L’Oreal Paris, Ideal: Προιόντα Καθαρισμού για κάθε τύπο επιδερμίδας.

 

L'Oreal-ideal-open

 

Η αλήθεια είναι ότι οι σειρές καθαρισμού προσώπου και ντεμακιγιάζ της L’Oreal Paris, το ήθελαν ένα “lifting” διότι εδώ και αρκετά χρόνια δεν είχε υπάρξει κάποια ουσιαστική ανανέωση. Γι αυτό χάρηκα όταν είδα τα προϊόντα που θα σας δείξω σήμερα, μου άρεσαν πολύ και oι συσκευασίες τους και οι φόρμουλες τους.

 

Επειδή δεν έχουν όλες οι επιδερμίδες τις ίδιες ανάγκες (ειδικά όσο αφορά τον καθαρισμό, αυτό ισχύει πολύ) η σειρά περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες προϊόντων:

 

Την Ideal Soft για Ξηρή και Ευαίσθητη επιδερμίδα με ενεργό συστατικό που καταπραΰνει την επιδερμίδα το D-Panthenol

Την Ideal Fresh για Κανονική προς Μικτή επιδερμίδα με ενεργό συστατικό, για καθαρισμό σε βάθος το Σαλικυλικό Οξύ

Την Ideal Glow για Θαμπή επιδερμίδα με ενεργό συστατικό LHA, Λιπο-Υδροξυ-Οξύ

 

L'Oreal-Ideal-2

 

 

Ας πάρουμε όμως μια- μια τη σειρά και τις ανάγκες δέρματος για τις οποίες δημιουργήθηκε:

 

Ideal Soft για Ξηρή και Ευαίσθητη επιδερμίδα

Επιδερμίδα που αφυδατώνεται εύκολα και καταλήγει να είναι τραχιά ενώ δημιουργείται αίσθηση «τραβήγματος». Έχει λοιπόν ανάγκη από προϊόντα με φόρμουλες που καταπραΰνουν και βελτιστοποιούν τα επίπεδα υγρασίας

 

 

Τα Προϊόντα

 

 

Ideal-Soft-Galaktoma

 

 

Ideal-Soft-Gel

 

 

Ideal-Soft-Lotion

 

Ideal-Soft-micellaire-water

 

 

Ideal-Soft-Wipes

 

 

Ideal Fresh για Κανονική προς Μικτή επιδερμίδα

 

Σε αυτές τις επιδερμίδες η ζώνη Τ έχει την τάση να γυαλίζει και να έχει διεσταλμένους πόρους. Εδώ ο καθαρισμός είναι πολύ σημαντικός όχι μόνο μια αλλά ακόμα και δυο φορές την ημέρα, για να αφαιρείται σωστά όχι μόνο το μακιγιάζ αλλά και οι ρύποι που φράσσουν τους πόρους. Έχει ανάγκη από προϊόντα με αντιβακτηριδιακή δράση, που να σέβονται όμως την επιδερμίδα, η οποία έχει την τάση να παράγει περισσότερη λιπαρότητα, αν η περιποίηση είναι πολύ επιθετική.

 

Τα Προϊόντα

 

 

Ideal-Fresh-afros-open

 

Ideal-Fresh-gel-purifiant

 

Ideal-Fresh-lotion

 

 

Ideal-Fresh-milk

 

Ideal Glow για Θαμπή επιδερμίδα

 

Μια σειρά παραγόντων όπως το στρες, η αφυδάτωση, η έλλειψη ύπνου, η κακή διατροφή και η βιολογική γήρανση επιβραδύνουν την φυσική απολέπιση των επιφανειακών κυττάρων. Η συσσώρευση αυτών στην επιφάνεια της επιδερμίδας είναι μια από τις αιτίες για την θαμπή, άτονη όψη της. Εδώ ο καθαρισμός αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για να ανακτήσει η επιδερμίδα την χαμένη της λάμψη.

 

Το Προιόν

 

Ideal-Glow-oil

 

 

Τέλος στην σειρά θα βρείτε και το Απαλό Ντεμακιγιάζ Ματιών και Χειλιών ειδικό για το αδιάβροχο μακιγιάζ.

 

L'Oreal-Paris-Ντεμακιγιάζ-μ

 

16 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Παρότι θα κάνω δύο “μοιραία” λάθη: προϊόν για διαφορετικό τύπο επιδερμίδας και προϊόν όλα σε ένα, νομίζω ότι το πρώτο που θα δοκιμάσω είναι το Νερό Καθαρισμού Micellaire. Και επειδή τα λάδια είναι της μόδας, δεν μπορώ παρά να σχολιάσω το χαρακτηρισμό του λαδιού: Αισθησιακό! Δεν είχα σκεφτεί ότι ο καθαρισμός μπορεί να έχει και τέτοια διάσταση… Τι μαθαίνει κανείς…

  2. @Amalia: Marketing βέβαια, αλλά από την άλλη, δεν είναι αισθησιακή η αίσθηση του λαδιού αγαπημένη; Σκέψου ένα μασάζ με ένα υπέροχο μυρωδάτο λάδι και με απαλές κινήσεις, σε όλο το σώμα… (δεν λέω άλλα, υπάρχει και το censoring….)

    Όσο για το Νερό Καθαρισμού Micellaire, μια χαρά, το έπιασε το μάτι σου, σας ετοιμάζουμε κάτι γι’ αυτό….

  3. Kαλημερα!!!
    Απο την νεα σειρα της lorea’l εχω αγορασει το “νερο καθαρισμου”
    και μπορω να πω οτι εχω ενθουσιαστει!!Ειναι ανταξιο αλλων
    πιο ακριβων κανει ακριβως την ιδια δουλεια δηλαδη να αφαιρει με
    ανεση το μακιγιαζ και εννοηται την μασκαρα χωρις να τσουζουν
    τα ματια!!!κατι που εμενα με ενοχλει αφανταστα οταν μου συμβαινει αυτο!
    Ακομα μετα νιωθεις δροσερη την επιδερμιδα σου χωρις να κολλαει η να τραβαει
    και θα ελεγα στο δικο μου δερμα που ειναι κανονικο-μεικτο δεν χρειαζεται
    μετα απαραιτητα ενυδατικη κρεμα.Ειναι απο τα προιοντα που θα το
    αγοραζα ξανα σιγουρα και μπαινει μονιμα στα αγαπημενα μου!
    Να μην ξεχασω να σας πω εχει και πολυυυ οικονομικη τιμη γυρω στα 6
    ευρω.
    Φιλακια πολλα

  4. Καλημέρα κορίτσια ! Την είδα κι εγώ τη σειρά στα Hondos Center και λυσσάω που δεν μπορώ να τη δοκιμάσω ( καθώς κάνω μια θεραπεία σε δερματολόγο τώρα και χρησιμοποιώ εξειδικευμένα προιόντα ) όμως το ντεμακιγιάζ ματιών της σειράς ήταν και είναι από τα αγαπημένα μου .

  5. Καλησπέρα κορίτσια! Να μια φορά που δοκίμασα κι εγω κάτι πριν το review!!!!
    Χαχαχα. Δοκίμασα το νερό καθαρισμού,το οποίο θα συμφωνήσω με τη Σοφία,ότι είναι εκπληκτικό! Αφήνει δροσερή την επιδερμίδα, χωρίς κατάλοιπα,καθαρίζει πολύ καλά το δέρμα κ όντως η τιμή του είναι πολύ προσιτή,όπως κ των υπολοίπων προϊόντων της σειράς βέβαια.
    Σταδιακά θα δοκιμάσω κ το αφριζον νερό αλλά κ το λάδι καθαρισμού,μου κίνησαν το ενδιαφέρον!!!! Για να έχω να σας λέω κ απόψεις δηλαδή….. 🙂

  6. @Τζουλια τι να σου πω!!μολις το ειδα μου εκλεισε το ματι!!χαχα
    και ξαναλεω οτι ειναι απο τα “must have” προιοντα!!
    Φιλια πολλα

  7. Καλησπερα σε ολες τις φιλες!Οντως, εκπληκτικη σειρα απο τη L’OREAL οσον αφορα την ποικιλια αλλα ειμαι τοσο ευχαριστημενη με το αφρωδες νερο της VICHY κ τα υπολοιπα καθαριστικα κ λοσιον LA ROCHE POSAY κ GALENIC,που δεν τολμαω να τα αλλαξω,ουτε καν να το σκεφτω.Το μονο που μου κεντρισε το ενδιαφερον ειναι το αισθησιακο λαδακι.Καλα τα ειπες JULIA για το censoring!xaxa!Σας φιλω!

  8. Καλησπέρα κούκλες! Μπράβο στην L’OREAL για τις φανταστικές νέες σειρές καθαρισμού προσώπου! Δυστυχώς δεν έχω δοκιμάσει ακόμα κανένα προϊόν, αλλά το αφρίζον νερό καθαρισμού Ideal Fresh πολύ θα’θελα να το αγοράσω σύντομα! Καλή συνέχεια, φιλιάαααα….. 🙂

  9. έχω δοκιμάσει το Ideal Glow και έχω ενθουσιαστεί! Είναι πρωτοποριακό και αφήνει την επιδερμίδα μου λαμπερή και ενυδατωμένη!!!! Super!!!

  10. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Λοιπόν το Ideal Glow μου κίνησε την περιέργεια.Ενώ όλα τα προϊόντα περιγράφονται εντελώς απλά και λιτά έρχεται το “αισθησιακό” και κάνει την ανατροπή.Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από αυτά αλλά δεν θα έλεγα όχι στο “αφρίζον νεράκι” 😉
    Φιλιά αγαπημένες μου…

  11. Καλησπέρα Τζούλια καλησπέρα bbgirls!!! Εξαιρετικά προιόντα και αρκετά οικονομικά, βρίσκεις πάντα κάτι που θα ταιριάξει στην επιδερμίδα σου!
    Φιλιά πολλά!!

  12. καλησπέρα!!!!!πολύ δελεαστικά τα καινούργια προιόντα της L’OREAL…απόλα θα ήθελα να δοκιμάσω το αφρίζον νερό για βαθύ καθαρισμό αν και εδώ και καιρό χρησιμοποιώ ένα παρόμοιο από την AVON και είμαι πολύ ικανοποιημένη…ωστόσο θαθελα να το δοκιμάσω!

  13. Kαλημερα σε ολους.Η L΄OREAL ξερουμε ολοι οτι ειναι πολυ καλη εταιρεια σε ολα τα προιοντα της.Ομως εγω δισταζω.ακομη και τα προιοντα του φαρμακειου δεν μπορουν να κανουν καλο στο δερμα μου.παντα ηταν κανονικο,τωρα τα τελευταια χρονια ομως παει προς το λιπαρο και δεν ξερω γιατι.δυσκολευτηκα πολυ να βρω κρεμα και επισης παιρνω απο την avon αλλα δεν με ικανοποιουν σε σχεση με τις φιλες μου που τις βοηθουν αυτα τα προιοντα ικανοποιητικα.θα ηθελα να δοκιμασω τη σειρα για μεικτα δερματα αλλα φοβαμαι γιατι παρ΄ολη την ηλικια μου μου δημιουργουν σπυρια με σμιγμα.φιλια πολλα

  14. Καλησπέρα Τζούλια μου!Καλησπέρα σε όλο το υπέροχο team μας!Εγώ δεν έχω δοκιμάσει προϊόντα της Loreal οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη,αλλά είναι από τις πολύ γνωστές μάρκες οπότε μάλλον θα είναι ωραία.Και για να το λες εσύ μάλλον θα είναι πολύ καλά.Φιλάκια πολλά σε όλη την παρέα!!!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.