Eurostar, You’re a Star! ( Λονδίνο – Παρίσι σε 5 λεπτά….)

 

Eurostar

 

Εντάξει υπερβολικός ο τίτλος, δεν είναι 5 λεπτά, αλλά η αλήθεια είναι ότι το να μπαίνεις σε ένα τρένο, να περνάς κάτω από τη Μάγχη και ξαφνικά μέσα σε δυο ώρες, εκεί που είσαι Αγγλία, να βγαίνεις από ένα τούνελ και να βρίσκεσαι Γαλλία, είναι μοναδική εμπειρία. Είναι.. όνειρο…

 

Πολλά χρόνια, έχει φτιαχτεί το Eurostar. Εγώ δεν έτυχε να το χρησιμοποιήσω. Αν και το ήθελα πολύ και ήταν ένα από τα όνειρά μου, ουσιαστικά, δεν είχα κάποιο λόγο. Ή θα πήγαινα Λονδίνο για την οικογένεια, ή θα πήγαινα στο  Παρίσι για τη δουλειά. Συνδυαστικά το σκηνικό δεν υπήρχε. Βέβαια τότε δεν υπήρχε στη ζωή μου και η Υπουργός Αρωμάτων  MariaA… και η Υπουργός Επιδερμίδας Stella.. και η Υπουργός  Μake up Τutorials Ioanna…. Σωστό και αυτό…(αυτές οι 3 φταίνε..σώνει και καλά να με στείλουν Παρίσι…)

 

Λονδίνο λοιπόν, όπως πολύ καλά πλέον γνωρίζετε όλες, αλλά κάτι με έτρωγε, κάτι αυτή τη φορά, σα να μου ψιθύριζε  “Έλα Τζουλάκι, 5 λεπτά δρόμος είναι το Παρισάκι από Λονδινάκι με το Eurostar.”

 

Τώρα θα σας εξομολογηθώ και κάτι ακόμα. ( ναι, σιγά τα λίγα που σας έχω πει και εκμυστηρευτεί,  για να ντραπώ εδώ…) Δεν μπορώ να πω ότι ξετρελαινόμουν με την ιδέα ότι για ώρες, θα βρισκόμουν στο σκοτάδι ενός τούνελ περίπου 100 (75 για την ακρίβεια, στο πιο βαθύ του σημείο…) μέτρα κάτω από τη θάλασσα.. κανονικά δηλαδή, στυλ Jules Verne  και 20,000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα…

 

Θα μου πεις, να είσαι 35.000 πόδια στον αέρα, σου αρέσει καλύτερα; Οk αν και κάποτε ξετρελαινόμουν ,τώρα δεν ισχύει πια αυτό, αλλά το 35,000 πόδια ψηλά το συνηθίσαμε... Το τούνελ, πάλι κάτω από τη θάλασσα, δεν το είχαμε ξανακάνει..

 

Οι σκέψεις μου: ” Kαι αν γίνει σεισμός;” (Αγγλία και Γαλλία οι λιγότερο σεισμογενείς χώρες του κόσμου… ) ” Και αν χαλάσει η μηχανή; ( ε, καλά κοριτσάκι μου, περπάτα, θα χάσεις και καμία θερμίδα, και κανένα κιλό και που θα πάει, θα το βγάλεις το τούνελ και από πάνω θα έχεις γίνει και συλφίδα..) ” Και αν σβήσουν  – χαλάσουν τα φώτα στο τρένο;» ( ε, κινητό έχεις, φακό έχει, όλο και κάπου θα τη δεις την τύφλα σου..)

 

Αυτές ήταν σε γενικές γραμμές οι σκέψεις μου και (όχι με τόση λεπτομέρεια, βέβαια) τις είπα στην Ivana, μια που ήξερε ότι ήθελα να μπω στο Eurostar χρόνια τώρα και δεν θα άφηνε την ευκαιρία να με πείσει, να πάει χαμένη (εγώ είχα σκεφτεί βέβαια και το κλασσικό αεροπλάνο..) «Μα γιατί?» Μου είπε η Ivana «Θα κάνεις πολύ περισσότερη ώρα με το αεροπλάνο και θα σου έρθει και πιο ακριβά.. Αφού θέλεις κατά βάθος να τη ζήσεις αυτή την εμπειρία… Ξέρεις πόσες φορές έχω πάει Παρίσι με το Eurostar?»

 

Τέλος πάντων, ρώτησα την Ivana, πως είναι η εμπειρία να είσαι 2 ώρες και ένα τέταρτο στα έγκατα της θάλασσας, γέλασε βέβαια και μου είπε ότι όλο κι όλο, από κάτω στα σκοτάδια είσαι περίπου 20 λεπτά.. «Καλό αυτό», σκέφτηκα εγώ…(τώρα που το έκανα, να σας πω και πως ακριβώς είναι: Είσαι 1 ώρα Αγγλία, ένα τέταρτο κάτω από τη θάλασσα, 1 ώρα Γαλλία και έφτασες από το κέντρο του Λονδίνου, στο κέντρο του Παρισιού, στον σταθμό Gare du Norde.)

 

 

Kατέφθασα  λοιπόν στον σταθμό του Λονδίνου, King’s Cross- St Pancras, από εκεί φεύγει το τρένο Eurostar,  έκανα ένα τέλειο check in όπως ακριβώς και σε ένα αεροπλάνο (με τη διαφορά, ότι αφού πέρασαν οι βαλίτσες μου από έλεγχο, τις είχα μαζί μου) Μπήκα στο πολύ όμορφο lounge και περίμενα, παρακολουθώντας τις οθόνες για την επιβίβασή μου.

 

 

Ήρθε η στιγμή, επιβιβάστηκα, με βοήθησε ευγενικός Γάλλος να βάλω τη μεγάλη βαλίτσα μέσα,  δίπλα μου κάθισε μια νόστιμη Γαλλίδα, ξεκίνησε το ταξίδι, το τρένο καλά – καλά δεν κουνιόταν, υπέροχα όλα, την ιλιγγιώδη  ταχύτητα του, την καταλάβαινα μόνο όταν έβλεπα τα αρνάκια άσπρα και παχιά της Αγγλικής εξοχής (English countryside) τα οποία μια που τα έβλεπα και μια που εξαφανίζονταν από μπροστά μου κυριολεκτικά εν ριπή οφθαλμού (τώρα ξέρω ακριβώς, τι σημαίνει αυτή η έκφραση…)

 

 

Και ήρθε η στιγμή… Και να τα σκοτάδια… Μμμμ… ok, τώρα να δούμε… (είπα στον εαυτό μου…) Είμαι από τους τύπους, που στην αμηχανία και το  φόβο μου, δεν κουκουλώνομαι… σηκώνομαι και ψάχνω… ή τέλος πάντων κάνω κάτι, για να ξεχνιέμαι.. Και άρχισα τις βόλτες… Σηκώθηκα την πρώτη φορά για τουαλέτα… Δεν ήμουν σίγουρη πως άνοιγαν οι αυτόματες πόρτες (η τουαλέτα, ήταν ανάμεσα στα βαγόνια) ξανακάθισα στη θέση μου. Μπα.. δεν γινόταν.. ξανασηκώθηκα (περιττό να σας πω, την τρέλανα σήκω -κάτσε τη Γαλλίδα, διότι καθόμουν και παράθυρο..)

 

Βρήκα τελικά την τουαλέτα, αν και δεν την χρειαζόμουν, απλά το έκανα, για να περάσει η ώρα. Βλέπω όμως ότι είχε μια απίστευτη κλειδαριά (ούτε με αυτές τα πάω καλά, μονίμως φοβάμαι ότι κάπου θα κλειδωθώ…) «Δεν είμαστε με τα καλά μας…» είπα στον εαυτό μου… Αυτό μου έλειπε να κλειδωθώ 20,000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα και άντε να με ακούσει κανένας, αν φωνάζω, βοήθεια.. Άφησα μισάνοιχτη την πόρτα (η Γαλλίδα τρένο-συνοδός, με κοίταζε καλά- καλά, θα σκέφτηκε «Κάποιο πρόβλημα θα έχει η γυναίκα…» εγώ έκανα και καλά ότι έπλενα τα χέρια μου…

 

Ξαναγύρισα στη θέση μου. Άντε πάλι να σηκωθεί η Γαλλίδα.. Δεν είχε περάσει 1 λεπτό, τη ρώτησα που είναι το μπαρ. Αφού μου είπε, ξανασηκώθηκα για να βρω το μπαρ. Το βρήκα. Μπροστά μου 2 άτομα, περίμεναν να σερβιριστούν… Η σερβιτόρα, ήταν ίσως ο πιο αργός άνθρωπος που έχω δει στη ζωή μου… Έκανε να βάλει ένα αναψυκτικό στην κυριολεξία, ένα ολόκληρο λεπτό.. Σε τέτοιο σημείο χάζεψα με την αργομάρα της (δεν μπορώ να σκεφτώ άλλη λέξη τώρα) που σχεδόν υπνωτίστηκα.. νόμιζα ότι θα με πάρει ο ύπνος.. και εκεί που την παρακολουθούσα, σχεδόν αποκοιμισμένη….. ΦΩΣ!!!

 

Δεν το πίστευα… Νόμιζα ότι ήμασταν ακόμα Αγγλία και ήταν απλά ένα κανονικό τούνελ…

 

Ντρεπόμουν βέβαια να ρωτήσω, που ήμασταν, τους άλλους επιβάτες που ήταν στο μπαρ (μη μας περάσουν και για άσχετες…) Αλλά κάποια στιγμή (επιτέλους!)  ήρθε ή σειρά μου στο μπαρ και ρώτησα την σερβιτόρα: «Where are we now?» Για να πάρω την απάντηση ” We are in France now.”  Είχα φτάσει! Είχα περάσει τη Μάγχη! Ούτε το κατάλαβα!

 

Λέω πάντως αυτή τη φορά, να δούμε το ταξίδι μου σε εικόνες και να σας διηγούμαι, κάποια πράγματα μέσα από τις εικόνες παρακάτω…

 

 

 

Eικόνες από Λονδίνο (αχχ.. Λονδίνο, Λονδίνο….)

 

 

Eδώ θα πάω οπωσδήποτε με Argyrousa… δώσαμε υπόσχεση στο fb…

 

euro-lon-1

 

Ε, βέβαια, βέβαια, είναι ο αγαπημένος μου σταθμός.. Ξεχνάω ότι εκεί κατέβαινα από 15 ετών με χαρτζιλίκι από την λατρεμένη γιαγιάκα μου, για να ψωνίσω στο Τop Shop?

 

 

euro-lon-2

 

H καρδιά μου, χτυπάει και για το Marble Arch..

 

euro-lon-3

 

Mην τα αφήσετε όλα τελευταία στιγμή, bb girls… Start the X-mas shopping!

 

euro-lon-5

 

 

 

euro-lon-6

 

Αrches Wine Bar Restaurant, βέβαια… Τι άλλο, για τις βραδιές στο Λονδίνο;

 

euro-lon-7

 

 

arches1

 

Mε την Υπουργό μας, MariaA, στο Arches

 

euro-lon-9

 

Girls night out @The Arches: Τένια, Όλγα, Βίκυ, Τζούλια, Μαρία (είμαστε κόκκινες γιατί καθόμασταν στο patio να καπνίσουμε και είχαμε ανάψει τις over head λάμπες για ζέστη…)

 

euro-lon-10

 

 

Wine tasting in London. Και στη λίστα κρασί, στην ευτελή τιμή, των 7,500 λιρών Αγγλίας το μπουκάλι… Φτήνια, αγάπες μου, φτήνια…

 

euro-lon-16

 

Regent Street

 

euro-lon-11

 

Στα…άδυτα του Top Shop… (μήπως προσέξατε, κάτι; Ναι!! Ναι!!! Μοβ φούξια και το Top Shop!!!! Oh yea!!)

 

euro-lon-12

 

Xάλια.. χάλια μαύρα τα παπούτσια του Miss Selfridge… αφήστε τα, βρε bb girls… θα θυσιαστώ εγώ για σας…

 

 

euro-lon-13

 

Πόσο πιο επιβλητικό, θα μπορούσε να είναι ένα ξενοδοχείο? St Pancras Hotel.

 

euro-lon-15

 

 

Στο δρόμο για Παρίσι, με το Eurostar

 

 

King’s Cross station-St Pancras International

 

euro-1

 

 

photo-15

 

 

Check in at Eurostar

 

euro-3

 

euro-4

 

 

Waiting Lounge

 

euro-5

 

 

euro-6

 

euro-7

 

Eurostar. All aboard!!

 

euro-all aboard!1

 

Πολύ γρήγορα, πάει αυτό…

 

euro-10

 

Στο bar…Αν κοιτάξετε, προσεκτικά θα δείτε και τη bar-woman που με κοίμισε… (να’ναι καλά η γυναίκα, βέβαια.. ούτε κατάλαβα πότε έφτασα, Γαλλία…)

 

euro-8

 

Eίμαι Γαλλία!

 

euro-11

 

 

 

Έφτασα, A Paris...

 

euro-15

 

 

euro-16

 

euro-17

 

euro-18

 

Le Louvre

 

euro-19

 

 

C’est moi! (σε Parisian taxi, με φοβερό οδηγό από Γκάνα, που μου έκανε και τον ξεναγό και δεν ήθελα να τον στεναχωρήσω και να του πω ότι έχω πάει στο Παρίσι, περίπου 25 φορές και σχεδόν δεν υπάρχει τίποτα, που να μην έχω ξαναδεί…)

 

 

euro-20

 

Ώρα για γλυκάκια στον Pierre Herme

 

euro-22

 

euro-21

 

 

euro-24

 

 

Και βέβαια, κανένα ταξίδι στο Παρίσι, δεν μπορεί να ολοκλήρωθεί, χωρίς το αγαπημένο μου Steak Tartare και για πρώτο πιάτο Foie gras

 

 

euro-25

 

 

Θα κλείσω με αυτό:

 

Ξέρετε, το αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών, ever, όσα χρόνια και αν περάσουν, το άκουσα πρώτη φορά στα 15 μου.
Και από τότε μέχρι τώρα αυτό, δεν άλλαξε ποτέ. Και εξακολουθεί ακόμα και σήμερα, να είναι το αγαπημένο μου τραγούδι.

 

Είναι το ” Slave to Love” του ανεπανάληπτου,  Bryan Ferry (the epitome of classthe man of my dreams… I wish…). Τότε λοιπόν σε αυτή την εφηβική ηλικία, άκουγα τον παρακάτω στίχο και δάκρυζα… Και νόμιζα ότι καταλάβαινα…

 

Λέει,  λοιπόν ο Bryan:

 

«We’re too young to reason
Too grown up to dream…»

(πολύ νέοι για να συμβιβαστούμε
πολύ μεγάλοι για να ονειρευτούμε…)

 

Τώρα μετά από αυτήν την εβδομάδα που πέρασε και τις εμπειρίες που έζησα, σταματώ και να δακρύζω και σταματώ επίσης να πιστεύω σε αυτόν τον στίχο (το τραγούδι όμως εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο μου…)

 

Αν  έγραφα εγώ,  αυτόν τον στίχο, θα έλεγα, αυτό:

 

We’re too young to reason
Never, too grown up, to dream.

 

( είμαστε πολύ νέοι για να συμβιβαστούμε,
ποτέ πολύ μεγάλοι, για να ονειρευτούμε..)

 

 

Εγώ έκανα, ένα όνειρο μου πραγματικότητα σε αυτό το ταξίδι μου, αυτή την εβδομάδα που πέρασε. Μπήκα στο Eurostar και πέρασα κάτω από τη Μάγχη. Ό,τι και αν σημαίνει αυτό, τα κατάφερα πάντως και  βγήκα, στην άλλη πλευρά. Και τελικά, ήταν πολύ πιο εύκολο, απ’  ό, τι νόμιζα…

 

Να μην αφήσετε ποτέ και κανέναν να σας πείσει bb girls, ότι τα όνειρα σας, έχουν σχέση με κάτι… Φόβο, ηλικία, στιγμές, timing…. Καθόλου. Καμία σχέση. Τα όνειρα, έχουν να κάνουν με την ικανότητα σου, να ονειρεύεσαι. Να θέλεις να ονειρεύεσαι. Και όταν το κάνεις, να το κάνεις, Big. “When you dream, dream, Big.”  Και αν έχεις αυτή την ικανότητα, τα όνειρα δεν θα σταματήσουν ποτέ, μέχρι την τελευταία σου μέρα. Και να είσαι σίγουρη, ότι θα έρθει αυτή η μέρα, που θα τα πραγματοποιήσεις.

 

 

 

 

 

Άντε και από αύριο, θα αρχίσουν τα δωράκια.. Και το σωστό είναι το ένα δωράκι να είναι Αγγλικό και το άλλο,  Γαλλικό… Ε, σε δυο μέρη πήγα, δυο δώρα πρέπει να πάρουν τα bb girls μου… Καλά δε λέω;

 

 

(και μένα, μου λείψατε πολύ.. και το ξέρετε.. μέχρι και email έλαβα, την περασμένη εβδομάδα, που με ρωτάγατε, αν είμαι καλά.. και η αγαπημένη xrysant, μάλλον δεν έχει fb, γιατί ανησύχησε, που δεν με “είδε” κάποιες μέρες και μου το έγραψε, κιόλας…)

 

 

36 Σχόλια
  1. Μοναδική εμπειρία το ταξίδι Λονδίνο-Παρίσι με Eurostar. 🙂 Καλώς μας ήρθες!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΖΟΥΛΙΑ ΚΑΙ BB GIRLS !! ΤΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ !! ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΑΣΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ !! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΛΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!

  3. Καλημερα!!!!
    #Τζουλια μου εφτιαξες την μερα!!ακομα γελαω με την ιστορια
    σου!!Αν σου πω οτι σε καταλαβαινω 100% θα το πιστεψεις!!
    Διοτι ενω μπαινω απο 6 ετων στο αεροπλανο και την καταβρισκω!!
    Μην μου πεις για τουνελ και υπογεια νιωθω σαν το ποντικι
    σε τρελο πανικο!!χαχαχα Ασε που μου ερχεται στο μυαλο η ταινια
    του Σταλονε το “day light” οπου εγκλωβιστηκαν μερικα ατομα στο
    τουνελ και απο εκει βγηκαν οι μισοι!!!Απαπα
    Ασε που μου ερχεται στο μυαλο ολη η καταστροφολογια πιυ μπορεις
    να φανταστεις!!
    Στο αεροπλανο βρε παιδι μου αμα ειναι να πεσει θα ειναι βουμμμμμ
    και μπαμ ρουθουνι δεν θα μεινει!!Στο τουνελ τι κανεις εεε???
    Φανταζομαι αυτο που ειναι και 20 λεπτα κατω απο την θαλασσα!!
    Η μονη περιπτωση που θα το τολμουσα θα ηταν μονο με τον
    “Ναυτιλο”
    Φιλακια πολλα xxxx

  4. Kalimera Julia & bbgirls!! Amazing to taxidaki , alloste yperoxo to London, katapliktiko to Paris alla o syndyasmos ton 2 eeeeee den paizetai! Sto Eurostar den exo anevei akomi alla einai to epomeno taxidi mou Parisi I Amsterdam, tha doume!!!
    Ax perasame teleia!!
    filia polla!!!

  5. Bonjour cherie! Bienvenue! Welcome back!!!! Δεν θα σχολιάσω το ταξίδι, δεν θα σχολιάσω γενικά το θέμα ταξίδια…. γιατί θα με χάσετε απο τη σύγχιση …είμαι και σε κρίσιμη ηλικία δεν μπορώ τέτοιες συγκινήσεις!!!! Θα σχολιάσω, ότι ειστε ΔΥΟ ΚΑΡΑΚΟΥΚΛΑΡΕΣ στη φωτο με το Μαράκι για την οποία θα πω…. Μαράκι σου παει τρελλά το Λονδίνο, νομίζω, ότι δεν σε έχω δει πουθενά ωραιότερη, ποτέ σε καμμία άλλη φωτο!!! Επίσης ….”λαμπεις Μπάμπη μου,… λαμπεις …” κι οι δυο λάμπετε δηλαδή για να είμαι ειλικρινής!!! Δεύτερον…. καλά κανουμε και σε σπρωχνουμε στα ταξίδια (το μεγαλύτερο σχολείο της ζωής… η πεμπτουσία της σοφίας…) και δη στο συγεκριμένο ταξίδι, αλλά είπαμε δεν θα σχολιάσω το θεμα ταξίδια!!!!
    Τρίτον …. αγαπημένη Τζούλια έγραψες ιστορία σήμερα στο ΒΒ…. έγραψες….. “Τα όνειρα, έχουν να κάνουν με την ικανότητα σου, να ονειρεύεσαι. Να θέλεις να ονειρεύεσαι.”
    Οι τοξότες του ΒΒ νομίζω ταυτίστηκαν απόλυτα με την σημερινή σου άποψη, καθότι και ονειροπόλοι και ταξιδιάρηδες, παει τα βγαλαμε τα φτερά… ανεβηκαμε στο ανεμόπτερο…
    Πάω να ονειρευτω το Παρίσι (αν και η εποχή θελει Βιεννη και Σάλτσμπουργκ..) γιατί “we ‘ll always have Paris”!!!! AΧΧΧΧ!!!!!!!

  6. welcome back beautiful girl. Οι φωτογραφίες σου μοναδικές, φαίνεται ότι πέρασες τέλεια. Θέλω και ‘γω να κάνω τη συγκεκριμένη διαδρομή αλλά η κλειστοφοβία μου με αποτρέπει . Περιμένω ανάρτηση με τα πράγματα που ψώνισες γιατί δεν μπορεί να πήγες σε δύο απόλυτους για shopping προορισμούς και να μην πήρες τίποτα. Η φωτογραφία στο facebook από την γκαλερί λαφαγιέτ όλα τα λεφτά… φιλιά …

  7. kalos irthes kouklitsa mas!!! oi fotografeies einai yperoxes k deixnoun oti perases teleia!! poly tha ithela na katafero kapoia stigmh na kano k rgo ayto to taksidaki!!! napernas teleia panta!!!filakiaaaaa

  8. Καλημέρα κορίτσια . Αχ , Τζούλια , μας ταξίδεψες πάλι ! Τι όμορφες εικόνες είναι αυτές ? Welcome back !

  9. Καλημέρα καλώς όρισες! Εύχομαι κάθε σου ταξίδι να είναι και μια καινούρια κατάκτηση.Μου άρεσε πάρα πολύ αυτό που είπες για τα όνειρα που δεν πρέπει να σταματούν ποτέ!

  10. Καλώς όρισες, Τζούλια μου! Καλή εβδομάδα να έχουμε! Τι ωραίες φωτό (ειδικά εκείνη με την MariaA, κούκλες, φτου φτου)! Πόσο ζήλεψα, θα πήγαινα ένα Λονδίνο ή ένα Παρίσι τώρα (οπουδήποτε τέλος πάντων), μόνο και μόνο για να χαζέψω τις στολισμένες βιτρίνες (έχω ένα θέμα με τα Χριστούγεννα, ως γνωστόν). Περιττό να πω ότι με τη γλαφυρή σου περιγραφή με έπιασε μια κλειστοφοβία πάντως, χαχα!
    Υ.Γ. Όσο για την κατακλείδα του post, επειδή έχω πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη νέα χρονιά και η αισιοδοξία που έχω δυστυχώς δεν αρκεί, να ξέρεις, θα το γράψω σε post και θα το καρφιτσώσω στον πίνακα ανακοινώσεων που έχω στο γραφείο μου, μπας και παίρνω κουράγιο!
    Φιλιά! xxx

  11. Καλησπέρα κορίτσια…. Καλησπέρα γλυκιά μου Τζούλια και καλώς μας ήρθες! Μας έλειψες πολύ, αλλά “παρακολουθούσαμε” στο fb όλο αυτό το φανταστικό ταξίδι!! Λατρεύω τα ταξίδια και πιστεύω ότι αυτό το ταξίδι με το Eurostar είναι μοναδική εμπειρία, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι και γω θα’χα ένα μικρό φόβο να βρεθώ στο σκοτάδι ενός τούνελ κάτω από τη θάλασσα, αλλά τελικά θα το τολμούσα!!! Οι φωτογραφίες είναι απίθανες… Η κοριτσοπαρέα λάμπει από ευτυχία και είστε όλες κούκλες! Πάντα να κάνεις τόσο όμορφα ταξίδια και να περνάς τέλεια Τζούλια μου! Καλή συνέχεια κορίτσια, φιλιά!
    Υ.Γ. Μην κάνεις όνειρα για την ζωή, αλλά ζήσε τα όνειρά σου…

  12. @Stella: Thank you my dear!!! Taxidepsame oles kai vgalame ftera!! Nai to Londibno mou paei poly, I love it!! Episis thelo na po oti to Lambeis Babi mou einai apo tis agapimenes mou kinimatografikes ekfraseis mazi me to @kai psevdesai kai tros Souzi@ kai @trava malli@ !!!! Oso gia tin omorfia einai to leopard palto kai to kokkino kragion!! ptoma apo tin kourasi eimai!! Haha!!

  13. Καλώς ήρθες πίσω αγαπημένη.
    Μετά από κάθε ταξίδι, ρουφάω πραγματικά τις εικόνες και με τις περιγραφές σου είναι σα να ήμουν και εγώ εκεί.
    Όνειρα…ποιος μπορεί να ζήσει δίχως όνειρα, δίχως κάτι να περιμένει;Μερικά πράγματα στη ζωη μας είναι απλά απαραίτητα, δεν εχουν ώρα και ηλικία και οικονομική κατάσταση. Πάρτε για παραδειγμα τα γέλια. Έχουν τα γέλια όριο ηλικίας;Όχι. Ούτε τα όνειρα έχουν.

  14. @MariaA Αχ το λεοπαρ ειναι κ-α-τ-α-π-λ-η-κ-τ-ι-κ-ό! Το λατρεψα!!!!

  15. Τζούλια μου,welcome back!!!Να σου πω οτι μέρες περιμένω την επιστροφή σου,μόνο κ μόνο γι’αυτό το post.Ξέρω πολύ καλά ,βέβαια,τι θα επακολουθήσει τις επόμενες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα,εορταστικές αναρτήσεις,δωράκια,ευχές κ όλη αυτή η αγαπησιάρικη διάθεση των bbgirls,ηοποία μας αγκαλιάζει ζεστά κ μας κάνει να αισθανόμαστε το “μαζί” κ όχι το “μόνοι”.
    Σήμερα, το ξέρω, θα γράψω πολλά γτ έτσι το νιώθω.
    Πρώτα,πρώτα να είσαι πάντα καλά να ταξιδεύεις!Το ταξίδι αυτό με το eurostar πρέπει να είναι μια φοβερή εμπειρία.Κ ι εγώ έχω συνηθίσει τα 35000 πόδια αλλά τα έγκατα της γης ,όχι.Νομίζω οτι θα φοβόμουν!
    Όσο για τα όνειρα μας,δεν μπορούμε να υπάρξουμε αν σταματήσουμε να ονειρευόμαστε.Κ το εννοώ αυτό,δεν το λέω τυπικά.Όταν δεν μπορούμε να κάνουμε μεγάλα όνειρα,ας κάνουμε μικρά,πιο χειροπιαστα!
    Το βράδυ όμως,όταν πέφτουμε να κοιμηθούμε, να αφήνουμε την καρδιά κ το μυαλό μας να ταξιδεύει μακριά,πολύ μακριά,στο άγνωστο σ’αυτό που ξέρουμε πολύ καλά οτι έχει πολύ λίγες πιθανότητες να συμβεί.
    Περιμένουμε φωτό με ψωνάκια…
    @MARIAA@STELLA,αυτό για τη susie είναι κι εμένα το αγαπημένο μου,όπως κ αλλα!χαχα!

  16. Τι ωραία πράγματα μοιράστηκες μαζί μας… Και για τα όνειρα συμφωνώ, μπορούμε να τα κάνουμε άφοβα, στην τελική δεν κοστίζουν τίποτα! Ανυπομονώ να δω τα δωράκια που μας έφερες…

  17. ..δεν μπαινω συχνα στο blog οποτε και δεν μπορω να πω οτι ειμαι ενα φανατικο bbgirl
    ωστοσο οταν θα τυχει και μου μεινει λιγοσ χρονος θα μπω να ενημερωθω, αλλα ειναι η 1η φορα που θα σου γραψω και ο λογος…?
    ο Βryan Ferry και οι στιχοι που εγραψες
    τον λατρευω,αυτον και τα τραγουδια του
    ειναι απιστευτη φυσιογνωμια και νομιζω οτι ηξερε πολυ καλα πως να ζησει τη ζωη του!!
    ακομη το φυσαω και δεν κρυωνει οταν πριν απο μερικα χρονια ακυρωθηκε η συναυλια του στο νταμαρι θεσσαλονικης λογω κακοκαιριας..

    χαιρομαι πολυ για τα μουσικα σου γουστα,”μ εστειλες” κυριολεκτικα με τους στιχους που εγραψες και με τη σειρα μου αν μου επιτρεπεις αφιερωνω αυτο:
    http://www.youtube.com/watch?v=kOnde5c7OG8

    (νομιζω πως σημερα θα κοιμηθω με το avalon..)

  18. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τζούλια πεθαίνω για τις περιγραφές σου και η αλήθεια είναι ότι με τη φόρα που πήρες δεν περίμενα ότι θα επέστρεφες τόσο γρήγορα.Υπέροχες φωτογραφίες κι εσύ αστράφτεις αγαπημένη μου(να μην πω για τη @MariaA)Φιλιά

  19. ΤΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΑΚΙ, ΖΗΛΕΥΩ!

  20. @Fenia: Χωρίς να θέλω να γίνω μελό, και ειλικρινά εύχομαι να διαβάσεις αυτό μου το σχόλιο, μια που όπως είπες δεν “μπαίνεις” συχνά στο bb, έχω να σου πω αυτό: Η καρδιά μου χτυπάει δυνατά αυτή τη στιγμή για δυο λόγους: Ο πρώτος, το γεγονός, ότι βρήκα έστω αυτόν τον μικρό τρόπο (τους στίχους του Bryan) για να σε κάνω να σχολιάσεις. Ο δεύτερος; Το “More than this” είναι το δεύτερο αγαπημένο μου τραγούδι όλων των εποχών, μετά το “Slave to Love”. Σε ευχαριστώ, μέσα από την καρδιά μου.

  21. υπεροχες φωτο Τζουλια μου!!!!ΤΕΛΕΙΕΣ…Αχ ειδα και το Παρίσι που λατρεύω και που είχα περάσει υπέροχα Χριστούγεννα πριν κάποια χρόνια και αρχισα ναναστενάζω..και το αποκορύφωμα η τραγουδαρα στο τελος…αντε να κοιμηθώ σήμερα!!

  22. Καλώς επέστρεψες αγαπημένη μας Τζούλια!
    Σ’ευχαριστούμε για το απολαυστικό οδοιπορικό…καθόλου υπερβολικός ο τίτλος σου: Λονδίνο-Παρίσι σε 5 λεπτά, τόσα χρειάστηκε για να διαβάσουμε το post και να ταξιδέψουμε νοερά κι εμείς μαζί σου!

  23. Αγαπημένη μου, είναι αργά το ξέρω, αλλά δεν μπορούσα σήμερα να μην σχολιάσω… Τι να πρωτοσχολιάσω δεν ξέρω…Όλα τόσο υπέροχα!!! Οι φωτογραφίες, το ταξίδι, την Μαρία μας, το μήνυμα αισιοδοξίας μέσα από τον Bryan Ferry…όλα τόσο μοναδικά και όλα τόσο δυνατά δοσμένα που με μετέφεραν κι εμένα στο δικό σου υπέροχο κλίμα!!!Πολλά πολλά φιλιά!!! Τέλος -αυτό πάει μόνο του- το γεγονός ότι όποτε πηγαίνεις κάπου, και πληρώνεις για να πάρεις δώρο, για όλες εμάς, που όσο πάμε και πληθαίνουμε,παρακολουθώ και το αριθμό δεξιά στο fb, κι ας μην έχω λογαριασμό, αυτό λοιπόν που κάνεις είναι απίστευτα συγκινητικό, δεν έχω λόγια που να περιγράφουν αυτή σου την κίνηση! Δεν βρίσκω καμία λέξη που να με καλύπτει.Καλό σας βράδυ!!!!

  24. και γω δεν θα θελα να γινω μελο, αλλα βουρκωσα με τα λογακια σου Τζουλια.. χαιρομαι πολυ αν σε εκανα να νιωσεις ετσι!
    η μουσικη ενωνει τους ανθρωπους in mysterious ways,
    και για μενα η μουσικη ειναι ολη μου η ζωη!!
    (απο καλλυντικα δεν ξερω πολλα αλλα αν ποτε χρειαστειτε υπουργο μουσικης,μου λες!!!)

    φιλια σε σενα και στα bb girls σου!!!

    ..μια και κοιμηθηκαμε απαλα και νοσταλγικα,να και κατι πιο ευθυμο για καλημερα!!

    http://www.youtube.com/watch?v=co6WMzDOh1o

  25. @Fenia: Αν σου πω ότι το 360 Tour των U2 δεν περίμενα να έρθει στην Αθήνα, αλλά πήγα απ’ ευθείας Βερολίνο, εκείνο τον Ιούνιο, εκεί που εξ’αλλου ξεκίνησε κιόλας το τουρ, θα με πιστέψεις; Ένα τριήμερο που σείστηκε η πόλη όταν οι U2 τραγούδησαν “Bring down this city walls” και βέβαια, όλοι τραγουδάγαμε και σκεφτόμασταν και κοιτάζαμε το τείχος… Δάκρυα, πολλά.. στιγμές ανεπανάληπτες… Καλά, δεν βλέπω να δουλέψω σήμερα, αν συνεχίζουμε έτσι.. θα μιλάω όλη μέρα για μουσική μαζί σου… Και ναι, σίγουρα, νομίζω ότι και τα bb girls θα συμφωνήσουν ότι εσύ θα είσαι η Υπουργός Μουσικής του bb και επειδή συχνά “ανεβάζω” και τραγούδια, θέλω βέβαια και την βοήθεια σου, όπως από όλες τις Υπουργούς μου!!

  26. χαχαχα!!μπορω να σε κανω να μη δουλεψεις για πολλες μερες μιλωντας για μουσικη και συναυλιες μια και απ οτι καταλαβα..”συμπνεουμε”

    πως ειναι να βλεπεις για χιλιοστη φορα ενα clip με τον bono και τον edge και να ειναι σα να σε διαπερναει ηλεκτρικο ρευμα??? καθε φορα ομως?
    στο εξωτερικο δεν μπορεσα να τους δω και στην αθηνα οταν ηρθαν ειχα μπει στον 8ο μηνα εγκυμοσυνης στον Παυλο μου και ο γυναικολογος μου απλα φρικαρε οταν του πα αν υπαρχει περιπτωση να πεταχτω να τους δω..
    ωστοσο τους ειδα φυσικα οταν ηρθαν θεσσαλονικη!!

    ας σ αφησω λοιπον να δουλεψεις καλυτερα γιατι αυτη η συζητηση τελειωμο δεν εχει..
    (εχω τον 3χρονο γιο μου στα ποδια μου που με τραβαει να παιξουμε..ο οποιος ξεχωριζει τις φωνες των bono,bryan ferry,boss,sting κτλ απο τα δυο του..ειμαι μια χαζομαμα ναι!!!κουκουβα)

  27. οταν μιλαω με ανθρωπους που νιωθουν το ιδιο παθος με τη μουσικη με μενα και δεν χρειαζονται παραπανω απο λιγες λεξεις να το εκφρασουν πραγματικα ξανανιωνω..
    σ ευχαριστω Τζουλια!

  28. @fenia: Ε, τώρα, μπορεί να μην αφήσω τα beauty και να απαντήσω σε σένα; Δεν μπορώ, γιατί θα σκάσω αν δεν σου πω τι έχω κάνει: Έχω αφήσει τον γιο μου 10 ημερών,(εγώ τρελή λεχώνα) στον μπαμπά μου και τη γιαγιά μου και εγώ μαζί με τον σύζυγο και την μητέρα μου, πήγαμε στη συναυλία του George Michael στο Ολυμπιακό στάδιο. Επειδή το βρέφος δεν ξύπνησε στην ώρα του για να φάει, ο μπαμπάς μου και η γιαγιά μου πανικοβλήθηκαν, νόμιζαν ότι το μωρό δεν ανάπνεε, βγήκα από τη συναυλία και είχα 30 αναπάντητες κλήσεις και θα φαντάζεσαι τη συνέχεια… Το μωρό μια χαρά, αλλά αυτοί οι 2 παραλίγο να καταλήξουν νομοκομείο από την τρομάρα τους και εγώ μέσα στην Αρένα χόρευα το “Amazing”! Όπου προς το τέλος ο George, βγήκε με μπέρτα την Ελληνική σημαία, ο κόσμος παραληρούσε και φώναζε “Γιώργος!!”, “Γιώργος!!” και αυτός μας απάντησε “Επιτέλους να και σε μια συναυλία, που ο κόσμος ξέρει το πραγματικό μου όνομα (my real name) και χαιρέτησε με φιλί τον Κύπριο πατέρα του που καθόταν ψηλά στις vip θέσεις. Ε, φαντάζομαι καταλαβαίνεις, τι έγινε στο στάδιο….

  29. @fenia: Και εννοείται βέβαια, ότι ο κύριος Ρωμανός, ξέρει τα πάντα απ’ έξω, αφού σε αυτό το σπίτι που μεγαλώνει, δεν είμαστε ποτέ, χωρίς μουσική. (ο δικός μου γιος είναι 6..)

    Αχ, πολύ ωραία περνάω σήμερα!!!!

  30. ημουν και γω εκει Τζουλια!! τα ειδα και τα εζησα ολα!! ημουν εκεινη που χορευε σα να μην υπηρχε αυριο,χαχαχα!!!
    και γω περναω φανταστικα,σ ευχαριστω γι αυτη την υπεροχη κουβεντουλα

    τρελλαινομαι να ακουω οτι οι νεες γενιες μεγαλωνουν με τετοιες μουσικες, νιωθω οτι υπαρχει φως στο τουνελ

    ο δικος μου -το σαββατο κλεισαμε τα 3- ηδη “βαραει’ τα ντραμς του πατερα του και πειραματιζεται και με το συνθ
    Ρωμανος και Παυλος ειναι 2 σουπερ σπεσιαλ ονοματα για το ξεκινημα μιας μπαντας.. τι λες?

    φυσικα μπορεις να φανταστεις οτι απο το πρωι ακουω ενα μιξ απο 80’s και βαζουμε τα πλειμομπιλ μας εδω να χορευουν!

  31. @Fenia: Έπρεπε να το φανταστώ ότι θα ήσουν εκεί.. Καλά είμαι ευτυχισμένη… Τώρα ξέρω ποια θα μου φτιάξει την playlist, όταν κάνουμε το μεγάλο bb party!!! Γιατί θα το κάνουμε, που θα πάει, Υπουργέ Μουσικής!! Συμφωνείς?

  32. βεβαιως και θα το κανουμε το bbparty και θα ειναι ανεπαναληπτο!!
    και ναι, οποτε μου πεις θα σου κανω την πιο φανταστικη playlist που εχεις ακουσει ποτε..

    σε φιλω Τζουλια μου και σ ευχαριστω πολυ,
    πραγματικα μου φτιαξες παραπανω απο μια μερα!

    kisses kisses kisses (and tell!)

  33. φυσικα και θα το κανουμε το bbparty και θα ειναι ανεπαναληπτο!!
    το ιδιο ανεπαναληπτη θα ειναι και η playlist που θα σου ετοιμασω,οποτε μου πεις με υπουργειο ή χωρις..!

    σ ευχαριστω και παλι για την ωραια κουβεντα,μου φτιαξες παραπανω
    απο ..τη μερα!!!

    kisses kisses kisses (and tell!!!)

  34. νομιζα οτι την 1η δημοσιευση μου την ακυρωσε ο Παυλος με το δαχτυλακι του..
    οποια θες λοιπον,κρατας!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.