Στη Σουηδία, στο όμορφο Γκέτεμποργκ!

 

6-1

 

 

Όλη την ιστορία, δεν θα σας την πω, γιατί δεν θα με πιστέψετε. Ειλικρινά, δεν θα με πιστέψετε. Την ιστορία, την είπα στην ίδια την Νεκταρία. Μη μου πείτε, ότι δεν θυμάστε την Νεκταρία μας; Την απίθανη γιατρό και bb girl, που έκανε το αγροτικό της στην Tζια;

 

Τη Νεκταρία, που κατέχει την θέση της Υπουργού Mascara και η οποία μας είχε κάνει κάποτε ένα εξαιρετικό review όπου δοκίμασε και βαθμολόγησε για μας 6  διαφορετικές mascara? Είχατε βαθμολογήσει και εσείς τότε την αγαπημένη σας μάσκαρα και είχαμε και δωράκι!  Οι καινούργιες μπορείτε να δείτε αυτό το guest post  εδώ.

 

Άλλο post είχα προγραμματίσει βεβαίως για σήμερα, αλλά μετά από αυτό που έλαβα και που θέλω να διαβάσουμε μαζί, σιγά μην καθίσω να ασχοληθώ με beauty news.

 

Γλυκιά μου Τζούλια,

Πέντε και κάτι μήνες μετά γράφω στο θέμα του μηνύματος, δυσκολεύομαι πραγματικά να πιστέψω ότι πέρασαν πέντε ολόκληροι μήνες από την τελευταία φορά που ανταλλάξαμε μηνύματα, και που σου είχα υποσχεθεί και review, αν θυμάσαι…Αχ, υποσχόμουν εγώ, αλλά…life happened, και, όπως σου είχα πει και τότε, η μετακόμισή μου στη Σουηδία έλαβε τελικά χώρα κι ένα τρελό τρενάκι εξελίξεων έκανε το χρόνο να γλιστρήσει τόσο γρήγορα, που τώρα μόνο που κοιτάζω πίσω και μετράω αρχίζω και συνειδητοποιώ το διάστημα που πέρασε -πότε πήραμε εκείνο το πρώτο αεροπλάνο, χαρτούρα, μεταφράσεις, μαθήματα για τη γλώσσα, εξετάσεις, αλλαγή σπιτιών και πόλεων, συνέντευξη για δουλειά…και πότε βρέθηκα πλέον εγκατεστημένη εδώ στο πανέμορφο Γκέτεμποργκ να ξεκινάω σε λίγες μέρες να εργάζομαι στο αντικείμενο που έψαχνα…δεν το έχω καταλάβει! Τόσο καιρό λοιπόν χαμένη , δεν είχα και σταθερό ίντερνετ κι έμπαινα μόνο πότε-πότε στα γρήγορα, να δω τι κάνει η αγαπημένη παρέα του beautyblog, και, ναι, πρέπει να το πω, μου έλειψε πάρα πολύ!! Στο έχω ξαναγράψει, θα το επαναλάβω, έχεις καταφέρει κι έχεις δημιουργήσει κάτι τόσο δυνατό και όμορφο, κάτι ξεχωριστό, μια κοινότητα για την αληθινή ομορφιά, σε όλες της τις διαστάσεις, και όχι απλά ένα site παρουσίασης προιόντων που υπόσχονται ομορφιά, και να είσαι πολύ περήφανη γι’αυτό!

Το review που σου είχα υποσχεθεί λοιπόν μπορεί να μην ήρθε, κάνω όμως σιγά-σιγά τις έρευνές μου Πρωθυπουργέ μου, εδώ στην υπέροχη, αυτή την εποχή, Σουηδία -σου στέλνω και μερικές φωτογραφίες, να σου δείξω πόσο όμορφα στολισμένη είναι με τα χρώματα του φθινοπώρου!

Ανυπομονώ για την απάντησή σου πολυαγαπημένη μου Τζούλια! 🙂

Σε φιλώ θερμά,

 

Νεκταρία

 

 

Σήμερα, θα κλείσω, με αυτό ακριβώς που έγραψα και στην ίδια, στο τέλος του mail μου:

 

“Νεκταρία μου, μου έδωσες απίστευτη χαρά με τα νέα σου, με έκανες να συγκινηθώ απίστευτα με τα λόγια σου και για άλλη μια φορά, δεν με απογοήτευσες. Αυτό το υπέροχο χαρούμενο, αισιόδοξο  mail σου, αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες, είναι το δικό σου Guest Post, το δώρο σου σε μένα και τα bb girls, που θα νιώσουν ελπίδα για το μέλλον, μέσα από σένα γλυκιά μου.”

 

1

 

 

2-1

 

 

3-1

 

4

 

5-2

 

7-1

 

 

(….και αυτό το ταλέντο της, στη φωτογραφία; Αυτό το απίστευτο ταλέντο; Ελικρινά, βρέθηκα στο Γκέτεμποργκ…)

 

Περιμένω ένα Καλημέρα, από εσάς, στη Νεκταρία μας, σήμερα, bb girls!

 

 

29 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!!
    Τα καλητερα νεα!!!!Ειναι καιρος τωρα που μου ειχε καρφωθει
    στο μυαλο που ειναι η αγαπημενη μας Νεκταρια!!και να σημερα
    με αυτο το ποστ ολα μπαινουν στην θεση τους.
    Ειναι απο τα bbgirl που εκτιμω ιδιαιτερα και απο την τελευταια συζητηση
    μας καταλαβα οτι αυτο ειναι αμοιβαιο!!!

    Χαιρομαι μεσα απο την καρδια μου που καταφερε να πραγματοποιηση
    τα σχεδια της και απο τα λιγα που εχω καταλαβει ειναι πολυυυυ
    τυχεροι οι Σουηδοι που την εχουν!!!!!
    Φιλια πολλα xxxxx

  2. Καλημέρα bbgirls ! Το όμορφες εικόνες , ταξιδέψαμε έστω και με το μυαλό ! Καλή αρχή , Νεκταρία , να περνάς όμορφα εκεί !

  3. Νεκταρία! Μέσα απ΄την ψυχή μου σου εύχομαι να πετύχεις, να πανε όλα όχι απλά καλά αλλά τελεια, τοσο τέλεια που να επιστρέφεις μόνο για διακοπές κοντά μας κι όσο συχνά θα επιθυμείς, αλλά να διαπρέψεις τόσο στη Σουηδία, να κανεις δευτερη πατρίδα σου αυτο τον υπέροχο τόπο και να σου δώσει όσα δεν μπορέι να σου δωσει τούτος εδω! Θα ήθελα να ήμουν στη θέση σου, κι είμαι απ’ αυτούς που ποτέ μα ποτέ δεν θα καταλάβουν και δεν θα αποδεχθούν πως τα παντα, όνειρα, ποιότητα ζωής, επαγγελματική σταδιοδρομία, αξιοκρατία και δικαιοσύνη, όλα γίνονται θυσία απέναντι στο κλίμα και τον ήλιο που ο.κ αναντίρητα έχουμε τη μεγάλη τυχη να διαθέτουμε στην Ελλάδα, αλλά απέναντι σε όλα όσα δε διαθέτουμε, θεωρω υπερεκτιμημενη την δεδομένη οπτική γωνία. Προσωπικά δε θα το κατανοήσω ποτέ και θα είναι παντα για μένα πολυ ανισοβαρής η ζυγαριά!
    Σου εύχομαι λοιπόν όλα να πάνε τόσο καλά για σένα, που ακόμα κι όταν θα πεφτει το μεγάλο, ατέλειωτο σκοτάδι και οι λευκες νύχτες του βόρειου ημισφαιρίου, εσυ πάλι παρόλη τη νοσταλγία σου για τα μερη μας να μην μετανοιώνεις ούτε λεπτό για το βήμα σου!

  4. God morgon Nektaria & lycka till !!!!!
    BB flickors (girls) kalimera kai se sas!!!
    Ti katapliktika nea einai afta!!! Ta kalytera efhomai kai xarika para poly me tin apofasi sou na kynigiseis to oneiro sou!!! Oi eikones einai fantastikes fetos eniosa ki ego ti Xara tou fthinoporou me ta fylla na peftoun kai ta xromata na kataklyzoun to mati kai to myalo!!
    @Stella: den tha mporousa na symfoniso perissotero synadelfe ypourge & toxoti !
    Alloste san Ellines emeis exoume anakalypsei tin ekfrasi – yparxoun ki alloy portokalies!!!

    massor av pussar (polla filia!!!)

  5. @MariaA: Μιλάμε και Σουηδικά, Maria; Αντε καιρός να το γυρίσουμε και στα Σουηδικά το j’bb!!

  6. @mariaA Μη νομίζεις… είχα κι εσένα στο μυαλό μου, όταν έγραφα στη Νεκταρία….

  7. @ Julia: 10 lekseis xero oles ki oles!!!! (tis vasikes 😉 )
    @Stella: To ksero!!!! imoun sigouri gia to ti tha egrafes me to pou eida to post!!!

  8. Καλημέρα σε όλους!

    Και μια ακόμη μεγαλύτερη καλημέρα στην Νεκταρία μας! Τι ευχάριστα νέα μας στέλνει! Καλά για τις φωτογραφίες να πω ένα μεγάλο μπράβο, είναι όντως υπέροχες και «ζωντανές»! Νεκταρία μου σου εύχομαι να πετύχεις όλους σου τους στόχους, καλή επιτυχία γλυκιά μου! Και μην διστάσεις να ζητήσεις από την Τζούλια τα στοιχεία μου, αν χρειαστείς κάτι θα χαρώ να βοηθήσω (έχω καλούς φίλους στο Göteborg).
    Puss och kram 🙂

  9. Νεκταρια καλημερα κ καλη αρχη στη νεα σου ζωη!!! Πανεμορφο το μερος που βρισκεσαι! Φιλακια απο εμας!!!

  10. Καλησπέρα!ΤΖΟΥΛΙΑ,σ’ευχαριστούμε για το πραγματικά υπέροχο ταξίδι στην υπέροχη Σουηδία.Η ξαδέλφη μου τελειώνει φέτος εκεί την ειδικότητα της κ ίσως μείνει κ εκεί……Τι να πω; Η Ελλάδα μας δεν “χωράει” άλλους επιστήμονες,έπεσαν πολλοί βλέπετε κ πρέπει να διώξουμε κάμποσους από αυτούς…..Όπου γέρνει η ζυγαριά της καρδιάς μας προς τα κει πρέπει να πάμε!

  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ BB !! ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ , ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΟΥΗΔΙΑ !! ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!!

  12. Εντάξει, τι να πω…Πόσο να σας ευχαριστήσω και να σας δείξω πόσο έχω συγκινηθεί με τις θερμές ευχές σας;
    Ξεκινώ τη δουλειά στο νοσοκομείο τη Δευτέρα, κι αυτό το καλωσόρισμα στο αγαπημένο μου beautyblog θα είναι το γούρι μου…
    Επειδή έχω τόσο καιρό να σας μιλήσω, θα ήθέλω να σας ευχαριστήσω μία προς μία, μπορώ;

    SofiaT: Γλυκιά μου Σοφία, πόσο όμορφα τα λόγια σου και πάλι, σου έχω πει και κατ’ιδίαν τις σκέψεις μου, σ’ευχαριστώ για άλλη μια φορά!
    MOUS MOUS: Χαίρομαι που σου άρεσαν οι φωτογραφίες, και σ’ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!
    Stella: Εκφράζεις τόσο καλά σκέψεις που, από τότε που ήρθα εδώ και είδα πώς λειτουργούν κάποια πράγματα, κάνω συνεχώς -μια αναπόφευκτη σύγκριση της πατρίδας μου και της χώρας που με φιλοξενεί τώρα, ένα τεράστιο ”γιατί”, αυτός ο εφησυχασμός στη δεδομένη ομορφιά της χώρας μας, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο θέλουμε να δώσει άφεση αμαρτιών για ο,τιδήποτε άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα και δεν κάνουμε, αυτή η ”ανοργανωσιά” παντού, αυτή η γραφειοκρατία χωρίς αρχή και τέλος…συνηθισμένη στην χαοτική υπηρεσία εφορίας της Ελλάδας, έμεινα με το στόμα ανοικτό όταν πήγα στην εφορία εδώ και είδα πόσο άψογα, γρήγορα, και προπαντός ανθρώπινα, εξυπηρετήθηκα! Σε καμία περίπτωση δεν απορρίπτω τη χώρα μου, αλλά δε μπορώ παρά να αναγνωρίσω τα θετικά που βλέπω εδώ, μικρές λεπτομέρειες που κάνουν μεγάλη διαφορά. Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για το θέμα, δε θέλω να σας κουράσω…Πάντως με όσους Σουηδούς έχω μιλήσει μέχρι τώρα, όλοι έχουν επισκεφθεί κάποιο ελληνικό νησί για τις διακοπές τους, όλοι αγαπούν το ελληνικό φαγητό (πρέπει να σας πω κάποια στιγμή την ιστορία με τον Σουηδό γείτονα μόλις μύρισε τους κοκκινιστούς γίγαντες που είχα στο φούρνο!), όλοι θέλουν τους Έλληνες, γιατί όταν δουλεύουν, δουλεύουν με την ψυχή τους…
    MariaA: Μα και σουηδικά;;; Έχω εντυπωσιαστεί!! Σ’ ευχαριστώ πολύ, είσαι η πρώτη διδάξασα εξάλλου, εύχομαι τα καλύτερα και για σένα εκεί που βρίσκεσαι!
    IoannaThess: Σ’ευχαριστώ θερμά υπέροχη Ιωάννα! Έχω καταλάβει ότι έχεις διασυνδέσεις με Σουηδία, τυχαίνει να έρχεσαι κιόλας;
    Evi: Τα φιλιά μου από εδώ, να είσαι καλά!
    Marianna: Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν το θέμα τελικά είναι «χωρητικότητας» ή ποιοτικής επιλογής πλέον…καλές αποφάσεις στην ξαδέλφη σου εύχομαι!

    Και φυσικά, πολυαγαπημένη μου Τζούλια, πολλά κι ακόμη περισσότερα ευχαριστώ και θαυμασμός για το μεγαλείο και την καλοσύνη σου…

    (Τεράστιο το σχόλιό μου, το ξέρω, μου είχε λείψει η παρέα σας όμως, οπότε συγχωρέστέ το μου…)

  13. @όλες: Άντε πάλι… ευτυχώς, καθαρίζουν και οι φακοί επαφής μου…

    Και πάλι εξαφανισμένη η ψύχραιμη Mako, όταν την έχεις ανάγκη!!!!!

  14. Κάθε τι καινούργιο που ζούμε, που βλέπουμε, που νιώθουμε, που ανακαλύπτουμε είναι ο πραγματικός “πλούτος” της ζωής μας. Εύχομαι να “πλουτίσεις” από τη νέα σου ζωή εκεί πολύ, πάρα πολύ!!! Να μας ενημερώνεις για ότι καινούργιο θεωρείς ότι έχει ενδιαφέρον. Έχουμε μια απίθανη Μαρία στην Αγγλία, τώρα θα έχουμε και μια καταπληκτική Νεκταρία στη Σουηδία!!! Διεθνής η παρέα μας!!!!

  15. Καλησπέρα αγαπημένα μου κορίτσια… και μια γλυκιά καλησπέρα (και μια μεγάλη αγκαλιά) στην Νεκταρία μας! Υπέροχη η Σουηδία και οι φωτογραφίες είναι φανταστικές και “ολοζώντανες”!! Σου εύχομαι ολόψυχα κούκλα μου καλή αρχή στην νέα σου δουλειά, καλή επιτυχία σε ότι κάνεις και όλα να πάνε τέλεια στην ζωή σου! Πολλά φιλιά! 🙂
    Υ.Γ. @Stella μου, με εκφράζει απόλυτα το σχόλιο σου, γιατί ούτε και γω μπορώ θα μπορέσω να καταλάβω αυτή την οπτική γωνία…. και με χαρά θα πήγαινα σε κάποια άλλη χώρα για να μπορέσω να εκπληρώσω τα όνειρά μου!

  16. Τζα!!!Καλησπέρα αγαπημένες μου.Είναι από τις φορές που τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα.@nectaria καλή αρχή κορίτσι μου,τα καλύτερα έρχονται.Ουφφφ…είμαι πολύ τυχερή που σας έχω.Φιλιά σε όλες…

  17. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.

  18. Τις θερμότερες ευχές μου, και πλούσια θετική ενέργεια στην αγαπημένη μας Νεκταρία. Κορίτσι μου σου εύχομαι τα καλύτερα, με όλη μου την ψυχή. Μόλις τακτοποιηθείς να ακούμε τα νέα σου περισσότερο! Το σχόλιο της Στέλλας με …στιγμάτισε. Γυρίζει συνέχεια μέσα στο μυαλό μου, γιατί δυστιχώς κι εγώ θα ήθελα να φύγω απ’ αυτή τη χώρα. Μόνο που εμένα με κρατάνε οι υποχρεώσεις. Αν δεν υπήρχαν, ίσως να σας έγραφα από… Στάνφορντ. Νεκταρία μου όλες οι ευχές για σένα σήμερα!!!!!

  19. Καλησπέρα κι από μένα!Ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου εύχομαι η καινούρια σου πατρίδα να σε γεμίσει με ευχάριστες εμπειρίες και να σημάνει το ξεκίνημα μιας υπέροχης ζωής!Το άλμπουμ σου να είναι γεμάτο από φωτεινές στιγμές!Πολλά φιλιά!

  20. Γεια σας και απο μενα. Εχω καιρο να σχολιασω λογω πολλων προβληματων υγειας μου που ευτυχως απο πολυ σοβαρα εγιναν μικρα. Θελω και εγω να ευχηθω να σου πανε ολα πολυ καλυτερα απο αυτο που εχεις φανταστει Νεκταρια και σιγουρα θα σου πανε το αξιζεις οπως και πολλα bb κοριτσια εδω μεσα. Καλο βραδυ καλη αρχη

  21. Δε σε ξέρω. Δεν πρόλαβα να σε γνωρίσω. Ένιωσα όμως τη ζεστασιά που εκπέμπεις. Την αγάπη που σου έχουν όσοι σε ξέρουν. Πήρα λίγο από το χρώμα του φθινοπώρου, της αλλαγής, της τύχης. Και σε ευχαριστώ πολύ για αυτό! Κι ας μη σε ξέρω, ας μη σε γνώρισα ποτέ…
    Καλή τύχη!

    Ελπινίκη

  22. @Ju, honey οι ορμόνες σου κάνουν τρελλό πάρτυ τον τελευταίο καιρό !!!!
    @Νεκταρία, συγχαρητήρια κορίτσι. Κάθε επιτυχία σε όλους τους τομείς σου εύχομαι. Οι φωτογραφίες εκπληκτικές. Τώρα έχουμε και ανταποκριτή στη Σουηδία !!!!!! yeah !!!!

  23. @Mako: Δεν θα μπορούσες να είχες, περισσότερο δίκιο.. Άντε να δω τι θα κάνω, με αυτό το θέμα….

  24. Νεκταρία,σου εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα να τα συναντάς κάθε μέρα στο δρόμο σου.Λένε ότι ο χειμώνας είναι σκληρός εκεί στο Βορρά,αλλά στη Φιλανδία που ήμουνα μου είχε κάνει εντύπωση με πόση ασφάλεια πορούσες να κυκλοφορήσεις στις 3,4 ή 5 το πρωί.΄Ανθρωποι με ποδήλατα,τα παιδιά πάντα μόνα να πηγαίνουν σχολείο,να μη φοβούνται στις διαβάσεις…..τέτοια ανήκουστα για τα ελληνικά δεδομένα.Και μην ξεχνάς:ότι αξιοσημείωτο παρατηρείς γράφε το,για να κάνουμε την σύγκριση!

  25. Καλησπέρα και καλό μήνα…τι όμορφες φωτογραφίες με έκαναν να “ταξιδέψω”..συγχαρητήρια στο ταλαντούχο bb girl Νεκταρία!

  26. Τζουλια καλησπερα σε ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σου Πραγματικα τις χρειαζομαι οσο δεν μπορεις να φανταστεις. Ειχα την χειροτερη χρονια στην μεχρι τωρα ζωη μου ανιπομονω να ερθουν οι γιορτες να βγω απο αυτο που ζω καλο Σαβατοκυριακο σε ολες

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.