Reviews για τη φυσική σειρά ομορφιάς Stella’s Recip-Y Golden

 

GoldenStella'sRecipy3

 

 

Όπως κάνουμε πάντα και η μια μαθαίνει από την άλλη, σήμερα θέλω να διαβάσουμε τα reviews για τη σειρά βραδινής περιποίησης της επιδερμίδας Stella’s Recip-Y,  Golden, από εσάς που την έχετε ήδη δοκιμάσει.

 

 

 

ΓΙΟΥΛΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στέλλα μου καλησπέρα. H κρέμα, GOLDEN NIGHT είναι απίστευτη! Φοβερή! Μόλις μου τελειώσουν αυτά που έχω θα πάρω αυτή.  Είναι φανταστική. Μπράβο κορίτσι μου και πάλι. Φιλιά Πολλά!

 

 

 

BETA – ΤΡΙΚΑΛΑ

Γεια σου Στελλίτσα μου!

Οι κρέμες σου είναι καταπληκτικές, είμαι πολύ ευχαριστημένη. Την χρησιμοποιώ σχεδόν μια εβδομάδα κ το πρόσωπο μου φαίνεται ήδη πιο ενυδατωμένο και οι πόροι πιο καθαροί. ΣΥΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !! Θα τα ξαναπούμε πολλά φιλάκια.

 

 

 

ΚΑΤΕΡΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ

Η κρέμα είναι πολύ καλή  το πρόσωπο μου έχει ηρεμήσει το serum δε φανταστικό και  η βραδινή κρέμα GOLDEN NIGHT, για αυτήν δεν έχω λόγια.  Συνεχίζω κανονικά σε ευχαριστώ πολύ.

 

 

ΙΩΑΝΝΑ – ΒΟΛΟΣ

 

Καλημέρα Στέλλα, όλα έφτασαν μια χαρά. Καιιιιι τα δοκίμασα όοοολα μέχρι το βράδυ!!! Ναι ναι όλα!! Αχ τι να πω??? Αλήθεια ήταν όλες τόοοσο ωραίες… Και απορροφήθηκαν αρκετά γρήγορα και δεν ήταν καθόλου λιπαρές. Και το άρωμααααα, αχ τι άρωμα !! Το ένα καλύτερο από το άλλο…. Η κρέμα Golden Night έχει το καλύτερο άρωμα ever!!!! Tέεεεελειο λέμε!!! Και εμένα (πες με και τρελή) μου θύμισε κάτι μου είχα να μυρίσω νομίζω 20 χρόνια περίπου….το opium!!! AROMATHERAPY κυριολεκτικά… Αλήθεια ευχαριστώ πολύ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη , θα ήθελα να τις φοράω συνέχεια και μόνο για το άρωμά τους…

 

 

ΣΜΑΡΩ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Καλησπέρα Στέλλα μου,

Λοιπόν όλη τη βδομάδα φοράω συνεχώς τις κρεμούλες , την ημέρα την japanese-το τελείωσα πλέον το δείγμα- και το βράδυ ορό κ κρέμα νύχτας ή μαζί ή χωριστά ανάλογα τα κέφια χαχα! Και πάλι θα το πω, μ εντυπωσιάζει το πώς” λιώνουν” οι κρέμες στο δέρμα, παλιότερα που είχα δοκιμάσει από φίλη αισθητικό κάποιες κρέμες που έφτιαχνε αλλά  ήταν πολύ συμπαγείς, έτσι κάπως περίμενα και τις δικές σου και ξαφνιάστηκα ευχάριστα!

 

Έτσι κι η “γιαπωνέζικη” είναι για μένα μια ευχάριστη κι άνετη κρέμα.. αλλά ανυπομονώ να βάλω κ τις άλλες δύο που μου έστειλες και μετά να καταλήξω σε ποια μ αρέσει περισσότερο για μέρα.

 

Όμως για νύχτα την GOLDEN μου, τη λάτρεψα!! Μου φτιάχνει το κέφι, με το που ανοίγω το καπάκι κι αντικρίζω αυτό το ζωηρό κίτρινο, που την απλώνω και λιώνει δροσερή καθώς είναι απ το ψυγείο, το λεπτό άρωμα της, όλα! Όπως εύστοχα είχε πει μια κοπέλα, είναι ιεροτελεστία η εφαρμογή της, κάθε βράδυ αυτή η λέξη μου ‘ρχεται στο μυαλό καθώς τη βάζω..!

 

 

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

Γεια σου Στέλλα
Θέλω για μια ακόμη φορά να σε ευχαριστήσω για τις κρέμες σου…είναι εκπληκτικές! Μπράβο σου! Έχω δει βελτίωση στο δέρμα μου. Είναι πιο λείο, φωτεινό, καθαρό και έχει ηρεμήσει.

 

ΕΛΕΝΑ –ΑΘΗΝΑ  

Θέλω να σου πω ότι είμαι και εγώ πλέον μεγάλη fan σου! Οι κρέμες σου είναι κα-τα-πλη-κτι-κές!!!!! Τις χρησιμοποιώ από την πρώτη μέρα και το πρόσωπό μου είναι υπέροχο! Φαντάσου πόσο πολύ ανάγκη είχε η επιδερμίδα μου, που κυριολεκτικά “ρουφούσε” τις κρέμες πολύ γρήγορα! Λατρεύω τις κρέμες Macademia και Rose Garden, αλλά ιδιαίτερα η κρέμα Golden Night και το Serum είναι η αδυναμία μου!! (το έκανες το θαύμα σου πάλι με τον κρόκο!).Τώρα νιώθω την επιδερμίδα μου ενυδατωμένη, απαλή, φωτεινή και πιο λεία!

 

Σ’ ευχαριστώ πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να δοκιμάσω τις μαγικές κρέμες σου….. Άλλωστε και γω όταν με ρωτάνε: “Τι έκανες εσύ και λάμπεις αυτές τις μέρες”; Απαντάω: “Stella’s Recip-Y γλυκιά μου… οι μαγικές κρέμες!” και αρχίζω την ενημέρωση σε φίλους και γνωστούς!

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ – ΡΟΔΟΣ

 

 

Στέλλα μου , καλησπέρα .. Σ’ ευχαριστώ για τις υπέροχες κρέμες που μου έφτιαξες .. Άπλα υπέροχες έχουνε μεταμορφώσει την επιδερμίδα μου … Στην επόμενη μου παραγγελία θα υπάρχει και η GOLDEN NIGHT … Αυτό το Serum είναι απλά μαγικό , έχει δώσει απίστευτη λάμψη στην επιδερμίδα μου , όλοι με ρωτάνε τι έχω κάνει .. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Στέλλα …

 

ΕΛΣΑ – ΛΑΡΙΣΑ

 

Καλημέρα Στέλλα μου, O ορός αυτός ο καινούριος Golden Repair πολύ μου άρεσε!! Eίναι σαν μαγικό φίλτρο με χρυσόσκονη!

 

 

 

GoldenStella'sRecipy1

 

 

EΡΜΙΟΝΗ – ΑΘΗΝΑ

Λοιπόν τα προϊόντα τα λάτρεψα! Το σέρουμ, GOLDEN REPAIR απίθανο! Έχω ξαναδοκιμάσει σέρουμ από άλλες εταιρείες τόσο ευρείας όσο και High end, αλλά αυτό το σέρουμ είναι πολύ διαφορετικό. Κατ’ αρχάς η σύσταση, το πιάνεις με τα δάχτυλα και καταλαβαίνεις ότι είναι σέρουμ κι όχι σκέτο νεράκι. Γλιστρά στο δέρμα και τολμάω να πω ότι πολλά βράδια ένιωθα ότι δε χρειάζομαι καν ενυδατική, τόσο ωραία έστρωνε στο δέρμα. Τώρα το φοράω, είναι καμιά ώρα που το έχω βάλει και το δέρμα μου είναι μαλακό, ενυδατωμένο. Και η μυρωδιά! πολύ δυνατή, έπαθα σοκ, τι να σου πω, έχω βάλει άλλα προϊόντα στο δέρμα μου και η μυρωδιά τους φεύγει τα πρώτα δευτερόλεπτα, αυτό μυρίζει για ώρες (κυριολεκτικά) και ακόμα και τα δάχτυλα μου μυρίζουν, πολύ δυνατή μυρωδιά! Θα συνεχίσω σίγουρα να το χρησιμοποιώ.

 

Η κρέμα νυχτός GOLDEN NIGHT επίσης με κατέπληξε, πάλι με τη μυρωδιά (όπως κατάλαβες έχω θέμα με τις μυρωδιές), μου θύμισε αρκετά μια κρέμα της Dr Hauschka (η οποία ούτε καν σαν ποιότητα…), πολύ δυνατή και λαχταριστή, αρκεί να σου πω ότι μυρίζω τα χέρια μου όταν βάζω στο πρόσωπο μου, τόσο μου αρέσει! Είχες δίκιο, χρειάζεται ποσότητα τόση όση το μικρό μου νυχάκι και αρκεί για να βάλω στο πρόσωπο, λαιμό και αρκετές φορές ότι νιώθω ότι περισσεύει το βάζω στο ντεκολτέ (έχω βάλει μέχρι και στα πετσάκια στα νύχια μου!). Δεν αφήνει αυτή την ενοχλητική λιπαρότητα που μου άφηναν άλλες κρέμες και το πρωί δε ξυπνάω με πρόσωπο που να γυαλίζει. Μυρίζει για ώρες (πάλι η μυρωδιά!!), ειλικρινά αν μπορούσες να βάλεις αυτή τη μυρωδιά σε κρέμα σώματος θα πήδαγα στο ταβάνι!!

 

Η κρέμα ημέρας τολμώ να πω ότι είναι η πιο αγαπημένη μου, επειδή τη φοράω τις ώρες που κυκλοφορώ και είμαι βαμμένη (πρωί-μεσημέρι), έχει ισορροπήσει το δέρμα μου και δεν γυαλίζει τόσο όσο παλιά, έχουν μειωθεί τα μαύρα στίγματα και τα σπυράκια και δεν έχω πια αυτή την ενοχλητική αίσθηση ότι κάτι βαραίνει το πρόσωπο μου. Επίσης παρατήρησα ότι σχεδόν αμέσως βοήθησε το μακιγιάζ μου να κρατάει περισσότερο, δε σπάει τόσο γρήγορα όσο παλιά ούτε αλλοιώνεται, όπως συνέβαινε με άλλες κρέμες στο παρελθόν. Απορροφάται εύκολα και ομοιόμορφα, δεν έχω πια ξηρά σημεία και αλλού πολύ λιπαρά.

 

Έχοντας περάσει σχεδόν 1,5 μήνας συνεχούς και συστηματικής χρήσης έχω κολλήσει, δε νομίζω ότι θα ξαναβάλω άλλη κρέμα πάνω μου. Είμαι fanatic, οι κρέμες σου αξίζουν και το τελευταίο σεντ τους. Μπράβο!

 

 

 

Θα αφήσω τελευταίο το σχόλιο που θα ακολουθήσει της Ελένης Κερσένογλου, http://missticklemepink.blogspot.gr/. όχι μόνο γιατί εκτιμώ και τις γνώσεις και την κρίση και την δουλειά της,  αλλά και για έναν ακόμη λόγο: Αυτά που γράφει στο review της, θα μπορούσα να τα είχα γράψει έτσι ακριβώς και εγώ. Και εγώ μέχρι να γνωρίσω τη Στέλλα και τα μοναδικά της προιόντα ήμουν το κορίτσι της «χημείας». Έχουμε περάσει ώρες ακόμα και μέρες με τη Στέλλα, αναλύοντας τις διαφορές, αλλά τελικά, μόλις με έπεισε και δοκίμασα και εγώ μια Stella’s Recip-Y, το κορίτσι της χημείας, έγινε λάτρης της φύσης.. Ας το διαβάσουμε λοιπόν:

 

 

 

Γεια σας κορίτσια μου!

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας  από τότε που πρωτοέπιασα στα χέρια μου το πακετάκι της Στέλλας. Ένα κουτάκι από φελιζόλ, πολύ καλά αμπαλαρισμένο, με μια  παγοκύστη. Μέσα του έκρυβε ένα κίτρινο πουγκί. Το κίτρινο λένε πως είναι το χρώμα της ελπίδας  και αυτό το πουγκάκι έμελλε να  δώσει ελπίδα στο ταλαιπωρημένο δέρμα μου. Τη Στέλλα τη γνώρισα μέσα από το beautyblog. Διάβαζα τα κείμενα της και  αναρωτιώμουν πως μια κρέμα που έχει φτιαχτεί στην κουζίνα  μπορεί να συναγωνιστεί τα εργαστήρια της θείας Estee. Αν κοιτάξετε παλιές αναρτήσεις, πρέπει να ήμουν το μαύρο πρόβατο  της παρέας που έγραφε το “ναι μεν, αλλά…” Όλα αυτά ίσχυαν μέχρι και πριν δυο μήνες, μέχρι τη μέρα που αποφάσισα να αλλάξω ρότα. Έκανα μια σειρά από δραστικές αλλαγές στη ζωή μου, δοκίμασα πράγματα που απέφευγα, αποφάσισα να  τολμήσω ό,τι αρνιόμουν. Κάπου  εκεί κούμπωσε και η παραγγελία μου στη Στέλλα…

 

Ανταλλάξαμε  μια σειρά από e mails (που στο καθένα η Στέλλα χαρίζει απλόχερα συμβουλές) και καταλήξαμε σε μια  κρέμα νυκτός και ένα σέρουμ νυκτός επίσης από τη σειρά Golden, που θα ήταν τα καταλληλότερα για  τις ανάγκες μου. Από τις περιγραφές τηςΣτέλλας και μόνο δεν έβλεπα την ώρα να τα λάβω. Σε μια κρέμα η Στέλλα κατάφερε να συνδυάσει το αργκάν με τον  βιολογικό κρόκο Κοζάνης, που παρέα με τις βιταμίνες Ε και Α, μας δίνουν ένα δραστικό όπλο κατά της γήρανσης. Μια σειρά επίσης από αντιγηραντικά λάδια κάνουν τη Golden, πραγματικό χρυσάφι για την επιδερμίδα.

 

Την  πρώτη μέρα τα άνοιγα και τα  μύριζα κάθε τέταρτο. Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση το άρωμα τους. Μπορούσα να ξεχωρίσω τα  αιθέρια έλαια, το άρωμα τους δεν είχε καμία σχέση με τις κρέμες που είχα δοκιμάσει μέχρι τότε. Το τριαντάφυλλο μύριζε σαν αληθινό τριαντάφυλλο, η λεβάντα το ίδιο.  Ήταν ένα μικρό σοκ για μένα, κατάλαβα πως η μύτη μου είχε συνηθίσει τη μυρωδιά του συνθετικού, της χημείας. Μετά  ήρθε η αίσθηση στο δέρμα. Συνηθισμένη χρόνια σε κρέμες που τις απλώνεις και δεν αφήνουν  ίχνος λιπαρότητας, η πρώτη αντίδραση στη χρήση της κρέμας  ήταν ένα “ωχ, είναι πολύ  βαριά”. Όσο όμως τη δούλευα, τόσο έβλεπα το δέρμα μου να τη  ρουφά όπως το ξερό χώμα τη βροχή. Μα τι ενυδάτωνα τόσα χρόνια; Πόσο  διψασμένο ήταν το δέρμα μου; Το  επόμενο πρωί κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Φαινόμουν ξεκούραστη και φρέσκια. Είχα κοιμηθεί 5 ώρες και η μέρα μου ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη. Το πρώτο Σάββατο δοκίμασα το serum και την κρέμα κάτω από μακιγιάζ. Ήμουν σίγουρη πως σε ένα τέταρτο θα έμοιαζα με λαδοποντικό, όμως για άλλη μια φορά ξαφνιάστηκα ευχάριστα. Δε γυάλιζα και το μακιγιάζ μου δεν είχε αλλοιωθεί.

 

Στο τέλος ήρθε και η λάμψη και εκείνο το σχόλιο που κάθε γυναίκα περιμένει: “Τι έκανες σήμερα και λάμπεις  έτσι;” Χαμόγελο μέχρι τα αφτιά εγώ. Ανέμισα και τα μαλλιά μου καμαρωτή(δοκιμάστε και το σέρουμ μαλλιών  της Στέλλας, είναι θησαυρός και  αυτό) και χαμογέλασα. Θα τις άφηνα λίγο να ζηλέψουν και μετά θα έλεγα το μυστικό μου. Κλείνω περίπου ένα μήνα χρήσης και νιώθω πως κάθε βράδυ πραγματικά  το δέρμα μου τρέφεται και ενυδατώνεται. Κατά γενική ομολογία (ειδικά από τα κορίτσια στο γυμναστήριο που με βλέπουν πρωί πρωί άβαφη) το πρόσωπο μου φαίνεται πιο λαμπερό και εγώ το νιώθω και πιο σφριγηλό. Αυτό που δεν περίμενα  αλλά το είδα ήταν η καλυτέρευση στις γραμμές έκφρασης που έχω στο μέτωπο. Από τις πρώτες κιόλας χρήσεις θαρρείς και απάλυναν. Ναι, οι κρέμες της Στέλλας με κέρδισαν. Παρόλο που στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτική, πλέον έχω μπει στο club των φυτικών και τα βλέπω πια με άλλο μάτι. Στο  ψυγείο μου θα υπάρχει μόνιμα το ραφάκι με τα Stella’s Recip-y.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσένα  αγαπημένη Τζούλια, που μας έχεις πάντα τα καλύτερα και ένα δεύτερο μεγάλο ευχαριστώ στη νεραϊδονονά μου με το μαγικό ραβδάκι, τη Στέλλα.

 

 

Πριν κλείσω εγώ και σας ευχηθώ ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, μην ξεχάσετε σήμερα να “περάσετε” μια βόλτα και από το juliasbeautyblog. H MariaA, βρέθηκε πάλι σε ένα υπέροχο event, όπου η εταιρεία Coach ένωσε τισ δυνάμεις της με την Pureology (εταιρεία με πολύ καλά προιόντα περιποίησης μαλλιών) και η Μόδα, συνάντησε την Ομορφιά, μέσα από τα μοναδικά κείμενα αλλά τον φακό της Μαρίας μας. Ένα μικρό sneak peak, από την βραδιά εδώ, γιατί θα μου πει ότι της “κλέβω” τις φωτογραφίες της (… και δίκιο θα έχει!)

 

Coach bags

 

T3

 

 

Pureology Products

 

T3

 

 

 

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε bb girls!

 

 

 

NEW-BANNER-STELAS RECIPY

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Εδώ και μερικούς μήνες που έχω γίνει μέλος αυτής της υπέροχης παρέας δεν ονειρεύομαι τίποτα άλλο από το πότε θα τελειώσουν τα serums και οι κρεμούλες μου (ναι, είχα την τάση και εγώ να κάνω προμήθειες καλλυντικών για 2-3 χρόνια, όπως οι περισσότερες φαντάζομαι!!!)για να δοκιμάσω τις ” μαγικές” συνταγές της Stellas!!!
    Μετά και από αυτά τα σχόλια που μόλις διάβασα, τι άλλο μπορώ να πω…με πείσατε ότι έχω μείνει πολύ πίσω στον κόσμο της κοσμετολογίας από τι στιγμή που δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ακόμα αλλά πλησιάζει ο καιρός!!!

  2. Στέλλα, ειμαι απο ΛΑΡΙΣΑ οχι από Λαμια!!! Βεβαια, σε όποιο μέρος της Ελλαδας κ αν ήμουν η γνώμη μου θα ήταν η ίδια! Απιστευτη υφή….φίλτρο με χρυσόσκονη!!! Σε φιλώ!!!

  3. @Elsa Ελσα μου χίλια συγνωμη…. ο δαιμων του copy paste βλέπεις….. Τζουλάκι ακους??? διόρθωσε τον τόπο καταγωγής του κοριτσιού μας μόλις μπορέσεις…. Φιλιά Ελσα μου κι ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την κατανόηση σου στο λάθος μας….

  4. @Μαργαρίτα, MAKO,MOUS MOUS, Αννα Συλβέστρου και όλα τα κορίτσια που δείξατε ενδιαφέρον!!! Αφ΄ενος σας ευχαριστώ πολύ, γιατί πραγματικά με τιμάτε με το ενδιαφέρον σας, αφ΄ετερου το [email protected] ειναι στη διαθεσή σας για να στειλετε τις ερωτήσεις, τις απορίες σας, αλλά και να κανουμε μαζί τη διάγνωση της επιδερμίδας σας και της κατάλληλης κρέμας και σερουμ για σας! Φιλιά σε όλες!

  5. Μια γλυκια καλημερα κι απο εμενα σε ολους.ρε κοριτσια μου κεντρισατε παλι το ενδιαφερον.που μπορω να βρω δειγματα?σας παρακαλω απαντηστε μου γιατι θελω πραγματικα να βρω κρεμουλες που να τις εχω για παντα,να μην ψαχνομαι συνεχεια αν κι εχω φτασει τα 50 χρονακια μου

  6. Καλό μεσημέρι κορίτσια! Τι να πω εγώ? Τα έχω πει τόσες φορές πόσο έχω ενθουσιαστεί με τις κρέμες της αγαπημένης μας Στέλλας!Από το πόσο με έχουν βολέψει (μια κρέμα εφαρμόζεται σε πρόσωπο, μάτια, λαιμό, ντεκολτέ), μέχρι το πόσο διαφορετικό δείχνει το πρόσωπό μου πλέον.Σήμερα όμως χάρηκα ακόμα πιο πολύ γιατί βλέπω μέσα από τα review ότι την ίδια γνώμη με εμένα έχουν και τόσα άλλα κορίτσια.
    Στέλλα μου είμαι πολύ περήφανη για σένα!Μπράβο σου! Σου αξίζει πραγματικά!!!

  7. Ειμαι σε λιστα αναμονης να δικιμασω τη πρωτη μ κρεμουλα απο τα χερακια της Στελλας. Περιμενω με μεγαλη αγωνια!!!

  8. Τζα!!!Καλησπέρα κορίτσια.Μπράβο Στέλλααααα!Πόσο περήφανη πόσο;;;Φιλιά

  9. Καλημερα σας,πως μπορουμε να δοκιμασουμε τα προιοντα της στελλας?? η να τα αγορασουμε?? δεν εχω καταλαβει , σας ευχαριστω πολυ

  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.
    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΛΛΑΣ!!!!!!!!!!!
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

  11. Στέλλα σ’ ευχαριστώ πολύ. Η Golden είναι φοβερή.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.