχως δεν με πειραν καρτερι μελισσες
    και τα υπολοιπα εντομα!χαχα

  11. @sofiaT: Σοφάκι μου έχω δοκιμάσει άπειρες συνταγές για τα μαλλιά (σαν καλό πειραματόζωο που είμαι… χα-χα-χα) και θεωρώ ότι αυτή είναι η καλύτερη! Φτιάξε την και θα με θυμηθείς! Φιλιά!

  12. Τζα!!!Καλησπέρα στη μωβ παρέα μου!Πραγματικά με τόσα προϊόντα που έχω δοκιμάσει δεν ξέρω τι μου γίνεται.Κι όταν πω βρήκα το αγαπημένο μου εμφανίζεται κάποιο άλλο κι άλλο και πάλι δοκιμές και τελικά δεν καταλήγω πουθενά. 🙁 Τα fructis τα ξεχωρίζω περισσότερο για το άρωμά τους και όχι τόσο για την αποτελεσματικότητά τους(στα δικά μου μαλλιά)τώρα τα συγκεκριμένα θα τα αγόραζα και μόνο να τα βλέπω!Αυτό το πορτοκαλί με ξεσήκωσε!!Φιλιά αγαπημένες…

  13. γεια σας. μου εκανε κλικ το χρωμα σε προτρεπει να το αγορασεις.Τα fructis και σε μενα δεν αρεσαν πολυ νομιζω οτι δεν ειχαν πολλα καλλυντικα στοιχεια μεσα και σαν να ξεραιναν τα μαλλια μου. καλο απογευμα

  14. @όλες: Καλό τριήμερο, πολυ αγαπημένα μου και πολυ διαβασμένα μου, bb girls!

    Και άντε, τώρα που το σκέφτομαι, σε λίγο θα πρέπει να δώσουμε και τα ενδεικτικά της χρονιάς!!

    Φιλάκια!

  15. πρέπει να είναι φανταστική σειρά και απ’ότι βλέπω έχει και προσιτές τιμές!

  16. Ωραία συσκευασία!Και ο ορός κάτι μου έκανε βέβαια!

  17. ΑΧ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ..ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ

  18. H fructis ειναι η πιο ”summer-appropriate” εταιρεια περιποιησης μαλλιων κατ’ εμέ…πάντα σε αυτήν επιστρέφω τα καλοκαίρια 🙂

  19. Καλημέρα και καλό τριήμερο!
    Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Litsa Kouklitsa και για το άρωμα των fructis, αλλά και για το χρώμα των συσκευασιών. Πάντως, η χαμηλή τιμή τους μας δίνει το περιθώριο δοκιμής. Ε, να μην τα δοκιμάσει μόνο η μανούλα σου, Τζούλια!

  20. Δεν τα έχω δει στα super market.Μ’ενδιαφέρει το spray κατά της ψαλίδας.Την άλλη εβδομάδα φεύγουμε για Ελβετία και θα πάρω κάτι απ’αυτή τη σειρά σίγουρα μαζί μου..

  21. Γειάαα!! Εκείνο τη σειρά Organics, αν την έβρισκα τώρα, θα ψώνιζα για να έχω όλο το χειμώνα, τόσο πολύ την είχα ευχαριστηθεί!! Όσο για τα Fructis, τα σαμπουάν δν είναι και ότι καλύτερο στα άγρια, ξηρά μαλλιά μου!! Λάτρεψα όμως φέτος απ’ την κίτρινη σειρά (Ολική Επανόρθωση 3) το conditioner!! Απίστευτα ενυδατικό κ μυρίζει τέλεια!! Θα δοκιμάσω αυτό το conditioner κ μάλλον κ τον ορό, το σαμπουάν δν το νομίζω..

  22. Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!Ελπίζω να είστε όλες καλά!Δυστυχώς για μένα που έχω σγουρά μαλλιά,μου ταίριαζαν πολύ τα σαμπουάν της Nivea τα οποία βέβαια για καλή μου τύχη όπως πάντα έχουν καταργηθεί.Και ήταν ένα σαμπουάν που είχα ευχαριστηθεί πολύ στα δικά μου μαλλιά.Εμένα με ρώτησε κανείς για ποιο λόγο τα καταργήσανε;Ακούς εκεί.Τεσπα.Τώρα χρησιμοποιώ τα Palmolive αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένη.Αυτό βέβαια που κάνει το χειρότερο κακό στα μαλλιά μου είναι τα Pantene.Το κάτι άλλο.Γεμίζω πιτυρίδα σε χρόνο ρεκόρ και πέφτουν τα μαλλιά μου πολύ.Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή θα καταφέρω να βρω ένα σαμπουάν που να μου ταιριάζει.Αν και η frouctis έχει υπέροχο άρωμα ούτε και αυτό μου ταιριάζει.

  23. ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΟΥΡΕΨΑ ΣΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ

  24. Κορίτσια μου εγω τα πήρα..Γενικά με τη Fructis δεν είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη όσον αφορά όσα υπόσχονται αλλα τρελαίνομαι με τα αρώματα των προιόντων.
    Παραδόξως με αυτή τη σειρά μπορώ να πω πως έχω μείνει ικανοποιημένη! Χρησιμοποίησα 2 φορές τα προιόντα και το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο,βέβαια εννοείται πως δεν επουλώνονται τα σπασίματα-πράγμα για το οποίο δεν είχα ψευδαισθήσεις- αλλα είναι πολύ ωραία και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ γιατι είμαι ικανοποιημένη απο την αφή την ενυδάτωση και την μυρωδιά που αφήνει στα μαλλάκια μου!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.