Φυσικές Λύσεις: Μια αλμυρή περιποίηση ομορφιάς με το Αλάτι Ιμαλάϊων.

 

saltic

Η καινούργια ανακάλυψη της Stella’s είναι το Αλάτι Ιμαλάϊων. Το δοκίμασε, ενθουσιάστηκε και βέβαια, άμεσα έγραψε για εμάς αυτό το guest post που θα διαβάσετε σήμερα. Είμαι σίγουρη ότι θα το βρείτε πολύ ενδιαφέρον…

 

 

Aγαπητά bb girls,

 Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για κάτι καινούργιο κι απροσδόκητα συναρπαστικό!  Εναλλακτικό,  αλλά και  πρακτικό εργαλείο ομορφιάς.   Το δοκιμάζω από το Πάσχα και πλέον μπορώ να σας πω τις απόψεις μου, γιατί σκοπεύω να το καθιερώσω,  χωρίς «φόβο και πάθος» στην καθημερινή μου περιποίηση.  Ναι,  την οδηγεί  ένα σκαλί παραπάνω!  Σας μιλάω  για το σαπούνι από ορυκτό αλάτι Ιμαλάϊων.    Βρέθηκε μπροστά μου μια μέρα στο  Carelab του Attica, σ΄ένα ράφι μαζί με άλλα προϊόντα ομορφιάς της SALTIC PRODUCTS, μιας καινούργιας ελληνικής εταιρείας που τα εμπορεύεται. 

 

Για να είμαι ειλικρινής δεν ήξερα την κοσμετολογική χρήση του ορυκτού αλατιού, παρά μόνο τη διατροφική, αλλά αφ΄ ενός η ασυγκράτητη περιέργεια μου και το ηθικό χρέος να σας κρατάω  ενημερωμένες, αφ΄ ετέρου η πολύ φθηνή τιμή του γύρω στα 5,50€, μ΄ έκαναν χωρίς δισταγμό να το αγοράσω και να το δοκιμάσω την ίδια κιόλας μέρα.   

 

saltic2

 

Εσείς λοιπόν αν ακούγατε σαπούνι τι θα υποθέτατε?  Σαπούνι, σαπούνι που κάνει αφρό, πλένει, καθαρίζει, απολυμαίνει που λέγανε κι οι παλιές διαφημίσεις.  Αμ,  δε!!! Αυτό είναι σαπούνι χωρίς αφρό!  Ναι, ναι καλά διαβάσατε, είναι σαπούνι που το τρίβεις, το τρίβεις στα χέρια σου, άλλα αφρός πουθενά!  Α.. λέω,  κάτι δεν πάει καλά… Όχι, μια χαρά πήγαιναν όλα.  Το σαπούνι είναι ροζ (το χρώμα του ορυκτού αλατιού)  στιβαρό, συμπαγές, βαρύ (αν τσακωθείτε με κανέναν και του το ρίξετε στο κεφάλι πάει ο άνθρωπος…. ξεράθηκε .… το νου σας..…), το τρίβεις στα χέρια σου και νοιώθεις τους μυριάδες κόκκους του αλατιού στις παλάμες σου.  

 

Κι εκεί λοιπόν που δεν βλέπεις τίποτα, μα τίποτα, απλώνεις τις παλάμες στο πρόσωπο σου,  κι οι κόκκοι αλατιού αόρατοι αλλά ευεργετικοί,  κάνουν ένα απίστευτο απολαυστικό και απαλό πίλινγκ.  Ανέπνευσα την ευωδιά του σαν θαλασσινό αεράκι, ναι αλάτι, πραγματικό αλάτι κι ένοιωσα ένα ευχάριστο τσούξιμο στο πρόσωπο μου, σαν μόλις να είχα βουτήξει στην πιο καθάρια θάλασσα της γης  κι ας μην είναι αλάτι θαλασσινό!  Το δέρμα μου κοκκίνισε ελαφρά από την υπεραιμία,  απόδειξη,  ότι  είχε γίνει δουλειά κι ήταν σημαντικά πιο καθαρό σε σχέση, με το πώς είναι μετά από τον απλό καθαρισμό.   Α… και κρατάει….. αιώνες…..

 

saltic3

 

Ωστόσο, είχα πάντα την απορία αν είχα κάνει σωστή χρήση.   Έστειλα λοιπόν ένα mail στην εταιρεία ρωτώντας πως χρησιμοποιείται το σαπούνι τους.  Μου απάντησαν άμεσα κι ευγενικά,  ότι ο σωστός τρόπος είναι να το τρίβεις απ’ ευθείας πάνω στο δέρμα (ακριβώς για να προκαλέσεις  υπεραιμία) είτε στο πρόσωπο,  είτε στο σώμα, έχοντας πρωτύτερα αφαιρέσει με το νύχι κάποιους κόκκους αλατιού που προεξέχουν στην επιφάνεια του.  Εγώ λοιπόν κορίτσια αυτή τη χρήση αδυνατώ να την εφαρμόσω στο πρόσωπο μου!  Προσπάθησα, αλλά είμαι σίγουρη,  ότι θα το γδάρω….  Απεναντίας,  εφάρμοσα τον ενδεδειγμένο τρόπο στο σώμα μου μετά το μπάνιο, ως δραστικό απολεπιστικό κατά της κυτταρίτιδας και στη συνέχεια άπλωσα το αντικυτταριτιδικό λαδάκι της Stellas RecipY και ναι, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό!   

 

Συνέχισα για όλο αυτόν τον καιρό τη χρήση του σαπουνιού στο πρόσωπο μου με τον τρόπο που θεωρούσα εγώ πιο σωστό για μένα.  Κάθε βράδυ, μετά τον συνηθισμένο καθαρισμό μου με αμυγδαλέλαιο για ντεμακιγιάζ και σαπουνάκι του Rosmarino,  ερχόταν η ώρα του ορυκτού αλατιού Saltic.  Το έτριβα στα χέρια μου κι ύστερα με τους «αόρατους μαγικούς κόκκους»  που έμεναν στις παλάμες μου,  έκανα μια ελαφριά αλλά αποτελεσματική απολέπιση.  Θεωρώ πως είναι ιδανικό για λιπαρά δέρματα,  αλλά και για διεσταλμένους πόρους.   Eμένα μου χάρισε ακόμα βαθύτερη καθαριότητα και λάμψη, απαλότητα κι ένα δέρμα έτοιμο να ρουφήξει την αγαπημένη μου νυκτός Stellas RecipY.

 

saltic4

 

Όσο  για την κυτταρίτιδα,  βρήκα μια εξίσου υπέροχη εναλλαγή με ένα ακόμα προϊόν τα ορυκτά άλατα μπάνιου.  Ξέρετε ποιος είναι ο νέος τρόπος χρήσης των αλάτων μπάνιου γενικότερα (για όσες δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν την μπανιέρα, που είμαστε και πολλές);  Παίρνεις μια χούφτα και τ’ ανακατεύεις με το αφρόλουτρο σου.  Αυτά κολλάνε στην παλάμη ή στο σφουγγάρι και γίνεται μια σουπερ απολέπιση εύκολη, γρήγορη και ξεκούραστη κατά τη διάρκεια του ντους.  Εγώ καμιά δεκαπενταριά χρόνια τώρα, χρησιμοποιώ τα γαντάκια του Βody Shop (φαντάζομαι όλες τα ξέρουμε), οπότε πετυχαίνω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στο ντους,  με απολέπιση σε μόνιμη βάση από την πίεση που ασκείται.  Φανταστείτε λοιπόν πόσο ευεργετικό είναι αν κάνει κανείς το ίδιο κολπάκι, όχι με κοινά άλατα αλλά με τα άλατα από το ορυκτό αλάτι των Ιμαλάϊων (περίπου 9,5€) ! Σουπερ εγγυημένο αποτέλεσμα αν ολοκληρώσετε το anticellulite project σας με ένα ειδικό λάδι ή κρέμα.

Και γιατί παρακαλώ, τόση φασαρία για το Ορυκτό Αλάτι Ιμαλάϊων?

Μα τι νομίζετε θα έτρωγα το χρόνο σας, αν δεν το είχα ψάξει, αν δεν ήμουν πεπεισμένη,  ότι πρόκειται για κάτι  ξεχωριστό, φυσικό  και ανατρεπτικό?

 

Ο «λευκός χρυσός» ή «το αλάτι του βασιλιά» όπως αλλιώς το ονομάζουν αποτελείται από κρυστάλλους ανυπολόγιστης αξίας 250 εκατ. ετών, με αρχέγονο DNA.   Είναι 100% αγνό, καθαρό, ανεπεξέργαστο, δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα ή αντισυσσωματικά (τεχνητή ουσία που προστίθεται στο αλάτι, προς την αποφυγή δημιουργίας κόκκων, απορροφώντας την υγρασία του!).  Θεωρείται ένα ολιστικό, θρεπτικό, αμετάβλητο, φυσικό αλάτι  που κρυσταλλοποιείται μέσα στη Γη,  στη διάρκεια εκατομμυρίων ετών! Περιέχει πολλά απαραίτητα ανόργανα άλατα όπως νάτριο, ασβέστιο, μαγνήσιο καθώς και πολλά ιχνοστοιχεία, τα οποία απορροφούνται εύκολα κι έτσι είναι άμεσα διαθέσιμα στον οργανισμό μας! Χρησιμοποιείται στη διατροφή, ως μια άκρως υγιεινή επιλογή, που δεν περιέχει  τις επιβλαβείς δράσεις του επιτραπέζιου, ραφιναρισμένου, μαγειρικού αλατιού, το οποίο άλλωστε όλοι οι ειδικοί συνιστούν να αποφεύγουμε.  Τόσο για να  αποκτήσουν γκουρμέ γεύση τα φαγητά μας, όσο και για να διαφυλάξουμε την υγεία και  την ομορφιά μας,  χρησιμοποιώντας  ένα από τα καλύτερα προϊόντα από αλάτι που έχουν παραχθεί στον κόσμο! Με τη χρήση του ορυκτού αλατιού, είτε με την κατανάλωση του στην τροφή μας, είτε με τα λουτρά αποτοξίνωσης και με την χρήση των προϊόντων υγιεινής και καλλωπισμού, προσφέρουμε στον οργανισμό μας ένα ολοκληρωμένο σύστημα φροντίδας, αλλά και συνεχούς παραγωγής ιονισμένων αρνητικών σωματιδίων !![i]

 

saltic5

 

Τα πλεονεκτήματα του ορυκτού αλατιού:

Εξισορροπεί το pH του σώματος.

Είναι αγνό και προέρχεται από ένα παρθένο οικοσύστημα που μετράει περίπου 300 εκατομμύρια χρόνια.

Προέρχεται αποκλειστικά από μια περιοχή που είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα του αλατιού της.

Δεν περιέχει ακαθαρσίες από περιβαλλοντική ρύπανση.

Εξορύσσεται με φυσικό τρόπο και πλένεται στο χέρι.

Έχει την ικανότητα να επιφέρει θετικές αλλαγές σε όλες τις μεταβολικές λειτουργίες του σώματος, φέρνοντας το σώμα, το πνεύμα και το νου σε πλήρη αρμονία

 

Οι διαφορές του ορυκτού  από το θαλασσινό αλάτι:

 

Εξάγεται και πλένεται με τα χέρια, στεγνώνει φυσικά στον ήλιο.

Δεν χρησιμοποιούνται μηχανήματα και στάδια επεξεργασίας αφού είναι αμόλυντο.  Δεν χρειάζεται ούτε το στάδιο του βρασμού που εφαρμόζεται στα “αγνά” θαλασσινά αλάτια .

Είναι 100% Αγνό Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων.

Δεν περιέχει καμιά πρόσθετη ουσία οποιουδήποτε είδους και δεν περιέχει αντισσυσωματικά όπως το κοινό θαλασσινό αλάτι.

Το Κρυσταλλικό Αλάτι Ιμαλαΐων είναι ένας συσσωρευτής ηλιακής ενέργειας και ιονισμένων μετάλλων,  έτοιμων να απελευθερωθούν με την προσθήκη νερού και να δράσουν ευεργετικά στον οργανισμό μας.

Έχει την υψηλότερη περιεκτικότητα παγκοσμίως σε ευεργετικά και διατροφικά στοιχεία (περιέχει 84 ιχνοστοιχεία).

 

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, καθώς και συνταγές  χρήσης για το ορυκτό αλάτι Ιμαλάϊων, σε σχέση με τα προϊόντα ομορφιάς και διατροφής,  ανατρέξτε στη σελίδα της Saltic products. http://www.salticproducts.com/hwb.php

 

saltic6


[i] Το σώμα μας για να είναι υγιές και να μπορεί να λειτουργεί σωστά έχει ανάγκη από ποιοτική ενέργεια την οποία παίρνει από τον πολύπλοκο και μοναδικό συνδυασμό των ηλεκτρολυτών. Οι ηλεκτρολύτες όταν απουσιάζουν από τον οργανισμό που παρουσιάζονται συμπτώματα όπως μυϊκή αδυναμία, ατονία, ακούσιες συσπάσεις των μυών, κατακράτηση, βαριά και πρησμένα άκρα, κυτταρίτιδα κ.α.

 

Stella

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

39 Σχόλια
  1. Πολύ ενδιαφέρον προϊόν.θα ήθελα να το δοκιμάσω κάποια στιγμή.Ευχαριστούμε πολύ….

  2. καλημερα σε ολους.πολυ ωραιο post.Mπραβο στη Στελλα!

  3. Καλημέρα, πολύ ωραίο post. Εγώ χρησιμοποιώ την μάσκα της εταιρείας και είναι πολύ καλά τα αποτελέσματά της και όποτε το “θυμηθώ” κάνω απολέπιση προσώπου με το αλάτι της μαζί με κρέμα γάλακτος με πλήρη λιπαρά, σύμφωνα με τις οδηγίες που μου έδωσε η πωλήτρια στην έκθεση ομορφιάς στο Ζάππειο.

  4. @Fedra16 Φαίδρα τι ωραία ιδέα!!!! η κρέμα γάλακτος ειναι υπέροχη για τα ξηρα δέρματα, αλλά και με το συγκεκριμένο προιόν θα είναι καταπληκτικό το αποτέλεσμα! Καλημερα σε όλες σας ΒΒgirls!

  5. Ενημερωτικό και χωρίς να αφήνει καμία απορία χωρίς απάντηση. Μπήκα και στο site της εταιρείας για να δω περισσότερες λεπτομέρειες. Πόσες φυσικές λύσεις υπάρχουν για τόσα θέματα υγείας & ομορφιάς!Νομίζω ότι αξίζουν μια δοκιμή τα προϊόντα με το Αλάτι Ιμαλαϊων. Ψάχνω ήδη να δω που θα τα βρω στη Λάρισα. Σε ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά!

  6. Υπέροχο ποστ!!!!!!!!! εδώ και καιρό χρησιμοποιώ το ρόζ αλάτι στην κουζίνα ,αλλα δεν είχα ιδέα οτι υπήρχαν αυτά τα καλλυντικά! ευχαριστούμε πολύ!!!

  7. Καλησπέρα παρεάκι μου!
    @Stella μου, σήμερα η ανάρτηση για την καινούργια σου απίθανη ανακάλυψη, είναι φανταστική! Δεν γνώριζα την συγκεκριμένη εταιρεία ούτε βέβαια ότι υπάρχει σαπούνι από ορυκτό αλάτι Ιμαλάϊων στην υπηρεσία της ομορφιάς μας!! Σ’ευχαριστούμε πολύ για όλες τις πληροφορίες και τις συμβουλές σου…. είσαι απίθανη και θα το πάω να τ’αγοράσω σύντομα!
    Καλό σ/κ κορίτσια και καλές βουτιές! 🙂

  8. Καλημερα!!!
    Αυτα τα ποστ με ξετρελαινουν πιο πολυ και απο την πρωτη
    παρουσιαση ενος καλλυντικου!!Ναι το παραδεχομαι ειμαι
    εθισμενη στα φυσικα προιοντα!!
    @Στελλα υπεροχη παρουσιαση!!!Το αλατι Ιμαλαιων το γνωριζα
    και εγω μονο για την διατροφικη του χρηση αν και πολλες
    φορες μου ειχε μπει η ιδεα για καλλυντικη χρηση αφου ειναι
    τοσο ευεργετικο στον οργανισμο μας.
    Εχω αγορασει ακομα και αλατι απο το Ιρακ(μπλε χρωματος)δεν
    γνωριζω της ιδιοτητες του γιατι το ειχα παρει μονο και μονο
    για το χρωμα του το εχω βαλει σε ενα ωραιο τουλινο μπουγκακι
    και το εχω τοποθετησει κ
    Θα κοιταξω το σαιτ σιγουρα για δω και τα υπολοιπα προιοντα.
    Φιλια πολλα

  9. Καλημερα σε ολες. Πραγματι Στελλα πολυ κατατοπιστικο οπως παντα το post σου.Να σας πω εγω τι χρησιμοποιω για απολεπιση. Φυσικο αλατι που εχω μαζεψει μονη μου στην Λιμνοθαλασσα του Μεσολογγιου σε νερα που δεν παταει ανθρωπος και χωρις να υπαρχει μολυνση απο πουθενα. Αλατι το οποιο γινονταν μπροστα στα ματια μου οταν το νερο εξατμιζονταν. Ενα αγνο προιον που ειναι τελειο στα φαγητα και στην ομορφια και που πιστευω οτι συναγωνιζεται αν οχι υπερτερει του ορυκτου. Βγαζει η πατριδα μας τελεια προιοντα οπως ξερουμε ολες αρκει να τα βρισκουμε προσιτα σε τιμες και οχι να τα πληρωνουμε ακριβα επειδη θελουμε ποιοτητα.

  10. *κοντα στην εισοδο του σπιτιου για να διωχνει την
    αρνητικη ενεργεια!!χαχα

  11. @rania Καταλήγουμε πάντα στο ιδιο συμπέρασμα Ράνια μου, ότι όσο πιο επεξεργασμένο (άρα και με χημικά πρόσθετα) ένα τρόφιμο η καλλυντικό τόσο χειρότερο για τον οργανισμό μας. Ωστόσο, το συγκεκριμένο αλατι έχει κάποιες επιπλέον, μοναδικές ιδιότητες, λογω ακριβως του ότι είναι ορυκτό και όχι θαλασσινό, προερχόμενο απο μια περιοχή που φημίζεται για την υψηλή ποιότητα αλατιού της και τις ιδιότητες του υπεδάφους της.

  12. Στελλα μου συνεχιζω να πιστευω αν και τα εγραψες πολυ αναλυτικα οτι το απεξεργαστο θαλασσινο αλατι ειναι καλυτερο του ορυκτου.Ισως να κανω και λαθος θα επιμενω ομως στο θαλασσινο που με εχει βοηθησει και σε λασποθεραπεια που εχω κανει πιο απαλο δερμα δεν ειχα ποτε.Μακαρι να περνουσα ολο το καλοκαιρι μεσα σε αυτες τις λασπες σαν γουρουνακι Καλη συνεχεια

  13. @rania Rάνια μου, θα συμφωνήσω μαζί σου στο εξής: Πάντα το σώμα μας κι ο οργανισμός μας μας δείχνουν τον σωστό δρόμο, αρκεί να ξέρουμε να το αφουγκραστούμε! Οπότε συνέχισε με αυτό που σε ευεργετεί!

  14. Γειά σας και από εμένα.Δεν είχα ιδεα για το ορυκτό αλάτι.Ευχαριστούμε πολύ Στέλλα.Μπάινω να εξερευνήσω το site…Mats

  15. Hello bbgirls!!! Άκρως ενδιαφέρον το αλμυρό ποστ της Στέλλας μας, και φυσικά ούτε εγώ ήξερα αυτού του είδους τα προιόντα. Όμως θα ήθελα να σε ρωτήσω Στέλλα, γιατί δεν χρησιμοποιείς και στο σώμα το σαπούνι και παίρνεις τα άλατα μπάνιου?? Δεν κάνει την ίδια δουλειά το σαπούνι με τα άλατα?
    Το καλύτερο του ποστ???? Το “ηθικό χρέος” σου Στέλλα μας!!!!!!Είσαι φοβερή!!!!

  16. Καλησπερα σε ολη την παρεα!Βρε STELLA,στο μυαλο μου μεσα εισαι;Ειναι δεν ειναι 10 μερες που εμαθα για το αλατι Ιμαλαϊων κ ηθελα να το αγορασω για διατροφικη χρηση κ νατο μπροστα μου!Το post μου αρεσε παρα πολυ κ θα το διαβασω ξανα κ ξανα,κ φυσικα θα το αγορασω μολις το βρω μπροστα μου.Ευχαριστουμε κ παλι.

  17. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο!Τίποτα καλύτερο από τη φύση!Η αίσθηση που έχουν τα φυσικά προιόντα δεν συγκρίνεται!Μπράβο!

  18. @ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ Αλεξάνδρα μου, αγαπημένη μου, ίσως δεν το έγραψα σαφώς, αλλά το χρησιμοποίησα το σαπουνι απ΄ευθειας πανω στο σωμα μου, όπως το προτείνει η Εταιρεία: “Απεναντίας, εφάρμοσα τον ενδεδειγμένο τρόπο στο σώμα μου μετά το μπάνιο, ως δραστικό απολεπιστικό κατά της κυτταρίτιδας και στη συνέχεια άπλωσα το αντικυτταριτιδικό λαδάκι της Stella’s Recip-Y και ναι, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό!”.
    Ωστόσο, τα άλατα θεωρω, ότι ειναι πιο δραστικά στο θεμα κυτταρίτιδας, γιατί δουλευονται καλύτερα στο σωμα. Επισης το αλάτι Ιμαλαίων ειναι ενα προιον εξαιρετικά δραστικο για την κυτταρίτιδα, ως προιόν. Πάντως το σαπούνι ειναι αποτελεσματικό γενικά για απολέπιση αλλά και για να αντλήσει καποιος τις ιδιότητες του ορυκτού αλατιού. Ξέρω, ότι θα το δοκιμάσεις, έτσι δεν είναι?

  19. Μόλις ειδα μια νεα αναρτηση της Saltic στο facebook και σας τη στέλνω.. εμενα μ΄ενδιαφέρει πολυ και το γεγονός, ότι δεν επηρεάζει τη λειτουργία του θυροειδούς.. γιατί το αλάτι είναι ένα θέμα…
    @SofiaT Ακούς Σοφάκι? Μας ενδιαφέρει και τις δυο…

    Προέλευση: το αλάτι Saltic είναι απο επιλεγμένο αλατορυχείο πρώτης ποιότητας με 100% αγνό αλάτι Ιμαλαίων.(αλάτι αρχέγονων ωκεανων)
    Ηλικία: 250.000.000 ετών (Μειόκαινος γεωλιγική περίοδος)
    Χρώμα: Ρόζ κρυσταλλικό
    Γευση: Καθαρή & δυνατή γεύση
    Ποσότητα: Λιγότερη εναντιθέση με το κοινό θαλασσινό
    Πλεονεκτήματα: Δεν επηρεάζει την λειτουργία του θυρεοειδή, την πίεση, αλκαλοποιεί το Ph του οργανισμού με αποτέλεσμα την ομαλοποιηση της χώνευσης και την καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών, ενισχύει το ανασοποιητικό, απομακρύνει τις τοξίνες απελευθερώνοντας αρνητικά ιόντα στο φαγητό που είναι πολύ ευεργετικά για αυτόν.Ειναι το πλέον καταλληλο για ανθρώπους που ακολουθούν έναν πιο υγειινό τρόπο διατροφής, για αθλητές .
    Χρήση: αντικαθιστά απόλυτα το κοινό θαλασσινό (σεφ, γευσιγνώστες το χρησιμοποιούν ευρέως στις κουζίνες τους)

  20. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια…Stella έγραψες πάλι.Όσο για μένα…αδιάβαστη σήμερα!Ευτυχώς έχω όλο το Σαβ/κο να μελετήσω 😉 Φιλιά

  21. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!!Έγραψες πάλι Στέλλα!!! Εξαιρετικό άρθρο, αλάτι Ιμαλαϊων παίρνω χρόνια τώρα για το φαγητό και η χρήση αυτή για το σώμα μου άρεσε πολύ! Θα ψάξω να πάρω οπωσδήποτε σαπούνι!!
    Φιλιά πολλά!!!

  22. Litsa Kouklitsa Γρήγορα για διάβασμα κουκλίτσα μας!

  23. @ολες Σας ευχαριστώ πολύ ΒΒgirls για την αποδοχή και τα καλά σας λόγια! Πάντα όταν “ανακαλύπτω¨κάτι, σκέφτομαι αυτομάτως να το μοιραστώ μαζί σας! Δε γίνεται αλλοιώς… Σας φιλώ καλό σκ!!!

  24. stella: Δευτέρα βράδυ θα το δοκιμάσω!!!! Πόσο λίγο με ξέρεις και πόσο καλά με έχεις καταλάβει!!!!!!Φιλιά πολλά !!!!!!!!!!!!!!!!!

  25. Στελλά ευχαριστούμε πολύ που μοιράζεσαι μαζί μας , αυτή τη σπουδαία ανακάλυψη.Θα το δοκιμάσω και εγώ.Σιγούρα το αλάτι Ιμαλάιων θα είναι οτι πρεπει για πίλινγκ προσώπου κ’ σώματος!!!

  26. Καθε φορά μαθαίνω κάτι καινούργιο και υπέροχο απο το beautyblog..πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει σαπούνι που προσφέρει τέτοια περιποιήση..πωλείται σε κάποιο κατάστημα??

  27. @Στελλα μου τωρα το ειδα αυτο που εγραψες!!
    Οντως το αλατι Ιμαλαιων επειδη δεν εχει ιωδιο δεν επηρεαζει την
    λειτουργια του θυροειδη!Αυτην την απορια εχω με το καθημερινο
    αλατι που χρησιμοποιουμε επειδη εχει εμπλουτιστει με Ιωδιο ποσο
    μπορει να επειρεαζει “εμας”!!!
    Πρεπει να ψαχνουμε να τα βρισκουμε ολα μονες μας η να τα βγαζουμε
    με το τσιγκελι απο το στομα των γιατρων!!
    Θελω την γνωμη σου αν γνωριζεις για το ΣΕΛΗΝΙΟ εμαθα οτι ειναι
    “φαρμακο”για το θυροειδη γνωριζεις κατι???
    Οπως και ο ψευδαργηρος και ο χαλκος. .
    Φιλακια πολλα

  28. @SofiaT Οι γιατροί Σοφία μου μόνο το φάρμακο θα σου υποδείξουν και κάποιοι ελαχιστοι, ισως λιγο πιο ψαγμένοι, αντε να σου δωσουν καμμια συμβουλή σωστης διατροφής…. Αν τους μιλήσεις για “εναλλακτικά” θα τους σηκωθεί η τρίχα… Δεν γνωρίζω για το σελήνιο και τα λοιπά. Εγω χρησμιμοποιώ όπως ξέρεις Αλόη, ιπποφαές κι όσο είναι δυνατόν καταναλώνω τρόφιμα βιολογικά και μη επεξεργασμένα. Η εμπειρία μου λεει, ότι τα χημικά κάθε είδους επιβαρύνουν στο μεγιστο το θυροειδή. Αν σ΄ενδιαφέρει το θεμα απευθύνσου καλύτερα σε καποιον εναλλακτικό χωρίς ωστοσο να διακόψεις ποτέ την φαρμακευτική αγωγη σου (αυτο δεν θα το έκανα ποτε…)

  29. @Στελλα μου εχεις απολυτο δικιο!!
    Οτι τρωμε ειναι αυτο που μας καθοριζει!!
    Το σιγουρο ειναι οτι θα το ψαξω. . .
    Φιλια πολλα

  30. Το αλάτι Ιμαλαϊων είναι εξαιρετικό μέσα στη διατροφή μας και από ότι φαίνεται εξίσου εξαιρετικό είναι και για την υγεία μας!Τέλεια!Θα ήθελα όμως να ρωτήσω,εάν είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση λόγω της απολεπιστικής του δράσης,μιας που δεν κάνουμε κάθε μέρα απολέπιση. . .

  31. @αγγελικη Αγγελική μου ειναι τετοια η υφη του που αν το χρησιμοποιήσεις όπως περιγραφω, (να το βρεξεις με μπόλικο νερο και να το τριψεις πανω στα χέρια σου) μενουν στις παλάμες σου κάποιοι αρκετοί κόκκοι αλατιού τοσο απαλοί αλλά και αόρατοι, που η απολεπιση μπορει να γίνεται καθημερινά. Εγω με το πολύ λιπαρο μου δερμα το κανω χωρίς πρόβλημα. Αν καποιος έχει ξηρο καλυτερα να περιοριστεί σε μια – δυο φορες την εβδομάδα.

  32. Καλησπέρα bb girls!!
    Φοβερό το post σου Στέλλα !!
    Πάντα γεμάτη γνώσεις και πληροφορίες και πάνω από όλα μεταδοτικότητα.
    Σε ευχαριστούμε πολύ !!

  33. Αγόρασα σήμερα από φαρμακείο σε κοντινή μου περιοχή το σαπούνι και τη μάσκα saltic καθώς και το αλάτι για το φαγητό το οποίο και δοκιμάσαμε άμεσα.Τα υπόλοιπα το βραδάκι!Όμως οι εντυπώσεις είναι πολύ θετικές ήδη και μάλιστα οι τιμές τους αρκετά χαμηλές για συνοικιακό φαρμακείο. 3,3 ε το σαπούνι, 7,8 ε η μάσκα και 2,5 ε το μαγειρικό αλάτι!Να ευχαριστήσω τη Στέλλα για τις συμβουλές που μου άνοιξαν καινούργιους δρόμους!Και πάλι μπράβο!

  34. @goldie Καταπληκτικό!!! Τόσο πιο κατω οι τιμές απο το Attica! Δυο ευρω πιο κατω μονο το σαπούνι!

  35. @sttella :ναι ναι και πιστεύω ότι έτσι θα είναι και στα υπόλοιπα φαρμακεία που διαθέτουν τα προιόντα. Εγώ βρήκα το συγκεκριμένο στο site της εταιρείας που έχει όλες τις επιχειρήσεις από εστιατόρια μέχρι μαγαζιά τροφίμων.Σίγουρα κάποιο βρίσκεται κοντά μας.

  36. Kalispera jullia bbgirls k fysika agapimenh mou Stella!
    Zitao sygnomh alla eimai poly kourasmenh gia na diabaso ola ta sxolia pou mou aresei k diabazo sinithos opote ayto pou anafero mporei na to exei pei k kapoio allo bbgirls!
    Katarxas gia allh mia fora ena yperoxo post! Bravo stella!!
    Exo xrisimopoio to alati imalaion me ligo eleolado k 1-2stagonitses lemoni gia piling prosoupou k einai thaymatourgo!to eleolado den erethizei to prosopo mou k to enidanonei k to lemoni den to afinei na ginei poly liparo!
    Kalo brady!! Filakiaaa

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.