Giorgio Armani Kaleidoscope: Μακιγιάζ, Φθινόπωρο-Χειμώνας 2013

_Armani_kaleidoscope_model-fall-2013

 

To έγραφα και το καλοκαίρι και θα το ξαναπώ και τώρα: Ο μετρ Giorgio Armani, ογδοντάρισε, βαρέθηκε να τον αποκαλούν «βασιλιά του minimal» και τα «έδωσε όλα» στη φετινή συλλογή μακιγιάζ για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2013.  Έντονα, χείλη, έντονα μάτια, ροδαλά μάγουλα… χαμός…Και να σας πω κάτι: Καλά έκανε!

 

Kαι αυτό το λέω, όχι μόνο γιατί μου άρεσε πολύ η νέα φετινή μαξιμαλιστική προσέγγισή του (μεταξύ μας, ότι και να έκανε ο μετρ, θα μου άρεσε έτσι κι’ αλλιώς, τα έχουμε πει αυτά…) αλλά περισσότερο, γιατί εδώ και καιρό, βλέπω, διαβάζω και ακούω σχόλια, για το έντονο μακιγιάζ και αν πρέπει να το κάνουμε, ή δεν πρέπει να το κάνουμε, αν κάποιες φορές υπερβάλουμε και το παρακάνουμε κλπ κλπ κλπ..

 

Βρε αγαπημένες, κάθε πράγμα αλλά και κάθε διάθεση στον καιρό της. Το μακιγιάζ πάνω και πέρα απ’ όλα είναι ένα παιγνίδι. Ένα παιγνίδι, που ανάλογα με την ώρα, την όρεξη, τη διάθεση και την ηλικία (ναι….ισχύει νομίζω αυτό που έγραψα…) δεν πρέπει να μας φοβίζει. «Α, μήπως δεν πρέπει να βάψω έντονα και τα μάτια και τα χείλη, μήπως πρέπει μόνο nude αποχρώσεις, μήπως να είμαι βαμμένη-άβαφη…» Μη το κουράζετε πολύ. Κάντε αυτό που θέλετε και αυτό που σας βγαίνει την κάθε στιγμή. So what? Με ένα καλό ντεμακιγιάζ φεύγει, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.

 

Θέλεις να νομίζει ότι ξυπνάς το πρωί φυσική καλλονή; Ξύπνα 5-10 λεπτά νωρίτερα, λίγη ενυδατική, ένα touch make up, πλύνε γρήγορα δόντι, πάρε ένα καρπουζί ελαφρώς ματ κραγιόν και με τα δάκτυλα, «μουτζούρωσε» λίγο χείλη και μάγουλο. (προς Θεού, όχι gloss ή γυαλιστερό!! Θα καρφωθούμε!! Άσε που μπορεί να νομίζει ότι μας τρέχουν τα σάλια στον ύπνο και για αυτό γυαλίζει το χείλη…) Ιδού! The best nude natural ever.

 

Θέλεις να εμφανιστείς κάπου, ένα βράδυ, ως ακαταμάχητη ντίβα; Λίγο παραπάνω make up στα σημεία που χρειάζεται, κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, έντονα βαμμένες πολύ μακριές βλεφαρίδες. Α, και το κατάλληλο styling βέβαια: Little black dress, ψηλοτάκουνες γόβες και κάλτσα  μαύρη νάιλον, που να σταματά ψηλά στο πόδι με δαντέλα από σιλικόνη (ε, και κατά λάθος, εντελώς κατά λάθος, να φανεί λίγο, πολύ λίγο όμως…) Done και αυτό.

 

Θέλεις να βγεις με τις φίλες σου, να διασκεδάσεις, να χορέψεις, να γελάσεις και να δείξεις και τα νέα σου προϊόντα μακιγιάζ; Βάλτα όλα! Κάνε και μια τούφα, ροζ! Τώρα είναι εύκολο (θα σας πω άλλη φορά…) Δεν κατάλαβα; Σε ποιόν έχεις να απολογηθείς; Mη δίνεις σημασία, αγάπη μου.

 

Έγραψα παραπάνω ότι κάθε πράγμα στον καιρό του και ηλικιακά, γιατί μου ήρθε στο μυαλό η λατρεμένη μου, η γιαγιάκα μου, η οποία μόλις πάτησε τα εβδομήντα σταμάτησε να φοράει έντονο κραγιόν- μου έλεγε ότι δεν είναι εκλεπτυσμένο, για μια γυναίκα κάποιας ηλικίας. Φόραγε βεβαίως, μέχρι την τελευταία της μέρα κραγιόν, αλλά ήταν πάρα πολύ απαλό, σχεδόν δεν φαινόταν, αλλά  ένιωθε εκείνη ότι το φόραγε και αυτό της έφτανε.  Once α κοκέτα γυναίκα, always a κοκέτα γυναίκα, μέχρι το τέλος..

 

Τις προάλλες, όμως έβλεπα στο E! Channel την Jane Fonda, η οποία πάτησε τα 75, με ένα υπέροχο κόκκινο κραγιόν και ήταν απλά μια κούκλα.. Και μην μου πείτε, τώρα «Δεν είμαστε όλες Jane Fonda..» Ε, να γίνουμε!! Δεν κατάλαβα…

 

Οπότε ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου, θα διαφωνήσω με την σοφία της γιαγιάκας μου και αν την είχα μπροστά μου θα της έλεγα «Όχι γιαγιάκα μου, λάθος. Δεν συμφωνώ. Εγώ και οι φίλες μου εδώ μέσα, θα φοράμε για πάντα και με στυλ το έντονο κραγιόν μας. Και στα εβδομήντα μας. Και μπορεί και μετά. Για να μη σου πω, ότι με κάποιες , υποσχεθήκαμε, ότι όταν πατήσουμε τα εβδομήντα, θα βάψουμε και τα μαλλιά μας μοβ!»

 

Εεεε…. Sorry… Τη συλλογή του Armani, δεν ήταν να σας δείξω; (γλώσσα, δεν βάζω μέσα…) Ε, ας τη δούμε και αυτή…

 

Kaleidoscope Face&Eye Palette 72E, σε δυο αποχρώσεις (η απολυτη, απόλυτη παλέτα,για βραδινό τσαντάκι…)

 

Palette-Light-Pink-Blush-Fa

 

 

Palette-Rosy-Blush-Fall-Col

 

 

Eyes to Kill Intense  28E

 

Giorgio-Armani-Fall-2013

 

 

Τα Rouge D’Αrmani  32,50 (σιγά, που δεν θα τα φοράω και στα 75… θα τσακώνομαι με την εγγονή μου…)

 

 

Giorgio-Arman-Fall-2013-lip

 

To ολοκαίνουργιο, Palette Maestro compact make up (αχ, αχ, αχχχχ…)

 

Palette-Maestro-fusion-make

 

 

Για τα βερνίκια, μιλήσαμε και στο fb…H πρώτη συλλογή από βερνίκια νυχιών του μετρ σε 15 αποχρώσεις, αυτές προτείνει για το φθινοπωρινό look…

 

 

armani-nail-polish

 

 

 

 

And…. last but not least:

 

 

Rouge Ecstasy! Η  νέα σειρά κραγιόν του μετρ σε ακαταμάχητη, απίθανη, υπέροχη, κατακόκκινη, μοναδική συσκευασία, γλιστρούν στα χείλη σαν το ακριβότερο μετάξι, δεν έχω λόγια… (έχω τρελαθεί η beauty editor, τι να κάνω; Συμβαίνουν και αυτά…)

 

 

 

Packshots-per-shade-Rouge-E

 

 

Η δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι αυτή από κάτω: Η Νο 301. (και αν δεν μου την κάνει δώρο η φίλη μου Μαρία Χ., για τα Χριστούγεννα, να τα ξεχάσει, αυτά που λέγαμε προχθές και θα κόψω και σχέσεις…)

 

 

Rouge_301_BD

 

 

Τα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης Giorgio Armani, θα τα βρείτε στις boutiques Giorgio Armani στα παρακάτω καταστήματα: Hondos Center, Μέρλιν 6, Κολωνάκι Hondos Center, Άλσους 3, Γλυφάδα Hondos Center, Κολοκοτρώνη 3, Κηφισιά Hondos Center, Απ. Πολιτεία, Γεωρ. Σχολής 84, Πυλαία Θεσσαλονίκης Attica-City Link, Πανεπιστημίου 9, Σύνταγμα

 

24 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΈΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ BB GIRLS . ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΗΜΕΡΑ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΣΈΝΑ ΤΖΟΥΛΙΑ . ΚΑΙ ΒΈΒΑΙΑ ΘΑ ΒΑΦΤΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΣΗΚΩΝΕΙ Η ΌΡΕΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ !! ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΌΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΑΜΕ ΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΌΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 60 ΚΑΙ ΣΤΑ 70 . ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ARMANI ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΤΟΥ ARMANI ΟΠΌΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΑΓΟΡΑ !! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ!!

  2. @Eva: Καλημέρα Ευάκι!! Ναι κρίμα, που δεν υπάρχει ακόμα στην Κρήτη.. ίσως να μπορούσες να παραγγείλεις από Αθήνα; Αν θέλεις, θα το ψάξω…

  3. Broxerh -katathliptikh(eyxome mono gia mena)Kalimera ee kalispera (oti pianei tin kathemia) julia bbgirls!! Tha symfoniso mazi sou koritsaki mou ola einai thema diatheshs pano apo ola k oras!! Ax ta latrepsa ta kragionakia alla k to make up k tis paletes tora pou to kaloskeytome d3n yparx3i kati pou na min mou arese…!!kiss na exete oloi mia yperoxh mera!!

  4. Καλησπέρα κορίτσια! Τζούλια μου, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Δεν έχουμε ν’αποδείξουμε τίποτα σε κανέναν και το μακιγιάζ (ανάλογα με τα κέφια μας και την περίσταση) πρέπει πρώτα απ’όλα να μας κάνει να νιώθουμε όμορφα για τον εαυτό μας… Η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός και δεν πρέπει να ορίζει τα όνειρα και την ευτυχία μας! Όσο για την συλλογή του Armani τι να πω πάλι… του έχω τρελή αδυναμία και υποκλίνομαι στο ταλέντο του! Καλή συνέχεια κορίτσια 🙂
    Υ.Γ. Σκέφτομαι ότι μια χαρά θα είμαστε στα 70 ή στα 80 μας χρόνια με το έντονο κραγιόν μας και το μωβ μαλλάκι μας… το μόνο μας πρόβλημα θα΄να να βρούμε ΚΑΠΗ με wi-fi για να συνδεθούμε στο Beauty Blog!!! χα-χα-χα

  5. Τα λάτρεψα όλα. Πολύ ωραίες οι παλέτες μου άρεσε που έχουν και το ρουζ μαζί. Αλλά το Maestro compact make up θα είναι η αγορά του μήνα, θα είναι το δώρο των γενεθλίων μου προς τον εαυτό μου.
    Η αλήθεια είναι ότι ήθελα να πάρω το Maestro το make up αλλά το compact μου φαίνεται καλύτερη ιδέα.
    Λάτρεψα τα προϊόντα ARMANI στο μάθημα μακιγιάζ που κάναμε στα HONDOS thank you Τζούλια!!!!!!!!!!

  6. Πολυ ωραία τα λέτε κορίτσια!!!!
    Πιστεύω τα ΚΑΠΗ να έχουν εκσυγχρονιστεί μέχρι τότε !!!!

  7. καλημέρα! καλημέρα!!!! ξέρετε τι θυμήθηκα τωρα? πολλές φορές σε καταστήματα καλλυντικών που μου εκαναν διαφορα brands make up, με ρωτούσαν οι αισθητικοί… τι χρωματα φοράτε? ΟΛΑ ελεγα! Τα πάντα φοράω αναλογα με τη διάθεση μου! Και ναι τα φοραω ΟΛΑ μα ΟΛΑ! και στα μάτια και στα χέιλη…. όλα βρισκω τον τρόπο να τα κανω να μου πηγαίνουν. Κι αυτή τη στιγμή φοράω κατακόκκινο κραγιόν με βαμμένα μάτια σε smoky lagoon (!!!!)καθισμένη στις 13.00 στο Γραφείο μου πλατεία Συντάγματος!!!!!

  8. @ΤΖΕΝΗ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ!!!! Και το θυμάμαι παντα κάθε Σεπτεμβρη από τότε… τρελλό έτσι?

  9. Αυτό το once a κοκέτα , always a κοκέτα με τρέλανε … Τα θέλω όλα από κραγιόν , σκιές , πούδρα, βερνίκια… όλα όμως

  10. Πω..πω.. Τι καταπληκτικά που είναι όλα!? Χρόνια χαλβαδιάζω το μαέστρο make up, αλλά η τιμή του είναι κάπως απαγορευτική.. Πάντως και οι σκιές και τα κραγιόν του αρμάνι έχουν συγκλονιστική ποιότητα, σα μετάξι που λες κι εσύ!

  11. @beautyblog ΘΑ ΣΟΥ ΉΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΗ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΙΣ !! ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΕΝΑ ΚΡΑΓΙΌΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ !! ΤΟ ΛΑΤΡΕΨΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ !! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !!

  12. Kalispera ki apo mena!! I giagia sou Julia itan katapliktiki!! Trelainomai gia tis istories pou moirazesai mazi mas!!
    Oso gia to makigiaz ektos tou oti den vgaino pote avafti apo to spiti den exo na po tiptoe allo, dioti vafomai opos na’nai me ola ta xromata kai pithanotites syndyasnmou epano mou!!
    filia polla!!

  13. Xereis esy Stella mou!!! an den douleva kai se “sovaro” perivallon poios xerei pos tha kykloforousa!!! 🙂
    @Julia: To malli den to xehnao!!! argei ligo all tha to kanoume oposdipote!!!

  14. @Stella, τίποτα δεν είναι τρελό σε αυτό τον κόσμο, πρέπει να ομολογήσω ότι τότε γνώρισα πρώτη φορά τα προϊόντα και δεν μπορώ να τα ξεχάσω.

  15. Τζα!!!Καλησπέρα bbκες μου 😉 Πολύ ωραία η συλλογή του κυρίου Armani,άκρως ελκυστικά τα χρώματα και οι συσκευασίες.Όσο για το τι πρέπει,τι δεν πρέπει,τι πάει,τι δεν πάει ποιος νοιάστηκε;Από τότε που το συνειδητοποίησα αυτό άλλαξε η ζωή μου…Φιλιά κοριτσάκια μου…

  16. Καλησπέρα!Δεν έχω λόγια για το makeup by Giorgio.Πραγματικά,είναι τέλεια η σειρά.Συμφωνώ απόλυτα με τη γνώμη της JULIA.Το κόκκινο ή γενικά το έντονο κραγιόν είναι σήμα κατατεθέν τα τελευταία χρόνια.Το ακολουθώ πιστά αλλά εκεί που γέλασα πονηρά είναι η περιγραφή της femme fatale!
    Τελεια ιδέα,την οποία ακολουθούν πιστά πολλές γυναίκες.Ναι,κι εγώ πιστεύω κ ψηφίζω μαύρο δαγκωτό!Όμως,έχω μία ένσταση:Για μία σούπερ εμφάνιση,δεν θα περιοριζόμουν στο LBD,γτ νομίζω οτι πολλές θα το φοράνε εκεί που θα πάω.Κ ο νοών νοείτω……

  17. Λατρεύω τα έντονα χρώματα στα μάτια και στα χείλη κατα την χειμωνιάτικη περίοδο..armani για μένα είναι συνώνυμο με την θηλυκότητα!

  18. KAΛΗΜΕΡΑ! ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ…ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ!!!
    Κ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΛΑ…ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

  19. Πω πω αποχρώσεις κραγιόν!Τι πάθαμε!Έχω πάθει κι αυτό το κόλλημα μ τα κοραλλοπορτοκαλί από το καλοκαίρι,δράμα!

  20. Diavasa to arthro sou gia ta kainourgia proionta tou Giorgio Armani kai mou eftiaxes to kefi. Fovera xrwmata!!! Tha paw na ta dokimasw!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.