Διακοπές 2013. Για πού το βάλατε;

 

L

 

Μάρκες από εδώ, beauty news από εκεί, παρουσιάσεις νέων προϊόντων σχεδόν καθημερινά (και κάποιες φορές ακόμα και δυο την ημέρα) διανύουμε την εποχή που οι δημοσιογράφοι βλέπουν τα νέα προϊόντα τα οποία εσείς θα δείτε, γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου.

 

Greece-2

 

Καλά και άγια όλα αυτά και exciting και καινούργια και νέο υλικό και όμορφες φωτογραφήσεις και ενδιαφέροντα νέα προϊόντα και ευφάνταστες παρουσιάσεις και χαρούμενη και εγώ που θα έχω να σας πω φρέσκα νέα, σωστά;

 

Greece-6

 

Λάθος. Το μόνο που σκέφτομαι, τις τελευταίες δέκα μέρες είναι διακοπές. Νομίζω ότι το έχετε καταλάβει άλλωστε.. Δεν με νοιάζει που θα πάω, δεν με νοιάζει τι θα κάνω, ακόμα και στην Αθήνα να έμενα, μια χαρά θα πέρναγα, αρκεί για τις επόμενες 15 μέρες να μην ξαναδιάβαζα Δελτίο Τύπου, παρά μόνο τα βιβλία μου.

 

Greece-7

 

Οξεία τεμπελίτιδα βαριάς μορφής με έχει πιάσει, αλλά δεν νομίζω να είμαι η μόνη, ε, ε, ε, ο, ο, ο κάτι ξέρω- και εγώ, (ρυθμικά αυτό…) απλά εγώ έχω την τύχη και τεμπελίτιδα όταν με πιάνει, να μη γράφω μεν editorials και ενημερωτικά  posts, αλλά απλά, να γράφω (διότι το γράψιμο, όπως και το διάβασμα, δεν το βαριέμαι, ποτέ.)

 

Greece-8

 

Οπότε μια που μπορώ, απλά να γράφω, γιατί να μην σας ρωτήσω κιόλας, που θα πάτε φέτος διακοπές; Στο χωριό, σε νησί, στην Πελοπόννησο, στην Χαλκιδική, στο Ιόνιο, στο Αιγαίο, στον Σαρωνικό, στην Αττική, στο μέρος όπου είσαστε; (γιατί σιγά ας πούμε, μη φύγει η Αμαλία από τη Ζάκυνθο, η Μαριάννα από τη Χίο, ή η Ελένη από Χαλκιδική, ή η Λία από Εύβοια…αλλά δεν είμαστε όλες τόσο τυχερές…)

 

Greece-9

 

Και μάλιστα για εσάς, που βαριέστε τώρα τόσο πολύ, που ούτε σχόλιο, δεν σας κάνει κέφι να γράψετε, σας το κάνω πιο εύκολο, στο poll που ακολουθεί άρα, να, μόνο ένα κλικ, θα χρειαστεί να κάνετε…

 

 

 

 

Εμένα πάντως, όλα κάτι παραπάνω από τέλεια μου φαίνονται αυτή τη στιγμή και βασικά κουβέντα θέλω να κάνω, με τις φίλες μου.

 

Σας «ακούω».

 

maldives

 

 

(Α, και αύριο θα δούμε και ποιές τυχερές, θα πακετάρουν μαζί  και αντηλιακά Lancaster…)

 

Holiday!!! Holiday!!!

 

 

 

 

29 Σχόλια
  1. Γλυκια μου JULIA,καλημερα!Καλημερα κ σε ολα τα κοριτσια ειτε βρισκονται στην αθηνα ειτε σε αλλο μερος ηπειρωτικο ή μη.
    Δεν θα σου κρυψω οτι αισθανομαι οτι βρισκομαι μονιμα σε διακοπες.Φετος,εχω πιο πολυ τρεξιμο λογω μιας επεμβασης της μαμας,η οποια “Δοξα τω Θεω” παει πολυ καλα.Ομως,δεν παραπονιεμαι,περναω υπεροχα!Ξεκουραζομαι,βολταρω,παω γυμναστηριο κ συλλεγω δυναμεις γτ με περιμενει δυσκολος χειμωνας λογω πανελληνιων που δινει η κορη μου.
    Εχουμε αποφασισει να παμε μονοι με τον αντρουλη σε καποιο νησακι αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει.Κ κτ αλλο:Μην απογοητευεστε κοριτσια για τπτ που μπορει να διορθωθει.Πιστευα οτι το φετινο καλοκαιρι θα ηταν χαλια λογω της μαμας αλλα δεν ξερω, καπου βρηκα μια περιεργη δυναμη-διαθεση για να τα βγαλω περα χωρις τη βοηθεια της,γτ παντα με βοηθουσε,εδω που τα λεμε!Σας φιλω γλυκα!

  2. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να περιμένεις τις διακοπές!! Που θα πας, πότε θα φύγεις, τι θα πάρεις μαζί σου. Σχέδια, όνειρα, προετοιμασία!!! Καλές Διακοπές σ’ όλες μας!!!!!

  3. Καλημέρα στην όμορφη παρέα! Εγώ κορίτσια μόλις γύρισα από ένα τετραήμερο στην Τζιά και δεν ξέρω αν θα πάω κάπου αλλού, αλλά δεν με πειράζει καθόλου. Μιά χαρά θα περάσω και στην Αθήνα.Η αδειά μου είναι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου και η Αθήνα αυτές τις ημέρες είναι φανταστική.

  4. @Marianna: Τι υπέροχο αισιόδοξο σχόλιο! Και πόση δύναμη πραγματικά κρύβουμε μεσα μας; Να περάσετε υπέροχα με το bb boy σου!

  5. @Σταυρούλα: Το “ταξίδι” όχι ο προορισμός αγαπημένη!!

  6. @ Αλεξάνδρα: Αν είναι ένας μήνας τον χρόνο που η Αθήνα είναι υπέροχη αυτός είναι ο Αύγουστος!!

  7. Χαλκιδική ξανά!!! Έχω να πάω από το 2011 και το περιμένω πως και πως! Η διαφορά φέτος είναι πως θα πάμε τις πρώτες διακοπές με τον μπομπιράκο!!! Yeaaaah!!!!
    Πειμένω πως και πως την αναχώρηση. 15μέρες έμειναν! Η παρέα πάνω ήδη ετοιμάζεται για τρελές βουτιές και…κυνηγητό με το πιτσιρίκι!

  8. Καλημέρα Τζούλια και bb girls. Με τις παραλίες του Πηλίου στα πόδια μου και τη μαγευτική Σκόπελο απέναντι δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πάω κάπου αλλού. Παρ’όλα αυτά όμως θα πάμε Χαλκιδική για ένα τετραήμερο όλο το team.Πολύ θα ήθελα να πάω Σαντορίνη με τον άντρα μου μόνο, έστω και για 2 μέρες. Όνειρα ….

  9. @JULIA,η προτελευταια φωτο πρεπει να ειναι τα ΜΑΥΡΑ ΒΟΛΙΑ.Σ’ευχαριστω για τις ευχες!Κι εσυ να περνας υπεροχα!

  10. @Korina: Τις θυμάμαι και εγω τις πρώτες μας διακοπές με τον κύριο Ρωμανο! Θα περάσετε υπέροχα!!!

  11. @Ελένη: Σου εύχομαι να καταφέρεις να πας σε αυτο το μαγικό νησί, τη Σαντορίνη έστω για 2 μέρες!

  12. @Marianna: Ε, βέβαια τα Μαύρα Βόλια είναι!! Εσένα σκεφτόμουν!

  13. Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!!!!!!δύσκολος καιρός για διακοπές!!!!!!!!!!!αλλά ευτύχως μένω στα πανέμορφα Χανιά και είναι σαν να κάνω μόνιμα διακοπές, κατεβαίνω στο παλιό λιμάνι κάνω την βόλτα μου και νομίζω ότι βρίσκομαι σε διακοπές!!!! όσο για μπανάκια 5 λεπτάκια με το αυτοκίνητο η θάλλασα από το σπίτι !!!!! άντε σας περιμένω!!!!να περνάτε καλά, πολλά φιλιά!!!!

  14. Καλησπέρα κορίτσια! Αχ και γω θέλω διακοπές, αλλά φέτος θα μείνω στην Αθήνα…. Δύσκολη εποχή για πριγκίπισσες!! χα-χα-χα Δεν πειράζει όμως γιατί τον Αύγουστο η Αθήνα είναι ωραία και μερικές μικρές αποδράσεις μέχρι την Χαλκίδα, νομίζω ότι θα γεμίσουν τις “μπαταρίες” μου!! Καλές διακοπές σε όλες και καλές βουτιές…. Να περάσετε υπέροχα όπου κι αν βρεθείτε, ότι κι αν κάνετε! 🙂

  15. @JULIA,ΕΙΣΑΙ SUPER!Οπου κ να πας,θα βρεις καποιο bbgirl ε;

  16. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΦΕΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΕΔΩ ΕΥΒΟΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΑ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ .ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΡΧΕΣΑΙ?ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΤΕ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!

  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
    ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΩ ΚΡΗΤΗ, ΓΙΑ 20 ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ SUMMER MOOD ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ “ΠΕΣΕΙ” ΟΠΟΤΕ ΧΑΛΑΡΩΝΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ.
    ΤΖΟΥΛΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ………

  18. Καλησπέρα Τζούλια μου…ήδη πήγα 1 3ημερο με τον αντρούλη μου στο Μαρμάρι Ευβοίας μόνο οι 2 μας χωρίς τα παιδιά και ήταν απόλυτα αναζωογονητικό και χαλαρωτικό…ίσως φύγουμε από βδομάδα για Αρχάγγελο Λακωνίας ένα πολύ γραφικό ψαροχώρι με καταπληκτική θάλασσα από όπου είναι ο άντρας μου…και λεω ίσως γιατί είναι λίγο μακρινό ταξίδι(5 ώρες) και το σκέφτομαι γιατί θα έχω και το μπεμπέ μαζί μου και φοβάμαι μην ταλαιπωρηθεί…πάντως εύχομαι ένα υπέροχο καλοκαίρι σε όλες μας είτε φύγουμε είτε μείνουμε εδώ Αθήνα που όντως είναι υπέροχα άδεια κάθε Αύγουστο!

  19. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Θα αρκεστώ σε μονοήμερα μέχρι την υπέροχη Χαλκιδική.Κάνω συμπαράσταση στην αδερφή μου που λόγω εγκυμοσύνης δεν της επιτρέπονται οι μετακινήσεις.Οπότε μέχρι να γεννηθεί ο μικρούλης μας εγώ σαν καλή θεία κάνω εξάσκηση στη μαγειρική.Κοτόπουλο με ουίσκι 😉 Φιλιά….

  20. @ολες: Ααααα!! Να μην ξεχαστώ και δεν σας γράψω την καλοκαιρινή συνταγή της Litsa Kouklitsa, Κοτόπουλο με Ουίσκι!

    Πάμε:

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Κοτόπουλο με Ουίσκι

    Αγοράζετε ένα κοτόπουλο 1200 γρ. και ένα μπουκάλι Ουίσκι. Προβλέψτε, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και μπέικον σε λωρίδες. Για καλό και για κακό βεβαιωθείτε ότι έχετε και ένα βάζο μαγιονέζα. Τυλίξτε το κοτόπουλο με τις λωρίδες, αλατοπιπερώστε, και ρίξτε μια υποψία ελαιολάδου. Προθερμάνετε τον φούρνο σε μεσαία θερμοκρασία, (220 βαθμοί ή θερμοστάτης στο 5) για 10 λεπτά.
    Σερβιριστείτε ένα ποτήρι Ουίσκι και πιείτε το.

    Βάλτε το κοτόπουλο στον φούρνο αφού πρώτα το τοποθετήσετε σε κατάλληλο σκεύος.
    Βάλτε και πιείτε ακόμα ένα ποτήρι Ουίσκι. Επαναλάβατε αυτό το βήμα άλλες δυο φορές.

    Μετά από ένα τέπαρτο φουρνίστε το άνοιγμα για να επιβλέψετε το κλείσιμο του ψοτόπουλου.

    Λιάστε ξανά το ουικάλι του Μπίσκη και καπιατείτε μια καλή λουγία.
    Μετά από ένα κετα.. όχι πέταρτο της ώρας, αργότερα τέλος πάτνων… κλιτρίστε μέχρι τον μπούρνο ανοίφτε την χόρτα, ξεγυρνίστε, απαναδονείστε… βάλτε τέλος πάντων το φωτόπουλο απ’ την άλλη, καφήστε σε μια λωκό καλέκρα και καβετάστε κάνα-δυό φατήρια Κίσκη αμόκα.

    Νύστε, λύστε, ψήστε το κουφόλουπο για μισή φώρα ακόμα.

    3 λοτήρια αρφότερα…

    Ζαμέψτε το γατόπουλο από χάμω, (έπεσε το μακαλισμένο), καφαρίστε το και γάλτε το σε μιάτο. Φτάτε τα κούτρα σας από το νέσιμο στο κάτωμα απ’ τα γάδια που μύθικαν στα κλαπάκια της μουζίνας μην αποχειραθείτε να κησωθείτε, μια φαρά είμαστε εδώ μάτω!
    απομελειώστε το δουκάλι του Ρίσκι

    Αργόμπερα σαρθήτε ως το κρεμάτι και κοιθωμήτε ως το χρωί. Την επόμενη μέρα, πάρτε ένα Alka-Seltzer. Πηγαίνετε να φάτε κρύο κοτόπουλο με μαγιονέζα και καθαρίστε το μπουρδέλο που δημιουργήσατε στην κουζινα!!!

  21. ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ….ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΣΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ.

  22. Πριν τρεις μερες γυρισα απο Ελαφοννησο, στην Πελοποννησο.
    ΟΚ, ειναι πολυ μικρο νησακι και δεν εχεις και πολλα να κανεις, αλλα η παραλια σε αποζιμειωνει με το παραπανω.
    Τα Υπεροχα γαλαζια νερα και η λευκη αμμος, με καναν να σκεφτω οτι καπως ετσι πρεπει ναναι ο παραδεισος.
    Μπαινεις στην θαλασσα ρε παιδι μου και δεν θες να βγεις..
    Προσπαθεις να κοιταξεις οσο πιο πολυ γινεται την θαλασσα, μπας και παρεις αυτην την εικονα και εδω στην Αθηνα (με οροσκοπο Σκορπιο, εχω μανια με την θαλασσα)
    Ωραιο φαγητο και τα δωματια που μειναμε απλα υπεροχα, υπεροχα, μας εκανε φοβερη εντυπωση η τοση καθαριοτητα, απλοτητα και μοντερνο, ολα μαζι…επισης η κοπελα που το ειχε, ειχε βαλει στη εισοδο πολλα βιβλια για καποιον που θελει να διαβασει, αυτο για μενα ειναι ενα τρελο συν..

  23. Χαχαχα!Κ ειπα κι εγω,να μια ακομα συνταγη με κοτοπουλο!!!!!!!!!!!

  24. @ΤΖΟΥΛΙΑ,
    Καλά είσαι φοβερή, πώς προέκυψε απο τις διακοπές να γυρίσει σε συνταγή μαγειρικής??!
    Αντεγραψα τη συνταγή και την έχω στείλει σε όλες τις επαφές μου!
    Αφού δεν θα πάω διακοπές εφέτος, τουλάχιστον θα σε έχω παρέα.

  25. χαχαχα!!!! πειραζει αν αντικαταστησω το ουισκι με παγωμενη μπιρίτσα????Τι τέλεια συνταγη!

  26. Καλησπέρα Τζούλια & bbgirls!! Τι μου έκανες τώρα Τζούλια με τις φωτό και τα κορίτσια ανα την Ελλάδα ! Εγω θα κάνω διακοπές στο εξωτικό Λονδίνο λόγω ανακατατάξεων στη δουλειά μου ( παίρνω προαγωγή yes!) και λόγω εξετάσεων μεταπτυχιακού του bbboy μου. Είμαι ένα βήμα πριν να βγω κι εγώ με το μαγιό στο πάρκο καθώς αρχίζω και αποκτώ επικίνδυνα τις Αγγλικές συνήθειες (αλλοτριώθηκα τελείως). Πάντως θα συνεχίσω να στέλνω φωτό και ανταποκρίσεις διότι όπου να ναι θα βγουν στη φόρα τα χειμωνιάτικα!
    @Litsa: εξαιρετικό η συνταγή σου εγώ την έχω κάνει παλιότερα με κρασί με το ίδιο επιτυχημένο αποτέλεσμα, τώρα λέω να την εφαρμόσω με cider (η αλλοτρίωση που λέγαμε..)
    Φιλιά ΄πολλά!!!

  27. Δεν ξέρω πως θα ακουστεί, ή, μάλλον, πως θα διαβαστεί, αλλά όσο κι αν είναι διακοπο-μέρος ο τόπος διαμονής σου, διακοπές δεν μπορείς να κάνεις. Οι διακοπές είναι ακριβώς αυτό: ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Και μέσα στην καθημερινότητα ξεχνάμε και να χαρούμε τα καλά του νησιού. Άσε που όταν έχεις να κάνεις τη δουλειά σου και η Ζάκυνθος γεμίζει κόσμο μόνο νεύρα προκαλούνται.
    Δεν λέω, ένα μπάνιο, ένα βράδυ σε ένα όμορφο μέρος, μια βόλτα σε βοηθάνε να αλλάξεις εικόνες, αλλά διακοπές… αλλού… Πού; Δεν ξέρω ούτε αν θα πάω, ούτε που, αλλά θα επιθυμούσα να φύγω έστω και για δύο μέρες με πιθανότερο προορισμό την αγαπημένη Πελοπόννησο – λατρεμένη Μεσσηνιακή και Λακωνική Μάνη. Θα ψηφίσω για γούρι.
    Φιλιά και καλές διακοπές σε όλους.

  28. Μετά από 15 μέρες Βόρεια Ιταλία-Ελβετία,ξανά στα πάτρια εδάφη-λέγε με Κεφαλλονιά-για το καλοκαίρι.Να σας τονίσω για άλλη μια φορά ότι παραλίες σαν της Ελλάδας ΠΟΥΘΕΝΑ.Αν δείτε πού βουτάνε στη λίμνη Κόμο,ναι,αυτή που όλοι οι αστέρες διατηρούνε βίλες,θα σιχαθείτε!!Βέβαια,φέτος για την ώρα,η θάλασσα είναι πάγοςκαι κάθε βράδυ κάνει κρύο,αλλά απ’τον καύσωνα προτιμητέο.Σας φιλώ από ένα απ’τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου.Ματς-μουτς..

  29. Γλυκια καλημέρα και από εμένα! Θα κρατησω τις μαγικές εικόνες και θα αφήσω το μυαλό να ταξιδέψει σε ονειρικες παραλίες!!
    Θέλω πάρα πολύ να πάμε με τον αγαπημένο μου στη Σαντορίνη!! Το λατρευω αυτό το νησί, είναι παράδεισος!! Θα δούμε…
    Οταν υπάρχει ευτυχία και μια βόλτα στη θάλασσα κάτω από το φεγγάρι σου γεμίζει την καρδια… Αυτό κραταω σαν φυλαχτό!!
    Να έχετε ένα υπέροχο, λαμπερό και ευτυχισμένο καλοκαίρι!
    Φιλακια!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.