Beauty Video Review: Stella’s Recip-Y: Η πολύτιμη σειρά των προϊόντων Golden

 

GoldenStella'sRecipy1

 

 

Σε αυτές τις εξαιρετικές κρέμες νυκτός Stella’s Recip-Y, συνδυάστηκαν με επιτυχία, δυο πολύτιμα συστατικά. Το Αργκάν ή «Μαροκινός Χρυσός» καθώς και το σαφράν ή κρόκος, το «χρυσάφι της ελληνικής γης» Το αποτέλεσμα: Σύσφιξη, αντιγήρανση, μοναδική λάμψη και χρωματική ομοιογένεια.

 

 

GOLDEN NIGHT CREAM & GOLDEN REPAIR NIGHT SERUM

 

 

•       Αργκάν ο «Μαροκινός χρυσός»! Ένα από τα κορυφαία φυτικά λάδια στον κόσμο, φτιαγμένα λες για το δέρμα της Ελληνίδας.  Ευδοκιμεί μόνο σε ελάχιστες περιοχές στο ΝΑ Μαρόκο και βρίσκεται υπό την προστασία της Unesco,  ως παγκόσμιος πολιτισμικός θησαυρός . Το λάδι Αργκάν θεωρείται πλέον ένα από τα σπανιότερα λάδια στον κόσμο,  καθώς χρειάζονται 100 κιλά αποξηραμένων φρούτων και 8 με 10 ώρες σκληρής χειρονακτικής δουλειάς, για να παραχθεί μόνο ένα με ενάμισι λίτρο λαδιού.  Πλούσιο σε βιταμίνη Α, Ε και λιπαρά οξέα Ωμέγα 6 και 9. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, καθιστώντας το έτσι μία μοναδική, αναντικατάστατη αντιγηραντική θεραπεία.  Προλαμβάνει και μειώνει δραστικά τις ρυτίδες, τις λεπτές γραμμές κάτω από τα μάτια, το «πόδι της χήνας».  Αργκάν, το υγρό χρυσάφι που αναγεννά τα κύτταρα, επαναφέρει την ελαστικότητα , συσφίγγει, προστατεύει, αναπλάθει.
•       Σαφράν ή κρόκος, το «χρυσάφι της ελληνικής γης»! Αγνός, καθαρός, βιολογικός κρόκος Κοζάνης με σπάνιες και μοναδικές ιδιότητες για το δέρμα και την αντιγήρανση. Το πολυτιμότερο και ακριβότερο μπαχαρικό στον κόσμο και το μοναδικό που δεν είναι τοξικό.  Ο κρόκος είναι πλούσιος σε βιταμίνη C αλλά και σίδηρο, μαγνήσιο, μαγγάνιο και κάλιο.  Έχει μοναδική αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση και το καλύτερο,  δεσμεύει και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες αποτρέποντας την πρόωρη γήρανση.  Παράλληλα είναι εξαιρετικός σε
περιπτώσεις ακμής.

 

GoldenStella'sRecipy2

 

Μετά από μήνες δοκιμών το ευεργετικό σαφράν ενσωματώθηκε σε μια δραστική, αποτελεσματική και μοναδική κρέμα νύχτας. Παντρέψαμε το αργκάν με τον βιολογικό κρόκο Κοζάνης.  Η κρέμα Golden Night περιέχει εκτός από αργκάν, ένα μείγμα από τα καλύτερα αντιγηραντικά λάδια αλλά  και κορυφαία αιθέρια έλαια,  όπως υλάγκ υλάγκ, πατσουλί, σανδαλόξυλο, εσπεριδοειδή για σύσφιξη, αντιγήρανση, καταπολέμηση των ρυτίδων και ανάπλαση του δέρματος καθώς και σύμπλεγμα βιταμινών όπως Ε και Α (η καθαρή μορφή ρετινόλης).

 

Αυτή η πλούσια κρέμα νύχτας φτιάχνεται επίσης sur mesure προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες, και καλύπτει τόσο τις ώριμες ηλικίες ή όσες γυναίκες έχουν αρχίσει να βλέπουν τα πρώτα σημάδια γήρανσης, όσο και τις νεότερες, ειδικά ενήλικες γυναίκες που ταλαιπωρούνται ακόμα με την ακμή, ενώ έχουν αφήσει προ πολλού την εφηβεία.

 

Η εκδοχή της επίσης για νεανικά δέρματα, με τον συνδυασμό του σταφυλοκουκουτσέλαιου είναι ιδανική για νεανικές και λιπαρές επιδερμίδες που θα δουν το δέρμα τους να απαλλάσσεται από την ακμή και την λιπαρότητα.
To Golden Repair Night Serum  συμπληρώνει την βραδινή φροντίδα ομορφιάς, καθώς φοριέται πριν την κρέμα σε μάτια, πρόσωπο, λαιμό ντεκολτέ και ενισχύει τη δράση της.  Αργκάν και καρότο σε ένα μείγμα φυτικών και αιθέριων ελαίων για εντατική φροντίδα, σύσφιξη και αντιγήρανση,  μοναδική λάμψη, χρωματική ομοιογένεια από δυσχρωμίες.   Ιδανικό και για την περιοχή των ματιών για ρυτίδες, χαλάρωση, μαύρους κύκλους,  σε γυναίκες 40+ έως πιο ώριμες ηλικίες, αλλά και για νεότερες ωστόσο, που διαπιστώνουν φθορές στο δέρμα τους κι έχουν ανάγκη από δραστική αντιγήρανση και επανόρθωση.

 

 

 

 

GoldenStella'sRecipy3

 

 

 

Στην Golden Night Cream, o “Μαροκινός χρυσός” το αργκάν συναντά τον “Ελληνικό χρυσό” το σαφράν. Το Golden Repair Night Serum λειτουργεί συνδυαστικά και προετοιμάζει το δέρμα σας να δεχθεί την αγνή δύναμη της  φύσης που συγκεντρώνεται μέσα σ’ ένα βαζάκι κρέμας Golden Night.

 

“Golden Night” cream & “Golden repair” night serum: Φέτος στις γιορτές, λάμψτε , σαν χρυσάφι..

 

 

 

 

Και αύριο θα διαβάσουμε τα δικά σας reviews, από εσάς, που δοκιμάσατε και ενθουσιαστήκατε με αυτά τα μοναδικά προιόντα.

 

 

34 Σχόλια
  1. Και σε δέρματα με ακμή μπορείς να βάλεις τέτοιο λαδάκι?

  2. Καλημερα!!!
    Πρωτα θα ξεκινησω με την Ιωαννα μας!Μα ποση ακομα φαντασια
    και ταλεντο διαθετεις καθε φορα με ξετρελενεις!!! Κουκλαρα μου εσυ!!!!
    Καλα λεει η Στελλα μας η Ελληνιδα Μονικα!!
    Τωρα σειρα εχει η αγαπημενη Στελλα!!Τι να πω. . .Ξερω απο πρωτο
    χερι ποσο κοπο ψυχικο/σωματικο/πνευματικο χρειαζεται για να φτιαξεις
    μια κρεμα!!Καταθεση ψυχης!Για αυτο καταλαβαινω απολυτα της 2 ωρες
    που χρειαζονται για να φτιαχτει η κρεμα/σερουμ.Εισαι απο πανω καθε
    δευτερολεπτο που περναει!δεν συνχωρει λαθακια η θερμοκρασια
    τα γραμμαρια κ.λ.π ολα πρεπει να ειναι μετρημενα ακριβως!
    Και ενας λογος παραπανω θαυμαζω το ευριματικο σου ταλεντο να χρησιμοποιησεις το σαφραν!!!
    Φιλακια πολλα

  3. κ γω που έχω δοκιμάσει δειγματάκια κι από το serum και από την κρέμα, σας λέω πραγματικα οτι είναι υπέροχα!! Κάτι σαν χρυσό μαγικό φίλτρο( θυμάσαι Στέλλα οτι και σε σένα έτσι το χαρακτήρισα). Και δεν έχει να κάνει με την ηλικἰα. Εγώ είμαι 35 και μου κατσε μια χαρά( μεικτή/αφυδατωμένη επιδερμίδα) . Οπωσ και να χει Στέλλα μπράβο σου κι ελπίζω κάποια στιγμή να σε γνωρίσω από κοντά ΣΥΜΤΟΜΑ!!! Φιλιά σε όλες σας!!

  4. ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΩ: ΣΤΕΛΛΑ – ΘΕΑ!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

  5. Καλημέρα κορίτσια ! Αχ , θέλω οπωσδήποτε να δοκιμάσω τις “μαγικές” συνταγές της Στέλλας , αλλά η δερματολόγος μου με έχει ακόμα σε θεραπεία με κρέμες και χάπια . Μόλις τελειώσω θα τα δοκιμάσω οπωσδήποτε ! Και το video της Ιωάννας άψογο όπως πάντα !

  6. ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ!!!!!ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΠΑΝΤΩΣ !!!ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΜΠΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΔΙΚΙΜΑΣΩ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ?ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΤΙΜΕΣ?ΑΣ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΜΑΙL ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

  7. Μπράβο κ στις δυο,δημιουργό κ παρουσιάστρια!Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το σαφραν,πρέπει να είναι ευεργετικό!

  8. Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ!!!! Ενα μεγάλο ευχαριστώ όμως, το έιπα και θα το ξαναπώ πολλές φορές, το οφείλω στη Τζούλια, που χωρίς αυτην δεν θα είχα τολμήσει να δημιουργήσω όλα αυτά, αλλά και δεν θα είχα επίσης ούτε τον χώρο, ούτε τον τρόπο να επικοινωνήσω και να μοιραστώ μαζί σας, αυτόν τον υπέροχο φυσικό κόσμο που μου δινει τόση απεριόριστη χαρά και έμπνευση δημιουργίας. Ενα πολύ πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην Ιωάννα μας, που δίνει σάρκα και οστά με το ταλέντο, την ομορφιά και την έμπνευση της, σ΄αυτά τα δημιουργήματα. Νομίζω, ότι και οι τρεις μας βαζουμε με τον τρόπο μας και τις δυνατότητες εκφρασης μας, πολύ αγαπη σε ότι κανουμε κι αυτο είναι φανερό.
    @KEΛΛΥ ΠΥΡ. Δεν είναι λάδι, είναι κρέμα και σερoυμ και ναι υπαρχει εκδοχή και συνταγη προσαρμοσμένη γαι ακμη και νεανικές επιδερμίδες.
    @SofiaT Ποσο με καταλαβαίνεις…. ετσι ακριβως… σκυμμενη με τις ώρες πανω απο σταγονόμετρα και σήριγγες και δοσομετρητές και θερμόμετρα… Απολύτο κεντημα! Ψηφιδωτό!
    Σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια! δεν μπορείτε να διανοηθείτε καν την ψυχική ανάταση και ανταμοιβη που παίρνω από ολες σας κι εδικά από τα καλά σας λόγια όταν δοκιμάζετε τα Stella’s….

  9. Τζα!
    (@Litsa Kouklitsa: μου επιτρέπεις φαντάζομαι να το δανειστώ για μία φορά 😉 )
    Χαιρετώ κ φιλώ όοοολη την όμορφη παρέα!
    Μου λείψατε, αν κ σας παρακολουθούσα στα κλεφτά (Julia: μη με μαλώσεις!).
    Πολλές μπορεί να πιστέψατε ότι με εξόντωσε η “πολυαγαπημένη” μου νυφούλα (aka Stella), αλλά όχι, αν κ πολύ θα το ήθελε, είμαι σίγουρη!
    Ο λόγος της απουσίας μου είναι το bb-baby-boy που ήρθε στη ζωή μου πριν λίγους μήνες (ναι, ναι, η Stella έγινε θείτσα!!!!) κ μου έχει πάρει το μυαλό, κυρίως, αλλά κ τον ελεύθερο χρόνο μου όπως καταλαβαίνετε.
    Εν τούτοις δε μπορώ να μην εκμεταλλευτώ τη σημερινή ευκαιρία κ αφού έβαλα το λουκουμάκι μου για νανάκια, για να σας πω κ εγώ τη δική μου εμπειρία από τη συγκεκριμένη σειρά κρεμών Stella’s Recip-Y.
    Η περίοδος της εγκυμοσύνης κ της λοχείας όπως είναι γνωστό συνεπάγονται τεράστιες ορμονικές αλλαγές.
    Πριν την εγκυμοσύνη αντιμετώπιζα ξηρότητα σε κάποια σημεία της επιδερμίδας μου τα οποία επιδυνώθηκαν μετά. Οι κρέμες της Stella, τις οποίες χρησιμοποιούσα καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης με τη σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου μου, ήταν οι μόνες που με βοηθούσαν, ηρεμούσαν κ φώτιζαν την επιδερμίδα μου.
    Τη θαυματουργή τους δράση όμως απέδειξαν μετά τη γέννα, εκεί που ο ύπνος είναι μία άγνωστη λέξη, οι ορμόνες ξαναχτυπούν κόκκινο, ο χρόνος για περιποίηση ελάχιστος έως ανύπαρκτος (ένα τάχιστο ντουζ, ένας καθαρισμός προσώπου κ μία κρέμα φαντάζουν σαν 2ήμερο σε σπα). Για 2-2,5 μήνες ήμουν με 4-5 ώρες ύπνου κ αυτός σε δόσεις…κ για να το εξομολογηθώ, δεν έβαζα κ κάθε μέρα κρέμα (έστω κ τα 10 βήματα μέχρι το ψυγείο φάνταζαν μαραθόνιος τότε)…κ όμως όταν το έκανα άλλαζε το πρόσωπό μου. Αισθανόμουν μια αίσθηση φρεσκάδας, δεν είχα αυτή την αίσθηση τραβήγματος κ το δέρμα γινόταν ροδαλό!
    Εδώ κ ένα χρόνο περίπου χρησιμοποιώ αποκλειστικά κρέμες από τη Stella κ ειδικά σε αυτή τη νέα γενιά κρεμών που μου ταιριάζουν πολύ κ στη μυρωδιά κ δεν με ενόχλησαν καθόλου ακόμα κ στη περίοδο της εγκυμοσύνης, βρήκα την ιδανική κρέμα!!!
    Δυστυχώς την έχω ανάγκη τη νυφαδιά μου, διαφορετικά θα είχε πάρει πόδι προ πολλού!!!
    @Stella: σε έσωσε το μεράκι σου κ η δημιουργικότητά σου!
    @Julia: ελπίζω να μη μου μπλοκάρεις το post λόγω της απουσίας μου…δείξε λίγη κατανόηση…ολόκληρο bb-baby-boy σου έκανα!!!!
    @Ioanna: φτου σκόρδα κοριτσάκι μου!!! Είσαι θεά!!! Σε καμαρώνουμε!!!
    Φιλιά από εμένα προς το παρόν! ♡♡♡♡♡
    Το καθήκον με καλεί!!!!!

  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Η σούπερ κουνιάδα εδέησε να κανει την εμφάνιση της μετά απο έναν ολόκληρο χρόνο!!! Κρατησα την ψυχραιμία μου και την αναπνοή μου κι έκανα υπομονή από τις 16 Αυγούστου, να μην σας βροντοφωνάξω, ότι εγινα τρισευτυχισμένη θεία του Dr. Brandt του νεότερου και ταλαντότερου (τον ετοιμάζω για μεγάλα πράγματα τον μπουλουκάκο μου!!!!) για να μην της στερησω τη χαρά της ανακοίνωσης (μεγάλη η χαρη της της βασιλομήτωρος…)! Ναι κορίτσια, είμαι θεια εδω και τέσσερις μήνες και το καλύτερο???? Το παιδί βγηκε Λεων!!!! Τουτ’ εστιν ταιριάζει απολυτα με τη θεία τοξοτινα και τον θειο Κριό (η σκορπίνα μανα του και κουνιάδα μου…βράζει στο ζουμί της..)!!!

  11. α… και το καλύτερο για σήμερα! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΡΊΑ ΜΑΣ!!! Η συνάδελφος ΜariaA Υπουργός Αρωμάτων έχει σήμερα γενέθλια!

  12. Στέλλα μου αγαπημένη τις απόψεις μου για τις handmade κρεμούλες σου, τις έχω γράψει πολλές φορές μέσα από το bb. Έχω ενθουσιαστεί τόσο πολύ και είναι η μόνη φορά που μένω σταθερή σε μια κρέμα τόσο καιρό. Δεύτερο μπουκάλι ίδιας κρέμας δεν έχω ποτέ αγοράσει.Θέλεις η περιέργειά μου να δοκιμάζω πάντα κάτι καινούριο, θέλεις ότι δεν έβλεπα και κανένα αποτέλεσμα να με κρατήσει, όλα αυτά με έκαναν να αλλάζω συνεχώς μάρκες.το πρόβλημα τώρα είναι ότι έχω 2 ή 3 δεν θυμάμαι καλά κρέμες του εμπορίου που δεν τις έχω καν ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω πόσες μισές.Πότε και πώς θα τις τελειώσω δεν ξέρω που τον ατελείωτο έχουν.Στέλλα είσαι υπέροχη!!Keep going!!!
    @Iωάννα, δεν έχω λόγια για τα βίντεο που μας ετοιμάζεις κάθε φορά!!!!Τα λατρεύω!!!!
    και τέλος…….
    @vichyshot: να σου ζήσει το αγοράκι!!!Να ναι γερό και καλοφωτισμένο!!!Μας έλειψες.Σε σκεφτόμουνα τόσο πολύ, αλλά δεν τολμούσα να ρωτήσω, αν και μπήκα πολλές φορές στον πειρασμό να ρωτήσω την Στέλλα αν είσαι καλά.Τέτοια υπέροχα νέα όμως δεν μπορούσα να τα φανταστώ!!!Χαλάλι η αγωνία μου για το αν είσαι καλά!!!Πάντα ευχάριστα να ναι τα νέα σου!!!!!!

  13. Τώρα το είδα.Χρόνια πολλά στην αγαπημένη μας υπουργό!!!!Πολύχρονη Μαρία μας!!!!
    Στελλάκι ξέχασα…Να σου ζήσει ο ανηψιός!!!!!!

  14. Πω πω !!! Από που να αρχίσω …. οκ ξέρω …

    @Vickysot: Συγχαρητήρια, να σας ζήσει, να είναι πάντα γερός και τυχερός !!!!!
    @MariaA: Χρόνια πολλά Υπουργέ !!!
    @Ιωάννα: Πάρα πολύ ωραίο πρόμο … δεν το συζητάω για την εισαγωγή και το άψογο make up και εσύ θεά αλλά μετά απο τόσο ωραία εισαγωγή περίμενα κάτι εξίσου δυνατό στην παρουσίαση και όταν σε είδα με το ζιβάγκο έκανα ένα “ουπς τι έγινε τώρα ;;;”
    @Stella: ψήνομαι πολύ καιρό τώρα για δοκιμή. Απο ποιο λες να αρχίσω;;; (btw να σου ζήσει και εσένα θείτσα …. χαχαχα … τι είπες για τους σκορπιούς ε;ε;ε;:P)

  15. @Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας…Ο ανηψο;yλης μου είναι ένα τέλειο BBbaby!

  16. @VickySot,να σου ζήσει!(Αυτός είναι έρωτας).
    @MariaA,χρόνια πολλά κ καλά!
    @Stella,να σου ζήσει ο ανιψιός!
    Ευχάριστα νέα σήμερα!

  17. Kalispera !!! Ma ti teleio video Ioanna!!!! Tha to po alli mia for a ti fovero talent (kai kouklara!0 pou eisai!! Dineis sarka kai osta sta yperoxa dimiourgimata tis Stellas!!
    Exo dokimasei ki ego tin krema kai to seroum kai pera apo tin foveri myrodia pou exoun – me synepire pragmatika!- exoun pragmatiko apotelesma!! Den mporo na ta apoxoristo! I love them syntoma tha valo ki ego to litharaki mou se aggliko review giati prepei na gineis gnosti pagkosmios!!!!
    Episis sygxaritiria pou egines theia!!! Prepei na exeis xetrelathei!!!!
    @VickySot: Na sou zisei to baby bbboy!!! Poly xarika theloume foto!!!
    Efharisto gia tis efhes sas koritsia!!!
    Filia polla!!!

  18. Στελλιτσα μου το αξιζεις να σε επαινουμε γιατι προσπαθεις πραγματικα πολυ.θα ηθελα κι εγω πολυ να τα δοκιμασω γιατι εδω και ποοοοοσο καιρο ψαχνω και τελικα δεν εχω βρει ακομη την καταλληλη κρεμα.που μπορουμε να τις βρουμε?και τιμουλες?γιατι μας καιει κι αυτο.φιλια πολλαααααα

  19. Τζα!!!Καλησπέρα(ή καλημέρα;) κούκλες μου!!!Τι να πω τώρα για τα αγαπημένα μου και ταλαντούχα κορίτσια;Ένα μπράβο είναι τόσο λίγο.@VickySot ααααααα να σου ζήσει το μωράκι σου,πόσο χάρηκα δεν ξέρεις! @Stella φανταστικό!!Είσαι κι εσύ επισήμως μία θεία χαχαχ καλώς ήρθες στο club με τα στρουμφάκια.Αν και ο δικός μου έπαψε να είναι στρουμφάκι κι έγινε φουσκίτσας.Και να υποψιαστώ τώρα ότι σειρά έχουν τα baby Stella’s Recip-Y?? 😉 😉 😉 Φιλιά….

  20. Καλημέρα στην όμορφη παρεούλα!
    Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές κ το ενδιαφέρον! ♡
    Εύχομαι σε όλες να αποκτήσετε ότι επιθυμεί η καρδούλα σας!
    @MariaA: Χρόνια σου πολλά για τα γεννεθλιάκια σου, έστω κ καθυστερημένα!

  21. Ok, για να το βγάλω πρώτα από τη “μέση”: Πόσο θεά Ιωάννα μου, πόσο!! Φτου σου, κορίτσι μου, φτου σου!!!!

    Στέλλα μου, αχ, Στέλλα μου, πόσο σ’ έχω στο μυαλό τελευταία! Περίμενε mail μου σύντομα, μια που αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου, ένα σέρουμ και μια κρέμα νυχτός! Ανυπομονώ!!! <3

    @vickysot: Να σου ζήσει κοριτσαρα μου ο γιος!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα, κι εγώ μέσα Απρίλη γέννησα και ξέρω τι περνάς… Ακόμα ο ύπνος μου μετρημένος! Συμφωνώ με όσα λες!

    Φιλάκια κορίτσια!

  22. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΟΥΓΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ STELLAS. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 🙂

  23. Να’μαι και γω…. Καλησπέρα γλυκό μου παρεάκι! Ένα πρόβλημα με κράτησε μακριά σας, αλλά τώρα επανήλθα δριμύτερη!! Έχω δοκιμάσει και γω δειγματάκια από το serum και από την κρέμα και είμαι ενθουσιασμένη! Υποκλίνομαι στο ταλέντο της Στέλλας για τις μοναδικές μαγικές κρέμες της, αλλά και της Ιωάννας για την φοβερή παρουσίαση… Υπέροχα, αγαπημένα, μοναδικά και ταλαντούχα BBGirls! Πολλά φιλιά! 🙂
    @Vickysot: Να σου ζήσει ο κούκλος σου και να’ναι πάντα γερός και ευτυχισμένος!
    @Stella: Welcome to the club Θεία Στέλλα και να σου ζήσει ο ανιψιός!
    @MariaA: Αν και καθυστερημένα, σου εύχομαι ολόψυχα να τα χιλιάσεις και να’χεις πάντα στην ζωή σου ότι αγαπάς!

  24. Γεια σας θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να δοκιμάσω μια απο τις κρέμες σας…

  25. περίμενα να περάσει λίγο διάστημα για να πω κι εγώ τη γνώμη μου για τη σειρά Golden.
    Λοιπόν… και μόνον που νιώθω ότι δε βάζω “χημεία”… βάζω ΑΡΙΣΤΑ 10.
    Υπάρχουν ήδη αποτελέσματα στην περιοχή του μπούστου που έχασε την όψη της ηλικίας που έδειχνε και στενοχωριόμουν πιο πολύ κι από το πρόσωπο μπορώ να πω.
    Θεσπέσιο άρωμα, και μου αρέσει που δεν απορροφώνται αμέσως σε δευτερόλεπτα. Νοιώθω ότι μου προσφέρουν ότι έχουν και μπορούν.
    Στέλλα σ΄ευχαριστώ! πολύ!

  26. Καλησπέρα,παρακαλώ θα ήθελα να μάθω τον τρόπο που μπορώ να παραγγείλω,τις κρέμες σας..νιώθω ότι έκανα μια μικρή ανακάλυψη που σας βρήκα..Ευχαριστώ

  27. Ποιος τις φτιαχνει αυτε τις κρεμες; υπάρχουν γνωσεις κομετολογίας;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.