Φυσικές, σπιτικές μάσκες ομορφιάς!

 

masks-home-open1

 

Αγαπημένα bb girls,

Παρότι ο χειμώνας δε λέει για άλλη μια χρονιά να κάνει την ουσιαστική εμφάνιση του, ευλογημένο ελληνικό κλίμα γαρ… , ωστόσο εμείς θα πρέπει να είμαστε έτοιμες για να  αντιμετωπίσουμε το κρύο, τον αέρα και την πτώση της θερμοκρασίας που οδηγεί συχνά το δέρμα μας σε ξηρότητα, αφυδάτωση και ταλαιπωρία από τη συνεχή προσπάθεια ν’ ανταπεξέλθει στην εναλλαγή κλειστών, κλιματιζόμενων χώρων και εξωτερικών συνθηκών.

 

Οι περισσότερες από σας, με ρωτάτε όχι μόνο για την καθημερινή 24ωρη φροντίδα της επιδερμίδας σας, που την αντιμετωπίζουμε δυναμικά με τις φτιαγμένες στα μέτρα σας Stellas RecipY, αλλά και για φυσικές μάσκες ομορφιάς που μπορούν να ενισχύσουν αυτή την φροντίδα και να ενδυναμώσουν τα αποτελέσματα.  Σήμερα λοιπόν θα σας δώσω μερικές συνταγές για μάσκες ομορφιάς που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας και να σας βοηθήσουν τώρα το χειμώνα,  που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πιο δραστικά μέσα και πρώτες ύλες, απ΄ ότι το καλοκαίρι.

 

 

 

ΜΑΣΚΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ – ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Η απολέπιση, βάλτε το καλά στο μυαλό σας,  είναι για όλα τα δέρματα κι όχι μόνο για τα λιπαρά, αρκεί να χρησιμοποιήσουμε τα κατάλληλα υλικά.   Είναι ο μόνος τρόπος να πετύχουμε τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος, την απαλλαγή από τις τοξίνες και τα νεκρά κύτταρα ως εκ τούτου και την ταχύτερη ανάπλαση του.  Σ΄ ένα καθαρό δέρμα οι θρεπτικές ουσίες εισχωρούν βαθιά και αποτελεσματικά και μας δίνουν το μέγιστο αποτέλεσμα.  Φανταστείτε πόσο ωφελείται το δέρμα σας από τα αγνά συστατικά και τις βιταμίνες μιας κρέμας Stellas RecipY που εισχωρούν στις βαθύτερες στοιβάδες, όταν είναι καθαρό κι απαλλαγμένο από τοξίνες, νεκρά κύτταρα, περιττό σμήγμα και μαύρους πόρους.

 

 

face-masks-3

 

 

ΑΡΓΙΛΟΙ

Σε σχέση λοιπόν με τον βαθύ καθαρισμό θεωρώ, ότι δεν υπάρχει  τίποτα καλύτερο από τον άργιλο.  Ένα από τα αρχαιότερα καλλυντικά της ανθρωπότητας.  Λέγεται, ότι η Κλεοπάτρα η γνωστή μας beauty addict ζητούσε επίμονα από τον αγαπημένο της Μάρκο Αντώνιο να κατακτήσει τη Νεκρά Θάλασσα, μόνο και μόνο για να μπορεί εκείνη να χρησιμοποιεί την ευεργετική της λάσπη.  Ένα τόσο ξεχωριστό κεφάλαιο στην παγκόσμια κοσμετολογία που χρειάζεται να κάνουμε ειδικό post μόνο και μόνο γι΄ αυτό.  Η άλλη πασίγνωστη «μοιραία» της αρχαιότητας, η Βασίλισσα του Σαββά, αυτή που γοήτευσε τον σοφό Σολομώντα αν θυμάμαι καλά,  χρησιμοποιούσε παντού στο πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά της, άργιλο, εκτιμώντας τις μοναδικές ιδιότητες του. Ο άργιλος, καθαρίζει βαθιά τους πόρους, καταπολεμά τη λιπαρότητα, ενυδατώνει και συσφίγγει. Έχοντας λιπαρή επιδερμίδα λατρεύω τον πράσινο άργιλο, όμως υπάρχουν ακόμα και άλλα είδη όπως ο λευκός  ή ο ροζ, κατάλληλα για τη δική σας επιδερμίδα:

 

 

Ο κόκκινος άργιλος:  Αν θέλετε λάμψη κι έχετε ένα ιδιαίτερα θαμπό δέρμα τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άργιλος για σας.  Είναι πλούσιος σε σίδηρο και ιχνοστοιχεία και βελτιώνει την μικροκυκλοφορία.

 

Ο πράσινος άργιλος: Είναι ο ιδανικός άργιλος για τα λιπαρά δέρματα αφού κάνει βαθύ καθαρισμό, είναι αντι-φλεγμονώδης και απορροφά το περιττό σμήγμα.  Είναι πλούσιος σε μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου, του αργιλίου και του ασβέστη.

 

 

Ο λευκός άργιλος (καολίνη):   Είναι η πιο αγνή μορφή του αργίλου, κατάλληλος για όλες εσάς που έχετε ξηρό ή ερεθισμένο δέρμα  κι είναι πλούσιος σε διοξείδιο του πυριτίου.
Ο ροζ άργιλος:  Απίθανος για όλα τα δέρματα, πολύ απαλός και τρυφερός με το δέρμα σας,  αλλά πιο πολύ με όσες έχουν πολύ ευαίσθητο δέρμα και φοβούνται τον βαθύ, δραστικό καθαρισμό. 

 

 

food-mask-for-fresh-face

 

 

Επιλέξτε λοιπόν τον κατάλληλο άργιλο για σας θα τον βρείτε σε όλα τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων και καλλυντικών,  ως σκόνη και κάντε έναν ευεργετικό πολτό ανακατεύοντας τον με ζεστό πράσινο τσάι που λειτουργεί αντιοξειδωτικά.  Αν θέλετε να ενισχύσετε την μάσκα σας καταπραϋντικά για ερεθισμούς, φλεγμονές, ακμή κάντε τον πολτό σας προσθέτοντας χυμό αλόης (θα την ζεστάνετε ελαφρά μπεν μαρι).  Αν επιθυμείτε σύσφιξη προτιμήστε το ροδόνερο (θα το ζεστάνετε ελαφρά μπεν μαρι) κι αν θέλετε μαζί με τον βαθύ καθαρισμό να δράσετε ενάντια στις ρυτίδες τότε στον πολτό σας ρίξτε επίσης λάδι άγριου τριαντάφυλλου και μια δυο σταγόνες αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου.  Αφήστε τη μάσκα να στεγνώσει  κι ύστερα ξεπλύνετε με ζεστό νερό.  Συνεχίστε με μια θρεπτική κρέμα βαθιάς ενυδάτωσης και αντιγήρανσης με αιθέρια έλαια, της Stellas RecipY.

 

ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΡΑΣΟΥΛ

 

Στην κατηγορία του αργίλου ανήκει και το ρασουλ.  Το λατρεύω το ρασουλ πραγματικά, το θεωρώ ένα μοναδικό προϊόν και είναι αν σκεφτείτε, ότι πρόκειται για  φυσικό ηφαιστειακό πηλό από το βουνό Άτλας του Ανατολικού Μαρόκου. Αν αναλογιστείτε τι απίστευτες ιδιότητες έχουν τα ηφαιστειακά εδάφη (ρωτήστε για το εξαιρετικό κρασί που βγαίνει απ΄τ΄αμπέλια της Σαντορίνης ή της Σικελίας) τότε καταλαβαίνετε για τι επιπέδου ευεργετικές και αναντικατάστατες ιδιότητες μιλάμε.  Η ίδια η λέξη Rhassoul προέρχεται από την Αραβική λέξη “rassala” που σημαίνει “πλένω-καθαρίζω’’ κι οι γυναίκες στο Μαρόκο παραδοσιακά εντάσσουν το ρασουλ στην καθημερινή τους φροντίδα ομορφιάς.

 

Απομακρύνει τις τοξίνες με μια ελάχιστη ποσότητα κι αφήνει το δέρμα εξαιρετικά καθαρό, μαλακό αλλά και πολύ φωτεινό.  Είναι πολύ πλούσιο σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία όπως μαγνήσιο, ποτάσσιο και ασβέστιο, και με τη συχνή χρήση του βελτιώνεται τόσο η υφή, όσο και η ελαστικότητα του δέρματος, συσφίγγονται οι πόροι κι επιταχύνεται η αναγέννηση των κυττάρων.  Επίσης είναι αντιφλεγμονώδες και με αντισηπτικές ιδιότητες, μειώνει και καταπραΰνει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες κι ως εκ τούτου είναι ιδανικό για την ακμή.  Θεωρώ το ρασουλ μοναδικό για τις ελληνίδες όπως και το Αργκάν τον “Μαροκινό χρυσό”, γιατί ο τόπος από τον οποίο προέρχονται, είναι τόσο όμοιος με τον δικό μας, που κάνει τα δυο αυτά φυσικά προϊόντα φτιαγμένα για μας!  Συνδυάστε τα λοιπόν, φτιάξτε τον πολτό σας όπως και στην περίπτωση του αργίλου, παραπάνω και προσθέστε λάδι Αργκαν για μια από τις πιο εξαιρετικές κι υπέροχες αντιρυτιδικές φροντίδες  που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας. Αυθεντικό ρασουλ μπορείτε να βρείτε στο bacchia.gr και στο sensities.gr.

 

 

 

face-masks-2

 

 

Last but not least…. Αλλά προϊόν κορυφαίο και συγκλονιστικό… η μάσκα λάσπης Ιμαλαΐων.  Για το αλάτι Ιμαλάϊων είχαμε μιλήσει εδώ πριν λίγο καιρό  κι είχαμε αναφέρει όλα τα τεράστια οφέλη αυτού του επίσης μοναδικού προϊόντος.  Η μάσκα είναι φτιαγμένη από φυσική αποξηραμένη πούδρα αλατιού από τα βουνά των Ιμαλαΐων και μεταφέρει στο δέρμα σας, όλη την αρχέγονη δύναμη της φύσης.   Αναζητείστε την  αυθεντική μάσκα της Saltic και χρησιμοποιήστε την με τον τρόπο που προτείνουμε για τις  αργιλώδεις μάσκες.   Η πλούσια σύσταση της σε ιχνοστοιχεία, μέταλλα και φυσικά άλατα (περιέχει ασβέστιο για εξισορρόπηση, σίδηρο για ενίσχυση και ομορφιά του δέρματος), έχουν συγκεντρωθεί στη σύσταση της από τους αρχαίους ωκεανούς.  Εφαρμόστε αυτή την πλούσια θεραπεία, για να καθαρίσετε το δέρμα σας βαθιά, ενισχύοντας την ανανέωση των κυττάρων βοηθώντας έτσι στην ανασύσταση του δέρματος, χαρίζοντας φυσική φρεσκάδα, σύσφιξη και νεανική λάμψη! Καθώς στεγνώνει η μάσκα λάσπης, θα νιώσετε μια αίσθηση δροσιάς αλλά και ένα σφίξιμο στο δέρμα σας. Η μάσκα, καθαρίζει, απολεπίζει, απομακρύνει τις τοξίνες, ενώ ενυδατώνει και βελτιώνει τη ροή των θρεπτικών συστατικών στην επιφάνεια του δέρματος.  Είναι μια εξαιρετική θεραπεία για την ακμή, αλλά και για τις ρυτίδες.

 

Όλες οι αργιλώδεις μάσκες κάνουν τόσο για πρόσωπο, όσο και για σώμα αλλά και για μαλλιά υπό την προϋπόθεση όμως, ότι τα μαλλιά σας δεν έχουν υποστεί βαφές ή χημικές επεξεργασίες, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει το χρώμα τους.

 

 

.

ΜΑΣΚΕΣ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ, ΘΡΕΨΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ

ΜΑΣΚΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

 

Μια ολοκληρωμένη φροντίδα απαιτεί μετά την απολέπιση και τον βαθύ καθαρισμό, εντατική θρέψη και ενυδάτωση.  Σας προτείνω, μια υπέροχη μάσκα σοκολάτας γιατί ξέρω πως την λατρεύουμε όλες μας! Η μάσκα αυτή ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα, ενώ προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία ακριβώς λόγω της σοκολάτας. Το αποτέλεσμα είναι επιδερμίδα αναζωογονημένη, απαλή και απίστευτα λαμπερή.

 

Λιώστε 25 γρ. κουβερτούρα σε μπέν μαρί. Προσθέστε κάποιο δυνατό αντιρυτιδικό λάδι όπως αβοκάντο αν έχετε ξηρή ή ώριμη επιδερμίδα, αργκάν ή άγριο τριαντάφυλλο για αντιγήρανση και ρυτίδες ή αμυγδαλέλαιο αν είστε έως 30 χρονών ή απλά θέλετε ενυδάτωση.  Προσθέστε μια κουταλιά μέλι, ανακάτεψε καλά και προσοχή, απλά ζεστάνετε μην κάψετε τα υλικά.   Άπλωσε την μάσκα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό αμέσως μετά από μια αργιλώδη μάσκα, αφήστε την να δράσει για 20΄και ξέπλυνε με ζεστό νερό.  Επαναλάβετε τη διαδικασία,  μια με δυο φορές την εβδομάδα.

 

 

 

ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΞΙΝΟΓΑΛΑ

 

Η μάσκα αυτή απολεπίζει απαλά, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.  Έχετε δηλαδή μια μάσκα δυο σε ένα,  απολέπιση και θρέψη ταυτόχρονα.  Προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιγηραντική προστασία και λεία, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα βασισμένο σε ένα εξαιρετικό προϊόν ομορφιάς το … ξινόγαλα!  Ο λόγος είναι, ότι το ξινόγαλα περιέχει υδροξυοξέα, αυτά που σήμερα γνωρίζουμε στην σύγχρονη κοσμετολογία ως  AHA.   Το ξινόγαλα αποτελεί ένα ιδιαίτερα υγιεινό και θρεπτικό ρόφημα και μπορείτε να το βρείτε σε όλα τα σουπερ μάρκετ.   Η πρωτεΐνη που βρίσκεται στο ξινόγαλα είναι εξαιρετικά υψηλής βιολογικής αξίας και έχει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα από την πρωτεΐνη που περιέχεται  ακόμα και στο ασπράδι  του αυγού.   Περιέχει επίσης στη σύσταση του λακτόζη, βιταμίνες, μέταλλα αλλά και ελάχιστο λίπος, που βοηθά ιδιαιτέρως την θρέψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.   Σε ότι αφόρα τη διατροφή  είναι ένα προϊόν ιδιαιτέρως  ευεργετικό για το στομάχι και βοηθάει την απορρόφηση του ασβεστίου από το έντερο.  Έχει αντιμικροβιακή δράση για ένα μεγάλο αριθμό βακτηρίων, ιδιαίτερα αυτών που προκαλούν εντερικές λοιμώξεις.  Ενισχύει αποτελεσματικά την λειτουργία  του εντέρου και βοηθά στην αναγέννηση της φυσικής του μικροχλωρίδας,   ιδιαίτερα μετά από την χορήγηση αντιβιοτικών.  Ενδείκνυται για  όσους πάσχουν από χοληστερίνη αλλά και για όσους παρουσιάζουν δυσανεξία  στο γάλα.  Στην ομορφιά έχει κι αυτό μια ιστορία που κρατάει από πολύ παλιά αφού ξαναβρίσκουμε την γνωστή beauty addict της εποχής, την Κλεοπάτρα, να το χρησιμοποιεί κάνοντας  το μπάνιο της μέσα αυτό.

 

face-masks-home-4

 

 

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας κακάο, μισή κουτ. σούπας μέλι, μια κουτ. σούπας ξινόγαλα και μια κουτ. σούπας βρώμη κι απλώστε το μείγμα σε καθαρή επιδερμίδα κάνοντας πρώτα ένα απαλό μασάζ, με κυκλικές και ανοδικές κινήσεις, για ένα με δυο λεπτά.  Στη συνέχεια αφήστε το μείγμα να δράσει για 20΄ περίπου και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

 

 

Προτείνω να κάνετε αυτή τη μάσκα τη νύχτα λόγω των ΑΗΑ και να ολοκληρώσετε την περιποίηση με μια αναπλαστική κρέμα νύχτας της Stella’s Recip-Υ.  Το πρωί θα ξυπνήσετε λαμπερή απαστράπτουσα και δέκα χρόνια νεότερη, τόσο που θα σας ζήλευε ακόμα κι η Κλεοπάτρα!

 

Stella

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

25 Σχόλια
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ !! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΕΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !! ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΟΥ !!! ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ !!

  2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!
    Α…………..Χ ΣΤΕΛΛΑ!!
    ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

  3. kalimera julia bbgirls!!!
    ti yperoxes idees stela mou!!!se eyxaristoume!!!

  4. μπράβο Στέλλα ευχαριστούμε άλλη μια φορά!!!

  5. Στέλλα σ’ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις πολύτιμες συμβουλές σου! Θα ήθελα όμως να μας κάνεις και ένα ποστ για το σώμα.Από τώρα, για να μην περιμένουμε την άνοιξη και να τρέχουμε τελευταία στιγμή.

  6. Κορίτσια μου σας ευχαριστώ πολύ! @Alexandra Θα γίνει Αλεξάνδρα μου… κι αυτό κι άλλα πολλά….

  7. Τρέχω να πάρω ξυνόγαλα!! Ευχαριστούμεεε!!!!!

  8. Στελλα μ, ειναι ολες εξαιρετικες! Ψηθηκα πολυ με τη μασκα ρασουλ.. Μμμμ, κατι μ λεει οτι θα τη δοκιμασω συντομα

  9. Υπέροχα… Αύριο κιόλας θα κάνω αυτήν με το ξινόγαλα, ευχαριστούμε Στέλλα!!!

  10. Τι ωραίες συνταγούλες και πληροφορίες ομορφιάς! Ό,τι πρέπει για να μαζευτείς με φίλες στο σπίτι και να κάνετε ένα beauty afternoon! χεχεχε

  11. Καλησπέρα και ευχαριστούμε για τις καταπληκτικές και οικονομικές συνταγές ομορφιάς!!!Ο άργιλος είναι ιδανικός για το λιπαρό δέρμα μου το ίδιο και η μάσκα με το ξινόγαλα,οπότε σίγουρα θα τις φτιάξω..ειδικά τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και χρειάζομαι μια έξτρα φρεσκάδα και λάμψη!

  12. Στελλίτσα μου είσαι μοναδική! Σ’ευχαριστούμε που πάντα μας φροντίζεις, μας δίνεις πολύτιμες πληροφορίες και φανταστικές μάσκες ομορφιάς! Πάντως με την μάσκα σοκολάτας ομολογώ ότι έχω ένα θεματάκι…. δεν έχω καταφέρει να την φτιάξω ποτέ, γιατί πολύ απλά τρώω την σοκολάτα!! χα-χα Καλό σ/κ BBGirls, φιλιά! 🙂

  13. Τζα!!!Καλησπέρα Τζούλια,bbgirls.Όπως πάντα έγραψες πάλι Στέλλα!Μπράβο για άλλη μια φορά!!!Φιλιά

  14. Καλησπερα!!
    Τελειες ολες οι συμβουλες σου Στελλα μου!!κυριως με τον αργυλο θελω
    πολυ να τις δοκιμασω.
    Τελευταια εχω μπει στο τριπακι του ξηρου βουρτσισματος και σωμα
    και προσωπο και βλεπω μεγαλη διαφορα ασε που μου εχει γινει
    εμμονη αμα το αρχισεις δεν το σταματας!!χαχαχα
    Φιλια πολλα

  15. Kalispera ki apo mena!!! Ena exo na po gia ti Stella, oti proteinei to dokimazo me kleista matia! Oi kremes kai to serum pou vazo tora sto prosopo exoun kanei terastia diafora!!Oso gia to choco scrub einai mi lixoudia!!! Epomeno vima kai oi maskes!!!
    Eyxaristoume Stella!!

  16. Καλημέρα κορίτσια,καλημέρα stella!Όπως πάντα μας μαθαίνεις πράγματα!Εγώ προσωπικά,δεν ήξερα τι είναι το ρασσούλ.Επίσης,δεν γνώριζα με τι αναμειγνύουμε τον άργιλο για να φτιάξουμε μασκα.Άιντε κ η κόρη μου με έχει φάει να της πάρω πράσινη άργιλο για να βάζει πάνω σε σπυράκια.Σ’ευχαριστούμε!
    ΥΓ.Θα ήθελα να μάθω τι να αγοράσει η κόρη μου πράσινη άργιλο ή τη μασκα saltic;Φαντάζομαι θα έχει στο carelab by attica.Φιλιά!

  17. @ΣΤΕΛΛΑ,αν μου προτείνεις τη μάσκα saltic,γράψε μου αν θέλεις δυο λόγια για την παρασκευή της.Μπορείς κ σε αυτή να βάλεις λάδι τριαντάφυλλο για μένα κ πράσινο τσάι για την κόρη μου;

  18. @marianna Μαριαννα μου νομιζω πως η πράσινη αργιλος θα ειναι υπέροχη και για τις δυο σας. Αν θυμάμαι καλά έχεις κι εσυ λιπαρό δερμα.. Αλλά και τη μάσκα saltic να παρεις θα κάνεις μία εξισου πολύ καλή δουλειά. Θα την παρασκευάσεις όπως και την άργιλο. Προτιμησε εσυ το ροδόνερο (αντιγηρανση) ή την αλόη (συσφιξη) κι η κόρη σου το πρασινο τσαι ή καποιο ανθονερο εδικό για την ακμή οπως το ανθονερο λεβάντας ή καλέντουλα ή tea tree αν το πρόβλημα ακμης είναι σοβαρό. Επισης και η κορη σου μπορεί να βαλει αλοη για να καταπραυνει τη φλόγωση και τις κοκκινίλες απο τα σπυράκια. Εγω παντως εναλλάσω τις μάσκες πότε την αργιλο, ποτε το ρασουλ, ποτε την saltic. Αυτο ειναι ενα μεγάλο μυστικο όχι μονο στις μάσκες αλλά και στις κρέμες. Συνεχη εναλλαγή των συστατικών… Φιλιά

  19. @STELLA,ευχαριστώ για τις πολύτιμες συμβουλέςσου!Η κόρη μου δεν έχει σοβαρό πρόβλημα ακμής αλλά που κ που βγάζει σπυράκια.Κ ναι, θυμάσαι καλά,έχω κι εγώ λιπαρό δέμα αλλά νομίζω πλέον οτι έχει αρχίσει να με τραβάει λίγο παρόλο που είναι λιπαρό.Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ για την αλλαγή ή να προβληματιστώ.Πάντοτε ήθελα ένα δέρμα που να γυαλίζει λιγότερο αλλά τώρα φοβάμαι μήπως αρχίσει η ξηρότητα σε κάποια σημεία με τα γνωστά επακόλουθα.χαχα!!

  20. @marianna Να προβληματιστείς!! Πολύ συχνα αυτο δείχνει αφυδατωμένο δέρμα κι οι περισσότερες γυναίκες δεν το αντιλαμβάνονται, γιατί βαζουν ως προτεραιότητα τη λιπαρότητα. Αλλα λιπαρό δερμα δεν σημαίνει κι ενυδατωμένο δέρμα. Ως εκ τούτου χρειάζεσαι ρυθμιση….

  21. α….. ήρθαν οι νιφάδες!!!!Καλό Μηνα κορίτσια! Καλές γιορτες σε όλες μας! Καλές ελπίδες και όμορφα όνειρα!!!

  22. Ευχαριστώ ΣΤΕΛΛΑ μου,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Υπέροχες νιφαδούλες!Χειμώνας κ Χριστούγεννα,τι ωραίος συνδυασμός!!!!

  23. Eκπληκτικές οι συνταγές, δεν έχω λόγια! Κι εύκολες! Πάντα τέτοια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.