Beauty Video: Review για τα πολύτιμα Stella’s Recip-Y, Night Face Serums με αιθέρια έλαια

 

Stella's-Recip-Y-Serums

 

 

Σήμερα θα αφήσουμε την Ioanna και την Stella να μιλήσουν στο video που ακολουθεί. Η μια δοκίμασε τα serum της σειράς Stella’s Recip-Y και η άλλη τα δημιούργησε με τα μαγικά της χέρια. Παρακολουθήστε το, είναι εξαιρετικό και θα μάθετε πολλά για το πιο σημαντικό κομμάτι της ομορφιάς μας, που δεν είναι άλλο από την σωστή φροντίδα της επιδερμίδας μας.

 

Πριν όμως δείτε το video, διαβάστε ποια ακριβώς είναι τα Stella’s Recip-Y Night Serums και τι ανάγκες καλύπτουν:

 

Το Night Secret ιδανικό για λάμψη και ανανέωση του δέρματος αλλά  θαυματουργό και για την περιοχή των ματιών και τους μαύρους κύκλους.  Ένα μείγμα από διαφορετικά λάδια και αιθέρια έλαια για βαθιά ενυδάτωση και αντιγήρανση αλλά και εσπεριδοειδή ιδανικά για δερματική εξισορρόπηση, λάμψη και σύσφιξη που φοριέται αυστηρά το βράδυ, πριν την κρέμα και βοηθάει πολύ ηλικίες από 25-35 ή και 40, αν το δέρμα τους δεν έχει ανάγκη από κάτι ιδιαιτέρως δραστικό.

 

Golden Repair  Αργκάν και καρότο σε ένα μείγμα φυτικών και αιθέριων ελαίων για δραστική επανόρθωση του δέρματος, μοναδική λάμψη, χρωματική ομοιογένεια από δυσχρωμίες, σύσφιξη και αντιγήρανση. Είναι υπέροχο και για την περιοχή των ματιών για ρυτίδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους σε  γυναίκες 40+ έως πιο ώριμες ηλικίες, αλλά και για νεότερες ωστόσο, που διαπιστώνουν φθορές στο δέρμα τους κι έχουν ανάγκη από δραστική αντιγήρανση και επανόρθωση

 

Το Anti Spot ιδανικό για πανάδες, δυσχρωμίες και επανόρθωση του δέρματος, ειδικά μετά από φθορές της ηλιακής ακτινοβολίας. Φοριέται ως θεραπεία αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

 

Το Face Balancing ιδανικό για νεαρές ηλικίες που υποφέρουν από ακμή, δερματικά, ξηροδερμία και γενικά χρειάζονται μια δραστική θεραπεία στο δέρμα τους. Ακόμα και για ενήλικες που υποφέρουν από ακμή. Φοριέται ως θεραπεία αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

 

 

 

Stella's-Recip-Y-Serums2

 

 

Hair Serum για μαλλιά απαλά, τιθασευμένα, γερά, δυνατά με τη δύναμη της αρωματοθεραπείας χωρίς χημικά, πρόσθετα ή σιλικόνες.

 

Τη σειρά των serum συμπληρώνει το Ηair Serum ένα καταπληκτικό προϊόν μαλλιών από σύμπλεγμα βιταμινών, αιθέριων και φυτικών λαδιών. Δυο – τρεις σταγόνες αρκούν για μετά το λούσιμο και πριν το στέγνωμα και τα μαλλιά γίνονται απαλά, γερά και λαμπερά, ενώ αντιμετωπίζεται το φριζάρισμα. Όσες χρειάζονται ακόμα μεγαλύτερη πειθαρχία στα μαλλιά τους μπορούν να προσθέσουν μια – δυο σταγόνες και σε στεγνά μαλλιά, στο χτένισμα.  Δε λαδώνει τα μαλλιά,  δεν περιέχει ίχνος από χημικό πρόσθετο ή σιλικόνη και δε μοιάζει με κανένα κοινό λάδι μαλλιών.  Είναι γεμάτο βιταμίνες, φυτικά κι αιθέρια έλαια και φυσικά συμπυκνωμένο.

 

Enjoy and learn!

 

 

 

 

 

 

18 Σχόλια
  1. Αχ χρυσοχέρα Στέλλα!Ξέρεις πόσο σε αγαπάμε;;;
    Τζούλια διάβασα βιαστικά, ονόματα κ λίγα χαρακτηριστικά. Το σκάω για δουλειές κ το βράδυ επιστρέφω!!

  2. Αυτό το serum είναι απλά μαγικό , έχει δώσει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα μου , όλοι με ρωτάνε τι έχω κάνει .. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Στέλλα …

  3. Απ’ τα καλύτερα βίντεο του beautyblog για μένα! Γλυκύτατες κι οι δύο, μας τα εξήγησαν όλα απλά κι ωραία και μας εμπνέουν να περιποιούμαστε την επιδερμίδα μας με φυσικό και παράλληλα αποτελεσματικό τρόπο… Ένα bonus στο vintage look της Ιωάννας, μου άρεσε τρελά!
    Καλό υπόλοιπο της μέρας για όλες μας! 🙂

  4. Καλησπέρα κορίτσια! @Ioanna και @Stella είστε υπέροχες και το video είναι εκπληκτικό! Σας ευχαριστούμε πολύ! 🙂
    Όσο για τις κρέμες της Στέλλας, τι να πω…. υποκλίνομαι στο ταλέντο της! Δεν χρησιμοποιεί μόνο τα καλύτερα υλικά, αλλά κάνει και κατάθεση ψυχής σε ότι φτιάχνει! Πολύ πρόσφατα δοκίμασα κάποια μαγικά προϊόντα της και φυσικά την κρέμα Golden Night και το serum, που ομολογώ ότι είναι η αδυναμία μου!! Νιώθω την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη, απαλή, φωτεινή και πιο λεία! Νομίζω ότι τώρα έχει σειρά το Hair Serum!! Στελλίτσα μου σ’ευχαριστώ πολύ για όλα! Φιλιά!

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ….

  6. Έχω εκφράσει κ στο παρελθόν την αδυναμία μου στα δυο κορίτσια.Το ταλέντο τους είναι πασιφανές!Το βιντεάκι θα το δω το βράδυ κ θα επανέλθω.Όμως,δεν έχω καμμία αμφιβολία οτι θα καταδείξει για άλλη μία φορά τα παραπάνω!Φιλιά!!!

  7. Την αγάπη μου στην Στέλλα σαν άνθρωπο, αλλά και στα προιόντα της την έχετε καταλάβει από τα σχόλιά μου σε κάθε ποστ που αναφέρεται στο όνομά της. Όπως επίσης και στην Ιωάννα μας για την υπέροχη δουλειά που κάνει στα βίντεο. Δεν θα σας ξαναπώ λοιπόν πόσο έχω βολευτεί τις κρέμες και τα σέρουμ της Στέλλας, και την διαφορά που βλέπω στο πρόσωπό μου.Θα σας μιλήσω όμως για το anti-spot serum.Το καλοκαίρι έβγαλα στο πρόσωπο κάποιες δυσχρωμίες από τον ήλιο, και το χρησιμοποίησα.Η Στέλλα μου είπε ότι ίσως είναι παροδικό και όχι κάτι μόνιμο όπως η πανάδα.Παρ’ όλα αυτά το χρησιμοποίησα και εξαφανίστηκαν εντελώς.Όμως έχω εδω και 2-3 χρόνια 2 πανάδες -ολοστόγγυλες καφετιές βουλίτσες στα χέρια.Θέλοντας λοιπόν να το δοκιμάσω σε κάτι που είναι πραγματικά μόνιμο, για να δω την δράση του, όλο το διάστημα που το έβαζα στο πρόσωπο, το έβαζα και στα χέρια, ξεχώντας το και κάποια βράδυα μιας και δεν έχω συνηθίσει να βάζω το ίδιο προιόν στο πρόσωπο και στο χέρι.Αποτέλεσμα? Εξαφανίστηκαν οι βουλίτσες μου, που τις έβλεπα τόσο καιρό να με κοροιδεύουν ολοστόγγυλες!Είναι λοιπόν ένα πραγματικά λευκαντικό serum!Εγώ ενυπωσιάστηκα.Αυτά για να σας δώσω και οφθαλμοφανή αποτελέσματα πέρα από τις εντυπώσεις του τύπου μου έκανε πολύ ωραίο δέρμα, κλπ…, τα οποία είναι μεν πραγματικά, αλλά μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο.Σας φιλώ!!!

  8. Καλημερα!!!Το ειπα και θα το ξαναπω ‘Stella’s magical hand”
    Εγω ξερω πως κρατιεμαι και δεν εχω ζητησει απο την
    Στελλα το golden repair serum!!!
    Φιλακια πολλα παω να απολαυσω το βιντεο!!!!

  9. @ολα τα ΒΒgirs
    Σας ευχαριστώ όλες κορίτσια! Χωρις εσας και την παρέα μας στο ΒΒ δεν θα υπήρχε ποτε η αφυπνιση, το κινητρο, η διαθεση αλλά ούτε και η ενθαρρυνση για τέτοιες αναζητήσεις και δημιουργίες! Φυσικά δεν θα υπήρχε καν ΒΒ χωρίς τη Τζούλια…πίσω από αυτο που ζούμε όλες μας εδω μεσα, υπαρχει η δικη της αγάπη και φροντίδα… Ενα μεγαλο ευχαριστω στην Ιωάννα που ειχε την ιδέα, την πρωτοβουλία αλλα και τη διάθεση να καταθεσει την εμπειρία της με τόσο θαυμαστο τρόπο. Ισως είναι υποκειμενική η αποψη μου, δικαιολογούμαι νομίζω σήμερα, αλλά βρίσκω εξαίρετη τη δουλειά της, τόσο αξιοθαύμαστη, τόσο μα τόσο επαγγελματικη που δικαιώνει αλλη μια φορά την άποψη και τον θαυμασμό που εχω γι’ αυτην. Σας ευχαριστω όλες σας, σας οφείλω πολλά…

  10. Ήμουν λάτρης της χημείας…έπινα νερό στο όνομα της θείας Εστεέ…ήμουν ικανή να βουτήξω στη φορμόλη αν μου έλεγαν πως έτσι δε θα είχα ρυτίδες…Όπως βλέπετε χρησιμοποιώ αόριστο. Όλα άλλαξαν τη μέρα που ήρθε στο σπίτι μου το πουγκάκι με τα καλούδια της Στέλλας. Πρώτα μαγεύτηκα από το άρωμα. Η κρέμα με τριαντάφυλλο μύριζε αληθινό τριαντάφυλλο (τόσα χρόνια είχα συνηθίσει στο συνθετικό άρωμα, έπαθα σοκ όταν το μύρισα). Μετά η αίσθηση στο δέρμα. Πράγματι, στην αρχή όταν τις συγκρίνεις με τις εμπορίου πιστεύεις πως θα σου έρθουν βαριές, λιπαρές. Βλέπεις όμως το δέρμα να τις ρουφά όπως το ξερό χώμα το νερό και απορείς “Τι στο καλό ενυδάτωνα τόοοοσα χρόνια;”. Και μετά έρχεται η λάμψη και εκείνο το σχόλιο που κάθε γυναίκα περιμένει “Τι έκανες σήμερα και λάμπεις έτσι;” Χαμόγελο μέχρι τα αφτιά. Ανεμίζω και τα μαλλιά μου καμαρωτή (αυτό το σέρουμ είναι θησαυρός). “Πήγες κομμωτήριο;” Οκ, θα τους αφήσω λίγο να βράσουν στο ζουμί τους και μετά θα μοιραστώ μαζί τους το μυστικό μου, το μυστικό μας, τη Στέλλα μας.

    Αγαπημένη, πάντα μας έχεις τα καλύτερα αλλά το να μας συστήσεις τη Στέλλα ήταν μακράν το καλύτερο.
    Ιωάννα, για άλλη μια φορά το βιντεάκι ήταν σούπερ.
    Στέλλα, είσαι η νεραϊδονονά μου με το μαγικό ραβδάκι. Σε ευχαριστώ για όλα.

  11. Καλησπέρα!
    Τι όμορφη συνεργατική δουλειά στο βίντεο! Πόσο γλυκά τα περιγράφει η Ιωάννα και πόσο ωραία τα εξηγεί η Στέλλα!
    Τα serums είναι από τα αγαπημένα μου στάδια περιποίησης και μοιάζουν τόσο προσεγμένα αυτά της Στέλλας!

  12. Τζα!!!Καλησπέρα σε όλες.Τα συγχαρητήριά μου στη χρυσοχέρα μαγισσούλα μου @Stella και στο αστραφτερό Ιωαννάκι μου.Φιλιά…

  13. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!! ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΕΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!! ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ!! ΟΙ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΕΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!

  14. Αχ τα θέλω όλα!!!!
    Θέλω και το χρυσό …για να ανανεωθεί και να λάμψει το κουρασμένο μου δερματάκι ,θέλω και το σερουμ για τα μαλλιά γιατί τον τελευταίο καιρό κάνουν ότι θέλουν και τέλος θέλω και το σερουμ για την ακμή για το κοριτσάκι μου που από μικρή ταλαιπωρείται.
    Αχ τα θέλω όλα !!!!

  15. ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΟΙΝΟ ,ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ!ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΟΤΣΙΑ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.