Έβαλα, Hair Extensions και μου αρέσουν πολύ!

mod's-hair-extensions-4

 

Νομίζω ότι έχετε καταλάβει, από όλα όσα έχω γράψει, τον τελευταίο καιρό, ότι περνάω την πιο ξανθιά  φάση, της ζωής μου. Σε σημείο που σκέφτομαι πολύ σοβαρά και μια “βόρεια” απόχρωση, κοντά στο άσπρο (σωστά, SofiaT;)  Εντάξει την περνάω δυναμικά αυτή τη φάση, γιατί να το κρύψω; Είμαι σίγουρη ότι και εσείς περνάτε φάσεις, από καιρό σε καιρό…

 

Ήθελα λοιπόν για αρχή, πολύ, πάρα πολύ ξανθές, σχεδόν άσπρες ανταύγειες και μάλιστα να είναι πολλές για να δείξει το χρώμα. Εγώ το ήθελα αλλά το θέμα είναι ότι δεν το ήθελαν τόσο, τα μαλλιά μου, ούτε ο Κηρύκος (Mr Mod’s Hair) ο οποίος δεν συμφωνούσε και ιδιαίτερα, με αυτή μου την απόφαση.  Και πολύ καλά έκανε εδώ που τα λέμε, διότι τα μαλλιά μου, χοντρά και ανθεκτικά, δεν τα λες, μάλλον τα λες, προς το λεπτό και εύθραυστα και ενώ στα χέρια του σίγουρα, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα, από την άλλη τα μαλλιά μου μετά το ντεκαπάζ και την ξανθιστική (για τόσο ανοιχτές αποχρώσεις, αποχρωματίζεις τα μαλλιά πριν τα χρωματίσεις…)  θα “κουράζονταν” πάρα πολύ…

 

Και τώρα; Τι να κάνω τώρα; Που άμα μου μπει κάτι στο μυαλό, δεν ξεκολλάει με τίποτα;

 

Το σκεφτήκαμε, από εδώ, το είδαμε από εκεί, πήγαμε ακόμα και στη λύση της μάσκας Mod’s Hair, αλλά για να ανοίξουν περισσότερο, βεβαίως, ούτε και η μάσκα μπορούσε να βοηθήσει.

 

«Έχω μια ιδέα, αλλά θα σου κοστίσει κάτι παραπάνω...” μου είπε μια μέρα ο Κηρύκος (ο οποίος μάλλον βαρέθηκε να ακούει τη γκρίνια μου…) Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις, μια πολύ ανοιχτή απόχρωση, extensions. Όχι πολλά, γύρω στα 50 ή και λιγότερα. Αυτές όμως οι τούφες που θα βάλεις, θα είναι πάρα πολύ ανοιχτές και θα “ανακατευτού픨όμορφα με τα φυσικά σου μαλλιά και την απόχρωση που έχεις τώρα. Και αν θελήσεις να  ανοίξεις το χρώμα ακόμα  περισσότερο, θα δουλέψουμε πάνω στα extensions και όχι πάνω στα μαλλιά σου. Επίσης με τη δική σου απόχρωση, θα γίνει αυτόματα και sombre»

 

Χοροπήδησα από τη χαρά μου, έχω βάλει αρκετές φορές στο παρελθόν extensions (έχω κάνει και post, εδώ), τα καλύτερα, της αγοράς όμως. Γιατί εκεί είναι το νόημα, η τούφα να είναι φυσική και βέβαια στο Mod’s Hair, έχουν τα καλύτερα, τα οποία δεν είναι άλλα από τα Great Lengths.

 

Και όχι μόνο αυτό. Αφού βάλεις τα extensions, μετά είναι κυριολεκτικά στο χέρι του κομμωτή, να σου τα κόψει με τέτοιο τρόπο, να τα ενώσει έξυπνα με τα δικά σου μαλλιά (τα μαλλιά μου είναι μέχρι τους ώμους μου, αρκετά μακριά, οπότε η δουλειά είναι εύκολη..) έτσι ώστε κανένας να μην μπορεί να καταλάβει ότι τα φοράς και όχι κάτι εξαμβλώματα, που βλέπω πολλές φορές τριγύρω. Να κάνεις κάτι, να βάλεις κάτι ψεύτικο (γιατί όχι;) να σου φύγει και το μεράκι, αλλά όσο μπορείς,  να το κάνεις με στυλ.

 

Έτσι ξεκινήσαμε, αλλά φυσικά δεν μείναμε εκεί…Δεν έχω καμία όρεξη για styling, η Ραπουνζέλ, συναντά τη Μαρίζα Κωχ…

 

mod's-hair-extensions-2

 

 

mod's-hair-extensions-1

 

(Λοιπόν, τώρα που είπα να μη το καταλάβει κανείς, ακούστε τι θυμήθηκα… Κάποτε τα είχα με κάποιον, είχα βάλει και extensions και ήταν τόσο καλοφτιαγμένα, που πήγαμε έως και διακοπές μαζί και δεν είχε καταλάβει τίποτα.. μετά όμως και εγώ κατάλαβα, ότι μάλλον δεν με χάιδευε ποτέ στο κεφάλι, γι’ αυτό και οι δρόμοι μας, χώρισαν σύντομα…)

 

Και τι καλύτερο από τα μαγικά χέρια του Κυρήκου, ομολογουμένως και γενικώς παραδεκτό, ένα από τα καλύτερα «ψαλίδια» της Ελλάδας; Και θα το δείτε και μόνες σας, με τα μάτια σας.

 

mod's-hair-extensions-4

 

Μετά σκέφτηκα, ότι πολύ θα το ευχαριστηθεί αυτό το post η φίλη μου Μαρία Β, η οποία το καλοκαίρι στον Πόρο, μου ζήταγε πληροφορίες γιατί ψάχνεται πολύ καιρό να βάλει extensions στα μαλλιά της, αλλά δεν ήταν σίγουρη που να πάει, για να έχει τέλειο αποτέλεσμα.

 

 

Στο δια ταύτα. Φθηνό δεν το λες. Ότι σώνεσαι όμως πολύ και από ντεκαπάζ και από ατυχήματα είναι σίγουρο. Επίσης εγώ, σώνομαι και από κάτι άλλο. Όσες φορές βάζω extensions (μου κρατάνε περίπου 4 μήνες) ξεχνάω παντελώς το κομμωτήριο (ούτε ίσιωμα δεν πάω να κάνω..) γιατί τα μαλλιά  μου «πέφτουν» πολύ όμορφα… Οπότε αυτά τα λεφτά που θα χάλαγα για κομμωτήριο, επί 4 μήνες, ουσιαστικά, τα δίνω στα exte.

 

Στο ακόμα πιο δια ταύτα: Οι τιμές για τα extensions ποικίλουν. Προσοχή! Μιλάω μόνο για τα Great Lengths! Τίποτα άλλο… Έκανα το λάθος μια φορά και έβαλα, άλλη μάρκα (ε, ήταν πιο φθηνή και είχα έξοδα…) και πήγα διακοπές με το amour στη Σαντορίνη, έπεσα στην πισίνα, βγήκα με πράσινα μαλλιά και μετά έψαχνα σαν τρελή στο ξενοδοχείο, για ψαλίδι… Ευτυχώς ήμασταν ερωτευμένοι με το amour και δεν έκοψε ρόδα μυρωμένα, μόλις αντίκρισε τη Μέδουσα… Φαντάσου όμως να το πάθεις, πρώτη φορά, που πας διακοπές με κάποιον ας πούμε .. (πω, πω, πω…)

 

Άντε να δω πότε θα το πω το τελικό δια ταύτα…. Αν ενδιαφέρεστε για extensions Great Lengths στο Mod’s Hair, ειδικά  για τα bb girls, ακούστε, τι θα πληρώσετε. Για τούφα 40 εκατοστά (αυτή έβαλα εγώ) 3,70Ε την τούφα. Για 50 εκατοστά 4Ε την τούφα. (τηλ: 210 2723413)

 

Ακούω, ακούω, κάποια μυαλουδάκια, να κάνουν πολλαπλασιασμό, αυτή τη στιγμή…

 

Ώπα και η τσαχπινιά! Μη μου πείτε ότι δεν είναι ωραίο και “φυσικό” το μαλλάκι μου;

 

mod's-hair-extensions-6

 

Αυτοί! Αυτοί οι δύο με έκαναν ευτυχισμένη! Ο Mr Κυρήκος που μου τα έκοψε και η Μαρία μου, που τα τοποθέτησε!

 

Kirikos--Maria

 

Στο μεταξύ, όση ώρα (περίπου 2,5 ωρίτσες..) η Μαρία τοποθετούσε τα exte, εγώ ξεφύλιζα το Elle αυτού του μήνα και έπεσα πάνω σε αυτό το υπέροχο spread με τις σκιές Phyto Ombre Glow Metallic της Sisley. Νομίζω, ότι η δεύτερη και η τρίτη σκιά, θα είναι απίθανες με αυτό το χρώμα στα μαλλιά μου…

 

sisley-mods-hair

 

Και το μοναδικό τατουάζ-κορώνα, στο λαιμό  της Σάντυ, στολισμένο με στρασάκια (μου είπε ότι όταν έχει χρόνο, στολίζει όλη την κορώνα με στρασάκια)

 

mods-tatoo

 

 

 

43 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧ……………….Α ΜΑΛΛΙΑ!!!
    ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΛΛΙ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ.
    ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ EXTΕNSIONS ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΜΕ “ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ”. ΙΣΩΣ ΕΧΩ “ΑΚΟΥΣΕΙ” ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΙΑ ΛΙΓΟ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!
    ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΣΑ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΗ (ΤΗ ΒΑΖΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ “ΔΕΙ” ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΕΣ.
    ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ “ΕΦΤΙΑΞΕΣ” ΤΗ ΜΕΡΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΤΖΟΥΛΙΑ.
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ bbgirls!!!

  2. @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π: Εμένα με τα δυο αριστερά χέρια, δεν με βόλεψαν, καθόλου να καθόλου οι τρέσες (βάλε-βγάλε, όπως λες και εσύ) και “έκλαψα” τα 200 μου ευρώ. Φιλάκια, αγαπημένη.

  3. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΠΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΖΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ “ΒΑΛΟΥΝ”. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ. ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΜΗΝ ΚΛΑΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!
    ΦΙΛΑΚΙ……Α ΠΟΛΛΑ!!!

  4. Καλημέρα ! @Tζούλια : Τα μαλλιά σου είναι απλά τέλεια ! Πιο φυσικά και από φυσικά , δεν το πιστεύω ! Εγώ exte δεν θα έβαζα ποτέ , γιατί γενικά μακραίνουν τα μαλλιά μου πολύ γρήγορα , αλλά είμαι σε μια μόνιμη φάση αλλαγής την οποία και δεν πραγματοποιώ ποτέ γιατί τρέμω το αποτέλεσμα .

  5. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΩ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ. ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ. ΙΣΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΑΞΙΩΘΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!! ΤΙ ΛΕΣ??? ΜΗ ΚΛΑΨΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ!!
    ΦΙΛΑΚΙ………….Α ΠΟΛΛΑ!!!!

  6. Φαίνονται πραγματικά πολύ όμορφα και φυσικά! Και ναι, όντως το make up με τις σκιές που τσέκαρες, θα πρέπει να σου πηγαίνει εξαιρετικά!
    Φιλάκια και να τα χαίρεσαι τα νεά σου μαλλάκια 😉

  7. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ: “ΚΟΛΛΗΣΕ” Ο Η/Υ.
    ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ.
    ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΘΗΝΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ ΠΟΛΥ!!!

  8. ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΤΕ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΑΡΔΑΜ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ???
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΣΙΤΩ!!!!!!!

  9. @ΧΡΙΣΤΙΝΑ Π: Δυστυχώς όχι, Χριστίνα μου.. αλλά είναι ωραία σκέψη για ρεπορτάζ.. αναρωτιέμαι, αν θα μπορούσε να μας βοηθήσει κάποια αγαπημένη από Θεσσαλονίκη…

  10. Καλημέρα. Όλοι περνάμε τις φάσεις μας με τα μαλλιά μας.Εγώ από ξανθιά μέσα σε 20 μέρες έγινα καστανοακαζουκομοδινή και περιμένω να περάσει ο καιρός (10ήμερο) να ξαναγίνω ξανθιά. Πολύ ωραία τα μαλλιά σου. Γέλασα πολύ γιατί το μυαλό μου υπολόγιζε ήδη την τιμή πριν προλάβω να πάω στην επόμενη σειρά.Τρελάθηκα με το πουκάμισό σου τι είναι?

  11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΛΥΚΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ.
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

  12. @Eλένη: Δεν είναι πουκάμισο Ελένη μου. Είναι ένα κοντό bohemian style φόρεμα, που είχα αγοράσει τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο. Θα σου το στείλω να το δεις στο mail σου. xxx

  13. Τι ωραιά αλλαγή!!! κ γω έχω τρελα στο να αλλάζω το χρώμα των μαλλιών μου( με το που έβγαλες το άρθρο για τη mod’s hair masque couleur την παρήγγειλα!!), οπότε να σε ρωτήσω: πού θα βρω΄αφέλειες με φυσική τρίχα να αγοράσω?? Πουλάει το κομμωτήριο αυτο?? Θα θελα τη γνωμη σου Τζούλια, αν μπορείς… Thanks a million(που λένε και στην Ιρλανδία)..!!!

  14. Καλημέρα!
    @ΕΛΕΝΗ, έλεγα ότι μόνο εγώ έκανα σαν τρελή τον πολλαπλασιασμό. Για την ακρίβεια τους πολλαπλασιασμούς! Γιατί ήθελα να μάθω και για τα δύο μήκη και ας μην ενδιαφέρομαι καθόλου για το θέμα!
    @Τζούλια, είναι εκπληκτικά. Η φωτογραφία με την τσαχπινιά δε, είναι για εξώφυλλο.

  15. @Εlsa: Αγαπημένη εξήγησε μου λίγο τι εννοείς.. δεν κατάλαβα ακριβώς.. προφανώς μιλάς για κάποια περούκα, πολύ καλής ποιότητας, γιατί extensions με αφέλειες, εγώ τουλάχιστον, δεν έχω δει ποτέ…

  16. @Amalia: Τι εξώφυλλο, βρε αγαπημένη; Δεν πρόσεξες ότι η μύτη μου είναι κόκκινη; Μάλλον απ’ τη χαρά μου… Αλλά δεν με ένοιαξε, φίλες μου είσαστε όλες, γι’ αυτό την ανέβασα!

  17. @Τζούλια, όταν αχνοφαίνεται αυτό το βλέμμα όλο υπονοούμενο, που να προσέξω τη μύτη…

  18. Καλημέρα κορίτσια! Είμαι γω και σε φάση αλλαγής αυτό το διάστημα, αλλά ακόμα ακόμα δεν έχω αποφασίσει το χρώμα!
    @Τζούλια μου είσαι μια κούκλα! Να χαίρεσαι τα φανταστικά μαλλάκια σου… Πιο ξανθιά και πιο τσαχπίνα, πεθαίνεις!! 😉
    Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιάαααα…. 🙂

  19. Καλημερα!!!GOD MORGON!!!!
    Απλα λατρευω τα μαλλακια σου!!σε καποια προηγουμενη ζωη σιγουρα θα ειχα
    ξανθα μακρια μαλλια οπως αυτα που ειχες με τα extension πριν τα κοψεις!!Αν
    σου πω οτι τα υπερλατρευω θα με πιστεψεις??
    Πολυ εξυπνο αυτο που εκανες Τζουλια και δεν ταλαιπωρησες το μαλλακι σου με
    χημικα.Αντε σε λιγο θα σε δουμε με ροζ η μωβ τουφιτσες με τα τσοπ στικ της loreal!!
    Το τατουαζ κορωνα με το στρας απαιχτο!!!
    Φιλακια

  20. Το μαλλί απίθανο! Φαίνεται τόσο φυσικό! Εγώ είμαι του κοντού βέβαια, αλλά κάτι στο χρώμα σκέφτομαι να αλλάξω…
    Το φόρεμα σκίζει!!!Από που;
    Πόσο τσαχπίνικη η φωτο που μας κοιτάς λοξά; ,πόσο;;;

  21. Εγω παντως σκεφτόμουν για μια ροζ-μωβ τούφα σε ανταυγεια, αλλά θα το συζητήσω με τη Λιζ.. δεν ξερω καν αν πιανει αυτό το χρωμα στα μαλλιά μου..

  22. @Korina: Αγαπημένη όπως έγραφα και στην Ελένη, είναι ένα boho φορεματάκι, κοντό, το φοράω συνήθως με denim shorts και το είχα πάρει πέρυσι τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο, από μια μικρή μπουτίκ, στο West Hampstead.

  23. @ Τζούλια Μόλις το είδα… είναι τέλειο thanks για την άμεση ανταπόκριση. Φιλιά…

  24. @Stella: Δεν νομίζω, σε κόκκινα μαλλιά, ροζ-μοβ.. Ίσως κάτι σε σοκολατί για το τελείωμα γύρω -γύρω των μαλλιών; Δηλαδή σα να λέμε 1-2 πόντους, κάτω κάτω, στις άκρες άκρες…. σοκολατί.. Για σκέψου το…

  25. @Julia Μα δεν είναι κόκκινα τα μαλλιά μου. Καστανόξανθα ombre-sombre (κατι τετοιο) είναι… Παντως έχω διαθεση για κατι extreme σε μια φουντίτσα!!!

  26. @Stella: Ρεζίλι γίναμε, Υπουργέ…(άκου, να μη ξέρω το χρώμα, των μαλλιών σου, αυτή την εποχή…ντροπή….)

  27. Ειναι πολυ ωραια και πολυ φυσικα με γεια!!! φιλια

  28. @Julia σιγα καλέ…. σπουδαία τα λαχανα…. είναι επειδη είμαστε γυναίκες της αλλαγής και της ανατρεπτικότητας και ξεχνάμε κι εμεις τι κουβαλάμε πια στο κεφάλι μας (και όχι μονο…)

  29. Kalispera ki apo mena!!
    Teleio to malli kai to kommotirio kai ta extensions, pantos exeis perithoria kai gia pio xanthia sigoura! Ki ego exo xanthynei teleytaia an kai leo na ta xanthyno kai ligo akomi – platinum!!
    Xtes me stenisane kiolas se styl Hollywood kai itan I moni mera pou aisthanthika Jessica Rabbit kai mou eleipse to kokkino malli pou eixa!! Erotisi: den sou varainoun to kefali ta exte?
    filia polla!!

  30. @MariaA: Οχι καθόλου δεν μου το βαραίνουν! Είναι σα να μη τα φοράω! Δεν είναι πολλές οι τούφες, για να βαρύνει.. Αυτό μπορεί να συμβεί από 80 τούφες και πάνω…(Jessica!!! Jessica!!!!)

  31. @Stella: Σωστόοοο… Και τι κουβαλάμε, πάνω στο κεφάλι μας και κάποιες φορές και τι κουβαλάμε μέσα…

  32. τελειο το μαλλι σου πολυ σουπερ!και γω την εχω περασει αυτη τη φαση οταν τα ειχα ξανθα μεχρι που το πειγα πλατινε.τωρα τα εχω 3 χρονια κοκκινα αλα εδω και 1 μηνα τρωγομε να το γυρισω στο ξανθο.

  33. Τζα!!!Καλησπέρα κούκλες.Τι ναζιάρικο κορίτσι είναι αυτό;;;;Τέλεια τα μαλλάκια σου Τζούλια.Με δελεάζεις…Φιλιά

  34. @Stella: Κούκλα μου, αν θέλεις να κάνεις μια ροζ-μωβ τούφα σε ανταύγεια, χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλάκια σου θα σου πρότεινα ένα “μακιγιάζ μαλλιών” που σου δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστείς με τις πιο φοβερές αποχρώσεις στα μαλλιά σου!! Μιλάω για ένα νέο προϊόν που ονομάζεται Hair Chalk (L’oreal Professionnel) και θα κυκλοφορήσει αρχές Νοέμβρη! Το Hair Chalk δεν είναι βαφή, αλλά ένα λεπτό φιλμ χρώματος! Είναι παροδικό, δεν επηρεάζει την ποιότητα των μαλλιών και φεύγει με το λούσιμο!! Μπορείς να το εφαρμόσεις τόσο μόνη σου όσο και στο κομμωτήριο… και αν δεν κάνω λάθος, διαρκεί για 5 με 8 εφαρμογές και η συσκευασία θα κοστίζει περίπου 19 ευρώ! 😉

  35. @elena Ευχαριστώ….. θα το εχω υπ ΄όψη μου!!!

  36. Καλημέρα Τζούλια!Λίγο καθυστερημένα αλλά δεν μπορούσα να γράψω χθες.Βέβαια,είχα δει τα υπέροχα μαλλιά σου κ τα είχα θαυμάσει.
    Είναι πολύ ωραία πραγματικά,κι ας έχω αδυναμία στο ξανθό,είναι πολύ καλοφτιαγμένα.Γι’αυτό μου αρέσουν.Να περνάς καλά κ πάντα ωραίες αλλαγές!

  37. Kαθυστερημένη κατά 1μέρα(my apologies…) αλλά εννοώ ΟΧΙ περούκα, αλλά exte με αφέλειες,με κλιπ νομίζω… ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! Τα χω δει στο internet , αλλά έλεγα αν υπήρχαν και δω..από φυσική τρίχα, βεβαίως, βεβαίως.
    Ελπίζω να βοήθησα Julia μου!

  38. Ο Κηρύκος είναι φίλος κι έχωνα τον δω πολύ καιρό.Μάλλον πρέπει να του κάνω μια επίσκεψη!!Το αποτέλεσμά σου μ’αρέσει τρελά…

  39. Με γεια το υπέροχο μαλλί σου Τζουλια μου…θα ορκιζόμουν ότι είναι φυσικά!!! Και η τιμή δεν είναι κ εντελώς απαγορευτική! Συγχαρητήρια για την ωραία δουλειά τους στον Κηρύκο και στην Μαρία!

  40. @Εlsa: Ευχαριστώ, πάρα πολύ Έλσα μου και σίγουρα θα το ψάξω! xxx

    Είδατε? Συνέχεια, κάτι μαθαίνω από τα bb girls μου!

  41. Εμείς να δεις τι μαθαίνουμε από σένα!!! (ξανα)ευχαριστώ!!!! Mille bisous xxx…..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.