YSL Saharienne, Μακιγιάζ Καλοκαίρι 2013

 

Saharienne_Heat_Yves_Saint_Laurent1

 

Μαξιμαλιστικό και  άκρως ανατολίτικο και αισθησιακό, με έντονες αποχρώσεις για τα μάτια, σκούρα χείλη , μπρονζέ επιδερμίδα, dramatic νύχια είναι  το φετινό καλοκαιρινό limited edition μακιγιάζ Saharienne του YSL. Ταιριάζει απόλυτα με μακριά μεταξωτά καφτάνια και χρυσά αξεσουάρ. Μόλις το δείτε, νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου…

 

Pure Chromatics Wet & Dry Eyeshadow Palette: To καλύτερο σε αυτές τις παλέτες εκτός βέβαια από τις αποχρώσεις τους, είναι ότι απλώνονται και βρεγμένες για πιο σέξι έντονο look

 

Νο 13

Νο 20

 

Yves Saint Laurent Pure Chromatics

 

Ombres 5 Lumieres Eyeshadow Palette – Limited Edition

Σε απόχρωση, Marrakesh Sunset

 

YSL-Saharienne-Heat-Makeup-

 

Rouge Pur Couture Vernis a Levres Glossy Stain και Rouge Pur Couture Golden Lustre

Τα Vernis a Levres στις αποχρώσεις, Νο 14 Fuchsia Dore  και Νο 31 Corail Alla Prima

Και τα Rouge Pur Couture στις αποχρώσεις,  Νο 114 Rose de Saba και  Νο 115 Brun Sultan

 

Yves-Saint-Laurent-Summer-2013-makeup-collection-glossy-stain-and-Rouge-Pur-Couture-Golden-Lustre

 

Dessin du Regard Crayon Yeux Waterproof – Limited Edition

Σε απόχρωση: Νο 10 Vilolet Massa

 

YSL-Saharienne-Heat-Makeup-

 

Terre Saharinne Powder Μπρονζέ πούδρα σε τρεις νέες αποχρώσεις:

Νο 10 Terre Ambre

Νο 20Terre Ocre

Νο 30 Halee

 

YSL-Terre-Saharienne-Powder-summer-2013

 

La Laque Couture τα βερνίκια νυχιών σε 3 νεες αποχρώσεις:

Νο 35 Violine Surrealiste

Νο 36 Vert Dorient

Νο 37 Taupe Mauresque

 

YSL-La-Laque-Couture-summer-2013-makeup-collection2

 

 

Επίσης πριν λίγες μέρες, είδα και την συλλογή Orange Art Factory του οίκου η οποία μου τράβηξε αμέσως την προσοχή (αν το χειμώνα δεν αποχωρίζομαι τα κόκκινα και φούξια κραγιόν, το καλοκαίρι λατρεύω τις κοραλί και πορτοκαλί αποχρώσεις…)

 

YSLOrange-Art-factory_Still

 

Εξάλλου,μ ε τη Συλλογή Orange Art Factory o YSL επιστρέφει στις ρίζες του. Το Πορτοκαλί, το εμβληματικό χρώμα του θρυλικού λογοτύπου Rive Gauche και ταυτόχρονα το star χρώμα του οίκου YSL  αφιέρωμα στους ειδικούς της Μοντέρνας Τέχνης.16 αποχρώσεις για ένα χρώμα. 4 για το κραγιόν Rouge Pur Couture (34,30E)  6 για τα Vernis a Levres (29,90E) και 6 για τα βερνίκια νυχιών La Laque Couture (22,47E)

 

YSL-Orange-Art-factory_Stil

 

 

 

 

 

Tελειώνοντας, να σας πω ότι προχθές το Σάββατο, 29-6 είχε τα γενέθλια και το πάρτι του ο κύριος Ρωμανός ο οποίος (απίστευτο και όμως αληθινό..) έγινε 6 ετών!

 

Βεβαίως ήταν ο πρωταγωνιστής της μέρας, αλλά θέλω να σας πω ποια ήταν η guest star: H φίλη μου η Άννα, έχει σπουδάσει Βιολόγος και εργάζεται στην ναυτιλία. Επιπλέον όμως η Άννα έχει ένα μοναδικό ταλέντο στη ζαχαροπλαστική και στο να φτιάχνει μόνη της τις πιο απίστευτες τούρτες που έχετε δει ποτέ. Και παρακάτω στις φωτογραφίες του λόγου το αληθές:

 

Η τούρτα του κυρίου Ρωμανού με τα Angry Birds (ακόμα και εσείς που δεν έχετε παιδιά, μπορεί να το έχετε παίξει αυτό το παιγνίδι – εμένα μου το έμαθε ο κύριος Ρωμανός..)

 

Roman-birthday

 

 

Και η τούρτα της Ειρήνης, ένα υπέροχο τσίρκο με τις πιο μοναδικές λεπτομέρειες. Σημειώστε ότι και στις δυο χειροποίητες τούρτες, όλα είναι φτιαγμένα από ζαχαρωτά, δηλαδή τα πάντα τρώγονται!

 

cake2

 

 

Δεν μπορούσα να μην σας το γράψω αυτό και να μην σας δείξω και φωτογραφίες. Είμαι πολύ περήφανη για τις φίλες μου…

 

 

28 Σχόλια
  1. Καλημέρα και καλό μήνα!!! Τζούλια μου, να χαίρεσαι τον μικρούλη σου! Να σου ζήσει! Καλά, οι τούρτες φοβερές, μπράβο στις δημιουργούς! Κρίμα που πέρασαν τα γενέθλιά μου, να κάνω και εγώ μια παραγγελία. Όσο για τα προϊόντα του YSL, ένα θα πω: Jealousy level 100!!! Οι σκιές πανέμορφες, το ίδιο και το βιολετί βερνίκι, μόνο η συλλογή Orange Art Factory δε μου άρεσε και τόσο (δε μου πολυαρέσει το πορτοκαλί σαν χρώμα, δυστυχώς). 🙂

  2. @Sheena: Είναι πράγματι δύσκολο χρώμα το πορτοκαλί αλλά αν βρεις τη σωστή απόχρωση είναι άκρως κολακευτικό με μαύρισμα. (Σε ευχαριστώ για τις ευχές αγαπημένη μου! Όσο για την Άννα, είναι απλά το χόμπι της, αν και της λέω ότι πρέπει να το εξελλίξει σε επάγγελμα!!)

  3. Julia μου καλημερα!Χιλιοχρονος να ειναι ο Mr Roman!Τι μου θυμισες με τις τουρτες!Εφτιαχνα με τις ωρες τουρτες της Βεφας για τα παιδια μου,αρκουδακια,λαγουδακια κ δεν συμμαζευεται!Μπραβο στις φιλες σου,οι τουρτες ειναι κομψοτεχνηματα!Οσο για το μακιγιαζ του YSL,τι να πω,τι να τραγουδησω που λενε.Μια εικονα,χιλιες λεξεις.

  4. Να της πει να το κάνει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, είμαι σίγουρη ότι και άλλα bb girls θα συμφωνήσουν! Μιλάμε για ταλέντο (και τι πιο γλυκό επάγγελμα από τον ζαχαροπλάστη!). Όσο για το πορτοκαλί, όντως δείχνει ταιριαστό με μαυρισμένες επιδερμίδες, μόνο που εγώ είμαι “ασπρούλα”, δε μαυρίζω δυστυχώς ποτέ, οπότε ίσως και γι’αυτό να μη μου “κάθεται” καλά το εν λόγω χρώμα!

  5. Με την ελπίδα να γίνει αποδεκτό το σχόλιό μου από το σύστημα…
    Αρχικά, χρόνια πολλά στον κύριο Ρωμανό. Όλες μου τις ευχές για μια ευτυχισμένη ζωή. Και φυσικά ευχές και στη μαμά και τη γιαγιά του κυρίου Ρωμανού που στα γενέθλια του παιδιού γιορτάζουν διπλά.
    Για τις τούρτες τι να πω; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Μαγικές.
    Όσο για το μακιγιάζ YSL… ταξιδιάρικο Marrakesh Sunset και μυστηριώδες Νο 37 Taupe Mauresque είναι τα δύο προϊόντα που ξεχωρίζω.
    Καλό μήνα beautyblog, bbgirls και bbboys.

  6. Υπεροχα ολα, δεν το συζητω!! Να χαιρεσαι το αγορι σου Τζουλια! Καλοτυχος και ευτυχισμενος!!!

  7. Καλά, βλέποντας τις τούρτες ξέχασα και τα καλλυντικά, και το μακιγιάζ και όλα… είναι απλά τέλειες! Να χαίρεσαι το γιόκα σου!

    Καλό μας μήνα.

  8. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΕ ΡΩΜΑΝΕ.

  9. Καλημερα!!
    Βλεποντας την τουρτα/τες χθες στο fb μπορω να πω
    οτι ξετρελαθηκα!!Οχι απλως ειναι χρυσοχερα η φιλη
    σου Τζουλια αλλα αυτο ειναι ταλεντο να
    φτιαχνεις απο μια απλη ζαχαροπαστα αυτο το καταπλη
    κτικο εργο!!
    Για την σειρα του YSL ψηφιζω orange factory art με χιλια
    αν βρεις το καταλληλο πορτοκαλι χρωμα με μαυρησμενη
    επιδερμιδα το καλοκαιρι ειναι ο απολυτος συνδιασμος!!
    Φιλια πολλα

  10. λοιπόν. ένας λόγος που χαίρομαι που δεν θα έχω ίντερνετ εκεί που θα πάω (ξέρεις εσύ) είναι που δεν θα βλέπω τα νέα προϊόντα χαχαχα και δεν θα λυσσάω !!!!

    Οιτούρτες της φίλης σου άπαιχτες !!! Κάτι παραγγελίες βλέπω να της έρχονται … 🙂

    Υ.Γ. Για τον κ. Ρωμανό ευχές και από εδώ 🙂

  11. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια και bbgirls.Πολύ ωραία η συλλογή του YSL,εντυπωσιακά χρώματα αλλά θα την προσπεράσω για να πάω στις τούρτες.Κομψοτεχνήματα!!!Και φυσικά όλες οι ευχές μου για τον γλυκούλη σου!Φιλιά…

  12. Καλησπέρα αγαπημένες μου, καλή εβδομάδα και καλό μήνα!
    @Τζούλια μου να χαίρεσαι τον κούκλο γιο σου, να’ναι χιλιόχρονος, γερός, πάντα ευτυχισμένος και να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς! 🙂 Συγχαρητήρια στην Άννα για τις φανταστικές τούρτες…. είναι μεγάλο ταλέντο και νομίζω ότι όντως πρέπει να το εξελίσσει σε επάγγελμα!!
    Όσο για το μακιγιάζ του YSL, τι να πω δεν ξέρω….τον λατρεύω και υποκλίνομαι στα υπέροχα, όπως πάντα, προϊόντα του! Η συλλογή Orange Art Factory με ξετρέλανε!!! 😉
    Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιάαααα……

  13. Να το χαίρεσαι το παιδάκι σου να είναι πάντα γερό και τυχερό στη ζωή του. Οι τούρτες φοβερές, μπράβο Άννα. Αυτό το βερνίκι orange afrique είναι τέλειο….

  14. Χρόνια Πολλά με υγεία και χαρά!
    Τζούλια ρωτήστε τη φοβερή τουρτο-δημιουργό αν θα είχε πρόβλημα να μας δώσετε ένα mail, ώστε να την έχουμε υπόψη μας για επερχόμενα γενέθλια!

  15. Καλό μεσημέρι κορίτσια, καλό μήνα και καλή εβδομάδα! Πάρα πολύ όμορφα τα προιόντα του ysl. Αυτά που ξεχώρησα είναι το Rouge Pur Couture Νο 114 Rose de Saba και την Ombres 5 Lumieres Eyeshadow Palette,Marrakesh Sunset. Οι τούρτες της γλυκιάς φίλης σου υπέροχες. Δεν σου κάνει καρδιά να τις φας, για να μην τις χαλάσεις. Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου, χιλιόχρονο γερό και ευτυχισμένο! Την Τετάρτη έχει γενέθλια το δικό μου αγοράκι. Υπέροχα, γλυκά, τρυφερά και αγαπησιάρικα τα καρκινάκια μας!!!!

  16. Χρόνια πολλά για το μωρό σου!Καλό μήνα.O YSL μ’αρέσει πολύ.Επιτέλους να δούμε και λίγο έντονο χρώμα μες το καλοκαίρι που όλοι παρουσιάζουν το φυσικό και nude μακιγιάζ.Το μολύβι ματιών το λάτρεψα!!

  17. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!! Χρόνια Πολλά και πάλι στον κο Ρωμανό και χίλια μπράβο για τις τούρτες στην Άννα! Νομίζω δεν βρίσκεις καλύτερη σε ζαχαροπλαστείο!
    Όσο για τις συλλογές του YSL είναι και οι δύο εξαιρετικές αν και θα προτιμήσω τα πορτοκαλί λόγω αδυναμίας, μου αρέσουν και τα φοράω πολύ γιατί μου πάνε λόγω χρωματος!
    Φιλιά πολλά!!

  18. Καλησπέρα σε όλα τα απίθανα bb girls. Πραγματικά δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για τα υπέροχα κι ενθαρρυντικά λόγια σας. Οπως είπε κι η πολυαγαπημένη φίλη μου Julia, είναι το χόμπι μου…και για να το θέσω πιο σωστά η μικρή “ψυχοθεραπεία” μου σε αυτή την τρελή εποχή που ζούμε. Κάθε τούρτα αποτελεί την πραγματοποίηση ενός ονείρου του παιδιού για το οποίο προορίζεται και πρέπει να είναι μοναδικά φτιαγμένη για το συγκεκριμένο παιδί. Είναι κάτι που αγαπώ πολύ και κάθε νέο θέμα απλά πλημμυρίζει το μυαλό μου με ιδέες και χρώματα μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Για την ώρα με διακατέχει η Barbie doll που θα ετοιμάσω το ερχόμενο Σάββατο για τα 6α γενέθλια της μεγάλης μου κόρης Σοφίας. Φιλιά σε όλες! Α.

  19. Χρόνια Πολλά με υγεία για το μωρό σου! να τον καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

  20. @όλες: Και επειδή η Αννα μας είναι και λίγο ντροπαλό bb girl (γι’ αυτό και δεν μας γράφει συχνά…) θα προσθέσω εγώ το mail της (διότι αν δεν κάνει κάτι γι’ αυτό το μοναδικό της ταλέντο, θα σκάσω!!!)

    [email protected]

  21. να χαίρεσαι τον γιο σου τελειες τούρτες!!!!

  22. Χρονια σας πολλά…Καλέ τι φανταστικές τούρτες.Από τις πιο ομορφες που εχω δει.Αυτο δεν είναι χόμπι είναι τέχνη.Μπραβο μπραβο

  23. Καλησπερα και καλό μήνα!!! Τι να πω για YSL??Τα λόγια είναι περιττά που λέει και το άσμα! Τα λατρεύω!!!!

  24. kalispera kali bdomada k kalo mina julia bbgirls!!!na xairese ton kouklo sou!! oi tourtes einai teleies!!! min tin afineis se isyxia exei tromero talento k prepei oposdipote na tin pisoume na asxolithei!!!filakiaaa

  25. Καλημερα σε ολους μας.Julia μου να χαιρεσαι το αγορακι σου,να΄χει παντα υγεια και να γινει καλος ανθρωπος.Καρκινακι λοιπον ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ.κι εγω καρκινακι ειμαι και προσεξε τον γιατι ειναι πολυ ευαισθητος.Επισης ολα αυτα που ειδαμε ειναι υπεροχα,το μονο που δεν θα εβαζα ποτε γιατι δεν μου παει ειναι οι πουδρες επειδη ειναι πολυ σκουρες.βλεπω ομως αρκετες να τις φορουν και να τους πανε παρα πολυ.τα αλλα προιοντα ειναι απαιχτα,φοβερα………..φιλακια

  26. Καλησπερα σας!ειναι τελειες οι σκιες που δινετε δωρο οπως και ολα σας τα προιοντα!Μακαρι να ειμαι μια απ’τις τυχερες..θα χαιρομουν πολυ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.