Reviews για τις κρέμες φροντίδας Stella’s Recip-Y.

StellasRecipY2

 

Όπως σας είπα και σας υποσχέθηκα χθες, σήμερα ήρθε η στιγμή να διαβάσουμε από πρώτο χέρι, reviews και σχόλια, από κάποιες από εσάς  που δοκίμασατε και απολαύσατε, κάποια κρέμα από την σειρά Stella’s Recip-Y.

 

Αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι η Stella’s Recip-Y έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας…

 

Ξεκινάμε. Είναι ενδιαφέρον να τα διαβάσετε, για να καταλάβετε, τι μπορούν να προσφέρουν, σε συγκεκριμένες επιδερμικές ανάγκες

 

Aλεξάνδρα από Αθήνα (3 reviews)

 

Καλησπέρα Στελλίτσα μου!

Σκέφτηκα να μην σε κρατάω σε αγωνία και να σου πω τις πρώτες μου εντυπώσεις από τις κρεμούλες σου.

Μυρίζουν πάάάάρα πολύ έντονα και μόνο γι’ αυτό …….. τις λάτρεψα!Αλήθεια, έχω μια τρελή αδυναμία στα αρώματα. Πολλές φορές βάζω το βράδυ μετά το μπάνιο ένα φσούτ πριν κοιμηθώ. Εγώ και η Μαίρυλιν (ναι καλά, πέρασε και δεν ακούμπησε). Όπως καταλαβαίνεις το να βάζω πάνω μου μία κρέμα με τόσο έντονες μυρωδιές με ταξιδεύει. Το βράδυ νιώθω ότι κοιμάμαι μέσα σε κήπο με λουλούδια. Λοιπόν αγαπημένη μου, να ξέρεις ότι τις κρεμούλες σου τις απολαμβάνω πραγματικά και ότι εγω τουλάχιστον αυτή την έντονη μυρωδιά την λάτρεψα. Σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!!!!

 

Καλησπέρα αγαπημένη μου Στέλλα,

Σκέφτηκα να σου γράψω λίγα πράγματα, όσα μπορώ μέχρι στιγμής μιας και είναι μόνο ένας μήνας που χρησιμοποιώ τις κρέμες σου.  Λοιπόν είμαι πάρα- πάρα πολύ ευχαριστημένη από τις κρέμες. Η νύχτας είναι πιο συμπυκνωμένη αλλά νομίζω ότι το δέρμα μου την δέχεται καλύτερα.  Επίσης νομίζω ότι απορροφάται και πιο εύκολα από την ημέρας. Βέβαια την νύχτα έχω άπλετο χρόνο και την απλώνω όσο πιο πολύ ώρα μπορώ, από την ημέρα που βιάζομαι. Ίσως και αυτό να παίζει το ρόλο του. Πάντως δεν έχω κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα που χαίρομαι να τις απλώνω και το ευχαριστιέμαι. Αυτό λοιπόν που έχω παρατηρήσει μέχρι τώρα είναι ότι το δέρμα μου δεν ξεραίνεται από το κρύο στη ζέστη, που κατά καιρούς πέταγε διάφορες κατα τόπους ξηρότητες. Είναι ομοιόμορφο και μπορώ κάθε μέρα αν θέλω να φοράω μεικ απ, κάτι το οποίο δεν μου εφάρμοζε ποτέ σωστά γιατί τα ξερά σημεία βγαίνανε και έδειχνε πολύ άσχημα. το έβαζα πάντα αναμιγνύοντας το με υδατική και πάλι χωρίς να έχω το σωστό αποτέλεσμα. Επίσης να σου πω ότι φέτος το περιβάλλον στο γραφείο είναι τόσο ζεστό από το air condition και τόσο ξηρή η ατμόσφαιρα που σε πνίγει και παρ’ όλα αυτά το πρόσωπό μου είναι πολύ φρέσκο και ενυδατωμένο για 8 ώρες που είμαι εκεί και φυσικά και για όλη την υπόλοιπη μέρα.  Αν σημειώσεις ότι ζήτημα να πιώ ένα ποτήρι νερό την ημέρα -τώρα το χειμώνα το ξεχνάω τελείως- όλα αυτά μαζί δεν είναι αποτελέσματα από τις κρεμούλες σου? Εεεε???  Νιώθω το πρόσωπο μου σαν να το έχει καλύψει μια μεμβράνη που το προφυλάσσει και ιδίως το πρωί που πλένομαι για να βάλω την κρέμα ημέρας. Στα μάτια δεν έχω δει μείωση των λεπτών γραμμών (στις σακούλες) αλλά τις βλέπω πιο απαλές όταν γελάω. Επίσης αμέσως μετά την εφαρμογή της κρέμας είτε το πρωί, είτε το βράδυ βλέπω το πρόσωπό μου και το βλέμμα μου πιο ανασηκωμένα πιο ανορθωμένα και αυτό φαίνεται περισσότερο -που μου έκανε και εντύπωση να το προσέξω- στα βλέφαρα.  Αγαπημένη μου πραγματικά τις ευχαριστιέμαι και τις έχω λατρέψει! Οι κρέμες σου είναι υπέροχες και το ξέρεις.   Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!!!!! (Με πολλά θαυμαστικά για το θαυμασμό που έχω για σένα)

(για την καλοκαιρινή κρέμα)

Στέλλα μου αγαπημένη καλό μεσημέρι!

Για την κρέμα δεν έχω λόγια να την περιγράψω. Όπως είναι κρύα από το ψυγείο, όταν την ακουμπάω στο πρόσωπό μου και ξεκινάω να την απλώσω, γίνεται για λίγο σαν νερό και μετά βγαίνουν τα πολύτιμα έλαια της. Απλώνεται και απορροφάται πάρα πολύ εύκολα, τόσο που νομίζω ότι μπορεί να κάνω και λίγο κατάχρηση, γιατί δεν προλαβαίνω να την απλώσω καλά καλά και έχει απορροφηθεί. Είναι τέλεια πάντως για καλοκαίρι και εφόσον έχει αντηλιακό δείκτη μέχρι τώρα την έχω φορέσει μόνο πρωί. Τέλος για το σέρουμ μαλλιών είναι πάρα πολύ καλό στην υφή του, δεν αφήνει κατάλοιπα και γενικά δεν έχει καμία σχέση με τα λάδια μαλλιών που έχω κατά καιρούς δοκιμάσει. Αυτά προς το παρόν καλή μου. Θα επανέλθω για νεώτερα.

Σε φιλώ !

 

Εύα, από Ηράκλειο Κρήτης

 

Αγαπητή Στέλλα,

Σου στέλνω να σε ενημερώσω, ότι έχω εντυπωσιαστεί πολύ με την κρέμα  σου.  Μου αρέσει πάρα πολύ και την φοράω ανελλιπώς κάθε μέρα.  Μιας και την έχω αγαπήσει λοιπόν δεν θέλω να την αποχωριστώ τώρα που θα πάω εκδρομή.

Φιλιά Εύα

 

Σάντρα, από Αθήνα

 

Καλημέρα Στέλλα!!!Νόμιζες ότι σε ξέχασα??Αυτή την στιγμή που σου γράφω είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗΗΗΗΗΗ!!!μετά από μια εβδομάδα σκληρής πρωινής και βραδινής εργασίας με τις κρέμες(να μην ξεχάσω να πω ότι αγάπησα το δείγμα που μου έστειλες)σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων: δεν θα μιλήσω για ενυδάτωση, λάμψη κλπ κλπ αλλά για τον βραχνά μου: τα τελευταία 2 χρόνια στο σημείο ανάμεσα στα μάτια έχω μια μόνιμη ερυθρότητα. Ο,ΤΙ μεικ απ και να βάλω εκεί γίνεται σαγρέ. Πρώτα πρέπει να κάνω πίλινγκ και αν μου κάτσει καλώς! Αλλά συνήθως γίνεται χάλια, στενοχωριέμαι και για αυτό δεν βάφομαι!!Και αν δεις πόσα κραγιόν έχω!! Σήμερα αποφάσισα να κάνω το βήμα.  Έβαλα μια ΒΒ, την έστρωσα και….ΕΣΤΡΩΣΕ!!!!!!!  Λείο το δέρμα σαν μωρό!!!  ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!  Όπως καταλαβαίνεις θα με “βλέπεις” ηλεκτρονικά για πολυυυυυυ καιρό ακόμα!!!!  Να είσαι καλά, να περνάς καλά και τα λέμε σύντομα

(σς Η Σάντρα έγραψε και σχόλιο στο bb…)

 

Καλημέρα σας!! Είμαι ένα νέο μέλος στην παρέα σας και νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ την εμπειρία μου με τις κρέμες από την Στέλλα, πιο γνωστή ως Stella’s Recip-Y.Είχα παρακολουθήσει το βίντεο από την Ioanna Lampropoulou και αποφάσισα να κάνω και εγώ την δοκιμή! Μετά από 10 μέρες ευλάβειας είμαι ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ!!!!!!Εδώ και δυο χρόνια δεν έβαζα μεηκ απ ούτε ΒΒ γιατί σε κάποιο σημείο του προσώπου μου έχω έντονη ερυθρότητα και ξεφλουδίζω. Χθες έκανα την απόπειρα και έβαλα λιιιιιγο ΒΒ…. Κορίτσια έστρωσε σαν τον πωπουδάκο ενός μωρού!!!!!!Σήμερα πάω για ψώνια!!Όσες ψάχνετε για κρέμα επικοινωνήστε με την Στέλλα η οποία είναι μια απίστευτα ευγενική προσωπικότητα και θα με θυμηθείτε!!!Σας εύχομαι καλό καλοκαίρι!!

 

Mgana  – Αθήνα

 

Καλημέρα και καλό μήνα,

Τα δοκίμασα όλα και τα βρήκα όπως τα περίμενα, ειδικά επειδή είναι καλοκαίρι και βγαίνουν από το ψυγείο. Ξέρεις, αυτή η αίσθηση, ότι δροσίζεις το πρόσωπο ταυτόχρονα με περιποίηση..

Ο ορός είναι άψογος για το δέρμα μου, δεν αφήνει λιπαρότητα και έχει όλη αυτή την αίσθηση φρεσκάδας. Με την κρέμα αισθάνομαι καλύτερα το βράδυ, ή το πρωί πρέπει να περιμένω αρκετά για μακιγιάζ και οπωσδήποτε με πούδρα. Η κρέμα σίγουρα είναι λιπαρή για μένα, ωστόσο μου αρέσει αυτή η μυρωδιά του σπιτικού, χωρίς συντηρητικά.

Σ’ ευχαριστώ

 

Ειρήνη, Αθήνα (2 reviews)

Καλό σου μεσημέρι Στελλίτσα μου,

Είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα προϊόντα, έχουν μεγάλη διαφορά από τις κρέμες και τα σέρουμ του εμπορίου και αφήνουν το δέρμα μου πολύ φωτεινό νομίζω και ήρεμο….βιάζομαι να έρθει η ώρα να τα φορέσω!! Φιλιά Πολλά!!

 

 

Καλημέρα Στέλλα μου, εχθές γύρισα από τις διακοπές μου και την Κυριακή ξαναφεύγω!!

 

Το σέρουμ έχει κάνει πολύ καλή δουλειά…το πιστεύεις ότι το πρωί που ξύπναγα μου έλεγαν : Καλά μόλις ξυπνάς βάζεις μέικ απ? Ναι και η κρεμούλα είναι πολύ καλή, απορροφητική, ενυδατική, (δεν είχα πρόβλημα αφυδάτωσης ή ρυτίδων) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΡΟΥΜ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑΑΑΑ!!!!

Φιλιά πολλά!!

 

 

 

Κάτια,  Αθήνα

Αντιλαμβάνομαι, ότι είσαι σε αναμονή γι΄ αυτό βιάζομαι να σου στείλω την πρώτη ” ανταπόκριση από το μέτωπο ” (έτσι δε λένε).  Λοιπόν, για αρχή και πάλι ευχαριστώ που ασχολήθηκες μαζί μου. Η κρέμα σου έχει πολύ ωραία υφή και μυρίζει καταπληκτικά , απορροφάται καλά.  Θέλω να δω πόσο ενυδατώνει.

Καλό σου βράδυ !

 

 

 

Ελένη, Ιεράπετρα (2 reviews)

 

Στέλλα καλησπέρα.  Θα ήθελα να σου πω πολλά μπράβο για τα καλλυντικά που μου έστειλες. Έχω ξετρελαθεί από τις υπέροχες μυρωδιές που έχουνε. Το δέρμα μου φαίνεται ανανεωμένο και πιο φωτεινό, το serum είναι υπέροχο. Μόλις αλλάξει η θερμοκρασία θα επικοινωνήσω μαζί σου για τα προϊόντα που θα χρειαστώ τον χειμώνα.

Πολλά φιλιά,

ΕΛΕΝΗ

 

Καλησπέρα Στέλλα. Τα προϊόντα είναι καταπληκτικά, θεωρώ, ότι είναι καλύτερα κι από τις ακριβές μάρκες του εμπορίου.  Οι πανάδες έχουν υποχωρήσει και το δέρμα είναι τέλειο ενυδατωμένο.

Σε ευχαριστώ για τα δείγματα,

Πολλά φιλιά

ΕΛΕΝΗ

 

 

Αποστολία, Αθήνα (2 reviews)

 

 

Κυρία Στέλλα καλημέρα σας!

Ήθελα πολύ καιρό να σας γράψω εντυπώσεις.

Τι να σας πω για την κρέμα και το serum..δεν είμαι ευχαριστημένη.. Ευτυχισμένη είμαι!   Δεν ξέρω αν αυθυποβάλλομαι..αλλά αισθάνομαι πως αλλάζω όψη! Δεν έχω εκτεθεί καθόλου στον ήλιο καθ’ ότι δεν έχω φύγει ακόμα διακοπές και φυλάω ευλαβικά τα προϊόντα στο ψυγείο.  Φοράω την κρέμα περίπου 3 φορές την ημέρα, την τελευταία φορά πάνω από το serum το βράδυ.  Το serum είναι αρκετά ελαφρύ και θέλει μεγαλύτερη ποσότητα για να απλωθεί. Η κρέμα όπως μου είπατε όντως θέλει ελάχιστη ποσότητα και αφιερώνω κανά 3λεπτο σε μασάζ (όχι παραπάνω ..πιάνονται τα χέρια μου!!!).  Από τις πρώτες εφαρμογές, ήδη αισθάνθηκα την ενυδάτωση που όμως δε σε βαραίνει, μια ελαφριά λάμψη στο πρόσωπο και πάνω από όλα το νιώθω πολύ απαλό και όχι τραχύ και άγριο.

Επίσης, κυρία Στέλλα, θα ήθελα να μου πείτε τι άλλα προϊόντα φτιάχνετε…και τι θα μου συστήνατε γενικότερα.

Να είστε πάντα καλά,

Αποστολία

 

Χάρηκα ειλικρινά που δημιουργείς νέα πράγματα.  Σου εύχομαι καλή επιτυχία, και όλα σου τα ”μαγικά” να αγκαλιαστούν από όλους, οι κόποι σου να αναγνωριστούν μιας και φαίνεται πως σε αυτά που φτιάχνεις βάζεις έλαια αλλά και πολύ αγάπη.  Είναι λοιπόν καθαρά καρμικά προϊόντα για αυτό έχουν αποτέλεσμα.  Αυτό που λέω το πιστεύω κι ας σου φαίνεται χαζό!

Αποστολία

ΥΓ: Να ασφαλίσεις τα χέρια σου …η άλλη ασφάλισε τον ποπό της (που μεταξύ μας τώρα σέρνεται και στο πάτωμα)..τα μάτια σου στα χέρια σου 104!

 

Γιάννα,  Κομοτηνή (2 reviews)

Η κρεμούλα μου είναι παχιά παχιά και αφράτη, μου ‘χει σπάσει τη μύτη, πόσο όμορφα μυρίζουν Παναγία μου!!! Είναι όλα τέλεια, καταπληκτικά, τα αγαπώωωωωωωωωωωω…θα καθαρίσω το μουτράκι μου και θα βάλω τη μαγική κρεμούλα, άντε να ρθει και το βράδυ να βάλω τον ορό, δεν κρατιέμαιιιιιιιιιι, χαχαχαχαχαχαχα… Ευχαριστώ πολύ κ.Στέλλα 🙂

 

Που λέτε κ.Στέλλα μου από το πρωί που έβαλα την κρέμα νιώθω το δερματάκι μου ενυδατωμένο, δεν ξέρω πως ακριβώς να το εξηγήσω…είναι σα να μην έχει φύγει καθόλου, δεν είναι τέλεια; Εγώ δε, έναν “αέρα” σήμερα που είχα, τύφλα να χει η Μόνικα Μπελούτσι χαχαχαχαχαχα, φανταστείτε τι έχει να γίνει όταν αρχίσουν να γίνονται και ορατά τα αποτελέσματα…

 

Γεύση,  Γιαννιτσά

Καλημέρα Στέλλα,
περίμενα να περάσουν λίγες μέρες εφαρμογής των προϊόντων σου πριν σου γράψω τις εντυπώσεις μου…
και είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένη.Καταρχήν μου άρεσε η μυρωδιά κυρίως της 24ωρης με το τριαντάφυλλο, είναι δροσερή, ευωδιαστή και σου φτιάχνει την διάθεση!! Τις φοράω από την Κυριακή και ήδη νιώθω το δέρμα μου πιο απαλό, ενυδατωμένο και ομοιόμορφο , αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι, ότι δύο – τρείς φίλοι μου είπαν, ότι ομόρφυνα !!!Μου αρέσει πολύ είναι η ιδέα ότι βάζω φρέσκα συστατικά στο πρόσωπό μου και βλέπω και αποτέλεσμα, να φανταστείς, όταν πάω να ξεβαφτώ με το γαλάκτωμα που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό…το σκέφτομαι!
Οπότε σύμφωνα και με την δική μου άποψη…είσαι σε καλό δρόμο με τις παρασκευές σου.  Καλή συνέχεια με τα ”μαγικά σου κόλπα” δεν ξέρω με τι ασχολείσαι στην ζωή σου αλλά στο συγκεκριμένο θέμα φαίνεται να ”το χεις”
Σε φιλώ..

 

Κατερίνα, Λαμία (2 reviews)

Καλημέρα Στέλλα μου τα έλαβα χτες, πρώτον φοβερή συσκευασία και καταπληκτικό άρωμα, έκανα χτες βράδυ την πρώτη εφαρμογή και ίσως να είναι ιδέα μου, ένιωσα το πρόσωπο μου πως να το περιγράψω, πιο ελαφρύ, πιο ήρεμο.  Σήμερα έβαλα την κρέμα ημέρας και την αντηλιακή και πάλι ένιωσα το ίδιο, το νιώθω πιο ανάλαφρο. Σ’ ευχαριστώ και θα σου λέω σιγά σιγά τα αποτελέσματα. Φιλιά πολλά .

 

Η κρέμα είναι πολύ καλή,  το πρόσωπο μου έχει ηρεμήσει, το σερουμ δε φανταστικό και το δώρο σου  η βραδινή κρέμα γι’ αυτήν δεν έχω λόγια συνεχίζω κανονικά σε ευχαριστώ πολύ.

 

Νίκη, Κάλυμνος

 

Είμαι ευχαριστημένη τη χρησιμοποιώ πρωί βράδυ, το πρόσωπο μου είναι πολύ ενυδατωμένο, έχει αποκτήσει μια φωτεινότητα και έχω και την εντύπωση, ότι έχει ασπρίσει ακόμα περισσότερο.

Συνεχίζω ακάθεκτη να τις χρησιμοποιήσω και σύντομα θα σας στείλω νέες εντυπώσεις

Ευχαριστώ,

Νίκη

 

 

Βέτα, Τρίκαλα

 

Μόλις πήρα την κρέμα, είναι όλα πολύ προσεγμένα (όχι πως δεν το περίμενα δηλαδή αλλά ξεπέρασες τις προσδοκίες μου). Μόλις άνοιξα και είδα το κόκκινο πουγκάκι έμεινα, με ξάφνιασες πολύ ευχάριστα. Άνοιξα το πουγκάκι και να η κρέμα που περίμενα πως και πως, το πρώτο που έκανα ήταν να την ανοίξω και να την μυρίσω, έχω ένα κόλλημα με τις μυρωδιές και τα αρώματα. Μυρίζει υπέροχα, εντάξει την υφή της κάπως έτσι την περίμενα, οπότε δεν έχω να πω κάτι,  μου αρέσει.

Εννοείται πως την δοκίμασα κατευθείαν,  εφ΄όσον έπλυνα το πρόσωπο μου.  Στην αρχή μου φάνηκε λίγο λιπαρή, αλλά όσο την δούλευα και έκανα μασάζ απορροφήθηκε μια χαρά και δεν άφησε την γυαλάδα που φοβόμουν.  Εκ πρώτης,  μου έστρωσε πολύ ωραία και όσο περνά η ώρα μου αρέσει ακόμη περισσότερο.

Σ ΈΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΑΚΙΑ !!

 

Γιούλη, Θεσσαλονίκη

Λοιπόν και  τα δυο είναι τέλεια! Με την κρέμα νιώθω το πρόσωπο μου ενυδατωμένο όλη τη μέρα. Τέλειο! Και  καθόλου λιπαρό.  Το σερουμ βλέπω,  ότι το έκανε πιο λαμπερό κ μυρίζει υπέροχα!! Υπέρ ευχαριστημένη!!!

 

Γεωργία, Κιλκίς

Λοιπόν αισθάνομαι το δέρμα μου απαλό και βουτυράτο, αφράτο (όχι λιπαρό). Ωραία αίσθηση και ωραία μυρωδιά. Κάνοντας μασάζ την κρέμα απλώνεται στα χείλη μου και μ’ αρέσει όλη αυτή η αίσθηση. Ειλικρινά είναι σαν ιεροτελεστία, το απολαμβάνω!

 

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Πώς μπορώ να έρθω σε επαφή με την Στέλλα τη “θαυματουργή’?? Θα θελα κ γω να δοκιμάσω το κατιτίς μου απ΄τα χεράκια της…

  2. Οι κρέμες ταιριάζουν και σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες;Ουλές ακμής;

  3. @EVA Εύα μου καλημέρα! Η υφη της κρέμας φτιάχνεται ανάλογα με την κάθε επιδερμίδα και προσαρμόζεται ανάλογα. Φυσικά μπορουν να έιναι και αναπλαστικές. Αυτο που λεω πάντα στις κοπέλλες που εχουν λιπαρή επιδερμίδα και που τυγχανει να τη γνωρίζω καλά, γιατι εχω κι εγω πολύ πολύ λιπαρή, είναι το εξής: οι χειρότερες κρέμες είναι αυτές τύπου fluid,που συνηθίζουμε στις λιπαρές επιδερμίδες και που απορροφώνται αμέσως μόλις τις βάλεις, γιατί μένουν μόνο στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας και δεν φθάνουν στα βαθύτερα, που είναι και το ζητούμενο για άψογη ενυδάτωση και αντιγήρανση και γενικά για να αντλήσουμε όλα τα οφέλη μιας κρέμας. Οι φυτικές κρέμες έχουν διαφορετική υφή από αύτη που έχουμε συνηθίσει στις κρέμες του εμπορίου και δεν εξαφανίζονται μόλις τις βάλεις. Θέλουν μικρή ποσότητα, όσο το νυχάκι απ΄ το μικρό σου δάχτυλο κι ένα ελαφρύ μασάζ και στη συνέχεια αφήνουν το δέρμα με ένα προστατευτικό φιλμ, που όμως δεν έχει να κάνει με το γνωστή χημική λιπαρότητα, που επιβαρύνει το δέρμα, αλλά αντίθετα προστατεύει και ενισχύει το δέρμα από κάθε άποψη, ενώ βοηθάει το μακιγιάζ να στρώνει καλύτερα.

  4. Καλησπέρα!Στέλλα,ετοιμάσου για παραγωγή χονδρικής,όχι κανα-δυο κρεμούλες τη μέρα…χαχαχα!!!!!

  5. @marianna Μαριάννα μου… αν δεν βγει κάτι απ΄τα χεράκια μας….

  6. Καλό μεσημέρι bbgirls! Πραγματικά έχω ξετρελαθεί με τις κρέμες τις Στέλλας μας. Τις ξεκίνησα όταν κέρδισα μια 24ωρη σε ένα διαγωνισμό του bb και από τότε δεν έχω μείνει ποτέ χωρίς να έχω έστω μια 24ωρη να χρησιμοποιώ.Δυσκολεύομαι πάρα πολύ γιατί θέλω πάρα πολύ να χρησιμοποιώ μόνο αυτές, αλλά έχω ένα σωρό άλλες πριν γνωρίσω αυτές τις κρέμες που τις λυπάμαι (για την ακρίβεια τα χρήματά μου λυπάμαι) να τις πετάξω.Έτσι όμως όπως τις χρησιμοποιώ, τον ατελείωτο έχουν. Σίγουρα έχω δει βελτίωση πάρα πολύ στο πρόσωπό μου, μπορώ πλέον να φοράω μεικ απ και να δείχνει υπέροχο, και είναι τρομερά βολικό να έχεις ένα προιόν για μάτια, ντεκολτέ, πρόσωπο, λαιμό. Βολικό και από άποψη χρόνου αλλά και χρημάτων. Εγώ πολλές φορές από την φούρια μου το πρωί βάζω μεγάλη ποσότητα, που για να αποροφηθεί πρέπει να την δουλεύω πολύ ώρα.Δεν με πειράζει, γιατί κάνω το μασαζ που πρέπει βάζω από πάνω την αντιηλιακή μου και αν το θεωρώ απαραίτητο χρησιμοποιώ και λίγη πούδρα.Super αποτέλεσμα. Να έβαζα παλαιότερα πάνω από την υδατική μου πούδρα?Ούτε να το σκεφτώ δεν μπορούσα.Τόσο χάλια φαινόταν το πρόσωπό μου.Διάσπαρτα ξερά σημεία εδώ κι εκεί.Όπως και να ‘χει όμως το σημαντικότερο είναι ότι όποιο προιόν και αν λάβετε από την Στέλλα, μόλις ανοίξετε το πακέτο ξεχυλίζει από αγάπη που απλώνεται γύρω σας και σας τυλίγει.Ναι η Στέλλα αγαπάει πάρα πολύ αυτό που κάνει και είναι σε συνεχή αναζήτηση.Όσες κρέμες έχω πάρει κάθε φορά είναι και πιο πολύ βελτιωμένες στην υφή, στα συστατικά.Για μένα είναι τέλειες.Η Στέλλα όμως ψάχνει ακόμα την τέλεια κρέμα, και θα την ψάχνει συνέχεια.

  7. Καλησπέρα κορίτσια! @Stella: Είσαι αστέρι κούκλα μου (το λέει και τ’όνομά σου άλλωστε) και όλα τα σχόλια που διάβασα πάλι σήμερα για τις “μαγικές” κρεμούλες σου, ήταν φοβερά…. αλλά στεναχωρήθηκα λίγο γιατί εγώ ακόμα δεν έχω δοκιμάσει την Stella’s Recip-Y!! Έχω φυλάξει το e-mail σου για την δική μου συνταγή και ελπίζω να μπορέσω σύντομα να την παραγγείλω! Φιλιά!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Απ’όσα διάβασα τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τα Stella’s Recip-Y.Μπράβο @Stella συνέχισε να κάνεις τα μαγικά σου!Φιλιά…

  9. Exairetiko!!! den perimena tipote ligotero !!
    Courier sto londino stelnete 😉

  10. @MariaA Εσενα σου ‘χω κάτι καλύτερο από κούριερ… εδω και καιρό εχω σκεφθεί μια αγιοβασιλίτσα… μόνο που δεν το ξέρει ακόμα…

  11. ε συγνώμη τώρα αλλά τι περιμένατε;! να ψηφίσω φυσικά και εγώ ΥΠΕΡ Stella’s Recipy που ακόμα και από τις πρώτες φουρνιές ήταν φοβερή (υπήρξα πειραματόζωο όπως καταλαβαίνετε…) φανταστείτε τώρα που είναι στη νέα βελτιωμένη σύνθεσή τους! Το πιο βασικό είναι οτι το κάνει με τόση αγάπη η Stella που δε γινόταν να μη βγει άψογο το αποτέλεσμα!

  12. Αν θα μου έλεγε κάποιος πριν από 2-3 χρόνια ότι θα διάβαζα για τέτοιες κρέμες και θα τις λιγουρευόμουν δε θα το πίστευα με τπτ!

    Μέχρι και πολύ πρόσφατα ήμουν της άποψης πως “η χημεία είναι φίλη μας και θέλει το καλό μας” και μάλλον ήμουν ικανή να χρησιμοποιήσω και υγρά μπαταρίας για σέρουμ, αν μου έλεγαν πως θα φύγουν οι γραμμές έκφρασης.

    Θυμάμαι το πρώτο άρθρο της Στέλλας που είχα διαβάσει και σχολίαζα από κάτω πως “καλα όλα τα λαδάκια αλλά πως θα διεισδύσουν στο δέρμα;”. Τότε δεν είχα πεισθεί ακόμη.

    Οι μήνες πέρασαν και βλέπω μέσα από το ΒΒ ολένα και περισσότερες να εμπιστεύονται τη Στέλλα μας και να εκθειάζουν τα αποτελέσματα τους. Γενικά βλέπω γύρω μου μια τάση των γυναικών να στρέφονται σε πιο φυσικές λύσεις περιποίησης, πχ εδώ στην Περαία κάνουν θραύση οι κεραλοιφές.

    24 Οκτώβρη είναι τα γενέθλια μου και φέτος αποφάσισα να κάνω δώρο στον εαυτό μου μια αλλαγή ρότας. Γράφτηκα σε γυμναστήριο, αλλάζω άρδην τη διατροφή μου, θα αλλάξω και την περιποίηση μου. Στόχος είναι να αλλάξω και τη στάση μου απέναντι στη ζωή και στο πως βλέπω τα πράγματα. Μικρές, μικρούλες αλλαγές στη ζωή μου θα γίνουν όλες μαζί μια μεγάλη.

    @Στέλλα μου, έχεις μήνυμα 🙂

  13. @Ελένη Κερσένογλου: Πόσο ωραίο σχόλιο, Ελένη μου, πόσο ωραίο όμως…Πόσες πληροφορίες, σκέψεις, αναμνήσεις, ζωή και ζωντάνια σε λίγες μόνο γραμμές..

    You’ve got mail…:)

  14. Ax βρε Στέλλα με τα ωραία σου!!! Οι κρέμες σου κάνουν θραύση και τα λόγια όσων τις δοκίμασαν είναι η καλύτερη διαφήμιση!

    Η πλάκα είναι ότι έχω ειδική γωνιά στο ψυγείο για τα καλλυντικά της Στέλλας!

  15. Stellίναααα, SOS ! ! ! Πού μπορούμε να σε βρούμε??? Πώς γίνεται να παραλάβουμε αυτά που φτιάχνουν τα θαυματουργά χεράκια σου?!?!? 🙂

  16. Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.Ζητώ συγνώμη που χάθηκα έτσι αλλά τα ωράρια εργασίας μου είναι λίγο τρελά οπότε όταν έρχομαι στο σπίτι είμαι τάβλα.Δεν έχω τη δύναμη ούτε τον υπολογιστή να ανοίξω.Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά από υγεία.Να πω και εγώ με τη σειρά μου που είχα την τύχη από το καλοκαίρι να δοκιμάσω και να χρησιμοποιήσω τα δείγματα της Στέλλας μας ότι η κοπέλα είναι χρυσάφι.Πραγματικά.Είμαι λάτρης των φυσικών καλλυντικών και η Στέλλα είναι φοβερή.Τα χέρια της πραγματικά μαγικά και οι γνώσεις της συνεχώς αυξάνονται(όχι που δεν είχε δηλαδή)!Η κρέμα καταπληκτική επάνω στο δέρμα μου.Δεν έχω λόγια.Παρόλο που η δουλειά μου είναι μέσα σε χαμηλές θερμοκρασίες και ντύνομαι σαν τον εσκυμώο,το δέρμα μου είναι πλήρως ενυδατωμένο,και αυτό φυσικά το οφείλω μόνο στη Στέλλα.Ευελπιστώ πολύ σύντομα να καταφέρω να πάρω όλη τη σειρά.Όσες δεν καταφέρατε να δοκιμάσετε ακόμη τις κρέμες της Στέλλας μας σας τις συνιστώ ανεπιφύλακτα,είναι φοβερές.Δοκιμάστε τις και θα με θυμηθείτε.Δεν θα θελήσετε ξανά να δοκιμάσετε τίποτα του εμπορίου και δεν υπερβάλω καθόλου σ’ αυτό που σας λέω.Και ειλικρινά Στέλλα μου σου ζητώ χίλια συγνώμη για την τόση αργοπορία μου και σε πεθύμησα.Ελπίζω να τα πούμε πολύ σύντομα.Σε φιλώ πολύ γλυκά-Αναστασία!!!!

  17. @nastazia76 Εγω σ΄ευχαριστώ Αναστασία μου, για τα τόσο καλά σου λόγια!

  18. γεια σας θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω παραγγελια για τις κρεμες τις στελλας. ευχαριστω

  19. Καλησπέρα,
    θα ήθελα να καταθέσω και εγώ την άποψη μου για τις κρέμες της Στέλλας μετά από προσπάθεια εφαρμογής 4 μηνών. Παρέλαβα τα προιόντα μου τον Αύγουστο ξεκίνησα να τα χρησιμοποιώ αμέσως, δυστηχώς εμφάνισα ακμή επικοινώνησα με την Στέλλα η οποία με διαβεβαίωσε ότι έχει δώσει την κρέμα μου σε δέρματα τα οποία έχουν ακμή και δεν παρουσίασαν κανένα πρόβλημα. Αποφασίσαμε να τα αφήσω για λίγο στην άκρη μιας και αδαιθέτσησα κιόλας και να ξαναρχίσω σταδιακά μετα απο 2 εβδομάδες. Αυτό λοιπόν κάνω μέχρι και σήμερα σταματάω – ξεκινάω αλλά τα αποτελέσματα παραμένουν τα ίδια σπυράκια – σπυράκια – σπυράκια.

  20. Αγαπητή μου Φωτεινή,

    Λυπάμαι πραγματικά που δεν σου ταίριαξαν τα προϊόντα. Ανάμεσα σε περισσότερες από 200 κοπέλες που έως σήμερα τα δοκίμασαν και έχουν καταθέσει εξαιρετικές κριτικές (οι οποίες πάντα βρίσκονται στη διάθεση του ΒΒ, με mail και ονοματεπώνυμα) δυστυχώς είσαι μία εκ των ελαχίστων, τολμώ να πω δυο-τριών γυναικών έως σήμερα, που οι κρέμες δεν τους ταίριαξαν. Έχω όλη την αλληλογραφία μας και θα επαναλάβω αυτό που σου είχα γράψει και τότε, ειλικρινά και χωρίς καμιά αμφιβολία από πλευράς μου, για την αποτελεσματικότητα της συγκεκριμένης κρέμας. «Το να προκαλέσει ειδικά η συγκεκριμένη κρέμα σπυράκια μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο. Είναι μια κρέμα, η οποία όχι μόνο έχει τεράστια επιτυχία, αλλά την δίνω με θαυμάσια αποτελέσματα σε κοπέλες που έχουν ακμή, τάση για ακνεικό δέρμα, έντονη λιπαρότητα και δερματικά. Την έχει χρησιμοποιήσει ακόμα και κοπέλα με βαριά ακμή από πολυκηστικές ωοθήκες και είχε εξαιρετικά αποτελέσματα. Βεβαίως ποτέ κανείς δεν μπορεί να ξέρει. Κάποιαν μπορεί να την ενοχλήσει ακόμα και η πιο ακριβή ή η πιο δημοφιλής κρέμα. Εγώ για παράδειγμα δεν μπορούσα ποτέ να χρησιμοποιήσω ούτε κατά διάνοια προϊόντα της …….. (κορυφαία μάρκα επιλεκτικής). Το δέρμα μας επίσης αλλάζει ανάλογα με την εποχή και τις συνθήκες και βέβαια πάντα στις μεσαίες εποχές αναστατώνεται, με αποτέλεσμα κάποιος που έχει ευαισθησία να αντιμετωπίζει μια έξαρση. Μπορεί να είναι και κάτι εντελώς συμπτωματικό, δηλ. να σε έχει πειράξει οτιδήποτε άλλο, γενικά πρέπει να τσεκάρεις τι έχεις αλλάξει αυτή την εποχή στο σύνολο της περιποίησης. Επίσης πολλές φορές ορμονικά θέματα σε μας τις γυναίκες, δημιουργούν τέτοια συμπτώματα και τέτοιο είδος ακμής, όπως το περιγράφεις.»

    Αυτά σου είχα γράψει τότε, αλλά φαίνεται, ότι δυστυχώς η συγκεκριμένη κρέμα δεν απέδωσε σε σένα τα αναμενόμενα, παρότι αρχικά μου είχες γράψει κι εσύ πολύ θετικά σχόλια. Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί με οποιαδήποτε μάρκα και με οποιαδήποτε κρέμα, όσο καλή κι αν είναι και μου το είχες κι εσύ αναφέρει θυμάμαι, στην επικοινωνία μας, ότι ακόμα και κρέμα της …………(πανάκριβη μάρκα προϊόντων), σου δημιούργησε απίστευτο σμήγμα και έκανες αναγκαστικά καθαρισμό. Λυπάμαι και πάλι που δεν ταίριαξε η Stella’s Recip-Y και σε σένα, όπως αντίθετα έχει συμβεί σε τόσες άλλες κοπέλες, που αποδεδειγμένα είναι πολύ ευχαριστημένες. Θα μου επιτρέψεις ωστόσο, με όλο τον σεβασμό, να επιμείνω άλλη μία φορά στην συμβουλή μου να εξετάσεις και άλλους οργανικούς παράγοντες, γιατί αν σου συμβαίνει αυτό με τα καλλυντικά, τότε ίσως η αιτία της ακμής να βρίσκεται κάπου αλλού και όχι στα καλλυντικά αυτά καθ΄ αυτά.
    Με εκτίμηση,
    Στέλλα

  21. Νονά-νεράιδα, Στέλλα
    Εμεις ειπαμε ,οικογενειακως, να κάνουμε την επιστροφή στη φύση κι έτσι εκτός απο εμένα, εκανα δώρο ένα Stella’s Recip-Y και στη μητέρα, αλλά και την αδερφή μου.
    Αρχικά να σας ευχαριστήσω για τα τόσα πολλά κι υπέροχα δείγματα που μας στείλατε. Ενθουσιαστηκαμε άπασες!
    Στο δια ταύτα: οταν ξεκίνησα να χρησιμοποιώ την κρεμα σας, το δέρμα μου ήταν σε πολύ δύσκολη φάση, υπεραφυδατωμενο μετά απο μια βαρβατη Η1Ν1 και μέσα σε λίγες μέρες … ανέκαμψε!! Πλέον έχει επελθει ισορροπία στη μεικτή μου επιδερμίδα κι είδα θεαματική διαφορά στα μάτια, στο πόδι της χήνας.
    Η 24ωρη είναι ο,τι καλύτερο έχω εφαρμόσει στο πρόσωπό μου: ενυδατωνει, εξομαλύνει κι είναι η τελειότερη βάση για μακιγιάζ.
    Αυτό όμως που ερωτεύτηκα και σίγουρα θα συμπεριλαμβάνεται στην επόμενη παραγγελία μου είναι το σέρουμ. Η αδερφή μου, που δεν ενθουσιαζεται εύκολα, ξετρελαθηκε!
    Η δε μητέρα μου είδε-επιτέλους- βελτίωση σε εκείνη την ξηροδερμία που χρόνια την ταλαιπωρούσε.
    Δε σας κρυβω βέβαια πως μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να πετύχω την απόλυτα σωστή εφαρμογή της κρέμας, αλλά άξιζε 100%.
    Συγχαρητήρια, κερδίσατε (τουλάχιστον) μία ακόμα πιστή ακόλουθο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.