Υπέροχα Μαλλιά από την Moroccanoil στο show του Roberto Cavalli.

 

M-Just-Cavalli-Pre-AW-2014-

 

Φαντάσου λέει να ταξιδεύαμε στα βάθη της ανατολής, από την Περσία μέχρι και την Τουρκία, εκεί που ζούνε κάποια από τα παιδικά μας παραμύθια. Θα εξερευνούσαμε τα μυστήρια της, θα μας πλημμύριζαν τα αισθησιακά της αρώματα, θα βυθιζόμασταν στην ξεχωριστή της πολυτέλεια, θα χανόμασταν στα μοναδικά της χρώματα, στα μαγικά τοπία της.

 

Η Pre-Collection F/W 2014-15 του Roberto Cavalli είναι εμπνευσμένη από αυτό ακριβώς το ταξίδι, από το ταξίδι στην μαγεία της ανατολής. Τόσο οι πρωινές, όσο και οι βραδινές εμφανίσεις φέρνουν το ανατολίτικο σκηνικό ένα βήμα πιο κοντά μας, με μάλλινες λεπτομέρειες, μετάλλια, κρόσια και κιλίμια. Animal Print και Arabesque μοτίβα, με έντονα χρώματα και γεωμετρικές λεπτομέρειες, συνδυάζουν εκπληκτικά το ροκ και το σικ, το μοντέρνο και το θηλυκό.

 

Το look για τα μαλλιά των μοντέλων επιμελήθηκε ο Antonio Corral Calero, ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Moroccanoil.

 

 

M-Just-Cavalli-Pre-AW-2014-

 

 

Φανταστείτε πως πριν ακόμη μάθω ότι πίσω από το hairstyling των κοριτσιών βρισκόταν μία από τις αγαπημένες μου εταιρίες, είχα εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από το πόσο τέλεια αυτό εναρμονιζόταν με το ανατολίτικο πνεύμα της συλλογής. Δεν μπορούσα λοιπόν να μην σας το αναλύσω!

 

Μακριά, κυματιστά μαλλιά, επιμελώς ατημέλητα, ελεύθερα και αισθησιακά. Αυτό ήταν το look των μοντέλων. Και πράγματι, αν μου λέγατε να φανταστώ τα μαλλιά μιας Περσίδας καλλονής, έτσι ακριβώς θα τα φανταζόμουν.

 

 

M-Just-Cavalli-Pre-AW-2014-

 

 

M-Just-Cavalli-Pre-AW-2014-

 

 

M-Just-Cavalli-Pre-AW-2014-

 

 

M-Just-Cavalli-Pre-AW-2014-

 

 

Για τη δημιουργία του look χρησιμοποιήθηκαν τρία μόνο προϊόντα: η κλασσική πλέον αγωγή της Moroccanoil και δύο νέα, πολλά υποσχόμενα που αναμένονται μέσα στο 2014.

 

Moroccanoil Treatment

 

Πολλές είναι οι celebrities που δηλώνουν εξαρτημένες από το συγκεκριμένο προϊόν, κατατάσσοντας το ανάμεσα στα “μυστικά ομορφιάς” τους. Οι hair stylists το προτείνουν, οι editors το συνιστούν και όλοι όσοι το δοκίμασαν το αγαπούν. Argan oil και λιναρόσπορος συναντιούνται στο λαδάκι της Moroccanoil και χαρίζουν στα μαλλιά μας μεταξένια απαλότητα, δύναμη και λάμψη. Το φριζάρισμα καταπολεμείται, το στέγνωμα επιταχύνεται και σε βάθος χρόνου τα μαλλιά μακραίνουν πιο εύκολα.

 

Moroccanoil Root Boost

 

Πρόκειται για ένα καινοτόμο, ελαφρύ σπρέι που εφαρμόζεται στις ρίζες των μαλλιών και τους χαρίζει όγκο. Η σύνθεσή του  ανορθώνει το στυλ και παράλληλα ενδυναμώνει τα μαλλιά. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το ότι μπορεί να εξασφαλίσει όγκο με διάρκεια στο χτένισμα, επιτρέποντάς μας να παρακάμψουμε τις κλασσικές, καταστροφικές για τα μαλλιά μεθόδους (όπως το ανάποδο χτένισμα).

 

Moroccanoil Volumizing Mousse

 

Με σύνθεση που δεν κολλάει, προσφέρει στα μαλλιά όγκο, σώμα και κράτημα. Το σημαντικό είναι πως αν και χαρίζει κράτημα μεγάλης διάρκειας στο χτένισμα, δεν περιορίζει την κίνηση των μαλλιών. Αντίθετα, αυτή παραμένει φυσική και ανάλαφρη, σαν να μην είχαμε κάποιο προϊόν styling στα μαλλιά μας. Ένα ακόμη plus του,  η αίσθηση λάμψης που προσφέρει.

 

Για να δημιουργήσει λοιπόν το look που βλέπετε στις φωτογραφίες, ο Antonio Corral Calero εφάρμοσε αρχικά ως βάση, από τη μέση και μέχρι τις άκρες, το Moroccanoil Treatment. Κατόπιν χρησιμοποίησε στις ρίζες το Root Boost και στα μήκη το Volumizing Mousse. Στέγνωσε τα μαλλιά προς τα κάτω, χρησιμοποιώντας παράλληλα τα δάχτυλά του. Με αυτόν τον τρόπο, αφενός ρύθμισε τον όγκο στις ρίζες των μαλλιών, αφετέρου τον αύξησε στα μήκη τους. Με ένα σίδερο για μπούκλες τύλιξε κάθετα τούφες των μαλλιών και…έτοιμο!

 

Απλό δεν είναι; Εγώ πάντως θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, καθώς το “επιμελώς ατημέλητο” στυλ είναι ένα από τα αγαπημένα μου.

 

 

Ιωάννα Μανέτα

 

 

(Λοιπόν έχω και εγώ να προσθέσω κάτι σήμερα, στο post της Ιωάννας. Δεν έχω χρησιμοποιήσει αρκετά προϊόντα Moroccanoil, για κάποιο λόγο , συνήθως τα χαρίζω, γιατί πάντα ενθουσιάζουν τις φίλες μου. Πρόσφατα όμως δοκίμασα το Dry Scalp treatment γιατί το χειμώνα – ιδιαίτερα τώρα που δυστυχώς εμείς στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, έχουμε και πρόβλημα αιθαλομίχλης, συχνά ξηραίνεται το τριχωτό του κεφαλιού μου. Λοιπόν, δηλώνω κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη με το προϊόν, πράγμα που δεν κάνω συχνά. Είναι αριστούργημα…)

 

 

 

USA_MO-Treatment_RGB

21 Σχόλια
  1. Καλημερα!!!
    Οταν διαβαζω για τα Maroccan oil πεφτω στα πατωματα!!!
    Καποια στιγμη που θα παει θα την αποκτησω ολη την σειρα!!!
    Φιλακια πολλα

  2. το λαδάκι είναι παντός καιρού και μαλλιού…δεν φριζάρουν .- ακόμη και αυτά τα φοβερά μαλλιά αραχνοϋφαντης υφής που με μάλλινο πουλοβεράκι θυμίζουν βρεφικό χνούδι ανασηκωμένο- γλυκιές καλημέρες!!!

  3. Ωραίος ο Αντόνιο έτσι? Λυσσάω να δοκιμάσω τα Moroccan Oil, δεν το συζητώ….. Να δω πότε θα το αποφασίσω… Και γραφοντας σας απο το κρεββάτι του πόνου (εεε….. της ίωσης ηθελα να πω….) αναθάρρησα λιγουλάκι βλεποντας αυτο το ΘΕΙΚΟ σακάκι της 3ης – 4ης φωτό… Μηπως μπορείτε να μου το στείιλετε σπίτι με τον Αντόνιο, μπας και μου ανεβει το ηθικό μετα απο δυο σχεδόν εβδομάδες ταλαιπωρίας???? Ε??? Ε αγαπημένα, υπέροχα, καταπληκτικά BBgirls? Ιωαννούλα? Τζουλάκι?

  4. Τα λατρεύω αλλά με έχουν χρεωκοπήσει. Είναι πανάκριβα και δεν μπορείς να τα παραγγείλω από το διαδίκτυο (τα αξιόπιστα site δεν κάνουν αποστολή των συγκεκριμένων προϊόντων στην Ελλάδα).
    Αν έχετε καμία ιδέα που να τα προμηθευτούμε λίγο πιο φθηνά (τα λατρεύουμε όλες στην παρέα και δεν κάνουν τα κομμωτήρια εκπτωση για αγορά πολλαπλών προϊόντων) θα σας ευγνωμονούμε!
    Νομίζω ότι δεν έχω υπάρξει τόσο φανατική με άλλα προϊόντα σε αυτή τη ζωή.

  5. @donnia μου ρίξε μια ματιά στο beautybay.com. Είναι πολύ αξιόπιστο site, εγώ παραγγέλνω συχνά από εκεί (πρόσφατα μάλιστα παρήγγειλα και το moroccanoil). Είναι λίγο πιο φθηνό, μη φανταστείς καμιά σπουδαία διαφορά… 🙂

  6. @Stella μου, έγινε (αφού όμως περάσει πρώτα από το δικό μου σπίτι)! Χαχαχα!
    Περαστικά σου! 🙂

  7. Δηλαδή πόσο κάνουν περίπου το σπρέυ για όγκο στις ρίζες και ο αφρός;

  8. @maryloo τα συγκεκριμένα προϊόντα τα περιμένουμε μέσα στο 2014 και οι τιμές τους δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη 🙂

  9. Γεια σας!Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω δεδομένου οτι δεν έχω ακούσει καμμία αρνητική κριτική ποτέ.Αυτό που με πιάνει με όλα αυτά τα προϊόντα είναι οτι είμαι η προσωποποίηση της πλεονεξίας!!Δεν μου αρκούν 1-2,τα θέλω όλα…………..Καλό Σ/Κ!

  10. Καλησπέρα κορίτσια! Αχ αυτά τα προϊόντα μαλλιών δεν τα’χω δοκιμάσει και έχω τρελαθεί!!! Ιδιαίτερα για το λαδάκι έχω ακούσει τα καλύτερα και γω να μην έχω άποψη; Άτιμη κοινωνία…. (χα-χα)
    @Stella & @Ioanna: Όταν έρθει ο Antonio, μπορείτε να του πείτε να περάσει μια βόλτα και από το δικό μου σπίτι, για να περιποιηθεί τα μαλλάκια μου; Θα κεράσω καφεδάκι με γλυκό!! Στελλίτσα μου περαστικά!

  11. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ARIANE.GR, ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE. AΠΟ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕΧΡΙ KAI ΜΑΝΟ ΤΗΣ ESSIE.

  12. κοριτσια εγω εχω δοκιμασει σαμπουαν conditioner κ φυσικα το υπεροχο λαδακι , ειναι αριστης ποιοτητας προιοντα, απο τον ενθουσιασμο μου αγορασα κ 2 στρογγυλες βουρτσες τις εταιρειας αυτης

  13. Τα επομενα που θα ηθελα να δοκιμασω ειναι τα MACADAMIA……..
    τα εχει δοκιμασει καμια σας??

  14. Καλησπερα ουτε εγω εχω δοκιμασει κατι αντιστοιχο Θαθελα πολυ να δοκιμασω το σπρευ για ογκο Καλο βραδυ σε ολες

  15. Τζα!!!Ε τώρα τι να πω,υπάρχει περίπτωση να μην δοκιμάσω κι εγώ;Θα δοκιμάσω για να έχω άποψη 😉 μουτςςςςςςς

  16. @kathy μου τα macadamia θέλω κι εγώ να τα δοκιμασω… Μαλλον και για εμένα θα ειναι τα επόμενα! 🙂

  17. Πρόκληση το treatment… Πόλυ ωραία παρουσίαση. Ήταν σαν να βλέπω τα μοντέλα να περπατάνε και τα ‘ανατολίτικα’ μαλλιά τους να ανεμίζουν.

  18. Κακιά κουβέντα για τα συγκεκριμένα προιόντα δεν έχω ακούσει,αλλά τα 100ml κοστίζουν 38-40€ και το θεωρώ υπερβολή.
    Δεν θα τα αποκτήσω ποτέ, αρκούμε σε πιο οικονομικά αλλά εξίσου καλά προιόντα μαλλιών, εξάλλου αν ρίξτε μια ματιά στα συστατικά τους περιέχουν κυρίως σιλικόνη.

  19. Πολύ ωραίο κείμενο, πολύ ωραία και η Moroccanoil -κατάφερα πρόσφατα κι απέκτησα επιτέλους το περίφημο λαδάκι, δοκίμασα και μια ενυδατική μάσκα κι ένα clarifying shampoo, κι έχω ”κολλήσει” με το υπέροχο άρωμα και την αποτελεσματικότητά τους!
    Πολλά φιλιά από το χιονισμένο Göteborg! Και περαστικά να ευχηθώ στη Στέλλα μας…κυκλοφορούν οι χειμωνιάτικες ιώσεις δυστυχώς…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.