Τα καλύτερα προιόντα του 2013 στον κόσμο της ομορφιάς.

 

BEST-2013

 

 

Το 2013 ρίχνει σιγά σιγά αυλαία, μιας που διανύουμε και επίσημα τον τελευταίο μήνα του. Αν θα έπρεπε να δώσω έναν χαρακτηρισμό στον χρόνο που μας χαιρετά – όσον αφορά στον τομέα beauty πάντα – αυτός θα ήταν “πλούσιος”, “γεμάτος”, “αναπάντεχος”.

 

 

Πράγματι, ήταν πολλά αυτά που είδαμε μέσα στο 2013. Νέα κεφάλαια ομορφιάς άνοιξαν και κάποια παλιότερα εμπλουτίστηκαν ή εξελίχθηκαν. Ας κάνουμε λοιπόν τώρα μαζί μια ανακεφαλαίωση, ρίχνοντας μια ματιά σε όσα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας τους περασμένους μήνες.

 

 

  1. BB-CC Creams

 

BB-CC

 

 

Οι BB creams – και οι CC – υπήρξαν χωρίς αμφιβολία το κυρίαρχο beauty “trend” του ’13. Βασικό χαρακτηριστικό τους η πολυχρηστικότητα. Ένα προϊόν, πολλές δράσεις και συνεπώς οικονομία στο χώρο, στο χρόνο και στο χρήμα. Οι BB Creams ήταν το νέο “εργαλείο” μακιγιάζ και περιποίησης που υποσχέθηκε να αντικαταστήσει το foundation, την ενυδατική, την αντηλιακή, ακόμα και το serum μας. Κι αν δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την υπόσχεσή τους στο έπακρο, κατάφεραν να μπουν για τα καλά στις ζωές μας και να κάνουν πιο όμορφη την καθημερινότητά μας.

 

 

  1. Argan Oil

 

 

argan-oil

 

Το σπάνιο έλαιο αργανίας από το μακρινό Μαρόκο, πρωταγωνίστησε κι αυτό με τη σειρά του στο φετινό σκηνικό ομορφιάς. Οι θαυματουργές ιδιότητές του έγιναν αντιληπτές από τις απανταχού εταιρίες κι έτσι ενσωματώθηκαν στη σύσταση πολλών προϊόντων που αγαπήσαμε. Προϊόντα για τα μαλλιά, το πρόσωπο και το σώμα προσέφεραν πλούσια ενυδάτωση, θρέψη και απαλότητα, χάρη στο πολύτιμο έλαιο argan.

 

 

 

  1. Λάδια μαλλιών

 

hair-oils

 

Τα γνωστά πλέον σε όλες μας λαδάκια μαλλιών ήρθαν για να μείνουν. Οι μοναδικές αυτές δημιουργίες μπορούν να μεταμορφώσουν την τρίχα και μάλιστα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πολλές ήταν οι εταιρίες που “επένδυσαν” στη δημιουργία ενός τέτοιου λαδιού. Και πολύ καλά έκαναν! Τα περισσότερα από αυτά, χαρίζουν στα μαλλιά εντατική θρέψη και ενδυνάμωση, απαράμιλλη λάμψη και μεταξένια απαλότητα. Με μια λέξη τους χαρίζουν υγεία.

 

 

 

  1. Νερά καθαρισμού προσώπου

 

 

waters

 

 

Επόμενο κεφάλαιο τα νερά καθαρισμού micellar. Είχατε διαβάσει και παλιότερα αναλυτικό post γι αυτά εδώ. Τα νεράκια micellar αφαιρούν το μακιγιάζ αποτελεσματικά και καθαρίζουν σωστά την επιδερμίδα, ενώ είναι κατάλληλα και για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Κάνουν ευκολότερη τη διαδικασία του ντεμακιγιάζ ενώ παράλληλα περιποιούνται το δέρμα. Είναι μη λιπαρά, αναζωογονητικά και δροσερά. Σαν το νεράκι!

 

  1. Ombre

 

 

ombre

 

 

Μια τάση ομορφιάς που κυριάρχησε και που προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει ακόμη είναι το ombre. Ξεκίνησε από τα μαλλιά, πέρασε από τα χείλη και έφτασε μέχρι τα “άκρα”, δηλαδή μέχρι και το μανικιούρ μας. Αν και δεν δηλώνω fan του ombre, παραδέχομαι πως σε πολλές κοπέλες χαρίζει γλυκύτητα και ιδιαίτερα εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

  1. Matte

 

 

tips_for_matte_makeup-1

 

 

Για το τέλος, φύλαξα το matte, το απόλυτο must του ’13. Ματ σκιές, ματ κραγιόν, ματ επιδερμίδα, ματ μανικιούρ, όλα ματ! Αφαιρέσαμε από τα αγαπημένα μας χρώματα την γυαλάδα και τολμήσαμε το “παραπάνω”. Το matte είναι sexy και σοφιστικέ, είναι απλό αλλά και κομψό. Ταιριάζει σε κάθε στιγμή της ημέρας και σε κάθε μέρα του χρόνου. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο, ακόμα και όταν το 2013 μας αποχαιρετήσει, το matte θα είναι δίπλα μας.

 

 

Με ποιο “highlight” πειραματιστήκατε εσείς φέτος;

 

 

Τι λέτε να μας φέρει ο νέος χρόνος;

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

24 Σχόλια
  1. Τζα!!!Χρόνια πολλά bbgirls!Το 2013 ήταν η χρονιά των ελαίων για τα μαλλιά για μένα,όσα έπεσαν στην αντίληψή μου τα δοκίμασα..Αλλά αυτό που θα κρατήσω από τη φετινή χρονιά είναι η επίσημη κυκλοφορία των Stella’s Recip-Y!!!!Την μωβ επανάσταση στο χώρο της ομορφιάς!(Όχι ότι ξεχνάω τις επιτυχίες της Ιωάννας και της MariaA…)Χρονιά ορόσημο θα έλεγα για τα ταλαντούχα bbgirls μας.Φιλιάαααααααα

  2. @Litsa Kouklitsa: Αγαπημένη μου.. αγαπημένη μου… (πες πες, πως πήγε το άρωμα των μαλλιών, σέξι κοκκινομάλα μου?)

  3. @Julia :χαχχαχα Αποστολή εξετελέσθη 😉 (δεν λέω τίποτα άλλο…κατάλαβες!)

  4. @Litsa Kouklitsa Λιτσάκι αυτο που εγραψες σήμερα ήταν για μενα το ωραιότερο δώρο του 2013!!! Τα Stella΄s, μου ειχε γραψει κάποτε η αγαπημένη μου γουρλού Αλεξάνδρα “Ξέρετε τι “φάρμακα” είναι αυτά? Για το πρόσωπο και την ψυχή μου!” ! Εγω θα γραψω, ότι το δικό μου “φαρμακο” ειναι η αγαπη σας κι η αποδοχή σας και το γεγονός, ότι αντιλαμβάνεστε, ότι είναι φτιαγμενα με τόση αγαπη! Δεν εχω λόγια να σας εξηγήσω τι σημαινει για μένα Stellas Recip-Y! Ειναι φτιαγμενα με στοργη, πάθος και θετική ενεργεια, ξεχωριστό το καθε ενα, απο μενα για σας, όπως ξεχωριστές είστε κι εσεις! Με την ίδια λαχταρα και αγωνία καθε φορά, που μια μανα βλεπει το παιδι της, το καμάρι της, να σηκωνεται στη γιορτή του σχολειου να πει το ποιημα του και να εισπραξει το χειροκρότημα! Σ΄ευχαριστώ που συμπεριέλαβες τα Stella’s στα Beauty γεγονότα της χρονιάς, όχι για λόγους προβολής αλλά γιατί αντιλαμβάνομαι την τρυφερότητα και την αδελφοσύνη με την οποία το έκανες… Σας αγαπώ και σας φιλώ όλες υπέροχα ΒΒgirls!

  5. Γεια σας!Τι κάνετε όμορφα κοριτσάκια;Εύχομαι να περνάτε καλά κ δημιουργικά!
    @ΙΩΑΝΝΑ,τα post σου γίνονται όλο κ καλύτερα.Αυτή η beauty ανασκόπηση μου άρεσε πάρα πολύ!Περιμένω φυσικά τα beauty news του 2014.Εκτός απο την bb-cc cream, έχω δοκιμάσει όλα τα άλλα.Σ’αυτό που θα ήθελα βοήθεια θα ήταν κάποια ματ κραγιον που να είναι ενυδατικά.Κάπου τα έχει πει η Τζούλια μας αλλά τα ξέχασα!(το ίδιο μυαλό χρόνο -καιρό ε;)

  6. Καλησπερα bbgirls!!Χρονια πολλα!!!
    Πιστευω ολες να περνατε καλα μαζι με τους ανθρωπους που αγαπατε!!
    Εγω φετος επαθα μια τρελα με τα μανο!!σε οτι παραλλαγη υπαρχουν!!
    China glaze,essie,zoya κ.λ.π να αστραφτουν να κανουν εφε αμμου. .
    Αλλα αυτο που θα κρατησω ειναι οι επιτυχιες που κανουν
    τα ταλαντουχα bbgirls και εντος και εκτος συνορων!!!
    @Στελλα@ΜαριαΑ@Ιωαννα @Litsa@Nektaria και εννοηται αγαπημενη @Τζουλια!!!και ολα τα bbgirls που ανταλαξαμε τις αποψεις μας
    ειμαι πολυ τυχερη τελικα που σας γνωρισα και ευχομαι ο νεος
    χρονος να μας φερει κοντα για να μπορεσω να σας κανω μια μεγαλη
    αγκαλια!!!
    Φιλακια πολλα

  7. χρονια πολλά! καλά πως μου ξέφυγε το ombre στα νύχια!! Θα το απαιτήσω για την πρωτοχρονιά!!

  8. Xronia polla!!!! Exairetiki xronia me arketes kainotomies pou den to perimena giati elega ta exoume dei ola! gia mena xronia metakomisis kai prosarmogis kai to 2014 efhomai na ferei se oles oti epithymoume perissotero!
    to 2014 tha einai I xronia tis Stellas (einai teleia ta Stella’s RecipY syntoma tha valo ki ego to litharaki mous sta toso thetika review) all kai tis Ioannas pou kanei thavmata kathe for a pou vlepo post – foto -video,olon ton koritsion pou palevoun kathimerina kai propanton tis Julias giati mas efere me agape oles konta !!
    Mouts mouts!!!
    Kali Xronia na exoume bbgirls!!! DREAM BIG!!

  9. @MariaA Μου εκανες κι εσυ σημερα μεγάλο δώρο!!! Μη νομίζεις, ότι δεν εχεις βαλει ήδη το λιθαράκι σου…. Αυτο που με νοιάζει εμενα είναι, ότι πιστευεις όσα γραφεις και σ΄ευχαριστώ γι΄αυτο! DREAM BIG TOO αγαπημένη και το 2014 ευχομαι …. ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!!!!!

  10. Καλησπέρα αγαπημένο μου παρεάκι! Χρόνια Πολλά, Καλά και Ευτυχισμένα! Μπορεί το 2013 να με ταλαιπώρησε αρκετά, αλλά μου έδωσε και μοναδικές στιγμές….. Κρατάω λοιπόν στη καρδιά μου την υπέροχη παρέα του Beauty Blog (που μου χάρισε απλόχερα στιγμές φιλίας, αισιοδοξίας, αγάπης και περηφάνιας), την γνωριμία μου με την γλυκιά Στελλίτσα μας και τις μαγικές κρέμες της, τα φανταστικά προϊόντα ομορφιάς που με ξετρέλαναν (αν και δεν μπόρεσα να τ’αγοράσω όλα!!) και κάποιες στιγμές που ένιωσα να πετώ στον ουρανό!!!! Σας εύχομαι από καρδιάς το Νέο Έτος να σας φέρει πάνω απ’όλα υγεία και να πραγματοποιήσει, μ’έναν τρόπο μαγικό, όλες τις επιθυμίες σας! Πολλά γλυκά φιλιά! 🙂

  11. @Elena Ελενα το ευχαριστώ είναι πολύ λιγο!!!! Ευχομαι το 2014 να σου φέρει όλα όσα σου αξίζουν και λαχταράς!

  12. Χρόνια πολλά σε όλα τα bb girls και φυσικά στο λατρεμένο μας beautyblog.gr!!! Υγεία και αγάπη σε όλες! <3

  13. Δοκίμασα BB cream, λάδι για μαλλιά και νερό καθαρισμού. Θα ήθελα να δοκιμάσω (και ίσως το κάνω αν δεν φύγει γρήγορα από την μόδα) το όμπρε, ενώ δεν μου αρέσουν καθόλου (μα καθόλου) τα ματ.
    Ανυπομονώ για τα καινούργια πράγματα, που ασφαλώς θα δούμε μαζί, της καινούργιας χρονιάς! 🙂

  14. Χρόνια μας πολλά…εγώ προσωπικά πειραματίστηκα με κάτι που μου αρέσει πολύ το matte…αλλά και απόλυτο must θεωρώ και το blog της πανέμορφης Ιωάννας!!

  15. Γεια σας και απο μενα. Εχω δοκιμασει ολα τα προιοντα εκτος απο το νερο και τις κρεμες της Stellas ελπιζω μεσα στο 2014 Οσο για τα ματ εχω ξετρελαθει εγω και ολες οσες με βλεπουν με το φοβερο μπορντω ματ κραγιον της erre due το λατρεψα. Καλη χρονια ευχομαι σε ολες τις κοπελες του ΒΒ και σε σενα Τζουλια μας να εισαι καλα παντα εσυ και ολοι οι δικοι σου. Να εχουμε ολες μας ενα πολυ καλυτερο 2014 σε ολους τους τομεις της ζωης μας φιλακια πολλα

  16. @rania Ρανια πες μας νουμερο του κραγιον της ERRE DUE!!!!

  17. Καλημέρα Ιωάννα, Τζούλια και όλα τα κορίτσια!
    Χρόνια Πολλά!

    Εγώ πειραματίστηκα σχεδόν με όλα αλλά έχω ιδιαίτερη αγάπη για τα BB/CC προιόντα καθώς και τα νεράκια & λαδάκια ντεμακιγιάζ. Ίσως γιατί σε απαλλάσσουν από πόσα επιπλέον μπουκαλάκια… Μια καλή BB αντικαθιστά αντηλιακό, ενυδατική, primer, foundation και τα θαυματουργά νεράκια ντεμακιγιάζ αντικατέστησαν την βαρετή διαδικασία του γαλακτώματος.

    Οι προβολείς όμως ήταν στραμμένοι στα Stella’s RecipΥ αναμφισβήτητα!Τα καλούδια που φτιάχνει η Ασκέλη κατόρθωσαν να επαναφέρουν το πρόσωπό μου ύστερα από χρόνια ελλειπούς περιποίησης (για πολλά χρόνια δεν έβαζα κρέμα και βαφόμουν ΠΟΛΥ = αφυδατωμένη, θαμπή επιδερμίδα με πρόωρες λεπτές γραμμές. Σώθηκα!

    Η Μαρία Αγγελίδου… MariaA… ο ξανθός πειρασμός με τη μαγική της μυτούλα μας έχει κάνει τόσο περήφανους στο juliasbeutyblog. Η αναγνώριση δεν άργησε να έρθει καθώς έχει γίνει περιζήτητη στο εξωτερικό! Λογικό γιατί, τέτοιο εξειδικευμένο ταλέντο δεν έχει ξαναδεί κανένας μας!
    Τα νεόφερτα μέλη μας, τα super bb μωράκια μας… Δεν θέλω να ξεχάσω κανένα αγγελούδι… Της Ανδριάνας, το ανηψάκι της litsa kouklitsa, της Vicky Sot… Είναι κι άλλα, πολλές νέες μικρές ψυχούλες που καλωσορίσαμε!
    Όλα τα κορίτσια που μας χάρισαν λαχταριστά guest posts… Η Νεκταρία εκ Σουηδίας, η marianna, η ετοιμόλογη Mako με τα αξεσουάρ της, η Amalia , η Lydia… Ατελείωτη η λίστα με ενημέρωση και πάθος για την ομορφιά και το beautyblog!

    Να είμαστε όλοι μας καλά να συνεχίσουμε αυτήν την υπέροχη παρέα και το 2014!
    Εύχομαι σε όλους και όλες μέσα από την καρδιά μου ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ <3

  18. @IoannaThess Κι εσυ να είσαι καλα Ιωάννα μου, λαμπερή και ταλαντούχα και να μας χαρίζεις όμορφες δημιουργικές κι εμπνευσμένες στιγμές!

    @ BBgilrs Ολες σας να είστε πολύ πολύ καλα, ξεχωριστές, λαμπερές και όμορφες, εσεις και οι άνθρωποι που αγαπάτε. Το εγραψα και προχθες και το ξαναγραφω και σημερα με όλη μου την θετική σκεψη και αγαπη προς όλες σας! Εύχομαι η ζωή σας να είναι γεμάτη αγάπη, χαρές και γέλια, επειδή όμως οι δυσκολίες κι ο πόνος μας κάνουν πάντα καλύτερους ανθρώπους θα ευχηθώ σε όλες σας, όταν ερθουν τέτοιες στιγμές να τις χειριστείτε με τον καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο και να διδαχθείτε απ΄αυτές όλα όσα χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να εξελιχθείτε στις ζωές σας! Οπως μου είπαν φετος στη γιορτή μου και το κραταω ως διδαχή αυτου του χρόνου :
    “Είναι όμορφο να υπάρχουν ξεχωριστές μέρες, αλλά μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε την κάθε μας μέρα να είναι ξεχωριστή”!!!!!

  19. Χρόνια πολλά και καλά σε όλες! Να έχετε υγεία και αγάπη! Και λάδια και bb και cc και νερό καθαρισμού, απ όλα είχε αυτή η χρονιά! Θα μου επιτρέψετε να κρατήσω ,πέρα από τα υπέροχα άρθρα που ανέβηκαν εδώ ,και μας ταξίδεψαν σε κόσμους ονειρικούς , πολύχρωμους κι αρωματισμένους, τα λόγια που ανταλλάξαμε κάποιες στιγμές, λόγια συμπαράστασης και κατανόησης στα δύσκολα.Λυπάμαι που δεν σας γνώρισα νωρίτερα! Σας εύχομαι μια ακόμα πιο υπέροχη χρονιά .Πολλά φιλιά!

  20. Stella Καλησπερα. Συγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα. Τωρα καταφερα να μπω ξανα στο κομπιουτερ το Νο του κραγιον της ERRE DUE ειναι το 103 πραγματικα ενω ξεκινα σαν λιπ γκλος αμεσως γινεται ματ και δεν βγαινει μενει αναλοιωτο για πολλες ωρες Το χρωμα του ομως ειναι για μενα το πιο καταπληκτικο δοκιμασε το στον Χοντο και θα το δεις.Καλο βραδυ

  21. Καλημέρα κορίτσια!
    @STELLA,περιμένουμε κι άλλα απο εσένα τη νέα χρονιά,είσαι διαμόνια κτ θα βρεις εσύ!
    @IOANNA THESS,συνέχισε έσι κ ακόμη πιο δημουργικά!
    @ΙΩΆΝΝΑ ΜΑΝΕΤΑ,ΝΕΚΤΑΡΙΑ,θέλουμε κι άλλες αναρτήσεις!
    @MariaA,ό,τι καλύτερο για σένα στο Λονδίνο!
    Ζητάω συγγνώμη εκ των προτέρων αν ξέχασα κάποιο κορίτσι που μας χάρισε τις γνώσεις του,πάντως όλα τα bbgirls ξεχωρίζουν, άλλα εδώ κ άλλα στο εξωτερικό.
    @rania,αύριο πάω κιόλας για το κραγιόν της erre due…

  22. Εκτός απο τα νεράκια όλα τα άλλα tα δοκίμασα (μη χάσω …) :P. Έχουμε και λέμε λοιπόν bb – cc – dd (μόλις μου ήρθε ότι ακούγονται σαν κουπ απο σουτιέν)απλά hated them. Από όσες δοκίμασα πάντως αν θα πρότεινα κάποια θα ήταν αυτή της Clinique. Προσωπικά πάντως επέστρεψα στο παλιό νεανικό κόλπο του make up stirred and not shaken με την ενυδατική μου. Λαδάκια μαλλιών. Αυτά ήρθαν όντως για να μείνουν. Με μαλλιά τραγικά ατίθασα, λεπτά, σπαστά, ταλαιπωρημένα και φυσικά μονίμως φρικαρισμένα (εεεε φριζαρισμένα ήθελα να πω) η απελπισία είχε χτυπήσει την πόρτα (του μπάνιου ντε !). Μετά άρχισα να πασαλείβομαι βγήκα λίγο λαδοποντικός στις αρχές μια που δεν κατείχα το σπορ αλλά οκ το έχουμε τώρα. Kerastase ueber alles για εμένα σε αυτό το άθλημα! Ombre ! Α ένα όνομα μια ιστορία. Το έκανα μόνη μου κατά λάθος. Σε απλά ελληνικά δεν έβαψα σωστά τα μαλλιά μου. Δεν μου άρεσε σε εμένα, μου αρέσει πολύ όμως όταν το βλέπω σε άλλους. Για να το ξεφορτωθώ μου πήρε σχεδόν ένα εξάμηνο και πάλι ενιαίο χρώμα τα μαλλιά μου δεν έχουν αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Ματ! Ματ! Ματ! Αγαπημένο, λατρεμένο, το υποστηρίζω χρόνια. Όσο πιο ματ και πιο νατουραλ τόσο πιο καλά. Νομίζω πως θα το αγαπώ για πάντα αλλά θα ήθελα στα νιάτα μου να είχα πειραματιστεί περισσότερο με άλλες υφές και χρώματα (tip για τις πιο πιτσιρίκες: παίξτε, δοκιμάστε, πειραματιστείτε όσο περισσότερο μπορείτε με τα μαλλιά σας, με τη μόδα, με το μακιγιάζ, με τις γεύσεις, με όλα !!!)

  23. Καλησπερα ορμωμενη απο τα σχολια της mako θα ηθελα να προτεινω να γραψουμε ολες ποια ηταν τα καλλυντικα που μας απογοητευσαν το 2013 σε ολους τους τομεις (προσωπο μαλλια νυχια κ.λ.π.) σε αντιθεση με τα προιοντα της χρονιας που ξεκινησε η Τζουλια που μας κεντρισαν το ενδιαφερον.Αν ξεκινησω εγω θα πω οτι απογοητευτηκα απο την σειρα γαλακτωμα και λοσιον καθαρισμου της CLARINS καθως επισης και απο τον νεο της ορο DUBLEE.Ειμαι ομως ευχαριστημενη απο το λαδι θρεψης και ενυδατωσης της εν λογω εταιρειας.Επισης εχω μεινει πολυ ευχαριστημενη απο την VISIONER της LANCOME που ειναι ενας ορος διορθωσης και εντιγηρανσης.Καλα προιοντα βρηκα στην CLINIQUE την TURNARAUD κρεμα νυχτας καθως επισης και την CC της LOREAL. Εχω δοκιμασει ακομη κρεμες της ESTEE LAUDER και της BIOTHERM για τις οποιες θα σας πω σε λιγο διαστημα γιατι τις χρησιμοποιω μονο 1 μηνα και θελω λιγο ακομη για να εχω αποψη. Τελος ψηφιζω σαν αρωμα της χρονιας το LA VIE E BELLE της LANCOME οχι μονο φετος αλλα και περυσι νομιζω εχει επισκειασει τα παντα. Καλη νυχτα συγνωμη για το μακροσκελες μου ποστ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.