H «δική μας» MariaA, γνώρισε τον Thierry Wasser, τη «μύτη» των αρωμάτων, Guerlain!

 

fragrance_exposion_harrods_

 

Από τις 22 Αυγούστου, μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου,  το Harrods, στο Λονδίνο, με επικεφαλής την Jessica Blakeley, οργάνωσε ένα εξαιρετικό event, όπου δημοσιογράφοι, bloggers, καταναλώτριες και aficionado των αρωμάτων, θα είχαν την ευκαιρία (εφόσον πλήρωναν ένα αρκετά ικανό ποσό), να γνωρίσουν από κοντά, να συνομιλήσουν και να ανταλάξουν απόψεις,  με τους μεγαλύτερους αρωματοποιούς του κόσμου.  

 

Πως θα μπορούσε, να λείψει από αυτό το event η δική μας Υπουργός Αρωμάτων, αλλά και ανταποκρίτρια του beautyblog.gr  στο Λονδίνο, Μαρία Αγγελίδου;

 

Αυτό ακριβώς ήταν το προσωπικό mail που έλαβε η Μαρία,  από την Jessica Blakeley, για να ενημερωθεί για το event:

 

Hello Maria,

 

Please find attached our leaflet regarding our ‘Meet the Perfumers’ events, going on throughout August and September.

 

If you would like to book tickets or would like more information on a specific perfume event, then please do email me.

 

Kind Regards,

Jessica Blakeley

Harrods Graduate Placement

HARRODS | Concierge

Harrods, 87-135 Brompton Road, Knightsbridge, London SW1X 7XL, UK

 

 

 

E, ναι, βέβαια… βεβαίως και ξέρουν προσωπικά πλέον στο Λονδίνο οι άνθρωποι-κλειδιά, την δική μας Υπουργό Αρωμάτων, Μαρία Αγγελίδου.  Είχατε καμιά αμφιβολία; Τους έχει τρελάνει με τις γνώσεις της, τους Άγγλους και κοιτάξτε μη τη δούμε σύντομα σε κάποιο αγγλικό περιοδικό ή  σε κανένα BBC… (και κάποιες φορές, ότι λέω συμβαίνει…)

 

bb girls, you ROCK!!!!! (και έχουμε και άλλα… θα δείτε…)

 

Kαι ξέρουμε πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια,  την αδυναμία της στον οίκο Guerlain και σε έναν ίσως από τους σπουδαιότερους αυτή τη στιγμή, αρωματοποιούς, τον Thierry Wasser.

 

Tην εμπειρία της θα την διαβάσετε σήμερα, στο juliasbeautyblog. Και ένα σας λέω. Διαβάστε τη, μέχρι τέλους γιατί σας περιμένει και έκπληξη….(και αργότερα το βραδάκι, θα ανεβάσω και εδώ το post της στα ελληνικά, σε μετάφραση της ίδιας..)

 

See you over there! Ελάτε, ελάτε, περιμένω σχόλια και συζήτηση στο julias, σήμερα!!

 

(Γνώρισε και κάποια άλλη, η MariaA μας…. αλλά και αυτό σας το φυλάμε για έκπληξη, για αργότερα…)

 

 

……….

 

Μα, τι στο καλό!! Μοβ και το Harrods? Αααα… θα αρχίσω να ανησυχώ….

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημερα!!
    Μερικα γεγονοτα στην ζωη μας δεν ειναι απλα τυχη η συμπτωση
    (που πιστευω οτι και αυτο ισχυει, )αλλα κυριως οι πραξεις μας και
    οι κινησεις που κανουμε!!Για το Μαρακι μας ηταν θεμα χρονου
    να συμβει αυτο!!!Γιατι πολυ απλα το αγαπα και το αξιζει!!!
    Φιλια πολλα

  2. Μας έβγαλε ασπροπρόσωπους η Μαρία!!! Άλλος ένας Έλληνας που άνοιξε τα φτερά του και φανέρωσε τα ταλέντα του με το που του δόθηκε η ευκαιρία στον σωστό χώρο. Συγχαρητήρια Μαρία! Περιμένουμε κι άλλες τέτοιες αποκλειστικότητες, είμαι σίγουρη πως θα έρθουν γιατί είσαι άριστη στο είδος σου! Το jbb θα γίνει το τοπ εξειδικευμένο site αρωμάτων παγκοσμίως!

    Μωβ και στα Harrods – μωβ παντού!!!

    Τζούλια λαγωνικό… 😉

  3. Το δήλωσα ήδη κι από κει, αλλά θα το πω ξανά: Πόσο περήφανη νιώθω!! Αλήθεια, Τζούλια, πόσο πολύ περήφανη μπορεί να νιώθεις εσύ; Εγώ θα πω απλά ένα μεγάλο μπράβο και στις 2 σας και σας στέλνω πολλά-πολλά κύματα θετικής ενέργειας ώστε να πραγματοποιήσετε όσα έχετε βάλει με το νου σας (χε, χε.. !)

  4. @Andriana: Ακριβώς όπως το είπες αγαπημένη.. Πάρα πολύ περήφανη, για όλα τα κορίτσια μου..

  5. Καλησπέρα κορίτσια! Τελικά στην ζωή όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο και τίποτα δεν είναι τυχαίο!! Συγχαρητήρια Μαρία μας, σου αξίζουν τα καλύτερα και εύχομαι πάντα να’χεις στην ζωή σου μεγάλες επιτυχίες…. Όλα τα BBGirls είμαστε περήφανες! Καλή συνέχεια, φιλιά σε όλες! 🙂

  6. E… καλά τωρα… σιγα μη δεν αναγνωριζόταν η Μαρία μας!!! Αφού εχω πει προπολλού, ότι μια μερα θα τη δούμε και στην Gras…. και να με θυμηθείτε κι εμένα!!! Απλά, ως συνήθως επαληθεύεται, ότι …”ουδείς προφήτης στον τόπο του!!!” Rock baby rock και το μεγάλο event θα ειναι η παρουσίαση του δικού σου αρώματος με αποκλειστική πρόσκληση μόνο για τα ΒΒgirls (συνάντηση των “απανταχού” BBGirls), που σημάινει, ότι θα χρειαστείς το Wembley για να μας χωρέσεις!!! Φιλιά και μην τους χαριστείς σε τίποτα!!!

  7. Τζα!!!Καλημέρααααααααα!Αχ πόσο χαίρομαι όταν μαθαίνω τέτοια νέα.@ΜariaΑ μπράβο σου αγαπημένη μου για το δυναμικό σου ξεκίνημα(για τη συνέχεια είμαι σίγουρη)Είμαι τόσο ευτυχισμένη που είμαι μέλος της υπέροχης μωβ παρέας που δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ.Νομίζω θα φτιάξω μωβ μπλουζάκια με logo’s και ανάλογα την περίσταση θα φοράω κι από ένα.Το σημερινό θα έγραφε κάτι σαν proud to be a bbgirl 😉 Φιλιά λατρεμένες μου…

  8. Kalimera koritsia!! Ante me kanate kai sygkinithika!!!
    Efharisto poly gia ta yperoha sxolia sas!!!

  9. @Julia εννοείται, ότι είχα κατα νου την Αρένα!!! οσο για τα μπλουζάκια ΛΙΤΣΑΚΙ ΕΓΡΑΨΕΣ !!!! ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΤΩΡΑ σε deep purple και με το logo Ι ΑΜ A PROUD BBGIRL!!!! Xρειάζομαι ένα για τη yoga, να δίνω και να παιρνω ατέλειωτη θετική ενέργεια!!! τι το εχουμε το BBCLUB? Κανόνισε πρωθυπουργέ!!!!
    special σειρα ΒB ACCESSORIES!
    ΥΓ μεριμνήστε και σε XLsize παρακαλώ, εχετε και curvy BBgirls 😉

  10. Ένα μεγάλο μπράβο στη ΜΑΡΙΑ μας.Να πάνε χαμένες τόσες “αρωματικές” γνώσεις;

  11. Συγχαρητήρια αγαπημένο και πολυτάλαντο bbgirl!!! Συγχαρητήρια!!!
    Να ‘ξερες πόσες φορές σ’ έχω σκεφτεί προσπαθώντας να καταλάβω μια μυρωδιά. Πάντα πιάνω τον εαυτό μου να λέει ότι αν σε είχα δίπλα μου θα μου έλυνες τις απορίες αμέσως με κάθε λεπτομέρεια.
    @όλες: Υπέροχα τα σχόλιά σας!!! Συγκινήθηκα διαβάζοντάς τα!! Το ένα καλύτερο απ’ τ’ άλλο!! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι μέλος αυτής της υπέροχης παρέας!!!!

  12. Συγχαρητηρια και απο μενα Μαρια. Οταν καποιος εχει δυνατοτητες ταλεντο και παθος καταφερνει τα παντα Ειμαι και εγω σιγουρη για το μελλον σου δεν θα επρεπε να μας εκπλησει απο την στιγμη που οταν εφυγες απο την Ελλαδα καποια σε ειχε ηδη ανακαλυψει

  13. Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια στην Μαρία..αν και δεν εκπλησσομαι γιατί είναι ένα από τα πιο ενημερωμένα και ταλαντούχα στον τομέα της άτομα που έχω διαβάσει άρθρο τους!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.