Reviews για την κρέμα Kiehl’s Super Multi Corrective

 

 

KiehlsReview3

 

 

Ας δούμε λοιπόν σήμερα, ποια είναι η ετυμηγορία σας, για την νέα κρέμα της Kiehl’s Super Multi Corrective, που δοκιμάσατε πρώτες εσείς από το εργαστηριακό δείγμα. Επίσης θα το ξαναπώ, άλλη μια φορά (γραφική έχω γίνει, το ξέρω) ότι σαν τα ταλανούχα bb girls, τίποτα.

 

(bb girls, προσοχή! Κάποια από τα bb girls, που κληρώθηκαν και δοκίμασαν την κρέμα, έχουν και δικά τους blogs! Και δεν μου το είπαν ποτέ! Πολύ μετριοφροσύνη έχει πέσει εδώ μέσα. Θα βάλω λοιπόν τα links τους, μετά από το όνομα τους, διότι εφόσον γράφουν έτσι, πρέπει οπωσδήποτε να τις ακολουθούμε)

 

 

Ifigenia Papadopoulou

 

Αγαπητή Τζούλια,

Δεν έχω κάτι να πω παρά πως η κρέμα αυτή είναι θαυματουργή!!! Ενώ φαίνεται πως το δέρμα μου είναι ιδιαίτερα εύκολο, χωρίς σπυράκια, πανάδες και πολλές ρυτίδες τελικά δεν είναι.  Έχω μεικτή επιδερμίδα και το λεγόμενο Τ του προσώπου μου ενώ είναι λιπαρό άμα δεν μου στρώνει η κρέμα μου βγάζει ξηροδερμία (ξεφλουδίζομαι λες και με έχει κάψει ο ήλιος)!!! Το δε υπόλοιπο πρόσωπο μου ξηρό (σαν την έρημο Σαχάρα ένα πράγμα).

Η συγκεκριμένη κρέμα θεωρώ πως όντως είναι “Πολυ-διορθωτική”.  Είναι παχύρευστη, χωρίς όμως να είναι λιπαρή.  Όταν την εφαρμόζω στα ξηρά σημεία του προσώπου μου, κατευθείαν νιώθω την διαφορά.  Στο δε λεγόμενο σημείο Τ κάνει  θαύματα (τέρμα οι ξηροδερμίες αλλά και τέρμα οι γυαλάδες).

Παρόλο που δεν έχω και πολλές ρυτίδες (είμαι και στην μέση των πρώτων – άντα) θεωρώ την επιδερμίδα μου πιο λεία.

Έχω να πω τα καλύτερα για την συγκεκριμένη κρέμα και εάν υπήρχε διαθέσιμη στην Θεσσαλονίκη (που νομίζω ότι δεν είναι – εκτός εάν κάνω λάθος) θα την αγόραζα ευχαρίστως.  Καλά που θα μου στείλετε το full size product έτσι ώστε να την έχω για ακόμη λίγο καιρό (και να λάμπω!! ).

Α, κάτι τελευταίο, μικρό αρνητικό.  Όταν την άνοιξα για πρώτη φορά και την μύρισα (συνήθης δική μου τακτική) μου ήρθε μια πολύ απαλή μυρωδιά τύπου Vix και λίγο τρόμαξα να σου πω την αλήθεια.  Αλλά μετά την εφαρμογή δεν μυρίζει καν οπότε that is OK with me.

Ελπίζω να ήμουν αρκετά κατατοπιστική και να σας βοήθησα στην έρευνα σας.  Στην διάθεσή σας για οποιεσδήποτε δοκιμές (που να αρμόζουν στην ηλικία μου όμως – καθότι έχουν περάσει προ πολλού τα χρόνια της νιότης μου  ).

Φιλιά

 

 

Αλεξίου Βικτώρια  http://vicotsaro.blogspot.gr/

Καλησπέρα Julia,

Θέλω και πάλι να σε ευχαριστήσω για τους υπέροχους διαγωνισμούς σου, αλλά και τα υπέροχα άρθρα που συνοδεύουν τον πρωινό καφέ μου (και τον απογευματινό, και τον μεσημεριανό)

Review Keihl’s Super Multi Corrective Cream.

– Υφή :

Δηλώνω ενθουσιασμένη με την υφή της κρέμας, διότι θυμίζει έντονα balm.

– Άρωμα :
Εκτιμώ το γεγονός ότι δεν είναι αρωματισμένη, με αποτέλεσμα να είναι φιλική σε όσους έχουν θέμα με τα προϊόντα που έχουν έντονη μυρωδιά.

– Εφαρμογή :
Όπως σου είπα ήδη η κρέμα έχει σύσταση balm, άρα αρκετά πλούσια & παχιά αν θες. Για αυτό το λόγο δοκίμασα διάφορες μεθόδους εφαρμογής της & κατέληξα πως η βέλτιστη λύση για το δικό μου δέρμα, που είναι λιπαρό/μικτό, είναι να την “δουλεύω” με τα δάχτυλα μου & να την βάζω ταμποναριστά.

– Αποτελεσματικότητα :
Ενθουσιάστηκα (σχεδόν χοροπήδαγα από χαρά, σα μικρό παιδί σε ζαχαροπλαστείο) όταν ξύπνησα και παρατήρησα το πόσο ενυδατωμένο ήταν δέρμα μου κ πως είχε σταματήσει το γνώριμο flaking του φθινοπώρου. Παρότι έχω μικτό – λιπαρό δέρμα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή με το που βάλει δροσιά, αρχίζω να ξεφλουδίζω. Ειναι η μοναδική ενυδατική η οποία το αντιμετώπισε (χειροκρότημα, χαρα, τύμπανα κ.ο.κ.)

– Side effect :
Το δέρμα μου γενικά αντιδρά εύκολα σε προϊόντα, παράγοντας ακμή. Επειδή η κρέμα είναι αρκετά πλούσια, όταν τη χρησιμοποιούσα πρωί κ βράδυ, παρατήρησα πως εμφάνισα 1-2 σπυράκια.

– Βέλτιστη χρήση για ευαίσθητα δέρματα, μικτά, με τάση προς ακμή.

Πλέον χρησιμοποιώ τη κρέμα κάθε βράδυ πάνω από τον ορό μου.

Τη μέρα βγάζω πρώτα την ενυδατική που είχα πριν της fresh line (Ερμής, για δέρματα με τάση για ακμή) και μετά στη μύτη κ στο μέτωπο (όπου και έχω το flaking) βάζω τη Super Multi Corrective Cream. Με αυτό τον τρόπο δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή στο δέρμα μου (σπυράκια)

– Γενική εντύπωση :

Είναι μια πλούσια & έντονα ενυδατική κρέμα, για πιο μικρές ηλικίες (“κουτάκι” 25-35) προτείνω τη χρήση της & ως κρέμα νύχτας. Αφήνει το δέρμα εμφανώς ενυδατωμένο και πιο “ζωντανό”, ελαστικό αν θες.

Υ. Γ.  Συγνώμη για την καθυστέρηση του review, αλλά ήθελα να βρω τρόπο να την εντάξω στη ρουτίνα μου, χωρίς side effects. Οπότε ο πειραματισμός πήρε λίγο χρόνο 🙂

 

 

Λυδία – Χαλάνδρι

Αγαπητή Τζούλια,

Πέρασαν ήδη 2 εβδομάδες από όταν ξεκίνησα να φοράω τη κρέμα και δεν το κατάλαβα! Λοιπόν, για να είμαι τυπική με το beautyblog αλλά και με την εταιρία Kiehl’s, σου γράφω το review μου: Xχρησιμοποιώ την κρέμα πρωί και βράδυ, σε καθαρή επιδερμίδα.  (Όσο το δυνατόν αν και μερικά πρωινά απλώς την απλώνω και ξεκινώ το μακιγιάζ μου). Η υφή της κρέμας  είναι πλούσια (καλό). Το δέρμα μου (μεικτό προς το ξηρό σε ειδικά σημεία) είναι σαφέστατα πιο ενυδατωμένο, πιο ελαστικό και απαλό.  Ο λαιμός μου επίσης είναι πιο ελαστικός (αν και δεν έχω ρυτίδες στη περιοχή, μια ενυδάτωση τη χρειάζομαι). Αυτό που δεν μου αρέσει είναι η έντονη αίσθηση και μυρωδιά της γλυκερίνης που όμως χάνεται μετά από λίγο. Ελπίζω να ήμουν αρκετά αναλυτική.

 

 

 

Jazzy Tiligada http://crazyjazzytips4everything.blogspot.gr/

 

Kiehl’s Super Corrective Cream…

Μας δόθηκε η ευκαιρία μέσω του beautyblog.gr να είμαστε από τις πρώτες που θα δοκιμάσουμε μια πολυδιαφημισμένη και πολλά υποσχόμενη κρέμα από την πασίγνωστη στην Αμερική Kielh’s.
H κρέμα ονομάζεται Super Multi-Corrective Cream  και υπόσχεται κυριολεκτικά θαύματα.
Εδώ να πω για να σας προδιαθέσω πως τα κάνει κιόλας.
Απευθύνεται λοιπόν σε ταλαιπωρημένες επιδερμίδες που θέλουν σύσφιξη, γέμισμα ρυτίδων  και γενικά μια μεγάλη βελτίωση της  επιδερμίδας του προσώπου. Όλα αυτά λοιπόν δεν είναι μόνο όσα αφορούν μια θεωρητικά ταλαιπωρημένη από τα χρόνια επιδερμίδα αλλά και μια νεανική επιδερμίδα που λόγω των συνθηκών και των συνηθειών μπορεί να έχει υποστεί βλάβες.
Να αναφέρω λοιπόν, ότι είμαι 34 και εννιά μηνών-το μηνών το χρησιμοποιώ για να νιώθω μικρότερη- και θα θεωρούσες ότι η ηλικία μου δεν θα συνιστούσε τη χρήση μιας μαγικής κρέμας. Να πω ότι αυτό είναι λάθος. Όσο πιο νωρίς αρχίζεις τη χρήση σωστών για την επιδερμίδα σου προϊόντων ομορφιάς τόσο πιο εύκολα δεν θα επιτρέψεις την δημιουργία προβλημάτων όπως είναι οι πανάδες  και οι λεπτές γραμμές ή ρυτίδες.

Και να έρθω στο πιο σημαντικό απ’ όλα.

Τη σύσταση και την αποτελεσματικότητα της καθώς και αν κάνει τα μισά τουλάχιστον απ’ όσα υπόσχεται…
Όταν πρωτοπήρα το δείγμα (30ml) ήταν σε συσκευασία όπως πολλές και καλά 50 ml που κυκλοφορούν στο εμπόριο… αυτό με έκανε να αναρωτιέμαι αν μερικές εταιρείες μας κοροιδεύουν ως προς το προϊόν που μας πουλάνε.
Η σύνθεση της όταν την είδα μου έκανε κρέμα old fashioned…Δηλαδή λευκή παχύρευστη κρέμα σαν αυτή που φορούσε η μαμά μου παλιά. Αυτό να πω ότι μου αρέσει γιατί σημαίνει ότι επανερχόμαστε για ακόμη μια φορά back to basics.
Η οσμή της είναι κάτι δροσερό σαν μέντα σαν ευκάλυπτος, σαν κάτι δροσιστικό πάντως που δεν έχω ξαναμυρίσει σε κρέμα τέτοιου είδους… Αμυδρή βέβαια  αλλά με τέτοια   μύτη λαγωνικού την πιάνω ανεπαίσθητα.
Σαν υφή η κρέμα δείχνει παχύρευστη, κάτι που με οδήγησε να την χρησιμοποιώ σε μικρή ποσότητα για αν μην δημιουργήσω λιπαρότητα στο δέρμα μου. Σωστή κίνηση γιατί η κρέμα έχει τρομερή πυκνότητα και με μια πολύ μικρή ποσότητα καλύπτω το πρόσωπο μου. Απορροφάται πολύ εύκολα και μπορείς μετά από ένα πεντάλεπτο να εφαρμόσεις και το μακιγιάζ.
Σε ότι αφορά το κεφάλαιο αποτελεσματικότητα τώρα.

Είμαι ένα πλήρες ικανοποιημένο πειραματόζωο λοιπόν.

Η επιδερμίδα μου είναι λευκή αρκετά με μεγάλες ανάγκες για ενυδάτωση μιας και ανήκει σίγουρα στην κατηγορία των ξηρών επιδερμίδων. Αυτό το disadvantage λοιπόν είναι και από τους βασικούς λόγους που σχηματίζει λεπτές γραμμές έκφρασης γύρω από τα μάτια, το στόμα και το μέτωπο. Σε συνδυασμό με  τα χρόνια καπνίσματος και ατελείωτων ωρών  έκθεσης  σε ξενύχτι  και ήλιο, έχω μια επιδερμίδα αρκετά καταπονημένη.
Επίσης πρόσφατα γέννησα και η επιδερμίδα μου είχε μικρές μικρές πανάδες στο πρόσωπο και 2 μεγάλες στην κορυφή του μετώπου.
Τι να σας πω?
Ήμουν διστακτική σε όσα είχα ακούσει να υπόσχεται αλλά μετά από την εφαρμογή της συνέχεια εδώ και δυο σχεδόν εβδομάδες πιστεύω στα θαύματα.
Η επιδερμίδα μου έχει αποκτήσει μια λάμψη σαν να είμαι στην αρχή της τρίτης και όχι της τέταρτης δεκαετίας της ζωής μου.
Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια και το στόμα έχουν εξομαλυνθεί τελείως και οι λίγο πιο βαθιές έχουν γίνει ανεπαίσθητα εμφανείς.
Οι πανάδες  που είχα δεν υπάρχουν –σαν λευκαντική δράση- και φυσικά την αισθάνομαι πιο σφριγηλή και απαλή από ποτέ.
Δεν υπερβάλλω πραγματικά.
Ήμουν τόσο τυχερή που μου είχα την ευκαιρία να την δοκιμάσω και σίγουρα είναι ένα beauty product που δεν θα λείψει ποτέ από το νεσεσέρ μου. Ανυπομονώ να βρεθώ σε ένα κατάστημα που διαθέτει προϊόντα Kiehl’s για να δοκιμάσω και άλλα θαυματουργά τους καλλυντικά.
Σας κάνω beauty όρκο… Είναι ο Superman(έχει όντως υπερφυσικές δυνατότητες) των καλλυντικών και θα την συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον με ρωτήσει .

Υ.Γ. Εννοείται ότι η επιδερμίδα πρέπει να είναι πολύ καλά καθαρισμένη πριν την εφαρμογή.Major difference.

 

 

Ανδριάνα http://motherofpearlreflections.blogspot.gr/

Λέω τη γνώμη μου, όπως είναι, χωρίς φόβο και πάθος!

Ας θέσουμε πρώτα το πλαίσιο για τα αγαπητά bb girls:

Είμαι νέα (χαζο)μαμά, που σημαίνει ότι πέρα απ ‘τη λιπαρότητα και την παράλληλη αφυδάτωση του, το δερματάκι μου είχε να αντιμετωπίσει κάμποσες ορμονικές αλλαγές τελευταία, με αποτέλεσμα να μην ξέρει τι θέλει.

Αν σ’ αυτό προσθέσετε και το άγχος της δουλειάς, τον λιγοστό ύπνο και τα 30 μου χρόνια, κατά τα οποία μιλάω και (χαμό)γελάω ακατάπαυστα (γραμμές-έκφρασης-θα-έπρεπε-να-με-φωνάζουνν), ε, μου χρειάζεται το κατιτίς μου..

Τώρα, στο προκείμενο:

Η κρέμα: Λευκή. Μεστή. Παραδεισένια μυρωδάτη. Μη γελάσετε, αλλά μου μυρίζει σαν βότανα. Φύση. Κάτι από φρέσκια, άγρια λεβάντα.

Η αίσθηση: Πολυτελής. Πλούσια στην υφή, τη νιώθεις να λιώνει σαν βούτυρο και να θρέφει το δέρμα σου. Όποτε τη χρησιμοποιούσα, μου ερχόταν στο μυαλό, ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι οι Stella’s RecipY κρέμες (συγγνώμη, αγαπημένη Στέλλα, δεν ξέρω αν σε δυσφημώ ή προκαλώ παρεξήγηση) -εννοώ ότι έχεις την αίσθηση μιας κρέμας ανώτερης ποιότητας, φτιαγμένη από αγνά υλικά.

Το αποτέλεσμα: Φουλ απαλότητα θα σας πω.. Αυτό είναι που απολαμβάνω. Βέβαια, με προβληματίζει λίγο σαν κρέμα, μια που είναι τόσο πλούσια, που μου πέφτει βαριά. Νομίζω ότι στο εξής θα την χρησιμοποιώ σαν κρέμα νυκτός. Ή εκτός αν αρχίσει να κάνει παγωνιά, που τότε θα τη χρησιμοποιώ ευλαβικά πρωί-βράδυ! Θα είναι τέλεια ασπίδα προστασίας το χειμώνα!

Για την ώρα, νομίζω ότι επιδεινώνει τη λιπαρότητα μου και δε βοηθάει και με τους πόρους μου. Βασικά, για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, τις πρώτες 2-3 μέρες την πατούσα συνέχεια στην εφαρμογή της, μια που ήθελε πολύ λίγη ποσότητα και εμένα, ε, μου ξέφευγε λίγο.. οπότε “γυάλιζα” και λίγο περισσότερο. Αποτελεί άριστη βάση για βαρύ μακιγιάζ, όμως:

Τελευταία χρησιμοποιώ το Double Wear της Estee Lauder, που είναι κορυφαίο, αρκεί να είσαι καλά ενυδατωμένη ώστε να απλωθεί σωστά. Αποτελούν άριστο συνδυασμό! Θα αναφέρω κάτι ακόμα, που δεν ξέρω κατά πόσο έχει να κάνει με την κρέμα: Η επιδερμίδα μου έχει τάση για ατέλειες. Γύρω στην εβδομάδα χρήσης, προέκυψαν αρκετά “μπιμπικάκια”, τα οποία (μέγα λάθος, το ξέρω), δεν τα άφησα στην ησυχία τους. Άλλα φεύγουν, άλλα έρχονται-λες και η κρέμα τα προκαλεί και τα βοηθάει να επουλωθούν γρηγορότερα επίσης!  Όσον αφορά σε ρυτίδες/γραμμές έκφρασης κλπ, ίσως μπορώ να πω ότι έχω δει διαφορά: έχω μια μικρή στην “ρινοπαρειακή αύλακα” ακριβώς στο ύψος των χειλιών μου, στην αριστερή πλευρά. Όποτε τη βλέπω εκνευρίζομαι. Ε, τελευταία, δεν έχει τύχει να εκνευριστώ! Δεν τη βλέπω πια!

Long story short: Η κρέμα μου αρέσει και είμαι πολύ χαρούμενη που είχα τη δυνατότητα να την δοκιμάσω, μια που κατά τ’ άλλα Kiehl’s στην Κρήτη, ούτε με το κιάλι, που λένε… Τη συστήνω; Ναι. Ωστόσο, όπως με κάθε προϊόν, ειδικά περιποίησης, προσπαθήστε να τη δοκιμάσετε πρώτα, για να δείτε πώς σας “κάθεται”. Απ’ όσο θυμάμαι (διαβάζοντας εδώ γύρω..) η Kiehl’s έχει πολύ καλή πολιτική δειγμάτων.

 

Τα φιλιά μου σε σένα Τζούλια και σε όλα τα bb κορίτσια!

 

KiehlsReview2

 

 

Ευγενια Κολοβού   http://jennysbeautyproductreviews.blogspot.gr/

Kαλημέρα αγαπητή

Σου στέλνω μήνυμα , για να σε ενημερώσω για την κρέμα που έστειλες στην κόρη μου που έχει το παραπάνω blog. Την χρησιμοποίησα εγώ αντί γι αυτήν κι ομολογώ ότι είμαι κατά-ενθουσιασμένη. Πρώτη φορά βέβαια χρησιμοποίησα κρέμα έτσι συστηματικά ,πρωί βράδυ δηλαδή σε καθαρισμένο δέρμα και με λίγο μασάζ μετά ,όμως η διαφορά είναι αισθητή. Οι ρυτίδες ηρέμησαν ,μαλάκωσαν, το δέρμα το αισθάνομαι ζωντανό, ελαστικό, το βλέπω πιο  λαμπερό Αυτό που με εντυπωσίασε πιο πολύ είναι το γεγονός ότι οι ρυτίδες ηρέμησαν κατά πολύ. Η διαφορά είναι αισθητή. Είναι σχεδόν αόρατες.  Είμαι πενήντα χρόνων ακριβώς με πολύ ξηρό δέρμα, ευαίσθητο ,θαμπό, με λεπτές ρυτίδες γύρω από το στόμα και τα μάτια, ανάμεσα στα φρύδια και στο μέτωπο. Στα νιάτα μου έχω χρησιμοποιήσει κρέμες βέβαια, αλλά ποτέ έτσι συστηματικά όπως τώρα. Η  κρέμα έχει πολύ καλή υφή για ξηρό δέρμα. Μένει μετά την εφαρμογή. Αλλά αυτό για εμένα είναι ευχάριστο γιατί την αισθάνομαι σαν προστασία στο πρόσωπο. Δεν χρησιμοποιώ καλλυντικά , μέικ απ δηλαδή και τα σχετικά για να πω πως κάθεται κάτω από αυτά ,βεβαιώνω αυτό που γνωρίζω και έχει την πιο μεγάλη σημασία , ότι σαν διορθωτική κρέμα κάνει δουλειά.

Σε ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δώσατε.

 

 

 

Margarita Psiropoulou

Πολυαγαπημένη!

Για αρχή σε ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι μια από τις πρώτες που χρησιμοποίησαν αυτή την υπέροχη κρέμα και θα αιτιολογήσω στο review μου γιατί.

Καταρχήν να συστηθώ, με λένε Μαργαρίτα, είμαι 37 χρονών και ο τύπος του δέρματός μου είναι μεικτός με τάσεις λιπαρότητας, και ευδιάκριτη εμφάνιση πρώτον λεπτών (ευτυχώς) ρυτίδων στο μέτωπο, και γραμμές έκφρασης δίπλα από το στόμα (μ’ αρέσει να χαμογελάω τι να κάνω!!!).

Πρώτη χρήση της κρέμας έγινε στον βραδινό καθαρισμό μετά από μια εξαντλητική μέρα. Πρώτη αίσθηση η αφή της: υπερσυμπυκνωμένη  και βελούδινη. Φοβήθηκα ότι θα μου φανεί βαριά και λιπαρή, μεγάλο λάθος.
Δεύτερη αίσθηση η όσφρηση: άρωμα σαν λεβάντα μου φάνηκε, που το λατρεύω αλλά με στεναχώρησε γιατί δεν διαρκεί πολύ ( καλό για τις γυναίκες που δεν αντέχουν τα έντονα αρώματα).
Τρίτη αίσθηση η όραση: να διευκρινίσω ότι είναι από τις κρέμες που σε προκαλούν να κάνεις ένα απολαυστικό μασάζ στο πρόσωπό σου. Μετά από 3 λεπτά  είχε απορροφηθεί εντελώς και δεν υπήρχε λιπαρότητα στο πρόσωπό μου όπως φοβόμουν ότι θα έβλεπα, άλλα μόνο φρεσκάδα!
Αυτά από την πρώτη χρήση.
Σαν αποτελέσματα μετά την χρήση 2 εβδομάδων , τα συμπεράσματά μου είναι: ένα τέλεια ενυδατωμένο δέρμα, μοναδική ηρεμία και φωτεινότητα, σημαντικότατη σμίκρυνση των πόρων, λείανση όλων των γραμμών και ρυτίδων( ναι, ακόμα και οι γραμμές έκφρασης!) αλλά το καλύτερο το κράτησα για το τέλος…. Σύσφιξη, σύσφιξη και πάλι σύσφιξη! Το ωραίο είναι ότι δεν είχα σκεφτεί ότι έχω πρόβλημα χαλάρωσης στο πρόσωπό μου ΠΟΤΕ! και από την 5ή ημέρα και μετά άρχισα να βλέπω το πρόσωπό να αλλάζει μορφή!
Στην αρχή νόμιζα ότι αδυνάτισα και αυτό είχε αντίκτυπο και στο πρόσωπό μου! ‘Οταν κατάλαβα ότι δεν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο (με βεβαιότητα!) και συνέχιζα την καθημερινή χρήση της Kiehl’s Super -Multi Corrective, συνειδητοποίησα ότι όόόλη αυτή η εμφανέστατη διαφορά οφείλεται σ’αυτή. Ανόρθωση χαρακτηριστικών όπως δεν φαντάστηκα ποτέ από ένα καλλυντικό προϊόν!

Τελικό συμπέρασμα είναι ότι η Kiehl’s Super -Multi Corrective είναι μια κρέμα που κάλυψε τις ανάγκες του δέρματός μου σε 24ωρή βάση ( πολύ καλή βάση μακιγιάζ τώρα που ο καιρός δρόσισε, με ποιο ζεστές μέρες μου έπεφτε λίγο βαριά μετά από μερικές ώρες, λιπαρότητα τι να κάνω!). Και ενώ είμαι από τις μεγαλύτερες fans των serums (ποτέ χωρίς αυτό!), πλέον υπάρχουν φορές που αισθάνομαι τόσο καλυμμένη από την κρέμα αυτή που δεν αισθάνομαι καθόλου τύψεις όταν δεν το χρησιμοποιώ!
Μπράβο στην Kiehl’s για την νέα της υπέροχη κρέμα Kiehl’s Super -Multi Corrective!!!

και μπράβο σε σένα Τζούλια για όλα αυτά που κάνεις για εμάς!!!

Με πολύ αγάπη
Μαργαρίτα

 

 

Αγάπη Μουσάκου

Αγαπημένο μου ΒB & αγαπημένα ΒΒgirls καλημέρα  !

Αυτό είναι το πρώτο μου review και οφείλω να ομολογήσω ότι έχω λίγο άγχος για το πώς να το γράψω  ,  καθώς επίσης κι ένα μικρό δίλλημα από που να ξεκινήσω ( σβήνω και γράφω από χθες , ούτε έκθεση να ήταν )  . Ας πάρω λοιπόν τα πράγματα από την αρχή : Για κακή μου τύχη έχω έναν αρκετά “δύσκολο” τύπο δέρματος , με  το δέρμα του προσώπου μου να  είναι μικτό , με κάποιες  περιόδους αφυδάτωσης και κάποιες άλλες λιπαρότητας ενώ πριν από περίπου 10 μήνες εμφάνισα έντονη ακμή ,  για πρώτη φορά στη ζωή μου στη συγκεκριμένη περιοχή  ,  την οποία αντιμετώπισα με φαρμακευτική αγωγή .  Επίσης , μέχρι που έλαβα το δείγμα της Kiehl’s δεν είχα ποτέ μου χρησιμοποιήσει συστηματικά  αντιρυτιδική κρέμα – απαράδεκτο ,  το ξέρω , για κάποια που είναι 33 ετών . Απλά , κάθε φορά που δοκίμαζα κάποιο δειγματάκι  , αισθανόμουν το πρόσωπό μου εξαιρετικά λιπαρό και κολλώδες , ενώ η συνήθως βαριά υφή τους δεν μου άρεσε καθόλου  με αποτέλεσμα τις πιο πολλές φορές  να την αφαιρώ αμέσως . Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι ξεκίνησα να δοκιμάζω τη συγκεκριμένη κρέμα με μια περιέργεια για το αν θα ταιριάξει σ’ εμένα ανάμικτη με μια μικρή δυσπιστία για το αποτέλεσμα . Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα για την κρέμα της Kiehl’s  ,  ήταν η πολύ ωραία υφή της , καθόλου κολλώδης και αρκετά ενυδατική  και το ότι δεν άφηνε λιπαρότητα ούτε στα χέρια μου αλλά ούτε και στο πρόσωπό μου ( πρωτοφανές !) .

Επίσης , μπόρεσα να την απλώσω πολύ εύκολα και μετά τη χρήση ένιωθα την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη για όλη την υπόλοιπη μέρα , κάτι που επιβεβαίωνα κάθε φορά που άγγιζα το πρόσωπο μου ( ναι , ξέρω , πρέπει να το αγγίζουμε μόνο με καθαρά χέρια , αλλά πώς να αντισταθώ ? )  . Είναι εξαιρετική βάση για μακιγιάζ , καθώς κάνει το make up να γλιστράει στο δέρμα και το βοηθάει να απλωθεί καλύτερα , ενώ ενυδατώνει και λειαίνει τις ξηρές περιοχές του προσώπου ( του δικού μου τουλάχιστον )  . Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες εντατικής χρήσης , νιώθω το δέρμα μου αρκετά ανανεωμένο , με τη  θαμπή του όψη να έχει εξαφανιστεί . Δεν έχω “βαθιές” ρυτίδες για να μπορέσω να δω κάποια  διαφορά σε αυτές  , αλλά νομίζω ότι οι ρυτίδες έκφρασής μου δείχνουν πιο “απαλές” και λιγότερο ορατές από πριν . Πολύ βασικό για εμένα επίσης είναι ότι δεν εμφάνισα κάποιο ερεθισμό με τη χρήση της κρέμας ,   την ταλαιπωρία που είχε υποστεί το δέρμα μου τους προηγούμενους μήνες τόσο από τη θεραπεία που προανέφερα όσο και από τον ήλιο , τη θάλασσα κλπ . Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη και θα συνεχίσω να τη χρησιμοποιώ , ενώ θα ήθελα να δοκιμάσω κι άλλα προϊόντα της εταιρείας γιατί η συγκεκριμένη κρέμα επιβεβαίωσε για εμένα τη φήμη της με τον καλύτερο τρόπο .

 

 

Lila Lilou
Καλημέρα Julia και ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να δοκιμάσω αυτήν την κρεμα, από μια μάρκα που αγαπώ..

Ίσως ακουστώ υπερβολική, αλλά έχοντας δοκιμάσει του κόσμοι τις κρέμες, μπορώ πλέον με ευκολία να καταλάβω εξ αρχής, αν μια κρέμα μου κάνει η όχι και αυτήν  it was love at first touch…xaxax

Ξεκίνησα να την βάζω βράδυ και το πρωί είχα μια υπέροχη υφή στο δέρμα μου, σουπερ ενυδάτωση και καθόλου λιπαρότητα.

Όταν την απλώνεις, στην αρχή, φαίνεται οτι είναι λιπαρή, αλλά με λίγο μασάζ απορροφάται όλη και ναι, ΑΛΛΑΖΕΙ υφή η επιδερμίδα σου.

Επίσης δεν χρειάζεται μεγάλη ποσότητα για να καλύψεις πρόσωπο κ λαιμό, όποτε  full οικονομία κορίτσια.

Τώρα για σύσφιξη και περίγραμμα πρόσωπου, ξέρω πολύ καλά ότι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση και δεν μπορούν να φανούν τα αποτελέσματα μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα που το δοκιμάσαμε, ΑΛΛΑ, όταν ξυπνώ το πρωί και βλέπω το δέρμα μου τόσο υπέροχο κ σφριγηλό, μου φτιάχνει απίστευτα την διάθεση και ξέρω ότι σιγά-σιγά θα επιτύχω και την σύσφιξη….

Yeap, Julia, this baby is a keeper axaxaxaxaxa

 

 

Ioanna Lampropoulou  http://www.ioannalampropoulou.net/week-photos/

 

Καταρχάς να ευχαριστήσω το beautyblog.gr και την Kiehl’s που μου έδωσαν την ευκαιρία να δοκιμάσω την Super Multi-Corrective Cream!

Τα 30ml της κρέμας ήρθαν σε ειδική συσκευασία «εργαστηριακού» δείγματος και όπως ανέφερε και το σημείωμα που την συνόδευε, πρόκειται για αποκλειστικό preview και όχι η κανονική συσκευασία. Προσωπικά ξετρελαίνομαι με την ιδέα της ειδικής συσκευασίας…του μυστικού… του εργαστηριακού… Δεν ξέρω, νιώθω σαν να το παίρνω φρέσκο, από τα χέρια του χημικού.

Άφησα στην άκρη λοιπόν όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποιούσα και έριξα τους προβολείς μου επάνω στη νέα κρέμα  Kiehl’s. Φανταστείτε πόσο διστακτική και αυστηρή κριτής μπορεί να είμαι, αφού πάνω από 6 μήνες χρησιμοποιώ μία από τις πιο αποτελεσματικές κρέμες, την Stella’s Recip-Y.

Θέλω να σημειώσω επίσης πως τα 2-3 τελευταία χρόνια, το δέρμα μου έχει γίνει εξαιρετικά ευαίσθητο (μάλλον από τα πολλά διαφορετικά καλλυντικά που δοκιμάζω) και έχω γίνει ιδιαίτερα σκεπτική με τις νέες κρέμες που βάζω στο πρόσωπό μου. Με τα προϊόντα μακιγιάζ είμαι πιο «ανοιχτή» αλλά με τις ουσίες που μπαίνουν κατευθείαν πάνω στο δέρμα, σαν τις κρέμες, είμαι  λίγο… στριφνή.

Ας προχωρήσω με την κριτική μου… Μετά από 13 μέρες εφαρμογής μέχρι τελευταίας σταγόνας (έβαζα μπόλικη ποσότητα ειδικά στο λαιμό και ντεκολτέ) της Super Multi-Corrective της Kiehl’s μπορώ να πω με σιγουριά πως πρόκειται για μια αποτελεσματική 24ωρη κρέμα προσώπου και το πιο σημαντικό (γιατί ο καμμένος φυσάει και το γιαούρτι) δεν προκαλεί αλλεργίες, κοκκινίλες ή άλλες δερματοπάθειες. Εγώ την έβαζα και γύρω από τα μάτια (παρόλο που δεν συνίσταται αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής) και δεν με έτσουξε ή ερέθισε καθόλου.

Όσον αφορά τη σύσταση της -σας παρακαλώ δοκιμάστε την εάν την πετύχετε- η πρώτη λέξη που μου έρχεται στο μυαλό είναι το «βελούδο». Γραφικός χαρακτηρισμός αλλά πέρα ως πέρα αληθινός. Βε-λού-δο.-
Τέλος, η αποτελεσματικότητα της είναι πάνω από επαρκής για τις ανάγκες μου, πρόκειται για ένα βελούδινο βάλσαμο εμπορίου, την ξεχωρίζω λόγω σύστασης και υφής. Η ελαστικότητα και ενυδάτωση που προσφέρει δεν συναντάται εύκολα σε κρέμες εμπορίου.

 

Την έχω ήδη συστήσει στην μανούλα μου που έχει υπερευαίσθητο δέρμα!

 

 

KiehlsReview1

 

 

 

(Εγώ να προσθέσω μόνο, ότι οι υπέροχες φωτό, είναι δουλειά της υπέροχης, δικής μας Ioanna .)

 

 

15 Σχόλια
  1. Jules…να πως ότι πέρα απο την καλή δουλειά-προφανώς-που έχεις κάνει με το υπέροχο blog σου …πρέπει να είσαι και αλάνι τύπισσα… ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας έδωσες να δοκιμάσουμε πρώτες την υπερκρεμάρα και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια για όλες μας… τις καλημέρες μου όμορφη…

  2. Καλημέρα σε όλες!
    Γλυκιά Τζούλια, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια- έχουμε εσένα ως καλό παράδειγμα, βλέπεις!
    Θα επανέλθω! Φιλιά!

  3. Kalimera Julia & bbgirls!!! Ti katapliktika review!!! Ma ontos ta bbgirls einai filologoi kai den einai periergo pou polla exoun kai dika tous blog! Oi foto tis Ioannas einai katapliktikes!!!
    Ta sygxaritiria mou stin Ifigeneia pou epivevaionei to gegonos oti den eimai I moni treli pou myrise Vicks Vaporub!!!
    Episi exo na sympliroso oti tis teleftaie meres tin exei parei tin krema to bbboy mou kai ti xrisimopoiei kai aytos me megali evlaveia!!
    filia polla!!

  4. Καλημερες!!!
    Εχω μεινει αφωνη!!!καταπληκτικα review ολα!!!!!μπραβω bbgirls!!!
    Επειδη αγαπω και εγω την Kiehl’s αλλα εχω αξιωθει να παρω μονο
    την αντηλιακη της , και την εχω ψαξει ποκυ σαν εταιρια και τα συστατικα
    που χρησιμοποιει και λατρευω που συνδιαζει χημεια+φυση διοτι
    και τα δυο μας χρειαζονται για ακομα καλυτερα αποτελεσματα!!
    Και απο οτι γνωριζω ειναι απο τις πρωτες ετσιριες που χρησιμοποιει
    το “Σκουαλενιο” το οποιο ειναι η καρδια της ενυδατωσης που μας προσφερει
    η πολυαγαπημενη μας ελια!!κατι που χρησιμοποιω με μανια
    απο τοτε που το εμαθα!!
    Με μια γρηγορη ερευνα ανακαλυψα οτι η νεα αυτη κρεμα
    δεν κανει τυχαια το “θαυμα” της περιεχει δυο καταπληκτικα
    συστατικα!!!!
    1. Beech tree extract: φυτικης προελευσης θεωρειται το “δεντρο της αιωνιας νεοτητας”!!!!
    2. Jasmonic acid:Εδω εχουμε την τεχνολογια μετα απο επεξεργασια
    νομιζω οτι ειναι και κατωχηρωμενη(LR2414).Στην υοσια ειναι
    μια φυτικη ορμονη που εχει την ικανοτητα να ξυπνα τα κυτταρσ μας
    να αυτοδιορθωνουν τον εαυτο τους!!Αναπλαση,νεοτητα!!!
    Εγω πιστευω και μονο για αυτα τα δυο ειναι μια πολλααα υποσχομενη
    κρεμα νεας γενιας!!!!
    Φιλακια

  5. @SofiaT: Α, καλά… α, καλά.. έχετε ξεφύγει πλέον τα bb girls… Σούπερ σχόλιο!! Απίστευτο!!!

  6. Τζα!!!Καλημέρα κούκλες…Πολύ μου άρεσαν όλα τα reviews,απλά περιεκτικά,αληθινά και καθόλου βαρετά.Μπράβο σε όλες σας κορίτσια!Φιλιά 😉

  7. Καλησπέρα!!!

    Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το review της Βικτώριας διότι έχω απορρίψει στο παρελθόν πολλές κρέμες χωρίς να τους δώσω δεύτερη ευκαιρία πχ να δοκιμάσω διαφορετικά serums και ύστερα την κρέμα, όπως αναφέρει και η ίδια!

    Όσο διαβάζεις beautyblog, μαθαίνεις! 🙂

  8. Καλησπέρα κορίτσια! Φανταστικά reviews από τα υπέροχα BBGirls… Σας ευχαριστούμε πολύ! Αυτή η κρέμα είναι ήδη στην λίστα μου για τα Χριστούγεννα!(Άγιε Βασίλη ακούς; χα-χα) Και τα blogs όμως είναι όλα φοβερά… ήδη παρακολουθώ την Ιωάννα μας και θα γίνω μέλος και στα υπόλοιπα! Καλή συνέχεια, πολλά φιλιά! 🙂

  9. Καλησπέρα κορίτσια ! Βλέπω ότι στις περισσότερες άρεσε η νέα κρέμα , δεν είναι τυχαίο που τα bbgirls έχουν σύμπνοια , έτσι ? @ΜariaA : Κι εμένα μου μύρισε λίγο Vicks , αλλά νόμιζα ότι είναι ιδέα μου ( έχω ένα θέμα με τις μυρωδιές γενικά σε σημείο υπερβολής ) , χαίρομαι που εσύ και η @Ifigeneia το επισημάνατε !

  10. Καλησπέρα!Πώς είστε μετά από ένα πολυαναμενόμενο τριήμερο;Καλά ε,μετά από αυτά τα reviews τι άλλο να πει κανείς γι’αυτήν την κρέμα;Αναμφισβήτητα, μας έχετε πείσει!
    @SOFIAT,μας εκπλήσσεις!!!

  11. Καλησπέρα bbgirls ! Bλέπω ότι η κρέμα άρεσε σε όλες μας , δεν είναι τυχαίο που τα bbgirls έχουμε σύμπνοια ! @ΜariaA : Κι εμένα μου μύριζε λίγο Vicks η κρέμα , αλλά νόμιζα ότι ήταν ιδέα μου ( είμαι λίγο “περίεργη” με τις μυρωδιές σε σημείο υπερβολής ) , χαίρομαι που εσύ και η @Ifigeneia το επισημάνατε !

  12. Καλησπέρα σε όλες!Μια τρελλα σήμερα έτσι για να στανιάρουμε απο το τριήμερο και μόλις μπηκα για μια καλησπέρα σε όλες σας!
    Φυσικά και είναι ταλαντούχα και με άποψη τα ΒΒGirls μας, ποιός ειπε, ότι όσες ασχολούνται με ομορφιά δεν έχουν επίπεδο σε όλα?

    @Αντριάννα μου, όταν κανεις συνειρμούς με τη Stella’s Recip-y δοκιμάζοντας μια πολυετή και καταξιωμένη μάρκα όπως η Khiels και μέσα απο χαρακτηρισμούς όπως “Πολυτελής. Πλούσια στην υφή, τη νιώθεις να λιώνει σαν βούτυρο και να θρέφει το δέρμα σου. Όποτε τη χρησιμοποιούσα, μου ερχόταν στο μυαλό, ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι οι Stella’s RecipY κρέμες …….. εννοώ ότι έχεις την αίσθηση μιας κρέμας ανώτερης ποιότητας, φτιαγμένη από αγνά υλικά…” μόνο δυσφήμιση δεν είναι Αντριάννα μου, αντιθέτως έδωσες τον ορισμό των Stella’s… ! Φιλιά κορίτσια!

  13. Αυτό που αγάπησα πολύ σε αυτή την “παρέα” ήταν ακριβώς αυτή η ειλικρίνεια, η απλότητα και φυσικά η εμπιστοσύνη που υπάρχει ανάμεσά μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.