Κραγιόν και Burgundy Lips: Χείλη μεθυστικά ή μήπως… “μεθυσμένα”;

burgundy-lips-open

 

 

«Μεθυστικά», είναι το επίθετο που συχνά συνοδεύει τη λέξη χείλη. Γιατί όμως είναι μεθυστικά; Επειδή λειτουργούν όπως ακριβώς και το κρασί. Μπορούν να ζαλίσουν εκείνον που θα τα αναζητήσει, μπορούν να τον μεθύσουν.

 

Τώρα όμως τα χείλη γίνονται και «μεθυσμένα», όπως ακριβώς προστάζουν οι κανόνες του χειμώνα. Αρκετά περίεργος χαρακτηρισμός, όμως πιστέψτε με πως η φιλοσοφία του είναι άκρως γοητευτική.

 

 

Ένα από τα κυρίαρχα trends του φετινού φθινοπώρου και χειμώνα, θέλει τα χείλη να φέρουν το χρώμα του κρασιού. Wine lips ονομάζονται και είναι πράγματι μεθυσμένα, αφού μοιάζουν σαν να πλημμυρίστηκαν από κρασί.

 

Khloe-Kardashian-Burgundy-Lips-Trend-9-580x738

 

Τα wine lips χαρακτηρίζονται από το βαθύ κόκκινο χρώμα τους, ένα χρώμα πολύ σκούρο αλλά αφάνταστα εντυπωσιακό. Αποπνέουν μυστήριο, θηλυκότητα και ερωτισμό, ενώ παράλληλα χαρίζουν σοφιστικέ άποψη στο στυλ.

 

Μπορούν να είναι ματ ή και λαμπερά, πάντα όμως συνδυάζονται με ανεπαίσθητο μακιγιάζ στα μάτια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό! Τα τόσο έντονα χείλη δεν δικαιολογούν ένα έντονο eye makeup. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα wine lips είναι η τάση που προορίζεται για κάθε στιγμή της ημέρας. Μια μάσκαρα και ένα eyeliner είναι λοιπόν το αναγκαίο και αρκετό τους συμπλήρωμα.

 

 

Burgundy Lips-plus

 

 

Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο τα wine lips ταιριάζουν σε όλες μας. Αναδεικνύουν την ομορφιά μας και ενισχύουν την θηλυκότητά μας. Η εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων των “wine” κραγιόν, τα καθιστά ιδανικά σχεδόν για κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από το χρώμα των μαλλιών της ή από τον τόνο της επιδερμίδας της. Το μόνο που μένει είναι να βρει η κάθε μια την απόχρωση που την κολακεύει περισσότερο!

 

Και μερικές προτάσεις…

 

 

 

Korres Twist Lipstick στην απόχρωση Desire

Yves Saint Laurent The Mats lipstick στην  απόχρωση 206

ΜΑC lipstick στην απόχρωση Drama

Avon Ultra Color lipstick στην απόχρωση Wine with enerything

Lancome L’absolu lipstick στην απόχρωση Prune Desir

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

 

Kαι θα κλείσω εγώ το πολύ ωραίο post της Iωάννας, ξαναγράφοντας αυτό που έγραψα και πριν λίγο στο facebook. Ας αρχίσουμε να προετοιμαζόμαστε σιγά σιγά, για αυτό το φλογερό φιλί της Πρωτοχρονιάς. Για αρχή ρίξτε μια ματιά, στα “κόκκινα” της Lancome, του YSL και του Armani. Και βλέπουμε…

 

 

 

 

red-lips

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Είναι όλα υπέροχα!! Το αγαπημένο μου χρώμα! Θα τσεκάρω οπωσδήποτε αυτό του κορρέ και της mac!

  2. Καλησπέρα κορίτσια! @Ιωάννα μου, σ’ευχαριστούμε για την ωραία ανάρτηση για τα Wine lips! Είναι όλα φανταστικά!
    Οι γιορτές πλησιάζουν σιγά-σιγά και θα’ναι λαμπερές, μαγικές και ντυμένες στο κόκκινο! Λατρεύω το κόκκινο κραγιόν του Armani… Ax!! 😉

  3. ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΡΑΓΙΟΝ….ΜΕΘΥΣΤΙΚΑ!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!

  4. Πραγματικά καταπληκτικό χρώμα!Εδώ κ πολύ καιρό διαλέγω κόκκινο ή berry για να φωτίσω το μακιγιάζ μου!Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες κ ιδιαιτέρως στην STELLA,της εύχομαι εκτός από τα κλασσικά, να έχει πάντοτε έμπνευση!!!

  5. Kalispera!! To oreotero xroma!!!! Dark & juicy!! Armani psifizo ki ego!!!

  6. Φοβερα αυτα τα wine lips! Τα ερωτευτηκα!!! Λεω να δοκιμασω του Κορρε…
    Και Χρονια Πολλα στη Στελλα!!!

  7. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Τέλεια χρώματα,αρχίζω το ψάξιμο της ιδανικής απόχρωσης!Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες και ιδιαίτερα στη μαγισσούλα @Stella 😉 Φιλιά

  8. Κορίτσια μου! Πολυαγαπημένα μου ΒΒgirls!! σας ευχαριστώ όλες για τις υπέροχες ευχές σας! Εδω, στο FB, στο προσωπικό μου mail… Μ΄έχετε τόσο συγκινήσει…. Σας ευχαριστω για την χαρα που μου δίνετε καθε μερα και με καθε ευκαιρία όπως αυτην εδω! Φιλιά σε όλες σας!

  9. Υπέροχη εναλλακτική απόχρωση αν δεν θέλουμε το έντονο κόκκινο!

  10. Πρώτα από όλα: @Stella, χρόνια πολλά, δημιουργικά, πλημμυρισμένα από αγάπη.

    Κόκκινο κρασί, κόκκινο κραγιόν, Καλά Χριστούγεννα… Αχ!

  11. Πανέμορφα και πολύ θηλυκά χρώματα τα φετινά στα κραγιόν…βέβαια βοηθάνε και τα “ζουμερά”χείλη των μοντέλων! Τ ο σκούρο καφέ μαρέσει ιδιαίτερα..Πολύχρονες κ ευτυχισμένες όλες οι εορτάζουσες!

  12. Καλησπερα και απο μενα . Ωραιοτατα τα βουργουνδι αλλα και τα κοκκινα που ανεφερες. Πηρα προσφατα το mirrored orchid της estee και ειναι φοβερο . Ειναι εντονο berry χρωμα που ομως μπορει να φορεθει ολη μερα .@stella χρονια πολλα για τη γιορτη σου.

  13. kalispera julia bbgirls!!!xronia polla stoys eortazontes!!
    simera exo anoiksei kamia 10aria fores to bb na diabaso to post pou exo dei apo to proi k telika tora ta katafera!!!ti omorfa pou einai!!!k ego armani psifizo….!!!filakiaaaa

  14. Καλημέρα ΤΖΟΎΛΙΑ, KORRES DESIRE είναι η επιλογή μου.Έχω το PASSION κ είναι πολύ καλό.ΦΙΛΙΑΑΑ!!!

  15. Πραγματικα μεθυστικα. Αχ ολα ειναι τελεια.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.