Beauty Previews (…and teasers..)

purple-just-too-awesome

 

Mπλόκαρα. Εντελώς. Αυτή τη φορά, όχι γιατί δεν έχω τι να σας γράψω. Το αντίθετο. Έχω πάρα πολλά να γράψω και δεν ξέρω, πως και από πού να ξεκινήσω. Πολλές προσλαμβάνουσες, πολλές εικόνες, πολύ χρώμα, πολλές πληροφορίες, απίστευτη χαρά, έχουν γίνει όλα ένα μέσα στο μυαλό μου και δεν μπορώ ακόμα να τα βάλω σε τάξη.

 

Θα προσπαθήσω λίγο εδώ μαζί σας, να τα βάλω σε τάξη και ίσως με βοηθήσετε και εσείς να φτιάξω την ατζέντα των επόμενων ημερών, γιατί θέλω να σας τα πω όλα και να μην ξεχάσω απολύτως τίποτα.

 

Ξεκινάω:

 

Νο 1 Review’s Kiehl’s Super Multi Corrective Cream

 

 

SuperMultiCorrectiveCream_52

 

 

Eίχα γράψει κάποτε εδώ μέσα, ότι και εγώ και η μαμά μου, αναρωτηθήκαμε κάποια στιγμή αν τα bb girls, έχουν τελειώσει φιλολογία.. Μωρέ λέτε; Τι να σας πω, δεν έχω λόγια. Δεν θα σταθώ καν στο αν τελικά η κρέμα που δοκιμάσατε κάποιες από εσάς, πρώτες σε όλη την Ελλάδα, σας ικανοποίησε ή όχι. Aν τελικά ήταν Super, όπως λέει και το όνομα της, ή όχι…Αυτό θα το δούμε όταν θα ανεβάσω το post. Θα μιλήσω για κάτι άλλο, πολύ πιο Super. Τα Super bb girls: Ούτε η καλύτερη beauty editor του εξωτερικού, ούτε η πιο έμπειρη δημοσιογράφος ομορφιάς, ούτε καν εγώ η ίδια, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω καλύτερα reviews από τα δικά σας. Τι να πω; Επαναλαμβάνομαι, αλλά τα έχω χαμένα.. Το στυλ γραφής; Η λεπτομέρεια της περιγραφής; Το τι ακριβώς κάνει αυτή η κρέμα; Τα καλά της και τα κακά της; To χιούμορ αλλά και η σοβαρότητα στα σχόλια σας. Εντάξει, δε λέω τίποτα άλλο… θα τα δείτε μόνες σύντομα

 

Νο 2 L’Oreal Paris, does it … good!

 

 

Loreal-Paris

 

Να μπλέξεις λοιπόν με: Νέες σειρές προϊόντων, πολύ ελκυστικών, για περιποίηση προσώπου και μαλλιών. Να βρίσκεσαι σε ένα από τα πιο όμορφα ρεστοράν αυτή τη στιγμή. Να ακούς μουσική που να σε κάνει να θέλεις να χορέψεις. Να σε σερβίρει σούπερ κοκτέιλ (νόστιμος..) barman ο οποίος, για να σε κάνει να πιεις μεσημεριάτικα, να σε πειράζει, λέγοντας σου ότι δεν έχουν αλκοόλ, ενώ έχουν (το κόκκινο βότκα και το κίτρινο τζιν) Να έχει αναλάβει όλο το concept και τη διακόσμηση της μέρας –ε, ποιος άλλος- η Anthings (και σας ορκίζομαι όταν θα γίνει το πάρτι μας, εκείνη θα το αναλάβει). Και για επισφράγισμα, να τρως ότι πιο αγαπημένο.. Sushi και για main course Black Alaskan Cod.

 

Μάλιστα. Για να μετρήσουμε τώρα τις 5 αισθήσεις: Ακοή, Όραση, Γεύση, Αφή, Όσφρηση. Βλέπετε, να λείπει κάποια από αυτές τις αισθήσεις στην παραπάνω παράγραφο; Έτσι μπράβο.

 

 

Νο 3: Dany Sanz: H καλύτερη make up artist του κόσμου

 

Όσο ζεις μαθαίνεις λοιπόν. Αλλά και διαπιστώνεις κάποια πράγματα, που συμβαίνουν χωρίς ουσιαστικά να ξέρεις το λόγο. Εξηγώ: Πάντα, μα πάντα, η Dany Sanz, ήταν η αγαπημένη μου make up artist. Τα Make Up For Ever, αγαπημένα μου επαγγελματικά  προϊόντα μακιγιάζ και μάλιστα η Ioanna έχει κάνει γι αυτά, κάποια από τα καλύτερα της, make up tutorials. Εχω γράψει γι αυτή αρκετές φορές στο αγγλικό juliasbeautyblog, ενώ δεν έχω γράψει ποτέ, για κανέναν άλλον make up artist. Διαβάστε τι είχα γράψει εδώ πριν περίπου 2 χρόνια. Χθες κατάλαβα το λόγο, που είχα αυτό το ένστικτο. Κυρίες μου, ένα έχω να σας πω: Οι καλύτεροι και πιο διάσημοι make up astists του κόσμου πχ Fred Farrugia (κάποια στιγμή στην Lancome) Tom Pecheaux (αυτή τη στιγμή στην Estee Lauder) και άλλοι και άλλοι, που δεν φαντάζεστε έχουν εκπαιδευτεί, είχαν δασκάλα τους αυτή τη γυναίκα στην Make Up For Ever ακαδημία της στο Παρίσι. Δηλαδή σχεδόν ότι μακιγιάζ βλέπετε αυτή τη στιγμή και όποια έμπνευση παγκοσμίως στο μακιγιάζ, ουσιαστικά ξεκίνησε από αυτή. Το δε, στην κυριολεξία out of this world μακιγιάζ στην ταινία Avatar? Μάλιστα, μάλιστα, από αυτή. Και είχα την τιμή και τη χαρά, στην δουλειά μου (κάτι που συμβαίνει μια φορά στα 5 ας πούμε χρόνια) να την γνωρίσω, να έρθει τελικά αυτή η μοναδική γυναίκα στην Ελλάδα, να μιλήσουμε και ναι, να καπνίσουμε και ένα τσιγάρο παρέα, στην Αθηναϊκή λιακάδα, μιλώντας και για άλλα πράγματα, όχι μόνο ομορφιά…

 

Πίστευα ότι χθες, στην παρουσίαση αυτή, θα γινόταν το αδιαχώρητο, από συναδέλφους, νόμιζα, ότι από τον πολύ κόσμο που θα μαζευόταν (γιατί η άφιξη της, για όσους ξέρουν, ήταν ένα  πολύ σπουδαίο γεγονός στον δικό μας χώρο) δεν θα προλάβαινα ούτε να συστηθώ. Και όμως. Μετριόμασταν στα δάκτυλα. Και για άλλη μια φορά, απογοητεύτηκα πολύ…

 

Nαι είχα την τιμή, αυτή η γυναίκα, να κάνει μακιγιάζ μπροστά στα μάτια μου…

 

Dany-Sanz

 

 

Νο 4: DS Laboratories

 

Κωνσταντίνε μου, Κωνσταντίνε μου!!! Να είσαι καλά!! Μου έδωσες να δοκιμάσω αυτή την καταπληκτική niche σειρά προϊόντων μαλλιών στην καλύτερη εποχή που θα μπορούσες να το κάνεις, τώρα που έβαλα extensions και θέλω ότι πιο προηγμένο για τα μαλλιά μου. Φαντάσου, ότι μέχρι και τα Kerastase έβαλα, στην άκρη για να τελειώσω, αυτά πρώτα (γιατί βέβαια και οι μεγάλες αγάπες, δεν πεθαίνουν…) Θα ενημερώσω σύντομα τα bb girls, σου το υπόσχομαι! (έγραψα niche σειρά, περιποίησης, προϊόντων μαλλιών και γελάω μόνη μου, γιατί σα να βλέπω μπροστά μου, τα γουρλωμένα μάτια, της SofiasT και της Elena (χεχεχε…)

 

ds-laboratories-revita-hair-growth-shampoo

 

Νο 5: Χωρίς τίτλο..

 

Σύντομα, θα σας συστήσω ένα κορίτσι. Ένα κορίτσι, πανέμορφο, πανέξυπνο, ταλαντούχο. ;Ένα κορίτσι, πολυαγαπημένο. Ένα κορίτσι που εύχομαι να είναι μαζί μας, σύντομα. Πολύ σύντομα και πολύ μαζί μας. Μια νεράιδα…

 

Νο 6: Συνάντηση Κορυφής

 

Τι λέτε, ότι μπορεί να συμβεί αν η Πρωθυπουργός και σύσσωμο τοΥπουργικό Συμβούλιο, συναντηθούν για meeting? Ούτε που το βάζει ο νους σας… Σε αυτό το post, να δείτε τι έχει να γίνει. Ένα σας λέω: Κρατηθείτε γερά…You are in for the ride…

 

Τι, θα μου πείτε, ότι μια λείπει; Λάθος κάνετε.. μην βιάζεστε… (και μην αποκαλύψεις τίποτα, MariaA.. θα σε φάω…)

 

Ministers

 

Λοιπόν η σειρά σας: Πείτε μου τι θέλετε να διαβάσετε πρώτα (και ελπίζω να το κάνω σύντομα, γιατί είναι μια τρελή- από άποψη δουλειάς, εβδομάδα…)

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα ! Πω πω τι beauty προβλήματα είναι αυτά ? ( το εννοώ πολύ σοβαρά ) . Προσωπικά θα ήθελα να τα διαβάσω όλα ταυτόχρονα ( που δεν γίνεται , εκτός κι αν η Τζούλια είναι η super woman με κάπα και όλα τα αξεσουάρ και μας το κρύβει ) , αλλά νομίζω ότι θα ψηφίσω ως πρώτο τα reviews της Kiehl’s για να δω τη γνώμη και των υπόλοιπων κοριτσιών για την κρέμα !

  2. 1. BB-girls’ reviews
    2. Dany Sanz
    3. L’ oreal
    4. The young fairy
    5. DS Laboratories
    6. THE MEETING !!!!!

    xo xo

  3. Καλημέρα!!!!
    Αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα!!!!
    Πρώτα για τα σαμπουαν τα γνωρίζω (καλά είπες!!!)σιγά μην μου είχαν ξεφύγει !!! Τα θέλω πολυ και ειναι στις επόμενες αγορές μου. Έχω διαβάσει τα καλυτερα και τωρα που μας το επιβεβαίωνεις μπήκε σφραγίδα!!!!
    Δεύτερον συνάντηση κορυφής και δεν ενημερώθηκαν το υπόλοιπα Υπουργικα μέλη εεεε..?
    Θέλω να μάθω εδώ και τωρα τι έγινε αλλιώς θα κράτησε την αναπνοή μου και θα ΣΚΑΣΩ!!!!!
    Μετά το κρίμα στο λαιμό σας!!!!
    Υ.Γ είστε κουκλαρεεεεες στην φωτό!!!!!!
    Φιλία xxxx

  4. καλημερα στη παρεα!νομιζω οτι με αυτη τη σειρα θα ηθελα να τα δω:
    1)κοριτσι
    2)review
    3)συναντηση
    4)loreal
    5)sanz
    6)ds
    (το 4+6 θα μου αρεσε να τα εβαζες μαζι σε να με τιτλο new in town:ετοιμαστειτε να ξετρελαθειτε 😛 )

    οριστε τα εβαλα και σε σειρα και περιμενωωωω!

  5. Kalimera Julia, Ypoutgiko symvoulia (xoris emena) & bbgirls!!!!
    Julia tha ta martyriso ola!!!! 😉
    Thelo na gnoriso to neo koritsi prota, na mathoume gia to yopuorgiko symvoulio (pali epanalamvano xoris emena) kai meta gia ti Kiehl’s & tin Dany Sanz kai meta ta ypoloipa!
    Eipa oti to ypourgiko symvoulio egine xoris emena?!?! – oxi den me peiraxe, etsi to leo!!! 🙂
    filia polla!!!

  6. Το Νο 5: Χωρίς τίτλο..
    Διοτι ειμαι περίεργη..

  7. Καλησπέρα!Το κορίτσι θέλω να δω εγώ πρώτα,κτ μου λέει οτι θα είναι όπως ακριβώς το περιγράφεις,μία νεράιδα!Όσον αφορά τα υπόλοιπα,υγεία να έχουμε κι εδώ θα είμαστε να διαβάζουμε,δεν με πειράζει καθόλου η σειρά.

  8. Καλησπέρα παρεάκι μου! @Τζούλια μου, πόσο με νιώθεις… ούτε μπροστά να’σουνα!! Πράγματι είχα γουρλώσει τα ματάκια μου, γιατί θέλω να μάθω τα πάντα, αλλά και να δοκιμάσω αυτή την καταπληκτική niche σειρά προϊόντων μαλλιών!!! Αλλά πρώτα έχω περιέργεια να μάθω για το κορίτσι-νεράϊδα και για την συνάντηση κορυφής! Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο, φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. Αυτή η φωτογραφία “δεν υπάρχει”…. είστε κούκλες!

  9. Καλησπέρα! Να πω μόνο τα 2 πρώτα που θέλω να δω;;;
    1. Το κορίτσι, τη νεράιδα!
    2. Τη συνάντηση!

    Φιλιά πολλά πολλά!

  10. kalispera julia bbgirls!!! ti koukles pou eiste stin foto!!!
    k ego opos k h mous mous ta thelo ola….!!!!entaksei pote den piezoume tin agapimenh mas beauty daskala me ta xrysa malia(pou exei k arketo kairo na mas balei diagonisma,pali tin glytosame!!)
    loipon ego tha ithela na do prota to meeting, thn neraidoula mas, L’ oreal, review, sanz, DS……!!!
    makia :*

  11. Για πείτε μας για το υπουργικό συμβούλιο κορυφής κορίτσια!!!!
    Εμάς πότε θα μας καλέσετε?

  12. Τζα!!!Καλέ τι κούκλες έχει το υπουργικό συμβούλιο;Οκ το καταλάβαμε, κάτι σκαρώνετε εκεί,κάτι πολύ πολύ μωβ,αλλά να λείπει η @MariaA;;;Μα να λείπει το μυρωδάτο κοριτσάκι;Εκτός και αν ήθελε χρόνο να ετοιμαστεί για τα βαφτίσια,οπότε δικαιολογημένα λείπει από την υπέροχη φωτογραφία.Επειδή είμαι πολύ περίεργη,αλλά όχι κουτσομπόλα,πεθαίνω να μάθω για αυτή τη μωβ συνάντηση αλλά και για την νεράιδα…Α και αυτό για τα μαλλιά που προσπέρασε τα Kerastase,πολύ ενδιαφέρον.. Φιλιά κορίτσια μου 🙂

  13. Yπουργικό συμβούλιο????Φοβερά ενδιαφέρον ακούγεται..θαθελα πολύ να διαβάσω πρώτα για την φοβερή μεικ απ αρτιστ Dany Sanz και μετά για το νεραιδένιο κορίτσι!!! Μας άναψες την περιέργεια!

  14. Όλα θέλω να τα μάθω, όλα!! Σειρά δε θα πω, αδύνατο να διαλέξω! χαχαχα
    Πολλά φιλιά Τζούλια και bb girls!

  15. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
    ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΕΙ.ΣΩΣΤΑ???? ΑΧ………….. ΠΟΣΟ ΖΗΛΕΥ……Ω ΤΙΣ ΣΚΟΤΟΥΡΕΣ ΣΟΥ!!!
    ΛΟΠΙΟΝ:
    1)ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΤΗ ΝΕΡΑΪΔΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΡΑΪΔΕΣ!!!
    2) DS
    3) ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΡΥΦΗΣ
    4)DANY SANZ
    5)KIEHL’S
    6) LOREAL
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.