Μαλλιά: Ώρα, για Sombre, από την Liz Bumgarner!

 

sombre-lily-

 

Eκεί, λοιπόν, που είχα στο μυαλό μου να ετοιμάσω post για sombre hair  τσουπ, να η SofiaT, η οποία προς μεγάλη μου έκπληξη (που δεν θα έπρεπε να εκπλαγώ δηλαδή, σας έχω μάθει πια…) σε ένα post πριν λίγες μέρες, έκανε λόγο με σχόλιο της, για sombre hair και μου χάλασε την «έκπληξη» (αστειεύομαι, Σοφάκι, μια χαρά έκανες και μου έδωσες και εμένα πάσα…)

 

Bρήκα λοιπόν ευκαιρία, γιατί είναι κάτι που θέλω να κάνω πολύ καιρό και ζήτησα το guest post που ακολουθεί, από την hair and make up artist  Liz Bumgarner. Αποκλείεται να μην θυμάστε το όνομα της από κάποιο σχόλιο ή ακόμα και από κάποιο post, εφόσον η Υπουργός Επιδερμίδας Stella, εδώ και χρόνια, δεν την αλλάζει με τίποτα και ορκίζεται στα μαγικά της χέρια. Σε σημείο, που κάποια στιγμή που η Liz, σκεφτόταν να φύγει στο εξωτερικό, η Stella, σχεδόν έκλαιγε, πάνω στον ώμο μου.. (διαδικτυακά, πάντα…)

 

Ας διαβάσουμε λοιπόν, τι μας προτείνει η Liz για την νέα σαιζόν και εγώ να πω, ότι βρίσκω το sombre, πολύ πιο ραφινάτο από το ombre (ποια μιλάει, τώρα, εγώ που είμαι έτοιμη να κάνω άσπρα μαλλιά, αλλά τέλος πάντων, καταλαβαίνεται τι εννοώ…)

 

ombre2sombre

 

Here’s Liz!

 

Είμαι σίγουρη ότι οι περισσότερες από εσάς γνωρίζετε πλέον για την τεχνική ombre που εδώ και 2 χρόνια έχει αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τις ανταύγειες, τη βαφή και την αλλαγή χρώματος στα μαλλιά γενικώς.  Επειδή όμως η κομμωτική τέχνη εντάσσεται στον κόσμο της μόδας και τα trends στα μαλλιά αλλάζουν, ήρθε η ώρα να υποδεχτούμε μια καινούργια version του ombre που εξελίσσεται, «ηρεμεί» και γίνεται sombre.

 

Το sombre ή soft ombre είναι αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομα του. Μια πιο απαλή και εκλεπτυσμένη εκδοχή του ombre. Στο sombre το σκούρο με το ανοιχτό έχουν το πολύ 2 τόνους διαφορά, δίνοντας στα μαλλιά μια ανεπαίσθητη λάμψη, κάπως όπως όταν ήμασταν μικρές και τα μαλλιά μας ξάνθαιναν από το παιχνίδι στον ήλιο όλο το καλοκαίρι. Επίσης είναι ιδανική τεχνική για όσες ήθελαν τόσο καιρό να δοκιμάσουν το ombre αλλά δε τολμούσαν. Και το πιο σημαντικό από όλα; Ταιριάζει στις περισσότερες  επιδερμίδες  και χρώματα μαλλιών!

 

Τι να ζητήσετε από τον κομμωτή σας:

 

Balayage (μπαλαγιάζ) ανταύγειες το πολύ δυο τόνους πιο ανοιχτές από το φυσικό σας χρώμα ή το χρώμα που έχετε βάψει τα μαλλιά σας. Ίσως θα ήταν καλό να εκτυπώσετε και κάποια από τις παρακάτω φωτογραφίες για visual βοήθεια.

 

Αποχρώσεις που ταιριάζουν σε όλες τις επιδερμίδες:

Μπεζ και φυσικές καστανές αποχρώσεις.

 

 

beige

 

 

beige-brown-2

 

beige-brown

 

Αποχρώσεις που ταιριάζουν σε σταρένιες, με ζεστή απόχρωση επιδερμίδες:

Μελί, σοκολά και ζεστές καστανές και καστανόξανθες αποχρώσεις.

 

honey-1

 

 

honey-2

 

honey-3

 

Αυτό που πρέπει να θυμάστε αν αποφασίσετε να κάνετε τα μαλλιά σας sombre είναι ότι το αποτέλεσμα που θα έχετε θα είναι ανεπαίσθητο με μια γενικότερη λάμψη στα μαλλιά σας!

 

 

Πολύ ενδιαφέροντα όσα μας είπε η Liz και μην ξεχνάτε, ότι μπορείτε να την βρείτε και εδώ για συμβουλές αλλά και για πιο personal hair style ερωτήσεις, που είμαι σίγουρη ότι θα έχετε.

 

 

http://www.lizbumgarner.com/

https://www.facebook.com/hairmakeupbyliz

 

 

 

Πάντως ότι κι’ αν επιλέξετε για τη νέα σαιζόν, γιατί είμαι σίγουρη ότι όλες έχετε την επίσκεψη στο κομμωτήριο, πολύ ψηλά στη λίστα σας, ειδικά τον επόμενο μήνα, εγώ θα πω, ότι πέρα και πάνω απ όλα, για να δείξει όμορφο το κάθε sombre ή ombre, ή η  κάθε τεχνική και το οποιοδήποτε χρώμα, νούμερο ένα είναι η υγεία και η λάμψη των μαλλιών μας. Κλισέ, αλλά θα το πω πολλές φορές, γιατί ισχύει, εκατό τοις εκατό. Και πιστεύω ότι και η Liz θα συμφωνήσει μαζί μου.

 

Τα βαμμένα μαλλιά, θέλουν εντατική περιποίηση στο σπίτι, με τα κατάλληλα σαμπουάν, ενώ η χρήση μιας θρεπτικής και βαθιά ενυδατικής μάσκας τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα είναι απολύτως απαραίτητη.

 

Τώρα βέβαια, αν μπορείς να έχεις και μια από τις καλύτερες μάσκες της αγοράς, τόσο το καλύτερο…Mια μάσκα, που και πάλι για πρώτη φορά, θα δοθεί από το bb?

 

Για να το κάνουμε βέβαια, λίγο πιο ενδιαφέρον, να σαν ένα μικρό πρόχειρο διαγώνισμα, για να δω πόσο καλά, παρακολουθείτε τα μαθήματα σας, ποια μάσκα μαλλιών, λέτε να σας περιμένει αύριο;

 

Οι απαντήσεις, από κάτω και το βράδυ θα διαβάσω τις κόλλες σας (ε… τα σχόλια ήθελα να πω…). Οι σωστές απαντήσεις σήμερα, θα ληφθούν σοβαρά υπ ‘όψιν…

 

56 Σχόλια
  1. Mods hair καλε κυρια ειναι η μασκα; Παντως δηλωνω αδιαβα
    στη. Καλημερα…

  2. Μηπως μας λες για την Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative hair pack?

  3. Kαλημέρα σε όλες!!!! Eννοείται, ότι ορκίζομαι, πίνω νερο στ΄όνομα της, της έχω κάνει εικόνισμα, αδριάντα, το πορτραίτο της στο Hall of Fame…. εσωσε τα μαλλιά μου απο τις άθλιες “συνοικιακές κομμώτριες” και τους έδωσε νέα ζωη και δεύτερη νεότητα! Kι αν ποτέ φύγει για το Αμέρικα θα ξαπλώσω ανάσκελα στο διάδρομο απογείωσης του el venizelos απειλώντας να αυτοπυρποληθώ….. και τραβώντας τα υπέροχα καρε ombre …. sombre…. μαλλιά μου…. σας το υπόσχομαι…

  4. κάποια επαγγελματική, όπως kerastase?

  5. @Stella χα! είσαι τρελή but that’s why I love you! 🙂
    Και να προσθέσω οτι συμφωνώ 100% με το να είναι τα μαλλιά ΠΑΝΤΑ υγιή και λαμπερά είτε τα βάφουμε είτε όχι!

  6. @Stella: Μη!!! Μη!!!! Μη το κάνεις αυτό!!!! Το πολύ πολύ να πάμε μαζί της…

  7. @Liz: Ευχαριστώ και από εδώ Liz μου, για το κατατοπιστικό και πολύ ενδιαφέρον post (…και σούπερ φωτό!)

  8. Κακή μαθήτρια κυρία! απολογούμαι… αν δεν διάβαζα τα posts δεν θα καταλάβαινα για ποιό πράγμα είναι το διαγωνισμα… (γιατί δεν διαβασα την προ-τελευταία παράγραφο? γιατί?)… 🙂 καλημερα σε όλες!

  9. @Julia βρε λες? καλή ιδεα!!! Θα πεισω το BBBoy μου πως στη νέα γη θα βρούμε νεο μελλον!!!!
    @Liz Καλοσώρισες και διαδραστικά πλέον στο ΒΒ!!!!

  10. Καλημέρα και από εμένα!Μάσκα μαλλιών Kerastase Elixir Ultime!

  11. Καλημερα!!!
    @Τζουλια εσυ δεν μας προλαβαινεις εμας και εμεις εσενα!!!
    Παλι πονηρουλη διαγωνισμο βλεπω!!Αλλα επειδη εγω δεν εχω
    μνημη καμηλας αλλα επιλεκτικη μνημη και θυμαμαι οτι μπορεις
    να φανταστεις εκτος απο αυτα που πρεπει!
    Τωρα για την μασκα που θα δωθει για πρωτη φορα στο bb με βαζεις
    σε σκεψεις!!Ισως η kerastase elixir κατι μου λεει. .
    Δεν πιστευω να ειναι καμια φοβερη χειροποιητη μασκα της @Στελλας!!
    @Στελλα μου τι ωραια φατσουλα και μαλλακια ειδα στο μπλοκ της
    @Liz. Εσυ δεν εισαι εεε???
    Φιλιακια

  12. @Stella: Εσύ ειδικά, μόνο στην Αμερική θα μπορούσες να ξεδιπλώσεις όλα τα ταλέντα σου.. και να πληρωνόσουν και αδρά, βεβαίως γι αυτό…

  13. @Τζουλια και ποσο της ταιριαζει το χρωμα!!Εχετε δικιο
    για την χρυσοχερα Liz!!!

  14. @sofiaT yes yes εγω ειμαι!!! και παραδίπλα η γνωστη αθόρυβη Αννούλα που σας εχω πει τόσες φορες τις ιστορίες της!!!! (χα την έδωσα….)
    @Julia Ναι τωρα πια…. στην επόμενη ζωη (ευτυχως που πιστεύω σ΄αυτην…)…. θα μας φάει η μαρμαγκα εδω στο ελλαντα να αγωνιούμε καθε μερα για τη δουλειά και την επιβίωση μας….

  15. Mod’s Hair Masque Couleur θα έλεγα εγώ!! Λες βρε κυρία να το πέτυχα! χχ!
    Καλή Τρίτη!

  16. ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ BB GIRLS. ΘΕΩΡΏ ΤΟ SOMBRE MIA ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ. ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ OMBRE LOOK ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΗΝΕΣ. ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΦΑ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η MORROCANOIL RESTORATIVE HAIR MASK.

  17. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls μου.Πολύ ωραίο το post και άκρως ενδιαφέρον (ως τη στιγμή που πετάχτηκε μπροστά μου το ξαφνικό διαγώνισμα)!OMG έλεος κυρία ακόμη δεν άρχισε η σχολική χρονιά…Κι επειδή ξέρω ότι δικαιολογίες δεν περνάνε(σας παρακαλώ όμως αγαπημένη μου κυρία Τζούλια να μην ξεχάσετε όταν θα βάλετε το βαθμό μου ότι εδώ και 14 ακριβώς ημέρες είμαι τρελαμένη θεία και αν μας βάλετε τεστ για πάνες,μωρομάντηλα,ταλκ,μπιμπερό και πιπίλες θα μεγαλουργήσω) θα πω τη Mod’s Hair.Φυσικά θα μπορούσε να είναι και η Fructis Goodbye Damage(μετά το καλοκαίρι..) ή κάποια της Kerastase(πάντα επίκαιρη).Όσο το σκέφτομαι όμως και διαβάζω και αυτό που λες(Mια μάσκα, που και πάλι για πρώτη φορά, θα δοθεί από το bb)γιατί σκέφτομαι ότι η @Stella έκανε πάλι τα μαγικά της;Stella’s Recipy και για τα μαλλιά!!!@Stella είσαι κούκλα με το καρεδάκι σου κι όταν σε βλέπω δεν ξέρω γιατί αλλά το μυαλό μου πάει στις “Μάγισσες της Σμύρνης”.Αχ τι κορίτσια βγάζει το bb! 😉 Σας φιλώ…

  18. ΚΑΛΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΓΩ Η MORROCANOIL RESTORATIVE HAIR MASK ΠΙΣΤΕΥΩ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ?

  19. Γεια σας!Το sombre μου πέφτει λίγο σκούρο βρε παιδιά.Παρ’όλα αυτά μου αρέσει.Στα νέα κορίτσια μου αρέσει το ombre.Nα πω τυχαία μία της L’OREAL?

  20. @goldie: Αχ, goldie μου, goldie μου… Καλύτερα κάτι και λάθος, παρά λευκή κόλλα στη διασκάλα 🙂

  21. @Litsa Kouklitsa: Επειδή ζείτε υπέροχες μέρες και παρόλα αυτά την έκανες και με το παραπάνω την προσπάθεια σου και λάθος να κάνεις, θα πιαστεί θετικά στην συνολική σου βαθμολογία.

  22. @Litsa Kouklitsa χα χα χα!!! Παντως ως “μαγισσα” έχεις κι εσυ μαγικες ικανότητες, αλλά δεν είναι επι του παρόντος 😉 έτσι Τζούλια μας? Οσο για “μάγισσα της Σμύρνης”, πάλι κοντά έπεσες μιας και είμαι Πολίτισσα!!!! Σκεψου για το καρε, ότι ηταν το μαλλι που ποτε δεν μπορούσα να φανταστω, ότι θα μου πήγαινε μια και είχα ήδη μια αποτυχημένη προσπαθεια στα νιάτα μου. Το ζήλευα σε άλλες, αλλά για χρόνια διατηρούσα το απελπιστικό φυλλάρισμα που μονίμως με έδειχνε αχτένιστη…. Μέχρι που άκουσα επιτέλους την Liz και ναι για μια ακόμα φορά στα έξι χρόνια της φιλίας μας, είχε δίκιο!!!! Δεν υπάρχει βρε κορίτσια απλά δεν υπάρχει…. κι ακόμα δεν ξέρετε ούτε το ενα χιλιοστό απ΄τα ταλεντα της που καλύπτουν από make up μέχρι nail art, μέχρι χειροτεχνήματα…. μέχρι επιμέλεια styling σε video clips, φωτογραφήσεις και δε συμμαζεύεται…

  23. Καλησπέρα κορίτσια! Σ’αυτό το μικρό πρόχειρο διαγώνισμα έχω δύο απαντήσεις (ελπίζω να΄ναι και οι σωστές): 1)Kiehl’s Olive Fruit Oil Deeply Repairative hair pack 2)L’Oreal Total Repair 5.
    @Liz: Σ’ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη ανάρτηση και τις χρήσιμες πληροφορίες για το sombre! Καλώς ήρθες στην μοναδική παρέα του Beauty Blog! 🙂
    @Stella: Απ’ότι είδα στις φωτογραφίες, τα μαλλιά σου είναι εκπληκτικά… φτού σου κούκλα μου να μην σε ματιάσω! Τελικά η Liz είναι καταπληκτική!
    Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά….

  24. ΑΑΑΑχ αυτά τα μαλλιά… Πολύ ωραίο το sombre, καλύτερο κι από το ombre. Ανυπομονώ να μακρύνουν λίγο τα μαλλιά μου για να το κάνω. Επίσης θα παραδώσω την κόλλα μου γράφοντας μόνο Moroccanoil, intense hydrating mask, απλά γιατί αυτή θα ήθελα να είναι. Φιλιά!

  25. η μάσκα Mod’s Hair είναι για βάψιμο ενώ εμείς ψάχνουμε μάσκα θρέψης για τα μαλλιά, σωστά?
    Αν ναι τότε είναι η morrocanoil hair mask

  26. Λοιπόν το σκέφτηκα,το ξανασκέφτηκα και πιστεύω οτι είναι η σειρά της Garnier Fructis Goodbye damage!Εεε?Αφου θέλουμε αναδόμηση και επανόρθωση,τι καλύτερο???

  27. @Elena: Το καλό μου, το γλυκό μου το κοριτσάκι, η καλή μου και επιμελής μαθήτρια…:)

  28. …..είμαι μεταξύ STELLA’S receipe και modshair!!!Μπερδεύτηκα!!

  29. Kalispera!! Thymamai ton odyrmo tis Stellas otan I Liz elege oti tha fygei sto Amerika! Ti niotho giati otan vasanizesai na petyxeis ena apotelesma katapliktiko ontos- to malli tis Stellas einai teleio – kai meta paei na xathei den xereis ti na kaneis! Ego leo L’Oreal gia to diagonisma – kairo exoume na akousoume kati neo …
    perimenoume kai to video pou pozarate !!!

  30. Mod’s Hair Masque Couleur!….μάλλον αυτή πρέπει να είναι!!!

  31. @Julia: Αγαπημένη μου, σου στέλνω πολλά γλυκά διαδικτυακά φιλάκια! 🙂 Και πριν λίγο ενημερώθηκα για την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Nutritive Irisome, από την αγαπημένη μου μάρκα! Είδες τι παθαίνω για να μην προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα e-mail μου; Έχω τρελαθεί πια…. χα-χα

  32. Διακρίνω πάλι μια παράκρουση bbgirls ή είναι ιδέα μου? Κυρία δασκάλα μάλλον πρέπει να βάζεις πιο συχνά τεστ για να μαθαίνουμε περισσότερο! Εγώ θα πω απλά την μάρκα γιατί πώς είναι δυνατόν να αναφέρουμε το πλήρες όνομα του προιόντος αφού εμείς θα το δοκιμάσουμε πρώτες και άρα δεν έχει κυκλοφορήσει? Οπότε θα πω την Loreal, μιας και ήταν η τελευταία παρουσίαση που είδαμε με τα itgirls και ίσως η δασκάλα το “ξέχασε” τότε να το παρουσιάσει για να το “κολλήσει” στο σημερινό ποστ και να μας τρελλάνει….πάλι!!!

  33. Υποψιάζομαι την Mod’s Hair Masque Couleur…Κανονικά με την αλλαγή του τρόπου εξέτασης θα έπρεπε να υπάρχει η ερώτηση με τις απαντήσεις πολλαπλής επιλογής…Αλλά αντιπαρέρχομαι και θα υποστηρίξω Mod’s…

  34. Καλησπέρα σε όλες. Είμαι σίγουρη ότι είναι κάποια επαγγελματική της kerastase. Πω…ανυπομονώ για αύριο.

  35. Διαβάζω όλα τα posts (αλήθεια!), αλλά δεν θυμάμαι να είπαμε κάπου για μάσκα μαλλιών. :/ Στο facebook μόνο είδα ότι η Kerastase θα ξαναβγάλει την σειρά Nutritive και λέω μήπως είναι αυτό! 🙂

  36. Τέλειο το sombre! Όσο για τη μάσκα, πιστεύω κι εγώ πως η μάσκα- δώρο θα είναι η mod’s hair με το χρώμα..μπορεί πάλι βέβαια να είναι και morroccon oil, αλλά για αυτήν πότε είπαμε και δεν το θυμάμαι? Να πήρα απουσία? !

  37. kalispera julia bbgirls!!!
    ligo argoporimenh alla ta katafera k den pira apousia!!!etsi???!!! xaxaxaxa
    k isos ligo adiabastoula alla exo polles dikeologies an me rotisete kyria Julia!! 😛 omos eimai kali stin antigrafoula k tha po Kiehl’s Olive Fruit Oil (nai apo tosa pou grafoun oi “symathitries” mou emena ayto mou ekane klik)!!!
    k emena mou aresei kalitera to sombre apo to ombre, pio lite, pio poly gia mena pou fobame tis allagoules sta malakia mou!!
    @stela ta malakia sou einai fobera tin eida k ego tin foto!!!
    kissss

  38. Πρεπει να είμαι off αλλα κατι μου λεει Kerastase..

  39. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,εγω παντως θα προτιμουσα την kerastase elixir .τα λατρευω αυτα τα προιοντα!ΦΙΛΑΚΙΑ

  40. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,εγω παντως θα προτιμουσα την kerastase elixir .τα λατρευω αυτα τα προιοντα!ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ

  41. Θα πω μάλλον η Moroccanoil Restorative Hair Mask… Το Sombre μου άρεσε τόσο πολύ! Δεν είχα ξανακούσει για αυτό και χαίρομαι τόσο που ξεφεύγουμε από την απαίσια οριζόντια ρίγα χρώματος που βαρέθηκα να βλέπω σε κακοβαμμένα μαλλιά φέτος …

  42. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΚΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟ Ombre ΚΑΙ ΤΟ Sombre.ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΗ ΣΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ(ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ)ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΟ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (π.χ. ΤΖΟΥΛΙΑ, ΣΤΕΛΛΑ Κ.Λ.Π.)
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΣΤΑΚΙ (ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΑ ΤΕΣΤΑΚΙΑ ΣΟΥ) ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. ΣΩΣΤΑ?
    ΘΑ ΠΩ ΔΥΟ ΜΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΔΑΣΚΑΛΑ 1ον ΝΑ ΜΗ ΜΕ ΜΑΛΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΙΑΛΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ 2ον ΑΝ ΒΡΩ ΤΗ ΜΑΡΚΑ ΝΑ ΤΟ ΘΕΩΡΗΣΕΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΔΑΣΚΑΛΑ?
    ΛΟΙΠΟΝ: 1) L’Oreal ΚΑΙ 2) Kiehl’s
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ!
    ΦΙΛΙΑ!!!

  43. Ωπ! Τι έχασα εδώ… Μα τα καλύτερα χάνω… 🙁
    Τι υπέροχο άρθρο!!!
    Τέλειο το sombre, ευχαριστούμε πολύύύύ Σοφία!!! <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.