Estee Lauder: Μακιγιάζ Φθινόπωρο 2013 “The Metallics”

 

estee-lauder-Pure_Color_Met

 

Επέλεξα να σας δείξω πρώτα τη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Estee Lauder The Metallics”, όχι μόνο γιατί μου άρεσε και είμαι σίγουρη θα αρέσει και σε πολλές από εσάς, αλλά και για έναν ακόμα λόγο:

 

Μα, τι έχουν πάθει η εταιρείες και η μια αντιγράφει την άλλη; Θυμάστε τέλος της Άνοιξης, που η Chanel μίλαγε για πεταλούδες με το μακιγιάζ, L’Ete Papillon και ο Dior για πουλιά του παραδείσου με το μακιγιάζ Βirds of Paradise, αλλά οι αποχρώσεις, ειδικά στις παλέτες ματιών ήταν σχεδόν πανομοιότυπες;

 

Φέτος το φθινόπωρο η Estee Lauder ονομάζει το μακιγιάζ «The Metallics» με έμφαση στις ψυχρές «μεταλλικές» αποχρώσεις και ο Dior «Mystic Metallics» και πάλι με μεταλλικές αποχρώσεις. Ναι σίγουρα, όλες οι εταιρείες λίγο πολύ από τα ίδια εμπνέονται και ειδικά από τις πασαρέλες, αλλά λίγη περισσότερη έμπνευση, δεν θα έβλαπτε κανέναν.  Και εγώ δεν θα ένιωθα ότι έκανα λάθος και έβαλα τον ίδιο τίτλο, σε δυο διαφορετικές μάρκες μακιγιάζ.

 

Όπως και να έχει, είναι μια συλλογή με ενδιαφέρουσες  προτάσεις και όπως είπε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της μάρκας και make up artist, Tom  Pecheaux “Θέλω να υπάρχει ελευθερία. Το χρώμα δεν πρέπει να έχει όρια. Αυτό το καταφέρνεις πολύ εύκολα με τις μεταλλικές αποχρώσεις και υφές”

 

Estee-Lauder-Pure_Color_Met

 

Anyway, ιδού κάποια από  τα limited προϊόντα της συλλογής και να σας πω επίσης ότι  Tom Pecheaux δημιούργησε τα look στις κολεξιόν Fall 2013 για τον Derek Lam και τον Anthony Vaccarello

 

Tα Pure Color Instant Intense Eye Shadow Trio

 

Arctic Zinc

 

Pure-Color-Instant-Intense-

 

Beach Metals

 

Estee-lauder-Pure-Color-Gilded-Chocolates 2013

 

 

 

Tα Pure Color High Intensity Lip Lacquers:

 

 Fuchsia Flash

 

Pure-Color-High-Intensity-L

 

Chrome Kimono

 

Pure-Color-High-Intensity-L

Hot Cherry

Pure-Color-High-Intensity-L

 

Mirrored Mauve

Pure-Color-High-Intensity-L

 

Vinyl Rose

 

Pure-Color-High-Intensity-L

Νομίζω ότι τα πιο σέξι πάντως, είναι αυτά τα τρία: Fuschia Flash, Ruby Glow, Hot Cherry

 

Estee-Lauder-Pure-Color-High-Intensity-Lip-Lacquer-2013

 

 

Pure Color Vivid Shine Nail Lacquer

 

 

Metallic Green

 

Pure-Color-Vivid-Shine-Nail

 

Midnight Metal

 

Pure-Color-Vivid-Shine-Nail

 

 

Smoked Chrome

 

Pure-Color-Vivid-Shine-Nail

 

Εδώ μπορείτε να δείτε και την ολοκληρωμένη limited edition συλλογή στα φθινοπωρινά βερνίκια νυχιών: (Midnight Metal, Chocolate Foil, Smoked Chrome, Rose Gold, Steel Orchid, Brushed Gold, Chrome Violet, Metallic Green

 

 

Estee-Lauder-Pure-Color-Met

 

 

Estee-Lauder-Pure-Color-Met

 

 

Πάρτε ιδέες και από τα face charts για μακιγιάζ στο σπίτι:

 

 

Estee-1

 

 

 

 

Estee2

 

 

 

estee-3

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα κοριτσούδια! Είναι ωραίο το metallic look πως να το κάνουμε? Και ποιός μπορεί να πει, ότι δεν είναι ωραία κι αυτή η συλλογή της θείας? Ωστόσο, βρε Τζούλια μου αυτό το copy paste στις Εταιρείες έχει καταντήσει πλέον αηδία…. Από το packaging, μέχρι το marketing, μέχρι τα μοντέλα (θυμηθείτε μόνο το επίμαχο θέμα Natalie Portman και Keira Knightley, που μπέρδευε κανείς ποια είναι ποια και ποια κολώνια διαφήμιζε η κάθε μια…) , για να μην πούμε για τις αντιγραφές αρωμάτων (που ‘σαι Μαρία να μας τα πεις…). Τα τελευταία χρόνια το ένα άρωμα είναι αντιγραφή του άλλου. Περιμένω πως και πως το Modern Muse και διαβάζω σε ξένα sites, ότι είναι πιστή αντιγραφή του Narcisso Rodriguez for Her και κάτι από Armani Code… διαβάζω για το Si, ότι δεν είναι παρά το copy paste του La vie et belle και του Manifesto… Και μιλάμε για μεγάλες εταιρείες έτσι? Όχι, απλά για αντιγραφές από Εταιρείες ευρείας, όπως γινόταν παλιά…. Εμένα πάντως μου λέει πολύ η φαντασία και η πρωτοτυπία των προηγούμενων δεκαετιών, που απλά μυρίζοντας ένα άρωμα ή βλέποντας μόνο τα χρώματα μιας παλέτας ή ενός κραγιόν ήξερες πολύ καλά το brand! Υπήρχε σαφή ταυτότητα!

  2. Καλημερα κοριτσια!!
    Λατρευω τα μεταλικα χρωματα!Φετος εχω παρει την αποφαση
    να βαφω τα νυχια μου σε αυτη την υπεροχη midnight blue metal
    αποχρωση θα ταιριαζει σουπερ ντουπερ με τα τζιν μου!
    Φιλακια πολλα

  3. Καλημερα κοριτσια! Δεν ξερω για εσας εγω παντως δεν ειμαι τοσο θαρραλεα ωστε να χρισημοποισω μεταλλικη σκια, ισως να επαιρνα την παλλετα beach metals αλλα και αυτη θα την φοραγα καλοκαιρι οπου δειχνει πιο μπρονζε και ταιριαζει με ενα ελαφρυ μαυρισμα, για χειμωνα προτιμω κατι πιο ματ και το eyeliner μου και εξω απ την πορτα! Για τα χειλη ομως ξετρελαθηκα με το ruby glow, και για πιο καθημερινο το hot cherry!

  4. Καλησπέρα παρεάκι μου! Λάτρεψα την φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Estee Lauder με τα υπέροχα μεταλλικά χρώματα! Ο χειμώνας προβλέπεται πολύ sexy και όποιος αντέξει!!! χα-χα-χα Πάντως Στέλλα μου έχεις δίκιο… το copy paste σε όλες τις εταιρείες είναι ότι χειρότερο, αφού έχουν χάσει πλέον αυτό το “κάτι” που τις έκανε μοναδικές! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά! 🙂

  5. Γειά σας κορίτσια ! @Stella : Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου για την έλλειψη πρωτοτυπίας και φαντασίας καθώς και γι’αυτό το λίγο “μαζικό” στις τάσεις , τα χρώματα κλπ . Αλλά τι ΒΒ girls θα ήμασταν αν δεν τα προσαρμόζαμε όλα αυτά στο προσωπικό μας στυλ και στην προσωπικότητά μας ? Επίσης , ωραίο το μεταλλικό look δεν λέω αλλά να σκάσω μύτη με τέτοια σκιά στο γραφείο πρωί πρωί δεν προβλέπεται …

  6. Τζα!!!Καλημέρα Τζούλια,καλημέρα bbgirls.Η παλέτα με τις χρυσές αποχρώσεις πολύ ελκυστική και το Ruby Glow λιπγκλος θεϊκό.Αχ Τζούλια,αχ!!! Φιλιά

  7. Καλησπέρα σε ολες!Να πω ότι δεν μου αρεσει η “metallics” συλλογη;Θα ήταν ψεμα!Μου αρέσει πάρα πολύ κ γενικά μου αρέσουν πολύ τα μεταλλικά χρώματα.Έχω μια μεταλλικη γκρι της chanel κ δεν τη βγάζω από πάνω μου όλο το χειμώνα,από το πρωί ως το βραδυ.Τη φτιάχνεις όσο έντονη θέλεις κ μπαίνει κ το πρωί βάζοντας λιγότερη ποσότητα.Οι δύο παλέτες μου άρεσαν πάρα πολύ κ τα βερνίκια τα χαρακτηρίζω πολύ ελκυστικά.Μας θυμίζουν τα χειμωνιάτικα σύνολά μας τα οποία ειναι αρκετά σκούρα κ ταιριάζουν θαυμάσια με τα χρώματα κ τις υφές αυτές.
    Μια αδυναμία στο απόλυτο μαύρο την έχω που την έχω άλλωστε..
    Όσον αφορά τις αντιγραφές,ναι κορίτσια με μια λέξη “αηδία”.Που είναι εκείνη η εποχή που αναγνωρίζαμε κτ απο χιλιόμετρα;Έχει περάσει κ σίγουρα αυτό οφείλεται κ στην πληθώρα των προϊόντων.Πριν λανσαριστεί ενα προϊόν,βγαίνει άλλο,μπορεί κ παρόμοιο από την ίδια εταιρία,σε βαθμο που μπερδεύεσαι κ αναρωτιέσαι αν αυτό ειναι που αγόρασες πριν 3 μήνες.Κ η πωλήτρια σου λέει οτι έχει κάποια διαφορά.Οταν ομως το βάλεις πάνω σου ποιο είναι το αποτέλεσμα; Μία από τα ίδια.Κ μη μου πείτε οτι δεν την έχετε πατήσει.Έσι κατέληξα με 5 σχεδόν όμοιες μπρονζέ σκιες….

  8. Καλωσορίζουμε τα χρώματα και τις ομορφιές! Νέα σεζόν, καινούριες παρουσιάσεις! ΟΚ υπάρχει αντιγραφή, αλλά τι να κάνουμε… Μήπως να επιλέγουμε βάσει αδυναμιών (π.χ. δεν μπορώ να κάνω απιστίες στη θεία), η μήπως βάσει του στυλ, δηλαδή πιο design μας αρέσει περισσότερo?

  9. @Μous Mous: ” Αλλά τι ΒΒ girls θα ήμασταν αν δεν τα προσαρμόζαμε όλα αυτά στο προσωπικό μας στυλ και στην προσωπικότητά μας ? ”

    Kαταχωρήθηκες για άλλη μια φορά, στο συλλογικό υποσυνείδητο…

  10. @Μarianna: Πόσδο δίκιο έχεις… και σε βρίσκω και πολύ “ορεξάτη” σήμερα!!

  11. Πάντα μου άρεσαν οι μεταλλιζέ αποχρώσεις στο μακιγιάζ αλλά τώρα βλέποντας όλες αυτές τις φωτό με τα καταπληκτικά καλλυντικά τι να πω!!ξετρελάθηκα!

  12. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ….
    ΔΕΝ ΜΕ ΤΡΕΛΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ LIP HOT CHERRY ΚΑΙ FUSCHIA FLASH EIΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΑ.
    ΦΙΛΑΚΙΑ…ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΣΩ ΠΑΙΔΙΑ!!

  13. Καλημερα σε ολους.Υπεροχα ολα αυτα που μας εδειξες Julia μου,ειδικα το μανo midnight metal θα το φοραγα ευχαριστως,ειναι καταπληκτικο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.