Tα 5 must have του μακιγιάζ, για το Ρεβεγιόν

 

happy-new-year beauty

 

 

 

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό, όταν ακούτε τη φράση “πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν“; Η δική μου σκέψη, οδηγείται κατευθείαν στη λάμψη, στα φώτα, στα χαμόγελα.

 

Όλες μας θέλουμε να δείχνουμε υπέροχες την βραδιά της αλλαγής τους χρόνου. Σαν κοπέλες κι εμείς, εκείνο το βράδυ επιθυμούμε να ξεχωρίζουμε, να λάμπουμε από ομορφιά κι από ευτυχία. Αναζητούμε το καλύτερο σύνολο ρούχων, τα πιο εντυπωσιακά αξεσουάρ, το πιο κολακευτικό κραγιόν, το πιο αληθινό μας χαμόγελο. Και συχνά, αφού βρεθούν όλα τα προηγούμενα, το χαμόγελο ζωγραφίζεται από μόνο του στα χείλη.

 

Σαν αληθινά bbgirls όμως, πρέπει να είμαστε από τώρα προετοιμασμένες για την “αντίστροφη μέτρηση” της πρωτοχρονιάς, τουλάχιστον όσον αφορά στο μακιγιάζ μας. Αυτή τη φορά δεν θα τρέχουμε τελευταία στιγμή να βρούμε αυτά που μας λείπουν. Αρκετά άγχη έχουμε ήδη, γιατί να φορτωθούμε περισσότερα;

 

bb-beauty-holding

 

 

Εξάλλου δεν είναι πολλά αυτά που χρειάζονται για να δημιουργήσουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Υπάρχουν μερικά μυστικά, που αν τα έχουμε στο μυαλό μας, το αποτέλεσμα θα μας ανταμείψει.

 

Η βάση

 

ysl_touche_eclat

 

 

Εκείνο το βράδυ η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι λαμπερή και αψεγάδιαστη. Πρέπει να ακτινοβολεί. Σε τέτοιες περιστάσεις και ακριβώς γι αυτόν το λόγο, πάντα επιλέγω ένα foundation για λαμπερό – όχι λιπαρό – τελείωμα που παράλληλα να μοιάζει φυσικό και ομοιόμορφο. Προτιμώ τις ανάλαφρες συνθέσεις, προκειμένου να “ελαφρύνω” το κατά τ’άλλα βαρύ μακιγιάζ της βραδιάς.

 

Ιδανικό για τέτοιες περιστάσεις θεωρώ το Le Teint Touche Eclat του Yves Saint Laurent. Η φόρμουλά του περιέχει χρυσαφένιες χρωστικές νέας γενιάς και ελασματοποιημένα σωματίδια, που λειτουργούν ως μικροσκοπικοί καθρέπτες, αιχμαλωτίζοντας και αντανακλώντας το φως. Το αποτέλεσμα; Το πρόσωπο φωτίζεται, τα σκοτεινά σημεία του καμουφλάρονται, και η ομορφιά της επιδερμίδας μας έρχεται πάλι στην επιφάνεια.

 

 

Τα χείλη

 

 

 

03_galeria_avon

 

 

Δεν λέω, καλό το ματ, όλες το αγαπήσαμε, εκείνη τη νύχτα όμως προσωπικά θα το αφήσω στην άκρη. Ένα ιριδίζον κραγιόν, ή ένα gloss λάμψης νομίζω πως αρμόζει καλύτερα στο πρωτοχρονιάτικο πνεύμα. Φέτος μάλιστα λέω να χρησιμοποιήσω κάποιο από τα νέα lip crayons της Avon. Είναι κραγιόν σε μορφή χονδρού μολυβιού που χαρίζουν λαμπερό -όχι υπερβολικό- τελείωμα στα χείλη και έντονο χρώμα. Η εφαρμογή τους είναι πανεύκολη, η διάρκειά τους εκπληκτική και οι αποχρώσεις τους υπέροχες.

 

 

Οι λεπτομέρειες

 

highlighter-vs-concealer

 

Το προϊόν που δεν θα αποχωριστώ στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι το highlighter. Πρόκειται για μια μαγική πούδρα που εφαρμόζεται τοπικά στο πρόσωπο και χαρίζει νεανική, υγιή όψη στην επιδερμίδα. Όταν το highlighter τοποθετηθεί στα σωστά σημεία, το δέρμα δείχνει σαν να λάμπει από ενυδάτωση. Η πούδρα αυτή είναι το απόλυτο τρικ λάμψης. Κυκλοφορεί μάλιστα και σε υγρή μορφή για να μπορείς να την αναμείξεις με το foundation.

 

 

To μανικιούρ

 

ddfe9fd8c7076c873c12a3d3861c02c6_L

 

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ξεχάσουμε το μανικιούρ μας. Θέλουμε να είναι άψογο και εντυπωσιακό. Τον τελευταίο καιρό έχω λατρέψει τα Top Coats της L’Oreal και συγκεκριμένα το Top Coat Carat, το βερνίκι που μεταμορφώνει το μανικιούρ σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Αφού χρησιμοποιήσεις το χρώμα που επιθυμείς, περνάς μία στρώση από το top coat και τα χρυσά του glitter χαρίζουν στο αποτέλεσμα ένα πολύ ιδιαίτερο εφέ, ιδανικό για τα βράδια που θέλουμε να τραβήξουμε όλα τα βλέμματα πάνω μας.

 

 

1524843_10151871238563481_1944310489_n

 

 

Το χαμόγελο

 

Και δεν ξεχνάμε! Σε ένα βράδυ σαν κι αυτό πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή μας πρέπει να παίξει ένα μεγάλο, αληθινό χαμόγελο. Όμορφα και χρήσιμα όλα τα παραπάνω, αλλά χωρίς αυτό θα μοιάζουν ημιτελή και χωρίς ουσία. Η αληθινή ομορφιά κρύβεται μέσα μας και αντικατοπτρίζεται στο χαμόγελό μας.

 

 

Iωάννα Μανέτα.

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καθε χρόνο ονειρευόμουν συναρπαστικά ρεβεγιόν που δεν ήρθαν ποτέ…. Μεχρι που η ιδεα ξεθυμανε και μαζί κι αυτη των γιορτών! Πήρε όμως τη θεση της κάποια άλλη πολύ πιο σημαντική! Πέρα απο τη λάμψη του φαίνεσθαι, που όλες λατρευουμε, υπάρχει η λάμψη του συνυπάρχειν μαζί μ΄αυτην του υπάρχειν! Μέσα απο την ψυχική μας ισορροπία και την σιγουριά για το ποιές είμαστε που χρόνο με το χρόνο ευχομαι να γίνεται πιο σταθερή και μεγάλη για όλες μας, υπάρχει η μεγαλύτερη λαμψη, αυτη της ομορφιάς του αληθινού μας εαυτού και της χαρας να τον μοιραζόμαστε μ΄αυτον που αγαπαμε και μας εκτιμά γι΄αυτό που είμαστε! Σας ευχομαι ενα ρεβεγιόν λαμψης και ομορφιάς απο καθε άποψη, με τη χαρα να μοιραστειτε αυτη τη βραδιά με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπουν!

  2. @Ιωάννα,πολύ ωραία η περιγραφή των προϊόντων γαι το ρεβεγιόν!
    Χμμμ!Πολύ ωραία η ιδέα της rania να γράψουμε για καλλυντικά που μας απογοήτευσαν.Γενικά,ό,τι δοκίμασα μετά από συμβουλές του bb δεν με απογοήτευσε.Μερικά πράγματα όμως που αγόρασα παρασυρόμενη από την επιθυμία της στιγμής δεν μου άρεσαν.Αυτό αφορά κυρίως μακιγιάζ κ όχι περιποίηση.Δεν μου άρεσε ένα κραγιόν seventeen με φανταστικό χρώμα αλλά δεν ήταν καθόλου ενυδατικό.Επίσης,δεν μου άρεσε ένα lipgloss απο το the body shop,ενώ τα νέα τους κραγιόν ήταν πολύ καλά!Δεν μου άρεσε η κρέμα σώματος γιαούρτι korres k η κρέμα σώματος body refresh της apivita.Τέλος,ήταν πολύ ελαφριά γαι μένα η ενυδατική της castalia,η οποία πήγαινε σετάκι με μια αντηλιακή.
    Όσο γιΑ το ρεβεγιόν,περιμένω να γίνω καλά από μια ίωση που με ταλαιπωρεί γτ πώς θα πάμε σε κανένα κλαμπάκι;ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ!!!!

  3. Καλησπέρα αγαπημένες μου!
    Σ’ευχαριστούμε Ιωάννα μου…. η ανάρτησή σου είναι πολύ όμορφη και λαμπερή!
    @Στέλλα μου, συμφωνώ μαζί σου απόλυτα και θα συμπληρώσω μόνο το εξής: ‎”Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει” (Τάσος Λειβαδίτης)
    @Τζούλια μου, @BBGirls: Σας εύχομαι ολόψυχα ότι καλύτερο για το 2014 και ότι λαχταρά η καρδιά σας να πραγματοποιηθεί! Ότι κι αν κάνετε, όπου κι αν βρεθείτε να περάσετε υπέροχα! Τα ξαναλέμε του χρόνου!!! Φιλιάαα… 🙂

  4. Πολύ ωραία παρουσίαση των απαραίτητων. Πολύ ωραίο και το σχόλιο της Στέλλας μας.
    Καλές σκέψεις και καλές πράξεις για την παραμονή και για το νέο έτος.

  5. Τζα!!!Καλησπέρα bbgirls.Ευχαριστούμε πολύ Ιωάννα για το post,θα βοηθήσει αρκετές από εμάς πιστεύω..Υπόσχομαι ως γνήσιο bbgirl να λάμψω και να αστράψω με την παρουσία μου στο πρωτοχρονιάτικο πάρτυ.Θα ανακατέψω την κοκκινοχάλκινη προσωπικότητά μου με το σαρρωτικό μωβ του bb και με το αποτέλεσμα που θα προκύψει θα καταπλήξω τα πλήθη και θα βγάλω ασπροπρόσωπη την αγαπημένη μου δασκάλα Τζούλια.Το αποφάσισα…Φέτος θα κάνω θραύση!!!!χαχαχαχαχ φιλιά σε όλες αγαπημένες μου 😉

  6. Καλησπέρα όμορφες !!! Καλή χρονιά με υγεία ευτυχία κλπ κλπ κλπ για εσάς και τους αγαπημένους σας. Και μετά τις εθυμοτυπικές ευχές επιτρέψτε μου να συμπληρώσω και … με πολλά λεφτά στα πορτοφόλια σας (μας) ώστε να λυσσάξουμε στις beauty αγορές φέτος !!!!! Άντε γιατί πολύ καταπίεση έπεσε …. 😛

  7. Καλησπέρα bb girls!
    Η Στέλλα τα είπε όλα νομίζω 🙂 Να έχουμε μια καλή χρονιά,καλύτερη από αυτή που τελειώνει,δημιουργική και γεμάτη με όσα και όσους αγαπάμε.Και φυσικά μια bb-χρονιά με ακόμα περισσότερα bbgirls!!!
    Καλη χρονιά σε όλες!!!:)

  8. Kalispera bbgirls!!!! Exairetikes symvoules Ioanna, to highlighter akomi na to matho all pou tha mou paei!
    @Stella: ta kalytera revegion ta exo perasei me ton agapimeno mou kai me kali parea!
    KALI XRONIA BBGIRLS!!!

  9. Καλη χρονια σε ολες τις κουκλες του ΒΒ Παντα τα καλυτερα να ερχονται φετος για ολες σας Καλυνυχτα

  10. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΦΙΛΕΣ!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.