Ανακαλύπτω, το άρωμα Peony & Blush Suede της Jo Malone

 

Jo Malone Peony&Blush Suede-perfume

 

Άλλο post, είχα προγραμματίσει για σήμερα. Αλλά χθες το μεσημέρι ήμουν καλεσμένη στην παρουσίαση του  Jo Malone team για το νέο άρωμα Peony& Blush Suede και η Πέπη, ο Χρήστος και ειδικά ο κύριος Στέλιος Χριστοφόρου καλλιτέχνης-καλλιγράφος,  με έκαναν να νιώσω τόσο ξεχωριστή, που άλλαξα γνώμη.

 

photo-30

 

 

Το setting στο Attica Golden Hall, ήταν απλά ονειρικό. Ροζ και φούξια  παιώνιες (οι οποίες ήρθαν αεροπορικώς από  την Ολλανδία, μόνο για το συγκεκριμένο event…) να κρέμονται παντού, haute couture δημιουργίες, σαμπάνια, και μινιατούρες  γλυκάκια σε λευκό και ροζ, hand and arm massage σε όλες μας,  μπορώ να πω με σιγουριά, ότι αυτή ήταν μια από τις πιο εκλεπτυσμένες παρουσιάσεις  προϊόντος που έχω παραβρεθεί, την τελευταία χρονιά.

 

 

In full bloom..

 

photo-25

 

 

 

photo-26

 

 

 

photo-27

 

 

Και ναι,  χωρίς αμφιβολία το highlight της συγκεκριμένης παρουσίασης, δεν ήταν άλλο, από τον καλλιγράφο κυρίο Στέλιο Χριστοφόρου, οποίος μπροστά μας, με μελάνι και ειδική πένα, έγραψε με υπέροχα καλλιγραφικά γράμματα, το όνομα μας στο δικό μας κουτί-δώρο καθώς και την ευχαριστήρια κάρτα που το συνόδευε… Απαράμιλλη τέχνη. Ήθελα απλά να είμαι όλη την ώρα από πάνω του και να  χαζεύω τις σχεδόν αέρινες κινήσεις των χεριών του. Και όταν του ζήτησα συγνώμη, χαμογέλασε και με το στόμα και με τα μάτια του και μου απάντησε «Μα… με κάνετε και νιώθω τόσο ξεχωριστός, σήμερα και μου ζητάτε και συγνώμη;” Αχ, αυτές οι καλλιτεχνικές ψυχές… γιατί να μην υπάρχουν περισσότερες στον κόσμο..

 

Ο κύριος Στέλιος Χριστοφόρου

 

photo-24

 

.. και τα “μαγικά” του χέρια..

 

photo-18

 

 

photo-19

 

 

Ξέρετε, κάποιες φορές, τα event αυτά, κρύβουν  μια παγίδα. Το ίδιο το event είναι από μόνο του τόσο «δυνατό», που μπορεί να αποδυναμώσει, το προϊόν για το οποίο γίνεται (μη μου πείτε ότι δεν το έχετε παρατηρήσει αυτό και σε κάποιες πολύ έξυπνες διαφημίσεις. Εγώ το παθαίνω.. χαζεύω με τη διαφήμιση και όταν τελειώσει, δεν θυμάμαι, πιο προϊόν πρόβαλε… )

 

Στο δια ταύτα λοιπόν, που δεν είναι άλλο, από το ίδιο το άρωμα. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν και μου αρέσει πάρα πολύ η όλη  refined φιλοσοφία, πίσω από αυτή την γνήσια Αγγλική μάρκα – το μοναδικό packaging, οι μαύρες κορδέλες, τα όμορφα καταστήματα στο Λονδίνο, αλλά και τα δικά μας corners εδώ, τα εξαιρετικά  Δελτία Τύπου με τις ομορφότερες  φωτογραφίσεις που σχεδόν φτιάχνουν από μόνες τους ένα post  και βέβαια, το μοναδικό hand and arm massage, που δεν βρίσκεις πουθενά αλλού- τα αρώματα αυτά καθ’ αυτά, δεν υπήρξαν ποτέ αγαπημένα μου, δεν τα φόρεσα ποτέ  (αντίθετα με τις κρέμες σώματος Jo Malone, που τις λατρεύω) Είναι βέβαια λογικό για μένα να μην γίνουν αγαπημένα μου, που αν δεν μυρίσω, βανίλια, ρόδο, λιβάνι, αν δεν με «ζαλίσει» το άρωμα που φοράω,  με ανατολίτικες νότες, απλά το βαριέμαι και προτιμώ να μυρίζω σαπούνι. Πιο απλά, τα αρώματα Jo Malone είναι «ελαφριά» για τα δικά μου γούστα.

 

Με αυτό όμως το νέο άρωμα, τα πράγματα είναι κάπως, έως πολύ, διαφορετικά. Πώς να το περιγράψω και πώς να περιγράψω μια μυρωδιά; Θα πω τη λέξη «μεστό». Και αν μου επιτρέπεται να κάνω τον παραλληλισμό με ένα ακριβό κόκκινο κρασί Βουργουνδίας, θα έλεγα ότι αυτό το άρωμα έχει και «μύτη» (nose) και «σώμα» (body) και επίγευση- διάρκεια (after taste)

 

Και το φοράω αυτή τη στιγμή που σας γράφω και μου αρέσει όλο και περισσότερο. Φρουτώδες, λουλουδάτο αλλά και musky και κάπως πιο πικάντικο και «πιπεράτο»  (μάλλον για αυτό με «τράβηξε»..) με νότες από ζουμερό κόκκινο μήλο, γιασεμί και βέβαια την βασίλισσα παιώνια.

 

Για άλλη μια φορά ρώτησα με επιμονή (έχοντας εσάς στο μυαλό μου) αν πρέπει να κάνεις κάποια αγορά, για να απολαύσεις το hand and arm massage στο stand της Jo Malone και για άλλη μια φορά, σας λέω ότι δεν έχετε καμία υποχρέωση. Μπορείτε απλά να κάνετε τη γνωριμία σας με τη μάρκα και να το απολαύσετε εντελώς δωρεάν. Στο Attica της Σταδίου θα σας περιμένει ο the one and only Χρήστος Ιορδάνου, αλλά και όλες οι κοπέλες  της Jo Malone είναι εξαιρετικές (και πόσο όμορφες; Τι ωραίο να βλέπεις όμορφα χαμογελαστά πρόσωπα..)

 

Darling, Χρήστος..

 

photo-31

 

Και αν μη τι άλλο θα έχετε και την ευκαιρία, να μυρίσετε και να δοκιμάσετε το Peony&Blush Suede που με έκανε για πρώτη φορά, να ψεκαστώ γενναιόδωρα μόνο με Jo Malone (και να μην το μπερδέψω και με κάτι άλλο, κατά την προσφιλή μου, συνήθεια…)

 

Φρέσκια παιώνια, μέσα στο κουτί με το άρωμα,  απ’ ευθείας από την Ολλανδία..

 

photo-14

 

Μy precious…

 

photo-13

 

 

Thank you, Jo Malone, for making me feel special…

 

photo-15

 

Όταν το packaging είναι από μόνο του, τέχνη..

 

photo-17

 

Έτοιμη η τσάντα μου!

 

photo-16

 

Είχα έμπευση, πάλι χθες. Κοιτάξτε τι χρώμα, είχα βάψει τα νύχια μου…(σε ταιριαστή απόχρωση και με το άρωμα και με το bb…)

 

photo-20

 

 

Hand and Arm massage

 

 

photo-21

 

 

(Φούξια-μοβ και αυτό το νέο λανσάρισμα…είπατε κάτι;)

 

 

29 Σχόλια
  1. καλημερα. τι να πω τωρα οτι εχω σκασει απο τη ζηλια μου?

  2. @aspa: Καλημέρα αγαπημένη και καλό Σαββατοκύριακο! Θέλεις, την άλλη φορά να σε πάρω μαζί μου; 🙂

  3. Καλημέρα! Υπέροχη παρουσίαση της παρουσίασης… Από όλα αυτά, αν πω ότι ζήλεψα την καταγραφή του ονόματός σου από τον κ. Χριστοφόρου, πειράζει;
    Φαντάζομαι ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα μπορέσεις να αποχωριστείς τη συσκευασία…
    Πολύ όμορφα όλα και μάλλον “προκλητική” η αναφορά σου στο νέο άρωμα.
    Στα υπόψη…
    Καλημέρα bbgirls!

  4. @Αmalia: Ακριβώς!! Πως μπορεί να πεταχτεί ποτέ, αυτό το κουτί; Και βέβαια, ο κύριος Χριστοφόρου, ήταν ό,τι καλύτερο χθες. Καλημέρα αγαπημένη!

  5. Τι όμορφα λουλούδια, χρώματα και μυρωδιές (φαντάζομαι)…. Τα κουτάκια αριστούργημα , όντως δεν τα πετάς ποτέ. Καλημέρα και καλό Σ.Κ. να έχουμε….

  6. πραγματικα μια ξεχωριστη παρουσιαση!! καλημερα!

  7. @joulia αχ πολυ θα το ηθελα αλα είμαι λιγο μακρια θεσσαλονικη μερια και μονο που το ειπες μου φτανεισ`ευχαριστω

  8. ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΓΡΑΦΙΑΣ!! ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ!!
    ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΡΩΜΑ !!

  9. Καλημέρα κορίτσια! Μα τι όμορφο και ρομαντικό σκηνικό ήταν αυτό για την παρουσίαση του Peony & Blush Suede…. οφείλω να ομολογήσω ότι και γω ζηλεύω αυτές τις μοναδικές παρουσιάσεις των νέων προϊόντων!! Και φυσικά έχω ξαναγράψει ότι λατρεύω όλα τα λουλουδάτα αρώματα που είναι και musky και με νότες γιασεμί! Αλλά και η συσκευασία ήταν μοναδική, ένα μικρό έργο τέχνης με την καλλιτεχνική επιμέλεια του κ. Χριστοφόρου! Όσο για το υπέροχο hand and arm massage, τι να πω…. μάλλον πρέπει να πάω μια βόλτα στο Attica της Σταδίου!! Καλό σ/κ παρεάκι μου, φιλιά! 🙂

  10. Kalimera bbgirls!!
    Exairetiki parousiasi!!o kos Xristoforou exairetikos!! Eixa kanei ki ego mathima kalligrafias poly palia… prepei na exo kapou akoli tin pena mou!! Tora vevaia xreiazesai metafrasti gia na diavaseis ta grammata mou!!
    Oso gia to aroma einai ontos exairetiko, diaforetiko apo ta proigoumena pou eprepe I na lousteis I na kaneis poly layering gia na exei ena apotelesma diarkeias. Me efharistei pou vlepo mia prospateia anavathmisis tou ifous tis Jo Malone. Ki edo diafimistike poly to neo aroma kai deigmata moirastikan aplohera!!
    Filia polla kai kalo SK koritsia!!

  11. @MariaA: Thank you so much my Minister, for agreeing with me…Περίμενα πως και πως σήμερα το σχόλιο σου..

  12. “αν δεν μυρίσω, βανίλια, ρόδο, λιβάνι, αν δεν με «ζαλίσει» το άρωμα που φοράω, με ανατολίτικες νότες, απλά το βαριέμαι και προτιμώ να μυρίζω σαπούνι” λες και το έγραψα εγώ! Απλά θα προσέθετα και σανδαλόξυλο και κεχριμπάρι και μάσκ….. Υπέροχα ανατολίτικα αρώματα… μοναδικά….. Πάντως μια ψεκασιά θα την κάνω στο συγκεκριμένο καποια στιγμή περνώντας απο το Αττικα.

    Καλημέρα και φιλιά σε όλες!

  13. Αααααυτά ακριβώς θεωρώ ότι είναι τα ”τυχερα” του επαγγέλματος σας….Ζηλευω…….

  14. ΜΙΑ ΛΕΞΗ “ΜΑΓΙΚΑ” ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ

  15. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΗΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΡΘΩ ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ATTIKA.
    ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ.

    Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.HAPPY BIRTHDAY BB

  16. Τζα!!!Καλημέρα bbgirls.Φανταστική η παρουσίαση του αρώματος και θεωρώ πολύ έξυπνη και ταιριαστή την ιδέα με τα καλλιγραφικά σημειώματα.Σε παραπέμπει σε άλλες εποχές.Αλλά εγώ θα μείνω στο μωβ(και στις 50 αποχρώσεις του) που είναι παντού.OMG!!!@Julia σε αντιγράφουν! 😉

  17. Δεν θα μπορούσες να βάλεις πιο ταιριαστό ποστ σήμερα αγαπημένη μας Τζούλια! Γεμάτο από το μωβ του bb, σε υπέροχα λουλούδια και μοναδικά αρώματα! Μοναδικά όπως το bb!!! Χρόνια πολλά!!!!

  18. Αχ Τζούλια τι να πω σε “ζηλεύω” με την καλή έννοια του όρου πραγματικά η εμπειρία δείχνει να είναι μοναδική !

  19. Χρόνια πολλά? Χρόνια Πολλά? Πάλι μου ξεφυγε η ημερομηνία? Απαράδεκτη!!!! Χρόνια πάρα πολλά λοιπόν…. τόσα πολλά που να διηγούνται την ιστορία μας στο ΒΒ και οι …μετά απο μας…. Φιλιά!!!!!

  20. ΖΗΛΕΥ……………………….Ω!!!!
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΕΣ!!!
    ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

  21. Χρόνια Πολλά στο μωβ λοιπόν! Απόλυτα αρμόζον και μέσα στο πνεύμα των ημερών…

    Υγ. Ακόμη θυμάμαι έναν διευθυντή μου που με είχε βάλει να πάω σε καλλιγράφο στον Πάλλη για να είναι ομορφότερες οι προσκλήσεις που έστελνα… Και είχε δίκιο!

  22. Αυτή τη φορά δεν έχει Τζα!!!Είμαι τελείως απαράδεκτη.Μα να μου ξεφύγουν τα γεννέθλια του BB????Του δικού μας BB???OMG δηλαδή.Γλυκιά μου Τζούλια τις θερμότερες ευχές μου για το μωβ παιδάκι σου.Να έχετε(κι εσύ κι αυτό)μόνο επιτυχίες κι έμπνευση!Η μωβ επανάσταση άρχισε… 😉

  23. @JULIA,να τα χιλιάσει το ΒΒ!Κι εμείς ,όπως είπε η δασκάλα κάποτε, με μωβ-ασημί μαλλί να διαβάζουμε τα νέα!Α!κ τα εγγόνια να αναρωτιούνται κ φυσικά να απορούν τι στο καλό τις θέλει η γιαγιά τις μασκαρα κ τις σκιες!!!!
    Όσο για την παρουσίαση,δεν αμφιβάλλω,πρέπει να ήταν τέλεια.Τα λουλούδια,η περιποίηση αλλά κυρίως η καλλιγραφία.Ασχολούμαι με αυτήν κ όντως “γράφει” η πένα του κ.Χριστοφόρου.Φιλιά!!!!

  24. kalhspera Tzoulia mou..ti teleio to verniki sta wraia soy xerakia!!!.Zhlepsa!!! ti teleia pou ta paroysiases ola! XRONIA POLLAAAAA STO BB

  25. Χρονια πολλα με πολλα πολλα υπεροχα ποστ. Αν μπορεις Τζουλια επειδη τρελαινομαι να ειμαι σε τετοια ενεντ θα ηθελα να βαλω υποψηφιοτητα αν με θελεις μαζι σου σε καποιο μελλοντικο. φυσικα και αν σου επιτρεπουν δευτερο ατομο. καλο βραδυ σε ολες

  26. Εγώ θα μείνω στις παιώνιες που αν δεν κάνω λάθος θεωρούνται και φυτό καλοτυχίας!Υπέροχες!

  27. ΥΠΕΡΟΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΕ ΖΗΛΕΨΑ ΤΡΟΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  28. πολύ λαχταριστό ακούγεται το άρωμα! Και τι φοβερό touch το calligraphy!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.